Καλύτερη επιχείρηση για έναρξη τώρα

8 ιδέες παθητικού εισοδήματος που αποφέρουν 2.000 € καθημερινά

Τους τελευταίους μήνες, κερδίζω σταθερά περίπου δύο χιλιάδες δολάρια την ημέρα σε παθητικό εισόδημα από εννέα διαφορετικές πηγές παθητικού εισοδήματος. Και η αλήθεια είναι ότι κυριολεκτικά ο καθένας μπορεί να κάνει αυτό που κατάφερα να κάνω εγώ. Ναι, θα χρειαστεί λίγη δουλειά, αλλά σας λέω τώρα, αξίζει τον κόπο. Και έτσι, στο σημερινό άρθρο, θέλω να μιλήσω μαζί σας για εννέα διαφορετικές ιδέες παθητικού εισοδήματος που χρησιμοποιώ προσωπικά για να κερδίζω περίπου δύο χιλιάδες δολάρια την ημέρα σε παθητικό εισόδημα.

Τώρα, με καθεμία από αυτές τις ιδέες παθητικού εισοδήματος, θα ήθελα να επισημάνω τρία διαφορετικά πράγματα. Το πρώτο πράγμα είναι πόση προκαταρκτική εργασία χρειάζεται πραγματικά για να αρχίσετε να κερδίζετε παθητικό εισόδημα με την ιδέα. Το δεύτερο πράγμα είναι πόσο δύσκολο είναι να κερδίζετε συνεχώς 100 $ ή περισσότερα το μήνα με αυτό. Και τέλος, πόσο δύσκολο είναι να διατηρήσετε πραγματικά τη ροή παθητικού εισοδήματος αφού την ξεκινήσετε. Δεν έχω κανένα μίσος στα σχόλια, ναι, πήρα αυτή την ιδέα από τον Ali Abdul, αλλά αυτή είναι η προσωπική μου άποψη για το θέμα.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι όλες αυτές οι ιδέες παθητικού εισοδήματος θα έχουν διαφορετικούς βαθμούς δυσκολίας και πόσα χρήματα μπορείτε να βγάλετε από αυτές. Τώρα, για αρχή, το πρώτο πράγμα που θα ήθελα να καθορίσω είναι τι ακριβώς εννοώ με τον όρο παθητικό εισόδημα; Επειδή, ανεξάρτητα από το τι θα σας κάνουν να πιστεύετε μερικοί άνθρωποι στο διαδίκτυο, το παθητικό εισόδημα είναι στην πραγματικότητα πραγματικό πράγμα. Είναι 100% δυνατό να κοιμάστε το βράδυ και να συνεχίσετε να κερδίζετε χρήματα, ακόμη και χωρίς να εργάζεστε ενεργά.

Διαβάστε επίσης:διαδικτυακές ιδέες παθητικού εισοδήματος

Και αυτό είναι ουσιαστικά το παθητικό εισόδημα, σωστά; Είναι η ικανότητα να βγάλεις χρήματα χωρίς να χρειάζεται να ανταλλάξεις τον χρόνο σου. Επιτρέψτε μου να σας πω μια πολύ γρήγορη ιστορία. Όταν ήμουν νεότερος, πήγαινα για κάμπινγκ με τον παππού μου σχεδόν κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο. Και αυτό το κάμπινγκ που θα πηγαίναμε είχε ένα μικρό γήπεδο γκολφ 18 οπών. Και θυμάμαι, μόλις έκλεινα τα 13, ο παππούς μου με άφηνε να χρησιμοποιώ τα μπαστούνια του για να κάνω γκολφ μόνος μου.

Τώρα, εδώ είναι το θέμα, δεν είμαι παίκτης γκολφ, ούτε καν κολλητός. Αλλά έπαιρνα τα μπαστούνια του και πήγαινα για γκολφ. Και λίγο πολύ όλοι οι άνθρωποι στο γήπεδο του γκολφ ήταν πολύ μεγαλύτεροι από εμένα, πολύ σοφότεροι και πολύ πιο πλούσιοι. Στην πραγματικότητα, ήμουν κυριολεκτικά το μόνο παιδί που μπήκε ποτέ στο γήπεδο του γκολφ.

8 ιδέες παθητικού εισοδήματος

Και έτσι μια μέρα, έκανα γκολφ και είχα έτοιμο το συγκρότημα οδηγών μου να ξεκολλήσω. Και ξαφνικά, αυτή η μικρή ομάδα των περίπου έξι παικτών του γκολφ σηκώνεται με τα καρότσια του γκολφ πίσω μου. Και σε αυτό το σημείο, για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, ήμουν νευρικός και ντροπιασμένος επειδή δεν είμαι επαγγελματίας παίκτης γκολφ. Η κούνια μου φαινόταν μάλλον τρομερή, και αυτοί οι επαγγελματίες παίκτες του γκολφ πίσω μου θα γελούσαν μαζί μου μόλις έβλεπαν την φρικτή κούνια μου.

Και έτσι, ετοιμάστηκα, 13χρονος Kingsley, ξέρετε, καθόμουν εκεί προσπαθώντας να συμπεριφέρομαι σαν να ξέρω τι έκανα. Και κοιτάζω προς τα κάτω για να προσποιούμαι ότι κοιτάζω το πράσινο για να δω πού πρέπει να χτυπήσω την μπάλα, και μετά αυτή η ομάδα πίσω μου είναι εντελώς σιωπηλή. Και έτσι, ξέρω ότι με παρακολουθούν. Μπαίνω στη θέση και χτυπάω την μπάλα. Και όπως θα το είχε η τύχη, αυτή ήταν η καλύτερη επιτυχία που είχα ποτέ. Και η μπάλα πέταξε στον δρόμο, σαν σχεδόν στο πράσινο. Και το πράσινο είναι το μέρος του γηπέδου του γκολφ που περιβάλλει την τρύπα, εδώ βάζεις την μπάλα.

Τέλος πάντων, όταν συνέβη αυτό, αυτή η ομάδα πίσω μου, απλά όλοι άρχισαν να χειροκροτούν και μετά ένας από τους τύπους πλησιάζει προς το μέρος μου και μου λέει, “Φίλε, είσαι σαν νεαρός Τάιγκερ Γουντς”. Δεν ήξερε ότι όλα ήταν καθαρή τύχη. Αλλά μετά για τις επόμενες πέντε με έξι τρύπες, αυτή η ομάδα πίσω μου, με άφησαν βασικά να παίξω μαζί τους γιατί εντυπωσιάστηκαν με το χτύπημα μου. Και ο τύπος που με φώναζε Τάιγκερ Γουντς βασικά μιλούσε όλη την ώρα, και μου έκανε συνέχεια ερωτήσεις για το τι ήθελα να κάνω στη ζωή μου και τέτοια πράγματα.

Και φυσικά, 13 χρονών τότε, δεν είχα ιδέα. Αλλά κάτι που μου είπε εκείνη την ημέρα είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Μου είπε, «Λοιπόν, ό,τι και να κάνεις, μην πληρώνεσαι μόνο για οκτώ ώρες την ημέρα, πληρώνεσαι και για τις 24». Και εκείνη την εποχή, ο 13χρονος Kingsley δεν είχε ιδέα για τι μιλούσε αυτός ο τύπος. Και μόλις μια δεκαετία αργότερα, στα 20 μου, συνειδητοποίησα τι προσπαθούσε να μου πει αυτός ο τύπος.

Οι περισσότεροι άνθρωποι πηγαίνουν στη δουλειά για οκτώ ώρες και πληρώνονται για αυτές τις οκτώ ώρες. Αλλά υπάρχουν ακόμα 16 ώρες το 24ωρο που δεν πληρώνεστε καθόλου χρήματα. Τώρα προφανώς, είναι αδύνατο να δουλεύεις 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, σωστά; Δεν είναι αυτό που λέω. Τι θα γινόταν όμως αν ήταν δυνατό να δημιουργήσετε ροές παθητικού εισοδήματος που λειτουργούσαν για εσάς 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, ώστε να μπορείτε πάντα να κερδίζετε χρήματα ανεξάρτητα από το τι κάνετε;

Με το κόστος των πάντων να αυξάνεται, έχω επικεντρωθεί πολύ περισσότερο σε τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων. Και γι’ αυτό ακριβώς είμαι τόσο ενθουσιασμένος που η Mint Mobile χορηγεί αυτό το άρθρο. Ίσως γνωρίζετε ήδη το Mint Mobile από τις διαφημίσεις του Ryan Reynolds, αλλά επιτρέψτε μου να σας πω γρήγορα πόσο εκπληκτική είναι πραγματικά η εξυπηρέτησή τους.

Το Mint Mobile προσφέρει premium ασύρματη σύνδεση για μόλις 15 $ το μήνα και δεν χρειάζεται να θυσιάσετε καμία κάλυψη, ταχύτητα ή δεδομένα. Η μετάβαση στο Mint είναι επίσης εξαιρετικά εύκολη, χάρη στις ψηφιακές κάρτες e-SIM. Μπορείτε να εγγραφείτε και να ενεργοποιηθείτε αμέσως από την άνεση του σπιτιού σας. Μπορείτε να διατηρήσετε την τρέχουσα συσκευή και τον αριθμό τηλεφώνου σας και να αλλάζετε εύκολα υπηρεσίες. Και αν το τηλέφωνό σας δεν είναι ήδη συμβατό με eSIM, η Mint θα σας στείλει μια νέα κάρτα SIM δωρεάν.

Όλα τα προγράμματα Mint Mobile περιλαμβάνουν απεριόριστη ομιλία και κείμενο σε όλη τη χώρα, καθώς και αστραπιαία 5G και δωρεάν hotspot για κινητά. Το Mint προσφέρει επίσης ένα σύγχρονο οικογενειακό σχέδιο. Βλέπετε, σε αντίθεση με τα μεγάλα ασύρματα, το Mint σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα εξαιρετικά οικονομικό οικογενειακό πρόγραμμα με μόλις δύο γραμμές. Είναι κατασκευασμένα στο μεγαλύτερο δίκτυο 5G της χώρας και διατηρούν χαμηλά το κόστος επειδή πωλούν απευθείας σε εσάς στο διαδίκτυο, μειώνοντας τα καταστήματα λιανικής.

8 ιδέες παθητικού εισοδήματος

Επένδυση μετοχών

Η πρώτη και αναμφισβήτητα η πιο εύκολη πηγή παθητικού εισοδήματος που μπορείτε να ξεκινήσετε να χτίζετε μόλις σήμερα είναι να πληρώνεστε από τα αποθέματα. Πολλοί από εσάς γνωρίζετε ήδη, αν διαβάζετε από το websitrd μου εδώ και αρκετό καιρό, ότι υπάρχουν πολλές μετοχές που θα σας πληρώνουν μηνιαίες ή τριμηνιαίες επιταγές μόνο για την κατοχή μετοχών της μετοχής. Και αυτές οι μετοχές ονομάζονται μετοχές μερισμάτων. Μια μετοχή μερίσματος είναι μια εταιρεία που μοιράζεται τα κέρδη της με τους μετόχους μέσω πληρωμών μερισμάτων. Και γίνεσαι επίσημα μέτοχος τη στιγμή που αγοράζεις μετοχές από την εταιρεία.

Και ο τρόπος που λειτουργεί είναι εξαιρετικά απλός.

Ας πούμε απλώς, για παράδειγμα, ότι είχατε 30 μετοχές μιας μετοχής που πληρώνει ετήσιο μέρισμα δύο δολαρίων. Αυτό σημαίνει ότι θα κερδίζετε εξήντα δολάρια ετησίως για αυτές τις 30 μετοχές που κατέχετε. Και έτσι, ας απαντήσουμε στις τρεις βασικές ερωτήσεις μας.

Το πρώτο ερώτημα είναι: Πόση προκαταρκτική εργασία απαιτείται για να αρχίσετε να κερδίζετε παθητικό εισόδημα μέσω μετοχών μερισμάτων; Λοιπόν, ειλικρινά, δεν χρειάζεται καθόλου πολλή δουλειά γιατί το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας λογαριασμός μεσιτείας και κάποια χρήματα για να αγοράσετε τις μετοχές του μερίσματος. Όσον αφορά την εκ των προτέρων εργασία, είναι μια εύκολη στις πέντε, επειδή δεν υπάρχει προκαταρκτική εργασία.

Όσον αφορά τον καλύτερο λογαριασμό μεσιτείας για χρήση, η σύστασή μου είναι η Weeble. Όχι μόνο το Weeble είναι εύκολο στη χρήση με την καθαρή, μοντέρνα διεπαφή του, αλλά αν εγγραφείτε χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμό μου εδώ και καταθέσετε μόνο μια δεκάρα, θα λάβετε 12 δωρεάν μετοχές αξίας έως και 36.000 $. Τώρα, αυτό γεννά το ερώτημα, όμως: Πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις εκατό δολάρια το μήνα σε παθητικό εισόδημα με μετοχές μερισμάτων;

Λοιπόν, ας κάνουμε μερικά γρήγορα μαθηματικά. Ας πούμε, για παράδειγμα, ότι θέλατε να επενδύσετε στην 3M επειδή πληρώνουν ετήσιο μέρισμα 5,96 $ ανά μετοχή. Για να κερδίζετε 100 $ το μήνα από παθητικό εισόδημα από μερίσματα, θα χρειαστεί να αγοράσετε περίπου 200 μετοχές της μετοχής, αξίας περίπου 21.000 $. Και με αυτά τα 21.000 $ που επενδύονται στην 3M, θα κερδίζετε περίπου 100 $ το μήνα σε παθητικό εισόδημα από μερίσματα.

Αλλά συνολικά, θα έδινα τρία στα πέντε. Δεν είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεκινήσετε να βγάζετε παθητικό εισόδημα με μετοχές μερισμάτων, αλλά αυτή είναι μια κλασική περίπτωση του «χρειάζονται χρήματα για να βγάλεις χρήματα». Πρέπει να επενδύσετε τα χρήματά σας σε μετοχές μερισμάτων εάν θέλετε να σας πληρώσουν και όσο περισσότερο επενδύσετε, τόσο περισσότερο θα πληρώνεστε.

Και τελικά, πόσο δύσκολο είναι να διατηρηθεί πραγματικά αυτή η πηγή παθητικού εισοδήματος; Λοιπόν, αυτό είναι ένα εύκολο ένα στα πέντε γιατί είναι εξαιρετικά εύκολο. Μόλις κατέχετε τις μετοχές, τότε απλά πρέπει να συνεχίσετε να κρατάτε τις μετοχές για να συνεχίσουν να σας πληρώνουν μερίσματα.

Και έλα τώρα, μόλις και μετά βίας ξύνω την επιφάνεια σε αυτό το θέμα. Εάν θέλατε να φτιάξω ένα βήμα προς βήμα άρθρο όπου θα εξετάσω σε βάθος πώς μπορείτε να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα με μετοχές μερισμάτων, αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω και ενημερώστε με ότι θα σας ενδιέφερε αυτό το άρθρο. Και αν αρκετοί σχολιάσουν, τότε θα γράψω το άρθρο.

8 ιδέες παθητικού εισοδήματος

Κανάλι στο Youtube

Η επόμενη πηγή παθητικού εισοδήματος είναι η δημιουργία ενός καναλιού στο YouTube, και αυτή είναι η προσωπική μου αγαπημένη πηγή παθητικού εισοδήματος. Αλλά φυσικά, είμαι προκατειλημμένος. Τώρα, είναι πολύ δουλειά η έναρξη ενός καναλιού στο YouTube; Ναι είναι. Αλλά αυτό που έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι οι καλύτερες και υψηλότερα αμειβόμενες πηγές παθητικού εισοδήματος απαιτούν συχνά την πιο προκαταρκτική εργασία. Βλέπετε, κάτι σαν μετοχές μερισμάτων έχει βασικά μηδενική προκαταβολή, αλλά το χρηματικό ποσό που μπορείτε να κερδίσετε από μετοχές μερισμάτων είναι πολύ μικρότερο σε σύγκριση με το YouTube.

Λοιπόν, πρώτο πράγμα, πόση προκαταρκτική δουλειά χρειάζεται για να αρχίσετε να κερδίζετε παθητικό εισόδημα από το YouTube; Κάτι που πάντα λέω στους ανθρώπους είναι ότι υπάρχει ενεργητική και παθητική πλευρά του YouTube. Η ενεργή πλευρά είναι η συνεχής δουλειά που πρέπει να κάνετε για να παράγετε περιεχόμενο.

Η παθητική πλευρά είναι το γεγονός ότι μόλις δημιουργήσετε αυτό το βίντεο και το βάλετε εκεί έξω, καλά, είναι μόνιμα εκεί έξω, σωστά; Και θεωρητικά, θα μπορούσε να βγάλει άπειρα χρήματα, εφόσον ο αλγόριθμος YouTube συνεχίζει να το ωθεί προς ένα κοινό, το οποίο, αν κάνατε καλή δουλειά με την παραγωγή του βίντεο, τότε θα συνεχίσει να πιέζεται από τον αλγόριθμο, επειδή οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να απολαύστε να το παρακολουθήσετε.

Η εκ των προτέρων δουλειά για την έναρξη ενός καναλιού YouTube είναι σίγουρα πολλή δουλειά. Στην πραγματικότητα, θα του δώσω ένα 5 στα 5 στην κλίμακα εργασίας. Αλλά μόλις κάνετε αρκετή δουλειά με συνέπεια και το κανάλι σας αρχίσει να αναπτύσσεται και η δυναμική αρχίζει να αυξάνεται, τότε γίνεται απίστευτα εύκολο να αρχίσετε να κερδίζετε 100 $ ή περισσότερα σε παθητικό εισόδημα, όπως 1 στα 5 εύκολα. 

Και μετά, για να διατηρήσετε αυτή τη ροή παθητικού εισοδήματος, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλώς να επαναλάβετε αυτό που έχει ήδη λειτουργήσει, να συνεχίσετε να το επαναλαμβάνετε ξανά και ξανά και να δημιουργήσετε συστήματα γύρω από τις διαδικασίες σας για να κάνετε τη ροή εργασίας σας πολύ πιο εύκολη και παθητική για τον εαυτό σας. Και αν μπορείτε να το κάνετε αυτό, τότε η διατήρηση της ροής παθητικού εισοδήματος από το κανάλι σας στο YouTube θα είναι αρκετά εύκολη, όπως 2,5 στα 5.

Αλλά ακόμη και πέρα ​​από την πλευρά του παθητικού εισοδήματος του YouTube είναι όλα τα οφέλη που προκύπτουν από τη δημιουργία ενός μεγάλου κοινού στο διαδίκτυο. Και με πολλούς τρόπους, το YouTube θα μπορούσε πραγματικά να βοηθήσει στην τροφοδοσία άλλων πηγών παθητικού εισοδήματος ή τουλάχιστον να τους δώσει μια μικρή ώθηση. Για παράδειγμα, η επόμενη ιδέα παθητικού εισοδήματος είναι το μάρκετινγκ θυγατρικών. 

8 ιδέες παθητικού εισοδήματος

Μάρκετινγκ θυγατρικών

Και με το μάρκετινγκ θυγατρικών, ναι, μπορεί τεχνικά να γίνει χωρίς κανάλι YouTube ή TikTok ή Instagram ή οποιοδήποτε άλλο είδος παρακολούθησης στο διαδίκτυο. Μπορεί να γίνει και οι άνθρωποι το κάνουν συνέχεια. Αλλά αν έχετε ήδη κοινό σε ένα από αυτά τα πράγματα, το TikTok, το Instagram, το YouTube, οτιδήποτε, εάν έχετε ήδη ένα υπάρχον κοινό, το μάρκετινγκ θυγατρικών γίνεται πολύ πιο εύκολο να εφαρμοστεί στην υπάρχουσα στρατηγική σας.

Λοιπόν, τι ακριβώς είναι το μάρκετινγκ θυγατρικών; Το μάρκετινγκ συνεργατών είναι η διαδικασία με την οποία προωθείτε το προϊόν άλλου ατόμου ή εταιρείας με αντάλλαγμα χρήματα ή προμήθεια. Για παράδειγμα, έχω έναν ιστότοπο και σε αυτόν τον ιστότοπο, πουλάω πρότυπα ιστότοπου για μια προσθήκη δημιουργίας σελίδων WordPress που ονομάζεται Elementor. 

Και έτσι, στην κορυφή του ιστότοπού μου, έχω έναν σύνδεσμο που λέει, “Get Elementor Pro,” και όταν οι χρήστες κάνουν κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο, τους μεταφέρει σε μια σελίδα στον κύριο ιστότοπο του Elementor όπου μπορούν να αγοράσουν την επαγγελματική έκδοση του συνδέω. Και αν τελικά το αγοράσουν, τότε η Elementor θα μου πληρώσει μια προμήθεια 50%, η οποία σε μια αγορά 100 $ είναι 50 $. Και έτσι, κάθε φορά που κάποιος κάνει κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο στον ιστότοπό μου, ο οποίος είναι σύνδεσμος συνεργατών, και αγοράζει το προϊόν, θα κερδίζω μια προμήθεια από αυτό.

Και παιδιά, σχεδόν κάθε επιχείρηση και κάθε εταιρεία στο διαδίκτυο έχει κάποιο είδος προγράμματος συνεργατών, ακόμα κι αν δεν το διαφημίζουν ανοιχτά στον ιστότοπό τους. Για παράδειγμα, η Amazon έχει το πρόγραμμα Amazon Associates. Ιστότοποι όπως το Skillshare έχουν ένα πρόγραμμα συνεργατών που θα σας πληρώσει ένα σταθερό ποσό σε δολάρια για κάθε άτομο που εγγράφεται μέσω του συνδέσμου συνεργάτη σας. Η δική μου προσωπική ιστοσελίδα που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα, θα έχει ένα πολύ γενναιόδωρο πρόγραμμα συνεργατών. Έτσι, εάν δεν έχετε ήδη εγγραφεί στο ενημερωτικό δελτίο ειδοποιήσεων ειδήσεων μου, χάνετε!

Λοιπόν, πρώτη ερώτηση: Πόση προκαταρκτική εργασία απαιτείται για να ξεκινήσετε να βγάζετε παθητικό εισόδημα με το μάρκετινγκ θυγατρικών; Λοιπόν, γενικά μιλώντας, αν δεν έχετε ήδη κάποιο είδος κοινού στο διαδίκτυο, ακόμα κι αν είναι μικρό κοινό, τότε θα χρειαστεί λίγη δουλειά για να τεθεί σε λειτουργία αυτό το πράγμα, όπως τέσσερα στα πέντε. Αλλά αν έχετε ένα υπάρχον κοινό, τότε ειλικρινά, είναι σαν ένα στους πέντε, επειδή δεν χρειάζεται να κάνετε καμία επιπλέον δουλειά εκτός από το να αναφέρετε ένα προϊόν και στη συνέχεια να συμπεριλάβετε κάποιο τύπο συνδέσμου συνεργατών στο περιεχόμενο.

Αλλά όπως είπα προηγουμένως, είναι δυνατόν να κάνετε μάρκετινγκ θυγατρικών χωρίς να παρακολουθείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Ναι, πολλοί άνθρωποι κερδίζουν πολλά χρήματα με το μάρκετινγκ θυγατρικών χωρίς καν να έχουν διαδικτυακό ακόλουθο, αλλά πρέπει να γίνετε πολύ πιο δημιουργικοί.

Τι λέτε για το πόσο δύσκολο είναι να κερδίσετε 100 $ το μήνα σε παθητικό εισόδημα θυγατρικών; Λοιπόν, αν έχετε ένα υπάρχον κοινό, ένα στα πέντε. Όπως το παράδειγμα που σας έδωσα νωρίτερα με τον ιστότοπό μου, το μόνο που χρειάζομαι είναι μόνο δύο άτομα να κάνουν κλικ στον σύνδεσμο συνεργατών μου και να αγοράσουν τη συνδρομή Elementor Pro για να κερδίζω 100 $ το μήνα από παθητικό εισόδημα συνεργατών. Και αν ο ιστότοπός μου προσφέρει αξία, οι άνθρωποι θα επισκεφθούν τον ιστότοπο, θα κάνουν κλικ στους συνδέσμους συνεργατών μου και μερικές φορές θα αγοράσουν το προϊόν. Και αυτό συμβαίνει κάθε μήνα, μερικές φορές πολλές φορές το μήνα.

Και τελικά, πόσο δύσκολο είναι να διατηρηθεί πραγματικά η πηγή του παθητικού εισοδήματος από το μάρκετινγκ θυγατρικών; Λοιπόν, θα έλεγα ότι αυτό είναι δύο στα πέντε. Είναι σχετικά εύκολο, εφόσον μπορείτε να συνεχίσετε να παρέχετε αξία, είτε μέσω ενός καναλιού YouTube, του TikTok, του Instagram, μέσω του προσωπικού σας ιστότοπου, όποια κι αν είναι αυτή. Όσο συνεχίζετε να παρέχετε αξία, οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να εμφανίζονται, θα συνεχίσουν να κάνουν κλικ στους συνδέσμους σας και θα συνεχίσετε να κερδίζετε χρήματα από το μάρκετινγκ θυγατρικών.

8 ιδέες παθητικού εισοδήματος

Podcast

Η επόμενη ιδέα παθητικού εισοδήματος είναι η έναρξη ενός podcast. Τώρα, δεν έχω podcast ακόμα. είναι κάτι που σχεδιάζω για το μέλλον. Αλλά τα podcast λειτουργούν πολύ παρόμοια με το YouTube όσον αφορά την ενεργό εργασία και το παθητικό εισόδημα που δημιουργείται ως αποτέλεσμα της ενεργού εργασίας. Με άλλα λόγια, ναι, θα πρέπει να κάνετε την ενεργό δουλειά που σχετίζεται με την ηχογράφηση του podcast, την εύρεση καλεσμένων και τη δημιουργία καλών θεμάτων που γνωρίζετε ότι το κοινό σας θα θέλει να ακούσει. Ωστόσο, μόλις ηχογραφηθεί αυτό το podcast και είναι εκεί έξω στον κόσμο, θα συνεχίσει να σας βγάζει χρήματα χωρίς να χρειάζεται να κάνετε καμία επιπλέον δουλειά.

Λοιπόν, πόση προκαταρκτική εργασία απαιτείται για να ξεκινήσει ένα podcast; Λοιπόν, θα ρωτήσω τον καλό μου φίλο Andrew, ο οποίος είναι ειδικός στο θέμα επειδή τυγχάνει να είναι ο οικοδεσπότης ενός πολύ επιτυχημένου podcast λήψεων 4 εκατομμυρίων.

Andrew: Το podcasting είναι ένα από τα πιο εύκολα πράγματα που πρέπει να ξεκινήσετε, όπως και το YouTube, επειδή απλά έχετε το τηλέφωνό σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε με το YouTube. Με το podcasting, το μόνο που χρειάζεστε είναι απλός εξοπλισμός ήχου και χρειάζεστε μια υπηρεσία φιλοξενίας. Με τον εξοπλισμό ήχου, είναι στην πραγματικότητα πολύ λιγότερο ακριβό από ό,τι πιστεύουν πολλοί. Μπορείτε πραγματικά να πάρετε ένα μικρόφωνο $70 και αυτό το μικρόφωνο μπορεί να ακούγεται απολύτως εκπληκτικό σε ένα podcast. Στη συνέχεια, εκτός αυτού, χρειάζεστε μια υπηρεσία φιλοξενίας.

Έτσι, υπάρχουν φθηνές υπηρεσίες φιλοξενίας όπως το Buzzsprout ή το Anchor. Νομίζω ότι το Buzzsprout είναι περίπου 14 $ το μήνα. Νομίζω ότι το Anchor είναι ακόμη και δωρεάν. Αυτό που κάνει είναι ότι ωθεί το podcast σας σε πλατφόρμες όπως το Apple Podcasts, το Spotify και όλα αυτά τα άλλα πράγματα. Έτσι, είναι απίστευτα απλό να ξεκινήσετε ένα podcast. Θα έλεγα ότι πρόκειται για δύο, μόνο και μόνο επειδή πρέπει να αγοράσετε το μικρόφωνο και ίσως κάποιο από τον απλό εξοπλισμό. Αλλά εκτός αυτού, είναι απίστευτα απλό να ξεκινήσετε ένα podcast.

Όταν ξεκινήσετε το podcasting, θα σας πάρει μερικούς μήνες για να αποκτήσετε προφανώς κοινό. Ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα από νωρίς, υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι. Ένας από τους σημαντικότερους τρόπους είναι η διαφήμιση. Και αυτό που συμβαίνει είναι ότι, καθώς δημιουργείτε επεισόδια και καθώς δημιουργείτε τον κατάλογο σας και αποκτάτε περισσότερη εμπειρία στο podcasting, όλα αυτά τα επεισόδια θα αρχίσουν να εντείνονται, ακριβώς όπως ένα κανάλι YouTube. Έτσι, όταν ξεκινάτε, θα κερδίσετε αυτά τα εκατό δολάρια πολύ εύκολα, αρκεί να έχετε τους πρώτους χίλιους ακροατές.

Και τέλος, πόσο δύσκολο είναι να διατηρηθεί αυτή η παθητική πηγή εισοδήματος; Θα βαθμολογούσα τη δυσκολία ως δύο μόλις αποκτήσετε τους πρώτους χίλιους ακροατές σας. Έτσι, το δύσκολο κομμάτι είναι οι πρώτοι τρεις μήνες, προσπαθώντας να φτάσετε στους πρώτους χίλιους ακροατές σας. Ίσως σου πάρει έξι μήνες. Αλλά το να παραμείνετε συνεπείς μέσα σε αυτούς τους έξι μήνες για να αποκτήσετε τους πρώτους χίλιους ακροατές σας, ώστε να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα είναι το κλειδί.

Στη συνέχεια, έχουμε δημιουργήσει παθητικό εισόδημα μέσω κάποιου τύπου κοινότητας μελών. Ένα παράδειγμα αυτού θα μπορούσε να είναι το Patreon ή ακόμα και κάτι σαν το OnlyFans. Και για όσους από εσάς συνεχίζετε να με ρωτάτε στην ενότητα σχολίων εάν έχω OnlyFans, όχι, δεν έχω. Εάν θέλετε πρόσβαση στον εξαιρετικά μυστικό λογαριασμό μου OnlyFans, σχολιάστε παρακάτω. 

Ωστόσο, σοβαρά, το να ξεκινήσετε με τη δημιουργία μιας κοινότητας μελών είναι πραγματικά πολύ εύκολο. Αν δεν σκοπεύετε να δημιουργήσετε έναν ολόκληρο ιστότοπο από την αρχή, η δημιουργία ενός Patreon ή κάτι άλλο παρόμοιο είναι πολύ εύκολο να γίνει. Απλώς μεταβείτε στον ιστότοπο και εγγραφείτε. Αυτό είναι. Και για αυτόν τον λόγο, θα δώσω ένα στα πέντε για την ποσότητα της προκαταρκτικής εργασίας που απαιτείται.

Το πραγματικό ερώτημα, ωστόσο, είναι πόσο δύσκολο είναι να δημιουργήσετε μια ροή παθητικού εισοδήματος 100 $ ανά μήνα από μια κοινότητα μελών; Και όπως συμβαίνει με πολλές από τις ιδέες παθητικού εισοδήματος σε αυτήν τη λίστα, για άλλη μια φορά, εξαρτάται. Εάν έχετε ήδη ένα υπάρχον κοινό, τότε θα είναι πολύ πιο εύκολο για εσάς να δημιουργήσετε μια κοινότητα μελών επειδή μπορείτε απλώς να κατευθύνετε το κοινό σας να ενταχθεί στην κοινότητα των μελών σας, εάν ενδιαφέρεται για αυτήν την επιπλέον αξία. Εάν ξεκινάτε από το μηδέν, καθώς δεν έχετε κανένα είδος υπάρχοντος κοινού, τότε αυτό είναι μια διαφορετική ιστορία.

Ας χρησιμοποιήσουμε ένα παράδειγμα. Φανταστείτε για λίγο ότι έχετε πάθος για τη δημιουργία σπιτικών σπιτιών πουλιών. Και δημοσιεύετε περιεχόμενο εδώ στο YouTube, το TikTok και το Instagram δωρεάν. Και ο στόχος σας είναι να διοχετεύσετε άτομα στον λογαριασμό σας στο Patreon ή ίσως στη σελίδα σας OnlyFans από τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Και στη σελίδα σας στο Patreon, υπάρχει μια επιλογή συνδρομής όπου οι άνθρωποι μπορούν να πληρώνουν, π.χ., δέκα δολάρια το μήνα για να έχουν αποκλειστική πρόσβαση στα παρασκήνια στον τρόπο κατασκευής των σπιτιών πουλιών σας ή κάτι τέτοιο. Σε αυτήν την περίπτωση, αν μπορούσες να κάνεις 10 άτομα να εγγραφούν στο Patreon σου, φίλε μου, ορίστε. Τώρα κερδίζετε 100 $ το μήνα σε παθητικό εισόδημα.

Τώρα, φυσικά, μπαίνουμε στο ίδιο δίλημμα «αυτό δεν είναι πραγματικά παθητικό εισόδημα», γιατί βασικά σε όλα, θα υπάρξει λίγη προκαταρκτική δουλειά προτού αρχίσετε να κερδίζετε παθητικό εισόδημα στο πίσω μέρος. Και λοιπόν, πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις 100 $ το μήνα σε παθητικό εισόδημα; Προφανώς, και συνεχίζω να επιστρέφω σε αυτό γιατί είναι αλήθεια, αν έχετε ήδη ένα υπάρχον κοινό, αυτό πιθανότατα θα είναι σαν δύο ή ένα στα πέντε. Αλλά αν δεν έχετε ήδη κοινό, τότε θα πρέπει να βρείτε κάποιον τρόπο για να δώσετε στους ανθρώπους έναν λόγο να θέλουν να συμμετάσχουν σε κάποιο είδος κοινότητας μελών που δημιουργήσατε εσείς.

Και τελικά, πόσο δύσκολο είναι να διατηρηθεί αυτή η παθητική πηγή εισοδήματος; Θα έλεγα ότι αυτό είναι δύο στα πέντε. Θα ήταν απλώς θέμα να συνεχίσετε να παρέχετε αξία ξανά και ξανά και να δημιουργείτε κάτι για το οποίο οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να πληρώσουν χρήματα.

8 ιδέες παθητικού εισοδήματος

Πουλήστε ψηφιακά προϊόντα

Η επόμενη ιδέα παθητικού εισοδήματος είναι η πώληση ψηφιακών προϊόντων. Και πολλοί από εσάς γνωρίζετε ήδη ότι μιλάμε πολύ για ψηφιακά προϊόντα σε αυτόν τον ιστότοπο και αυτό συμβαίνει επειδή πραγματικά πιστεύω ότι είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους στις μέρες μας για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο. Και όταν λέω ψηφιακά προϊόντα, αναφέρομαι σε διάφορα πράγματα: φωτογραφία, μουσική, eBooks, δημιουργικούς πόρους όπως γραμματοσειρές, πρότυπα ιστοτόπων, εκτυπώσιμα, πρότυπα παρουσιάσεων και πολλά, πολλά άλλα.

Ο λόγος που τα ψηφιακά προϊόντα είναι μια τόσο τέλεια ιδέα παθητικού εισοδήματος είναι επειδή σε αντίθεση με τα φυσικά προϊόντα όπου πρέπει να φτιάξετε το προϊόν, να το στείλετε, να αγοράσετε απόθεμα και να αντιμετωπίσετε την ταλαιπωρία της οργάνωσης όλων των προμηθειών και των υλικών σας, τα ψηφιακά προϊόντα δεν απαιτούν από αυτό. Εάν διαβάσετε το πρόσφατο άρθρο μου, το οποίο μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπό μου σχετικά με το πώς να βγάλετε 1.000 $ την ημέρα για τη δημιουργία προτύπων Squarespace και την πώληση τους στο Etsy, αυτό είναι ένα τέλειο παράδειγμα.

Βλέπετε, με τα πρότυπα Squarespace, πρέπει να τα δημιουργήσετε μόνο μία φορά. Και μόλις κατασκευαστούν, μπορείτε θεωρητικά να πουλήσετε αυτά τα πρότυπα άπειρες φορές χωρίς να χρειάζεται να κάνετε καμία επιπλέον εργασία από αυτή που κάνατε αρχικά όταν κατασκευάσατε για πρώτη φορά το πρότυπο.

Ας απαντήσουμε στην πρώτη ερώτηση: Πόση προκαταρκτική εργασία απαιτείται για αυτήν την ιδέα παθητικού εισοδήματος; Λοιπόν, εξαρτάται από τον τύπο του ψηφιακού προϊόντος που πουλάτε. Αλλά ως επί το πλείστον, θα χρειαστεί να έχετε είτε ένα τηλέφωνο είτε έναν υπολογιστή, καθώς και είτε κάποια προηγούμενη εμπειρία στην κατασκευή κάποιου τύπου ψηφιακού προϊόντος είτε προθυμία να μάθετε πώς να το κάνετε. Επιστρέφοντας στην ιδέα μου για το πρότυπο Squarespace, θα υπέθεσα ότι πολλοί από τους ανθρώπους που διάβασαν αυτό το άρθρο που δημοσίευσα στον ιστότοπό μου δεν ήξεραν πώς να πουλήσουν πρότυπα Squarespace στο Etsy πριν διαβάσουν αυτό το βίντεο. 

Ωστόσο, στο τέλος αυτού του άρθρου, ήξεραν ακριβώς πώς. Και το μόνο που χρειαζόταν ήταν μια προθυμία να διαβάσω ένα άρθρο 18 λεπτών. Και λοιπόν, πόση δουλειά εκ των προτέρων; Λοιπόν, θα έλεγα λίγα, αλλά όχι πολλά. Θα δώσω 2,5 γιατί εξαρτάται πραγματικά από τον τύπο του προϊόντος που πουλάτε. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να πουλήσετε γραμματοσειρές ή πρότυπα παρουσιάσεων, αυτό προφανώς θα απαιτήσει λίγη δουλειά εκ των προτέρων για να δημιουργήσετε πραγματικά αυτά τα πρότυπα προτού μπορέσετε να τα πουλήσετε πραγματικά.

Και μετά, πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις 100 $ το μήνα σε παθητικό εισόδημα με αυτήν την ιδέα; Λοιπόν, θα δώσω σε αυτό ένα 1,5 στα 5 γιατί ειλικρινά, είναι πολύ εύκολο όταν μπορείτε πραγματικά να βρείτε ένα καλό προϊόν σε έναν από αυτούς τους ιστότοπους όπως το Creative Market ή το Etsy.

Και τέλος, πόσο δύσκολο είναι να διατηρηθεί αυτή η ροή παθητικού εισοδήματος; Θα δώσω και σε αυτό ένα στα πέντε. Όπως συνεχίζουμε να μιλάμε για πολλές από αυτές τις ιδέες, μόλις χτιστεί το πράγμα, μόλις αποκτήσετε κάποια ώθηση σε αυτό, θα είναι πολύ εύκολο να διατηρήσετε αυτή τη δυναμική όσο συνεχίζετε να χτίζετε νέα προϊόντα και βρείτε τρόπους να καινοτομείτε και να είστε ανταγωνιστικοί στην αγορά. Αλλά μόλις αυτά τα προϊόντα καταχωρηθούν στο διαδίκτυο, τότε θεωρητικά, θα είναι για πάντα στο διαδίκτυο και θα συνεχίσουν να πωλούνται επ’ αόριστον.

8 ιδέες παθητικού εισοδήματος

Πουλήστε διαδικτυακά μαθήματα

Ακολουθούν διαδικτυακά μαθήματα. Τώρα, τεχνικά, αυτό είναι ένα είδος ψηφιακού προϊόντος, αλλά κατά τη γνώμη μου, αξίζει να μιλήσουμε για αυτήν την ιδέα παθητικού εισοδήματος από μόνη της. Η πώληση διαδικτυακών μαθημάτων μπορεί να γίνει με έναν από τους δύο τρόπους. Ο πρώτος τρόπος είναι να δημιουργήσετε ένα κοινό στο YouTube, το TikTok, το Instagram, όλες αυτές τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, να δημιουργήσετε ένα κοινό και, στη συνέχεια, να δημιουργήσετε ένα μάθημα γύρω από αυτό που μπορεί να ενδιαφέρει το κοινό σας και στη συνέχεια να πουλήσετε αυτό το μάθημα στο κοινό σας για εκείνους άτομα που μπορεί να ενδιαφέρονται για την πρόσθετη αξία.

 Εάν δεν έχετε διαδικτυακό κοινό, εξακολουθούν να υπάρχουν ιστότοποι όπως το Skillshare και το Udemy που σας επιτρέπουν να πουλάτε τα μαθήματά σας σε ένα υπάρχον κοινό σε αυτές τις πλατφόρμες. Αυτοί οι ιστότοποι μαθημάτων έχουν εκατοντάδες εκατομμύρια επισκέψεις ανά μήνα. Και έτσι, δημιουργώντας το μάθημά σας και πουλώντας το σε αυτούς τους ιστότοπους, ανοίγετε τον εαυτό σας στο να αποκτήσετε δυνητικά εκατομμύρια προβολές στην πορεία σας και χιλιάδες πιθανές πωλήσεις.

Λοιπόν, η πρώτη ερώτηση: Πόση προκαταρκτική εργασία απαιτείται; Θα δώσω πραγματικά 4 στα 5 γιατί θα χρειαστεί πολλή δουλειά εκ των προτέρων για να δημιουργήσετε πραγματικά τα μαθήματα για ένα συγκεκριμένο θέμα. Αλλά μόλις δημιουργηθεί, τα πράγματα γίνονται εκθετικά πιο εύκολα. Για παράδειγμα, πόσο δύσκολο είναι να κερδίζετε συνεχώς 100 $ το μήνα σε παθητικό εισόδημα πουλώντας μαθήματα στο διαδίκτυο; Λοιπόν, το Skillshare λέει ότι, κατά μέσο όρο, οι δάσκαλοι μπορούν να βγάζουν μεταξύ $200 και $3.000 το μήνα, που είναι πολύ πέρα ​​από αυτό το όριο των 100 $. Και για αυτόν τον λόγο, θα δώσω να βγάζω 100 $ σταθερά 1 στα 5.

Και τέλος, εάν θέλετε να διατηρήσετε αυτή τη ροή παθητικού εισοδήματος με αυτήν την πηγή παθητικού εισοδήματος, για άλλη μια φορά, κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι ένα εύκολο 1 στα 5, επειδή μόλις δημιουργηθεί αυτό το μάθημα, δεν υπάρχει πραγματικά καμία πρόσθετη δουλειά που πρέπει να κάνετε κάνω. Τώρα, αν θέλετε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, τότε φυσικά θα πρέπει να πάτε και να δημιουργήσετε νέα μαθήματα και τέτοια πράγματα. Αλλά αν είστε ευχαριστημένοι με το ελάχιστο παθητικό εισόδημα 100 $ ανά μήνα, τότε νομίζω ότι είναι εύκολο να το κάνετε πουλώντας μόνο ένα μάθημα σε έναν από αυτούς τους ιστότοπους. Και ειλικρινά, πιθανότατα θα μπορείτε να κερδίζετε πολύ περισσότερα από 100 $ το μήνα.

8 ιδέες παθητικού εισοδήματος που αποφέρουν 2.000 € καθημερινά

Επένδυση σε ακίνητα

Η τελευταία ιδέα παθητικού εισοδήματος είναι η ακίνητη περιουσία. Και αναφέρομαι συγκεκριμένα σε φυσικά ακίνητα όπως ενοικιαζόμενα ακίνητα, Airbnbs, μεζονέτες όπου μένεις εσύ στη μία πλευρά του σπιτιού και ένας ενοικιαστής μένει στην άλλη πλευρά. Τώρα, φυσικά, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να αποκτήσετε παθητικό εισόδημα με ακίνητα. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να αγοράσετε REIT ή να επενδύσετε σε ακίνητα μέσω crowdsourcing σε ιστότοπους όπως το Fundrise. 

Αλλά για αυτήν την ιδέα, μιλάμε μόνο για φυσικά ακίνητα, επειδή στο τέλος της ημέρας, αν και απαιτεί πολύ περισσότερη δουλειά από τα REIT και τους ιστότοπους crowdsourcing, τα φυσικά ακίνητα θα σας πληρώσουν πολύ περισσότερα χρήματα και έχετε το πλεονέκτημα της κατοχής μιας πραγματικής φυσικής ιδιοκτησίας που μπορεί να εκτιμηθεί σε αξία.

Λοιπόν, για αρχή, πόση προκαταρκτική εργασία απαιτείται για αυτήν την ιδέα παθητικού εισοδήματος; Λοιπόν, είναι σίγουρα ένα 5 στα 5. Για τους περισσότερους ανθρώπους, η αγορά φυσικών ακινήτων είναι μια πολύ μακρά και κουραστική διαδικασία που περιλαμβάνει πολλά κινούμενα μέρη. Και μετά, όταν έρθει η ώρα να νοικιάσετε πραγματικά το ακίνητο, ακόμα κι αν έχετε μια εταιρεία διαχείρισης ακινήτων που διαχειρίζεται το ακίνητο για εσάς, θα συνεχίσει να λειτουργεί. 

Ωστόσο, λόγω όλης της προκαταρκτικής δουλειάς και όλου του αρχικού κεφαλαίου που θα έπρεπε να επενδύσετε για να ξεπεράσετε αυτό το πράγμα, το να κερδίζετε 100 $ το μήνα σε παθητικό εισόδημα θα είναι εξαιρετικά εύκολο, 1 στα 5 στην κλίμακα. Ο μέσος ενοικιαστής στις ΗΠΑ πληρώνει λίγο πάνω από 1.300 $ το μήνα για ενοίκιο. Τώρα, φυσικά, θα υπάρχουν έξοδα όπως προφανώς θα πρέπει να πληρώσετε για την υποθήκη, φόρους, ασφάλιση, τέτοιου είδους πράγματα. Αλλά ακόμα και μετά από όλα αυτά τα έξοδα, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες μένουν με $100 ή περισσότερα κέρδη κάθε μήνα.

Και τελικά, πόσο δύσκολο είναι να διατηρηθεί πραγματικά αυτή η παθητική ροή εισοδήματος; Λοιπόν, θα έλεγα ότι θα είναι 1 στα 5 γιατί το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλώς να μην πουλήσετε το ακίνητο και να βεβαιωθείτε ότι είστε ανταγωνιστικοί με την τιμή ενοικίασης, ώστε το ακίνητό σας να παραμένει ενοικιασμένο χωρίς κενά. Και συνήθως, εάν εργάζεστε με μια εταιρεία διαχείρισης ακινήτων, θα είναι αυτοί που θα κάνουν την έρευνα και θα προσπαθήσουν να καταλάβουν ποιες είναι οι πιο ανταγωνιστικές τιμές για το ενοίκιο στην περιοχή σας.

Εκτός από αυτό όμως, δεν χρειάζεται να κάνετε πολλή δουλειά για να διατηρήσετε το ακίνητο, εκτός από την περιστασιακή συντήρηση και τις περιστασιακές επισκευές. Αλλά φυσικά, μπορείτε πάντα να αναθέσετε σε εξωτερικούς συνεργάτες και αυτή τη δουλειά, και πολλές φορές οι εταιρείες διαχείρισης ακινήτων θα το κάνουν αυτό για εσάς και μπορείτε απλώς να διατηρήσετε τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο παθητική.

Γεια σας, αν δεν έχετε ήδη εγγραφεί στο ενημερωτικό δελτίο μου, εγγραφείτε στον ιστότοπο, πραγματικά δεν ξέρω τι περιμένετε. Θα το εκτιμούσα αν κάνατε και τα δύο. Όλοι εσείς που παρακολουθείτε είστε απίστευτοι. Εκτιμώ τον καθένα από εσάς. Αυτό εννοώ, και ελπίζω να περάσετε όμορφα τη μέρα ή τη νύχτα σας. Και όπως πάντα, θα σε ξαναδώ πολύ σύντομα. Να προσέχεις.

Διαβάστε επίσης:Κερδίστε χρήματα online: Πώς να κερδίσετε χρήματα παθητικά

Ιδέα παθητικού εισοδήματος

Πώς να κερδίσετε 900 € παθητικά

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *