δωρεάν

Δωρεάν εφαρμογές iPhone και Android να χαρίσουν το τηλέφωνό σας σήμερα

Εδώ βρισκόμαστε στην αρχή μιας άλλης εβδομάδας, φέρνοντας νέα ελπίδα για όσους επαναφόρτισαν τον εαυτό τους το Σαββατοκύριακο. Υπάρχουν παιχνίδια και εφαρμογές που θα θέλατε να δοκιμάσετε, αλλά τυχαίνει να είναι ακριβά ή έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό; Μην ανησυχείτε, καθώς σας παρέχουμε μια λίστα με δωρεάν εφαρμογές και παιχνίδια που μπορείτε να δοκιμάσετε κάθε εβδομάδα. Αυτή η νέα λίστα εφαρμογών και παιχνιδιών είναι προς το παρόν διαθέσιμη δωρεάν τόσο στο Apple App Store όσο και στο Google Play Store.

Μπορεί να αναρωτιέστε, “Πώς είναι ακόμη δυνατό αυτό; Δεν υποτίθεται ότι όλα πληρώνονται;” Λοιπόν, ας είμαστε αληθινοί. Ορισμένοι προγραμματιστές νιώθουν γενναιόδωροι και αποφάσισαν να προσφέρουν τους τίτλους τους για τίποτα. Ωστόσο, πρέπει να ενεργήσετε γρήγορα γιατί αυτές οι προσφορές είναι διαθέσιμες μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Είναι η τέλεια ευκαιρία για τους πρώτους που το υιοθετούν να πάρουν στα χέρια τους μερικές καταπληκτικές προσφορές!

Τώρα, ίσως αναρωτηθείτε, πώς διαφέρει αυτό από την κανονική λίστα με τις κορυφαίες 5 εφαρμογές της εβδομάδας; Λοιπόν, δεν εξετάζουμε προσωπικά κάθε εφαρμογή σε αυτήν τη λίστα. Ενώ ορισμένα από αυτά μπορεί να έχουν διαφημίσεις και αγορές εντός εφαρμογής, εξακολουθούν να προσφέρουν μεγάλη αξία. Συνεχίστε λοιπόν και εξερευνήστε τη συλλογή δωρεάν εφαρμογών αυτής της εβδομάδας. Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να σκοντάψεις πάνω σε ένα κρυμμένο στολίδι ενός παιχνιδιού ή ένα χρήσιμο εργαλείο παραγωγικότητας!

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TechVortex⁩ στο Viber για να μην χάνετε τίποτα

PIA VPN | Το #1 VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να κατεβάσετε το Android 15 και τις δυνατότητές του


Υπόδειξη: Εάν συναντήσετε μια εφαρμογή που θα θέλατε να έχετε αλλά δεν τη χρειάζεστε αυτήν τη στιγμή, κατεβάστε και εγκαταστήστε την πρώτα. Θα θεωρηθεί ως “αγορασμένο” και θα είναι διαθέσιμο στη βιβλιοθήκη εφαρμογών σας για πάντα — ακόμα κι αν το απεγκαταστήσετε από το smartphone σας αμέσως μετά.


Εφαρμογές και παιχνίδια Android που είναι δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Εφαρμογές Android για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

 • PowerAudio Plus Music Player (0,49 $): Δεν έχετε συνδρομή ροής μουσικής καθώς προτιμάτε να παραμείνετε στη συλλογή MP3 σας; Κανένα πρόβλημα, αυτή η εφαρμογή αναπαράγει αυτήν τη μορφή αρχείου ήχου.
 • Εφέ εγκοπής (0,99 $): Έχετε εγκοπή στο τηλέφωνό σας Android; Γιατί να μην το αξιοποιήσετε στο έπακρο με αυτήν την εφαρμογή που προσφέρει μοναδικά κινούμενα σχέδια γύρω της.
 • Κλείδωμα εφαρμογής Xproguard (3,49 $): Κρατήστε τις εφαρμογές σας μακριά από άτομα που παρακολουθούν, καθώς μπορείτε να κλειδώσετε κάθε εφαρμογή με ένα μοτίβο ασφαλείας.
 • Sleep Sounds Offline Calming (14,99 $): Δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε; Αφήστε αυτήν την εφαρμογή να αναπαράγει μερικούς ηρεμιστικούς ήχους για να σας στείλει στη χώρα των ονείρων.
 • Διαχειριστής σελιδοδεικτών (0,99 $): Αποθηκεύστε τους σελιδοδείκτες ανεξάρτητα από το πρόγραμμα περιήγησης, επιτρέποντάς σας να εκκινήσετε την επιθυμητή σελίδα από μία τοποθεσία.

Δωρεάν παιχνίδια Android

 • Survival Island: Evolve Pro (0,49 $): Έχεις ξεβραστεί σε ένα νησί ολομόναχος και χρειάζεσαι όλη σου τη διάθεση για να επιβιώσεις. Μπορείς να το κάνεις;
 • Jungle Collapse 2 Pro (1,99 $): Ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι παζλ λέξεων που θα κρατήσει τον εγκέφαλό σας να δουλεύει υπερωρίες καθώς λύνετε τους διαφορετικούς γρίφους.
 • Shadow Knight: Ninja Fighting (0,99 $): Περάστε το δρόμο σας μέσα από ένα συνεχές κύμα ατελείωτων εχθρών με τις δεξιότητές σας νίντζα.
 • Fractal Space HD (1,99 $): Ένα 3D FPS που θα απαιτεί τα αντανακλαστικά σας να είναι στα καλύτερά τους καθώς πλοηγείστε σε κάθε επίπεδο.
 • Defence Zone HD (2,99 $): Ένα κλασικό παιχνίδι άμυνας πύργων που απαιτεί από εσάς να τοποθετήσετε στρατηγικά πυργίσκους για να μειώσετε τα εισερχόμενα εχθρικά κύματα σε smithereens.

Εφαρμογές iOS που είναι δωρεάν για μικρό χρονικό διάστημα

Εφαρμογές iOS για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

 • Safety Note+ Pro (3,99 $): Σημειώστε τις προσωπικές σας σκέψεις σε αυτήν την εφαρμογή σημειώσεων με ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας για να αποτρέψετε τα αδιάκριτα μάτια να τις κοιτάζουν.
 • Βιβλιοθήκη (10,99 $): Μια εφαρμογή διαχείρισης αναφοράς για χρήση από τους μαθητές, κάνοντας την εμπειρία της έρευνας και της συγγραφής διατριβής πιο εύκολη.
 • Epica 2 Pro (0,99 $): Δημιουργήστε αστείες φωτογραφίες με αυτήν την εφαρμογή φίλτρου κάμερας, όπου όλοι μπορούν να γίνουν τέρας!
 • Calcvier (2,99 $): Μετατρέψτε το πληκτρολόγιό σας σε αριθμομηχανή χωρίς να χρειάζεται να κάνετε εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών ή γραφικών στοιχείων.
 • Υπέρ και κατά (2,99 $): Δυσκολεύεστε να πάρετε μια απόφαση; Αυτή η εφαρμογή θα σας βοηθήσει να καταγράψετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μιας συγκεκριμένης απόφασης, αφήνοντάς σας χώρο για να πάρετε μια καλύτερα ενημερωμένη απόφαση.

Δωρεάν παιχνίδια για το iPhone και το iPad

 • Μεγιστάνας Μηχανικός Αυτοκινήτων (3,99 $): Θέλεις να είσαι ο καλύτερος στη γειτονιά; Αυτό το παιχνίδι σάς επιτρέπει να πάρετε pole position ως μηχανικός αυτοκινήτων.
 • Μακρόκοσμος (3,99 $): Όλα έχουν μια αρχή, οπότε ορίστε ένα ταξίδι από ένα άτομο σε μια ολόκληρη γαλαξιακή αυτοκρατορία!
 • Αδέξια βόμβα (1,99 $): Μπορείτε να ελέγξετε μια διασκεδαστική βόμβα που λατρεύει να αναπηδά, αλλά να είστε προσεκτικοί! Το λάθος βήμα θα οδηγήσει σε μια τεράστια έκρηξη.
 • Fit Beats (1,99 $): Αγαπάτε το EDM και πιστεύετε ότι έχετε τον ρυθμό να συμβαδίσετε με οποιοδήποτε κομμάτι; Γιατί να μην δώσετε τα αντανακλαστικά σας σε αυτό το παιχνίδι;
 • Παιχνίδι μαγειρικής για παιδιά (5,99 $): Κρατήστε τα μικρά σας απασχολημένα με αυτό το παιχνίδι μαγειρικής καθώς ετοιμάζουν νόστιμες συνταγές στο τηλέφωνο.

Προτού κατεβάσετε μία από τις εφαρμογές που αναφέρονται, σας συνιστούμε να ελέγξετε τις λεπτομέρειες της εφαρμογής στο Play Store ή στο App Store. Αυτό είναι σημαντικό επειδή ορισμένες από αυτές τις δωρεάν εφαρμογές μπορεί να έχουν τα δικά τους ειδικά χαρακτηριστικά ή μειονεκτήματα.

Αγορές και διαφήμιση εντός εφαρμογής: Μην εκπλαγείτε!

Να είστε προσεκτικοί τόσο με τις δωρεάν όσο και με τις επί πληρωμή εφαρμογές, καθώς μπορούν να αποκρύψουν αγορές εντός εφαρμογής και διαφημίσεις. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά τη λήψη παιχνιδιών για παιδιά. Για να αποφύγετε απροσδόκητα προβλήματα, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές:

Δικαιώματα εφαρμογής: Διαβάστε τα μικρά γράμματα!

Στον κόσμο των εφαρμογών για κινητά, υπάρχουν μερικές πονηρές που χρησιμοποιούν πονηρές τεχνικές για να επωφεληθούν από τη συλλογή και τη διάδοση των προσωπικών σας δεδομένων. Αλλά μην ανησυχείτε, αναγνώστες με γνώσεις τεχνολογίας, καθώς έχουμε μερικές ανεκτίμητες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε την ασφάλεια των πολύτιμων πληροφοριών σας. Σας συνιστούμε να είστε προσεκτικοί όταν χορηγείτε δικαιώματα στις εφαρμογές που εγκαθιστάτε.

Πράγματι, γιατί ένα απλό ξυπνητήρι να απαιτεί πρόσβαση στην κάμερα ή τις επαφές σας; Και ποια δικαιολογία έχει μια εφαρμογή φακού για να γνωρίζει την ακριβή τοποθεσία σας; Επιλέγοντας προσεκτικά ποιες άδειες θα παραχωρήσετε, μπορείτε να προστατεύσετε αποτελεσματικά τα προσωπικά σας δεδομένα από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Συνεχίστε λοιπόν και εμβαθύνετε στη μεγάλη ποικιλία από δωρεάν λήψεις εφαρμογών που είναι διαθέσιμες στη συσκευή σας Android ή iOS, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι τα δεδομένα σας παραμένουν ασφαλή και προστατευμένα.

Είστε τόσο καθηλωμένοι στο πρωτάθλημα του Euro 2024 που έχετε παραμελήσει το τηλέφωνό σας; Αν υπήρχε μια εφαρμογή ή ένα παιχνίδι που παραλείψαμε και πιστεύετε ότι θα επωφεληθεί η κοινότητα, αφήστε ένα σχόλιο.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *