10 τρόποι για να κερδίσετε χρήματα με το Amazon |  ανά μήνα κίνητρο

10 τρόποι για να κερδίσετε χρήματα με το Amazon

Η Amazon έχει γίνει μια ισχυρή πλατφόρμα για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και άτομα που θέλουν να κερδίσουν χρήματα στο διαδίκτυο στην ευρεία ψηφιακή σφαίρα. Υπάρχουν διάφοροι ασυνήθιστοι και λιγότερο γνωστοί τρόποι για να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες της Amazon, παρόλο που πολλοί άνθρωποι είναι εξοικειωμένοι με συμβατικές τεχνικές όπως η πώληση αγαθών ή η εγγραφή ως συνεργάτης.

Kindle Direct Publishing (KDP): Αν σας αρέσει να γράφετε, ίσως να θέλετε να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία Kindle Direct Publishing (KDP) της Amazon για να δημοσιεύσετε ένα ebook από μόνοι σας. Η αγάπη σας για την αφήγηση μπορεί να γίνει μια πιθανή πηγή εσόδων με το KDP. Δημιουργήστε ένα συναρπαστικό εξώφυλλο, γράψτε και μορφοποιήστε το βιβλίο σας και, στη συνέχεια, δημοσιεύστε το στο Kindle Store της Amazon. Με εκατομμύρια αναγνώστες του Kindle σε όλο τον κόσμο, μπορείτε να συνδεθείτε με ένα αρκετά μεγάλο κοινό και να κερδίσετε χρήματα από κάθε συναλλαγή.

Το Merch by Amazon είναι μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία για οποιονδήποτε έχει ταλέντο στο σχεδιασμό. Ανεβάστε τα πρωτότυπα και εντυπωσιακά σχέδιά σας για μπλουζάκια, φούτερ και άλλα προϊόντα ένδυσης στον ιστότοπο Merch by Amazon. Ενώ η Amazon χειρίζεται την εκτύπωση, την αποστολή και την υποστήριξη πελατών, λαμβάνετε δικαιώματα για κάθε αντικείμενο που πωλείται. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και την τεχνογνωσία μάρκετινγκ για να ξεκινήσετε μια κερδοφόρα σειρά ρούχων χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθείτε με τη διαχείριση αποθεμάτων.

Amazon Concrete Building During Night Time

Το Amazon Mechanical Turk (MTurk) μπορεί να είναι η λύση εάν αναζητάτε προσαρμόσιμες μικροεργασίες για να κερδίσετε κάποια επιπλέον χρήματα. Το MTurk συνδέει τους υπαλλήλους με εταιρείες και άτομα που αναζητούν βοήθεια για γρήγορες εργασίες όπως εισαγωγή δεδομένων, προσθήκη ετικετών σε φωτογραφίες ή συμμετοχή σε έρευνα. Μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά έργων που είναι προσβάσιμα, να τα ολοκληρώσετε με την άνεσή σας και να πληρωθείτε ανάλογα με το πόσο δύσκολα και πόσο χρόνο χρειάζονται.

Έχετε την ικανότητα να δημιουργείτε μοναδικά χειροποίητα προϊόντα; Για τους κατασκευαστές και τους καλλιτέχνες να επιδεικνύουν και να εμπορεύονται τα έργα τους, το Amazon Handmade προσφέρει μια εξειδικευμένη πλατφόρμα. Είτε πουλάτε χειροποίητα κοσμήματα, προϊόντα για το σπίτι ή εξατομικευμένα δώρα, το Amazon Handmade σάς δίνει πρόσβαση σε μια μεγάλη βάση πελατών και στην εξελιγμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου της εταιρείας. Χρησιμοποιήστε αυτήν την πλατφόρμα για να αναπτύξετε την επωνυμία σας και να κερδίσετε χρήματα από το ενδιαφέρον σας.

Διαβάστε επίσης:Οδηγίες για αγορές μέσω Amazon και Amazon UK

Πρόγραμμα Amazon Influencer: Εάν έχετε μεγάλους ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στοχευμένο κοινό, το πρόγραμμα μπορεί να είναι μια προσοδοφόρα επιλογή για εσάς. Μέσω αυτής της πλατφόρμας, οι influencers μπορούν να σχεδιάσουν μια ξεχωριστή βιτρίνα για να εμφανίσουν τα αντικείμενα που προτείνουν. Μπορείτε να δημιουργήσετε έσοδα από την επιρροή σας και να δώσετε στους οπαδούς σας κάτι πολύτιμο, παρέχοντας προσαρμοσμένες προτάσεις προϊόντων και κερδίζοντας εισόδημα συνεργατών από αγορές.

Amazon FBA (Fulfillment by Amazon): Εγγραφείτε στην Amazon ως πωλητής για να αποκτήσετε πρόσβαση στο εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών εκπλήρωσης. Με αυτό το πρόγραμμα, μπορείτε να στείλετε τα αγαθά σας στις αποθήκες της Amazon και θα φροντίσουν για την υποστήριξη πελατών, την αποθήκευση αποθέματος, τη συσκευασία και την αποστολή. Η χρήση της τεράστιας βάσης πελατών και του δικτύου παράδοσης της Amazon σάς επιτρέπει να επικεντρωθείτε στην εύρεση ή την παραγωγή αντικειμένων υψηλής ποιότητας, ενώ η Amazon χειρίζεται τα υπόλοιπα.

Σκεφτείτε να συμμετάσχετε στο Amazon Handmade at Home, αν σας αρέσει να φτιάχνετε αντικείμενα ή έχετε καλλιτεχνικό ταλέντο. Οι τεχνίτες που θέλουν να εργαστούν από το σπίτι θα τύχουν ιδιαίτερης προσοχής από αυτό το πρόγραμμα. Με τη βοήθεια του Handmade at Home, μπορείτε να προωθήσετε και να πουλήσετε τα χειροποίητα προϊόντα σας απευθείας σε πελάτες, ενώ κερδίζετε από την ισχυρή φήμη και τη σταθερή πελατειακή βάση της Amazon. Παρουσιάστε τα πρωτότυπα έργα σας και επωφεληθείτε από την αναπτυσσόμενη αγορά χειροποίητων αντικειμένων.

Εγγραφείτε στο πρόγραμμα Amazon Associates για να δημιουργήσετε έσοδα από την παρουσία σας στο διαδίκτυο σε ιστότοπους, ιστολόγια και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να κάνετε τέλη παραπομπής ως συνεργάτης μάρκετινγκ διαφημίζοντας είδη Amazon και αυξάνοντας τις πωλήσεις χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους συνεργατών σας. Επιλέξτε προϊόντα που σχετίζονται με το περιεχόμενό σας ή τα ενδιαφέροντα του κοινού σας και μπορείτε να επωφεληθείτε από κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείται μέσω των συνδέσμων συνεργατών σας. Μπορείτε να εντοπίσετε πράγματα που ταιριάζουν σε οποιαδήποτε θέση χάρη στα εκατομμύρια προϊόντα που είναι προσβάσιμα.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα Amazon Trade-In, εάν έχετε παλιά gadget, βιβλία, βιντεοπαιχνίδια ή άλλα που πληρούν τις προϋποθέσεις. Με αυτό το πρόγραμμα, μπορείτε να ανταλλάξετε τα μεταχειρισμένα προϊόντα σας για δωροκάρτες Amazon. Απλώς κάντε μια αναζήτηση για τα πράγματα που θέλετε να ανταλλάξετε, αξιολογήστε την κατάστασή τους σύμφωνα με τα πρότυπα της Amazon και ταχυδρομήστε τα χωρίς χρέωση. Θα λάβετε δωροκάρτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάνετε αγορές στο Amazon μόλις παραληφθούν και επικυρωθούν τα πράγματά σας.

Αν σας αρέσει η αφήγηση ή έχετε μια χαρακτηριστική φωνή, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα δημοσιεύοντας ηχητικά βιβλία μέσω της Audible, μιας υπηρεσίας που ανήκει στην Amazon. Οι άνθρωποι απολαμβάνουν να ακούν ηχητικά βιβλία ενώ κάνουν την καθημερινότητά τους και η Audible έχει μια αρκετά μεγάλη βάση θαυμαστών. Δημιουργήστε επαγγελματικές ηχογραφήσεις του γραπτού σας υλικού ή των έργων δημόσιου τομέα, μετατρέψτε τις και διανείμετε στην πλατφόρμα Audible. Προσεγγίστε ένα μεγαλύτερο κοινό και κερδίστε δικαιώματα από κάθε πώληση ηχητικού βιβλίου.

Τρόποι για να κερδίσετε χρήματα

Το YouTube μπορεί να σας βοηθήσει πολύ στο μάρκετινγκ συνεργατών!

 

 

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *