Η 2η σεζόν του "House of the Dragon

Η 2η σεζόν του “House of the Dragon” θα έχει ακόμη περισσότερους δράκους — ορίστε ποιους πρέπει να γνωρίζετε

Δεδομένου του ονόματος της σειράς, δεν προκαλεί σοκ που οι δράκοι θα παίξουν έναν απαίσια σημαντικό ρόλο στη 2η σεζόν του “House of the Dragon“, ειδικά μετά από όσα συνέβησαν σε εκείνο το συγκλονιστικό φινάλε της 1ης σεζόν. (Ξέρετε, όταν ο δράκος του Aemond Targaryen Vhaghar σκότωσε τον γιο της Rhaenyra Lucerys Velaryon και του δράκων Arrahξεκινώντας τον μεγάλο πόλεμο διαδοχής στο House Targaryen.)

Και ενώ συναντήσαμε πολλά μυθικά τέρατα στην πρώτη σεζόν της σειράς prequel “Game of Thrones” — από τον δράκο Syrax της Rhaenyra Targaryen (Emma D’Arcy). Συρακούσαι στην κατακόκκινη απόχρωση Meleys καβάλα από τον Rhaenys (Εύα Μπεστ), στο άγριο Caraxes mounted by Daemon (Matt Smith) — the Dance of the Dragons σημαίνει ότι αναμφίβολα θα έρθουν περισσότερα πλάσματα στη δεύτερη σεζόν της σειράς. (Τα νέα επεισόδια θα ξεκινήσουν στο HBO και στο Max στις 16 Ιουνίου στις 10 μ.μ. ανατολική ώρα.)

Οι προαναφερθέντες fire-breathers θα επιστρέψουν για τη δεύτερη δόση (καλά, εκτός από τον Arrax, για προφανείς λόγους), καθώς και άλλα πλάσματα της πρώτης σεζόν όπως Seasmoke, Vermax, Dreamfyre και Vermithor. Μαζί τους θα είναι νέοι θεατές δράκοι όπως το χρυσό θηρίο του Aegon (Tom Glynn-Carney) Ηλιακά φάροι και Moondancerο δράκος της κόρης του Δαίμονα Baela — έχουμε ήδη πάρει μια ματιά σε αυτούς τους δύο το ολοκαίνουργιο τρέιλερ “House of the Dragon” — καθώς και Silverwing και Tyraxes. Υπάρχουν επίσης αρκετοί άγριοι δράκοι στο Dragonstone, οι οποίοι ενδέχεται να κάνουν εμφανίσεις την επόμενη σεζόν.

Και αν δυσκολεύεστε να θυμηθείτε ποιοι δράκοι ανήκουν στην Team Green (η πολιτική φατρία που υποστηρίζει τον ισχυρισμό του Aegon II Targaryen στον Iron Throne) έναντι της Team Black (αυτοί που υποστηρίζουν την κόρη του Viserys Rhaenyra Targaryen ως κληρονόμο του στέμματος) , ο Daemon το χάλασε εύκολα στο φινάλε της 1ης σεζόν.

PIA
VPN
| Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε
2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TechVorteX⁩ στο Viber

Ένας δράκος στο τρέιλερ του House of the Dragon
(Πίστωση εικόνας: HBO Max μέσω YouTube)

«Έχουν τρεις ενήλικες, σύμφωνα με τον λογαριασμό μου», είπε για τους Πράσινους. Όσο για τους Μαύρους, “έχουμε Syrax, Caraxes και Meleys. Οι γιοι σας έχουν Vermax, Arrax και Tyraxes. Η Baela έχει Moondancer… Υπάρχουν επίσης αζήτητοι δράκοι. Ο Seasmoke εξακολουθεί να κατοικεί στο Driftmark. Ο Vermithor και ο Silverwing ζουν στο Dragonmount, ακόμα Χωρίς καβαλάρη, υπάρχουν και τρεις άγριοι δράκοι, που φωλιάζουν όλοι εδώ… Το Dragonstone έχει 13 έως 4 αυγά. Έτσι, πηγαίνοντας στη δεύτερη σεζόν, το Team Black έχει το πλεονέκτημα της περισσότερης δύναμης του δράκου, αλλά αμφιβάλλουμε ότι το Team Green θα πέσει χωρίς μάχη.

Όλοι αυτοί οι δράκοι αναμφίβολα θα δώσουν μια φλογερή ώθηση σε αυτές τις μάχες μεταξύ των αδερφών Targaryen: σε μια νέα ταινία του HBO, ο showrunner του “House of the Dragon” Ryan Condal δήλωσε: “Σεζόν δεύτερη, ετοιμάζεται πόλεμος. Ήμασταν ενθουσιασμένοι που μπες σε αυτό γιατί αυτό είναι το ζουμερό μέρος του δράματος… Και τα δυο οι πλευρές έχουν δράκους. Το διακύβευμα συνεχίζει να ανεβαίνει και να ανεβαίνει και να ανεβαίνει».

 

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *