25 καλύτεροι δωρεάν Free Online Sports Sites για τον Απρίλιο του 2024

Περιεχόμενα

Ψάχνετε για τους καλύτερους δωρεάν αθλητικούς ιστότοπους; Παρέχουμε τις καλύτερες επιλογές σε αυτόν τον οδηγό για όλες τις ανάγκες σας για ζωντανή παρακολούθηση αθλητικών.

Αυτή η λίστα παραμένει ενημερωμένη με τις καλύτερες επιλογές εργασίας για ζωντανή προβολή πολλών δωρεάν αθλητικού περιεχομένου. Παρέχουμε τόσο επαληθευμένες όσο και μη επαληθευμένες επιλογές.

Ενώ η παρακάτω λίστα περιέχει ιστότοπους για παρακολούθηση αθλημάτων, αυτοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε τόνους διαφορετικών συσκευών εκτός από υπολογιστή, φορητό υπολογιστή ή φορητή συσκευή.

Αυτό περιλαμβάνει το Amazon Firestick, το Fire TV, το Roku, το Chromecast, τις συσκευές Android, συμπεριλαμβανομένων των Android TV/Google TV, υπολογιστές, tablet, τηλέφωνα και άλλα.

Η πιο δημοφιλής συσκευή για streaming αθλήματα είναι το Amazon Firestick. Αυτό οφείλεται στη χαμηλή τιμή του και στην ικανότητά του να ξεκλειδώνει τη συσκευή.

 

Η πιο δημοφιλής συσκευή για παρακολούθηση αθλημάτων είναι το Amazon Firestick. Αυτό οφείλεται στη χαμηλή τιμή και στην ικανότητά του να ξεκλειδώνει τη συσκευή για τόνους μπόνους περιεχομένου.

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα τη χρήση μιας συσκευής πολυμέσων για ζωντανές αθλητικές εκδηλώσεις, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε αγώνες και αγώνες στην τηλεόρασή σας χωρίς να χρειάζεται να μεταδώσετε.

Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, οι περισσότεροι από τους ιστότοπους που αναφέρονται παρακάτω είναι γεμάτοι από αναδυόμενες διαφημίσεις που μπορούν να καταστρέψουν την εμπειρία σας. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μειώσετε ή να εξαλείψετε αυτές τις διαφημίσεις καθώς και να κάνετε ανώνυμη τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα είναι να χρησιμοποιήσετε το VPN.

Αποποίηση ευθυνών techvortex.eu

Σε βλέπουν…Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην
Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨techvortex.eu στο Viber  

Έχεις οποιαδήποτε απορία; Έλα στο forum και κάνε την ερώτησή σου.

Διαβάστε επίσης :Καλύτερα πρόσθετα Kodi Addons

Πώς να παρακολουθήσετε live αγώνες ποδοσφαίρου Δωρεάν

Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε έναν από τους παρακάτω μη επαληθευμένους ιστότοπους, είναι απαραίτητο να συνδεθείτε πρώτα σε ένα VPN για να διασφαλίσετε ότι αυτοί οι άγνωστοι χειριστές ιστοτόπων δεν έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα/πληροφορίες.

Παρακάτω παρατίθενται οι δωρεάν αθλητικοί ιστότοποι που έχουν δοκιμαστεί από την TROYPOINT. Τα έχουμε βασίσει στα ακόλουθα κριτήρια και πολλά άλλα:

  • Διεπαφή χρήστη
  • Μηνιαίοι επισκέπτες
  • Κατηγορίες
  • Ενόχληση διαφήμισης (κλίμακα 1-10, το 10 είναι το χειρότερο)
  • Συνολική δημοτικότητα
  • Συμβατότητα VPN

Οι καλύτεροι δωρεάν αθλητικοί ιστότοποι (Μη επαληθευμένοι)

Το techvortex δεν μπορεί να προσδιορίσει εάν οι μη επαληθευμένοι ιστότοποι διαθέτουν την κατάλληλη άδεια χρήσης για τη μετάδοση των ροών που διαθέτουν. Επομένως, δεν θα συνδεθούμε με κανέναν από τους ιστότοπους. Η αναζήτηση Google είναι φίλος σας. 

δωρεάν ιστότοποι ροής αθλητικών viprow sports

1. VIPRow Sports

Το VIPRow Sports είναι ένας αθλητικός ιστότοπος με μεγάλη επισκεψιμότητα που παρέχει οποιαδήποτε αθλητική κατηγορία και εκδήλωση PPV μπορείτε να σκεφτείτε.

Οι κύριες κατηγορίες σε αυτόν τον δωρεάν ιστότοπο αποτελούνται από Μπέιζμπολ, Ποδόσφαιρο, Πάλη, Πυγμαχία, Μπάσκετ, Ράγκμπι, Αγώνες, Τένις, Γκολφ και πολλά άλλα.

Κάθε κατηγορία παρέχει διάφορες ζωντανές εκδηλώσεις καθώς και δημοφιλή κανάλια για το συγκεκριμένο άθλημα. Αυτό είναι κάτι που δεν βλέπουμε με πολλές από τις επιλογές που αναφέρονται παρακάτω!

Συνήθως, υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι σύνδεσμοι, οπότε αν διαπιστώσετε ότι η πρώτη σας επιλογή δεν λειτουργεί, δοκιμάστε έναν άλλο σύνδεσμο μέχρι να φτάσετε σε μια ροή που λειτουργεί.

Ενώ υπάρχουν διάφορες αναδυόμενες διαφημίσεις, πολλές από αυτές μπορούν να αφαιρεθούν με τη δυνατότητα CleanWeb από το Surfshark.

viprow sports

Tips** Για περισσότερες επιλογές στην θέαση επιλέξτε μια συσκευή από τις παρακάτω..

Smart TVSmart TV Boxes
Τηλεοράσεις Android

Sony Smart TV
TCL Smart TV
Sharp Smart TV
Smart TV Hisense

MECOOL KM2 Plus

Nvidia Shield
MXQ Pro 4K
Mi Box 4K

VirusTotal Scan (Μη επαληθευμένος ιστότοπος): Δεν υπάρχουν ύποπτα αρχεία.

είναι το viprow sports ασφαλές
streameast πυγμαχία

2. StreamEast

Το StreamEast είναι μια άλλη καλή προσθήκη στη λίστα μας με δωρεάν αθλητικούς ιστότοπους για πολλούς λόγους.

Είναι εξαιρετικά δημοφιλές εδώ και πολλά χρόνια και συνεχίζει να παρέχει επιλογές υψηλής ποιότητας σε ένα απλό περιβάλλον εργασίας χρήστη.

Οι κύριες κατηγορίες στο StreamEast περιλαμβάνουν Μπέιζμπολ, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, ΜΜΑ, Πυγμαχία, Ποδόσφαιρο, Χόκεϊ και άλλα. 

Διαθέτει ένα καθημερινό πρόγραμμα ημερολογίου ενημερωμένο με συμβάντα από χθες, σήμερα και αύριο με διάφορους συνδέσμους για όλα τα ζωντανά παιχνίδια και αγώνες.

Το StreamEast έχει λιγότερες διαφημίσεις από τις περισσότερες, γι’ αυτό συνεχίζει να είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους που διατίθενται σήμερα.

ιστοσελίδα streameast

VirusTotal Scan (Μη επαληθευμένος ιστότοπος): Δεν υπάρχουν ύποπτα αρχεία. 

είναι ασφαλής στο ρεύμα
ρωγμές

3. Methstreams (Crackstreams 2.0)

Το MethStreams είναι το νέο Crackstreams μετά το rebrand ενός από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους προβολής αθλημάτων όλων των εποχών.

Έχει όλα τα ίδια χαρακτηριστικά του Crackstreams και ακόμη και παρόμοια διάταξη που καθιστά εξαιρετικά εύκολη την εύρεση του περιεχομένου που προτιμάτε.

Υπάρχουν χιλιάδες ζωντανές ροές σε διάφορες κατηγορίες όπως College Football, Baseball, Pro Football, Basketball, Boxing, MMA και πολλά άλλα.

Πολλά από αυτά παίζουν σε υψηλή ευκρίνεια και έχουν ελάχιστο buffer σε σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή, συμπεριλαμβανομένων των PC, iOS, Android TV Box και του διαρκώς δημοφιλούς Amazon Firestick.

Εάν δεν εμφανιζόταν ένα ύποπτο αρχείο στη σάρωση του VirusTotal, αυτός ο ιστότοπος θα ήταν πιθανότατα στην κορυφή της λίστας μας. Ωστόσο, λόγω αυτού του ιστότοπου με σημαία, προτείνουμε τη χρήση VPN σε συνδυασμό με το Methstreams.

Εάν δεν έχετε δοκιμάσει τα ενημερωμένα Methstreams, προτείνουμε ανεπιφύλακτα να τα ελέγξετε για όλες τις αθλητικές σας ανάγκες.

ιστοσελίδα crackstreams

VirusTotal Scan (Μη επαληθευμένος ιστότοπος):  1 ύποπτο αρχείο.

Σάρωση ιών MethStreams

λογότυπο mgamingstreams

4. MrGamingStreams

Ένας φρέσκος, νέος αθλητικός ιστότοπος που κερδίζει δημοτικότητα μεταξύ των μαζών είναι το MrGamingStreams για τόνους ζωντανών εκδηλώσεων.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του MrGramingStreams είναι η απλότητά του με μια εξαιρετικά φιλική προς το χρήστη διεπαφή που έχει μηδενικές διαφημίσεις.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε διάφορες κατηγορίες που παρέχουν ένα ενημερωμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τη συγκεκριμένη ημέρα, καθώς και έναν αξιόπιστο σύνδεσμο για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Εκτός από τα ζωντανά παιχνίδια και τους αγώνες, το MrGamingStreams έχει επίσης διάφορα ζωντανά κανάλια που παίζουν με ελάχιστο έως καθόλου buffering και είναι συνήθως σε υψηλή ευκρίνεια.

Εάν αναζητάτε έναν νέο ιστότοπο για παιχνίδια, αγώνες και άλλα, σας προτείνουμε να ελέγξετε το MrGamingStreams.

Επίσημος ιστότοπος MrGamingStreams

VirusTotal Scan (Μη επαληθευμένος ιστότοπος):  Δεν υπάρχουν ύποπτα αρχεία.

Σάρωση ιών MrGamingStreams

thetvapp

5. TheTVApp

Ενώ το όνομα υποδηλώνει μια εφαρμογή, το TheTVApp είναι στην πραγματικότητα ένας ιστότοπος που έχει δημιουργηθεί για ζωντανά αθλήματα και πολλά άλλα.

Οι χρήστες θα βρουν τόνους ζωντανών καναλιών για να παρακολουθήσουν τα ζωντανά αθλητικά γεγονότα που είναι διαθέσιμα καθημερινά.

Αυτός ο ιστότοπος δεν έχει προς το παρόν διαφημίσεις και παίζει περιεχόμενο χωρίς buffer για μια υπέροχη εμπειρία προβολής.

Το καλύτερο από όλα, όσοι προτιμούν το Kodi μπορούν να εγκαταστήσουν το TheTVApp Kodi Addon που λειτουργεί σε οποιαδήποτε συσκευή, συμπεριλαμβανομένου του Amazon Firestick, του Android TV και άλλων.

ιστότοπος thetvapp

VirusTotal Scan (Μη επαληθευμένος ιστότοπος): Δεν υπάρχουν ύποπτα αρχεία.

σάρωση ιών thetvapp

αθλητική φωτιά

6. SportsFire

Αυτή η δωρεάν πηγή ροής έχει πολλές επιλογές για αθλητικές εκδηλώσεις, καθώς και πολλά ζωντανά κανάλια που διαθέτουν ζωντανά αθλητικά και πολλά άλλα.

Το καλύτερο από όλα, το SportsFire είναι μια έτοιμη προς χρήση εφαρμογή που μπορεί να εγκατασταθεί σε σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή, συμπεριλαμβανομένων των Amazon Firestick και Android TV/Google TV.

Οι χρήστες μπορούν να ταξινομήσουν τους τόνους των ζωντανών καναλιών για ζωντανά αθλήματα στις ΗΠΑ καθώς και σε άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο.

Το SportsFire διαθέτει επίσης ένα πρόγραμμα που ενημερώνεται καθημερινά με ζωντανά αθλητικά γεγονότα όπως μπέιζμπολ, ποδόσφαιρο, χόκεϊ, γκολφ και άλλα.

Είναι εντελώς χωρίς διαφημίσεις και λειτουργεί άψογα με ένα VPN για να διασφαλίσει ότι η σύνδεσή σας είναι ασφαλής.

αθλητική φωτιά

VirusTotal Scan (Μη επαληθευμένη εφαρμογή): Δεν υπάρχουν ύποπτα αρχεία

σάρωση αθλητικών πυρκαγιών

 

αθλητικό λογότυπο

7. WatchSports

Το WatchSports είναι ένας νεότερος ιστότοπος που προστέθηκε στη λίστα μας και αυτός που αρχίζει να φτάνει στην κορυφή για πολλούς λόγους.

Ο κύριος λόγος είναι η απλότητα και η συνολική χρηστικότητα του ιστότοπου. Όσοι προτιμούν να βλέπουν ζωντανές εκδηλώσεις στις φορητές συσκευές τους θα λατρέψουν το WatchSports καθώς σχεδιάστηκε για τηλέφωνα iPhone/Android.

Υπάρχουν διάφορες επιλογές κατηγορίας για να διαλέξετε με πολλές επιλογές ροής και ελάχιστες διαφημίσεις. Αυτό είναι ένα που πρέπει να δοκιμάσετε!

Επίσημος ιστότοπος WatchSports

VirusTotal Scan (Μη επαληθευμένος ιστότοπος): Δεν υπάρχουν ύποπτα αρχεία.

Σάρωση ιών WatchSports
Stream2Watch

8. Stream2watch

Όσοι χρησιμοποιούν αυτές τις τοποθεσίες εδώ και αρκετά χρόνια μπορεί να είναι εξοικειωμένοι με το Stream2Watch.

Το Stream2Watch παρέχει χιλιάδες ζωντανές ροές σε οποιοδήποτε άθλημα μπορείτε να φανταστείτε, όπως πυγμαχία, χόκεϊ, κολεγιακό μπάσκετ, ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο, τένις, γκολφ, ράγκμπι και πολλά άλλα.

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά είναι οι επιλογές ζωντανών καναλιών που είναι διαθέσιμες για αθλητικά καταστήματα που παρέχουν highlights, επαναλήψεις, ακόμη και ζωντανά παιχνίδια/αγώνες.

Σε σύγκριση με άλλους ιστότοπους, οι διαφημίσεις είναι ελάχιστες, γεγονός που καθιστά την περιήγηση και τη χρήση του Stream2Watch εξαιρετικά απλή.

Οι χρήστες μπορούν να ορίσουν ζώνες ώρας και ακόμη και να αναζητήσουν γεγονότα για να βρουν ακριβώς αυτό που αναζητούν σε όλα τα αθλήματα.

αρχική σελίδα του stream2watch

VirusTotal Scan (Μη επαληθευμένος ιστότοπος): Δεν υπάρχουν ύποπτα αρχεία.

είναι ασφαλές για το stream2watch
αθλητική έκρηξη

9. SportSurge

Το SportSurge είναι ένας δημοφιλής δωρεάν ιστότοπος για αθλήματα που περιέχει κατηγορίες όπως Πυγμαχία, Χόκεϊ, Μηχανοκίνητα Αθλήματα, ΜΜΑ, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και άλλες.

Αν και μπορεί να συναντήσετε διαφημίσεις κατά τη διάρκεια ζωντανών ροών, ένα από τα καλύτερα σημεία του SportSurge είναι ότι δεν θα βλέπετε διαφημίσεις κατά την πλοήγηση στην κύρια διεπαφή.

Αφού κάνετε την επιλογή των αθλημάτων σας, σας παρέχονται όλες οι ζωντανές εκδηλώσεις της ημέρας χωρίς να χρειάζεται να κλείσετε τις ενοχλητικές αναδυόμενες διαφημίσεις.

Μπορείτε ακόμη και να δείτε τις καλύτερες στιγμές/επαναλήψεις γεγονότων την ημέρα μετά την προβολή ενός συμβάντος και να αναφέρετε μελλοντικά συμβάντα, ώστε να μπορείτε να δείτε τι θα ακολουθήσει.

Μην κοιμάστε στο Sportsurge ως ένα από τα καλύτερα αθλητικά καταστήματα που είναι διαθέσιμα σήμερα.

Sportsurge δωρεάν ιστότοπος ροής αθλητικών

VirusTotal Scan (Μη επαληθευμένος ιστότοπος): Δεν υπάρχουν ύποπτα αρχεία.

είναι ασφαλές για αθλητικές εκρήξεις ροές batman

10. BatmanStream

Μια νεότερη προσθήκη στη λίστα μας είναι το BatmanStream.

Υπάρχουν πολλές ζωντανές επιλογές πάντα διαθέσιμες σε αυτόν τον ιστότοπο και οι ροές παίζουν συνήθως σε υψηλή ευκρίνεια.

Εάν βρείτε έναν σύνδεσμο που δεν παίζει, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε έναν από τους εναλλακτικούς ιστότοπούς τους που αναφέρονται στην κορυφή, ώστε να μην χάσετε ποτέ καμία ενέργεια παιχνιδιού.

Επί του παρόντος, υπάρχουν κατηγορίες για Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Μπέιζμπολ, Χόκεϊ, Τένις, Ράγκμπι, Μηχανοκίνητο και άλλα.

Το Batman Stream έχει λιγότερες διαφημίσεις από πολλούς ιστότοπους σε αυτήν τη λίστα, γι’ αυτό και κατατάσσεται τόσο ψηλά. Δείτε το σήμερα!

ιστοσελίδα batman streams

VirusTotal Scan (Μη επαληθευμένος ιστότοπος): 1 ύποπτο αρχείο. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε VPN .

Το batman streams σάρωση ιών
νεότερες ροέςνεότερες ροές

11. NewEra Streams

Το NewEra Streams είναι ένας νέος δωρεάν αθλητικός ιστότοπος που λειτουργεί τέλεια σε οποιαδήποτε συσκευή και παρέχει περιεχόμενο χωρίς προβλήματα.

Οι χρήστες θα βρουν πολλές επιλογές συνδέσμων αφού κάνουν μια επιλογή που συνήθως παίζουν χωρίς καμία προσωρινή αποθήκευση.

Το καλύτερο από όλα, υπάρχει ένας EPG ή ένας Ηλεκτρονικός Οδηγός προγράμματος που περιγράφει λεπτομερώς τις ζωντανές εκδηλώσεις που είναι διαθέσιμες κάθε μέρα.

Οι διαφημίσεις είναι ελάχιστες και βρήκαμε συνδέσμους για αναπαραγωγή σε υψηλή ευκρίνεια, συμπεριλαμβανομένων 1080p.

επίσημος ιστότοπος newerastreams

VirusTotal Scan (Μη επαληθευμένος ιστότοπος): Δεν υπάρχουν ύποπτα αρχεία.

σάρωση νεότερων ροών

 

live sport24

12. LiveSport24

Το LiveSport24 είναι μια νέα προσθήκη στη λίστα μας με τους καλύτερους αθλητικούς ιστοτόπους ροής.

Διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία ζωντανών επιλογών για σχεδόν οποιοδήποτε άθλημα, όπως ποδόσφαιρο, τένις, μπέιζμπολ, γκολφ, MMA και πολλά άλλα.

Υπάρχει ακόμη και μια λίστα καναλιών για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση στις προτιμώμενες επιλογές προβολής που δεν βλέπουμε πάντα.

Με πολλές επιλογές διακομιστή και συνδέσμους γρήγορης αναπαραγωγής, το LiveSport24 είναι εύκολα ένας από τους καλύτερους δωρεάν αθλητικούς ιστότοπους που διατίθενται σήμερα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δείτε παρακάτω το VirusTotal Scan πριν αποκτήσετε πρόσβαση στο LiveSport24.
Ιστοσελίδα livesport24

VirusTotal Scan (Μη επαληθευμένος ιστότοπος): 3 ύποπτα αρχεία. Βεβαιωθείτε ότι έχετε πρόσβαση με VPN.

Lifeport24 σάρωση ιών/κακόβουλων προγραμμάτων

Ιστότοπος δωρεάν ροής του sportsbay

13. SportsBay

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Διαβάστε το παρακάτω άρθρο σχετικά με το νομικό καθεστώς του SportsBay.

Οι ιδιοκτήτες του SportsBay πρέπει να πληρώσουν DISH/Sling Πάνω από 490 εκατομμύρια δολάρια

Αυτός ο αθλητικός ιστότοπος με τόνους δωρεάν περιεχομένου, προέρχεται από έναν από τους ιστότοπους με τις περισσότερες επισκέψεις όλων των εποχών.

Το Pirate Bay είναι ο πιο γνωστός διαθέσιμος ιστότοπος torrent και τώρα υπάρχει μια επιλογή και για τους λάτρεις των σπορ.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς διαγωνισμούς με καθημερινές ενημερώσεις καθώς και για εύκολη ζωντανή προβολή των αγαπημένων σας.

Οι κατηγορίες από το SportsBay περιλαμβάνουν Live Sports, TV, Football, Hockey, Tennis, Cricket, Motor και άλλα.

sportsbay

VirusTotal Scan (Μη επαληθευμένος ιστότοπος): Δεν υπάρχουν ύποπτα αρχεία.

σάρωση του sportsbay

 

vipleague

14. VIPLeague

Ο ιστότοπος VIPLeague είναι ένας από τους παλαιότερους και πιο γνωστούς ιστότοπους για παρακολούθηση ζωντανών αθλητικών αγώνων, καθώς πολλοί από εσάς πιθανώς να τον έχετε επισκεφτεί στο παρελθόν.

Το VIPLeauge είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το VIPRow, καθώς και οι δύο τοποθεσίες περιέχουν παρόμοια διάταξη και επιλογή κατηγορίας.

Προσφέρει έναν τεράστιο κατάλογο ζωντανών ροών για σχεδόν οποιοδήποτε άθλημα μπορείτε να σκεφτείτε. Αυτό περιλαμβάνει ποδόσφαιρο, ράγκμπι, τένις, γκολφ, βελάκια, μπάσκετ, χόκεϊ, μηχανοκίνητα αθλήματα, πυγμαχία, κρίκετ και άλλα.

Αν δεν υπήρχε η πληθώρα των διαφημίσεων που είναι δύσκολο να αφαιρεθούν, το VIPLeague θα ήταν υψηλότερο σε αυτήν τη λίστα. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι μια υπέροχη επιλογή για οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός προτιμάτε.

Ιστοσελίδα VIP League

VirusTotal Scan (Μη επαληθευμένος ιστότοπος): Δεν υπάρχουν ύποπτα αρχεία.

είναι ασφαλές για την vipleague

lshunter stream κυνηγός

15. LSHunter

Το LSHunter είναι ένα remake του άλλοτε δημοφιλούς ιστότοπου StreamHunter που παρέχει επίσης ζωντανά αθλητικά.

Οι διαφημίσεις περιορίζονται στο ελάχιστο, γεγονός που καθιστά την πλοήγηση εύκολη και ευχάριστη.

Συχνά, υπάρχουν πολλοί σύνδεσμοι διαθέσιμοι για κάθε ροή που θα βοηθήσουν τους χρήστες να βρίσκουν πάντα μια αξιόπιστη πηγή.

Οι διαθέσιμες κατηγορίες περιλαμβάνουν Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Μπέιζμπολ, Χάντμπολ, Χόκεϊ, Πυγμαχία και άλλα.

Ιστότοπος lshunter stream hunter

VirusTotal Scan (Μη επαληθευμένος ιστότοπος):

Σάρωση lshunter αθλήματα bosscast

16. BossCast

Το BossCast παρέχει χιλιάδες ζωντανές ροές που μεταδίδουν μπάσκετ, κρίκετ, ράγκμπι, ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο και άλλα αξιόλογα αθλητικά γεγονότα.

Το BossCast διαθέτει επίσης μια μοναδική επιλογή ζωντανής συνομιλίας όπου μπορείτε να συνομιλείτε με άλλους λάτρεις των σπορ κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Συχνά, οι εκδηλώσεις έχουν πολλούς συνδέσμους για να διαλέξετε, από τους οποίους διαφέρουν ως προς την ποιότητα και τις διαφημίσεις, ώστε να μην έχετε ποτέ έλλειψη επιλογών προβολής.

Το πρόγραμμα ενημερώνεται καθημερινά με εκδηλώσεις και ώρες, ώστε να μπορείτε να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε χωρίς να περιηγηθείτε σε πολλούς συνδέσμους.

ιστοσελίδα bosscast

VirusTotal Scan (Μη επαληθευμένος ιστότοπος): Δεν υπάρχουν ύποπτα αρχεία.

είναι bosscast ασφαλές

ρευματίζω

17. StreamWink (πρώην Wizler TV)

Το StreamWink είναι ένας νέος αθλητικός ιστότοπος που παρέχει ζωντανά κανάλια σε απλή μορφή.

Αν και ο ιστότοπος δεν είναι κατασκευασμένος για αθλήματα, υπάρχουν πολλά κανάλια που παρέχουν ζωντανές αθλητικές εκδηλώσεις για κολεγιακό ποδόσφαιρο, χόκεϊ και άλλα

Διαπιστώσαμε ότι οι ροές παίζουν χωρίς buffer και δεν περιέχουν διαφημίσεις για μια υπέροχη εμπειρία προβολής αθλημάτων, ανεξάρτητα από την επιλογή της συσκευής σας.

Το μόνο μειονέκτημα που είναι αξιοσημείωτο είναι ο μικρός αριθμός αθλητικών καναλιών που διατίθενται, ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετά για να σας προσφέρουν πολλές ζωντανές επιλογές με μια πληθώρα επιλογών κατηγορίας.

ιστοσελίδα streamwink

VirusTotal Scan (Μη επαληθευμένος ιστότοπος): Δεν υπάρχουν ύποπτα αρχεία

wizler sports streaming site σάρωση αθλήματα πρώτης σειράς

18. FirstRow Sports

Το FirstRowSports είναι ένα άλλο γνωστό όνομα μεταξύ αυτών που χρησιμοποιούν δωρεάν επιλογές για να παρακολουθούν ζωντανά παιχνίδια.

Αυτή η πλατφόρμα δημιουργήθηκε αρχικά για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου και του ποδοσφαίρου και τώρα παρέχει κατηγορίες και για άλλα μεγάλα αθλήματα.

Οι κατηγορίες στον ιστότοπο FirstRow Sports περιλαμβάνουν Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Πυγμαχία, Χόκεϊ, Ράγκμπι, Μηχανοκίνητο αθλητισμό και άλλα.  

Με σχεδόν κάθε διαθέσιμο άθλημα, το FirstRow έχει ροές ακόμα και για τα πιο εξειδικευμένα γεγονότα, όπως χάντμπολ, βόλεϊ και πολλά άλλα.

Πολλοί έχουν χρησιμοποιήσει αυτόν τον ιστότοπο για χρόνια για ζωντανό περιεχόμενο και συνεχίζει να παρέχει υψηλής ποιότητας ροές όλων των αγαπημένων σας.

αθλητικός ιστότοπος πρώτης σειράς

VirusTotal Scan (Μη επαληθευμένος ιστότοπος): Δεν υπάρχουν ύποπτα αρχεία.

είναι ασφαλές για το firstrowsports απευθείας κόκκινο

19. RojaDirecta

Το RojaDirecta είναι ένα δημοφιλές όνομα στην κοινότητα ροής εδώ και αρκετά χρόνια.

Αυτή η γνωστή πλατφόρμα περιέχει κατηγορίες για διάφορα αθλήματα όπως Ποδόσφαιρο, Ποδόσφαιρο, Χόκεϊ, Ράγκμπι, Μπέιζμπολ, Μπάσκετ, Αγώνες, Χάντμπολ και πολλά άλλα.

Μερικά πλεονεκτήματα της χρήσης RojaDirecta περιλαμβάνουν την εντυπωσιακή επιλογή κατηγορίας, χωρίς απαιτήσεις εγγραφής και ποιοτική αναπαραγωγή ροών.

Τα μειονεκτήματα του ιστότοπου RojaDirecta περιλαμβάνουν τη συχνότητα διαφημίσεων και την μη επαληθευμένη κατάστασή του.

ιστοσελίδα rojadirecta

VirusTotal Scan (Μη επαληθευμένος ιστότοπος): Δεν υπάρχουν ύποπτα αρχεία.

είναι rojadirecta ασφαλές
ρίγος

20. CricHD

Το CricHD μπαίνει στη λίστα μας λόγω της απλής πλοήγησής του και της μεγάλης ποικιλίας ζωντανών ροών.

Όπως υπονοείται στο όνομα, αυτός ο ιστότοπος ροής αρχικά επικεντρώθηκε σε ζωντανές ροές κρίκετ μετά την κυκλοφορία του.

Τα οφέλη από τη χρήση του περιλαμβάνουν την απλή διεπαφή, την πλοήγηση, τη λίστα κατηγοριών και πολλά άλλα για μερικά από τα καλύτερα περιεχόμενα κρίκετ σήμερα.

Μερικά μειονεκτήματα του CricHD περιλαμβάνουν την μη επαληθευμένη κατάστασή του, τις διαφημίσεις κατά την αναπαραγωγή και τους ψεύτικους διακομιστές μεσολάβησης που διατίθενται στο διαδίκτυο.

ιστοσελίδα για αθλήματα crichd

VirusTotal Scan (Μη επαληθευμένος ιστότοπος) : Δεν υπάρχουν ύποπτα αρχεία.

είναι cridhd ασφαλές buffstream

21. BuffStreams

Το BuffStreams είναι ένα όνομα που είναι βασικό μεταξύ των κόπτων καλωδίων για την παρακολούθηση ζωντανών αθλητικών στο διαδίκτυο. Αυτό ήταν απαραίτητο στη λίστα μας.

Το BuffStreams έχει απλή διεπαφή χρήστη και ομαλή πλοήγηση και παρέχει πολλές άλλες κατηγορίες αθλημάτων. Ορισμένες κατηγορίες περιλαμβάνουν Ποδόσφαιρο, Πυγμαχία, ΜΜΑ, Μηχανοκίνητο, Μπέιζμπολ, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και άλλα.

Τα πλεονεκτήματα της χρήσης του BuffStreams περιλαμβάνουν την επιλογή κατηγορίας, την εύχρηστη διεπαφή και χωρίς απαιτήσεις εγγραφής.

Στα μειονεκτήματα της χρήσης του BuffStreams περιλαμβάνονται οι τοποθετήσεις διαφημίσεων, η μη επαληθευμένη κατάσταση και οι ψεύτικοι διακομιστής μεσολάβησης.

site buffstreams

VirusTotal Scan (Μη επαληθευμένος ιστότοπος): Δεν υπάρχουν ύποπτα αρχεία.

είναι ασφαλές στα buffstreams αθλήματα στράικ-άουτ

22. Strikeout Sports

Το Strikeout Sports είναι μια νεότερη επιλογή που παρέχει εκατοντάδες αθλητικές ροές σε όλο τον κόσμο. 

Αυτός είναι ένας άλλος ποιοτικός ιστότοπος για την προβολή ζωντανών ροών για διάφορα αθλήματα όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, χόκεϊ και πολλά άλλα.  

Τα πλεονεκτήματα του Strikeout Sports αποτελούνται από την απλή πλοήγησή του, την επιλογή κατηγορίας και καμία απαίτηση εγγραφής.

Τα μειονεκτήματα του Strikeout Sports περιλαμβάνουν την μη επαληθευμένη κατάστασή του, τις τοποθετήσεις διαφημίσεων και την αποθήκευση στην προσωρινή μνήμη κατά την αναπαραγωγή.

αθλητικός ιστότοπος strikeout

VirusTotal Scan (Μη επαληθευμένος ιστότοπος): Ένα ύποπτο αρχείο.

είναι ασφαλές για άθληση
δάγκωμα του ποδιούδάγκωμα του ποδιού

Το FootyBite είναι ένας αθλητικός ιστότοπος που έγινε γνωστός για την κάλυψη αγώνων ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο.

Αυτός ο ιστότοπος υπερέχει όσον αφορά την πλοήγηση, ωστόσο, οι διαφημίσεις μπορούν να γίνουν συχνές ανάλογα με τις ροές.

Τα πλεονεκτήματα της χρήσης του FootyBite περιλαμβάνουν το γεμάτο μενού με ροές ποδοσφαίρου (ποδοσφαίρου), την ποιοτική διεπαφή χρήστη και καμία απαίτηση εγγραφής.

Τα μειονεκτήματα του FootyBite περιλαμβάνουν την μη επαληθευμένη κατάστασή του, την προσωρινή αποθήκευση και τους ελαττωματικούς διακομιστή μεσολάβησης που διατίθενται στο διαδίκτυο.

δωρεάν ιστότοπος ροής αθλητικών footybite

VirusTotal Scan (Μη επαληθευμένος ιστότοπος): Δεν υπάρχουν ύποπτα αρχεία.

είναι ασφαλές για δάγκωμα των ποδιών

Οι καλύτεροι δωρεάν αθλητικοί ιστότοποι (Επαληθευμένοι)

7Συν

1. 7Συν

Αυτή η δωρεάν πλατφόρμα συνεχίζει να αυξάνεται σε δημοτικότητα ως ένα από τα κορυφαία καταστήματα για την παρακολούθηση περιεχομένου υψηλής ευκρίνειας, συμπεριλαμβανομένων ζωντανών αθλητικών και άλλων.

Με βάση την Αυστραλία, πιθανότατα θα απαιτήσει ένα VPN για όσους δεν βρίσκονται στην περιοχή, ωστόσο, μετά την πρόσβαση στον ιστότοπο, θα εμφανιστεί μια πληθώρα ζωντανών αθλητικών εκδηλώσεων και πολλά άλλα.

Το 7Plus μετέδωσε το Super Bowl LVIII δωρεάν και συνεχίζει να παρέχει τόνους περιεχομένου χωρίς πληρωμή μετά την εγγραφή σας για λογαριασμό.

Μπορείτε να δείτε όλα όσα έχει να προσφέρει η 7Plus επισκεπτόμενοι την επίσημη ιστοσελίδα της παρακάτω.

Επίσημος ιστότοπος 7Plus

7Plus για Live Sports & Περισσότερα

Πλούτωνα TV Sports Streaming

2. Pluto TV

Αν και δεν είναι περισσότερο γνωστό για το αθλητικό του περιεχόμενο, το Pluto TV είναι μια από τις πιο δημοφιλείς δωρεάν εφαρμογές που εξακολουθεί να φέρει εντυπωσιακή αθλητική κάλυψη.

Μερικά από τα γνωστά αθλητικά δίκτυα που προσφέρει το Pluto TV περιλαμβάνουν το CBS Sports, το Golf Channel, το MLB TV, το Impact Wrestling και άλλα.

Η διεπαφή χρήστη του Pluto είναι εξαιρετικά απλή και εύκολη στην πλοήγηση με έναν ενσωματωμένο EPG (Ηλεκτρονικός Οδηγός Προγράμματος) που λειτουργεί υπέροχα σχεδόν σε οποιαδήποτε συσκευή προτιμάτε.

Εκτός από το διαθέσιμο ζωντανό περιεχόμενο, υπάρχουν επίσης πολλές κατηγορίες γεμάτες με τίτλους VOD για παρακολούθηση Ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών χωρίς προσωρινή αποθήκευση. 

Το μόνο πρόβλημα με το Pluto TV που μπορεί να συναντήσετε είναι οι διαφημίσεις που πρέπει να έχει η πλατφόρμα για να διατηρείται ελεύθερο περιεχόμενο.

ιστοσελίδα pluto tv

Δείτε τους οδηγούς μας Pluto TV παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες.

Εγκαταστήστε την εφαρμογή Pluto TV

Εγκαταστήστε το Pluto TV Kodi Addon

Σωλήνες

3. Tubi

Σε αντίθεση με τον Pluto που είναι γνωστός για τη ζωντανή ροή, το Tubi θεωρούνταν πάντα μια εφαρμογή VOD με δωρεάν Ταινίες και Εκπομπές.

Η υπηρεσία που υποστηρίζεται από διαφημίσεις έχει επίσης αποτολμήσει σε ζωντανό περιεχόμενο και αυτό περιλαμβάνει ζωντανά αθλήματα όπως ποδόσφαιρο, γκολφ, πυγμαχία, μπάσκετ, χόκεϊ και άλλα.

Υπάρχουν διάφορα κανάλια για να διαλέξετε που είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή Tubi. Αυτό μπορεί να εγκατασταθεί σε τόνους συσκευών όπως Roku, Android/Google TV, Firestick, iPhone/iPad και άλλα.

Tubi Live Sports

εικονίδιο fubo

4.fubo

Όσοι αναζητούν μια υπηρεσία ζωντανής ροής για να εγγραφούν πρέπει να δοκιμάσουν το fubo.

Ο λόγος που περιλαμβάνεται στη λίστα μας είναι λόγω της Δωρεάν Δοκιμαστικής περιόδου 7 ημερών που σας επιτρέπει να δοκιμάσετε το σύνολο της υπηρεσίας πριν εγγραφείτε για συνδρομή.

Το fubo διαθέτει 4 διαφορετικά πακέτα συνδρομής που ξεκινούν από 79,99 $/μήνα και περιλαμβάνουν 200 ζωντανά κανάλια και πάνω από 1000 ώρες DVR.

Όλα τα πακέτα περιλαμβάνουν τόνους αθλητικών καναλιών όπως FS1, ESPN, NFL Network, Bally Sports, BTN, Outdoor Channel, Pac 12 Network και πολλά άλλα.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση στο δωρεάν Δίκτυο fubo Sports σε πολλά καταστήματα, όπως το Roku Channel, το Samsung TV Plus, το Plex και άλλα.

fubo δωρεάν ιστότοπος ροής αθλητικών

fubo Δωρεάν δοκιμαστική εγγραφή 7 ημερών

Οδηγός πληροφοριών δωρεάν δοκιμής fubo

Ιστότοπος ροής Fox Sports

5. Εφαρμογή Fox Sports

Πολλοί φανατικοί αθλητές είναι εξοικειωμένοι με την εφαρμογή Fox Sports. Θα έχετε ζωντανή πρόσβαση σε κάλυψη από μπέιζμπολ, ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο, αγώνες, πυγμαχία και πολλά άλλα.

Ωστόσο, το Fox Sports υπόκειται σε γεωγραφικούς περιορισμούς στις ΗΠΑ, επομένως, εάν βρίσκεστε εκτός των ΗΠΑ, θα χρειαστείτε ένα VPN για πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο.

Οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε διάφορες δωρεάν εκδηλώσεις με την εφαρμογή Fox Sports, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων παιχνιδιών NFL και άλλων που παίζουν χωρίς καμία αποθήκευση.

Το καλύτερο από όλα, μπορούμε να διαβεβαιώσουμε ότι όλα τα γεγονότα από το Fox Sports είναι διαθέσιμα σε υψηλή ευκρίνεια για μια άψογη εμπειρία σε οποιαδήποτε συσκευή.

ιστοσελίδα fox sports go

Πώς να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Fox Sports

Facebook Watch

6. Facebook Watch

Το Facebook Watch είναι ένας άλλος δημοφιλής ιστότοπος για τη ροή διαφόρων αθλητικών γεγονότων. Είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι χρειάζεστε έναν λογαριασμό Facebook για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την επιλογή.

Το Facebook Watch είναι επίσης τέλειο για τους λάτρεις του μπέιζμπολ, καθώς ο ιστότοπος διαθέτει ένα δωρεάν παιχνίδι MLB την εβδομάδα κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου.

Τα οφέλη από τη χρήση του Facebook Watch περιλαμβάνουν απλή πλοήγηση, επαληθευμένη κατάσταση και άψογη αναπαραγωγή ροών.

Ορισμένα μειονεκτήματα της χρήσης του Facebook Watch περιλαμβάνουν τις περιορισμένες επιλογές ζωντανού περιεχομένου, τις απαιτήσεις εγγραφής λογαριασμού και τις διαφημίσεις.

facebook watch website
Αθλητική ροή ESPN Plus

7. ESPN Plus

Αν και το ESPN Plus δεν είναι δωρεάν, αυτό είναι απαραίτητο για όλους τους λάτρεις των σπορ, γι’ αυτό έχει δημιουργήσει τη λίστα μας με τις καλύτερες επιλογές για να παρακολουθήσετε όλο το αγαπημένο σας περιεχόμενο.

Οι χρήστες μπορούν είτε να λάβουν ESPN Plus για 10,99 $/μήνα είτε να πληρώσουν για την ετήσια συνδρομή που είναι προς το παρόν διαθέσιμη για 109,99 $.

Αυτή η υπηρεσία είναι επίσης εξαιρετική για την παρακολούθηση μεγάλων αγώνων PPV και άλλων αθλητικών γεγονότων από όλο τον κόσμο. Πιο αξιοσημείωτο, το ESPN Plus πραγματοποιεί σημαντικά γεγονότα πυγμαχίας, όπως ο Tyson Fury vs Dillian Whyte και πολλά άλλα.

Τόνοι περιεχομένου ESPN είναι διαθέσιμος στην εφαρμογή ESPN και αυτό περιλαμβάνει επιλογές VOD όπως 30 για 30 που πολλές εφαρμογές σε αυτήν τη λίστα δεν παρέχουν.

ιστοσελίδα espn plus

Πώς να εγκαταστήσετε το ESPN Plus

Samsung TV Plus για δωρεάν αθλήματα

8. Samsung TV Plus

Το Samsung TV Plus είναι μια δωρεάν υπηρεσία IPTV που έχει δημιουργηθεί από τη Samsung και δεν είναι αποκλειστική για συσκευές Samsung.

Υπάρχουν τόνοι δωρεάν καναλιών που παρέχονται και αυτό περιλαμβάνει αθλητικά καταστήματα όπως το Tennis Channel, το Boxing TV, το PGA Tour, το Motorvision, το Eurosport και άλλα.

Η εφαρμογή περιορίζεται σε διάφορες πλατφόρμες, ωστόσο, υπάρχει μια λύση για τη λήψη αυτών των καναλιών σε οποιαδήποτε συσκευή που παρέχουμε στον παρακάτω οδηγό μας.

Το περιεχόμενο είναι διαθέσιμο σε υψηλή ευκρίνεια και αναπαράγεται χωρίς προσωρινή αποθήκευση για μια άψογη εμπειρία.

Επίσημος ιστότοπος Samsung TV Plus

Samsung TV Plus σε Firestick, Android TV και άλλα

bbc iplayer sports

9. BBC iPlayer

Το BBC iPlayer είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ροής στον κόσμο, ειδικά μεταξύ εκείνων που βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις γύρω περιοχές.

Οι κατηγορίες που περιλαμβάνονται στην εφαρμογή iPlayer του BBC είναι Bellator MMA, Sports Stories, Rugby League, The FA Cup, This Week’s Football και άλλα.

Επειδή το BBC iPlayer είναι διαθέσιμο μόνο σε χρήστες στο Ηνωμένο Βασίλειο, πρέπει να συνδεθείτε σε ένα VPN χρησιμοποιώντας έναν διακομιστή ΗΒ για πρόσβαση σε αυτήν την εφαρμογή.

Ωστόσο, μετά την πρόσβαση στην πλατφόρμα, θα δείτε τη μοναδική λίστα επιλογών κατηγορίας και περιεχομένου που παρέχεται για ζωντανά αθλήματα και πολλά άλλα.

bbc αθλητικός ιστότοπος iplayer

Πώς να εγκαταστήσετε την εφαρμογή BBC iPlayer

Εφαρμογή Peacock TV

10. Peacock TV

Αν και είναι περισσότερο γνωστό για τη βιβλιοθήκη VOD και τα πρωτότυπα προγράμματα, το Peacock TV διαθέτει επίσης μια εντυπωσιακή σειρά αθλημάτων, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων ζωντανών εκδηλώσεων.

Αυτό περιλαμβάνει κατηγορίες αθλημάτων για WWE, ποδόσφαιρο, μπέιζμπολ, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, αγώνες και άλλα. Στην πραγματικότητα, το Peacock φιλοξενεί ακόμη και διάφορα παιχνίδια NFL Playoff αποκλειστικά, κάτι που δεν έχουμε δει στο παρελθόν.

Τα καλύτερα μέρη της χρήσης της τηλεόρασης Peacock περιλαμβάνουν το αποκλειστικό αθλητικό περιεχόμενο NBC, την εξαιρετική διεπαφή χρήστη, τη συμβατότητα συσκευών και πολλά άλλα.

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα στη χρήση του Peacock TV είναι ο αποκλεισμός VPN και άλλων διακομιστών μεσολάβησης. Εάν βρίσκεστε σε μη υποστηριζόμενη περιοχή, δυστυχώς, η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη για χρήση.

Peacock tv αθλητικός ιστότοπος

Πώς να χρησιμοποιήσετε δωρεάν ιστότοπους ροής αθλητικών

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, οι ιστότοποι σε αυτήν τη λίστα έχουν επιλεγεί ειδικά για τη λειτουργικότητά τους σε διαφορετικές συσκευές.

Αν και υπάρχουν χιλιάδες επιλογές για να διαλέξετε, προτείνουμε να επιλέξετε μία ή περισσότερες από τη λίστα μας παραπάνω που λειτουργούν τέλεια σε υπολογιστές καθώς και σε συσκευές Firestick της Amazon και Android TV/Google TV Boxes.

Εάν χρησιμοποιείτε συσκευή Firestick ή Fire TV, μπορείτε να εγκαταστήσετε το Silk Browser από το Amazon App Store.

Με το Amazon Silk Browser στη συσκευή σας, όλοι οι ιστότοποι που αναφέρονται παραπάνω θα κάνουν αναπαραγωγή οποιασδήποτε ζωντανής ροής επιλέξετε.

Με το Amazon Silk Browser στη συσκευή σας, όλοι οι ιστότοποι που αναφέρονται παραπάνω θα κάνουν αναπαραγωγή οποιασδήποτε ζωντανής ροής επιλέξετε.

Η εγκατάσταση του Kodi Sports Addons είναι μια άλλη δημοφιλής μέθοδος για την προβολή αθλημάτων σε συσκευές Firesticks και Android TV.

Εάν χρησιμοποιείτε NVIDIA SHIELD, MECOOL Box, Chromecast ή οποιαδήποτε συσκευή με λειτουργικό σύστημα Android TV, προτείνω να χρησιμοποιήσετε ένα από τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης.

Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε ένα ποντίκι για τη χρήση του Silk ή άλλων εφαρμογών στη συσκευή σας, προτείνω να δείτε το Mouse Toggle ή ένα Firestick Remote Alternative.

Είναι αυτοί οι ιστότοποι ασφαλείς;

Ενώ ορισμένες από τις παραπάνω επιλογές προέρχονται από επίσημες πλατφόρμες, ορισμένες είναι «μη επαληθευμένες» επιλογές που μπορεί να περιέχουν κακόβουλο λογισμικό ή ύποπτα αρχεία.

Έχουμε σαρώσει όλες τις μη επαληθευμένες πηγές παρακάτω χρησιμοποιώντας την εφαρμογή VirusTotal για να δούμε πόσο ασφαλείς είναι για χρήση.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ : Ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε την ασφάλειά σας όταν χρησιμοποιείτε μη επαληθευμένους ιστότοπους, εφαρμογές, πρόσθετα και πολλά άλλα είναι με ένα αξιόπιστο VPN.

Η χρήση ενός VPN θα σας προστατεύσει στο διαδίκτυο από χάκερ, μη επαληθευμένους χειριστές ιστότοπων, παρόχους υπηρεσιών Internet και άλλους κακούς παράγοντες.

Το νούμερο 1 της κατάταξης VPN προσφέρει μια λειτουργία CleanWeb που θα μπλοκάρει ενοχλητικές διαφημίσεις και κακόβουλο λογισμικό όταν επισκέπτεστε αυτούς τους ιστότοπους.

Αυτό θα σας παρέχει μια ανώνυμη σύνδεση στο Διαδίκτυο ενώ παρακολουθείτε αθλήματα από μη επαληθευμένους ιστότοπους.

Το καλύτερο VPN για δωρεάν ζωντανά αθλήματα

Περισσότερες επιλογές

Λόγω του γεγονότος ότι ορισμένοι από τους ιστότοπους που αναφέρονται παραπάνω δεν είναι επαληθευμένοι, είναι αδύνατο για την techvortex να προσδιορίσει εάν διαθέτουν την κατάλληλη άδεια χρήσης ή όχι.

Είναι νόμιμοι οι δωρεάν αθλητικοί ιστότοποι;

Είναι αδύνατο για το techvortex να προσδιορίσει εάν οι μη επαληθευμένοι δωρεάν ιστότοποι διαθέτουν την κατάλληλη άδεια χρήσης για τη μετάδοση παρεχόμενου περιεχομένου.

Με την πρώτη ματιά, φαίνεται ότι ορισμένοι ιστότοποι σε αυτήν τη λίστα ενδέχεται να μεταδίδουν περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα χωρίς την κατάλληλη άδεια.

Η techvortex συνιστά τη χρήση 100% νόμιμων και επαληθευμένων επιλογών ροής αντί για μη επαληθευμένες επιλογές.

Ο τελικός χρήστης είναι υπεύθυνος για το περιεχόμενο στο οποίο έχει πρόσβαση σε αυτές τις μη επαληθευμένες επιλογές.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιοι είναι οι καλύτεροι δωρεάν αθλητικοί ιστότοποι;

Οι καλύτεροι δωρεάν αθλητικοί ιστότοποι περιλαμβάνουν το CrackStreams, το Peacock TV, το Stream2Watch, το Fox Sports Go, το SportSurge, το Pluto TV, το StreamEast και πολλούς άλλους που συμπεριλαμβάνουμε σε αυτήν τη λίστα.

Είναι νόμιμοι αυτοί οι ιστότοποι;

Είναι αδύνατο για την techvortex να προσδιορίσει εάν οι μη επαληθευμένοι δωρεάν αθλητικοί ιστότοποι διαθέτουν την κατάλληλη άδεια χρήσης. Με την πρώτη ματιά, φαίνεται ότι ορισμένοι ιστότοποι σε αυτήν τη λίστα μπορεί να διανέμουν περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα χωρίς την κατάλληλη άδεια. Ο τελικός χρήστης είναι υπεύθυνος για το περιεχόμενο στο οποίο έχει πρόσβαση σε αυτές τις μη επαληθευμένες πλατφόρμες.

Είναι ασφαλείς αυτοί οι αθλητικοί ιστότοποι;

Ενώ ορισμένοι δωρεάν ιστότοποι ροής αθλητικών είναι ασφαλείς στη χρήση, υπάρχουν ορισμένοι που περιέχουν ύποπτα αρχεία. Σαρώσαμε κάθε ιστότοπο παραπάνω με το VirusTotal να σημειώνει την ασφάλειά του.

Χρειάζεστε VPN;

Ναί. Η ύπαρξη ενός VPN είναι απαραίτητη εάν χρησιμοποιείτε αυτούς τους δωρεάν ιστότοπους ροής αθλητικών. Αυτό θα κρύψει τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες και θα σας προστατεύσει από τους χειριστές ιστότοπων, τους χάκερ και τον ISP σας.

Τι θα συμβεί αν σας πιάσουν χρησιμοποιώντας αυτούς τους ιστότοπους;

Μπορεί να αντιμετωπίσετε νομικά ζητήματα. Ο τελικός χρήστης είναι υπεύθυνος για το περιεχόμενο στο οποίο έχει πρόσβαση σε μη επαληθευμένους ιστότοπους.

Ποιους ιστότοπους μπορώ να παρακολουθήσω δωρεάν αθλητικούς ιστότοπους χωρίς να εγγραφώ;

Μερικές από τις πιο γνωστές επιλογές που δεν απαιτούν την εγγραφή σας για λογαριασμό περιλαμβάνουν το Stream2Watch, το Pluto TV, το CrackStreams, το Samsung TV Plus, το SportSurge, το LiveSport24 και άλλα.

Αποποίηση ευθυνών techvortex.eu

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *