8 Συμβουλές για τα χρήματα για να γίνουν οι έφηβοι εκατομμυριούχοι

Ιστότοποι που θα σας πληρώσουν 150 € την ημέρα

Ψάχνετε για ιστότοπο που θα σας πληρώσει 150 € σε μια μέρα; Βρήκα 15 ιστότοπους που μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε για να βγάζετε εύκολα χρήματα καθημερινά. Οι περισσότεροι από αυτούς τους ιστότοπους δεν απαιτούν εμπειρία και τίποτα για να ξεκινήσετε και το νούμερο ένα θα σας αποφέρει περισσότερα χρήματα από ένα μηχάνημα ATM. 

Google Opinion Rewards

Ίσως έχετε ακούσει ότι μπορείτε να κερδίσετε χρήματα online κάνοντας έρευνες, αλλά έλα, όλοι γνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους ιστότοπους ερευνών είναι πλήρεις και απάτες και μπορεί να καταλήξετε να κερδίζετε μερικά δολάρια ανά ώρα εργασίας. Ωστόσο, η γενική συναίνεση που βασίζεται σε 2,6 εκατομμύρια κριτικές είναι ότι τα Google Opinion Rewards είναι διαφορετικά και λειτουργούν πραγματικά.

Για αρχή, το Google Opinion Rewards σας προσφέρει η ίδια εταιρεία πίσω από την Google που είναι η Google. Και ενώ είναι πιο εύκολο για τους μικρότερους ιστότοπους ερευνών να σας εξαπατήσουν, η Google είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο και είναι πιθανό να ακολουθήσει την υπόσχεσή της να σας πληρώσει για τις έρευνες. Το Google Opinion Rewards σας επιτρέπει να συμμετάσχετε σε μερικές έρευνες, με κάποιες να διαρκούν μόνο λίγα δευτερόλεπτα και να κερδίσετε χρήματα με αυτόν τον τρόπο.

Μπορείτε να κάνετε αυτές τις έρευνες κατά τη διάρκεια μιας βόλτας πίσω στο σπίτι από τη δουλειά, το βράδυ στο κρεβάτι ή ενώ έχετε μια συνάντηση με τη φύση. Το να ξεκινήσετε είναι πολύ εύκολο, απλώς κατεβάστε την εφαρμογή στη συσκευή σας iPhone ή Android και απαντήστε σε μερικές βασικές ερωτήσεις για τον εαυτό σας. Στη συνέχεια, θα αρχίσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κάθε φορά που υπάρχει μια έρευνα στην οποία μπορείτε να συμμετάσχετε με τα χρήματα να αποστέλλονται απευθείας στον λογαριασμό σας στο PayPal.

Προφανώς, με αυτό που λέγεται, αυτό δεν πρόκειται να είναι το είδος της εφαρμογής που θα αντικαταστήσει τη δουλειά σας, αλλά αν μπορείτε απλώς να κερδίσετε μερικά επιπλέον δολάρια κατά τη διάρκεια του χρόνου σας, τότε μπορεί να αρχίσει να αθροίζεται πολύ γρήγορα. Σίγουρα δεν είναι χρήματα που αλλάζουν τη ζωή, αλλά τελικά, είναι εύκολο να βγάλεις χρήματα και έτσι θα του δώσω το 1/10 σε βαθμολογίες.

Διαβάστε επίσης:4 κερδοφόρες ιστοσελίδες που θα σας πληρώσουν 

Enroll

Το Enroll είναι ένας ιστότοπος δοκιμών χρηστών που σας επιτρέπει να βγάλετε εύκολα χρήματα για δοκιμές ιστοσελίδων, εφαρμογές για κινητά και άλλα παρόμοια. Η ιδέα είναι απλή, εγγραφείτε στον ιστότοπο ως ελεγκτής και πληρωθείτε για τη δοκιμή χρηστικότητας και την αποστολή σχολίων με βάση την εμπειρία σας. Αυτό που κάνει την Εγγραφή να διαφέρει από ορισμένους από τους άλλους παρόμοιους ιστότοπους σε αυτήν τη λίστα είναι ότι η εγγραφή δεν απαιτεί να έχετε μικρόφωνο ή κάμερα web.

Μπορείτε απλώς να ελέγξετε τις πληροφορίες τους, να ακολουθήσετε τις οδηγίες τους και να απαντήσετε σε μερικές ερωτήσεις με βάση την εμπειρία σας από τη χρήση του ιστότοπου. Μια γρήγορη δοκιμή λίγων λεπτών μπορεί να σας αποφέρει από 0,50 έως 2 $ και μια πιο σύνθετη δοκιμή μπορεί να σας κερδίσει έως και 10 $. Δεν είναι κακό, αλλά υπάρχουν άλλοι ιστότοποι δοκιμών χρηστών που πληρώνουν πολλά χρήματα, τα οποία θα εξετάσουμε σύντομα. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο εκτός από τους άλλους ιστότοπους που θα εξετάσουμε σε αυτό το άρθρο. 

Θα δώσω εγγραφή 2/10 γιατί δεν είναι το καλύτερο στη λίστα ειδικά σε σύγκριση με το νούμερο ένα. 

Second To None

Δεύτερον είναι ένας μυστικός ιστότοπος αγοραστών στον οποίο μπορείτε να εγγραφείτε και να αρχίσετε να κερδίζετε επιπλέον εισόδημα κάνοντας πράγματα όπως το φαγητό και τα ψώνια. Οι μυστήριοι αγοραστές τους εργάζονται ως ανεξάρτητοι εργολάβοι, η εργασία είναι διαθέσιμη ως βάση ανάθεσης όπου έχετε πλήρη επιλογή να αποφασίσετε εάν θα αποδεχτείτε ή όχι μια ανάθεση όταν γίνουν διαθέσιμες.

Το Second To None ψηφίστηκε ως το καλύτερο μέρος για εργασία της Inc το 2019 και προσφέρει αναθέσεις αγορών σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε είναι ένα κινητό τηλέφωνο, μια αξιόπιστη σύνδεση στο διαδίκτυο και ένα μέσο μεταφοράς. Εκτός από αυτό όμως, το να ξεκινήσετε είναι πολύ εύκολο και μπορείτε να αρχίσετε να κερδίζετε έως και 20 $ την ώρα ως μυστικός αγοραστής. Θα δώσω είναι ένα 3/10

Foap .

Ποιος ήταν ο τρόπος για να πουλήσετε μια φωτογραφία που τραβήξατε στο iPhone ή την προσωπική σας συσκευή σε εταιρείες όπως η Bank of America, η Sony και η Volvo και να κερδίσετε χρήματα κάνοντάς το; Αυτές οι φωτογραφίες είναι κυριολεκτικά selfies του εαυτού σας, φωτογραφίες που τραβήξατε από το φαγητό σας ή φωτογραφία ιστιοπλοϊκού που τραβήξατε. Λοιπόν, όπως πιθανώς έχετε μαντέψει αυτή τη στιγμή, μπορείτε με έναν ιστότοπο που ονομάζεται foap.

Αυτό ακούγεται πολύ παρόμοιο με μια άλλη λέξη που δεν θα ήθελα να σχολιάσω. Το Foap σάς επιτρέπει να ανεβάσετε τα βίντεο και τις φωτογραφίες που τραβάτε με το τηλέφωνό σας και στη συνέχεια να τα πουλάτε σε επωνυμίες, πρακτορεία ή σε οποιονδήποτε είναι πρόθυμο να τα αγοράσει. Στη συνέχεια, η Foap θα μοιραστεί αυτά τα κέρδη μαζί σας 50/50. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε περισσότερα χρήματα υποβάλλοντας βίντεο και φωτογραφίες στις «αποστολές» τους. 

Απλώς ακολουθήστε την αποστολή και ανεβάστε ένα ή περισσότερα βίντεο ή φωτογραφίες που αντικατοπτρίζουν το είδος των εικόνων που αναζητά η επωνυμία. Εάν επιλέξουν τις εικόνες σας και μερικές φορές επιλέγουν πολλές εικόνες, τότε κερδίζετε εκατοντάδες δολάρια. Για να ξεκινήσετε, απλώς κατεβάστε την εφαρμογή στο Apple store ή στο play store στη συσκευή σας Android, εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό και ξεκινήστε να δημοσιεύετε. Ακούγεται άψογο, σωστά; χαχα το δίνω 4/10

Lime

Το Lime είναι ένα είδος φρούτου, αλλά εκτός αυτού είναι επίσης μια εταιρεία σκούτερ που μπορείτε να κερδίσετε αρκετά καλά χρήματα για τον εαυτό σας. Τώρα ίσως σκέφτεστε πώς μπορείτε να κερδίσετε χρήματα με τα σκούτερ και το πιο σημαντικό γιατί να χρησιμοποιήσετε ασβέστη; Λοιπόν, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα με τα σκούτερ αποχυμώνοντάς τα με το να γίνετε αποχυμωτής λάιμ. 

Οι αποχυμωτές λάιμ είναι άνθρωποι που κάνουν χυμό λάιμ, όχι πραγματικά λάιμ, αλλά σκούτερ λάιμ. Βασικά αυτοί οι άνθρωποι περπατούν ή οδηγούν στην πόλη τους συγκομίζοντας ή μαζεύοντας σκούτερ από το δρόμο. Στη συνέχεια αποχυμώνουν ή φορτίζουν εκεί σκούτερ και στη συνέχεια τα αφήνουν σε καθορισμένα σημεία που παρέχονται από την εφαρμογή. Η διαδικασία είναι πολύ απλή, επειδή οι αποχυμωτές λάιμ μπορούν να κερδίσουν περίπου 8 $ ανά σκούτερ και ανάλογα με το πόσο δύσκολο είναι στη συγκομιδή του σκούτερ, θα μπορούσατε να πληρώνεστε περισσότερα ανά σκούτερ.

Πολλοί αποχυμωτές λάιμ ανέφεραν ότι κερδίζουν μεταξύ 20 και 30 $ ανά ώρα αποχυμώνοντας λάιμ. Θα δώσω στον χυμό λάιμ 5/10.

Bird

Έχετε ακούσει για την lime, την εταιρεία σκούτερ, αλλά άλλη εταιρεία σκούτερ από την οποία μπορείτε να κερδίσετε χρήματα φορτίζοντας σκούτερ είναι η Bird. Η ιδέα του να κερδίζεις χρήματα με το πουλί είναι λίγο διαφορετική και ειλικρινά, η δυνατότητα να βγάλεις περισσότερα χρήματα με το Bird παρά με το Lime είναι μεγαλύτερη. Με το bird, θα εγγραφείτε ως ιπτάμενος πουλιών μέσω της εφαρμογής όπου ξεκινάτε ως ιπτάμενος επιπέδου 1, αλλά μπορείτε να ανεβείτε επίπεδο ολοκληρώνοντας διάφορες εργασίες.

Με κάθε επίπεδο κατάστασης κερδίζετε επιπλέον ζεύγη και τρόπους για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Ξεκινώντας από το επίπεδο δύο, ξεκλειδώνετε υψηλότερα αμειβόμενες εργασίες, όπως η συλλογή σκούτερ. Η βασική τιμή για κάθε σκούτερ που συλλέγετε είναι 5 $, αλλά όσο πιο δύσκολο είναι να εισπράξει το σκούτερ, τόσο υψηλότερη θα είναι η αμοιβή.

Οι ενεργοί ιπτάμενοι πτηνών έχουν αναφέρει ότι κερδίζουν έως και 100 $ την ημέρα συλλέγοντας και φορτίζοντας σκούτερ. Προφανώς για να ακούτε τόσο πολύ, πρέπει να είστε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικοί. Το να έχετε ένα φορτηγό SUV ή φορτηγό θα είναι πιο αποτελεσματικό γιατί θα σας επιτρέψει να συλλέξετε περισσότερα σκούτερ σε σύγκριση με ένα μεσαίο μέγεθος. Θα δώσω στο πουλί ένα 5/10.

mistry market

Πληρωθείτε για να ψωνίσετε, να φάτε ή να παίξετε. Τουλάχιστον αυτό είναι το μοντέλο με τη δύναμη της αγοράς. Είναι ένας ιστότοπος mistry market στον οποίο μπορείτε να εγγραφείτε και να πληρώνεστε για να απολαύσετε τη ζωή. Η δουλειά ή η αποστολή είναι πολύ απλή, πηγαίνετε σε ένα κατάστημα, ένα εστιατόριο ή έναν κινηματογράφο και προσποιηθείτε ότι είστε ένας κανονικός πελάτης. Εν τω μεταξύ, κρατάτε σημειώσεις και συντάσσετε μια αναφορά η οποία στη συνέχεια δίνεται σε μια τρίτη εταιρεία, όπως η δύναμη της αγοράς.

Η πληρωμή μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη δυσκολία της εργασίας και το κατάστημα που επισκέπτεστε. Αλλά κατά μέσο όρο μπορείτε να περιμένετε να κερδίζετε περίπου 20 $ την ώρα ως μυστικός αγοραστής. Δεν είναι κακό και θα του δώσω 5/10.

Clearvoice

Μπορεί να έχετε ακούσει για ιστότοπους όπως το upwork και το freelancer, αυτοί οι ιστότοποι σας επιτρέπουν να υποβάλετε προτάσεις σε πελάτες που αναζητούν μια υπηρεσία που μπορεί να προσφέρετε. Έφτιαξα ολόκληρη την ανεξάρτητη επιχείρησή μου πάνω από το upwork πριν γίνω blogger πλήρους απασχόλησης. Ωστόσο, θέλω να παρουσιάσω έναν νέο ιστότοπο που ονομάζεται Clearvoice. 

Το Clearvoice είναι ένας ιστότοπος ανεξάρτητης γραφής που αποκτήθηκε πρόσφατα από τον δημοφιλή ιστότοπο fivrr. Το Clearview είναι εντελώς διαφορετικό από άλλους ιστότοπους ελεύθερου επαγγελματία. Από ιστότοπους όπως το upwork, οι ελεύθεροι επαγγελματίες κερδίζουν συμβόλαια υποβάλλοντας προσφορές σε προτάσεις. Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι μερικές φορές μπορεί να δημιουργήσει αύξηση στο κουμπί όπου για να βρείτε θέσεις εργασίας, ορίζετε την προσφορά στο χαμηλότερο δυνατό κόστος πολύ κάτω από τον προϋπολογισμό του πελάτη, προκειμένου να γίνετε πιο ελκυστικοί για τη δουλειά.

Ως αποτέλεσμα, καταλήγετε να βγάζετε πολύ λιγότερα χρήματα από όσα πραγματικά αξίζετε. Με το Clearview δεν πραγματοποιείται καμία υποβολή προσφορών, αντ ‘αυτού υποβάλλετε το χαρτοφυλάκιό σας για να ορίσετε την εργασία σας και το Clearview θα σας αναθέσει αυτόματα σε εργασίες που ταιριάζουν στο προφίλ σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να κερδίσουν από 200 $ έως και 1.000 $ ανά εργασία και ορισμένες εργασίες χρειάζονται λιγότερο από μια ημέρα για να ολοκληρωθούν. Θα του δώσω 6/10.

Gigwalk

Κατεβάζοντας τη λίστα, έχουμε έναν ιστότοπο που ονομάζεται gigwalk. Το Gigwalk σάς επιτρέπει να ολοκληρώσετε μικρές δουλειές για επιχειρήσεις και να κερδίσετε απίστευτα εύκολα χρήματα. Οι εργασίες περιλαμβάνουν πράγματα όπως η λήψη φωτογραφιών από ράφια παντοπωλείου για να εξασφαλιστεί ότι ένα προϊόν εμφανίζεται σωστά. Έλεγχος μενού σε εστιατόρια ή επίσκεψη σε εταιρικές εκδηλώσεις για παρακολούθηση της ποιότητας και της ακρίβειας.

Οι εργασίες στο gigwalk μπορεί να διαρκέσουν από πέντε λεπτά έως μερικές ώρες για να ολοκληρωθούν και θα πληρώνουν από 3 έως 100 $ ανάλογα με την πολυπλοκότητα των εργασιών. Οποιοσδήποτε μπορεί να κερδίσει χρήματα κάνοντας αυτό, είτε θέλετε να ξοδέψετε χρήματα είτε θέλετε έναν ολόκληρο επιπλέον μισθό, αυτή είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για χρήση. Το ξεκίνημα είναι πολύ γρήγορο, απλά κατεβάστε την εφαρμογή gigwalk στη συσκευή σας Android ή Apple.

Καταχωρίστε τον λογαριασμό σας και, στη συνέχεια, απαντήστε σε μερικές βασικές ερωτήσεις σχετικά με τον εαυτό σας, συνδέστε τον λογαριασμό σας στο PayPal, ώστε να μπορέσετε πραγματικά να πληρωθείτε και να ξεκινήσετε. Θα δώσω σε αυτό ένα σταθερό 6/10. 

Snapwire

Τι θα γινόταν αν μπορούσατε να κερδίσετε χρήματα από τις ίδιες φωτογραφίες που δημοσιεύσατε στο Instagram, εκτός από το ότι τις δημοσιεύατε κάπου αλλού που στην πραγματικότητα σας έβγαζε χρήματα που ονομάζεται snapwire. Το Snapwire είναι πολύ παρόμοιο με έναν άλλο ιστότοπο σε αυτήν τη λίστα που είναι το foap. Μπορείτε να πουλήσετε τις φωτογραφίες σας σε κορυφαίες μάρκες και να κερδίσετε χρήματα. Εκτός από φωτογραφίες, μπορείτε επίσης να πουλάτε βίντεο, γραφιστική και έργα τέχνης.

Υπάρχουν ουσιαστικά δύο τρόποι για να κερδίσετε χρήματα σε αυτήν την εφαρμογή. Ο πρώτος τρόπος είναι να ανεβάσετε ποιοτικές φωτογραφίες, γραφικά σχέδια και βίντεο στο χαρτοφυλάκιό σας και όταν κάποιος αγοράσει κάτι από εσάς, θα κερδίσετε μια προμήθεια. Ο δεύτερος τρόπος είναι η συμμετοχή σε προκλήσεις ή διαγωνισμούς που οι πελάτες κάνουν. Πολύ παρόμοιο με το foap, υπάρχει μια λίστα απαιτήσεων και εάν η φωτογραφία, το βίντεο ή το γραφικό σας σχέδιο πληρούν αυτές τις απαιτήσεις, ο πελάτης πιθανότατα θα επιλέξει τους yoirs ως νικητή και αυτό θα σας πληρώσει περισσότερα χρήματα.

Το ποσό των χρημάτων που κερδίζετε εξαρτάται από το αίτημα, αλλά μπορεί να κυμαίνεται από 25 $ έως 700 $. Αυτό που είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι μπορείτε να κρατήσετε το 100% του συνόλου των κερδών. Θα του δώσω 6/10. 

Scribie

Εάν είστε καλός ακροατής και μπορείτε επίσης να πληκτρολογείτε πολύ καλά στον υπολογιστή, τότε μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από την άνεση του σπιτιού σας μεταγράφοντας ήχο ή βίντεο. Το Scribie είναι μια υπηρεσία μεταγραφής που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι εταιρείες για να μεταγράψουν πράγματα όπως ομιλίες, συσκέψεις, ηχογραφήσεις, τηλεφωνικές συνομιλίες, ακόμη και βίντεο YouTube. Αυτό μπορεί να μην είναι πολύτιμο για εσάς, αλλά πολλές εταιρείες θα πληρώσουν κορυφαία δολάρια για αυτήν την υπηρεσία.

Το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε είναι ένας υπολογιστής, μια σύνδεση στο Διαδίκτυο και ένας λογαριασμός PayPal, ώστε να μπορείτε να πληρώνεστε και ένα καλό πληκτρολόγιο μπορεί επίσης να είναι μια εξαιρετική υποστήριξη. Οι αρχάριοι μπορούν να κερδίζουν έως και 800 $ το μήνα μεταγραφή, ενώ οι πιο προηγμένοι πληκτρολογητές μπορούν να κερδίσουν έως και 3.200 $ από την άνεση του σπιτιού σας. Θα δώσω στον scribie ένα 7/10. 

Field Agent

Μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο χρησιμοποιούν πράκτορα πεδίου για να εκτελέσουν διάφορες εργασίες για την επιχείρησή τους και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε επιπλέον χρήματα κάνοντας αυτήν την απλή εργασία. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, μπορείτε να συλλέξετε πληροφορίες για τις επωνυμίες και τους λιανοπωλητές τραβώντας φωτογραφίες, κοινοποιώντας απόψεις και ολοκληρώνοντας άλλες εργασίες. Πολλές από αυτές τις εργασίες μπορούν να γίνουν ενώ κάνετε πράγματα που θα κάνατε συνήθως.

Πράγματα όπως η λήψη φωτογραφιών, το υλικό μάρκετινγκ και τα καταστήματα και η διασφάλιση ότι παρουσιάζονται σωστά. Επιπλέον, τα σχόλιά σας βοηθούν τις εταιρείες να προσφέρουν τα προϊόντα και την εμπειρία που είναι δυνατή. Έτσι, όχι μόνο κερδίζετε χρήματα, αλλά βοηθάτε επίσης δυνητικά εκατομμύρια άλλους ανθρώπους. Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που ήδη κερδίζουν χρήματα με τον πράκτορα, οπότε αυτός είναι σίγουρα ένας νόμιμος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι η εφαρμογή θα σας πληρώσει αμέσως αφού ολοκληρώσετε μια εργασία και η έναρξη είναι εύκολη. Απλώς κατεβάστε την εφαρμογή πρακτόρων πεδίου, κάντε κράτηση και ολοκληρώστε την εργασία σας. Μόλις ολοκληρωθεί η εργασία, ο επί τόπου αντιπρόσωπος θα ελέγξει την υποβολή σας και μόλις εγκριθεί η υποβολή σας, τα χρήματα θα σταλούν απευθείας στον τραπεζικό σας λογαριασμό μέσω απευθείας μεταφοράς.

Οι άνθρωποι έχουν αναφέρει ότι κερδίζουν από 100 $ την ημέρα έως και 300 $ την ημέρα για εργασίες λίγων ωρών. Το δίνω 8/10. 

clock, money, growth

TryMyUI

Το TryMyUI είναι ένας άλλος ιστότοπος για τον οποίο έχουμε μιλήσει σε αυτήν τη λίστα σε ρόλο εκτός από καλύτερο. Με το TryMyUI, δοκιμάζετε ιστότοπους είτε στην κινητή συσκευή σας είτε στον επιτραπέζιο υπολογιστή και δίνετε ειλικρινή σχόλια σχετικά με την εμπειρία σας χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο. Η αποστολή μηνυμάτων συνίσταται στο να κάνετε διάφορες εργασίες στον ιστότοπο ή την εφαρμογή για κινητά και να δίνετε ειλικρινή σχόλια σχετικά με το τι σας άρεσε και τι δεν σας άρεσε στην εμπειρία σας.

Όλα αυτά θα συμβούν κατά την εγγραφή της οθόνης και της φωνής σας. Κάθε εργασία θα σας αποφέρει 10 $ και συνήθως θα σας πάρει περίπου 20 έως 30 λεπτά για να ολοκληρώσετε και δεν υπάρχει όριο στο πόσες εξετάσεις μπορείτε να κάνετε ανά ημέρα. Οι πληρωμές αποστέλλονται κάθε Παρασκευή στον λογαριασμό σας στο PayPal. Επομένως, τεχνικά δεν πληρώνεστε καθημερινά, αλλά εξακολουθείτε να πληρώνεστε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Αυτό είναι πολύ καλύτερο από το να κάνετε έρευνες σε άλλους ιστότοπους. Το να ξεκινήσετε είναι πολύ εύκολο, απλώς μεταβείτε στον ιστότοπο, κάντε κλικ στο “πληρωθείτε για δοκιμή” δημιουργήστε έναν δωρεάν λογαριασμό και ξεκινήστε να κερδίζετε χρήματα. Το TryMyUI είναι ένα σταθερό 8/10 στα βιβλία μου. 

Fiverr

Τι θα γινόταν αν μπορούσατε να κερδίσετε χρήματα στέλνοντας στους ανθρώπους φωτογραφίες σας που ντύνεστε σαν παράνομος ποδηλάτης ή ντύνεστε σαν τροφοδότης και λέγοντας ό,τι θέλουν οι άνθρωποι να πείτε ή ουρλιάζοντας σε έναν θάμνο; Τι λέτε για αυτό; Λοιπόν, όλα αυτά είναι δυνατά χάρη σε έναν ιστότοπο που ήδη γνωρίζουμε και ονομάζεται Fiverr.

Μπορείτε επίσης να πουλήσετε πραγματικές υπηρεσίες στο Fiverr, όπως το σχεδιασμό λογότυπων, την επεξεργασία βίντεο ή τη δημιουργία έργων τέχνης NFT, αλλά αυτά τα πράγματα απαιτούν δεξιότητες και ποιος έχει χρόνο να πάει και να μάθει μια νέα δεξιότητα; Το θέμα εδώ είναι ότι μπορείτε κυριολεκτικά να κερδίσετε χρήματα κάνοντας οτιδήποτε με το fiverr, ακόμα κι αν δεν έχετε μια συγκεκριμένη δεξιότητα στην οποία είστε καλοί όπως το γράψιμο, το σχέδιο ή το τραγούδι, μπορείτε ακόμα να κερδίσετε χρήματα όντας έξυπνοι, δημιουργικοί ή αστείοι. .

Ανάλογα με το πώς το προσεγγίζετε αυτό, μπορείτε να κερδίσετε πολλά χρήματα. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βγάζουν πάνω από έξι νούμερα ετησίως στο fiverr. Θα του δώσω 9/10.

UserTesting

Το UserTesting είναι βασικά σαν το apple of the research slash testing user world. Ενώ οι πλατφόρμες ερευνών θα σας στέλνουν έρευνες χαμηλής ποιότητας που σας πληρώνουν πένες σε δολάρια, το UserTesting.com σας πληρώνει σε δολάρια σε δολάρια. Μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο χρησιμοποιούν αυτόν τον ιστότοπο για να αποκτήσουν πληροφορίες για τα προϊόντα τους.

Αυτές είναι εταιρείες που πρόκειται να πληρώσουν πολύ καλά χρήματα για να λάβουν πραγματική ανατροφοδότηση από πραγματικούς ανθρώπους. Μιλώ για 4 $ για κάθε έρευνα 5 λεπτών, 10 $ για κάθε έρευνα 20 λεπτών και μεταξύ 30 $ έως 120 $ για κάθε ζωντανή συνέντευξη που μπορεί να διαρκέσει από 30 λεπτά έως μια ώρα. Ίσως αναρωτιέστε “καλά Kingsley, τι ακριβώς κάνω στο UserTesting.com;” 

Όπως και ορισμένοι άλλοι ιστότοποι σε αυτήν τη λίστα, το UserTesting είναι μια πλατφόρμα εμπειρίας πελατών χρηστικότητας. Με άλλα λόγια, θα δοκιμάζετε πράγματα όπως ιστότοπους, εφαρμογές, ακόμη και πραγματικά φυσικά προϊόντα, για να βεβαιωθείτε ότι η εμπειρία χρήστη κατά τη χρήση αυτών των προϊόντων είναι παράλληλη με τις προσδοκίες της επωνυμίας. Για να ξεκινήσετε, θα χρειαστείτε έναν υπολογιστή, μια σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο, ένα μικρόφωνο εάν ο υπολογιστής σας δεν έχει ήδη και έναν λογαριασμό PayPal εάν θέλετε να πληρώνεστε.

Απλώς μεταβείτε στο UserTesting.com, κάντε κλικ στο επάνω μέρος όπου λέει “πληρωμένος για δοκιμή”, εισαγάγετε το email σας και ακολουθήστε τις οδηγίες για να ξεκινήσετε. Νομίζω ότι είναι εύκολο να πούμε ότι το να κερδίζεις λίγα επιπλέον χρήματα και να βοηθάς επωνυμίες να δημιουργήσουν καλύτερα προϊόντα και εμπειρία που θα βοηθήσουν τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο είναι ένα win-win. Θα δώσω σε αυτό το τέλειο 10/10.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *