γρήγοροι φορτιστές για το Samsung Galaxy Tab

Οι 6 καλύτεροι γρήγοροι φορτιστές για το Samsung Galaxy Tab

Όπως και τα smartphone της, η Samsung έχει σταματήσει να συνδυάζει φορτιστές και με τη σειρά Galaxy Tab. Είτε αγοράζετε ένα tablet από τη μεσαίας κατηγορίας σειρά Galaxy Tab A είτε τη ναυαρχίδα της σειράς Tab S, πρέπει να επιλέξετε έναν επιπλέον γρήγορο φορτιστή για να γεμίσετε τη συσκευή. Φυσικά, η αγορά είναι γεμάτη επιλογές, οπότε αν είστε μπερδεμένοι, αυτός ο οδηγός θα σας φανεί χρήσιμος. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα για τους κορυφαίους γρήγορους φορτιστές για το Samsung Galaxy Tab.

Η τελευταία σειρά Galaxy Tab S9 της Samsung υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 45 W. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να είναι συμβατό με τον υπάρχοντα προσαρμογέα του smartphone σας. Τούτου λεχθέντος, εάν θέλετε ξεχωριστό προσαρμογέα, επιλέξτε έναν από την παρακάτω λίστα.

Πριν ξεκινήσουμε, ελέγξτε την υπάρχουσα κάλυψη σε tablet Samsung.

Διαβάστε επίσης: Πώς να ελέγξετε εάν το τηλέφωνό σας Samsung είναι αυθεντικό ή ψεύτικο

1. Φορτιστής INIU USB-C

Οι καλύτεροι φορτιστές για το Samsung Galaxy Tab 6

Ο γρήγορος φορτιστής INIU είναι ο μόνος με θύρα USB-A στη λίστα. Εάν έχετε πολλά χρονολογημένα καλώδια με θύρα USB-A, αυτό μπορεί να είναι η ιδανική επιλογή για το Galaxy Tab σας. Είναι επίσης ο πιο προσιτός φορτιστής διπλής θύρας στη λίστα.

Το INIU προσφέρει έναν γρήγορο φορτιστή GaN (Nitride Gallium) για τη σειρά Galaxy Tab σας. Η τεχνολογία GaN εξασφαλίζει ισχυρή και ασφαλή φόρτιση σε συμπαγή σχεδιασμό, και είναι μια καλή επιλογή για τους OEM (κατασκευαστές πρωτότυπου εξοπλισμού) τα τελευταία χρόνια. Η θύρα USB-C έχει ονομαστική ισχύ 45W, ενώ η θύρα USB-A υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση έως και 18W.

Όταν χρησιμοποιούνται και οι δύο θύρες, οι ταχύτητες φόρτισης πέφτουν στα 30W (USB-C) και στα 12W (USB-A). Εάν δεν έχετε παλιές συσκευές, μπορείτε να επιλέξετε ένα μοντέλο με δύο θύρες USB-C επίσης. Η ασφάλεια της συσκευής ελέγχεται επίσης, με την αποκλειστική τεχνολογία GaN της εταιρείας που παρακολουθεί τις θερμοκρασίες του προσαρμογέα πάνω από 3,2 εκατομμύρια φορές την ημέρα. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αγοραστές έχουν αφήσει θετικές κριτικές για την αναλογία τιμής προς απόδοση.

Αυτό που μας αρέσει

 • Θύρα USB-A
 • Μέτρα ασφαλείας
 • 3 χρόνια εγγύηση

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Διατίθεται μόνο σε μαύρο χρώμα

2. Samsung 45W USB-C Fast Charger

Οι καλύτεροι φορτιστές για το Samsung Galaxy Tab 5

Θέλετε να μείνετε μέσα στο οικοσύστημα της Samsung; Η εταιρεία προσφέρει έναν γρήγορο φορτιστή 45W για τα smartphone και τα tablet Galaxy σας. Είναι μια ανόητη αγορά για έναν μέσο Joe να φορτίζει γρήγορα τις συσκευές Samsung του.

Εάν είχατε μια δυσάρεστη εμπειρία με ένα αξεσουάρ τρίτου κατασκευαστή στο παρελθόν, μπορείτε να προτιμήσετε ένα επίσημο αξεσουάρ της Samsung. Εάν ναι, ελέγξτε τον γρήγορο φορτιστή 45 W της εταιρείας, που συνοδεύεται από καλώδιο USB-C σε USB-C στη συσκευασία.

Όπως ήταν αναμενόμενο, υποστηρίζει το Super Fast Charging 2.0 της Samsung και έχει υιοθετήσει αυστηρά μέτρα ασφαλείας για να διατηρεί υπό έλεγχο την υγεία της συσκευής και της μπαταρίας σας. Δυστυχώς, δεν χρησιμοποιεί τεχνολογία GaN, κάτι που οδηγεί σε ογκώδη εμφάνιση και αίσθηση. Επιπλέον, σε αντίθεση με ορισμένα ανταγωνιστικά προϊόντα, το τούβλο 45W της Samsung διαθέτει μόνο μία θύρα USB, κάτι που είναι λίγο τρομακτικό.

Αυτό που μας αρέσει

 • Επίσημη επιλογή από τη Samsung
 • Συνδυάζει καλώδιο USB-C σε USB-C

3. Anker USB-C Charger for Galaxy Tab

Οι καλύτεροι φορτιστές για το Samsung Galaxy Tab 1

Μιλώντας για αξεσουάρ τηλεφώνου και tablet, πώς μπορούμε να αφήσουμε τον Anker εκτός λίστας; Η εταιρεία είναι γνωστή για την προσφορά αξεσουάρ υψηλής ποιότητας σε λογικές τιμές και ο φορτιστής Nano 3 δεν αποτελεί εξαίρεση.

Ο γρήγορος φορτιστής 47W USB-C της Anker μπορεί να φορτίσει το Galaxy Tab σας και ακόμη και έναν κορυφαίο φορητό υπολογιστή. Η ασφάλεια της συσκευής δεν προκαλεί ανησυχία χάρη στην τεχνολογία ActiveShield 2.0 της Anker που παρακολουθεί τη θερμοκρασία πάνω από τρία εκατομμύρια φορές την ημέρα.

Λάβετε υπόψη ότι οι ταχύτητες φόρτισης πέφτουν στα 27W και 20W όταν χρησιμοποιούνται και οι δύο θύρες. Ο φορτιστής έχει τρεις χρωματικές επιλογές για να ταιριάζει με την αισθητική του Galaxy Tab σας. Οι αγοραστές επαίνεσαν Η προσφορά της Anker για σταθερή ποιότητα κατασκευής, γρήγορες ταχύτητες φόρτισης και συμπαγή μορφή.

Αυτό που μας αρέσει

 • Συμπαγές μέγεθος
 • Τεχνολογία GaN και ευρεία συμβατότητα
 • Επιλογές χρώματος

4. Φορτιστής UGREEN GaN USB-C

Οι καλύτεροι φορτιστές για το Samsung Galaxy Tab 3

Το UGREEN είναι ένα άλλο φημισμένο όνομα στην αγορά αξεσουάρ tablet. Αν και η εταιρεία προσφέρει αρκετούς φορτιστές, αυτός μας τράβηξε την προσοχή λόγω του μικρού μεγέθους του, των διπλών θυρών USB-C και της ευρείας συμβατότητας.

Η προσφορά της UGREEN είναι μέρος της σειράς Neode. Αυτή είναι μια προσφορά μεσαίας κατηγορίας με ταχύτητες φόρτισης 45 W, οι οποίες θα πρέπει να επαρκούν για το Galaxy Tab σας. Εκτός από tablet, λειτουργεί καλά με smartphone, smartwatches και φορητούς υπολογιστές USB-C.

Ο φορτιστής είναι εξοπλισμένος με το Power Dispenser System της UGREEN για αυτόματη προσαρμογή της ισχύος εξόδου για την προστασία της μπαταρίας μιας συσκευής. Δεν υπάρχει ξηρασία του θετικές κριτικές από αγοραστές στο Amazon. Τόσο πολύ, ο φορτιστής έχει γίνει ο αγαπημένος σύντροφος για πολλούς.

Αυτό που μας αρέσει

 • Στιβαρή ποιότητα κατασκευής
 • Δύο θύρες USB-C

5. Φορτιστής τοίχου Belkin 45W USB-C

Οι καλύτεροι φορτιστές για το Samsung Galaxy Tab 4

Αν και η Belkin είναι κυρίως γνωστή για την προσφορά αξεσουάρ για συσκευές Apple, ο φορτιστής τοίχου 45W USB-C της εταιρείας είναι επίσης συμβατός με smartphone και tablet Samsung Galaxy. Μπορεί να συμπληρώσει το Galaxy Tab S9 σας από 0-50 τοις εκατό σε λιγότερο από μισή ώρα.

Και οι δύο θύρες USB-C είναι ικανές για γρήγορη φόρτιση 45 W. Ωστόσο, όταν συνδέετε δύο συσκευές, οι ταχύτητες φόρτισης πέφτουν στα 25W και 20W αντίστοιχα. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο φορτιστής GaN έχει μια συμπαγή μορφή χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση και την αποδοτικότητα.

Δεν είναι μόνο αυτό – η Belkin προσφέρει ακόμη και Εγγύηση Συνδεδεμένου Εξοπλισμού αξίας 2.500 $ σε όλους τους αγοραστές. Η εγγύηση καλύπτει οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί από τον φορτιστή Belkin. Αυτό, σε συνδυασμό με μια τυπική διετή εγγύηση, θα σας προσφέρει αναμφίβολα ηρεμία.

Αυτό που μας αρέσει

 • Εξαιρετικό πρόγραμμα εγγύησης
 • Καθολική συμβατότητα

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Δεν αποστέλλεται με καλώδιο

6. Φορτιστής Spigen Compact USB-C

Οι καλύτεροι φορτιστές για το Samsung Galaxy Tab 2

Το Spigen είναι μέρος του SMAPP (Πρόγραμμα Συνεργασίας για Αξεσουάρ Κινητού Κινητού Samsung) και, ως εκ τούτου, πρέπει να πληροί τα υψηλά πρότυπα που έχει θέσει ο νοτιοκορεάτης κολοσσός για την παράδοση αξεσουάρ και φορτιστές υψηλής ποιότητας. Επίσης, ο φορτιστής GaN της εταιρείας ελέγχει όλα τα κουτιά για το tablet Samsung Galaxy.

Το συμπεριλαμβανόμενο chipset GaN της Spigen είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία IntelligentSafety για τη βελτίωση της απαγωγής θερμότητας και τη διατήρηση της θερμοκρασίας υπό έλεγχο. Το ενσωματωμένο πρότυπο ασφαλείας 15 σημείων εξαλείφει κάθε πιθανότητα βλάβης της συσκευής ή της μπαταρίας στο Galaxy Tab σας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ταχύτητα φόρτισης 45W του φορτιστή Spigen χωρίζεται σε 25W και 20W όταν συνδέετε δύο συσκευές ταυτόχρονα. Ο φορτιστής είναι διαθέσιμος σε αποχρώσεις Μαύρο, Μπλε και Λευκό και οι αγοραστές έχουν ενθουσιαστεί για την ποιότητά του, τις γρήγορες ταχύτητες φόρτισης και το μικρό μέγεθος στην ενότητα κριτικών.

Αυτό που μας αρέσει

 • Πρότυπα ασφαλείας
 • Εξαιρετική απόδοση

Φόρτιση σε χρόνο μηδέν

Όπως μπορείτε να δείτε από την παραπάνω λίστα, έχουμε συμπεριλάβει κυρίως φορτιστές με διπλές θύρες. Ο λόγος είναι ότι προσφέρουν την ευκολία να φορτίζετε μερικές συσκευές σας ταυτόχρονα. Οι Anker, UGREEN και Belkin παραμένουν οι κορυφαίες επιλογές μας για τις σταθερές προσφορές τους και το αποδεδειγμένο ιστορικό τους.

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα tablet για παιχνίδια

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *