Η δυνατότητα Γρήγορης απάντησης του Gmail σάς επιτρέπει να αντιδράτε στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Η δυνατότητα Γρήγορης απάντησης του Gmail σάς επιτρέπει να αντιδράτε στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σαν να ήταν μηνύματα κειμένου

Αφού δοκίμασε μια λειτουργία Γρήγορης απάντησης στο Gmail πέρυσι, η Google είναι έτοιμη να κάνει τη λειτουργία μόνιμο μέρος του προγράμματος-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της — τουλάχιστον για ορισμένους χρήστες.

Η Google έχει αρχίσει να κυκλοφορεί τη Γρήγορη απάντηση στην έκδοση Android του Gmail και η νέα λειτουργία έχει στόχο να διευκολύνει την απάντηση σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η ενημέρωση στο Gmail είναι προφανώς μέρος της τελευταίας απόθεσης δυνατοτήτων Android που κυκλοφόρησε σήμερα, σύμφωνα με Android Authority.

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨TechVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης :

Από τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, δεν έχουν όλοι τη νέα ενημέρωση διεπαφής χρήστη. Η διάθεση είναι σε εξέλιξη και οι σημειώσεις απόρριψης λειτουργιών Android δεν παρέχουν σαφήνεια σχετικά με το πότε όλοι θα έχουν πρόσβαση στη Γρήγορη απάντηση.

Για όσους δεν το έχουν λάβει, θα εξακολουθείτε να βλέπετε τα κουμπιά Απάντηση, Απάντηση σε όλους και Προώθηση στο κάτω μέρος των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Πατώντας αυτά τα κουμπιά εμφανίζεται ένα παράθυρο πλήρους οθόνης για τη σύνθεση της απάντησής σας.

GIF της δυνατότητας Γρήγορης απάντησης στο Gmail

(Πίστωση εικόνας: Google)

Η νέα διεπαφή χρήστη γρήγορης απάντησης αντικαθιστά όλα αυτά με ένα νέο πλαίσιο κειμένου που μπορείτε να πατήσετε για να εισάγετε γρήγορα μια σύντομη απάντηση. μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να επισυνάψετε ένα αρχείο. Υπάρχει ένα αναπτυσσόμενο μενού για να επεξεργαστείτε τους παραλήπτες ή να απαντήσετε σε όλους όσους περιλαμβάνονται στο αρχικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Και φυσικά, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ένα κουμπί αντίδρασης emoji.

Μόλις ξεκινήσετε να πληκτρολογείτε, το κουμπί emoji αντικαθίσταται με ένα κουμπί αποστολής. Για να πληκτρολογήσετε μεγαλύτερα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διατίθεται επίσης ένα κουμπί επέκτασης για μετάβαση στην κανονική οθόνη σύνταξης email.

Μια μεγαλύτερη αλλαγή στην εφαρμογή Android Gmail θα μπορούσε να είναι στα σκαριά, καθώς το Android Authority αναμένει ότι ένα νέο κουμπί Gemini θα έρθει στο Gmail. Η προσθήκη εντοπίστηκε από έναν συνεργάτη του Android Authority και θα επέτρεπε τόσο ερωτήματα από χρήστες όσο και περιλήψεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου — δύο λειτουργίες που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του Google I/O.

Αναβαθμίστε τη ζωή σας με μια καθημερινή δόση από τις μεγαλύτερες τεχνολογικές ειδήσεις, τα hacks στον τρόπο ζωής και την επιμελημένη μας ανάλυση. Γίνετε ο πρώτος που θα μάθετε για τα τελευταίας τεχνολογίας gadget και τις πιο δημοφιλείς προσφορές.

Επί του παρόντος, η έκδοση του προγράμματος περιήγησης του κουμπιού Gemini είναι διαθέσιμη στους χρήστες του Workspace. Το Workspace είναι μια σουίτα προϊόντων Google που απευθύνεται σε επιχειρήσεις. Επομένως, δεν είναι σαφές πότε οι μη επαγγελματίες χρήστες του Gmail σε προγράμματα περιήγησης θα λάβουν αυτό το κουμπί, πολύ περισσότερο την εφαρμογή Android.

Άλλες νέες δυνατότητες στη σημερινή Απόπτωση λειτουργιών Android φαίνεται να επικεντρώνονται κυρίως στο Google Meet και στο Google Home. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επεξεργάζονται τελικά μηνύματα στο Google Messages.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *