Η τσάντα ταξιδιού σας χρειάζεται αυτόν τον φορτιστή

Η τσάντα ταξιδιού σας χρειάζεται αυτόν τον φορτιστή

Βασικά Takeaways

  • Ο Nomad 65W Slim Power Adapter είναι ένας λεπτός και ελαφρύς φορτιστής που χωράει εύκολα σε κάθε τσάντα, καθιστώντας τον ιδανικό για ταξίδια.
  • Μπορεί να παρέχει αρκετή ισχύ για την αργή φόρτιση ενός φορητού υπολογιστή και μιας επιπλέον συσκευής, καθιστώντας το βολικό για τη φόρτιση πολλών συσκευών εν κινήσει.
  • Ωστόσο, διατίθεται σε κορυφαία τιμή σε σύγκριση με φορτιστές με παρόμοιες εξόδους και μπορεί να μην ταιριάζει σε όλα τα στυλ πρίζας, συμπεριλαμβανομένων των πολύπριζων.

Η χρήση του νιτριδίου του γαλλίου (GaN) συνέχισε να συρρικνώνει το φυσικό μέγεθος των φορτιστών, αλλά Nomad 65W Slim τροφοδοτικό πηγαίνει τα πράγματα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Αυτός ο λεπτός φορτιστής είναι σχεδόν ο τέλειος φορτιστής ταξιδιού.

Διαβάστε επίσης: Πώς να φορτίσετε το Apple Watch σας

Nomad 65W Slim τροφοδοτικό σε λευκό φόντο
Nomad 65W Slim τροφοδοτικό

Ο λεπτός μετασχηματιστής τροφοδοσίας Nomad 65W μπορεί να παρέχει αρκετή ισχύ για να επιβραδύνει τουλάχιστον τη φόρτιση του φορητού υπολογιστή σας και μιας επιπλέον συσκευής. Είναι επίσης λεπτό και αρκετά ελαφρύ ώστε να χωράει σχεδόν σε κάθε τσάντα, καθιστώντας το ιδανικό για ταξίδια.

Μάρκα Νομάς

Παραγωγή 65W

Χρώμα Καρβίδιο

Περιλαμβάνεται καλώδιο Οχι

Θύρες φόρτισης Δύο USB-C

Διάσταση 3 x 1,9 x 0,58 ίντσες (76,4 x 48,5 x 14,9 mm)

Πλεονεκτήματα

  • Αρκετά λεπτό ώστε να χωράει σε οποιαδήποτε τσάντα
  • Δύο θύρες USB-C

Μειονεκτήματα

  • Premium τιμή σε σύγκριση με φορτιστές με παρόμοιες αποδόσεις
  • Δεν ταιριάζει σε όλους τους τύπους πρίζας, συμπεριλαμβανομένων των πολύπριζων

Ένας φορτιστής στο μέγεθος ενός Zippo

Nomad 65W Slim Power Adapter δίπλα στο μοντέλο 35W
Justin Duino/MakeUseOf

Όταν έβγαλα για πρώτη φορά το κουτί του Nomad 65W Slim Power Adaptor, η πρώτη μου εντύπωση ήταν «Ουάου». Χρησιμοποιώ συνεχώς συρρικνούμενους φορτιστές GaN για χρόνια, αλλά ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποιον που να είναι τόσο κατάλληλος για ταξίδια. Το μικρό μέγεθος και το βάρος του σημαίνει ότι μπορώ να το ρίξω στη μικρότερη θήκη τεχνολογίας και να ξεχάσω ότι είναι ακόμα και στην τσάντα μου.

δύο φορτιστές σε μπλε φόντο

Οι φορτιστές GaN δεν απέχουν πολύ από το να αντικαταστήσουν τους κανονικούς φορτιστές σας. Ρίχνουμε μια ματιά στο πώς λειτουργούν.

Πριν φτάσει η μονάδα κριτικής μου, ταξίδεψα μαζί Μετασχηματιστής 130W της Nomad. Ενώ οι τρεις θύρες USB-C και η έξοδος ισχύος ήταν υπεραρκετά για να κρατήσουν όλες τις συσκευές μου πλήρως φορτισμένες, ο ίδιος ο φορτιστής είναι βαρύς και ογκώδης. Τα 0,73 λίβρες (332 g) δεν ακούγονται σαν πολύ βάρος, αλλά όταν είναι σε μια τσάντα που είναι ήδη γεμισμένη με άλλα ηλεκτρονικά είδη, το βάρος αρχίζει να αυξάνεται.

Nomad 65W Slim Adapter Power in a Moment Tech Organizer Mini
Justin Duino/MakeUseOf

Με το μειωμένο μέγεθος, θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω και μια μικρότερη θήκη ηλεκτρονικών. Προηγουμένως χρησιμοποιούσα ένα Peak Design Tech Pouch. Δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο, αλλά τώρα που τα πάντα, από το iPhone μέχρι τον φορητό υπολογιστή μου φορτίζονται μέσω USB-C, έχω λιγότερα καλώδια να φέρω. Χάρη στους αδυνατισμένους μετασχηματιστές ρεύματος Nomad, μπορώ να χωρέσω τα πάντα Moment Tech Organizer Mini με ελεύθερο χώρο.

Το άλλο πλεονέκτημα που βρήκα στα ταξίδια είναι ότι η επίπεδη σχεδίαση μου επέτρεψε να συνδέσω εύκολα τον φορτιστή σε περισσότερες πρίζες. Τα ξενοδοχεία μερικές φορές δεν προσφέρουν αρκετά βύσματα και τα ογκώδη τούβλα δεν χωρούν εύκολα πίσω από το κρεβάτι. Επιπλέον, καθώς οι θύρες USB-C είναι στραμμένες προς τα πάνω ή προς τα κάτω όταν οι αναδιπλούμενες άκρες είναι συνδεδεμένες σε μια πρίζα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το λυγισμό και το σπάσιμο των καλωδίων σας εάν δεν υπάρχει αρκετός διαθέσιμος χώρος.

Τι συμβαίνει όταν συνδέετε δύο συσκευές;

Nomad 65W Slim τροφοδοτικό συνδεδεμένο σε πρίζα τοίχου με καλώδια USB-C
Justin Duino/MakeUseOf

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτός ο φορτιστής Nomad μπορεί να αποδώσει μέγιστη ισχύ 65 W. Αυτό σημαίνει ότι εάν συνδέσετε ένα μόνο καλώδιο USB-C σε οποιαδήποτε από τις θύρες και συνδέσετε το άλλο άκρο σε μια μεγάλη συσκευή όπως ένα MacBook, όλα τα 65 W ηλεκτρικής ενέργειας θα πάνε σε αυτόν τον φορητό υπολογιστή.

Τώρα, αν χρησιμοποιούσατε και τις δύο θύρες USB-C ταυτόχρονα, καμία δεν θα έβγαζε τα πλήρη 65W. Αντίθετα, το Nomad χωρίζει την έξοδο σε 45W και 20W. Κοιτάζοντας το κάτω μέρος του φορτιστή, θα δείτε ότι η θύρα στα αριστερά είναι μπλε και η δεξιά είναι μαύρη. Η εταιρεία κωδικοποιεί το χρώμα των θυρών για να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε ποια θα παρέχει περισσότερη ισχύ: η μπλε θύρα παρέχει 45 W.

Διπλές θύρες USB-C στο κάτω μέρος του Nomad 65W Slim Power Adapter
Justin Duino/MakeUseOf

Στις περισσότερες περιπτώσεις, όταν φορτίζετε μεγαλύτερα αντικείμενα, θα θέλετε να διατηρήσετε τη δευτερεύουσα θύρα άδεια. Τα 65W είναι συνήθως η ελάχιστη απαίτηση για αργή φόρτιση ενός φορητού υπολογιστή. Συνήθως χρησιμοποιούσα τον φορτιστή σε πλήρη έκταση μόνο τη νύχτα, όπου ο διαχωρισμός 45W/25W δεν είχε καμία δυσκολία να εξαντλήσει το MacBook Pro, το iPhone 15 Pro Max και το Apple Watch (με τη βοήθεια ενός MagSafe Duo).

Υπάρχει επίσης μια έκδοση 35W

Εάν δεν χρειάζεστε ισχύ 65 W, δύο θύρες USB-C ή εάν αυτός ο φορτιστής είναι κάπως πολύ μεγάλος για εσάς, το Nomad πουλάει επίσης ένα μοντέλο 35 W. Είναι ελαφρύτερο για τα μαλλιά και λίγο πιο κοντό, αλλά η πραγματική διαφορά είναι ότι περιλαμβάνει μόνο μία θύρα USB-C.

Το μοντέλο 35W είναι περίπου 30 $ φθηνότερο, αλλά θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα να ξοδέψετε τα επιπλέον μετρητά για να πάρετε την έκδοση 65W. Όχι μόνο η δεύτερη θύρα USB-C θα είναι χρήσιμη για τη φόρτιση όλων των συσκευών σας, αλλά τα 35 W δεν θα είναι αρκετά για να φορτίσετε μερικές από τις μεγαλύτερες συσκευές σας. Αν το μόνο που ταξιδεύετε είναι ένα smartphone και ένα ζευγάρι ακουστικά, το μικρότερο μοντέλο του Nomad θα λειτουργήσει τέλεια για εσάς.

Πρέπει να αγοράσετε το Nomad 65W Slim τροφοδοτικό;

Άτομο που κρατά τον λεπτό μετασχηματιστή τροφοδοσίας Nomad 65W με τις προεξοχές σε έκταση
Justin Duino/MakeUseOf

Το Nomad δεν εμπορεύεται απευθείας το Λεπτός μετασχηματιστής ισχύος 65W ως αξεσουάρ ταξιδιού, αλλά το συνιστώ ανεπιφύλακτα για όσους αναζητούν φορτιστή εν κινήσει. Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός είναι τέλειος για κάθε τσάντα μεγέθους και ταιριάζει σε μέρη όπου τα πιο ογκώδη τούβλα δεν το κάνουν. Αυτός ο φορτιστής είναι μια εύκολη σύσταση.

Το μεγαλύτερο «ελάττωμα» του Slim Power Adapter είναι η επιμήκης σχεδίασή του. Ενώ ο φορτιστής λειτουργεί τέλεια στις περισσότερες πρίζες, μπορεί να καλύψει πρόσθετα βύσματα όταν χρησιμοποιείται με ορισμένα πολύπριζα. Δεν αντιμετώπισα ποτέ αυτό το πρόβλημα κατά τη διάρκεια των δοκιμών μου, αλλά είναι ένα που εντοπίστηκε από έναν συνάδελφό μου.

Φυσικά, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε τον Slim Power Adapter της Nomad στο σπίτι, αλλά δεν είναι η πιο οικονομική επιλογή. Καθώς οι οικιακούς φορτιστές τείνουν να είναι πιο μόνιμα εξαρτήματα, θα συνιστούσα ένα τροφοδοτικό 200W-300W από τη Satechi ή την Ugreen, η οποία μπορεί να φορτίσει γρήγορα σχεδόν οτιδήποτε συνδέσετε σε αυτούς.

Nomad 65W Slim τροφοδοτικό σε λευκό φόντο
Nomad 65W Slim τροφοδοτικό

Ο λεπτός μετασχηματιστής τροφοδοσίας Nomad 65W μπορεί να παρέχει αρκετή ισχύ για να επιβραδύνει τουλάχιστον τη φόρτιση του φορητού υπολογιστή σας και μιας επιπλέον συσκευής. Είναι επίσης λεπτό και αρκετά ελαφρύ ώστε να χωράει σχεδόν σε κάθε τσάντα, καθιστώντας το ιδανικό για ταξίδια.

Διαβάστε επίσης: Οι καλύτεροι φορτιστές αυτοκινήτου iPhone

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα Wireless PowerShare της Samsung για ασύρματη φόρτιση άλλων συσκευών

Το Microsoft Surface έχει κολλήσει στην οθόνη με το λογότυπο των Windows;

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *