34SP WordPress hosting review: Ένας εξαιρετικά απλός τρόπος για να θέσετε σε λειτουργία τον ιστότοπό σας

You are currently viewing 34SP WordPress hosting review: Ένας εξαιρετικά απλός τρόπος για να θέσετε σε λειτουργία τον ιστότοπό σας

Έχουμε ήδη εξετάσει την πλατφόρμα Professional Hosting της 34SP. Ωστόσο, με την αποκλειστική φιλοξενία WordPress να γίνεται πιο δημοφιλής – και με το 34SP να έχει πρόσφατα ενημερώσει την προσφορά του – θέλαμε να δούμε πώς συσσωρεύονται τα σχέδιά του για τη φιλοξενία του δημοφιλούς CMS.

Σήμερα, περίπου το 40% όλων των ιστότοπων κατασκευάζονται με χρήση WordPress, επομένως η αποκλειστική φιλοξενία έχει πολύ νόημα. Μπορείτε να αναθέσετε την ευθύνη για τη διατήρησή του ενημερωμένου στον κεντρικό υπολογιστή σας και ο ίδιος ο κεντρικός υπολογιστής μπορεί να βελτιστοποιήσει την πλατφόρμα για το CMS, βοηθώντας να διατηρηθούν ελαφροί και γρήγοροι οι ιστότοποι που διαθέτει.

Αν και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ό,τι μπορείτε να κάνετε με τον χώρο ιστού σας είναι περιορισμένο – δεν θα μπορούσατε, για παράδειγμα, να γράψετε και να φιλοξενήσετε τις δικές σας εφαρμογές ιστού PHP – το 34SP έχει προχωρήσει περισσότερο από ορισμένους ανταγωνιστές και έχει εφαρμόσει μια λειτουργία διακομιστή μεσολάβησης για να αντλεί εξωτερικό περιεχόμενο και να το παρουσιάζει ως ενσωματωμένο μέρος του ιστότοπού σας. Επομένως, εάν προτιμάτε να μην χρησιμοποιήσετε το WooCommerce για να ενσωματώσετε το κατάστημά σας με το WordPress, ίσως επειδή εκτελείτε ήδη μια λειτουργία εκτύπωσης κατά παραγγελία αλλού, θα μπορούσατε να ρυθμίσετε έναν διακομιστή μεσολάβησης για την απόδοση του εξωτερικά φιλοξενούμενου ιστότοπου σε έναν υποκατάλογο. Αυτή είναι μια εξαιρετικά ευέλικτη λύση που ενισχύει σημαντικά την ελκυστικότητα της προσφοράς του 34SP.

Ελέγξτε τις τιμές στο 34SP.com


Αναθεώρηση φιλοξενίας 34SP WordPress: Τι κερδίζετε για τα χρήματα;

Το 34SP έχει πολλά προγράμματα φιλοξενίας WordPress, τα οποία διακρίνονται από τον αριθμό των τοποθεσιών που μπορεί να φιλοξενήσει ο καθένας. Το πρόγραμμα μεμονωμένου ιστότοπου που δοκιμάσαμε εδώ κοστίζει 9,95 £ το μήνα, για το οποίο λαμβάνετε απεριόριστο εύρος ζώνης και 25 GB αποθηκευτικού χώρου. Μπορείτε να φιλοξενήσετε τρεις ιστότοπους που μοιράζονται τους ίδιους πόρους για 20 £ το μήνα ή μπορείτε να το αυξήσετε σε πέντε ιστότοπους που μοιράζονται 35 GB ή δέκα ιστότοπους με κοινή χρήση 50 GB, με 30 £ ή 50 £ το μήνα, αντίστοιχα. Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ και δεσμεύεστε μόνο για ένα μήνα τη φορά – μπορείτε να πληρώσετε για ένα χρόνο εκ των προτέρων, αλλά δεν υπάρχει έκπτωση.

Κάθε πρόγραμμα περιλαμβάνει δωρεάν πιστοποιητικά SSL και, εάν φιλοξενείτε ήδη τον ιστότοπό σας WordPress αλλού, το 34SP προσφέρει μια δωρεάν υπηρεσία διαχειριζόμενης μετεγκατάστασης για να το μεταδώσετε.

Το κύριο πλεονέκτημα της επιλογής αποκλειστικής φιλοξενίας WordPress έναντι ενός λογαριασμού φιλοξενίας ελεύθερης μορφής είναι ο τρόπος που το πακέτο μπορεί να προσαρμοστεί στη χρήση για την οποία προορίζεται. Εδώ, συμπεριλαμβάνονται τα εργαλεία γραμμής εντολών του WordPress, καθώς και η σταδιοποίηση, η οποία σας επιτρέπει να σχεδιάσετε την επόμενη έκδοση του ιστότοπού σας, ενώ οι επισκέπτες συνεχίζουν να βλέπουν την τρέχουσα επανάληψη, αλλά τα αλλάζουν μόνο όταν είστε ευχαριστημένοι με αυτό που έχετε δημιουργήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΟΜΕΝΟ: Ανασκόπηση Hostinger Premium Web Hosting

Ανασκόπηση φιλοξενίας 34SP WordPress: Πόσο εύκολο είναι να το ρυθμίσετε;

Δεν θα μπορούσε να γίνει πιο εύκολο, καθώς η όλη διαδικασία οδηγείται από έναν μάγο. Πρώτον, ρωτά σε ποιον κλάδο θα ταίριαζε ο ιστότοπός σας. Η πλήρης λίστα είναι ιλιγγιώδης, αλλά η απλή πληκτρολόγηση μερικών γραμμάτων τη συρρικνώνει γρήγορα. Ωστόσο, αναζητούσαμε «καλλιτέχνη», αλλά, ενώ η «τέχνη» έφερε «μαθήματα τέχνης», «σύμβουλο τέχνης» και «σχολές τέχνης» (καθώς και «kARATE» και «προετοιμασία κειμένου», παρόλο που κανένα από τα δύο δεν περιείχε «τέχνη»), το πιο κοντινό που μπορούσαμε να φτάσουμε σε αυτό που θέλαμε ήταν ο «ζωγράφος».

Ευτυχώς, αυτό δεν είναι πολύ μεγάλο θέμα. Αυτό γίνεται μόνο για να λάβετε μια προσέγγιση του τι αναζητάτε προτού τροποποιήσετε τον ιστότοπό σας μέσω του πίνακα εργαλείων – μπορείτε πάντα να παραλείψετε εντελώς τον οδηγό.

Στη συνέχεια, αφού δώσετε έναν τίτλο στον ιστότοπό σας, επιλέγετε από μια επιλογή πλαισίων για να ορίσετε τον στόχο σας (ή στόχους, καθώς μπορείτε να επιλέξετε περισσότερους από έναν). Αυτό θα μπορούσε να είναι η πώληση προϊόντων, η συγκέντρωση δωρεών ή η αύξηση της επισκεψιμότητάς σας διασφαλίζοντας ότι ο ιστότοπος έχει βελτιστοποιηθεί η αναζήτηση. Αφού το κάνετε αυτό, σας παρουσιάζεται μια χούφτα πρότυπα, καθένα από τα οποία αντιπροσωπεύεται από μια μεγάλη μικρογραφία για να σας δώσει μια ιδέα για τη διάταξη, τα χρώματα και τις γραμματοσειρές.

Αυτό που είναι πραγματικά έξυπνο είναι ότι τα επισημασμένα πρότυπα φαίνεται να έχουν επιλεγεί για να ταιριάζουν με τον καθορισμένο κλάδο σας, όπως και το κείμενο κράτησης θέσης τους. Έχοντας επιλέξει “ζωγράφο” νωρίτερα στη διαδικασία, τα πρότυπά μας είχαν μια ευδιάκριτη αίσθηση “τεχνίτης”, με το κείμενο κράτησης θέσης να επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στις οικιακές βελτιώσεις. Κάνοντας ένα βήμα πίσω και αλλάζοντας τον κλάδο μας σε «φωτογράφο», παρουσιάσαμε ένα νέο σύνολο προτύπων, αυτή τη φορά με τίτλους όπως «Φώτα. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ. Δράση.», «Αιχμαλωτίζοντας τον ρυθμό της στιγμής» και «Μια εικόνα αξίζει 1.000 λέξεις».

Σαφώς είχαμε επιλέξει το λάθος είδος ζωγράφου, αλλά τα λάθη που έγιναν σε αυτό το στάδιο δεν έχουν πραγματικά σημασία. Το όλο νόημα της χρήσης ενός CMS, αντί της δημιουργίας ενός στατικού ιστότοπου, είναι ότι το σχέδιό σας και το περιεχόμενό σας διατηρούνται χωριστά. Έτσι, εάν αποφασίσετε αργότερα ότι δεν σας αρέσει το πρότυπο που επιλέξατε, μπορείτε να το αλλάξετε και το περιεχόμενο θα ανανεωθεί για να ταιριάζει. Ο οδηγός είναι απλώς για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλα εργαλεία για να δημιουργήσετε ακριβώς το είδος του ιστότοπου που οραματίζεστε καθώς εξοικειώνεστε περισσότερο με το WordPress.

Αφού επιλέξετε ένα πρότυπο, μπορείτε να αποεπιλέξετε τις σελίδες που δεν θέλετε να συμπεριλάβετε. Και πάλι, κάθε σελίδα εμφανίζεται ως μικρογραφία και όλα τα μέρη που δεν χωρούν στη θήκη μετακινούνται αυτόματα για να σας δώσουν μια πιο ολοκληρωμένη επισκόπηση. Μάλλον τακτοποιημένα, μέρος του περιεχομένου placeholder, όπως το όνομα του ιστότοπου, είναι εξατομικευμένο ώστε να περιλαμβάνει τις πληροφορίες που δώσατε νωρίτερα.

Μετά από αυτό το τελευταίο βήμα της διαδικασίας, σας παρουσιάζεται μια σύνοψη των επιλογών σας και μια λίστα προσθηκών που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Έχοντας πει, στο παράδειγμά μας, ότι θέλαμε να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπό μας για αναζήτηση καθώς και για πώληση προϊόντων στο διαδίκτυο, ορίστηκε η εγκατάσταση των Yoast SEO, Hubspot και WooCommerce, αν και μπορούσαμε να παραλείψουμε ό,τι δεν θέλαμε ξεεπιλέγοντας τα κουτιά τους και, στη συνέχεια, να χρησιμοποιήσουμε το ενσωματωμένο πρόγραμμα εγκατάστασης προσθηκών του πίνακα ελέγχου του WordPress αφού συνδεθούμε, αν προτιμούσαμε εναλλακτικές.

Η όλη διαδικασία είναι πολύ λεία, φιλική προς το χρήστη και εντελώς ακίνδυνη. Για όποιον δημιουργεί τον πρώτο του ιστότοπο WordPress, δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε καλύτερη εμπειρία.

Η βοήθεια δεν σταματά όταν ξεκινήσετε, ούτε. Ο πίνακας εργαλείων του WordPress έχει τροποποιηθεί για να τοποθετεί κοινές εργασίες – όπως η μεταφόρτωση ενός λογότυπου, η προσθήκη μιας σελίδας ή η σύνταξη μιας περιγραφής ιστότοπου – μόλις ένα κλικ μακριά. Και πάλι, για αρχάριους, αυτό είναι πολύ πιο προτιμότερο από το να παρουσιάζεται με ένα συντριπτικά ολοκληρωμένο σύνολο επιλογών, πινάκων και μενού και να μην ξέρουν προς ποια κατεύθυνση να στρίψουν.

Μια ξεχωριστή ενότητα του πίνακα ελέγχου συνδέεται με μια βάση γνώσεων, η οποία φιλοξενείται στον δικό σας τομέα, ώστε να μην αποστέλλεστε σε ιστότοπο τρίτου μέρους και μια σειρά περιηγήσεων επικάλυψης. Οι περιηγήσεις είναι ιδιαίτερα χρήσιμες, μειώνοντας τη φωτεινότητα του μεγαλύτερου τμήματος της διεπαφής για να επιστήσουν την προσοχή σε συγκεκριμένα στοιχεία. Η περιήγηση των προσθηκών, για παράδειγμα, μπαίνει απευθείας στον πίνακα προσθηκών και, στη συνέχεια, επιλέγει σημαντικά σημεία, όπως τον τρόπο λίστας των προσθηκών, τον τρόπο προσθήκης νέων και τον τρόπο απενεργοποίησης οποιωνδήποτε είναι ήδη σε λειτουργία. Κανένα από αυτά δεν θα πρέπει να είναι άγνωστο στους έμπειρους χρήστες του WordPress, αλλά πιθανότατα θα είναι πολύ χρήσιμο για τα πρώτα χρονόμετρα.

Ελέγξτε τις τιμές στο 34SP.com


34SP κριτική φιλοξενίας WordPress: Περιλαμβάνεται το email;

Ναί. Όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν email, που εκτελείται στην εσωτερική πλατφόρμα Mercury Mail της 34SP. Αυτό παρέχει πρόσβαση τόσο POP όσο και IMAP, φίλτρα και φιλτράρισμα ανεπιθύμητων μηνυμάτων, webmail, προστασία από ιούς και ένα ημερολόγιο CALDAV. Μπορείτε να το ρυθμίσετε ώστε να λειτουργεί με το κανονικό πρόγραμμα-πελάτη email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε μέσω του προγράμματος-πελάτη webmail Roundcube.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΟΜΕΝΟ: Ανασκόπηση φιλοξενίας κοινόχρηστων εκκίνησης DreamHost

Ανασκόπηση φιλοξενίας 34SP WordPress: Πόσο κοστίζουν οι άλλες επιλογές;

Εκτός από τα τέσσερα προγράμματα WordPress που περιγράφονται παραπάνω, το 34SP προσφέρει μια πλήρη σειρά πακέτων φιλοξενίας βασισμένων σε πρότυπα, ελεύθερης μορφής και μεταπωλητών.

Το φθηνότερο από αυτά είναι το πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων που βασίζεται σε πρότυπα, το οποίο προσφέρει σχεδιασμό με μεταφορά και απόθεση ιστοτόπων φιλικών για επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου, μόνο με 2,95 £/μήνα.

Το Professional Hosting είναι η επιλογή φιλοξενίας ελεύθερης μορφής του 34SP για όποιον θέλει να δημιουργήσει έναν ιστότοπο από την αρχή, με εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας, email και webmail. Με 7,95 £/μήνα, είναι 2 £ φθηνότερο από το πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress ενός ιστότοπου, αλλά μπορείτε ακόμα να το χρησιμοποιήσετε για να φιλοξενήσετε έναν ιστότοπο WordPress, εάν θέλετε, εγκαθιστώντας το CMS. Αν και αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος για να εξοικονομήσετε φιλοξενία λίγο περισσότερο από δύο μήνες ανά έτος, δεν θα επωφεληθείτε από την απλή εγκατάσταση, ούτε από την ταχύτητα και την ευκολία εκτέλεσης του CMS σε μια πλατφόρμα ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του. Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε για την απόδοση της μηχανής αναζήτησης και για να διατηρήσετε πιστούς τους επισκέπτες σας, τα επιπλέον 2 £/μήνα του προγράμματος WordPress μπορεί να είναι χρήματα που δαπανώνται καλά.

Η επιλογή φιλοξενίας μεταπωλητών της 34SP απευθύνεται σε ελεύθερους επαγγελματίες και πρακτορεία που λειτουργούν ως μεσάζοντες για τους δικούς τους πελάτες. Για 40 £/μήνα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φιλοξενία απεριόριστου αριθμού τοποθεσιών και περιλαμβάνει 2 GB RAM, 25 GB αποθηκευτικού χώρου και εύρος ζώνης χωρίς περιορισμό, βάσεις δεδομένων και γραμματοκιβώτια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΟΜΕΝΟ: Αναθεώρηση WordPress Premium

34SP κριτική φιλοξενίας WordPress: Πρέπει να εγγραφείτε;

Υπάρχουν πολλά να αρέσουν εδώ. Αν και τα 9,95 £/μήνα δεν είναι η φθηνότερη φιλοξενία WordPress που προσφέρεται, είναι δίκαιη αξία για τα χρήματα, αν σκεφτείτε τι παίρνετε. Περιλαμβάνει email, μια εξαιρετικά απλή ρύθμιση και το εργαλείο μεσολάβησης που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν μεγαλύτερο ιστότοπο με πολλά στοιχεία αντλώντας πόρους που φιλοξενούνται αλλού.

Είχαμε επίσης καλές εμπειρίες με την ομάδα τεχνικής υποστήριξης της 34SP όλα αυτά τα χρόνια, η οποία ήταν σταθερά ενημερωμένη και γρήγορη να ανταποκριθεί.

Αν ήμασταν σε επιφυλακή για ένα αποκλειστικό πακέτο φιλοξενίας WordPress, αυτό θα είχε μια εγγυημένη θέση στη σύντομη λίστα. Είναι ευέλικτο και εύκολο και, με την προσφορά μηνιαίας τιμολόγησης, δεν αναγκάζεστε να αναλάβετε μακροπρόθεσμη δέσμευση.

Ελέγξτε τις τιμές στο 34SP.com

Διαβάστε επίσης:Κερδοφόρα ανάπτυξη ιστού WordPress: Ξεκλειδώστε την online επιτυχία τώρα!

Τι σημαίνει “Χρωματισμός ιστότοπου” στο Safari;


Αφήστε μια απάντηση