φορητά στεγνωτήρια ρούχων

Τα 5 καλύτερα φορητά στεγνωτήρια ρούχων για ταξίδια

Τα ταξίδια έχουν τη γοητεία τους. Μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας και να απολαύσετε τα αξιοθέατα με τον δικό σας ρυθμό. Αλλά έχει και τις δικές του ελλείψεις. Για παράδειγμα, αν ταξιδεύετε για μέρες συνεχόμενα, μπορεί να καταλήξετε με περισσότερα βρώμικα ρούχα παρά φρέσκα. Ενώ μπορείτε πάντα να κατευθυνθείτε σε ένα κατάστημα πλυντηρίων, είναι ασφαλές να πούμε ότι τα στεγνωτήρια του εμπορίου δεν είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους ρούχων. Τότε είναι που εμφανίζονται τα καλύτερα φορητά στεγνωτήρια ρούχων.

Αυτά τα στεγνωτήρια δεν είναι χρήσιμα μόνο για το στέγνωμα των ευαίσθητων και ελαφρών ρούχων αλλά και για το φρεσκάρισμα κοστουμιών και πουκάμισων. Είναι βολικά για το στέγνωμα των ρούχων σε περιορισμένους χώρους και είναι ελαφριά, που σημαίνει ότι δεν θα προσθέσουν πολλά στο συνολικό βάρος των αποσκευών σας.

Ωστόσο, προτού προχωρήσουμε, ας σας πούμε ότι αυτά τα φορητά και ελαφριά στεγνωτήρια δεν είναι τόσο ισχυρά ή ευρύχωρα όσο τα συμβατικά στεγνωτήρια. Τα φορητά μπορούν, το πολύ, να φιλοξενήσουν 3-5 μεγαλύτερα είδη ένδυσης και το πολύ 9-10 μικρά ενδύματα. Επιπλέον, συνήθως χρειάζεται περίπου μία ώρα ή περισσότερο για να ολοκληρωθεί η εργασία. Ως εκ τούτου, ταιριάζουν καλύτερα σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης ή όταν ταξιδεύετε.

Τώρα, αυτό έχει διευθετηθεί, ας δούμε μερικά από τα καλύτερα φορητά στεγνωτήρια ρούχων που μπορείτε να αγοράσετε για ταξίδια.

Πως να εξοικονομήσετε μπαταρία σε οποιοδήποτε φορητό υπολογιστή με Windows

6 καλύτερες οθόνες υπολογιστών για φοιτητές

1. Φορητό στεγνωτήριο ρούχων στο σπίτι φροντίδας

 • Ισχύς σε βάτ: 750W
 • Βάρος: 2,64 λίβρες
 • Διάσταση: 7,1 x 7,1 x 3,4 ίντσες
Τα καλύτερα φορητά στεγνωτήρια ρούχων για ταξιδιωτική φροντίδα στο σπίτιΤα καλύτερα φορητά στεγνωτήρια ρούχων για ταξιδιωτική φροντίδα στο σπίτι

Το πρώτο προϊόν στη λίστα μας είναι το φορητό στεγνωτήριο ρούχων της Home Care. Το βασικό χαρακτηριστικό αυτής της συσκευής είναι η υψηλή ισχύς και ο γρήγορος χρόνος στεγνώματος. Σε σύγκριση με το στέγνωμα ρούχων και ενδυμάτων κάτω από έναν ανεμιστήρα, αυτό μειώνει το χρόνο στεγνώματος στο μισό. Ταυτόχρονα, είναι απλό στη χρήση. Εκπέμπει επίσης υπεριώδη ακτινοβολία και απολυμαίνει σε κάποιο βαθμό τα βρεγμένα ρούχα. Προσθέστε σε αυτό, η σακούλα στεγνώματος διευκολύνει την όλη διαδικασία στεγνώματος.

Αυτό το στεγνωτήριο έχει μέγιστη χωρητικότητα 20 Kg. Ως εκ τούτου, μπορεί να θέλετε να ελέγξετε ξανά το βάρος πριν κρεμάσετε τα ρούχα σας. Ταυτόχρονα, δεδομένου ότι το στεγνωτήριο είναι κυκλικό, θα πρέπει να ισορροπήσετε το βάρος πριν το ανάψετε.

Παρά αυτούς τους περιορισμούς, αυτό το στεγνωτήριο λειτουργεί όπως αναμενόταν για μικρά και ευαίσθητα ρούχα που συνήθως δεν τα πηγαίνουν καλά σε συμβατικά στεγνωτήρια. Οι ταξιδιώτες έχουν επαινέσει ιδιαίτερα τη συσκευή γρήγορος χρόνος στεγνώματος. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να φρεσκάρετε τα ρούχα σας και να τα απαλλάξετε από τις ζάρες και τις ρυτίδες κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας.

Σημειώστε ότι θερμαίνει και το περιβάλλον του. Ως εκ τούτου, μπορεί να θέλετε να ελέγξετε τον χρόνο εκτέλεσης στο ενδιάμεσο. Και ναι, συνοδεύεται από ενσωματωμένο χρονόμετρο.

Αυτό που μας αρέσει

 • Λειτουργεί όπως διαφημίζεται
 • Η υπεριώδης ακτινοβολία βοηθά στην απολύμανση των ρούχων σε κάποιο βαθμό

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Όχι για βαριά ρούχα
 • Το να κρεμάσετε ρούχα και να τα εξισορροπήσετε μπορεί να είναι δύσκολο μερικές φορές

2. Στεγνωτήριο ρούχων EasyAcc

 • Ισχύς σε βάτ: 600W (110V)
 • Βάρος: 3,25 λίβρες
 • Διάσταση: 12,6 x 9,41 x 5,31 ίντσες
αρχείο χωρίς όνομα

Το στεγνωτήριο ρούχων EasyAcc μπορεί να μην είναι τόσο συμπαγές όσο το παραπάνω. Ωστόσο, φέρνει ένα σημαντικό χαρακτηριστικό στο τραπέζι – μια ενσωματωμένη σχάρα ρούχων. Φυσικά, η συμπαγής σχάρα σάς επιτρέπει να κρεμάτε κρεμάστρες μέσα στην τσάντα. Πριν προχωρήσετε περαιτέρω, ας σας πούμε ότι το στεγνωτήριο ρούχων EasyAcc δεν είναι τόσο ελαφρύ ή συμπαγές όσο το αντίστοιχο.

Ζυγίζει περίπου 3,25 κιλά και είναι λίγο μεγαλύτερο. Τούτου λεχθέντος, εάν αγαπάτε συχνά τα ταξίδια με αυτοκίνητο ή RV, αυτή θα είναι η τέλεια συσκευή για να σας βοηθήσει να στεγνώσετε τα ρούχα σας. Έχει χωρητικότητα έως και 10 κιλά και το μηχάνημα 600W εξασφαλίζει ότι τα ρούχα στεγνώνουν γρήγορα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί χρήστες έχουν επαινέσει τον γρήγορο χρόνο στεγνώματος και τον εύκολο μηχανισμό εργασίας. Εφόσον δεν πακετάρετε ένα φορτηγό ρούχα, θα πρέπει να έχετε στεγνά και φρέσκα ρούχα σε λίγες ώρες. Μάλιστα, ένας από τους χρήστες ανέφερε ότι το χρησιμοποιούν στεγνωτήριο για να φρεσκάρουν τα κοστούμια τους από τις ρυτίδες και τη μυρωδιά – το μόνο που χρειάζεται είναι ένας ψεκασμός με νερό και 15 λεπτά.

Αυτό το στεγνωτήριο EasyAcc είναι κατάλληλο για κάμπινγκ και ταξίδια. Εφόσον έχετε ρεύμα που λειτουργεί, θα πρέπει να είστε στο καθαρό. Ωστόσο, έχει κάποιους περιορισμούς. Για ένα, το καλώδιο τροφοδοσίας δεν είναι τόσο μακρύ όσο θα θέλαμε. Δεύτερον, είναι λίγο πιο βαριά.

Αυτό που μας αρέσει

 • Εύχρηστος
 • Ισχυρό, κατάλληλο για ελαφριά και μικρά ρούχα
 • Συνοδεύεται από χρονοδιακόπτες για έως και 4 ώρες
 • Ο πίνακας ελέγχου βρίσκεται μπροστά

3. Φορητό στεγνωτήριο ρούχων Mojoco

 • Ισχύς σε βάτ: 600 Wh (‎110 V)
 • Βάρος: 3,94 λίβρες
 • Διάσταση: 5,6 x 14,4 x 9,6 ίντσες
Τα καλύτερα φορητά στεγνωτήρια ρούχων για Travel Mojoco

Το φορητό στεγνωτήριο ρούχων Mojoco μοιάζει πολύ με το παραπάνω — τροφοδοτείται από μια μηχανή 600 Wh και έχει μια πτυσσόμενη ράβδο ρούχων στο κάτω μέρος και έναν πίνακα ελέγχου στο μπροστινό μέρος. Ωστόσο, αυτό που το ξεχωρίζει είναι η προσθήκη μιας κρεμάστρας στεγνωτηρίου. Αυτό το κομψό αξεσουάρ λειτουργεί και ως σφιγκτήρας και σας επιτρέπει να στερεώσετε την κρεμάστρα σε επίπεδες πλάκες.

Αυτό το χαρακτηριστικό καθιστά το στεγνωτήριο Mojoco ευέλικτο. Μπορείτε να το πάρετε μαζί σας σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, στην Airbnb ή σε μια κατασκήνωση χωρίς να ανησυχείτε για την τοποθέτηση. Και ναι, ο σφιγκτήρας λειτουργεί υπέροχα στις ανοιχτές πόρτες. Όπως και το παραπάνω, μπορείτε να επιλέξετε το auto time off ανάλογα με τα ρούχα που έχετε στα χέρια σας. Και εδώ, ισχύουν οι συνήθεις κανόνες – τα ελαφριά και μικρά ρούχα θα στεγνώσουν νωρίτερα σε σύγκριση με τα μεγάλα και βαριά ρούχα. Με λίγα λόγια, θα πρέπει να έχετε στεγνά ρούχα μέσα σε τέσσερις ώρες.

Περιττό να πούμε ότι το φορητό στεγνωτήριο ρούχων Mojoco έχει χτυπήσει τη χορδή στους υποψήφιους αγοραστές. Κάνει τη δουλειά του όπως διαφημίζεται. Η συμπαγής μορφή διευκολύνει το ταξίδι και αυτό είναι το καλύτερο μέρος.

Αυτό που μας αρέσει

 • Συμπαγής
 • Η κρεμάστρα στεγνωτηρίου (σφιγκτήρας) το κάνει να κρεμιέται

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Λίγο στη βαρύτερη πλευρά

4. Φορητό στεγνωτήριο ρούχων Letton

 • Ισχύς σε βάτ: 600 W (‎110 V)
 • Βάρος: 2,84 λίβρες
 • Διάσταση: N/A
Τα καλύτερα φορητά στεγνωτήρια ρούχων για Travel Letton

Ένα άλλο φορητό στεγνωτήριο ρούχων που αξίζει το σεντ του είναι το στεγνωτήριο Letton Clothes. Μπορεί να στεγνώσει περίπου 9-10 ρούχα μαζί. Επιπλέον, είναι ένα από τα ελαφρύτερα στεγνωτήρια ρούχων που κυκλοφορούν. Το μηχάνημα είναι ισχυρό και μπορείτε να περιμένετε να στεγνώσουν γρήγορα τα ρούχα σας.

Όπως το παραπάνω έτσι και εδώ φυσάει ζεστός αέρας από την κορυφή. Το καλό είναι ότι διαθέτει λειτουργία χρονοδιακόπτη για έως και επτά ώρες. Έτσι, εάν έχετε μερικά βαριά ρούχα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη ρύθμιση και να επιλέξετε τη λειτουργία θέρμανσης της επιλογής σας.

Παίρνετε τα συνηθισμένα αξεσουάρ όπως μια τσάντα ρούχων. Και ο αναδιπλούμενος μηχανισμός διευκολύνει το ταξίδι. Λάβετε υπόψη ότι το στεγνωτήριο Letton είναι πιο ακριβό από τα αντίστοιχα σε αυτήν τη λίστα. Αλλά εδώ, έχετε το πλεονέκτημα της τοποθέτησης πολλών ενδυμάτων μαζί, και αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα.

Αυτό που μας αρέσει

 • Ευρύχωρος
 • Πυγμάχος ελαφρού βάρους
 • Χρονοδιακόπτης έως 7 ώρες

5. Φορητό στεγνωτήριο ρούχων Prexon

 • Ισχύς σε βάτ: 250 W (240 V)
 • Βάρος: 1,17 λίβρες
 • Διάσταση: 5,8 x 3,1 x 3,1 ίντσες
Τα καλύτερα φορητά στεγνωτήρια ρούχων για το Travel Prexon Store

Το Prexon Portable Clothes Dryer είναι ένα από τα πιο φορητά στεγνωτήρια ρούχων εκεί έξω, ειδικά σε σύγκριση με τα αντίστοιχα παραπάνω. Και δεν είναι μόνο αυτό. Συνοδεύεται από μερικά αξεσουάρ που βοηθούν στο στέγνωμα των παπουτσιών ή στο ζέσταμα των κουβερτών όταν χρειάζεται. Ναι, το διάβασες σωστά! Επιπλέον, αν σας αρέσει το κάμπινγκ, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εξαιρετική συσκευή ως φορητή θερμάστρα. Τώρα, αυτό είναι κάτι.

Όπως τα περισσότερα στεγνωτήρια ρούχων, έχει επίσης τσάντα ρούχων. Ωστόσο, η χωρητικότητα είναι περιορισμένη και είναι κατάλληλο για μικρά ρούχα όπως κασκόλ, γάντια, εσώρουχα κ.λπ. Από την άλλη πλευρά, παράγει αρκετή θερμότητα για να στεγνώσει τα ρούχα σας σε λίγο περισσότερο από μία ώρα. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον εύκαμπτο σωλήνα για να κατευθύνετε τη θερμότητα μέσα στη μεγαλύτερη τσάντα ρούχων ή στο εσωτερικό των παπουτσιών. Επιπλέον, αν σας αρέσει το κάμπινγκ, μπορείτε να το διπλασιάσετε ως θερμάστρα και να χρησιμοποιήσετε τον εύκαμπτο σωλήνα για να ζεστάνετε την κουβέρτα/τον υπνόσακο σας.

Και πάλι, το στεγνωτήριο Prexon είναι λίγο μικρότερο σε σύγκριση με τα αντίστοιχα του. Αλλά αν πρέπει συχνά να αντιμετωπίζετε το στέγνωμα μικρών ρούχων, τότε αυτό είναι το καλύτερο στεγνωτήριο ρούχων φιλικό προς το ταξίδι. Είναι μια οικονομική επιλογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φρεσκάρετε τα ρούχα όποτε απαιτείται.

Αυτό που μας αρέσει

 • Συμπαγές και μικρό
 • Προμηθευτός
 • Πολύπλευρος
 • Μπορεί επίσης να στεγνώσει τα παπούτσια όταν χρειάζεται
 • Διπλασιάζεται ως θερμαντήρας χώρου σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης

Αντίο, βρωμερά ρούχα

Αυτά ήταν μερικά από τα καλύτερα φορητά στεγνωτήρια ρούχων φιλικά προς το ταξίδι που μπορείτε να αγοράσετε για να απαλύνετε τα δεινά σας. Και πάλι, δεν είναι τόσο γρήγορα ή ισχυρά όσο τα συμβατικά στεγνωτήρια, γι’ αυτό σας συνιστούμε να τα δοκιμάσετε πρώτα. Αλλά αν με ρωτάτε, είναι η καλύτερη εναλλακτική για τα βρωμερά και βρεγμένα ρούχα.

Διαβάστε επίσης :

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *