Πολιτική DMCA για mpakalink.tk

Ο Νόμος για τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στην ψηφιακή εποχή («DMCA») έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τους δημιουργούς περιεχομένου από την κλοπή και τη δημοσίευση της δουλειάς τους από άλλα άτομα στο διαδίκτυο.

Ο νόμος στοχεύει συγκεκριμένα ιστότοπους όπου οι ιδιοκτήτες δεν γνωρίζουν ποιος συνέβαλε σε κάθε στοιχείο περιεχομένου ή ότι ο ιστότοπος είναι μια πλατφόρμα για τη μεταφόρτωση και δημοσίευση περιεχομένου.

Έχουμε την πολιτική να ανταποκρινόμαστε σε οποιαδήποτε ειδοποίηση παραβίασης και να λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα.

Αυτή η πολιτική του Νόμου για τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στην ψηφιακή εποχή ισχύει για τον ιστότοπο “https://mpakalink.tk/” (“Ιστότοπος” ή “Υπηρεσία”) και οποιοδήποτε από τα σχετικά προϊόντα και υπηρεσίες του (συλλογικά, “Υπηρεσίες”) και περιγράφει πώς αυτός ο χειριστής του ιστότοπου (“Ο χειριστής”, “εμείς”, “εμάς” ή “μας”) απευθύνεται σε ειδοποιήσεις παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων και πώς εσείς (“εσείς” ή “σας”) μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.

Η προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας είναι υψίστης σημασίας για εμάς και ζητάμε από τους χρήστες μας και τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους τους να κάνουν το ίδιο. Αποτελεί πολιτική μας να ανταποκρινόμαστε γρήγορα σε σαφείς ειδοποιήσεις για εικαζόμενη παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων που συμμορφώνονται με τον Νόμο των Ηνωμένων Πολιτειών για τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στην ψηφιακή εποχή («DMCA») του 1998, το κείμενο του οποίου βρίσκεται στον ιστότοπο του Γραφείου Πνευματικών Δικαιωμάτων των ΗΠΑ .

Η πολιτική μας DMCA δημιουργήθηκε με τη βοήθεια του ToolsPrince DMCA Policy Generator .

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη πριν υποβάλετε μια καταγγελία πνευματικών δικαιωμάτων

Λάβετε υπόψη ότι εάν δεν είστε βέβαιοι εάν το υλικό που αναφέρετε είναι όντως παραβίαση, μπορεί να θέλετε να επικοινωνήσετε με έναν δικηγόρο πριν υποβάλετε μια ειδοποίηση μαζί μας.

Το DMCA απαιτεί από εσάς να παρέχετε τα προσωπικά σας στοιχεία στην ειδοποίηση παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων. Εάν ανησυχείτε για το απόρρητο των προσωπικών σας στοιχείων.

Ειδοποιήσεις για παράβαση

Εάν είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων ή αντιπρόσωπός του και πιστεύετε ότι οποιοδήποτε υλικό διατίθεται στις Υπηρεσίες μας παραβιάζει τα πνευματικά σας δικαιώματα, τότε μπορείτε να υποβάλετε μια γραπτή ειδοποίηση παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων («Ειδοποίηση») χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας σύμφωνα με τον DMCA. Όλες αυτές οι Ειδοποιήσεις πρέπει να συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις DMCA.

Η υποβολή καταγγελίας DMCA είναι η αρχή μιας προκαθορισμένης νομικής διαδικασίας. Το παράπονό σας θα εξεταστεί ως προς την ακρίβεια, την εγκυρότητα και την πληρότητα. Εάν το παράπονό σας πληροί αυτές τις απαιτήσεις, η απάντησή μας μπορεί να περιλαμβάνει την κατάργηση ή τον περιορισμό της πρόσβασης σε υλικό που φέρεται ότι παραβιάζει.

Εάν καταργήσουμε ή περιορίσουμε την πρόσβαση σε υλικό ή τερματίσουμε έναν λογαριασμό ως απάντηση σε μια Ειδοποίηση φερόμενης παραβίασης, θα καταβάλουμε καλή τη πίστει προσπάθεια να επικοινωνήσουμε με τον επηρεαζόμενο χρήστη με πληροφορίες σχετικά με την κατάργηση ή τον περιορισμό της πρόσβασης.

Χωρίς να υφίσταται κάτι το αντίθετο που περιέχεται σε οποιοδήποτε τμήμα αυτής της Πολιτικής, ο Διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα να μην προβεί σε καμία ενέργεια μετά τη λήψη μιας ειδοποίησης παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων DMCA, εάν δεν συμμορφωθεί με όλες τις απαιτήσεις του DMCA για τέτοιες ειδοποιήσεις.

Η διαδικασία που περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική δεν περιορίζει την ικανότητά μας να επιδιώξουμε οποιαδήποτε άλλα διορθωτικά μέτρα που μπορεί να έχουμε για την αντιμετώπιση ύποπτων παραβάσεων.

Αλλαγές και τροποποιήσεις

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε την παρούσα Πολιτική ή τους όρους της που σχετίζονται με τον Ιστότοπο και τις Υπηρεσίες ανά πάσα στιγμή κατά την κρίση μας. Όταν το κάνουμε, θα δημοσιεύσουμε μια ειδοποίηση στην κεντρική σελίδα του ιστότοπου, θα σας στείλουμε ένα email για να σας ειδοποιήσουμε. Ενδέχεται επίσης να σας παρέχουμε ειδοποίηση με άλλους τρόπους κατά την κρίση μας, όπως μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που έχετε παράσχει.

Μια ενημερωμένη έκδοση αυτής της Πολιτικής θα τεθεί σε ισχύ αμέσως μετά τη δημοσίευση της αναθεωρημένης Πολιτικής, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά. Η συνέχιση της χρήσης της Ιστοσελίδας και των Υπηρεσιών μετά την ημερομηνία έναρξης ισχύος της αναθεωρημένης Πολιτικής (ή άλλης πράξης που καθορίζεται εκείνη τη στιγμή) θα συνιστά τη συγκατάθεσή σας για αυτές τις αλλαγές.

Αναφορά παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Εάν θέλετε να μας ειδοποιήσετε για το παραβατικό υλικό ή δραστηριότητα, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δίνεται παρακάτω.

Email

[email protected]

Σημείωση: Αφήστε 1-2 εργάσιμες ημέρες για απάντηση μέσω email.