House of the Dragon

Πώς η 2η σεζόν του “House of the Dragon” θα καλύψει τα κενά των ιστοριών της Rhaenyra και της Alicent

Ο επικείμενος πόλεμος του Dance of the Dragons της σεζόν 2 του “House of the Dragon” μπορεί να είναι μια σύγκρουση μεταξύ δύο αντίπαλων φατριών μέσα στο House Targaryen — Team Black (το σώμα που υποστηρίζει τη Rhaenyra Targaryen ως κληρονόμο του στέμματος) εναντίον της Team Green (αυτές που επιστρέφουν η αξίωση του ετεροθαλή αδερφού της Aegon II Targaryen για τον Σιδερένιο Θρόνο) — αλλά είναι επίσης μια φλογερή κόντρα μεταξύ δύο γυναικών.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TechVortex⁩ στο Viber  

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Η 2η σεζόν του “House of the Dragon” θα έχει ακόμη περισσότερους δράκους 

Πώς να παρακολουθήσετε το Game of Thrones στο FireStick

Μιλάμε, φυσικά, για τη Rhaenyra (την οποία υποδύεται η Emma D’Arcy) και την πρώην παιδική της φίλη Alicent Hightower (Olivia Cooke), που άλλαξαν δραματικά τη δυναμική τους όταν, ξέρετε, παντρεύτηκε τον μπαμπά της Rhaenyra. (Αδέξια!) Η σχέση μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών γίνεται απείρως πιο περίπλοκη καθώς μπαίνουμε πιο βαθιά στη σειρά prequel του “Game of Thrones” και αυτό αναμφίβολα θα συνεχιστεί όταν η νέα σεζόν κάνει πρεμιέρα στο HBO και στο Max την Κυριακή, 19 Ιουνίου.

Ωστόσο, στο “Fire and Blood”, το μυθιστόρημα του George RR Martin στο οποίο βασίζεται το “House of the Dragon”, τόσο η Rhaenyra όσο και η Alicent είναι πολύ πιο παθητικοί χαρακτήρες στη σελίδα από ό, τι στην οθόνη – ο πρώτος είναι βασικά ένα πρόσωπο κατά τη διάρκεια του πολέμου και αυτή και η Alicent δεν έχουν εδραιωμένη φιλία στο βιβλίο. (Το Book Alicent είναι στην πραγματικότητα μια ολόκληρη δεκαετία παλαιότερο από τη Rhaenyra.)

είπε η εκτελεστική παραγωγός του «House of the Dragon», Sara Hess Entertainment Weekly για το πώς είναι και «όφελος και δυσκολία» για την παράσταση να καλύψει τα κενά που αφήνει το βιβλίο όταν πρόκειται για τις ιστορίες της Rhaenyra και της Alicent.

House of the Dragon

«Δεν υπάρχει τόσος οδικός χάρτης εκεί», είπε ο Χες στο ρεπορτάζ. “Έπρεπε να αναλύσουμε όλα αυτά τα πράγματα, αλλά νομίζω ότι είναι ένα όφελος από το ότι δεν πάμε ενάντια σε οτιδήποτε υπάρχει στο βιβλίο. Δεν σημαίνει ότι η Alicent το έκανε αυτό και ότι την βάζουμε να κάνει κάτι άλλο. Είναι ότι εξαφανίζεται από την αφήγηση. Είναι πραγματικά ενδιαφέρον να το σκεφτείς γιατί οι γυναίκες εξαφανίζονται από τις ιστορικές αφηγήσεις».

Δεν θα υπάρξει εξαφάνιση από αυτήν την αφήγηση για καμία γυναίκα — ο Hess σημειώνει ότι, αν και η Rhaenyra ξεκινά τη σεζόν 2 σε θέση μεγάλης αδυναμίας (ό,τι συνέβη με τον συγκλονιστικό θάνατο του γιου της Luke, καθώς και τον Aegon II που σφετερίστηκε τον θρόνο της) και Alicent σε μια μεγάλη δύναμη ως μητέρα και σύμβουλος του βασιλιά, “η ιστορία αυτής της εποχής είναι ότι αλλάζουν μέρη.” Αυτή η αυξημένη εστίαση στους γυναικείους χαρακτήρες διευρύνει επίσης τις ιστορίες των παιδιών τους, ειδικά αυτές του Aegon II (Tom Glynn-Carney) και του Aemond Targaryen (Ewan Mitchell).

Λοιπόν, είστε η Team Rhaenyra ή η Team Alicent; Το HBO έπαιξε σε αυτόν τον ανταγωνισμό κυκλοφορώντας τρέιλερ μονομαχίας για την προώθηση της δεύτερης σεζόν, το ένα που ακολούθησε τη Rhaenyra του D’Arcy και τις δυνάμεις του Dragonstone και το άλλο με επίκεντρο τον Alicent του Cooke και το υπόλοιπο πλήρωμα του King’s Landing.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *