Καλύτερες επιλογές live streaming στο Firestick (2024)

Αυτός είναι ο οδηγός βήμα προς βήμα για τις καλύτερες επιλογές live streaming για Firestick, FireTV, Fire TV Cube και Fire TV 4K Max.

Σε αυτήν την επαναστατική εποχή των συσκευών ροής, όπου αυτές οι συσκευές προσφέρουν κάθε δυνατότητα και παρέχουν επιλογές που είναι πολύ πιο εύκολες και λιγότερο δαπανηρές.

Το Firestick είναι μια δημοφιλής και ευέλικτη συσκευή ροής που έχει πολλές επιλογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κόψετε το καλώδιο του καλωδίου.

Το καλώδιο καλωδίου είναι κάτι παλιό, πληρώστε για μια πλήρη καλωδιακή συνδρομή που είναι μια εκτεταμένη επιλογή και λάβετε ως αντάλλαγμα μια περιορισμένη γκάμα τηλεοπτικών καναλιών και περιεχομένου βίντεο.

Επειδή αυτές οι επιλογές μπορεί να είναι γεωγραφικά αποκλεισμένες ή ελεύθερες για χρήση. Επομένως, Συνιστάται αυστηρά να χρησιμοποιείτε VPN στη συσκευή σας FireStick.

Πριν προχωρήσετε, διαβάστε αυτό…

Αποποίηση ευθυνών techvortex.eu

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Οι καλύτερες επιλογές κοπής αθλητικών στο Firestick

1. Lepto Sports

Lepto-διεπαφή

Είναι μια πιο διάσημη και δωρεάν εφαρμογή ροής αθλητικών αγώνων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε ζωντανά αθλητικά γεγονότα, όπως πρωταθλήματα, πρωταθλήματα, τουρνουά, Παγκόσμιο Κύπελλο, αγώνες πάλης και πολλά άλλα.

2. La Deportes

the-sport-interface

Είναι επίσης μια δημοφιλής αθλητική εφαρμογή ροής που μεταδίδει μόνο ζωντανές εκδηλώσεις. Δεν παρέχει προηγούμενα γεγονότα ή αγώνες. Είναι εντελώς δωρεάν.

3. Ιστοσελίδα ζωντανής τηλεόρασης

live-tv-ιστοσελίδα-διεπαφή

Είναι ένας δωρεάν ιστότοπος ροής αθλητικών που προσφέρει πολλά αθλητικά γεγονότα όπως Ποδηλασία, Αγώνες, Πάλη, Μπάλα, Σκι, Κολύμβηση και σχεδόν κάθε κατηγορία αθλημάτων, συμπεριλαμβανομένων των Ολυμπιακών Αγώνων.

4. DAZN

dazn-διεπαφή

Είναι μια εφαρμογή ροής αθλητικών στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά διαθέσιμη στις περισσότερες χώρες, καθώς έχουν επεκτείνει το δίκτυό τους σε όλο τον κόσμο.

Είναι μια premium εφαρμογή που εστιάζει κυρίως στα μαχητικά αθλήματα όπως η πυγμαχία, το MMA, το UFC, η Πάλη και άλλα. Επιπλέον, παρέχει επίσης ζωντανή κάλυψη πολλών άλλων πρωταθλημάτων, τουρνουά και πολλά άλλα.

5. Fox Sports

αλεπού-αθλητισμός-διεπαφή

Ποιος δεν ξέρει για το δίκτυο Fox Television, το Fox Sports είναι ένα από τα τμήματα των δικτύων Fox που καλύπτουν αθλητικές εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο.

Η επίσημη ροή της εφαρμογής της οπουδήποτε είναι διαθέσιμη για εγκατάσταση στο Amazon App Store και απαιτεί μόνο σύνδεση με διαπιστευτήρια παρόχου καλωδιακής / ζωντανής τηλεόρασης.

6. ESPN+

espn-διεπαφή

Ένα από τα πιο διάσημα και γνωστά αθλητικά τηλεοπτικά κανάλια και εφαρμογές ροής. Το ESPN+ παρέχει μια εξαιρετική αθλητική εμπειρία ροής για δεκαετίες και προσφέρει τις υπηρεσίες του με όχι πολύ υψηλό κόστος.

7. NBC Sports

nbc-sport-interface

Είναι ένα άλλο τμήμα ενός Μεγαλύτερου Τηλεοπτικού Δικτύου που εστιάζει σε αθλητικές εκδηλώσεις. Καλύπτει ως επί το πλείστον τα γεγονότα των ΗΠΑ, αλλά παρέχει επίσης ορισμένα άλλα σημαντικά γεγονότα όπως αγώνες Formula 1 κ.λπ

Απαιτεί επίσης τα διαπιστευτήρια του παρόχου καλωδιακής / ζωντανής τηλεόρασης για να συνδεθείτε και να μεταδώσετε ροή όλων των διαθέσιμων αθλητικών εκδηλώσεων.

8. Fubo

fubo-διεπαφή

Είναι μια διάσημη αθλητική υπηρεσία ροής που παρέχει μια τεράστια γκάμα και αποκλειστικές αθλητικές εκδηλώσεις. Είναι μια premium υπηρεσία που καλύπτει εκδηλώσεις όπως πυγμαχία, αγώνες, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, μπέιζμπολ, χόκεϊ, Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA και άλλα.

Καλύτερες επιλογές κοπής καλωδίου ταινιών στο Firestick

1. Movies HD

ταινία-hd-διεπαφή

Το Movies HD είναι ένα apk τρίτου κατασκευαστή που μπορείτε να εγκαταστήσετε στο Firestick χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Downloader. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή ροής VOD που προσφέρει χιλιάδες Ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές σε διάφορες κατηγορίες όπως Δράση, ειδύλλιο, δράμα και ούτω καθεξής.

2. Κινηματογράφος HD

cinema-hd-interface

Το Cinema HD είναι μια εξαιρετική δωρεάν εφαρμογή ροής που παρέχει τις πιο πρόσφατες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές με ένα μόνο κλικ. Είναι η πιο εύκολη και φιλική προς το χρήστη εφαρμογή ροής VOD.

3. FreeVee

freevee-interface

Είναι μια δωρεάν υπηρεσία ροής βίντεο με άδεια χρήσης και ανήκει στην Amazon Company που παρέχει το αρχικό περιεχόμενο της δικής του παραγωγής.

Παλαιότερα ονομαζόταν τηλεόραση IMDB και περιοριζόταν μόνο στις ΗΠΑ, αλλά τώρα το 2022 έχει αφιερώσει τις υπηρεσίες της στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία και ονομάζεται FreeVee.

4. Ocean Streamz

ocean-streamz-interface

Το Ocean streamz είναι ένας κόμβος ροής καθώς παρέχει ταινίες, εκπομπές, Anime, Ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια και οτιδήποτε άλλο.

Είναι μια δωρεάν εφαρμογή ροής που προσφέρει επίσης ενσωμάτωση Real-debrid και Trakt tv για καλύτερη εμπειρία ροής.

5. Peacock TV

παγώνι-διεπαφή

Το Peacock TV είναι μια εφαρμογή ροής του NBC Network που παρέχει δωρεάν και premium επιλογές. Το δωρεάν περιεχόμενο είναι με διαφημίσεις και για ροή χωρίς διαφημίσεις, πρέπει να πληρώσετε $10/μήνα.

6. Τροχαλισμός

crackle-interface

Το Crackle είναι το όνομα της επίσημης εφαρμογής ροής της sony που είναι εντελώς δωρεάν για ροή. Προσφέρει περιεχόμενο όπως premium, όπως το NetFlix και το prime video.

7. Netflix

netflix-διεπαφή

Netflix…! Ακούγεται γνωστό. Είναι η πιο χρησιμοποιούμενη και δημοφιλής premium υπηρεσία ροής που προσφέρει το μεγαλύτερο μέρος του αρχικού περιεχομένου της.

Είναι διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο και το περιεχόμενό του ποικίλλει σε κάθε περιοχή. Παρέχει ταινίες και εκπομπές που είναι κυρίως οικιακή παραγωγή της.

8. Disney +

Disney-plus-interface

Η Disney είναι ένα άλλο δημοφιλές δίκτυο που ανακοίνωσε την επίσημη εφαρμογή ροής με το όνομα Disney +. Προσφέρει μια μεγάλη συλλογή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών μερικά από τα πρωτότυπά του και μερικές από τις άλλες εταιρείες παραγωγής με τις κατάλληλες συμφωνίες άδειας χρήσης.

Οι καλύτερες επιλογές κοπής καλωδίου ζωντανής τηλεόρασης στο Firestick

1. Live Net TV

διασύνδεση ζωντανού δικτύου τηλεόρασης

Το Live Net TV είναι μια δωρεάν υπηρεσία IPTV που προσφέρει εκατοντάδες ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια οργανωμένα σε κατηγορίες και ανά χώρα, όπως ψυχαγωγία, παιδιά, ειδήσεις, Ηνωμένες Πολιτείες, Πορτογαλία, Αραβία, Μπαγκλαντές και πολλά άλλα.

2. USTVGO

ustvgo-διεπαφή

Είναι ένας δωρεάν ιστότοπος ροής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με τη βοήθεια οποιουδήποτε προγράμματος περιήγησης στο Διαδίκτυο. Χρησιμοποιούμε κυρίως το Amazon Silk Browser στο firestick για τη ροή οποιουδήποτε ιστότοπου.

Προσφέρει πολλά ζωντανά κανάλια για δωρεάν ροή χωρίς εγγραφή ή συνδρομή.

3. Dynasty TV

δυναστεία-διεπαφή

Το Dynasty TV είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές ροής VOD και Live TV. Παρέχει μια τεράστια συλλογή από ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια. Παρέχει περισσότερα από 6000 Ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια σε διάφορες περιοχές για μόνο $10 το μήνα

4. Xumo TV

bad-tv-interface

Το Xumo TV είναι μια δωρεάν πλατφόρμα ροής ζωντανής τηλεόρασης και VOD που προσφέρει περισσότερα από 180 ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια σε διάφορες περιοχές και αμέτρητο περιεχόμενο βίντεο.

Είναι μια εντελώς δωρεάν εφαρμογή, αλλά υποστηρίζεται από διαφημίσεις, θα αντιμετωπίσετε μερικές μικροσκοπικές διαφημίσεις κατά τη διάρκεια της ροής. Είμαι σίγουρος ότι μπορείς να το διαχειριστείς.

5. OK LIVE TV

ok-live-tv-interface

Το OK Live TV είναι ένας δωρεάν ιστότοπος ροής ζωντανών τηλεοπτικών καναλιών από τον οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε εκατοντάδες ζωντανά κανάλια σε όλο τον κόσμο χωρίς εγγραφή ή συνδρομή.

6. Rapid Streamz

rapid-streamz-interface

Το Rapid Streamz είναι μια υπηρεσία IPTV που προσφέρει ζωντανά κανάλια σε όλο τον κόσμο. Είναι μια δωρεάν υπηρεσία IPTV που επιτρέπει περισσότερα από 800 ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια σε διάφορες χώρες.

7. BBC iPlayer

bbc-iplayer-interface

Το BBC iPlayer είναι μια υπηρεσία με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία είναι εντελώς δωρεάν και προσφέρει πολλές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές μαζί με αθλητικά, ειδήσεις, προγράμματα, ντοκιμαντέρ και άλλα ζωντανά τηλεοπτικά προγράμματα. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, επομένως πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN για πρόσβαση στο περιεχόμενο.

8. RTE Player

rte-player-interface

Το RTE Player είναι μια ιρλανδική υπηρεσία ροής βίντεο που μεταδίδει ιρλανδικό περιεχόμενο. Διαθέτει 2 τύπους υπηρεσιών ένα για Ιρλανδούς και άλλο για το διεθνές κοινό.

9. Youtube TV

youtube-tv-interface

Το Youtube TV είναι μια δημοφιλής και πιο χρησιμοποιούμενη υπηρεσία ροής που είναι μια premium υπηρεσία και προϊόν της εταιρείας Google. Προσφέρει πάνω από 85 κανάλια και η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ και στα περίχωρά τους.

10. Sling TV

sling-tv-interface

Το Sling TV είναι επίσης μια διάσημη υπηρεσία ροής και είναι οικονομικά αποδοτική. Προσφέρει 3 διαφορετικά προγράμματα συνδρομής ανάλογα με τον αριθμό των ζωντανών καναλιών που μπορείτε να επιλέξετε. Ένα εκπληκτικό χαρακτηριστικό είναι ότι μπορείτε να προσθέσετε ένα επιπλέον κανάλι της επιλογής σας στο πακέτο.

11. Hulu

διεπαφή hulu

Το Hulu είναι μια πολύ γνωστή και εκπληκτική υπηρεσία ροής στις ΗΠΑ και προσφέρει το μεγαλύτερο μέρος του αυθεντικού περιεχομένου βίντεο. Προσφέρει επίσης ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια για αθλήματα, τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες και άλλα.

Επιπλέον, ο Hulu έχει συνεργαστεί με την Disney, ESPN, Η AT&T, η Comcast και η fox του 21ου αιώνα, όλα σε μία συνδρομή.

Οι καλύτερες επιλογές για παιδιά στο Firestick

1. Nickelodeon

nickelodeon-διεπαφή

Κάθε παιδί είναι εξοικειωμένο και αγαπά το κανάλι Nickelodeon. Είναι ένα τηλεοπτικό κανάλι κινουμένων σχεδίων και κωμωδίας που μπορείτε να κάνετε streaming στο firestick. Οι διάσημες εκπομπές του περιλαμβάνουν The Victorious, Loud House, Henry Danger, Thundermans, Ninja Turtles και πολλά άλλα.

2. Adult Swim

ενήλικας-κολύμπι-διεπαφή

Το Adult Swim είναι μια αμερικανική υπηρεσία ροής που παρέχει κινούμενα σχέδια, σειρές κινουμένων σχεδίων και εκπομπές για παιδιά και ενήλικες.

Μπορεί να μεταδοθεί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας και της εφαρμογής ροής στο Firestick.

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να παρακολουθήσετε την κολύμβηση ενηλίκων στο Firestick

3. Fire Anime

fire-anime-interface

Το Fire Anime είναι μια δωρεάν εφαρμογή ροής anime που προσφέρει πολλές σειρές anime. Το πιο σημαντικό είναι μια υπηρεσία χωρίς διαφημίσεις και έχει επίσης ενσωμάτωση real-debrid για καλύτερη εμπειρία ροής.

4. Crunchyroll

τραγανό ρολό-διασύνδεση

Το Crunchyroll είναι μια αμερικανική υπηρεσία ροής VOD premium που προσφέρει δωρεάν και premium περιεχόμενο. Προσφέρει την παραγωγή και διανομή ιαπωνικών anime και dorama.

συμπέρασμα

Το Firestick είναι μια πολύ συνηθισμένη συσκευή ροής που προσφέρει μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών ροής που μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν και Premium.

Αναφέραμε τις κορυφαίες επιλεγμένες εφαρμογές και ιστότοπους που έχουν ζήτηση από τους χρήστες του Firestick.

Ορισμένες από αυτές τις εφαρμογές είναι γεωγραφικά αποκλεισμένες σε ορισμένες περιοχές και επίσης δωρεάν. Ως έξυπνο άτομο, χρησιμοποιήστε το VPN είτε για να παρακάμψετε το γεωγραφικό μπλοκ είτε για να ασφαλίσετε το δίκτυο για δωρεάν ροή

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Πώς να παρακολουθήσετε ζωντανή τηλεόραση στο FireStick

Τα καλύτερα δωρεάν Apks ζωντανής τηλεόρασης 2023 για Firestick, Android

Οι καλύτερες εφαρμογές για παρακολούθηση NFL

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *