Η Disney+ λανσάρει Ad-Supported Tiers σε Ευρώπη και Καναδά

Νέα πιο προσιτά προγράμματα Disney+ που υποστηρίζονται από διαφημίσεις έρχονται σε χώρες της Ευρώπης και του Καναδά τον Νοέμβριο. Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε

Η δημοφιλής υπηρεσία ροής Disney+ ανοίγει επίπεδα (και πακέτα) που υποστηρίζονται από διαφημίσεις σε επιλεγμένες τοποθεσίες σε όλη την Ευρώπη και στον Καναδά από την 1η Νοεμβρίου . Οι συνδρομητές μπορούν επίσης να αναμένουν νέες τιμές για τα επίπεδα συνδρομής όταν κυκλοφορήσουν τα νέα προγράμματα.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είδαν την κυκλοφορία του επιπέδου που υποστηρίζεται από διαφημίσεις τον Δεκέμβριο του 2022 και θα έρθει στην Ευρώπη και τον Καναδά σε λίγες εβδομάδες. Στην Ευρώπη, το νέο επίπεδο θα είναι διαθέσιμο σε συνδρομητές στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Νορβηγία, την Ελβετία και τη Δανία.

Η τιμή της νέας υπηρεσίας θα ξεκινά από 4,99 £/5,99 ευρώ το μήνα στην Ευρώπη και 7,99 δολάρια τον μήνα στον Καναδά. Ή, στην Ευρώπη, μπορείτε να πληρώνετε 79,90 £ ετησίως για το τυπικό πρόγραμμα ή 109,90 £ για τη συνδρομή premium.

Διαβάστε επίσης: Πώς να αποσυνδεθείτε από χρήστες και συσκευές σε υπηρεσίες

Η Disney λανσάρει διαβαθμίσεις που υποστηρίζονται από διαφημίσεις στην Ευρώπη και στον Καναδά

Το νέο επίπεδο που υποστηρίζεται από τις τυπικές διαφημίσεις Disney+ διαθέτει έως και Full HD 1080p με τη δυνατότητα να έχει δύο ταυτόχρονες ροές σε 5.1 και στερεοφωνικό. Το premium σχέδιο θα έχει βίντεο έως 4K UHD και HDR με τέσσερις ταυτόχρονες ροές και ήχο Dolby Atmos.

Οι υπάρχοντες πελάτες στη Γερμανία μπορούν να διατηρήσουν την τρέχουσα συνδρομή τους στην ίδια τιμή με την επιλογή να μεταβούν στο τυπικό πρόγραμμα που υποστηρίζεται από διαφημίσεις.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Disney, Joe Earley, σημειώνει: «Η ισχυρή δυναμική των σχεδίων μας που υποστηρίζονται από διαφημίσεις στις ΗΠΑ καταδεικνύει τη σημασία της παροχής στους καταναλωτές επιλογής, ευελιξίας και αξίας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα επεκτείνουμε αυτήν την προσφορά σε περισσότερες αγορές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης και του Καναδά, και θα λανσάρουμε ένα νέο premium duo bundle Disney+ και Hulu χωρίς διαφημίσεις αυτό το φθινόπωρο, καθώς λαμβάνουμε βήματα προς τη διάθεση εκτεταμένου περιεχομένου Hulu μέσω Disney+ αργότερα φέτος για τους συνδρομητές πακέτου.”

Συνολικά, οι νέες βαθμίδες συνδρομής θα επιτρέψουν στους χρήστες να επιλέξουν το πρόγραμμα που ταιριάζει στον προϋπολογισμό τους, χωρίς να χάνουν κανένα από το αποκλειστικό περιεχόμενο της Disney. Το Disney+ περιλαμβάνει περιεχόμενο από Disney, Star Wars, Marvel, Pixar, Nat Geo και άλλα.

Τα βασικά και premium προγράμματα που υποστηρίζονται από διαφημίσεις προσφέρουν πρόσβαση στην πλήρη βιβλιοθήκη πρωτότυπου και περιεχομένου βιβλιοθήκης, δημιουργούν προφίλ, ταυτόχρονη προβολή σε έως και τέσσερις ταυτόχρονες ροές και ποιότητα βίντεο έως 4K UHD.

Εγγραφείτε στο Disney+

Εάν δεν είστε ακόμα συνδρομητής ή δεν θέλετε να περιμένετε για τις νέες βαθμίδες, δεν είναι ποτέ αργά να εγγραφείτε στο Disney+ . Εκτός από αποκλειστικό περιεχόμενο, η υπηρεσία παρέχει πολλές επιλογές χρήστη.

Για παράδειγμα, μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο για προβολή εκτός σύνδεσης για να τα παρακολουθήσετε ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Εάν θέλετε να διασφαλίσετε ότι τα παιδιά σας θα έχουν το καλύτερο περιεχόμενο για την ηλικία τους, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα παιδικό προφίλ.

Εάν κάνετε ροή περιεχομένου Disney+ από το τηλέφωνό σας, μπορεί να σας ενδιαφέρει να εξοικονομήσετε δεδομένα παρακολουθώντας το Disney+. Ή, αν θέλετε να μοιραστείτε τη διασκέδαση με άλλους, πάρτε μια ψηφιακή δωροκάρτα Disney+.

Διαβάστε επίσης:

Πώς να εγκαταστήσετε το iOS 17 Public Beta στο iPhone σας

Πώς να κερδίσετε 10000 δολάρια σε ένα μήνα το χρόνο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *