Εργασία από το σπίτι Εργασίες που σας πληρώνουν το 2023

Οι δουλειές από το σπίτι που σας πληρώνουν πάνω από 100.000 $ ετησίως ήταν δεσμευμένες μόνο για θέσεις πολύ υψηλού επιπέδου, αλλά σήμερα, αυτό δεν ισχύει απαραίτητα. Στην πραγματικότητα, η προστασία δεδομένων δείχνει ότι το 25% όλων των επαγγελματικών θέσεων εργασίας θα είναι απομακρυσμένες μέχρι το τέλος του 2023. Και σε αυτό το άρθρο θα σας δώσω 10 από τις καλύτερες εργασίες εξ αποστάσεως από το σπίτι που πληρώνουν πάνω από 100.000 $ ετησίως.

Διευθυντής μάρκετινγκ ανάπτυξης (Εργασία από το σπίτι)

Θα ξεκινήσουμε πρώτα με θέσεις εργασίας στον τομέα του μάρκετινγκ και στο μάρκετινγκ υπάρχουν τρεις θέσεις εργασίας για τις οποίες θα μιλήσουμε. Ο πρώτος είναι διευθυντής μάρκετινγκ ανάπτυξης. Η δουλειά σας ως διευθυντής μάρκετινγκ ανάπτυξης είναι να αυξήσετε όλες τις διαδικασίες που βελτιώνουν τα έσοδα μιας επιχείρησης. Παραδοσιακά, οι περισσότερες επιχειρήσεις χρησιμοποιούσαν πάντα το παραδοσιακό μάρκετινγκ και σε αυτήν την παραδοσιακή κατάσταση μάρκετινγκ, ο διευθυντής είναι συνήθως υπεύθυνος μόνο για την πρόσληψη νέων πελατών.

Και ό,τι και αν συμβεί μετά από αυτό, εάν ο πελάτης χρειάζεται βοήθεια με το προϊόν ή φύγει μετά από μόλις ένα μήνα χρήσης του προϊόντος, αυτό είναι ευθύνη είτε του τμήματος επιτυχίας του προϊόντος είτε του πελάτη. Ωστόσο, η εταιρεία που χρησιμοποιεί το αναπτυξιακό μάρκετινγκ αντί για το παραδοσιακό μάρκετινγκ ως υπεύθυνος ανάπτυξης μάρκετινγκ, είστε ουσιαστικά υπεύθυνος για όλες τις διοχετεύσεις.

Συνήθως οι περισσότεροι άνθρωποι που προσλαμβάνουν για αυτή τη δουλειά θα ήθελαν να δουν ότι έχετε κάποιο σχετικό πτυχίο κολάζ καθώς και προηγούμενη εργασιακή εμπειρία. Και συνήθως οι περισσότερες εταιρείες θα πληρώνουν από 100.000 $ έως 198.000 $ ετησίως με τον μέσο ετήσιο μισθό να βρίσκεται ακριβώς κάτω από $120.798. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες δουλειές από το σπίτι που θα βρείτε.

Διευθυντής τεχνολογίας μάρκετινγκ

Η επόμενη στάση στο μάρκετινγκ είναι μια άλλη δουλειά από το σπίτι που ονομάζεται διευθυντής τεχνολογίας μάρκετινγκ. Το τμήμα μάρκετινγκ και το τμήμα πληροφορικής εντός της εταιρείας είναι δύο πολύ διαφορετικά τμήματα που απαιτούν εντελώς διαφορετικό σύνολο δεξιοτήτων. Έτσι, ως διευθυντής τεχνολογίας μάρκετινγκ, ενεργείτε ως ο κρίσιμος σύνδεσμος μεταξύ του τμήματος μάρκετινγκ και του τμήματος πληροφορικής.

Αυτή η εργασία απαιτεί να είστε εξοικειωμένοι με τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO), την πληρωμένη αναζήτηση, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το μάρκετινγκ μέσω email, τη δημιουργία δυνητικών πελατών και τη βελτιστοποίηση ιστοτόπων. Ουσιαστικά πρέπει απλώς να είστε ειδικός στο μάρκετινγκ σε έρευνα κειμένου για να κάνετε αυτή τη δουλειά με επιτυχία. Για να μπορέσετε να κάνετε αυτή τη δουλειά, οι περισσότερες εταιρείες θέλουν να δουν ότι έχετε μερικά χρόνια εμπειρίας ή πτυχίο κολάζ.

Από τώρα μπορείτε να περιμένετε να κερδίζετε περίπου $97.000 έως $205.000 ετησίως με τον μέσο ετήσιο μισθό για αυτή τη δουλειά να είναι περίπου $125.000 ετησίως.

Ανώτερος διευθυντής μάρκετινγκ περιεχομένου (εργασία από το σπίτι)

Η τελευταία δουλειά που σχετίζεται με το μάρκετινγκ είναι ο ανώτερος διευθυντής μάρκετινγκ περιεχομένου. Το μάρκετινγκ περιεχομένου έχει γίνει ο καλύτερος τρόπος για μια επιχείρηση να αναπτύξει οργανικά την επωνυμία της στο διαδίκτυο δημοσιεύοντας δωρεάν περιεχόμενο όπως βίντεο YouTube, αναρτήσεις ιστολογίου και tiktoks. Ως ανώτερος διευθυντής μάρκετινγκ περιεχομένου, θα είστε υπεύθυνοι για την επίβλεψη της ανάπτυξης της διαδικτυακής παρουσίας της εταιρείας και κάτι ακόμη και εκτός σύνδεσης, με τη διαχείριση της δημιουργίας και της παραγωγής περιεχομένου.

Μπορείτε να σκεφτείτε πράγματα όπως να βοηθήσετε στον προγραμματισμό και την ανάπτυξη συναρπαστικών αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε βίντεο YouTube ή tiktoks ή οτιδήποτε θεωρείται περιεχόμενο. Τώρα, πολλές εταιρείες θα ήθελαν να δουν κάποιο είδος πτυχίου κολεγίου που σχετίζεται χαλαρά για αυτή τη δουλειά και δεν χρειάζεται να είναι πτυχίο μάρκετινγκ. Μπορεί να είναι πτυχίο επικοινωνίας, δημοσιογραφίας ή κάτι άλλο που είναι ελάχιστα σχετικό.

Οι περισσότερες εταιρείες πληρώνουν οπουδήποτε μεταξύ 115.000 και 240.000 δολαρίων ετησίως για αυτή τη δουλειά με μέσο ετήσιο μισθό περίπου 147.372 $ ετησίως. Ο επόμενος τομέας που θα εξετάσουμε είναι η λογιστική και τα χρηματοοικονομικά και υπάρχουν τρεις θέσεις εργασίας εδώ για τις οποίες θέλω να μιλήσω μαζί σας και όλες πληρώνουν πάνω από 100.000 $ ετησίως.

Αλλά πολύ γρήγορα, θέλω να σας πω κάτι. Έχω έναν νέο λογαριασμό στο Instagram για την προσωπική μου επωνυμία που θα μοιραστώ με διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο από το σπίτι, όπως άρθρα μου από αυτόν τον ιστότοπο και άλλα που μπορεί να χρειαστείτε για να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη ροή εισοδήματος. Εδώ είναι ένας σύνδεσμος προς τον λογαριασμό Instagram που θέλω να ακολουθήσετε είναι.gd/FlFJvC

Στο Instagram, μπορείτε να κάνετε όλες τις ερωτήσεις σας που απασχολούν το μυαλό σας στον τομέα των προσωπικών οικονομικών και σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τα χρήματα και θα χαρώ να σας βοηθήσω. Είναι εντελώς δωρεάν να με ακολουθήσετε εκεί και μπορείτε να αλλάξετε γνώμη αργότερα. Αλλά κάντε καλά να με ακολουθήσετε μέσω του συνδέσμου, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και θα σας συναντήσω εκεί μετά από αυτό το άρθρο. Τέλος πάντων, ας προχωρήσουμε μια συζήτηση για την πρώτη δουλειά που σχετίζεται με τα οικονομικά που πληρώνει 100.000 $ ετησίως.

Υπεύθυνος μισθοδοσίας και φορολογίας

Η δουλειά σας είναι να προετοιμάζετε και να υποβάλλετε με ακρίβεια κρατικά και ομοσπονδιακά φορολογικά έγγραφα για εταιρείες. Θα είστε υπεύθυνοι για την ανάπτυξη φορολογικών στρατηγικών και πολιτικών για να βοηθήσετε την εταιρεία να διατηρήσει τα παράπονά της σχετικά με τη φορολογική νομοθεσία. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ασχολείστε με τη φορολογική νομοθεσία, είναι λογικό ότι θα χρειαστείτε κάποιο είδος πτυχίου κολάζ για αυτή τη δουλειά.

Γενικά, ένα πτυχίο στη λογιστική, στα οικονομικά των επιχειρήσεων θα είναι αρκετό και ορισμένες πολιτείες θα απαιτήσουν να έχετε και τα μαθήματα CPA πάνω από το πτυχίο. Συνήθως, μπορείτε να περιμένετε να κερδίζετε μεταξύ 95.000 και 172.000 $ ετησίως για αυτή τη δουλειά με τον μέσο ετήσιο μισθό να κυμαίνεται περίπου στα 115.749 $ ετησίως. Αυτή είναι μια δροσερή δουλειά από δουλειές στο σπίτι που μπορείτε να δοκιμάσετε στα χέρια σας.

Οικονομικός διευθυντής.

Η επόμενη δουλειά είναι οικονομικός διευθυντής. Αν γίνεις οικονομικός διευθυντής, σίγουρα θα πληρωθείς πολύ καλά, αλλά έρχεται με μερικές όμορφες ευθύνες. Για αρχή, η κύρια δουλειά σας είναι να διαχειριστείτε την οικονομική υγεία της εταιρείας. Θα είστε υπεύθυνοι για τον προγραμματισμό του προϋπολογισμού καθώς και για την υποστήριξη της εκτελεστικής ομάδας παρέχοντάς τους οικονομικές συμβουλές που θα τους επιτρέψουν να λάβουν τις καλύτερες επιχειρηματικές αποφάσεις για την εταιρεία.

Και φυσικά θα έχετε κάποιο πτυχίο κολάζ καθώς και κάποια προηγούμενη εμπειρία για να είστε επιτυχημένοι σε αυτή τη δουλειά. Ως οικονομικός διευθυντής θα κερδίζετε οπουδήποτε μεταξύ 100.000 και 255.000 $ ετησίως με τον μέσο ετήσιο μισθό να είναι περίπου 156.000 $.

Υπεύθυνος οικονομικού σχεδιασμού και ανάλυσης

Και η τελευταία δουλειά στα οικονομικά είναι ένας διευθυντής οικονομικού προγραμματισμού και ανάλυσης. Η κύρια δουλειά σας ως εργασία FP&A είναι να διαχειρίζεστε τις επιχειρηματικές προβλέψεις για μια εταιρεία. Ουσιαστικά προσπαθείτε απλώς να εντοπίσετε τις τάσεις και τις αποκλίσεις στα οικονομικά μιας εταιρείας και στη συνέχεια να εισάγετε στρατηγικές για βελτίωση.

Μόλις πρόσφατα η Apple αποφάσισε να μειώσει την παραγωγή του iPhone 14 και ο μόνος λόγος που η Apple θα το κάνει αυτό είναι επειδή μπορεί να προβλέψει και να προβλέψει τι θα συμβεί στο μέλλον με βάση τα δεδομένα που έχει ότι το iPhone 14 δεν θα πωλούνται όπως και τα προηγούμενα μοντέλα.

Και το πιο πιθανό ότι οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για την πραγματική σύλληψη αυτής της τάσης είναι οι άνθρωποι που προγραμματίζουν και οι αναλυτές της εταιρείας. Ως αποτέλεσμα της μείωσης της παραγωγής της Apple, είναι πιθανό να εξοικονομηθούν δισεκατομμύρια δολάρια σε πιθανές απώλειες εσόδων. Αυτό είναι πιθανώς και χάρη στους διαχειριστές του FP&A. Ακριβώς όπως οι περισσότερες εργασίες χρηματοδότησης, οι εταιρείες θα σας προτείνουν συνήθως να έχετε κάποιο πτυχίο κολάζ καθώς και κάποια προηγούμενη εμπειρία.

Όσον αφορά την αμοιβή, μπορείτε να περιμένετε να κερδίζετε οπουδήποτε μεταξύ 95.000 και 172.000 $ ετησίως με τον μέσο ετήσιο μισθό να είναι περίπου 115.749 $. Το επόμενο πεδίο που θα εξετάσουμε είναι η εξυπηρέτηση πελατών. Και πάλι υπάρχουν τρεις δουλειές εδώ που όλες πληρώνουν πάνω από 100.000 $ ετησίως.

Υπεύθυνος Επιτυχίας Πελατών

Ο πρώτος είναι ένας διαχειριστής επιτυχίας πελατών. Η δουλειά σας εδώ είναι στην πραγματικότητα πολύ απλή, που είναι να βοηθήσει στην οικοδόμηση της αφοσίωσης των πελατών με την επωνυμία. Και το κάνετε αυτό δουλεύοντας απευθείας με πελάτες και διασφαλίζοντας ότι πληρούνται όλες οι ανάγκες τους και ότι έχουν την απαραίτητη υποστήριξη για την επίτευξη των στόχων τους. Συνήθως, εάν μια ομάδα πωλήσεων απαιτεί έναν νέο πελάτη, στη συνέχεια θα μεταβιβάσει τον νέο πελάτη σε εσάς για περαιτέρω ενσωμάτωση του νέου πελάτη και παροχή υποστήριξης όταν είναι απαραίτητο.

Ευτυχώς, δεδομένης της φύσης αυτής της δουλειάς, πολλές εταιρείες δεν ενδιαφέρονται αν έχετε ή δεν έχετε πτυχίο κολάζ. Αντίθετα, θα θέλουν να δουν σχετική εμπειρία μερικών ετών στην εξυπηρέτηση πελατών. Και ο μισθός για αυτή τη δουλειά θα πέσει οπουδήποτε μεταξύ 85.000 $ έως και 149.000 $ ετησίως με τον μέσο μισθό για αυτήν τη δουλειά να βρίσκεται ακριβώς κάτω από το όριο των εκατό ανά έτος (920.820 $).

Και σας υπόσχομαι ότι δεν θα συνεχίσω να επαναλαμβάνομαι με αυτό, αλλά με τις περισσότερες θέσεις εργασίας σε αυτήν τη λίστα, οι περισσότερες εταιρείες αναζητούν προσλήψεις εξ αποστάσεως για αυτήν τη δουλειά.

Τεχνικός Υπεύθυνος Επιτυχίας Πελατών

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η δουλειά σας είναι βασικά η ίδια με έναν τακτικό διευθυντή επιτυχίας πελατών, εκτός από το ότι με αυτήν τη δουλειά, έχετε τις πρόσθετες τεχνικές δεξιότητες που σας επιτρέπουν να έχετε τεχνικές συνομιλίες με πελάτες. Πιθανότατα θα χρειαστεί να βοηθήσετε τους πελάτες με πράγματα όπως η διαμόρφωση του υπολογιστή, το email, η ενοποίηση λογισμικού, η ασφάλεια και η αρχιτεκτονική του συστήματος.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών καθώς και ένα πτυχίο πανεπιστημίου είναι κάποιο είδος σπουδών και πρότυπο για αυτήν τη δουλειά. Επιπλέον, κάθε είδους εμπειρία στον τομέα της πληροφορικής είναι επωφελής. Τώρα το τυπικό εύρος μισθών για αυτό το φλόκο είναι οπουδήποτε μεταξύ 80.000 $ και 157.000 $ ετησίως με τον μέσο μισθό να είναι περίπου 97.655 $ ετησίως

Ξέρω ότι δεν είναι τεχνικά 100.000 $ ετησίως, αλλά αν θέλετε να κερδίσετε επιπλέον 3.000 $, φροντίστε να επισκεφτείτε περισσότερα άρθρα σε αυτόν τον ιστότοπο μέσω αυτού του συνδέσμου http://Minetorial.com. Το επόμενο πεδίο που θα εξετάσουμε είναι το HR και το Recruiting.

Ανώτερος ειδικός για την απόκτηση ταλέντων (εργασία στο σπίτι)

Ένας ανώτερος ειδικός στην απόκτηση ταλέντων μπορεί είτε να εργαστεί σε μια εταιρεία προφύλαξης ή στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού μιας εταιρείας και η δουλειά σας θα είναι να εντοπίσετε, να προσελκύσετε και να βρείτε κατάλληλους υποψηφίους για συγκεκριμένες θέσεις εργασίας. Αυτό το κάνετε χρησιμοποιώντας διαφορετικές στρατηγικές όπως η ανάρτηση σε πίνακες θέσεων εργασίας και η προμήθεια από τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Η διαδικασία πρόσληψης μπορεί να είναι πολύ δύσκολη ακόμα κι αν έχετε μια δουλειά που πληρώνει πολύ περισσότερα από έξι νούμερα το χρόνο και φαίνεται ότι είναι ελκυστική, μπορεί να είναι ακόμα πολύ δύσκολο για την εταιρεία να καλύψει αυτόν τον ρόλο και γι’ αυτό ακριβώς οι εταιρείες θα προσλάβουν ταλέντα ειδικός απόκτησης για να βοηθήσει στη διαδικασία πρόσληψης.

Ορισμένες εταιρείες θα απαιτήσουν να έχετε κάποιο είδος πτυχίου κολάζ για αυτή τη δουλειά, αλλά ευτυχώς, πολλές εταιρείες στην πραγματικότητα δεν το κάνουν και μπορείτε να περιμένετε να κερδίζετε μεταξύ 80.000 και 150.000 $ ετησίως με μέσο ετήσιο μισθό περίπου 96.799 $.

Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού

Με την εργασία, είστε υπεύθυνοι για τη διασφάλιση της δίκαιης και ακριβούς αμοιβής στους υπαλλήλους μιας εταιρείας. Σε αυτή τη δουλειά θα είστε υπεύθυνοι για πράγματα όπως η δημιουργία δομών αμοιβών και παροχών μιας εταιρείας, η παρακολούθηση του μισθού της αγοράς για την τροποποίηση και την ανάπτυξη νέων σχεδίων αποδοχών και την επίβλεψη των εργασιακών δραστηριοτήτων εντός της εταιρείας για να διασφαλίσετε ότι όλοι αμείβονται σωστά.

Μια αρκετά απλή δουλειά και συνήθως οι περισσότερες χώρες θα ήθελαν να δουν ότι έχετε κάποιο είδος σχετικού πτυχίου κολάζ καθώς και κάποια προηγούμενη εμπειρία. Και μπορείτε να περιμένετε να κερδίζετε μεταξύ $101.000 και $249.000 ετησίως ως διευθυντής αμοιβών ανθρώπινου δυναμικού με τον μέσο ετήσιο μισθό να είναι περίπου $156.943 ετησίως.

Διαβάστε επίσης:10 άγνωστοι ιστότοποι που πληρώνουν 10 $ ανά ημέρα

Πώς να μετατρέψετε 1.000 € σε 100.000 € ανά έτος

Τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *