καλύτερα αξεσουάρ iPhone για φωτογραφία

Τα 6 καλύτερα αξεσουάρ iPhone για φωτογραφία

Τα νέας εποχής iPhone διαθέτουν ένα αξιόπιστο και ευέλικτο σύστημα κάμερας. Τούτου λεχθέντος, η ρύθμιση της κάμερας μπορεί να βελτιωθεί με τη βοήθεια ορισμένων έξυπνων εργαλείων. Στην πραγματικότητα, οι επαγγελματίες και οι ισχυροί χρήστες μπορούν να επιλέξουν χρήσιμα αξεσουάρ για να βελτιώσουν τις φωτογραφικές τους δεξιότητες σε ελάχιστο χρόνο. Και μην ανησυχείτε – δεν χρειάζεται να κάνετε μια καταδίωξη αγριόχηνας για να βρείτε τα καλύτερα εργαλεία για τις κάμερες του iPhone σας. Κάναμε τα legwork και έχουμε παραθέσει τα κορυφαία αξεσουάρ iPhone για φωτογραφία παρακάτω.

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα μιλήσουμε για ένα δακτυλιοειδές φως, βάση τριπόδου, σταθεροποιητή αντίζυγο, μονάδα USB, κιτ φακών και πολλά άλλα. Φροντίστε να επιλέξετε σχετικές με βάση το μοντέλο και τις προτιμήσεις του iPhone σας. Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, ας ξεκινήσουμε.

Πριν ξεκινήσουμε, ελέγξτε την υπάρχουσα κάλυψη αξεσουάρ iPhone.

Διαβάστε επίσης: Προσεγμένα χαρακτηριστικά NFC, αλλά πολύ υπερτιμημένα

1. Φωτιστικό δαχτυλιδιού Kimwood

καλύτερα αξεσουάρ για φωτογραφία iPhone 1

Ενώ το iPhone σας διαθέτει ένα φλας στο πίσω μέρος και στο μπροστινό μέρος (μια δυνατότητα λογισμικού που φωτίζει την οθόνη), είναι βασικό στην καλύτερη περίπτωση. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να επενδύσετε σε ένα αποκλειστικό ring light από την Kimwood για καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό το κομψό gadget σάς επιτρέπει να έχετε πιο φωτεινές και καθαρότερες φωτογραφίες. Επιπλέον, με τις τρεις λειτουργίες ρυθμιζόμενου φωτισμού – Κρύο, Φυσικό και Ζεστό – μπορείτε να δημιουργήσετε τις τέλειες συνθήκες φωτισμού περιβάλλοντος για τη φωτογραφία σας

Οι λειτουργίες φωτεινότητας πέντε επιπέδων σάς βοηθούν να αποφύγετε την υπερβολική έκθεση και να αποδώσετε φυσικές εξόδους σε χρόνο μηδέν. Σύμφωνα με την εταιρεία, το αναβαθμισμένο μοντέλο είναι ανθεκτικό, πιο φωτεινό από το απερχόμενο και αρκετά φορητό για να μπαίνει μέσα στην ταξιδιωτική σας τσάντα. Η ενότητα σχολίων είναι γεμάτη με θετικές κριτικές για το μέγεθος και την ευκολία της.

Αυτό που μας αρέσει

 • Φορητός
 • Δυνατή απόδοση
 • Προμηθευτός

2. Kiwifotos Tripod Mount

καλύτερα αξεσουάρ για τη φωτογραφία iPhone 5

Εάν τα χέρια σας τρέμουν και συχνά καταλήγετε με θολές εικόνες των παιδιών και των κατοικίδιων σας, ήρθε η ώρα να αποκτήσετε τη βάση για τρίποδο από την Kiwifotos. Διαθέτει επίσης αποσπώμενο κλείστρο με τηλεχειριστήριο Bluetooth για εύκολη λήψη ομαδικών φωτογραφιών και εγγραφή βίντεο.

Η βάση τριπόδου Kiwifotos είναι συμβατή με τα περισσότερα μοντέλα iPhone. Το χρήσιμο αξεσουάρ σάς επιτρέπει να κρατάτε το τηλέφωνο σαν κάμερα και εξαλείφει τα μικρά κουνήματα κατά τη λήψη φωτογραφιών ή την εγγραφή βίντεο. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως επιτραπέζια βάση για να το τοποθετήσετε σε κατακόρυφο προσανατολισμό για τη λήψη selfie.

Το αποσπώμενο ασύρματο τηλεχειριστήριο λειτουργεί τόσο με iOS όσο και με Android. Χάρη στην καθολική του συμβατότητα, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα μικρόφωνο ή μια εξωτερική λάμπα χωρίς προβλήματα. Οι χρήστες έχουν άφησε θετικές κριτικές για τα εργονομικά του πλεονεκτήματα και τις προσεγμένες βοηθητικές του λειτουργίες.

Αυτό που μας αρέσει

 • Καθολική συμβατότητα
 • Ασύρματο τηλεχειριστήριο

3. SanDisk Ultra Dual Drive

τα καλύτερα αξεσουάρ για τη φωτογραφία iPhone 3

Μετά την ενημέρωση του iOS 17, η Apple πρόσθεσε υποστήριξη για εξωτερικές συσκευές αποθήκευσης στο iPhone. Εάν αντιμετωπίζετε συχνά σφάλματα χαμηλής αποθήκευσης στο iPhone, πατήστε το κουμπί αγοράς για μια μονάδα flash USB Type-C.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο καταλαμβάνουν σημαντικό χώρο στο iPhone σας. Μπορείτε πάντα να πληρώσετε για το iCloud+ ή το Google Drive αποθήκευσης cloud για να ανεβάσετε τα πολυμέσα του iPhone σας στο cloud. Ωστόσο, δεν θέλουν όλοι να ξεκινήσουν μια μηνιαία συνδρομή στο ελευθερώστε το χώρο της συσκευής. Εδώ μπαίνει στο παιχνίδι μια μονάδα flash USB 2 σε 1 από τη SanDisk.

Η παραλλαγή των 256 GB υποστηρίζει ταχύτητα ανάγνωσης έως και 150 MB/s και υποστηρίζει τόσο τις συσκευές USB-A όσο και τις συσκευές USB-C. Ενώ είναι άμεσα συμβατό με το iPhone 15, οι χρήστες με παλαιότερα μοντέλα πρέπει να λάβουν έναν προσαρμογέα για τη μεταφορά δεδομένων. Συνιστούμε να πάρετε ένα αποκλειστικό SSD για το iPhone σας εάν θέλετε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο.

Αυτό που μας αρέσει

 • Εξαιρετικές ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής
 • Υποστηρίζει θύρες USB-A και USB-C

4. Profezzion Anti-reflection Lens Hood Shade για iPhone

τα καλύτερα αξεσουάρ για τη φωτογραφία iPhone 8

Όπως υποδηλώνει το όνομα, ο φακός Anti-Reflection της Profezzion εμποδίζει την περιττή αντανάκλαση κατά τη λήψη από γυαλί ή παράθυρο και προσφέρει φωτογραφίες υψηλής ποιότητας που μπορούν να μεταφορτωθούν στη ροή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης χωρίς να απαιτούνται περαιτέρω επεξεργασίες.

Πολλοί από εμάς έχουμε βιώσει την απογοήτευση της λήψης εκπληκτικών φωτογραφιών τοπίων ή ωκεανών από ένα κάθισμα στο παράθυρο του αεροπλάνου, μόνο για να διαπιστώσουμε ότι οι εικόνες καταστρέφονται από την υπερβολική λάμψη. Ο ευρυγώνιος αντιανακλαστικός φακός Profezzion είναι ένα εξαιρετικό αξεσουάρ για την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος.

Είτε θέλετε να φωτογραφίσετε μέσα από βιτρίνα, ενυδρείο ή άλλα μέρη με παράθυρο ή γυαλί, η απόχρωση κουκούλας φακού της Profezzion θα κάνει τη δουλειά με στυλ. Έχει εστιακή απόσταση 49 mm και υποστηρίζει τα περισσότερα iPhone και Android smartphone, κάτι που είναι υπέροχο.

Αυτό που μας αρέσει

 • Μπλοκάρει τις αντανακλάσεις
 • Προμηθευτός
 • Εύκολο στη ρύθμιση

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Δεν ταιριάζει καλά σε ορισμένους χρήστες

5. Κιτ φακών Xenvo Pro για iPhone

τα καλύτερα αξεσουάρ για τη φωτογραφία iPhone 2

Ενώ τα τελευταία μοντέλα iPhone υποστηρίζουν ευρυγώνια και μακρο φωτογραφία, υπάρχουν εκατομμύρια εκεί έξω με παλαιότερες συσκευές. Ως εκ τούτου, εάν θέλετε να τραβήξετε θέματα από μοναδικές προοπτικές, συμπεριλαμβανομένης της φωτογραφίας macro, αποκτήστε ένα κιτ φακών από την Xenvo.

Δεν χρειάζεστε το πιο πρόσφατο και καλύτερο από την Apple για να ενεργοποιήσετε την ευρυγώνια και μακρο φωτογραφία στο παλαιότερο iPhone σας. Μπορείτε απλά να αποκτήσετε το κιτ φακών pro της Xenvo και να το τοποθετήσετε στην κύρια κάμερα του τηλεφώνου σας. Καταγράφει 45 τοις εκατό περισσότερο οπτικό πεδίο και λεπτομέρειες με κάθε στιγμιότυπο.

Ο φακός macro είναι ένα άλλο προσεγμένο πρόσθετο για μεγέθυνση κοντινών θεμάτων για φωτογραφίες εξαιρετικά κοντινές. Φροντίστε να το τοποθετήσετε περίπου μισή ίντσα από το θέμα για επαρκή αποτελέσματα. Η ρύθμιση είναι εύκολη και οι αγοραστές μπορούν να φανούν να γεμίζουν την ενότητα σχολίων με εξαιρετικά κοντινά πλάνα και εξαιρετικά ευρείες λήψεις. Έτσι, εάν είστε στο φράχτη σχετικά με το κιτ φακών, διαβάστε την ενότητα σχολίων!

Αυτό που μας αρέσει

 • Μακρο και υπερευρεία φωτογραφία
 • Σχεδιασμός με κλιπ
 • Συμπαγές και φορητό

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Η απόδοση σε χαμηλό φωτισμό αφήνει πολλά να επιθυμείτε

6. DJI OM 5 Gimbal Stabilizer

τα καλύτερα αξεσουάρ για τη φωτογραφία iPhone 7

Ένα αντίζυμο είναι κάτι που δεν χρειάζεται, ειδικά για τους εκκολαπτόμενους φωτογράφους που θέλουν να ξεκλειδώσουν πλήρως τις δυνατότητες του iPhone τους. Το τηλεφωνικό αντίζυγο της DJI εξασφαλίζει ομαλά βίντεο, εκπληκτικές selfies και προσφέρει μια σειρά από άλλες λειτουργίες που εντυπωσιάζουν το κοινό σας.

Ο σταθεροποιητής gimbal DJI OM 5 είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για καταναλωτές και επαγγελματίες. Είναι ελαφρύ και διαθέτει την τεχνολογία ActiveTrack 4.0 της εταιρείας για παρακολούθηση θεμάτων με καλύτερη σταθερότητα και απόκριση. Ο σταθεροποιητής αντίζυγο 3 αξόνων εξασφαλίζει βίντεο χωρίς κούνημα και η ράβδος επέκτασης που περιλαμβάνεται είναι ο τέλειος σύντροφος για selfies και δημιουργικές γωνίες.

Ζυγίζει πολύ κάτω από 300 γραμμάρια και δεν προσθέτει σημαντικό όγκο στην τσάντα ταξιδιού σας. Χάρη στους ενσωματωμένους μαγνήτες, ολόκληρη η εγκατάσταση είναι απρόσκοπτη και χρειάζεται λιγότερο από ένα λεπτό για να στηρίξετε το iPhone σας για λήψη. Με πάνω από 12.000+ θετικές κριτικές, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτό.

Αυτό που μας αρέσει

 • Υλικά υψηλής ποιότητας
 • Μαγνητικό εξάρτημα

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Απαιτεί μια καμπύλη μάθησης
 • Τιμή

Βελτιώστε τις δεξιότητές σας στη φωτογραφία

Δεν χρειάζεται απαραίτητα να αγοράσετε όλα τα αξεσουάρ της λίστας. Εάν πυροβολείτε κυρίως σε δύσκολες καταστάσεις, ένα ring light μπορεί να είναι η ιδανική επιλογή. Οι φακοί των Prefezzion, Xenvo και Moment προσθέτουν μια καλλιτεχνική αίσθηση στις φωτογραφίες σας. Ο σταθεροποιητής gimbal DJI OM 5, από την άλλη πλευρά, είναι ιδανικός για βιντεογράφους που θέλουν να τραβήξουν ομαλά βίντεο και εικόνες χωρίς θάμπωμα από τα iPhone τους.

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Διαβάστε επίσης: Πώς να διαγράψετε αρχεία στο iPhone ή το iPad σας

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *