AceStream στο Kodi

AceStream στο Kodi 19 με το Horus [2023]

Το Horus είναι ενα Kodi πρόσθετο που μας επιτρέπει να παρακολουθούμε ζωντανές ροές χρησιμοποιώντας AceStream ένα πρωτόκολλο peer-to-peer παρόμοιο με το BitTorrent αλλά βελτιστοποιημένο για ροή ήχου και βίντεο.

Βασισμένο στο Πλέγμα το Horus είναι συμβατό με το Kodi 19 και μπορεί να τρέξει σε Android, Windows, Linux και Raspberry Pi.

Για να παίξετε περιεχόμενο με το Horus, πρέπει επίσης να εγκαταστήσετε τον πελάτη AceStream. Θα δούμε επίσης πώς να εγκαταστήσετε την εφαρμογή AceStream σε διαφορετικά λειτουργικά συστήματα.

Το AceStream είναι πολύ δημοφιλές στους λάτρεις των σπορ που ζουν στο εξωτερικό, καθώς τους δίνει πρόσβαση σε ζωντανούς αγώνες και τηλεοπτικά κανάλια που δεν είναι διαθέσιμα στους τοπικούς καλωδιακούς παρόχους τους. Χρησιμοποιώντας πρωτόκολλα P2P όπως το AceStream, θα ανταλλάξετε μικρά μέρη της ροής με άλλους χρήστες. Ανάλογα με την τοποθεσία σας, μπορεί να χρειαστείτε ένα VPN για την προστασία του απορρήτου σας.

Πώς να εγκαταστήσετε το Twilight Kodi Addon

Πώς να εγκαταστήσετε το Umbrella Kodi Addon

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η τρέχουσα έκδοση του Horus για Windows έχει προβλήματα αλληλεπίδρασης με το πρόγραμμα αναπαραγωγής Ace Stream και δεν λειτουργεί. Ωστόσο, το Android και το Linux εξακολουθούν να λειτουργούν καλά.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα εγκαταστήσουμε το Horus στο Kodi. Ας αρχίσουμε!

1. Πώς να εγκαταστήσετε το Horus στο Kodi

Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι εγκατάστασης του Horus στο Kodi. Η μέθοδος άμεσης αποθήκευσης δεν είναι πλέον διαθέσιμη, επομένως πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το Luar ή το Kelebek.

Οι Luar και Kelebek είναι εγκαταστάτες πρόσθετων εξειδικευμένων σε πρόσθετα ισπανικής γλώσσας, και οι δύο φιλοξενούν την επίσημη έκδοση του Horus. Σε αυτόν τον οδηγό, θα χρησιμοποιήσουμε το Luar για να εγκαταστήσουμε το Horus.

Αν αυτό είναι δικό σου πρώτη φορά εγκατάσταση πρόσθετων στο Kodi, θα πρέπει να επιτρέψετε την εγκατάσταση ανεπίσημων πρόσθετων. Διαβάστε Πώς να επιτρέπετε πρόσθετα τρίτων στο Kodi και επιστρέψτε εδώ όταν είστε έτοιμοι.

1.1. Εγκαταστήστε το Outside

Ας ξεκινήσουμε προσθέτοντας έναν σύνδεσμο στην πηγή του Luar στο GitHub, θα χρησιμοποιήσουμε τον σύνδεσμο για να κατεβάσουμε και να εγκαταστήσουμε το Luar απευθείας στο Kodi.

1. Πατήστε το γρανάζι εικονίδιο κοντά στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.

2. Επιλέξτε Διαχείριση αρχείων. Kodi File Manager στο μενού System

3. Πατήστε Προσθήκη πηγής. προσθήκη πηγής χρησιμοποιώντας τη διαχείριση αρχείων στο kodi

4. Εισαγάγετε https://luarsource.github.io/Fuente/ στο επάνω πλαίσιο και luarsource στο κάτω. Τύπος Εντάξει για να προσθέσετε την πηγή. Εξωτερική πηγή στον εξερευνητή αρχείων Kodi

5. Επιστρέψτε στο Ρυθμίσεις μενού και αυτή τη φορά επιλέξτε Πρόσθετα. Πρόγραμμα περιήγησης πρόσθετου Kodi στο μενού συστήματος

6. Κάντε κλικ στο Εγκατάσταση από αρχείο zip. εγκαταστήστε το πρόσθετο kodi από το αρχείο zip

Στο Kodi 19, θα δείτε ένα μήνυμα σχετικά με τη δυνατότητα αυτόματης ενημέρωσης, πατήστε Ναί να συνεχίσει.

7. Επιλέξτε luarsource. επιλέξτε την πηγή luar

8. Τώρα κάντε κλικ στο σενάριο.luar-xxxzip. εγκαταστήστε εξωτερικό σενάριο στο Kodi

Το σενάριο θα εγκαταστήσει το αποθετήριο και το πρόσθετο του Luar, η διαδικασία εγκατάστασης μπορεί να διαρκέσει μερικά λεπτά. Θα σας ζητηθεί να αλλάξετε τη γλώσσα διεπαφής του Kodi στα Ισπανικά, πατήστε Οχι για να διατηρήσετε την αρχική σας γλώσσα και περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης.

9. Επιστρέψτε στην Αρχική οθόνη, θα δείτε μια συντόμευση για Εξω απο σύμφωνα με το Πρόσθετα Ενότητα. Πέρα από τα πρόσθετα Kodi

2.2. Εγκαταστήστε το πρόσθετο Horus

Τώρα ας χρησιμοποιήσουμε το Luar για να εγκαταστήσουμε το Horus στο Kodi.

10. Ανοίξτε Εξω απο και επιλέξτε Ανά κατηγορίες (Ανά Κατηγορία). Περιηγηθείτε στα πρόσθετα ανά κατηγορία στο Luar

11. Πατήστε Αθλητισμός (Αθλητισμός). Αθλητική κατηγορία στο Luar

12. Επιλέξτε Horus. Πρόσθετο Horus με πρόγραμμα εγκατάστασης Luar

13. Πατήστε εγκαθιστώ. εγκαταστήστε το Horus στο Kodi

14. Επιλέξτε ένα αποθετήριο, θα χρησιμοποιήσουμε αποθετήριο.GTKing-Matrix. επιλέξτε ένα αποθετήριο για το Horus

Περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να γίνει λήψη του πρόσθετου. Θα δείτε μια ειδοποίηση όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης.

15. Επιστρέψτε στην Αρχική οθόνη. Θα δείτε μια συντόμευση για Horus στο Πρόσθετα αυτί. Πρόσθετο Horus Kodi

Έχουμε εγκαταστήσει το Horus στο Kodi, αλλά πρέπει ακόμα να εγκαταστήσουμε τον πελάτη AceStream, διαφορετικά δεν θα μπορούμε να αναπαράγουμε περιεχόμενο.

2.3. Ρύθμιση προγράμματος-πελάτη AceStream

Για να ανοίξει συνδέσμους AceStream, το Horus απαιτεί ένα πρόγραμμα-πελάτη AceStream που θα εκτελείται στο παρασκήνιο κατά τη ροή περιεχομένου.

Ας δούμε πώς να ρυθμίσετε τον πελάτη σε διαφορετικά συστήματα.

2.3.1. Android

Πρέπει να εγκαταστήσετε με μη αυτόματο τρόπο την εφαρμογή AceStream στη συσκευή σας. Οι χρήστες Android TV μπορούν να το κατεβάσουν από το Google Play Store. Οι χρήστες κινητών Android πρέπει να κατεβάσουν το APK για AceStream Media ή AceStream Engine από Η επίσημη σελίδα λήψης του AceStream.

AceStream Media είναι μια εφαρμογή αναπαραγωγής με πλήρεις δυνατότητες, ενώ AceStream Engine είναι μια μικρότερη έκδοση με λιγότερες δυνατότητες αλλά πιο ελαφριά σε πόρους. Και τα δύο είναι συμβατά με τον Horus.

Είναι σημαντικό να ανοίξετε την εφαρμογή AceStream και να αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν παίξετε οποιαδήποτε ροή.

Πρέπει επίσης να διαμορφώσετε το Horus ώστε να χρησιμοποιεί το πρόγραμμα αναπαραγωγής AceStream αντί για το εσωτερικό πρόγραμμα αναπαραγωγής του Kodi, διαφορετικά η ροή θα σταματά κάθε 5 λεπτά. Παω σε Horus > Ρυθμίσεις > και ενεργοποιήστε Εξωτερικός παίκτης. Κατά την αναπαραγωγή μιας ροής, το Android θα σας εμφανίσει μια λίστα με τα διαθέσιμα προγράμματα αναπαραγωγής, φροντίστε να το επιλέξετε Παίκτης άσου.

2.3.2. Windows και Raspberry Pi

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η τρέχουσα έκδοση του Horus για Windows έχει προβλήματα αλληλεπίδρασης με το πρόγραμμα αναπαραγωγής Ace Stream και δεν λειτουργεί. Ωστόσο, το Android και το Linux εξακολουθούν να λειτουργούν καλά.

Το πρόγραμμα-πελάτης AceStream θα ληφθεί και θα εγκατασταθεί αυτόματα όταν ανοίξετε το πρόσθετο για πρώτη φορά.

Το Horus θα ξεκινήσει το πρόγραμμα-πελάτη AceStream όταν απαιτείται, αλλά πρέπει να το κλείσετε χειροκίνητα όταν ολοκληρώσετε την παρακολούθηση περιεχομένου. Για να τερματίσετε αυτόματα τη λειτουργία του προγράμματος-πελάτη, μεταβείτε στο Horus > Ρυθμίσεις > και ενεργοποιήστε Διακόψτε αυτόματα το AceStream Engine.

2.3.3. Linux

Πρέπει να εγκαταστήσετε με μη αυτόματο τρόπο το AceStream Player, ο ευκολότερος τρόπος σε διανομές που βασίζονται στο Debian είναι να χρησιμοποιήσετε το Snap Package Manager. Ανοίξτε το τερματικό και πληκτρολογήστε τις ακόλουθες εντολές:

sudo apt ενημέρωση
sudo apt εγκατάσταση snapd
Το sudo snap εγκαταστήστε το acestreamplayer

Μόλις εγκατασταθεί το πρόγραμμα αναπαραγωγής AceStream, το Horus θα το εκκινήσει αυτόματα όταν απαιτείται, αλλά πρέπει να το κλείσετε χειροκίνητα όταν ολοκληρώσετε την παρακολούθηση περιεχομένου. Για να απενεργοποιήσετε αυτόματα τη συσκευή αναπαραγωγής, μεταβείτε στο Horus > Ρυθμίσεις > και ενεργοποιήστε Διακόψτε αυτόματα το AceStream Engine.

Τώρα που εγκαταστήσαμε το πρόσθετο και τον πελάτη, ήρθε η ώρα να παίξουμε μερικούς συνδέσμους AceStream!

1. Χρησιμοποιήστε το κύριο μενού του πρόσθετου για να Παίξτε το AceStream ID ή Βρείτε συνδέσμους. Το κύριο μενού του Horus, είναι επιλεγμένη η επιλογή Pay AceStream ID / Torrent URI

Παίξτε AceStream ID / Torrent URI: Χρησιμοποιήστε έναν σύνδεσμο AceStream ή έναν μαγνητικό σύνδεσμο Torrent για να ξεκινήσετε να παίζετε.
Βρείτε συνδέσμους: Μπορείτε να εισαγάγετε τη διεύθυνση URL μιας ιστοσελίδας που περιέχει συνδέσμους AceStream και ο Horus θα εξαγάγει τους συνδέσμους για εσάς.

Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι που ειδικεύονται σε συνδέσμους AceStream και συνήθως μπορείτε να βρείτε έναν λειτουργικό σύνδεσμο σε λίγα λεπτά. Αλλά για να κάνουμε τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα, θα εγκαταστήσουμε το Winner 2, ένα πρόσθετο μας βοηθά να βρίσκουμε ζωντανούς αθλητικούς συνδέσμους απευθείας στο Kodi.

3. Πώς να εγκαταστήσετε το Winner 2 στο Kodi

Το Winner 2 είναι ένα πρόσθετο για το Kodi που αφαιρεί συνδέσμους AceStream από ζωντανούς ιστότοπους αθλητικών αγώνων και μας επιτρέπει να τους παίξουμε με το Horus. Είναι τακτοποιημένα οργανωμένο σε διάφορες αθλητικές κατηγορίες και έχει ένα βολικό πρόγραμμα για συνεχείς και επερχόμενες ζωντανές εκδηλώσεις.

Ας εγκαταστήσουμε το Winner 2 χρησιμοποιώντας το Luar.

1. Μεταβείτε στην Αρχική οθόνη και ανοίξτε Εξω απο. ανοιχτό Έξω

2. Επιλέξτε Ανά κατηγορίες (Κατά κατηγορία). Περιηγηθείτε στα πρόσθετα ανά κατηγορία στο Luar

3. Επιλέξτε Αθλητισμός (Αθλητισμός). Αθλητική κατηγορία στο Luar

4. Κάντε κλικ στο ΝΙΚΗΤΗΣ 2. εγκαταστήστε το Winner 2 χρησιμοποιώντας το Luar

5. Πατήστε εγκαθιστώ. εγκαταστήστε το Winner 2 στο Kodi

Περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να γίνει λήψη και εγκατάσταση του Winner 2 και των εξαρτήσεών του. Θα δείτε μια ειδοποίηση όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης.

Θα σας ζητηθεί να εκτελέσετε τον οδηγό του πρόσθετου YouTube. Τύπος Ναί για να ρυθμίσετε τις προτιμήσεις γλώσσας και περιοχής YouTube.

6. Επιστρέψτε στην Αρχική οθόνη, επιλέξτε το Πρόσθετα καρτέλα και πατήστε on Νικητής 2. Winner 2 πρόσθετο Kodi

7. Πατήστε on Προβολή χρονοδιαγράμματος (Προγραμματισμός) για να δείτε όλους τους διαθέσιμους σε εξέλιξη και επερχόμενους αγώνες.Στο κύριο μενού του νικητή, επιλέγεται η κατηγορία Ζωντανά

Παρακαλούμε επισκεφθείτε τη κατηγορία  Kodi Για περισσότερες πληροφορίες.

Διαβάστε επίσης:Ο πλήρης οδηγός για την Umbrella στο Kodi

Πώς να εγκαταστήσετε το πρόσθετο Crew Kodi

 

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *