5 καλύτεροι καθαριστές αέρα για τρίχες κατοικίδιων ζώων

Η υιοθεσία ενός κατοικίδιου μπορεί να επιφέρει α όμορφη αλλαγή στη ζωή κάποιου. Είναι στενοί σύντροφοι που σου δίνουν αγάπη άνευ όρων. Λοιπόν, βγάζουν επίσης πολλά μαλλιά, γούνα και τρίχωμα. Αυτό καθιστά δύσκολο να διατηρείτε το σπίτι και το περιβάλλον σας καθαρό — ειδικά αν είστε κάποιος που του αρέσει τα πράγματα να είναι καθαρά. Μια καλή λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι να αγοράσετε οποιονδήποτε από τους καλύτερους καθαριστές αέρα για τρίχες κατοικίδιων ζώων από την παρακάτω λίστα.

Αυτοί οι καθαριστές αέρα για το τρίχωμα των κατοικίδιων βοηθούν στη διατήρηση μιας καθαρής ατμόσφαιρας χωρίς οσμές στο σπίτι. Εάν έχετε βαρεθεί να καθαρίζετε τα έπιπλά σας ξανά και ξανά, επειδή το χαριτωμένο σκυλάκι σας χύνεται πάρα πολύ, μην ανησυχείτε. Αυτοί οι καθαριστές αέρα υψηλής τεχνολογίας με πολύπλοκα φίλτρα σας έχουν καλύψει. Αλλά πριν από αυτό –

Τι είναι ένα φίλτρο μπλε φωτός στο Android και ποια εφαρμογή λειτουργεί καλύτερα;

Πώς να βρείτε μεγάλα αρχεία στα Windows 11

Οι καλύτερες εφαρμογές καιρού για Windows 10 & 11

Πώς βοηθούν οι καθαριστές αέρα με τις τρίχες κατοικίδιων ζώων

Περιττό να πούμε ότι τα κατοικίδια ρίχνουν πολλές τρίχες σε καθημερινή βάση. Αυτή η τρίχα ή η γούνα στη συνέχεια πηγαίνει και εγκαθίσταται στα έπιπλα του σπιτιού σας ή συνεχίζει να επιπλέει ως σωματίδια στον αέρα. Με τη σειρά τους, αυτές οι τρίχες κατοικίδιων μολύνουν τον αέρα μέσα στο σπίτι σας. Οι καθαριστές αέρα μπορούν να μειώσουν αυτή τη ρύπανση, ρουφώντας τις αιωρούμενες τρίχες κατοικίδιων ζώων στα φίλτρα τους.

ο ενσωματωμένα φίλτρα HEPA Οι καθαριστές αέρα έχουν σχεδιαστεί για να συλλαμβάνουν με ευκολία υπολείμματα όπως τρίχες κατοικίδιων ζώων. Αυτό το καθιστά έναν αποτελεσματικό τρόπο για να κρατήσετε μακριά το τρίχωμα των κατοικίδιων. Επιπλέον, ορισμένοι καθαριστές αέρα μπορούν ακόμη και να εξαλείψουν τη μυρωδιά των κατοικίδιων με φίλτρα ενεργού άνθρακα. Εάν έχετε ένα κατοικίδιο, ένας καθαριστής αέρα έχει ουσιαστικά ως αποτέλεσμα ένα πιο καθαρό σπίτι, καθώς δεν θα βρείτε τρίχες κατοικίδιων ζώων παντού.

1. GermGuardian Air Purifier με φίλτρο HEPA 13

GermGuardian καθαριστής αέρα με φίλτρο HEPA 13

Παρά το γεγονός ότι είναι το πιο προσιτό προϊόν σε αυτήν τη λίστα, ο καθαριστής αέρα GermGuardian λειτουργεί ακριβώς όπως διαφημίζεται. Καθαρίζει γρήγορα τον αέρα στο σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρά σας και διασφαλίζει ότι δεν υπάρχουν τρίχες κατοικίδιων ή άλλα αλλεργιογόνα στην ατμόσφαιρα.

Το φίλτρο Hepa 13 που υπάρχει στον καθαριστή αέρα GermGuardian ισχυρίζεται ότι αφαιρεί το 99,97% των ρύπων στον αέρα, συμπεριλαμβανομένων των μικροβίων, της σκόνης, της γύρης και, φυσικά, της τρίχας των κατοικίδιων. Έχει επίσης δυνατότητα UV-C που παρέχει ένα επιπλέον στρώμα προστασίας από ιούς που μεταδίδονται στον αέρα.

Όχι μόνο ρουφάει τις τρίχες των κατοικίδιων που επιπλέουν γύρω σας, αλλά εξαλείφει επίσης κάθε ανεπιθύμητη οσμή που εκπέμπουν οι γούνινοι φίλοι σας. Με επιφάνεια κάλυψης πάνω από 700 τετραγωνικά πόδια, ο καθαριστής αέρα GermGuardian για κατοικίδια μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και σε μεγάλα σαλόνια ή διαδρόμους. Αρκετοί χρήστες έχουν αναφέρει ότι το μηχάνημα λειτουργεί καλά ακόμα και μετά από χρόνια χρήσης που είναι πάντα καθησυχαστικό. Ωστόσο, τείνει να γίνεται θορυβώδες με την πάροδο του χρόνου, επομένως μπορεί να μην θέλετε να το έχετε ενεργοποιημένο τη νύχτα.

Αυτό που μας αρέσει

 • Προσιτό αλλά αποτελεσματικό
 • Καλύπτει μεγάλη έκταση

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Τείνει να γίνεται θορυβώδες με τον καιρό

2. Καθαριστής αέρα Levoit για οικιακές αλλεργίες και τρίχες κατοικίδιων

Καθαριστής αέρα LEVOIT για οικιακές αλλεργίες τρίχες κατοικίδιων

Αυτός ο καθαριστής αέρα της Levoit φαίνεται λίγο μικρότερος και έχει πιο λεπτή εμφάνιση σε σύγκριση με το προϊόν GermGuardian που αναφέρθηκε παραπάνω. Παρόλα αυτά, η περιοχή κάλυψης είναι μεγαλύτερη στον καθαριστή αέρα Levoit — εκτείνεται έως και 1095 τετραγωνικά πόδια.

Η τεράστια περιοχή κάλυψης σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον καθαριστή αέρα Levoit ακόμη και σε χώρους γραφείων ή εμπορικούς χώρους όπου μπορούν να εισέλθουν κατοικίδια. Επομένως, εάν έχετε κατάστημα, χρησιμοποιώντας αυτόν τον καθαριστή αέρα θα διασφαλίσετε ότι οι τρίχες των κατοικίδιων δεν θα επικαθίσουν πάνω από τα προϊόντα στο κατάστημα και ότι οι πελάτες με αλλεργίες που έρχονται στο κατάστημα δεν θα χρειαστεί επίσης να υποφέρουν.

Υπάρχει ένα φίλτρο HEPA 3 σε 1 στο εσωτερικό που κάνει όλη τη βαριά ανύψωση όταν πρόκειται να κρατήσει μακριά τα μαλλιά, το τρίχωμα και τους ρύπους. Ακόμα κι αν υπάρχει καπνός στο περιβάλλον ή ο αέρας γύρω σας αισθάνεται μπαγιάτικος, η Levoit ισχυρίζεται ότι μπορεί να καθαρίσει τον αέρα και να τον κάνει φρέσκο ​​σε λιγότερο από 12 λεπτά. Μια άλλη ειδικότητα του καθαριστή αέρα τρίχας Levoit κατοικίδιων ζώων είναι ότι μπορείτε να αντικαταστήσετε το προεπιλεγμένο φίλτρο με πολλούς διαφορετικούς τύπους επιλογών ανάλογα με την περίπτωση κύριας χρήσης σας. Υπάρχει ένα για καπνό, τρίχες κατοικίδιων ζώων και δυσάρεστες οσμές.

Με σχεδόν 100.000 αξιολογήσεις χρηστών και μέση βαθμολογία 4,7, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με τον καθαριστή αέρα Levoit για μεγάλα σπίτια. Το μόνο στοιχείο στη λίστα επιθυμιών για μελλοντική επανάληψη σύμφωνα με τους χρήστες είναι η δυνατότητα ρύθμισης χρονόμετρων για αυτόματη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της συσκευής.

Αυτό που μας αρέσει

 • Ιδανικό για μεγάλα σπίτια και επαγγελματικούς χώρους
 • Αποτελεσματικό φίλτρο HEPA 3 σε 1

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Δεν υπάρχουν χρονόμετρα αυτόματης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης

3. Winix 5500-2 καθαριστής αέρα με True HEPA

Winix 5500-2 καθαριστής αέρα με True HEPA

Σε αντίθεση με τον καθαριστή αέρα Levoit που αναφέρθηκε παραπάνω, το Winix 5500-2 δεν είναι κατάλληλο για μεγάλα δωμάτια ή χώρους. Έχει μόνο μια περιοχή κάλυψης 360 τετραγωνικά πόδια. Επομένως, λειτουργεί καλύτερα όταν χρησιμοποιείται σε υπνοδωμάτια ή μικρά σαλόνια. Ωστόσο, το αναπληρώνει με ένα φίλτρο άνθρακα που πλένεται.

Ας υποθέσουμε ότι τα παιδιά σας είναι ασθματικά ή είναι αλλεργικά στις τρίχες ή στο τρίχωμα των κατοικίδιων. Μια καλή λύση σε αυτό το πρόβλημα θα ήταν να βάλετε έναν καθαριστή αέρα Winix 5500-2 στην κρεβατοκάμαρά τους. Το φίλτρο όχι μόνο απορροφά όλες τις τρίχες των κατοικίδιων στο περιβάλλον, αλλά διασφαλίζει επίσης την αποβολή τυχόν σωματιδίων στον αέρα που προκαλούν αλλεργίες. Το κάνει με τη βοήθεια ενός φίλτρου True HEPA.

Το φίλτρο HEPA συνοδεύει α Πλενόμενο φίλτρο άνθρακα AOC που χρησιμοποιεί ενεργό άνθρακα για την εξάλειψη της οσμής. Επιπλέον, η τεχνολογία PlasmaWave που είναι ενσωματωμένη στον καθαριστή μπορεί να διασπάσει τους χημικούς ατμούς χωρίς όζον. Ένα πλεονέκτημα για τους χρήστες είναι η αυτόματη λειτουργία που αποφασίζει έξυπνα ποια ρύθμιση θα εκτελεστεί μετά τον εντοπισμό των ρύπων στον αέρα. Ενώ οι περισσότερες πτυχές είναι καλές, ορισμένες κριτικές αναφέρουν ότι ο καθαριστής αέρα Winix διαρκεί λίγο περισσότερο από το αναμενόμενο για να εξαλειφθεί η μυρωδιά του κατοικίδιου.

Αυτό που μας αρέσει

 • Περιλαμβάνει φίλτρο άνθρακα που πλένεται
 • Η αυτόματη λειτουργία λειτουργεί καλά

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Παίρνει λίγο περισσότερο χρόνο για να εξαλειφθεί η μυρωδιά

4. Blueair καθαριστής αέρα για μεγάλα σπίτια

Καθαριστές αέρα BLUEAIR για μεγάλα σπίτια

Οι περισσότεροι καθαριστές αέρα έχουν γενικά σχέδια που μπορεί να φαίνονται παράταιρα όπου κι αν φυλάσσονται. Όμως, αυτό δεν ισχύει για τον καθαριστή αέρα Blueair. Έχει μοναδικό σχεδιασμό που θυμίζει μεγάλο ηχείο. Επιπλέον, έχει μια υφασμάτινη επίστρωση στο εξωτερικό που του δίνει μια κορυφαία εμφάνιση.

Εάν δεν είστε λάτρης των καθαριστών αέρα που έχουν σκληρό πλαστικό σώμα ή αν αισθάνεστε ότι καταστρέφουν την εμφάνιση του σαλονιού σας, το φίλτρο αέρα Blueair είναι ο καλύτερος τρόπος. Ο αριστοκρατικός σχεδιασμός ταιριάζει πολύ με σχεδόν οποιαδήποτε αισθητική. Δεν είναι μόνο η εμφάνιση όμως. Υπάρχουν μερικές μοναδικές πτυχές του καθαριστή αέρα Blueair που τον καθιστούν μια έξυπνη αγορά. Κυριολεκτικά.

Για αρχή, υπάρχει μια εφαρμογή smartphone για τον απομακρυσμένο έλεγχο της συσκευής. Μπορείτε ακόμη και να ορίσετε χρονοδιαγράμματα, ώστε αν παίρνετε τον σκύλο σας βόλτα κάθε μέρα στις 6 μ.μ., μπορείτε να ρυθμίσετε τον καθαριστή να ξεκινά μόλις επιστρέψετε μια ώρα αργότερα. Επιπλέον, η Blueair ισχυρίζεται ότι ο καθαριστής αέρα της είναι 50% πιο αθόρυβος σε σύγκριση με άλλες επιλογές στην αγορά. Και οι κριτικές συμφωνούν με αυτό.

Υπάρχει μια μάλλον απότομη άνοδος όσον αφορά την τιμολόγηση του καθαριστή αέρα Blueair σε σύγκριση με τις προαναφερθείσες επιλογές. Λαμβάνοντας υπόψη τον premium σχεδιασμό, τα έξυπνα χαρακτηριστικά και την ευρεία κάλυψη άνω των 1.500 τετραγωνικών ποδιών, τα λίγα επιπλέον δολάρια φαίνονται αξιόλογη επένδυση.

Αυτό που μας αρέσει

 • Όμορφο σχέδιο
 • Έξυπνα χειριστήρια εφαρμογών

5. Dyson Purifier Big+Quiet

=Dyson Purifier Big+Quiet

Είναι μάλλον απλό να περιγράψεις αυτόν τον καθαριστή αέρα της Dyson χάρη στην ονοματολογία του. Είναι μεγάλο και είναι ήσυχο. Το επίθετο «μεγάλο» είναι περισσότερο μια περιγραφή της περιοχής που καλύπτεται από τον καθαριστή αέρα και όχι απαραίτητα του φυσικού μεγέθους. Παρά τη μεγάλη του μορφή, ο καθαριστής αέρα Dyson Big+Quiet είναι εκπληκτικά αθόρυβος, επομένως δεν ενοχλεί καθόλου τη νύχτα.

Ο καθαριστής αέρα Dyson λαμβάνει επιβλαβή σωματίδια από τον αέρα και εκτοξεύει καθαρό αέρα έως και 32 πόδια μακριά από το σημείο που είναι τοποθετημένο. Όχι μόνο ο καθαριστής Dyson είναι ένας από τους καλύτερους καθαριστές αέρα για τη γούνα κατοικίδιων ζώων, αλλά επίσης ανιχνεύει και εξαλείφει τη φορμαλδεΰδη. Επιπλέον, υπάρχει μια λειτουργία αερίου που αναπαράγει τον φυσικό αέρα από το εξωτερικό για να δώσει στο σπίτι σας μια αίσθηση φρεσκάδας.

Στη συνέχεια, υπάρχουν μερικά άλλα χαρακτηριστικά ποιότητας ζωής που τείνετε να περιμένετε από τα προϊόντα Dyson. Ο σχεδιασμός είναι δροσερός και φουτουριστικός, η εφαρμογή έχει εξαιρετική διεπαφή χρήστη και το φίλτρο HEPA 13 διαρκεί έως και 5 χρόνια. Περιττό να πούμε ότι πρέπει να πληρώσετε ένα ασφάλιστρο που υπερβαίνει το πενταπλάσιο του δεύτερου πιο ακριβού προϊόντος σε αυτήν τη λίστα.

Αυτό είναι δεδομένο με σχεδόν οποιοδήποτε προϊόν Dyson. Επομένως, εξαρτάται από εσάς να αποφασίσετε εάν τα επιπλέον χαρακτηριστικά αξίζουν τα χρήματά σας. Ορισμένοι χρήστες λένε ότι ο καθαριστής αέρα είναι φανταστικός, αλλά η βελτίωση της ποιότητας του αέρα δεν είναι τόσο διαφορετική σε σύγκριση με ένα προϊόν με πολύ χαμηλότερη τιμή.

Αυτό που μας αρέσει

 • Εξαλείφει τη φορμαλδεΰδη
 • Η λειτουργία Breeze είναι μια ωραία προσθήκη
 • Φαίνεται φουτουριστικό

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Ακριβός
 • Πραγματικά ακριβό
 • Πραγματικά πολύ ακριβό

Διατηρήστε τον αέρα απαλλαγμένο από τρίχες κατοικίδιων ζώων

Ενώ τα κατοικίδιά σας μπορεί να έχουν γίνει μέρος της οικογένειάς σας, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι τρίχες κατοικίδιων που επιπλέουν στον αέρα ανά πάσα στιγμή δεν είναι καλό για την αναπνευστική σας οδό. Μπορούν επίσης να προσελκύσουν αλλεργιογόνα. Έτσι, η χρήση οποιουδήποτε από τους καλύτερους καθαριστές αέρα για τρίχες κατοικίδιων ζώων από την παραπάνω λίστα είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να μην παραμείνουν τα μαλλιά και η τρίχα των κατοικίδιων στον αέρα.

Διαβάστε επίσης :

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *