Καλύτερα APK ροής για FireStick

Καλύτερα APK ροής για FireStick [Checked & Updated in 2024]

Αυτός ο λεπτομερής οδηγός θα σας δείξει μερικά από τα καλύτερα APK ροής για FireStick, Fire TV, FireStick 4K και Fire TV Cube.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι δεν είμαστε σίγουροι εάν αυτά τα APK έχουν α άδεια για ροή συγκεκριμένου περιεχομένου στην περιοχή σας, επομένως η χρήση VPN είναι απαραίτητη για ασφαλή περιήγηση.

Καλύτερα APK ροής για FireStick

Έχουμε επιμεληθεί μια λίστα με τα καλύτερα APK ροής για το FireStick που μπορείτε να φορτώσετε πλευρικά χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Downloader.

Ωστόσο, προτού προχωρήσετε στη διαδικασία πλευρικής φόρτωσης, φροντίστε να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN στο FireStick για να διασφαλίσετε την ασφαλή περιήγηση.

Διαβάστε επίσης:  Πώς να εγκαταστήσετε το HD Streamz στο FireStick

1. Ταινία HD

best-streaming-apks-for-firestick-Movie-hd

Με το Movie HD, μπορείτε να εξερευνήσετε ποιοτικό περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένου του δωρεάν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές σε διάφορα είδη!

Η εφαρμογή λαμβάνει τακτικές ενημερώσεις για να διασφαλίσετε ότι έχετε πρόσβαση στο πιο πρόσφατο περιεχόμενο από τη βιομηχανία της ψυχαγωγίας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει AMPlayer ή NV Player για ροή περιεχομένου σε Movie HD.

2. FilmPlus

best-streaming-apks-for-firestick-Film-plus

Το FilmPlus είναι μια δωρεάν προσφορά εφαρμογής ταινιών χιλιάδες από τις πιο πρόσφατες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές όλο το streaming σε ποιότητα HD.

Μπορείτε επίσης να βελτιώσετε την εμπειρία προβολής σας ενσωματώνοντας απρόσκοπτα το FilmPlus με το Real Debrid. Ωστόσο, οι χρήστες θα πρέπει να εγκαταστήσουν BPlayer για να μπορείτε να κάνετε ροή περιεχομένου στο FilmPlus.

3. TVMob

best-streaming-apks-for-firestick-TV-Mob

Το TVMob είναι μια δωρεάν εφαρμογή ζωντανής τηλεόρασης που προσφέρει σχεδόν 700+ ροή τηλεόρασης κανάλια από διάφορες χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ινδία.

Είτε ψάχνετε Τηλεοπτικές εκπομπές, ενημερώσεις ειδήσεων ή ταινίεςαυτή η πλατφόρμα έχει όλα όσα χρειάζεστε.

4. Kodi

best-streaming-apks-for-firestick-Kodi

Το Kodi, αρχικά γνωστό ως XBMC, είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων που σας επιτρέπει να παίζετε βίντεο, μουσική και άλλα αρχεία ψηφιακών πολυμέσων στο FireStick. Το Kodi κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση (Nexus 20.3) με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά.

Τα πρόσθετα Kodi είναι πολύ δημοφιλή για την προσφορά μιας ατελείωτης λίστας ταινιών, εκπομπών, ντοκιμαντέρ και ζωντανών τηλεοπτικών καναλιών.

5. BeeTV

best-streaming-apks-for-firestick-bee-tv

Το BeeTV είναι μια αξιόπιστη δωρεάν εφαρμογή ροής που κυκλοφορεί εδώ και καιρό, προσφέροντας πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και ντοκιμαντέρ δωρεάν.

Η εφαρμογή ανακτά συνδέσμους ροής υψηλής ποιότητας για την καλύτερη εμπειρία ροής. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους και να ενσωματώσετε την εφαρμογή με λογαριασμούς Real Debrid ή Trakt.

6. Rapid Streamz

best-streaming-apks-for-firestick-Rapid-streamz

Το Rapid Streamz είναι μια πολύ γνωστή δωρεάν εφαρμογή ροής, που σας επιτρέπει να μεταδώσετε περίπου 800 ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια από χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και την Ινδία.

Ενώ η εφαρμογή είναι ευρέως αναγνωρισμένη για την περιεκτική της αθλητική κάλυψη οι χρήστες μπορούν επίσης να απολαμβάνουν κορυφαία βαθμολογία ταινίες, ντοκιμαντέρ, τηλεοπτικά ριάλιτι, κι αλλα.

7. Νέα τηλεόραση

best-streaming-apks-for-firestick-nova-tv

Η Nova TV είναι γεμάτη με πλούσιο περιεχόμενο, κερδίζοντας την ευρεία αναγνώριση για την προβολή μιας συλλογής ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές που είναι συνήθως κλειδωμένα πίσω paywalls.

Η εφαρμογή μεταδίδει περιεχόμενο σε ποιότητα HD και μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε ένα εξωτερική συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων για εξατομικευμένες συνεδρίες προβολής.

8. SportsFire

best-streaming-apks-for-firestick-sports-fire

Αν ψάχνετε για ροή αθλητικών χωρίς buffer, το SportsFire δεν θα σας απογοητεύσει. Η εφαρμογή καλύπτει μια ποικιλία αθλημάτων, όπως ποδόσφαιρο, κρίκετ και τένις.

Το SportsFire έχει ένα πολύ εύκολη στη χρήση διεπαφή πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε πολύ χρόνο για να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

9. FreeFlix HQ

best-streaming-apks-for-firestick-Freeflix-hq

Το FreeFlix HQ παρέχει έναν συνδυασμό και των δύο κλασικές και πρόσφατες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες. Το μόνο πιθανό έξοδο μπορεί να είναι η περιστασιακή διακοπή του διαφημίσεις κατά τη διάρκεια των συνεδριών προβολής σας.

Ενώ η πλατφόρμα αναφέρει ότι παρέχει υπότιτλους κανένα δεν ήταν ορατό κατά τη δοκιμή της εφαρμογής.

10. Ζωντανή Net TV

best-streaming-apks-for-firestick-live-net-tv

Στην τελευταία του έκδοση v4.9προσφέρει η εφαρμογή Live Net TV 700+ ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια από πολλές χώρες, όλα πλήρως Ελεύθερος!

Συμβατό με διάφορα εξωτερικούς παίκτες όπως το MX player, το VLC player και το XYZ player, η εφαρμογή παρέχει ευελιξία και ευκολία για την εμπειρία προβολής σας.

11. TeaTV

best-streaming-apks-for-firestick-Tea-tv

Η τελευταία έκδοση του TeaTV (v10.7.5) έχει όλα όσα θα μπορούσατε να ζητήσετε σε μια εφαρμογή ροής. Είτε ψάχνετε ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές ή ντοκιμαντέρτο TeaTV σας καλύπτει.

Λαμβάνει τακτικές ενημερώσεις από προγραμματιστές, διασφαλίζοντας ότι είστε πάντα σε αρμονία με τις τελευταίες εκδόσεις.

12. HDO Box

best-streaming-apks-for-firestick-hdo-box

Το HDO Box σάς δίνει πρόσβαση σε μια τεράστια συλλογή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών, που εκτείνονται και στα δύο κλασικούς και σύγχρονους τίτλους. Η εφαρμογή προσφέρει περιεχόμενο που προέρχεται από εξέχουσες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των Netflix, Hulu και Apple TV+.

Από προεπιλογή, το HDO Box μεταδίδει όλο το περιεχόμενο σε High Definition (HD), αλλά οι χρήστες το έχουν ευκαμψία να επιλέξουν τους προτιμώμενη ποιότητα βίντεο.

13. Στρέμιο

best-streaming-apks-for-firestick-Stremio

Το Stremio διευκολύνει τους χρήστες του FireStick με ένα εκτεταμένη βιβλιοθήκη περιεχομένου για αρκετό καιρό. Παρέχει πολυάριθμα πρόσθετα για να βελτιώσετε την εμπειρία.

Ένα τέτοιο αξιοσημείωτο πρόσθετο είναι Torrentioτο οποίο διευρύνει την επιλογή περιεχομένου προμηθεύοντας συνδέσμους HD από Χείμαρος. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε ενεργοποίηση Υπότιτλοι και προσθέστε εξωτερικές συσκευές αναπαραγωγής όπως MX player και VLC player στην εφαρμογή.

14. TVTap Pro

best-streaming-apks-for-firestick-TV-Tap-pro

Το TVTap Pro είναι μια εξαιρετική εφαρμογή ζωντανής τηλεόρασης με εκπληκτικά 500+ ζωντανά κανάλια που εκτείνονται 9 διαφορετικές κατηγορίες όπως ταινίες, ειδήσεις, αθλήματα και μουσική.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι η εφαρμογή δεν εμφανίζει διαφημίσεις. Επιπλέον, η εφαρμογή είναι συμβατή με MX player και Go player.

15. OnStream

best-streaming-apks-for-firestick-onstream

Το OnStream επιτρέπει στους χρήστες να μεταδίδουν ροή 18.000 ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές δωρεάν. Επιπλέον, η εφαρμογή υποστηρίζει υπότιτλους σε διάφορες γλώσσες συμπεριλαμβανομένων Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά.

Ενώ το OnStream παρέχει την επιλογή σύνδεσης, δεν είναι υποχρεωτική. Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή, μπορείτε να ξεκινήσετε την εμπειρία ψυχαγωγίας σας με αυτήν ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο.

16. Flix Vision

Το Flix Vision APK είναι ένα εφαρμογή ροής όλα σε ένατο οποίο υποστηρίζει πολλές συσκευές, συμπεριλαμβανομένου του Amazon FireStick.

Η εφαρμογή τραβάει περιεχόμενο απευθείας από διαδικτυακούς ιστότοπους ροής ταινιών, προσφέροντας όχι μόνο ταινίες αλλά και μια ποικιλία επιλογών όπως π.χ. Τηλεοπτικές εκπομπές, ζωντανή τηλεόραση και anime.

17. Viva TV

best-streaming-apks-for-firestick-viva-tv

Το Viva TV APK είναι μια εξαιρετική εφαρμογή, η οποία παρέχει ροή υψηλής ευκρίνειας των πιο πρόσφατων ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών. Συμπληρώνει την εμπειρία θέασης χάρη στο Real Debrid.

Στην τελευταία του έκδοση (v1.6.4)η εφαρμογή διαθέτει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή και εξασφαλίζει απρόσκοπτη ροή μέσω TPlayer.

18. HD Streamz

best-streaming-apks-for-firestick-hd-streamz

Το HD Streamz stands είναι μια από τις παλαιότερες δωρεάν εφαρμογές FireStick για ζωντανή τηλεόραση. Διαθέτει μια συλλογή με περισσότερα από 700 κανάλια, συμπεριλαμβανομένων των premium επιλογών όπως Sky Sports, ESPN, CBS Sports και Star Sports.

Ενώ το HD Streamz δίνει έμφαση στο αθλητικό περιεχόμενο, θα βρείτε επίσης κανάλια από μια ποικιλία άλλων κατηγοριών, όπως π.χ ψυχαγωγία, μαγειρική και θρησκεία.

19. Live Sports Pro

best-streaming-apks-for-firestick-live-sports-pro

Το Live Sports Pro είναι μια εφαρμογή για τους λάτρεις των σπορ. Προσφέρει ζωντανές ροές από εξέχοντα πρωταθλήματα όπως το NFL, το NHL, το NCAA και το NBA.

Εκτός από αυτό, η εφαρμογή ενσωματώνει επίσης μια δυνατότητα όπως προγράμματα αγώνων για να διασφαλίσετε ότι δεν θα χάσετε τη ζωντανή δράση.

20. Flixoid

best-streaming-apks-for-firestick-Flixoid

Το Flixoid θεωρείται ο κλώνος του CatMouse APK. Η εφαρμογή διαθέτει μια τεράστια συλλογή από ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές μαζί με άλλες ψυχαγωγικό περιεχόμενο.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και δεν διαθέτει κανένα από αυτά αυτές οι ενοχλητικές διαφημίσεις για να σας ενοχλήσει ενώ παρακολουθείτε το αγαπημένο σας περιεχόμενο.

Συχνές ερωτήσεις – Τα καλύτερα APK ροής για το FireStick

Μπορώ να εγκαταστήσω πολλά APK ροής στο FireStick μου;

Ναι, μπορείτε να εγκαταστήσετε πολλά APK ροής στο FireStick σας για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα ευρύτερο φάσμα επιλογών περιεχομένου.

Τα APK ροής απαιτούν συνδρομή στο FireStick;

Τα περισσότερα APK ροής προσφέρουν δωρεάν πρόσβαση στη βιβλιοθήκη περιεχομένου τους, αν και ορισμένα μπορεί να προσφέρουν premium λειτουργίες ή να απαιτούν συνδρομές για εμπειρίες χωρίς διαφημίσεις.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω APK ροής για να παρακολουθήσω ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια στο FireStick;

Ναίπολλά APK ροής όπως το HDO Box, το HD Streamz και το Rapid Streamz προσφέρουν ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια, συμπεριλαμβανομένων ειδήσεων, αθλητικών και ψυχαγωγίας.

Μπορώ να ενσωματώσω ένα εξωτερικό πρόγραμμα αναπαραγωγής σε ροή APK στο FireStick;

Ναί, μπορείτε να ενσωματώσετε εξωτερικές συσκευές αναπαραγωγής, όπως το πρόγραμμα αναπαραγωγής VLC, το πρόγραμμα αναπαραγωγής XYZ ή το πρόγραμμα αναπαραγωγής MX σε πολλά APK ροής.

Συμπέρασμα

Ενώ το Amazon App Store διαθέτει ορισμένες ποιοτικές εφαρμογές ροής όπως Netflix, Hulu + Live TV και Amazon Prime Video, συνοδεύονται από σημαντική τιμή.

Εκεί μπαίνουν στο παιχνίδι τα streaming APK. Σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε το περιεχόμενο που επιθυμείτε, όπως π.χ ταινίες, ντοκιμαντέρ, κινούμενα σχέδια, τηλεοπτικές σειρές και ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια όλα για Ελεύθερος.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα φορτώσετε δίπλα ακολουθώντας μερικά απλά βήματα και είστε έτοιμοι! Ωστόσο, γνωρίζοντας ότι αυτές οι εφαρμογές αφαιρούν περιεχόμενο από άγνωστες πηγές, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε το VPN στο FireStick σας.

Αποποίηση ευθυνών techvortex.eu

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Διαβάστε επίσης: Πώς να εγκαταστήσετε το Rapid Streamz στο FireStick

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Cinema HD για το FireStick

Πώς να εγκαταστήσετε το Cinema HD APK στο FireStick

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *