ChatGTP πώς να κερδίσετε χρήματα

3 τρόποι για να κερδίσετε 3.153,63 $ με το ChatGTP για τους οποίους κανείς δεν μιλάει

Όλοι μιλούν για ChatGTP και πώς να κερδίσετε χρήματα με αυτό. Όμως, υπάρχουν τρεις μοναδικές μέθοδοι για τις οποίες δεν βλέπω κανέναν να μιλάει. Αυτές οι μέθοδοι είναι δοκιμασμένες μέθοδοι. Το δοκίμασα και έβγαλα 3.153,63 $ τις τελευταίες 30 ημέρες και μπορείτε να κάνετε το ίδιο.

Ας ξεκινήσουμε με το νούμερο ένα. Αφήνω ChatGTP δημιουργήστε ένα API για εσάς και πουλήστε το για μια μηνιαία επαναλαμβανόμενη συνδρομή. Αυτό που είναι ωραίο με αυτή τη μέθοδο είναι ότι μπορείτε να ξεκινήσετε με 0 $, δεν χρειάζεται να κάνετε καμία επένδυση. Επιτρέψτε μου να προσπαθήσω να σας δείξω πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό σε ένα λεπτό, αλλά πριν από αυτό, ας μάθουμε τι είναι το API.

Ένα API είναι απλώς κάτι που χρησιμοποιούν οι προγραμματιστές για να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα για να εκτελέσουν λειτουργίες μέσω του κώδικά τους. Ένα απλό παράδειγμα είναι ότι όταν δημοσιεύετε μια ανάρτηση στο Facebook, θα πρέπει να μεταβείτε στη διεπαφή του facebook ή στο πρόγραμμα περιήγησής σας για να δημιουργήσετε και να κάνετε μια ανάρτηση.

Διαβάστε επίσης: Η επανάσταση της AI (8 τρόποι για να γίνεις πλούσιος)

Εάν είστε προγραμματιστής και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο facebook με την εφαρμογή με τον δικό σας κωδικό, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Facebool API. Ένα API είναι ένας μεσάζων μεταξύ του προγραμματιστή και οποιασδήποτε υπηρεσίας όπως το facebook ή οτιδήποτε άλλο. Τώρα ξέρετε τι είναι ένα API, Ας δημιουργήσουμε ένα σε ένα λεπτό με ChatGTP.
Ανοιξε ChatGTP και ας δημιουργήσουμε ένα API που δημιουργεί κωδικούς ώστε ο καθένας να μπορεί να το χρησιμοποιήσει στις δικές του εφαρμογές. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ζητήσετε από το ChatGTP να δημιουργήσει αυτό που θέλετε για εσάς. Στην περίπτωσή μου, θα βάλω αυτό, “Γράψτε τον κώδικα ενός API καθαρού πυρήνα που δημιουργεί εισαγωγικά βάσει κατηγορίας. Δημιουργήστε τον κώδικα όσο πιο απλά γίνεται και μην χρησιμοποιείτε API“.

Έτσι ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιήσει στις δικές του εφαρμογές. Μόλις ζητήσω από το ChatGTP να δημιουργήσει ένα API όπως αυτό, θα δημιουργήσει αυτόματα έναν κωδικό για μένα με βάση το αίτημά μου. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε στο ChatGTP είναι να αντιγράψετε τον κώδικα και να ανοίξετε το visual studio στον φορητό υπολογιστή ή τον υπολογιστή σας και να δημιουργήσετε έναν ελεγκτή και να επικολλήσετε τον κώδικα εκεί, να τον εκτελέσετε και το API θα τεθεί σε λειτουργία σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Τώρα πρέπει να δημοσιεύσετε αυτό το API. Επιστρέψτε στο ChatGTP και ρωτήστε πού μπορείτε να το δημοσιεύσετε δωρεάν. Και θα σας προσφέρει πολλές επιλογές για να ξεκινήσετε. Εάν θέλετε να μάθετε πού να το πουλήσετε, μπορείτε να ρωτήσετε ξανά το ChatGTP και θα έχετε πολλά πολλά μέρη όπου μπορείτε να δημοσιεύσετε το API σας και να το πουλήσετε.

Μπορείτε να πουλήσετε το API σας σε πλατφόρμες όπως το Rapid API και άλλα. Το εκπληκτικό με αυτό είναι ότι μπορείτε ακόμη και να πείτε στο ChatGTP να ξαναγράψει τον κώδικα σε οποιαδήποτε γλώσσα θέλετε και θα το κάνει σε δευτερόλεπτα.

Φαίνεται απλό, καλά είναι, αλλά το κύριο πρόβλημα είναι με το “Ιδέα API“. Πού να πάρετε μια ιδέα ότι οι άνθρωποι θα αγοράσουν ή οι προγραμματιστές θα αγοράσουν. Μην ανησυχείτε, θα σας βοηθήσω. Θα σας δώσω μερικές ιδέες για το πώς να βρείτε τις καλύτερες ιδέες API σε δευτερόλεπτα.

Ας προχωρήσουμε τώρα στη μέθοδο νούμερο δύο. Αντί για ένα API, θα πούμε στο ChatGTP να δημιουργήσει κάτι πιο ενδιαφέρον. Ας δημιουργήσουμε ένα εργαλείο, ένα δωρεάν εργαλείο το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε χρήματα με περισσότερους από 10 τρόπους όπως h-υπερεργαλεία, seoanalyser, fastdomainer και πολλά άλλα δωρεάν εργαλεία μέσω του Διαδικτύου.

Υπάρχουν πολλά παραδείγματα και ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε το δικό σας. Επιστρέψτε ξανά στο ChatGTP και δημιουργήστε έναν απλό μετρητή λέξεων. Απλώς πείτε στο ChatGTP ότι θέλετε έναν μετρητή λέξεων και θα δημιουργήσει έναν κωδικό για εσάς. Ανοίξτε το visual studio στον φορητό υπολογιστή σας και δημιουργήστε ένα δωρεάν αρχείο, css, JavaScript και html.

Απλώς επικολλήστε τον κώδικα και έχετε έναν ιστότοπο εργαλείων. Μπορείτε να πείτε στο ChatGTP να κάνει τη διεπαφή πιο ενδιαφέρουσα και πιο επαγγελματική. Και πάλι, αντιγράψτε τον κώδικα και επικολλήστε τον στο visual studio και ο καταπληκτικός ιστότοπος εργαλείων σας θα είναι έτοιμος.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ChatGTP για να δημιουργήσετε 5 εργαλεία σε λιγότερο από 1 ώρα, δοκιμάστε το. Τώρα το μεγάλο ερώτημα είναι πώς να αντέξεις τον ανταγωνισμό. Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι εργαλείων και ίσως αναρωτιέστε πώς να ξεχωρίσετε. Ανησυχείτε λιγότερο, απλώς ακολουθήστε αυτούς τους τέσσερις κανόνες.

Νούμερο 1, δημιουργήστε μια μοναδική διεπαφή. Πείτε στο ChatGTP και παίξτε με αυτό μέχρι να δημιουργήσει την καλύτερη διεπαφή χρήστη. Νούμερο 2, συνδυάστε πολλά εργαλεία σε έναν ιστότοπο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό το εργαλείο που μου αρέσει τόσο πολύ που είναι h-υπερεργαλεία. Νούμερο 3μιλήστε για το εργαλείο σας Μεσαίο, Redditή σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, συμπεριλαμβανομένων Κελάδημα.

Νούμερο 4 είναι το πιο σημαντικό, προσπαθήστε να βρείτε ιδέες χαμηλού ανταγωνισμού. Πώς να το κάνετε αυτό; Θα σας πω για αυτό σε λίγο. Ας προχωρήσουμε τώρα ένα σε μέθοδος αριθμός 3 που είναι το πιο εύκολο, έπρεπε να το αποθηκεύσω για το τελευταίο που είναι να το πουλήσω mini αρχεία GS. Πριν ξεκινήσετε να διαβάζετε αυτό το άρθρο, είμαι σίγουρος ότι είδατε πάνω από τα αιωρούμενα κουμπιά κοινής χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Είναι ένα σενάριο που μπορείτε να αγοράσετε από το διαδίκτυο. Κάποιος το ανέπτυξε και το πλήρωσα. Είναι ένα απλό JavaScript και μπορείτε να κάνετε το ίδιο. Ξέρω πολλούς ανθρώπους που βγάζουν χιλιάδες δολάρια κάθε μήνα πουλώντας JavaScripts codecanyon.

Υπάρχουν πολλές ιδέες για απλά σενάρια, οπότε γιατί όχι και εσείς; Προχωρήστε και δημιουργήστε ένα, δημοσιεύστε το και πουλήστε το. Είναι εντελώς δωρεάν και μπορείτε να το κάνετε και να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα.

Σημείωση: Αυτό που εξήγησα σε αυτό το άρθρο δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι τεμπέλης και να αναμεταδίδεις μόνο την τεχνητή νοημοσύνη.

Εάν το κάνετε αυτό, θα σκοτώσετε τη δημιουργικότητά σας και τον εγκέφαλό σας. Χρησιμοποιήστε το AI και το ChatGTP ως βοηθό, διαφορετικά θα σας ξεπεράσει, τις δεξιότητές σας, τη δουλειά σας και τα πάντα. Το έκανε ήδη με πολλές επιχειρήσεις, ακόμη και η επιχείρησή μου επηρεάστηκε. Γι’ αυτό θα πρέπει να προστατεύσετε τον εαυτό σας, τα παιδιά σας, τη δουλειά σας, τις δεξιότητές σας και το μέλλον σας.

Πρέπει να εστιάσετε σε αυτά τα δύο πράγματα,

1. Επενδύστε στον εαυτό σας.

Μάθετε, μάθετε και μαθαίνετε καθημερινά.

2. Πρέπει να διαβάσετε περισσότερα άρθρα σε αυτόν τον ιστότοπο που θα σας εκπαιδεύσουν για το πώς μπορείτε να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα από το σπίτι. Εάν θέλετε πραγματικά να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο, πρέπει να είστε έτοιμοι να βάλετε τη δουλειά και να ξεχάσετε οτιδήποτε σχετικά με το παθητικό εισόδημα, επειδή παρόλο που χρησιμοποιώ αυτή τη λέξη πολύ, δεν υπάρχει.

Αυτά λοιπόν για αυτό και θα σε πιάσω στο επόμενο. Ελπίζω να βρήκατε αυτό το κομμάτι του άρθρου κατατοπιστικό και παραγωγικό.

Διαβάστε επίσης: 

Πώς να εγκαταστήσετε το Umbrella YouTube Kodi Addon

AI Side Hustle 4 κερδοφόρα μονοπάτια έως 30.000 $ με AI

Τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *