8 ιδέες παθητικού εισοδήματος

8 Συμβουλές για να γίνετε οι επόμενοι έφηβοι εκατομμυριούχοι

Αυτό το άρθρο είναι ένα τόσο σημαντικό θέμα και αν ακολουθήσετε τα βήματα που πρόκειται να περιγράψω εδώ σήμερα, δεν βλέπω τον τρόπο να μην είστε εκατομμυριούχος πριν γίνετε πολυεκατομμυριούχος στην ηλικία των 25 ετών. 

Ήρθε η ώρα να βγάλετε ένα στυλό και ένα σημειωματάριο γιατί θα σας δείξω ότι μπορείτε να φτάσετε τα δέκα εκατομμύρια δολάρια στο επενδυτικό σας χαρτοφυλάκιο μετά από φόρους μέχρι την ηλικία των 21 ετών και πώς μπορείτε να επαναλάβετε τα ακριβώς 8 βήματα που έκανα για να φτάσετε εκεί.

Κυρίες και κύριοι, αυτή είναι η επενδυτική μου συμβουλή για όλους τους εφήβους εκεί έξω ή οποιονδήποτε διαβάζει αυτό το άρθρο. Το πρώτο βήμα είναι, πρέπει να αποφασίσετε πόσο από το εισόδημά σας ( όσο μικρό κι αν είναι ) θα διαθέσετε για να επενδύσετε. 

Πραγματικά ξεκινά με τη λήψη απόφασης εάν είναι 50 $ την εβδομάδα χαρτζιλίκι ή εάν έχετε μια παράλληλη συναυλία ή ίσως έχετε μια εργασία μερικής απασχόλησης.

Ό,τι κι αν είναι, αποφασίστε πόσο από το εισόδημά σας θα διαθέσετε. Μπορεί να βγάζετε 50 $ την εβδομάδα αυτή τη στιγμή επειδή οι γονείς σας σας δίνουν 50 $ την εβδομάδα σε χαρτζιλίκι και μπορεί να μαντέψετε ότι αν βάζετε 10 $ την εβδομάδα, αυτό πραγματικά δεν θα κουνήσει το καρφί και τόσο πολύ.

Διαβάστε επίσης:Πως να βγάλετε χρήματα online

Έχετε δίκιο, αλλά τι συμβαίνει όταν φτάσετε σε ένα σημείο όπου βγάζετε 5.000 $ την εβδομάδα; Και αυτό θα μπορούσε να συμβεί πολύ για εσάς στα εφηβικά σας χρόνια ή ακόμα και στις αρχές των 20 σας. Εάν για 5 έως 7 χρόνια, έχετε δημιουργήσει τη συνήθεια να αφαιρείτε το 20% του εισοδήματός σας.

 Ίσως ήσουν 10 ή 15 ετών, συνήθιζες να βάζεις 10 έως 15 $ την εβδομάδα για να επενδύσεις και ας πούμε ότι αποκτάς μια υψηλά αμειβόμενη δουλειά ή ίσως ξεκινάς τη δική σου επιχείρηση.

Όπως είπα, βγάζετε 5.000 $ την εβδομάδα και έχετε συνηθίσει να βάζετε το 20% αυτού του εισοδήματος στην άκρη. Αυτό είναι 1.000 $ την εβδομάδα και είναι πολλά χρήματα για επένδυση, οπότε το πρώτο βήμα εδώ είναι να αποφασίσετε πόσα χρήματα θα διαθέσετε και θα επενδύσετε. 

8 Συμβουλές για τα χρήματα για να γίνουν οι έφηβοι εκατομμυριούχοι

Σκεφτείτε το όχι τόσο από την άποψη του χρηματικού ποσού, αλλά αντ’ αυτού, του ποσοστού όρου όλων όσων λαμβάνετε και πόσα θα επενδύσετε.

Λάβετε υπόψη ότι όταν δεν βγάζετε πολλά χρήματα, αυτό το ποσοστό μπορεί να είναι πολύ μικρό. Ακόμα κι αν είναι μόνο 10%, 15% ή 20% είναι απολύτως εντάξει. Η δεύτερη επενδυτική συμβουλή ειδικά για τους εφήβους είναι, βρείτε έναν τρόπο να κρατήσετε αυτά τα χρήματα μακριά σας.

Μπορείτε να πείτε στους γονείς σας πόσο σοβαροί θέλετε να είστε σχετικά με τις επενδύσεις και πώς μέχρι τα είκοσί σας αυτά τα χρήματα που εξοικονομήσατε θα είναι ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Εκπαιδεύστε τον εαυτό σας και συνηθίστε σε αυτό λέγοντάς τους ” μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι τα χρήματα που εξοικονομώ ως επένδυση, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι δεν θα τα βγάλω “. 

Επειδή μπορεί να προκύψει κάτι, μπορεί να θέλετε το νέο σας ps5 ή να μπείτε στον πειρασμό να αγοράσετε άλλα πράγματα με τα χρήματα που έχετε εξοικονομήσει, αλλά θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν θα αγγίξετε ποτέ αυτό το πορτοφόλι επένδυσης. 

Το δεύτερο βήμα είναι ειδικά για εφήβους, απλά βρείτε έναν τρόπο για να βεβαιωθείτε ότι τα χρήματα θα απομακρυνθούν και όσο και αν μπείτε στον πειρασμό, δεν μπορείτε να αγγίξετε αυτά τα χρήματα.

Η τρίτη επενδυτική μου συμβουλή για εφήβους είναι, να λάβετε μια πιστωτική κάρτα το συντομότερο δυνατό και απλώς να ξοδέψετε λίγα χρήματα σε αυτήν κάθε μήνα. Οι πιστωτικές κάρτες έχουν τόσα πολλά οφέλη και προσωπικά, εύχομαι να μπορούσα να μάθω αυτά τα οφέλη εδώ και πολύ καιρό. Άρχισα να χρησιμοποιώ πιστωτικές κάρτες όταν ήμουν 21 ετών και είχα στο μυαλό μου ότι στην ηλικία των 18 έβγαζα κέρδη από 100.000 έως 200.000 δολάρια.

Είχα συνηθίσει να βγάζω πολλά χρήματα χρησιμοποιώντας απλώς χρεωστικές κάρτες για οτιδήποτε δεν χρεωνόταν το πιστωτικό μου σκορ και δεν χρεώνονταν τα νέα διαφορετικά οφέλη που θα είχατε από τις πιστωτικές κάρτες.

 Έτσι, το βήμα νούμερο 3 είναι , πάρτε μια πιστωτική κάρτα και βεβαιωθείτε ότι δεν ξοδεύετε πολλά χρήματα σε αυτήν, μπορεί να είναι 20 έως 50 $ το μήνα. Απλώς χρησιμοποιήστε το για κάτι όπως η πληρωμή των συνδρομών σας στο sportify ή στο Netflix από εκεί, συνηθίστε τη συνήθεια να χρησιμοποιείτε μια πιστωτική κάρτα κάθε μήνα.

Το τέταρτο πράγμα που θέλω να κάνετε είναι να δημιουργήσετε την υποδομή για να μειώσετε . Να τι εννοώ με αυτό, για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, δεν άρχισα πραγματικά να επενδύω μέχρι τα 19 μου, το οποίο ήταν μεγάλο λάθος, γιατί πιθανότατα θα έβγαζα περισσότερα χρήματα από όσα έβγαλα σήμερα, αν είχα επενδύσει πολύ νωρίτερα.

Ένας από τους λόγους που δεν το έκανα ήταν ότι η επένδυση μου φαινόταν σαν ένας τρομακτικός κόσμος και δεν ήξερα πώς να δημιουργήσω έναν λογαριασμό μεσιτείας και ακόμη και μερικές από τις πλατφόρμες κρυπτογράφησης το 2017/18 ήταν λίγο περίπλοκο να καταλάβω όσον αφορά την καλωδίωση των χρημάτων σας και τόσα πολλά πράγματα. Δεν κατάλαβα τίποτα πραγματικά για την αγορά ακινήτων και τις εναλλακτικές επενδύσεις.

8 Συμβουλές για τα χρήματα για να γίνουν οι έφηβοι εκατομμυριούχοι
8 Συμβουλές για τα χρήματα για να γίνουν οι έφηβοι εκατομμυριούχοι

Το έτος 2023, υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που κάνουν τόσο εύκολη την επένδυση. Είναι πολύ εύκολο να πάρεις χρήματα και να τα επενδύσεις, είτε σε χρηματιστήρια, κρυπτογράφηση, NFTs, ακόμη και ακίνητα, γίνεται όλο και πιο εύκολο στις μέρες μας για κάποιον που δεν είναι έμπειρος επενδυτής να ξεκινήσει και να επενδύσει.

Αυτό που θέλω να κάνετε είναι να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας στο coinbase ή οποιαδήποτε πλατφόρμα με την οποία μπορείτε να αγοράσετε κρυπτογράφηση και να μάθετε πώς να παίρνετε χρήματα από την τράπεζά σας (μπορεί να είναι $50 έως $100) και να ξέρετε πώς να το συνδέσετε και να το στείλετε στο coinbase σας λογαριασμό για να ξεκινήσετε να επενδύετε.

Θέλω να ξεκινήσετε με το “webull” ή οποιοδήποτε άλλο και να εγγραφείτε γιατί με αυτόν τον τρόπο, μετακομίζετε και βελτιώνετε τη στοργή σας για να επενδύσετε.

Κάθε φορά που περνάτε μπροστά από ένα κτηματομεσιτικό γραφείο στην πόλη ή την πόλη σας, θέλω να κοιτάξετε πραγματικά την τιμή του σπιτιού και απλώς να πάρετε μια αίσθηση για το ποιες είναι οι τιμές των κατοικιών στην περιοχή σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο για να μάθετε γιατί το ένα σπίτι αξίζει περισσότερο από το άλλο και γιατί το ένα σπίτι νοικιάζεται για περισσότερα από το άλλο.

Δεν χρειάζεται να γίνετε ειδικός σε κανένα από αυτά τα πράγματα, δεν χρειάζεται να γίνετε ειδικός στο NFT, αλλά μπορείτε να αρχίσετε να βλέπετε μοτίβα σε τέτοια πράγματα. Όποια και αν είναι η λεωφόρος που θέλετε να κατεβείτε και για μένα, όλες οι επενδύσεις μου είναι με κρυπτογράφηση, NFT και ρολόγια. Αυτός είναι ακριβώς ο τομέας που είμαι πιο ικανός και καταλαβαίνω περισσότερο.

Έτσι, με όποιον τρόπο αποφασίσετε να κατεβείτε, δημιουργήστε την υποδομή για να μπορέσετε να επενδύσετε με αυτόν τον τρόπο, εάν θέλετε να επενδύσετε 1.000 $ αύριο, θα μπορούσατε να το κάνετε χωρίς καμία δικαιολογία που μπορείτε να δώσετε στον εαυτό σας.

 Τώρα η πέμπτη επενδυτική μου συμβουλή από κάποιον που ξεκίνησε την επιχείρησή του και τώρα έχει καθαρή αξία 10 εκατομμυρίων δολαρίων στο επενδυτικό του χαρτοφυλάκιο, η πέμπτη συμβουλή που μπορώ να σας δώσω είναι ότι οι επενδύσεις είναι υπέροχες.

Αλλά οι επενδύσεις δεν υπάρχουν για να σας κάνουν πραγματικά πλούσιους, υπάρχουν περισσότερες για να διατηρήσετε τον πλούτο σας και να σας δώσουν σταθερότητα ασφάλειας για πολλά χρόνια και δεκαετίες στο μέλλον. Αυτό που πρέπει να κάνετε, και το πέμπτο πράγμα στο οποίο πρέπει να εστιάσετε, είναι να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή να ξεκινήσετε κάποια παράλληλη συναυλία ως ελεύθερος επαγγελματίας . Ό,τι πρέπει να κάνετε για να αυξήσετε το εισόδημά σας.

Τώρα που θα μπορούσε να είναι απλώς μια δουλειά που έχει μια εταιρεία με ταχεία ανάπτυξη, πολλοί εργαζόμενοι σε εταιρείες βγάζουν χρήματα από τους διευθύνοντες συμβούλους και κάθε χρόνο, ενώσεις του εισοδήματός τους. Εάν μπορείτε να βρείτε έναν τέτοιο οργανισμό, δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να έχετε μια δουλειά, αλλά θα πω ότι υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα μεταξύ τους και τις περισσότερες φορές είναι πολύ δύσκολο να αυξήσετε το εισόδημά σας όταν εργάζεστε σε μια δουλειά.

Ο λόγος για τον οποίο μπορώ να φτάσω σε αυτό το σημείο της ζωής μου είναι επειδή αποφάσισα να ξεκινήσω ένα πρακτορείο όταν ήμουν 16 ετών και δεν είχα συνειδητοποιήσει τι έκανα, αλλά τώρα κοιτάζω πίσω και συνειδητοποίησα ότι ξεκίνησα ένα μπουτίκ online σε απομακρυσμένο πρακτορείο. Και ο τρόπος που το έφτιαξα ήταν χρησιμοποιώντας κάτι που ονομαζόταν συμβόλαιο αρμπιτράζ. 

Έβρισκα πολύ καλούς εργολάβους και βασικά θα πάρω τις υπηρεσίες τους, θα το ολοκληρώσω με την αντιπροσωπεία μου και μετά θα προχωρήσω και θα πουλήσω για διπλάσιο ή τριπλάσιο αυτό που μου χρέωναν. Αυτό που μου χρέωναν ήταν πολύ υψηλότερο από αυτό που μπορούσαν να χρεώσουν σε πελάτες στις χώρες τους.

Αυτό ήταν βασικά το επιχειρηματικό μοντέλο για σχεδόν 2 χρόνια και μπόρεσα να φτάσω τα 40.000 έως 50.000 $ το μήνα κέρδος μέχρι το τέλος της ηλικίας των 17 και των 18 ετών. Και μετά για λίγο, αφού ο προϋπολογισμός το επέτρεψε, προσέλαβα άτομα με πλήρη απασχόληση και ο CMO μου ήταν εργολάβος που εργαζόταν για μένα πριν από τέσσερα χρόνια.

Έτσι, όταν ήμουν μόλις έτοιμος να κλείσω τα 18, αυτή η επιχείρηση είχε μόλις πάνω από 6 νούμερα κέρδη το μήνα. Αυτό σήμαινε ότι μπόρεσα να πάρω όλα αυτά τα μετρητά και αυτό που έπρεπε να είχα κάνει από τότε που έκανα $10.000 μήνα ήταν ότι θα έπρεπε να είχα επενδύσει ένα μεγάλο μέρος από αυτό.

8 Συμβουλές για τα χρήματα για να γίνουν οι έφηβοι εκατομμυριούχοι

Το μόνο που έκανα ήταν να κάτσω σε αυτούς τους τόνους μετρητών μέχρι το 2020. Τώρα, αν γνωρίζετε κάτι που συνέβη το 2020, ήταν υπέροχο για να επενδύσετε τα κεφάλαιά σας. Είχα πάνω από επτά νούμερα μετρητά μετά από φόρους ακριβώς εκεί. Έβαλα 1.500.000 $ στην αγορά κρυπτογράφησης και μέσα σε επτά έως οκτώ μήνες έβγαλα 8.000.000 $.

Επένδυσα επίσης σε ρολόγια, είχα χαρτοφυλάκιο ρολογιών. Έτσι, όπως είπα, εάν ξεκινάτε με χαμηλό χρηματικό ποσό, δεν θα επενδύσετε τον δρόμο σας προς τα πλούτη και να κερδίσετε τεράστια χρήματα. Εξακολουθείτε να ακολουθείτε όλες τις αρχές που έχω μοιραστεί μαζί σας εδώ, αλλά η μεγάλη είναι η πέμπτη όπου θα πρέπει να ξεκινήσετε μια επιχείρηση.

Βήμα νούμερο έξι είναι, ζήστε κάτω από τις δυνατότητές σας. Τώρα ξέρω ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί εκατομμυριούχοι εκεί έξω που συνήθως βλέπεις βίντεο τους στο εμπορικό κέντρο και ξοδεύεις περίπου 5.000 δολάρια σε μόλις δύο ώρες και αγοράζουν ακριβά πράγματα όπως ρολόγια. Για μένα προσωπικά, ζω έως και το 10% με 15% από αυτά που κερδίζω.

Αν βγάζω 10 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο, ξέρω ότι το 10% αυτών είναι κάποια χρήματα, αλλά είναι όλα αναλογικά. Θα ανησυχούσα για τον εαυτό μου αν ξοδεύω το 80% έως το 90% του εισοδήματός μου. 

Πολλοί άνθρωποι εκεί έξω ξοδεύουν περισσότερα από ό,τι κερδίζουν, δεν πιστεύω ότι ζείτε κάτω από τις δυνατότητές σας με την έννοια ότι υπάρχουν πολλοί από αυτούς τους πολυεκατομμυριούχους εκεί έξω που ζουν πλήρως αγοράζοντας φαγητό και καφέ.

Έχετε μόνο ένα από αυτή τη ζωή που πρόκειται να ξοδέψετε το 10%, το 15% ή ακόμα και το 20% του εισοδήματός σας και βγάζετε πολλά χρήματα, ποιος νοιάζεται; Εάν επενδύετε τα υπόλοιπα χρήματα και προστατεύετε το μέλλον σας, και ξέρετε ότι ακόμα κι αν σταματήσετε να κερδίζετε χρήματα για το υπόλοιπο της ζωής σας, θα είστε καλά.

Ξέρω ότι ο καθένας έχει διαφορετική γνώμη, αλλά για μένα προσωπικά, η ζωή είναι εκεί για να απολαύσεις και ειδικά αν έχεις το μεγάλο προνόμιο και τη μεγάλη τιμή όπως εγώ και ήσουν πολύ ευλογημένος και πολύ τυχερός, μην το μπερδεύεις γιατί τα πάντα στη ζωή, η τύχη έχει ρόλο να παίξει.

 Και ήμουν πολύ τυχερός που εντόπισα τις σωστές ευκαιρίες τη σωστή στιγμή, ξεκίνησα μια επιχείρηση τη σωστή στιγμή, αλλά πάντα υπήρχε ένας παράγοντας τύχης.

Αλλά αν έχετε αρκετά προνόμιο για να κερδίσετε χρήματα σε μικρότερη ηλικία, θα πρέπει να απολαύσετε αυτή τη ζωή. Οπότε, το να ζεις κάτω από τις δυνατότητές σου δεν σημαίνει ότι προσπαθείς να αποκαλύψεις αυτό το πράγμα. Νομίζω ότι όταν βγάζετε λιγότερο εισόδημα όπως $5.000 το μήνα, είναι λογικό να ξοδεύετε το 50% ή ίσως το 70% του εισοδήματός σας, το καταλαβαίνω.

8 Συμβουλές για τα χρήματα για να γίνουν οι έφηβοι εκατομμυριούχοι

Μόλις φτάσετε σε ένα σημείο όπου κάνετε πολλαπλά πενταψήφια ή ίσως ακόμη και έξι ψηφία το μήνα, μην θέσετε τα όριά σας στο τι είναι και τι δεν είναι αδύνατο. Ζήστε κάτω από τις δυνατότητές σας ως ποσοστό, ας πούμε σε έναν υποθετικό ρόλο, κάποιος μπορεί να κοιτάξει όποιον απολαμβάνει τη ζωή του στο έπακρο και μπορεί να ξοδέψει 10 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο. 

Αυτό μπορεί να είναι τόσο τρελό για κάποιον, αλλά ας πούμε απλώς ότι το άτομο έβγαζε 100 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο και το άτομο επένδυε 80 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο, ξόδευε 10 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο και έβαλε 10 εκατομμύρια δολάρια σε αποταμιεύσεις. Σε αυτή την περίπτωση, αποταμίευσαν όσο ξοδεύουν και το υπόλοιπο 80% όλων όσων έβγαλαν πήγαν στην επένδυσή τους.

Και ας πούμε ότι το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο τους αποφέρει 10% αποδόσεις ετησίως. Από αυτά τα 80 εκατομμύρια δολάρια, έχουν μόλις αποφέρει 8 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο παθητικά από το επενδυτικό τους χαρτοφυλάκιο. Ο λόγος που το λέω αυτό είναι επειδή κάποιος μπορεί να κοιτάξει αυτό το άτομο και να πει ” α, δεν ζεις κάτω από τις δυνατότητές σου, είσαι οικονομικά υπεύθυνος “.

Δεν το θεωρώ έτσι, για μένα είναι όλα αναλογικά και όλα βασίζονται στο πόσα βγάζετε τόσο κάτω από τα μέσα που έχετε μόνο να ψωνίζετε όταν υπάρχουν πωλήσεις εάν είστε άτομο που βγάζει πολλά χρήματα. Ας το έχουμε μόνο αυτό κατά νου. Και αυτό πηγαίνει στο βήμα νούμερο επτά και αυτό έρχεται όσο περνάει ο καιρός.

Το βήμα 7 είναι ότι θέλετε να αυξήσετε το ποσοστό του εισοδήματός σας που επενδύετε. Μόλις φτάσετε σε ένα σημείο που αρχίσετε να βγάζετε περισσότερα έσοδα, κάθε χρόνο θα πρέπει να προσπαθείτε να βάζετε ένα ποσοστό του εισοδήματός σας που θα αφήσει την επένδυσή σας να αυξηθεί και να μεγαλώσει. Ο λόγος που αυτό είναι σημαντικό είναι ότι αυτό είναι το τελευταίο τελικό βήμα και το τελευταίο βήμα είναι πραγματικά πολύ φθηνό και αυτό είναι η ελευθερία στη ζωή.

Ο μόνος τρόπος που είναι εφικτός είναι με συνέπεια καθώς το εισόδημά σας αρχίζει να αυξάνεται, εδραιώνεται μέσω μιας επιχείρησης. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε αυτόν τον ιστότοπο για να βρείτε διάφορα διαδικτυακά επιχειρηματικά μοντέλα και ιδέες που μπορείτε να ξεκινήσετε με υψηλό ποσοστό επιτυχίας.

Όπως είπα, προχωρήστε και ξεκινήστε μια επιχείρηση και καθώς περνούν τα χρόνια και βγάζετε χρήματα, προχωρήστε και αυξήστε το ποσοστό αυτών των χρημάτων που βγάζετε που πηγαίνουν στο επενδυτικό σας χαρτοφυλάκιο.

Τώρα το τελευταίο βήμα, και αυτή είναι πραγματικά η πιο αληθινή αίσθηση ελευθερίας και αυτό είναι να ζείτε μόνο από αυτά που σας αποδίδει το επενδυτικό σας χαρτοφυλάκιο . Ας πούμε ότι έχετε ένα επενδυτικό χαρτοφυλάκιο, ας πούμε ότι είστε 25 ετών και έχετε ακολουθήσει όλα τα βήματα που έχω μοιραστεί εδώ και ξέρετε ότι έχετε ένα εισόδημα 2 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο είναι φοβερό.

Αλλά μην εγκλωβίζεστε έτσι, μην περιορίζετε τον εαυτό σας και το εύρος της σκέψης σας. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι αποφέρετε έκπτωση 8% από αυτά τα 2 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο ως παθητικό εισόδημα, η πιο αληθινή ελευθερία είναι όταν το επενδυτικό σας χαρτοφυλάκιο, όπως και στο πραγματικό παθητικό εισόδημά σας, πληρώνει για τη ζωή σας. Εάν μπορείτε να φτάσετε σε εκείνο το σημείο που είναι ένα ωραίο στάδιο όπου βρίσκομαι στη ζωή αυτή τη στιγμή, όπου ο τρόπος ζωής μου μπορεί να πληρωθεί από το χαρτοφυλάκιο της ζωής μου.

Αυτό σημαίνει ότι όλα τα χρήματα που κερδίζω σε ολόκληρες τις επιχειρήσεις μου μπορούν να πάνε κατευθείαν στο χαρτοφυλάκιο της επιχείρησής μου. Αυτό είναι λοιπόν, αυτό είναι το υψηλό επίπεδο που απελευθερώνετε τον εαυτό σας και ελευθερώνετε την οικογένειά σας και ελπίζω ότι αυτό το κομμάτι του άρθρου βοήθησε σημαντικά. Σε αυτό το σημείωμα, αυτά είναι τα βήματα και θα σας ενθαρρύνω να συνεχίσετε και μπορώ να σας πω ότι είμαι σίγουρα στη γωνία σας και στηρίζω για εσάς.

Διαβάστε επίσης:Πώς να γίνετε πλούσιοι

μυστικά για να βγαλετε τα πρώτο σας εκατομμύριο

Πώς να κερδίσετε χρηματα

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *