Beyerdynamic MMX 200

Beyerdynamic MMX 200:Εξαιρετικός ήχος, αλλά χρειάζεται περισσότερα χαρακτηριστικά

Βασικά Takeaways

  • Το Beyerdynamic MMX 200 διαθέτει άνετο σχεδιασμό με βελούδινα ακουστικά αφρού μνήμης για παρατεταμένες περιόδους παιχνιδιού.
  • Έχει εξαιρετική ποιότητα ήχου τόσο για gaming όσο και για μουσική, με ευρεία ηχητική σκηνή και δυνατότητα αύξησης της έντασης.
  • Υπάρχουν ευέλικτες επιλογές συνδεσιμότητας με Bluetooth 5.3 και υποστήριξη χαμηλής καθυστέρησης, καθώς και διάρκεια ζωής μπαταρίας 35 ωρών.

Άνεση και ποιότητα. Αυτές είναι οι δύο λέξεις που θα χρησιμοποιούσα για να συνοψίσω τα ασύρματα ακουστικά παιχνιδιών Beyerdynamic MMX 200. Η ποιότητα εκτείνεται σε ολόκληρο το πακέτο, από υλικά κατασκευής έως ήχο και πολλά άλλα, και αυτά είναι μερικά από τα πιο άνετα ακουστικά gaming που έχω φορέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το Beyerdynamic MMX 200 φαίνεται επίσης το κομμάτι, με τις πορτοκαλί πινελιές να δημιουργούν μια ωραία μετατόπιση τόσο για τη λευκή όσο και για τη μαύρη έκδοση του ακουστικού. Έχουν εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας, προσφέρουν έως και 35 ώρες αναπαραγωγής, διαθέτουν Bluetooth 5.3 και ασύρματη υποστήριξη χαμηλής καθυστέρησης και είναι εύχρηστα στο Switch, το PS4 ή το PS5, το Xbox ή τον υπολογιστή σας. Το πρώτο επίσημο ακουστικό για παιχνίδια της Beyerdynamic είναι πολύ σωστό—όπως θα περίμενε κανείς από έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές ακουστικών στον κόσμο.

mmx200
Beyerdynamic MMX 200

Τα ασύρματα ακουστικά παιχνιδιών Beyerdynamic MMX 200 υπερέχουν σε άνεση και ποιότητα ήχου. Διαθέτει βελούδινα ακουστικά αφρού μνήμης για παρατεταμένες περιόδους παιχνιδιού, ελαφριά σχεδίαση στα 360 g (12,7 oz) και παθητική απομόνωση θορύβου. Κομψά σχεδιασμένο σε μαύρο ή γκρι με πορτοκαλί τόνους, στερείται φανταχτερής αισθητικής αλλά προσφέρει απλότητα και στυλ. Εξοπλισμένο με μπαταρία 35 ωρών, Bluetooth 5.3 και ασύρματη υποστήριξη χαμηλής καθυστέρησης, είναι ένα ευέλικτο ακουστικό για κάθε πλατφόρμα gaming.

Μάρκα Beyerdynamic

Διάρκεια ζωής μπαταρίας Έως 35 ώρες

Υλικό Πλαστικό, μέταλλο

Bluetooth 5.3

Ακύρωση θορύβου Οχι

Μικρόφωνα Ένα αποσπώμενο μπουμ μικρόφωνο, δύο ενσωματωμένα μικρόφωνα

Βάρος 360g χωρίς καλώδιο

Χρωματιστά Μαύρο, γκρι

Υποστηριζόμενοι κωδικοποιητές SBC, AAC, LC3

Αναδιπλούμενο Οχι

Τύπος φόρτισης USB-C

Πολυσημείο Ναι, αλλά απαιτείται αναλογική σύνδεση

Θήκη μεταφοράς Οχι

Εύρος συχνοτήτων 20-20.000 Hz

Μέγεθος προγράμματος οδήγησης 40 χλστ

Τύπος ακουστικών Πάνω από το αυτί

Πλεονεκτήματα

  • Άνετος σχεδιασμός, παχιά αντικραδασμική προστασία
  • Μεγάλη ποιότητα ήχου
  • Εξαιρετική ποιότητα μικροφώνου
  • Πολλαπλές επιλογές σύνδεσης, ευρεία υποστήριξη

Μειονεκτήματα

  • Χωρίς λογισμικό προσαρμογής
  • Πιθανώς χρειάζεται πιο ξεκάθαρα “χαρακτηριστικά παιχνιδιού”

Σφιχτά, άνετα ακουστικά

Τα παχιά ακουστικά αφρού μνήμης της Beyerdynamic MMX 200 είναι απολαυστικά άνετα, εφαρμόζουν όμορφα γύρω από τα αυτιά μου χωρίς να ασκούν υπερβολική πίεση. Τα μεγάλα, στρογγυλά ακουστικά είναι σχεδιασμένα για εκείνους τους παίκτες που κάθονται για ώρες χωρίς να αφαιρέσουν τα ακουστικά τους, βελτιστοποιώντας την άνεση στο παιχνίδι κατά τη διάρκεια αυτών των μεγάλων περιόδων σύνδεσης.

Εξετάζω το MMX 200 κατά τη διάρκεια του χειμώνα στο Ηνωμένο Βασίλειο, επομένως οι θερμοκρασίες εδώ δεν είναι ιδιαίτερα υψηλές, αν και ενώ έχω τη θέρμανση ανοιχτή, μιλάμε για λογικές θερμοκρασίες στο γραφείο μου. Αναρωτιέμαι αν τα εξαιρετικά βελούδινα ακουστικά του MMX 200 μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα θερμότητας κατά τους θερμότερους μήνες, ειδικά για εκείνους σε θερμότερα κλίματα.

Ωστόσο, τα αυτιά μου παραμένουν χαρούμενα και άνετα αυτήν τη στιγμή, και υποψιάζομαι ότι θα το κάνει και το δικό σας. Το συνολικό πάχος των ακουστικών παρέχει επίσης κάποια παθητική απομόνωση θορύβου, η οποία είναι επίσης ευπρόσδεκτη.

Τώρα, το βάρος λαμβάνεται πάντα υπόψη όταν πρόκειται για ακουστικά παιχνιδιών και το βάρος των 360 g (12,7 oz) του MMX 200 χωρίς καλώδια δεν είναι καθόλου κακό. Φορούσα τα ακουστικά για ώρες κάθε φορά και δεν τα ένιωσα ποτέ να γίνονται υπερβολικά βαριά, κάτι που είναι ένα άλλο πλεονέκτημα για τα επίπεδα άνεσης.

Περιορισμένα χρώματα, αξιοπρεπές στυλ

Το MMX 200 είναι λίγο στην ογκώδη πλευρά του σχεδιασμού των ακουστικών, εν μέρει λόγω της έμφασης στην άνεση. Τα μεγάλα, στρογγυλά, με κλειστή πλάτη ακουστικά διαθέτουν ένα παρόμοιο άνετο κεφαλόδεσμο.

Είμαι λάτρης αυτού του κάπως συγκρατημένου στυλ όταν πρόκειται για ακουστικά gaming. Το MMX 200 δεν διαθέτει φανταχτερό RGB ή άλλη “gaming” αισθητική, αλλά τα ακουστικά Beyerdynamic δεν είχαν ποτέ αυτό το στυλ. Αντίθετα, το MMX 200 είναι διαθέσιμο σε μαύρο ή γκρι, με τα δύο μοντέλα να διαθέτουν την ίδια πορτοκαλί προφορά για τον τροχό έντασης, τα κουμπιά κ.λπ.

Υπάρχουν πολύ λίγα κουμπιά στο MMX 200. Το αριστερό ακουστικό περιέχει τον τροχό έντασης, το κουμπί Meta Link Switch (περισσότερα για αυτό σε λίγο), τη θύρα USB-C και την αποσπώμενη θύρα μικροφώνου, ενώ το δεξί ακουστικό φέρει το κουμπί λειτουργίας. Είναι κάπως υποτιμημένο και διατηρεί το οπτικό στυλ απαλλαγμένο από ακαταστασία, κάτι που θα αρέσει σε όσους δεν θέλουν απαραίτητα τα ακουστικά τους να φωνάζουν “gamer”.

Όλα τα κουμπιά ανταποκρίνονται αρκετά, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά ο τροχός έντασης έχει ένα πιο θορυβώδες κλικ από το αναμενόμενο, με κάθε περιστροφή του τροχού να κάνει ένα ηχητικό κλικ. Δεν είναι μεγάλο θέμα, αλλά ήταν έκπληξη να το ακούσω.

Καλές επιλογές μπαταρίας και σύνδεσης

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας 35 ωρών είναι μια καλή επιλογή όταν πρόκειται για ακουστικά gaming. Ανταγωνίζεται με τις εξωφρενικές προσφορές των ακουστικών 300 ωρών της HyperX, αλλά είναι απίθανο να απομακρυνθείτε πολύ από την έξοδο φόρτισης και οι 35 ώρες είναι περισσότερες από μερικές συνεδρίες παιχνιδιού που αξίζουν την ισχύ μπαταρίας.

Η συνδεσιμότητα προέρχεται από το Bluetooth 5.3, με υποστήριξη για τους κωδικοποιητές SBC, AAC και LC3, καθώς και το dongle USB-C χαμηλής καθυστέρησης. Και οι δύο συνδέσεις λειτουργούν καλά, αν και πέρασα τον περισσότερο χρόνο χρησιμοποιώντας το dongle χαμηλής καθυστέρησης. Με το dongle συνδεδεμένο σε μια θύρα USB, το MMX 200 συνδέθηκε σχεδόν ακαριαία και δεν αντιμετώπισα καμία διακοπή λειτουργίας. Ωστόσο, η ποιότητα μεταξύ της χρήσης του dongle χαμηλής καθυστέρησης και του κανονικού Bluetooth είναι αξιοσημείωτη, επομένως αξίζει να χρησιμοποιείτε το dongle όποτε μπορείτε.

Υπάρχει επίσης μια υβριδική λειτουργία, η οποία είναι ο όρος της Beyerdynamic για μια ενσύρματη και ασύρματη σύνδεση. Πατώντας το κουμπί Meta Link Switch μετακινείται μεταξύ των λειτουργιών και οι υβριδικές λειτουργίες σάς επιτρέπουν να συνδέσετε την κονσόλα ή τον υπολογιστή σας και να συνδέσετε το smartphone σας για να λάβετε κλήσεις ή με άλλο τρόπο. Ωστόσο, για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, χρειάζεστε ένα καλώδιο USB-C σε αναλογικό, το οποίο δεν παρέχεται στη συσκευασία και είναι κάτι που θα πρέπει να σηκώσετε για να το χρησιμοποιήσετε με ένα χειριστήριο Xbox.

Υπάρχει επίσης μια επαυξημένη λειτουργία που λειτουργεί παρόμοια με την παθητική λειτουργία σε άλλα ακουστικά, επιτρέποντας στον εξωτερικό θόρυβο να εισέλθει στα ακουστικά. Ποτέ δεν με ενδιαφέρουν οι παθητικές λειτουργίες ήχου και η έκδοση του MMX 200 είναι παρόμοια με άλλες, καθώς οι θόρυβοι υπερτονίζονται και αποσπούν την προσοχή, μειώνοντας το παιχνίδι σας.

Απογοητευτείτε από την έλλειψη δυνατοτήτων παιχνιδιού και υποστήριξης λογισμικού

Ωστόσο, παρά την άνεση, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και τη συνδεσιμότητα, το Beyerdynamic MMX 200 δεν διαθέτει χαρακτηριστικά που θα περιμένατε να βρείτε σε ένα ακουστικό gaming σε αυτήν την τιμή. Δεν μιλάω για φανταχτερό RGB, αλλά για χαρακτηριστικά που έρχονται πλέον ως στάνταρ, όπως λογισμικό επιτραπέζιου υπολογιστή, προσαρμόσιμα EQ, συγκεκριμένα προφίλ παιχνιδιού, χωρικός ήχος κ.λπ.

Θα βρείτε κάποιο λογισμικό επιτραπέζιου υπολογιστή για να ενημερώσετε το dongle χαμηλής καθυστέρησης, αλλά εκτός αυτού, το MMX 200 δεν προσφέρει πολλά επιπλέον.

Εξαιρετικός ήχος, υπέροχο μικρόφωνο

Η εκτεταμένη τεχνογνωσία της Beyerdynamic στον ήχο είναι εκεί όπου το MMX 200 λάμπει, παρέχοντας μια εξαιρετική εμπειρία ακρόασης—είτε στο παιχνίδι, είτε ακούγοντας μουσική, είτε με άλλο τρόπο. Όσον αφορά το υλικό, το φύλλο προδιαγραφών MMX 200 δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό: δυναμικά προγράμματα οδήγησης 40 mm και απόκριση συχνότητας 20-20.000 Hz είναι ισάξια για την πορεία αυτές τις μέρες.

Αυτό που μου αρέσει στο MMX 200 είναι ότι είναι καλό τόσο για παιχνίδια όσο και για μουσική. Η Beyerdynamic επέλεξε να τα συντονίσει για γενική χρήση ήχου και όχι ειδικά για gaming, πράγμα που σημαίνει ότι φέρνουν την ποιότητα σε όλους τους τομείς αντί να ακούγονται καλά σε shooters πρώτου προσώπου ή παιχνίδια αγώνων (ωστόσο, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, τα EQ προφίλ παιχνιδιών θα ήταν ευπρόσδεκτοι για αυτές τις συγκεκριμένες στιγμές).

Το MMX 200 έχει επίσης μια αξιοπρεπή ευρεία ηχητική σκηνή, και μου άρεσε επίσης η ένταση. μπορείτε να σηκώσετε αυτά τα ακουστικά χωρίς να πέσει πολύ η ποιότητα του ήχου. Χρησιμοποιώ τα ακουστικά παιχνιδιών MMX 200 ως καθημερινό πρόγραμμα οδήγησης εδώ και μερικές εβδομάδες και έφτασαν στο σημείο.

Αλλά η άλλη περιοχή που λάμπει το MMX 200 είναι το αποσπώμενο μικρόφωνο μπούμας του, το οποίο διαθέτει συμπυκνωτή 10 mm με απόκριση συχνότητας 50-18.000 Hz. Ο συνδυασμός είναι καλύτερος από ό,τι θα βρείτε στα περισσότερα άλλα ακουστικά παιχνιδιών και η διαφορά είναι εμφανής κατά τη διάρκεια περιόδων παιχνιδιού ή ακόμα και απλώς να συνομιλείτε με άλλους ανθρώπους στο Discord ή στο Slack. Εάν η καθαρότητα της φωνής είναι σημαντική για εσάς, το MMX 200 θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική κραυγή.

Πρέπει να αγοράσετε τα ασύρματα ακουστικά παιχνιδιών Beyerdynamic MMX 200;

Το MMX 200 της Beyerdynamic πωλείται για 250 $, κάτι που σίγουρα το βάζει εκεί από την άποψη της τιμολόγησης.

Είναι δύσκολο να καλέσετε. Το επίπεδο άνεσης, η ποιότητα κατασκευής και η ποιότητα ήχου που προσφέρει το MMX 200 είναι εξαιρετικά και δεν μπορείτε να το κατηγορήσετε. Ωστόσο, η Beyerdynamic λάνσαρε το MMX 200 ως ακουστικό gaming, με σαφή έλλειψη χαρακτηριστικών gaming.

Κάνω λάθος στο στρατόπεδο της ποιότητας ήχου σε σχέση με τις δυνατότητες παιχνιδιών, επειδή ο ήχος είναι πάντα η πιο κρίσιμη πτυχή οποιουδήποτε σετ κονσερβών—παιχνίδι ή όχι—αλλά θα ήταν καλό να δούμε το Beyerdynamic να αντιμετωπίζει αυτά τα ζητήματα σε μελλοντικές εκδόσεις.

mmx200
Beyerdynamic MMX 200

Τα ασύρματα ακουστικά παιχνιδιών Beyerdynamic MMX 200 υπερέχουν σε άνεση και ποιότητα ήχου. Διαθέτει βελούδινα ακουστικά αφρού μνήμης για παρατεταμένες περιόδους παιχνιδιού, ελαφριά σχεδίαση στα 360 g (12,7 oz) και παθητική απομόνωση θορύβου. Κομψά σχεδιασμένο σε μαύρο ή γκρι με πορτοκαλί τόνους, στερείται φανταχτερής αισθητικής αλλά προσφέρει απλότητα και στυλ. Εξοπλισμένο με μπαταρία 35 ωρών, Bluetooth 5.3 και ασύρματη υποστήριξη χαμηλής καθυστέρησης, είναι ένα ευέλικτο ακουστικό για κάθε πλατφόρμα gaming.

Διαβάστε επίσης:Πώς να διορθώσετε τα ακουστικά Mac που δεν λειτουργούν

Τα καλύτερα ασύρματα μηχανικά πληκτρολόγια

Τα καλύτερα tablet για παιχνίδια

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *