10 άγνωστοι ιστότοποι που πληρώνουν 10 $ ανά ημέρα |  ανά μήνα κίνητρο

10 άγνωστοι ιστότοποι που πληρώνουν 10 $ ανά ημέρα | ανά μήνα κίνητρο

 

Το Διαδίκτυο έχει δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο στην τρέχουσα ψηφιακή εποχή. Το Διαδίκτυο προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να κερδίσετε επιπλέον χρήματα, από την πώληση πραγμάτων μέχρι την εργασία σε ανεξάρτητη εργασία. Αλλά δεν έχουν όλοι τον χρόνο ή τις απαραίτητες δεξιότητες για να ξεκινήσουν μια διαδικτυακή επιχείρηση πλήρους απασχόλησης ή να ακολουθήσουν μια επικερδή καριέρα ανεξάρτητου επαγγελματία. Αυτοί οι κρυφοί ιστότοποι είναι χρήσιμοι σε αυτήν την περίπτωση.

Swagbucks: Το Swagbucks είναι ένας ιστότοπος που προσφέρει βραβεία για την πραγματοποίηση διαφόρων ενεργειών, όπως η προβολή ταινιών, η διεξαγωγή ερευνών και οι ηλεκτρονικές αγορές. Το Earning SB σάς επιτρέπει να τα ανταλλάξετε με χρήματα ή δωροκάρτες. Το Swagbucks δίνει επίσης ανταμοιβές για την εκτέλεση συγκεκριμένων δραστηριοτήτων ή την επίτευξη προκαθορισμένων στόχων.

UserTesting: Πληρώνεστε για να αξιολογείτε ιστότοπους και εφαρμογές για κινητά. Μετά την εγγραφή, θα σας ζητηθεί να ολοκληρώσετε μια σειρά εργασιών και να δώσετε σχόλια για την εμπειρία σας. Οι δοκιμές συνήθως διαρκούν 20 λεπτά και το UserTesting πληρώνει 10 $ για κάθε ένα.

respondent.io: Ο ερωτώμενος θα σας αποζημιώσει για τη συμμετοχή σας σε ερευνητικά έργα. Πρέπει να δημιουργήσετε ένα προφίλ και να υποβάλετε αίτηση για σπουδές που να ταιριάζουν με τα ενδιαφέροντα και το υπόβαθρό σας. Οι σπουδές μπορούν να ολοκληρωθούν ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως. Ο ερωτώμενος μπορεί να ξοδέψει έως και 50 $ σε κάθε έρευνα και ακόμη περισσότερα για πιο εμπεριστατωμένες.

Το Survey Junkie είναι ένας πολύ γνωστός ιστότοπος ερευνών που σας ανταμείβει για την παροχή των ιδεών σας. Ολοκληρώνοντας έρευνες, μπορείτε να συγκεντρώσετε πόντους που μπορούν να ανταλλάσσονται με χρήματα ή δωροκάρτες. Επιπλέον, το Survey Junkie ανταμείβει τους χρήστες με μπόνους για τη συμπλήρωση ερευνών ή την επίτευξη προκαθορισμένων ορόσημων.

Vindale Research: Η Vindale Research θα σας πληρώσει για να δείτε βίντεο, να ολοκληρώσετε έρευνες και να προτείνετε φίλους. Κάθε έρευνα προσφέρει μέγιστη πληρωμή 50 $ και το PayPal χρησιμοποιείται για πληρωμές. Το Vindale Research δίνει επίσης ανταμοιβές για την επίτευξη στόχων ή για τη σύσταση φίλων.

Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα με το InboxDollars κάνοντας έρευνες, βλέποντας ταινίες και διαβάζοντας μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το PayPal χρησιμοποιείται για πληρωμές και μπορείτε να κερδίσετε μετρητά και δωροκάρτες. Επιπλέον, το InboxDollars επιβραβεύει τους χρήστες για την ολοκλήρωση εργασιών ή την παραπομπή φίλων.

Έρευνα Pinecone: Το Pinecone Research προσφέρει πληρωμή σε αντάλλαγμα για την ολοκλήρωση της έρευνας. Οι πληρωμές γίνονται με επιταγή ή PayPal και μπορείτε να κάνετε έως και 3 $ σε κάθε έρευνα. Επιπλέον, το Pinecone Research παρέχει ευκαιρίες για ομάδες εστίασης και δοκιμές προϊόντων.

Για να συμπληρώσετε έρευνες, να παρακολουθήσετε βίντεο και να παίξετε παιχνίδια, το CashCrate θα σας πληρώσει. Το PayPal χρησιμοποιείται για πληρωμές και μπορείτε να κερδίσετε μετρητά και δωροκάρτες. Επιπλέον, το CashCrate ανταμείβει τους πελάτες για την παραπομπή φίλων και την ολοκλήρωση προκαθορισμένων εργασιών.

Opinion Outpost: Αυτή η εταιρεία θα σας πληρώσει για τη λήψη ερευνών. Οι πληρωμές γίνονται μέσω δωροκάρτας PayPal ή Amazon και μπορείτε να κερδίσετε μετρητά και δωροκάρτες. Επιπλέον, το Opinion Outpost επιβραβεύει τους χρήστες για τη συμπλήρωση ερευνών ή την παραπομπή φίλων.

Μπορεί να πληρωθείτε από το iPoll για να ολοκληρώσετε έρευνες και δοκιμές. Μπορείτε να κερδίσετε μετρητά και δωροκάρτες και οι πληρωμές γίνονται μέσω PayPal ή δωροκάρτας. Επιπλέον, το iPoll δίνει ανταμοιβές για την ολοκλήρωση συγκεκριμένων εργασιών ή ερευνών.

Αποκάλυψη: Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, που σημαίνει ότι λαμβάνω προμήθεια εάν αποφασίσετε να κάνετε μια αγορά μέσω των συνδέσμων μου, χωρίς κόστος για εσάς.

Ευχαριστώ για την ανάγνωση 🙂

10 τρόποι για να κερδίσετε χρήματα με το Amazon

Εργασία από το σπίτι Εργασίες

 κερδοφόρες ιστοσελίδες που θα σας πληρώσουν χωρίς τόση προσπάθεια

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *