Το πρώτο έξυπνο δαχτυλίδι της Zepp κυκλοφόρησε στην Ευρώπη

Η Zepp Health επεκτείνει τη διαθεσιμότητα του έξυπνου δαχτυλιδιού της, του Amazfit Helio Ring, λανσάροντάς το στην Ευρώπη. Ο κατασκευαστής φορητών συσκευών προσφέρει πακέτα έξυπνων ρολογιών που θα μειώσουν περαιτέρω την τιμή του έξυπνου δαχτυλιδιού fitness tracker, καθιστώντας το παρόμοιο με την αρχική κυκλοφορία.

Ως αυτόνομο δαχτυλίδι, το Amazfit Helio Ring κοστίζει 299 € (~ 320 $) το ποπ. Ωστόσο, μπορείτε να το έχετε σε μειωμένη τιμή εάν το αγοράζατε με πακέτο. Για παράδειγμα, το έξυπνο δαχτυλίδι και το έξυπνο ρολόι Amazfit Cheetah Pro κοστίζουν μόνο 449 € (~ 481 $), μειώνοντας την τιμή του έξυπνου δαχτυλιδιού περαιτέρω στα 150 € ή στο μισό της αρχικής τιμής.

Η εταιρεία προσφέρει επίσης τα πακέτα Amazfit T-Rex Ultra και Falcon, οι τιμές των οποίων είναι 549€ (~588$) και 649€ (~695$), αντίστοιχα.

 Διαβάστε επίσης :Τα 6 καλύτερα έξυπνα ρολόγια για την παρακολούθηση του εμμηνορροϊκού κύκλου

Χαρακτηριστικά ευεξίας και γυμναστικής Amazfit Ring Helio

Με ελαφριά και συμπαγή μορφή, η Zepp προβάλλει το Amazfit Helio Ring ως καλύτερο ιχνηλάτη ύπνου από τα smartwatches. Επιπλέον, ανέφερε ότι ο έξυπνος δακτύλιος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τα έξυπνα ρολόγια Amazfit για να παρέχει πιο ακριβείς και πιο σε βάθος πληροφορίες παρακολούθησης υγείας και φυσικής κατάστασης.

Εκτός από την εκτενή παρακολούθηση ύπνου, το Amazfit Helio Ring της Zepp περιλαμβάνει επίσης παρακολούθηση σωματικής και πνευματικής αποκατάστασης, καθώς και μέτρηση του επιπέδου άγχους και πρόβλεψη εμμηνορροϊκού κύκλου για τις γυναίκες. Ο δακτύλιος υποστηρίζει επίσης συνεχή παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού, κορεσμό οξυγόνου αίματος (SpO2) και παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα.

Το πρώτο έξυπνο δαχτυλίδι της Zepp Health: Amazfit Helio Ring
Ο ανιχνευτής Amazfit Helio Ring της Zepp διαθέτει παρακολούθηση καρδιακών παλμών, SpO2, ύπνου και άγχους. / © Zepp Health

Εν τω μεταξύ, η Zepp αξιολόγησε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Amazfit Helio Ring ότι διαρκεί έως και 4 ημέρες για το μέγεθος 10. Ο ίδιος ο δακτύλιος φορτίζεται ασύρματα, το οποίο μπορείτε να το ξαναγεμίσετε σε μόλις μία ώρα και 40 λεπτά από 0 έως 100 τοις εκατό.

Το φορητό είναι κατασκευασμένο από υλικό από κράμα τιτανίου και γέρνει μόνο τη ζυγαριά στα 4 γραμμάρια ενώ έχει πάχος 2,6 mm. Είναι διαθέσιμο σε απόχρωση τιτανίου που φαίνεται να έχει ανοιχτό χρυσό φινίρισμα και λαμβάνει βαθμολογία 10 ATM αδιάβροχο.

Ποια είναι η γνώμη σας για το Amazfit Helio Ring; Σκοπεύετε να αγοράσετε ένα; Αφήστε μας να ακούσουμε τις απαντήσεις σας στα σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *