AI Side Hustle 4 κερδοφόρα μονοπάτια έως 30.000 $ με AI

AI side hustle: Η επανάσταση της AI συμβαίνει αυτή τη στιγμή που μιλάμε και υπάρχουν τακτικοί άνθρωποι όπως εσείς που εκμεταλλεύονται αυτή τη Χρυσή Εποχή ξεκινώντας side hustles με τη βοήθεια της AI και στο σημερινό εκπαιδευτικό άρθρο, θα σας δείξω τέσσερις από τις καλύτερες πλευρές τεχνητής νοημοσύνης που μπορείτε να ξεκινήσετε να κάνετε τώρα από την άνεση του σπιτιού σας. Ας ξεκινήσουμε μιλώντας για την επιχείρηση πώλησης κούπες καφέ AI.

Πώληση κούπες καφέ AI

Υπάρχουν άνθρωποι που βγάζουν δεκάδες χιλιάδες δολάρια το μήνα πουλώντας μόνο κούπες καφέ σε ιστότοπους όπως το Etsy. Τώρα θέλω να φανταστείς πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωή σου αυτή τη στιγμή αν έβγαζες επιπλέον δέκα χιλιάδες δολάρια το μήνα, είναι δυνατόν; Λοιπόν, αυτός ο πωλητής εδώ δεν πουλάει τίποτα άλλο εκτός από κούπες καφέ στο Etsy και μπορείτε να δείτε μόνοι σας ότι έχει πάνω από 42.000 πωλήσεις συνολικά και έχει κερδίσει πάνω από 1,45 εκατομμύρια δολάρια πουλώντας μόνο κούπες καφέ.

Υπάρχουν δεκάδες πωλητές σαν αυτόν που βγάζουν τρελά χρηματικά ποσά μόνο πουλώντας κούπες καφέ και το πιο τρελό σε αυτό είναι ότι πιθανότατα δεν εκτυπώνουν και δεν στέλνουν ούτε οι ίδιοι αυτές τις κούπες καφέ. Περισσότερο από πιθανό ότι χρησιμοποιούν κάποιο είδος υπηρεσίας εκτύπωσης κατά παραγγελία, όπως το printify για την κατασκευή και αποστολή των προϊόντων για αυτούς. Αυτό σημαίνει ότι το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνει ο πωλητής είναι να βρει τα πραγματικά σχέδια για τις κούπες.

Πριν από τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, η δημιουργία σχεδίων για αυτές τις κούπες θα ήταν μια πολύ χρονοβόρα εργασία, αλλά όχι πια επειδή πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης για να δημιουργήσετε σχέδια για εσάς και θα χρησιμοποιήσετε συγκεκριμένα ένα ισχυρό πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης που ονομάζεται mid-journey για να κάνει όλη τη σχεδίαση για εσάς.

Το Mid travel είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας κειμένου σε εικόνα που μετατρέπει τις περιγραφές απλού κειμένου σε πλήρεις εικόνες και θα το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε έναν απεριόριστο αριθμό σχεδίων κούπας καφέ για εσάς. Στην παρακάτω εικόνα είναι μόνο μερικά παραδείγματα σχεδίων κούπας καφέ που έχει δημιουργήσει η τεχνητή νοημοσύνη και όλα αυτά είναι σχέδια που πιθανότατα θα χρειαζόταν πολλή επιδεξιότητα και πολύ χρόνο για να δημιουργήσετε μόνοι σας. Αλλά με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, μας πήρε μόνο μερικά λεπτά για να δημιουργήσουμε και το μόνο που κάνω είναι να πληκτρολογώ διαφορετικά μηνύματα των διαφορετικών τύπων σχεδίων που θέλω.

Για παράδειγμα, θα μπορούσα να ζητήσω από την τεχνητή νοημοσύνη να δημιουργήσει μια χαριτωμένη απεικόνιση γάτας για εμάς και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αυτό είναι που δημιουργεί. Στη συνέχεια, μπορώ να μεταφέρω αυτά τα σχέδια σε μια υπηρεσία εκτύπωσης κατά παραγγελία, όπως το printify, να τα ανεβάσω στον ιστότοπο και μετά να δημοσιεύσω τις κούπες απευθείας στο κατάστημά μου στο Etsy από το printify. Έχω μια ολόκληρη σειρά σε εξέλιξη σχετικά με το πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση εκτύπωσης κατά παραγγελία στον ιστότοπό μου και σε αυτήν τη σειρά μπορείτε να μάθετε πολλά περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία σύνδεσης του printify στο κατάστημά σας στο Etsy.

Αλλά για χάρη αυτού του άρθρου, απλώς ξύνω την επιφάνεια για να σας δείξω πόσο εύκολο είναι να ξεκινήσετε μόνοι σας. Εάν δυσκολεύεστε να δημιουργήσετε σχέδια για κούπες καφέ, μπορείτε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε ένα άλλο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης που ονομάζεται chatGTP για να σας βοηθήσει να καταλήξετε σε σχέδια, και μπορώ να το κάνω αυτό πηγαίνοντας στο chatgpt και στη συνέχεια ζητώντας από το AI να μου δώσει μια λίστα με ιδέες για σχέδια κούπες καφέ που πωλούνται στο διαδίκτυο και σε λίγα δευτερόλεπτα η τεχνητή νοημοσύνη θα αρχίσει να φτύνει ιδέες.

Αυτό που είναι ωραίο σε αυτό είναι να πούμε για παράδειγμα ότι ήθελα να δημιουργήσω μερικά σχέδια κούπας γύρω από τη φύση και συγκεκριμένα λουλούδια, αυτό που μπορώ να κάνω είναι να πάω στα μέσα του ταξιδιού και να ζητήσω από την τεχνητή νοημοσύνη να δημιουργήσει σχέδια λουλουδιών για μένα που μπορώ να τοποθετήσω σε κούπες καφέ και με αυτό το στήριγμα θα μας δώσει μερικές πολύ δροσερές επιλογές. Σίγουρα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μερικά από αυτά για τα σχέδια των κούπες μας.

Ας πούμε απλώς ότι θέλετε να συμπεριλάβετε κάποιο κείμενο στις κούπες σας μαζί με την πραγματική εικόνα που δημιουργήθηκε με τεχνητή νοημοσύνη, επειδή αφού κοιτάξετε μερικές από τις κούπες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στο Etsy, παρατηρείτε ότι οι κούπες με λέξεις πάνω τους πωλούν πολύ καλά. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι πραγματικά να επιστρέψετε στο chatGTP και να ζητήσετε από το AI να σας δώσει φράσεις σχετικές με λουλούδια που μπορούν να τοποθετηθούν σε μια κούπα καφέ και σε λίγα δευτερόλεπτα, η τεχνητή νοημοσύνη θα σας δώσει ξανά μια μεγάλη λίστα φράσεων που μπορείτε στη συνέχεια προσθέστε στην κούπα σας.

Αυτό που θα κάνετε μετά είναι να επιστρέψετε στο printify και, στη συνέχεια, να προσθέσετε λίγο κείμενο κάτω από το σχέδιο λουλουδιών, στη συνέχεια να προσθέσετε τη νέα φράση και τώρα μέσα σε τρία έως πέντε λεπτά, έχουμε ένα σχέδιο κούπας που πιθανότατα θα πουλήσει αρκετά καλά στο Etsy. Μπορείτε απλώς να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία ξανά και ξανά και να βρείτε εκατοντάδες διαφορετικά σχέδια που μπορείτε στη συνέχεια να πουλήσετε στο Etsy. Εάν θέλετε να γράψω ένα ειδικό άρθρο σχετικά με το πώς να πουλήσω κούπες τεχνητής νοημοσύνης στο Etsy, φροντίστε να αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω και αν αρκετοί άνθρωποι σχολιάσουν, τότε θα γράψω ένα ειδικό άρθρο για αυτό.

Πριν προχωρήσουμε στην επόμενη τεχνητή νοημοσύνη, θα ήθελα να προτείνω αυτήν την εξαιρετικά κερδοφόρα επιχείρηση για εσάς που είναι η ανάπτυξη ιστού. Είναι ένα από τα πιο προσοδοφόρα δευτερεύοντα παιχνίδια που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο. Κέρδισα πολύ περισσότερα από 80.000 $ τον πρώτο μου χρόνο ως προγραμματιστής ιστού. Εάν θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε επίσης να κάνετε το ίδιο, θα σας συνιστούσα να επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://minetorial.com/webdevelopment για να δείτε ανάρμοστα μυστικά που χρησιμοποίησα για την κλιμάκωση της επιχειρηματικής μου ανάπτυξης ιστού.

Πώληση προτροπών για το μέσο του ταξιδιού ( AI side hustle )

Η επόμενη παρενέργεια της τεχνητής νοημοσύνης που μπορείτε να ξεκινήσετε είναι κάτι εξαιρετικά προσοδοφόρο και αυτό είναι η πώληση προτροπών στη μέση του ταξιδιού. Όταν πρόκειται για τη δημιουργία οποιουδήποτε τύπου έργου τέχνης τεχνητής νοημοσύνης, είτε γνωρίζετε μοτίβα, αυτοκόλλητα χαρακτήρων ή οτιδήποτε άλλο, ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορείτε πραγματικά να κάνετε την τεχνητή νοημοσύνη να δημιουργήσει αυτά τα πράγματα για εσάς είναι χρησιμοποιώντας αυτό που λέγεται προτροπές. Για παράδειγμα, υπάρχει αυτό το κατάστημα Etsy που πωλεί προτροπές τεχνητής νοημοσύνης στα μέσα του ταξιδιού για έως και είκοσι δολάρια και το κατάστημά τους έχει σχεδόν 19.000 πωλήσεις συνολικά.

Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα βγάζουν πάνω από έξι νούμερα ετησίως. Εάν είστε ήδη λίγο εξοικειωμένοι με το πώς λειτουργεί το έργο τέχνης τεχνητής νοημοσύνης, τότε πιθανότατα γνωρίζετε τι είναι μια προτροπή, αλλά αν δεν το γνωρίζετε, μια προτροπή είναι απλώς οποιαδήποτε μορφή πληροφοριών ερώτησης κειμένου ή κωδικοποίησης που επικοινωνεί στο AI ποια απάντηση σας ψάχνω. Για παράδειγμα, αν ήθελα να δημιουργήσω μερικές χαριτωμένες εικόνες κουταβιών, μπορεί να πληκτρολογήσω μια προτροπή για να έχω αποτελέσματα.

Ίσως ήθελα εικόνες κουταβιών που φορούν γυαλιά ηλίου, σε αυτήν την περίπτωση θα πληκτρολογούσα μια προτροπή για να έχω αποτελέσματα και έτσι, αφού έχετε τις πραγματικές προτροπές, μπορείτε να κάνετε το AI να δημιουργήσει έναν άπειρο αριθμό εικόνων με βάση αυτή την προτροπή, αλλά πρέπει να έχετε η προτροπή. Πιθανότατα σκέφτεστε μόνοι σας αυτή τη στιγμή “αλλά ο Kingsley δεν ξέρω πώς να δημιουργήσω αυτά τα μηνύματα προτροπής”, δεν χρειάζεται να το κάνετε γιατί μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα άλλο chatGPT AI για να δημιουργήσουμε τα μηνύματα προτροπής για εμάς.

Αυτό είναι το θέμα, δεν μπορείτε απλώς να μεταβείτε στο chatGTP και να του ζητήσετε να δημιουργήσει μηνύματα προτροπής στη μέση του ταξιδιού για εσάς, επειδή θα σας δώσει απαντήσεις που δεν είναι πραγματικά αυτό που ψάχνουμε. Βλέπετε το mid-journey κυκλοφόρησε το 2022 και το chatGTP έχει γνώση του κόσμου μόνο μέχρι το 2021. Αυτό σημαίνει ότι δεν γνωρίζει πραγματικά τι είναι το mid ταξίδι και επομένως δεν μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μηνύματα προτροπής αμέσως.

Αντίθετα, θα πρέπει πρώτα να εκπαιδεύσετε γρήγορα την τεχνητή νοημοσύνη και έτσι για να προετοιμάσετε το chatGTP για να σας δώσει μηνύματα στο μέσο του ταξιδιού, θα πρέπει πρώτα να του δώσετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με το τι είναι το μέσο του ταξιδιού. Αυτό που θα κάνετε είναι να μπείτε στο ChatGTP και να του πείτε περισσότερα για το ταξίδι σας. Μόλις εισαγάγετε ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα απαντήσει λέγοντας ότι καταλαβαίνει τι είναι το mid-journey, θα επικολλήσετε στη συνέχεια μια πρόταση λέγοντας ότι θα δώσετε πληροφορίες σχετικά με το τι είναι οι προτροπές για το mid Journey και θα ζητήσετε από το AI να απαντήσει εντάξει εάν καταλάβει ποια θα.

Στη συνέχεια, θα επικολλήσετε την απάντηση και στη συνέχεια θα πείτε στο AI ότι πρόκειται να του δώσετε μερικά δείγματα προτροπών και όταν φαίνεται ότι το AI είναι έτοιμο, αυτό που θα κάνετε είναι απλώς να επικολλήσετε αυτό το μήνυμα που λάβατε από το Allthings .πώς μετά από αυτό θα κάνετε επικόλληση σε αυτήν την προτροπή και για άλλη μια φορά η τεχνητή νοημοσύνη καταλαβαίνει και, τέλος, μπορεί να αρχίσει να δημιουργεί μηνύματα προτροπής για εσάς τα οποία μπορείτε στη συνέχεια να τα γυρίσετε και να τα πουλήσετε στο Etsy.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλώς να αρχίσετε να ζητάτε από το chatGTP να δημιουργήσει προτροπές για εσάς. Για παράδειγμα, μπορεί να του ζητήσετε να δημιουργήσει μια προτροπή για ένα όμορφο σπίτι που κάθεται στα βουνά και θα σας δώσει τέλεια απάντηση που θα μπορούσατε να του ζητήσετε να σας δώσει πολλά στηρίγματα με διαφορετικές παραλλαγές και ειλικρινά δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο δεν μπορείτε να πάρετε η τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργήσει εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες από αυτά τα μηνύματα σε λίγες μόνο ώρες.

Τότε μπορείτε να γυρίσετε και να τα πουλήσετε στο Etsy. Ξέρω ότι υπάρχουν ακόμα πολλές λεπτομέρειες για τις οποίες πιθανώς έχετε ερωτήσεις και, επομένως, αν θέλετε να γράψω ένα αφιερωμένο άρθρο σχετικά με αυτήν την παράπλευρη φασαρία, φροντίστε να σχολιάσετε παρακάτω για να ξέρω ότι σας ενδιαφέρει. Θα ήθελα να αφιερώσω λίγο χρόνο για να μιλήσω μαζί σας για αυτό το ebook που περιέχει μυστικά που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα κατάστημα etsy από την αρχή και να μεγιστοποιήσετε γρήγορα το εισόδημά σας 6 φορές σε σύγκριση με άλλα.

Είναι πολύ αξιόπιστο και έχει βοηθήσει εκατομμύρια ιδιοκτήτες καταστημάτων etsy να αναβαθμίσουν τα καταστήματά τους ώστε να βγάζουν τουλάχιστον 5.000 $ κάθε μήνα. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμό μου εδώ https://minetorial.com/etsy για να αγοράσετε αυτό το ebook για μόλις 14 $. Δεν κοστίζει τόσο πολύ, αλλά αυτό θα ανυψώσει την επιχείρησή σας στο etsy και θα αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα που θα σας αλλάξουν τη ζωή.

Πώληση εκτυπώσεων AI (AI side hustle)

Ούτως ή άλλως, το επόμενο βήμα της τεχνητής νοημοσύνης που μπορείτε να ξεκινήσετε είναι η πώληση εκτυπώσεων AI. Αγόρασα αυτές τις δύο εκτυπώσεις πριν από μερικά χρόνια και με τον κίνδυνο να φανώ σαν τελείως κορόιδο, αγόρασα το ένα για σχεδόν $300 και υπάρχουν άνθρωποι που κυριολεκτικά βγάζουν εκατομμύρια δολάρια πουλώντας εκτυπώσεις τέχνης. Πάρτε για παράδειγμα αυτόν τον πωλητή που βρήκα στο Etsy, έχει πάνω από 111.000 πωλήσεις συνολικά και έχει κερδίσει πάνω από 7,57 εκατομμύρια δολάρια συνολικά.

Θα μπορούσατε να κάνετε το ίδιο πράγμα εκτός από τη χρήση της δύναμης της τεχνητής νοημοσύνης για να δημιουργήσετε τις εκτυπώσεις για εσάς. Θα μπορούσατε να μεταβείτε στον τύπο mid Journey σε μια προτροπή που περιλαμβάνει λέξεις όπως ακουαρέλα τοίχου και Abstract Beach art και να ζητήσετε από το AI να δημιουργήσει πολύ παρόμοια έργα τέχνης για εσάς που μπορείτε στη συνέχεια να τα πουλήσετε στο Etsy. Όπως μιλήσαμε με την τελευταία ιδέα αυτής της λίστας, μπορείτε πραγματικά να εκπαιδεύσετε το chatGTP για να δημιουργήσετε αυτές τις προτροπές τέχνης για εσάς.

Η όλη διαδικασία διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό και έτσι, χρησιμοποιώντας την τεχνητή νοημοσύνη, απλώς θα βρείτε διαφορετικές προτροπές για τη δημιουργία διαφορετικών μοναδικών εκτυπώσεων τέχνης, μου πήρε ίσως πέντε λεπτά για να δημιουργήσω όλες τις εκτυπώσεις τέχνης μου που πουλάω στο etsy. Εδώ είναι που γίνεται συναρπαστικό γιατί μόλις δημιουργήσετε πραγματικά τις εκτυπώσεις τέχνης, μπορείτε να τις πουλήσετε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους σε πολλούς διαφορετικούς ιστότοπους για να διαφοροποιήσετε το εισόδημά σας όσο το δυνατόν περισσότερο.

Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να τα πουλήσετε ως απλώς ψηφιακές λήψεις σε ιστότοπους όπως το Etsy, και παρόλο που οι εκτυπώσεις ψηφιακής τέχνης είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής κατηγορία σε ιστότοπους όπως το Etsy, ο τρόπος που λειτουργεί είναι ότι ο πελάτης απλώς αγοράζει μια ψηφιακή εικόνα jpeg του έργου τέχνης και έτσι δεν Στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται να παράγουμε οποιοδήποτε από τα φυσικά προϊόντα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλώς να δημιουργήσετε το ψηφιακό έργο τέχνης AI για εσάς

Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία εκτύπωσης κατ’ απαίτηση, όπως το printify, για αυτόματη εκτύπωση και αποστολή των φυσικών εκτυπώσεων για εσάς και στην πραγματικότητα έχω προγραμματίσει μια ολόκληρη σειρά όπου θα σας δείξω ακριβώς πώς να ξεκινήσετε μια καλλιτεχνική εκτύπωση επιχείρηση κατ’ απαίτηση και έτσι για άλλη μια φορά, αν αυτό είναι κάτι που θα σας ενδιέφερε να δείτε, φροντίστε να σχολιάσετε παρακάτω και να πείτε ναι, κάντε τη σειρά art-print print on demand.

Πώληση μοτίβων AI (πλευρική φασαρία AI)

Η τελευταία πλευρά της τεχνητής νοημοσύνης που μπορείτε να ξεκινήσετε είναι η πώληση μοτίβων τεχνητής νοημοσύνης. Δεν θα το πιστεύατε αν σας έλεγα ότι υπάρχουν άνθρωποι που κερδίζουν εκατομμύρια δολάρια μόνο πουλώντας μοτίβα, για παράδειγμα, αυτός ο πωλητής στο Etsy έχει πάνω από 747.000 πωλήσεις και έχει κερδίσει πάνω από 3,27 εκατομμύρια δολάρια μόνο πουλώντας μοτίβα στο Etsy και αν κοιτάξετε μέσα από το μαγαζί τους, δεν υπερβάλλω όταν λέω ότι πουλάνε κυριολεκτικά μόνο μοτίβα και αυτό μπορεί να ονομαστεί και ψηφιακό χαρτί.

Ένα άλλο παράδειγμα είναι αυτός ο πωλητής που έχει πάνω από 257.000 πωλήσεις στο Etsy και έχει κερδίσει πάνω από 663 χιλιάδες δολάρια. Αυτά τα μοτίβα είναι εξαιρετικά εύκολο να δημιουργηθούν χρησιμοποιώντας AI. Ας πούμε, για παράδειγμα, ότι ήθελα να δημιουργήσω τη δική μου εκδοχή για μοτίβα ροζ λουλουδιών, υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι για να το κάνετε αυτό και ο πρώτος τρόπος είναι απλά να πάτε στα μέσα του ταξιδιού και να ζητήσετε από την τεχνητή νοημοσύνη να δημιουργήσει απρόσκοπτα ροζ μοτίβα λουλουδιών.

Και φυσικά, αν το θέλατε, θα μπορούσατε να βάλετε το AI να αναγεννήσει την προτροπή σας άπειρες φορές για να λάβετε άπειρα αποτελέσματα. Κάτι άλλο που μπορείτε να κάνετε είναι να κατευθυνθείτε στο chatGPT και να ζητήσετε από το AI να δημιουργήσει τις προτροπές που στη συνέχεια δημιουργούν τα μοτίβα για εσάς. Μέσα στο chatGTP θα ζητήσετε από το AI να δημιουργήσει μια προτροπή για ροζ floral χωρίς συγκόλληση ψηφιακό χαρτί και το AI θα αρχίσει να λειτουργεί ως μαγικό.

Στη συνέχεια, μπορείτε να λάβετε την προτροπή που δημιούργησε το chatGPT και να το εισαγάγετε στη μέση του ταξιδιού για να λάβετε αποτελέσματα υψηλότερης ποιότητας και να θυμάστε, εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το chatGTP για να δημιουργήσετε τα στηρίγματα για εσάς, πρέπει πρώτα να διδάξετε στο chatGTP πώς να γράφει πραγματικά το προτροπές για τις οποίες μιλήσαμε νωρίτερα. Αφού δημιουργήσετε τα μοτίβα που θα κατευθυνθείτε απλώς στο Etsy, ανοίξτε ένα νέο κατάστημα Etsy κάνοντας κύλιση στο κάτω μέρος του ιστότοπου και κάνοντας κλικ στο “πώληση στο Etsy”.

Μόλις ανοίξει το κατάστημά σας, θα δημιουργήσετε απλώς τις καταχωρίσεις σας και για τις καταχωρίσεις των προϊόντων σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλώς να αντιγράψετε αυτό που λειτουργεί ήδη και έτσι όπως κάνουν οι πωλητές για τους οποίους μίλησα, θα έχετε την κύρια εικόνα της καταχώρισης που δείχνει το μοτίβο καθώς και κάποιο τύπο τίτλου ή κάτι σε αυτό και θα μπορούσατε να το κάνετε εντελώς δωρεάν μεταφέροντας το μοτίβο στον καμβά και, στη συνέχεια, προσθέτοντας έναν τίτλο.

Έχετε πολλές διαφορετικές εικόνες προϊόντων που δείχνουν διαφορετικές λεπτομέρειες των μοτίβων από κοντά για να δώσετε στον αγοραστή μια καλύτερη ιδέα για το πώς φαίνεται το μοτίβο και στη συνέχεια θα ορίσετε προφανώς την τιμή του προϊόντος, θα δημιουργήσετε την περιγραφή του τίτλου και ούτω καθεξής. Αλλά η δημιουργία ενός μόνο από αυτά τα μοτίβα διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό για να γίνει, και όλα τα μοτίβα μπορούν εύκολα να καταχωρηθούν και να πωληθούν στο Etsy για τη δυνατότητα να βγάλουν εκατομμύρια δολάρια όπως κάνουν ήδη ορισμένοι πωλητές.

Γεια είσαι καταπληκτική και σε εκτιμώ πολύ που είσαι εδώ, εννοώ μην ξεχνάς ποτέ ότι μπορείς να πετύχεις οτιδήποτε θέλεις σε αυτή τη ζωή, σε παρακολουθώ, πιστεύω σε εσένα και όπως πάντα θα σε ξαναδώ πολύ σύντομα φροντίστε

Διαβάστε επίσης Κερδίστε χρηματα φτιάχνοντας βίντεο στο YouTube με το Nvidia AI

Η επανάσταση της AI

Πώς να γίνετε πλούσιοι με την τεχνητή νοημοσύνη

Μυστικά επιτυχίας Etsy

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *