Αποποίηση ευθύνης για techvortex.eu

Όλες οι πληροφορίες στο “techvortex.eu” παρέχονται καλόπιστα και αποκλειστικά για σκοπούς παροχής γενικών πληροφοριών.

Το techvortex.eu δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη ή εγγύηση σχετικά με την πληρότητα, την ακρίβεια ή την αξιοπιστία αυτών των πληροφοριών.

Οποιαδήποτε ενέργεια κάνετε ως αποτέλεσμα των πληροφοριών στον ιστότοπο mpakalink.tk γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.

Το techvortex.eu δεν ευθύνεται για τυχόν απώλειες ή ζημιές που προκύπτουν ως αποτέλεσμα της χρήσης του ιστότοπού μας.

Μπορείτε να επισκεφτείτε άλλους ιστότοπους κάνοντας κλικ σε υπερσυνδέσμους προς τέτοιους εξωτερικούς ιστότοπους από τον ιστότοπό μας. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να παρέχουμε μόνο συνδέσμους υψηλής ποιότητας σε χρήσιμους και ηθικούς ιστότοπους, αλλά δεν έχουμε κανέναν έλεγχο του περιεχομένου ή της φύσης τους.

Αυτοί οι σύνδεσμοι προς άλλους ιστότοπους δεν σημαίνουν ότι συνιστάται όλο το περιεχόμενο σε άλλους ιστότοπους. Οι κάτοχοι και το περιεχόμενο στον ιστότοπο ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και αυτό μπορεί να συμβεί πριν έχουμε την ευκαιρία να διαγράψουμε μια δυνητικά επιβλαβή σύνδεση.

Λάβετε υπόψη ότι όταν αποχωρείτε από τον ιστότοπό μας, οι πολιτικές και οι όροι απορρήτου ή άλλοι ιστότοποι ενδέχεται να διαφέρουν από τους δικούς μας και δεν έχουμε κανέναν έλεγχο πάνω τους.

Πριν κάνετε οποιαδήποτε επιχείρηση ή δημοσιεύσετε οποιαδήποτε πληροφορία, διαβάστε τις “Πολιτικές Απορρήτου” καθώς και τους “Όρους Παροχής Υπηρεσιών” αυτών των ιστότοπων.

*Το techvortex.eu δεν έχει καμία σχέση με το Kodi, με πρόσθετα, Repos ή Builds-iptv – περιεχομενο με πνευματικά δικαιωματα. Το techvortex.eu είναι ένας ειδησεογραφικός και ενημερωτικός ιστότοπος που δεν υποστηρίζει ούτε αποδοκιμάζει την παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.

Το techvortex.eu ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ  ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟ internet,εμεις τον τροπο δειχνουμε.
Όλοι οι σύνδεσμοι που κοινοποιούνται δεν δημιουργούνται ούτε φιλοξενούνται από εμάς, αλλά από εξωτερικούς διακομιστές στο Διαδίκτυο, για τους οποίους δεν έχουμε καμία εξουσία.
Δεν αναλαμβάνουμε ευθύνη για αρχεία και διακομιστές που δημιουργούνται από άλλους.
Είναι δική σας ευθύνη ως κάτοχοι πνευματικών δικαιωμάτων.
Προτρέπουμε όλους τους κατόχους πνευματικών δικαιωμάτων να αναγνωρίσουν ότι οι σύνδεσμοι που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο βρίσκονται αλλού στον Ιστό. Αντιμετωπίστε τυχόν προβλήματα παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων.

 

Συγκατάθεση

Συναινείτε στην αποποίηση ευθυνών μας και συμφωνείτε με τους όρους της χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας.

Ενημερώσεις

Εάν ενημερώσουμε, τροποποιήσουμε ή επεξεργαστούμε αυτό το έγγραφο με οποιονδήποτε τρόπο, αυτές οι αλλαγές θα εμφανίζονται ευδιάκριτα εδώ.

Εάν χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες ή έχετε απορίες σχετικά με την αποποίηση ευθυνών μας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δίνεται παρακάτω.

Email:

[email protected]