καλύτερες κάμερες 360 μοιρών για αυτοκίνητα

5 καλύτερες κάμερες 360 μοιρών για αυτοκίνητα

Το ταμπλό είναι ένα από τα απαραίτητα αξεσουάρ για το αυτοκίνητό σας. Καταγράφει ζωντανή ροή βίντεο γύρω από το αυτοκίνητο και σας προσφέρει ηρεμία όταν είστε πίσω από το τιμόνι. Μια κάμερα ταμπλό είναι επίσης χρήσιμη ως απόδειξη βίντεο σε συγκεκριμένες καταστάσεις. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι κατασκευαστές αυτοκινήτων δεν συνθέτουν μια κάμερα ταμπλό, θα πρέπει να την αγοράσετε από το aftermarket. Εδώ είναι οι καλύτερες κάμερες ταμπλό 360 μοιρών για αυτοκίνητα.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, μια κάμερα ταμπλό 360 μοιρών καλύπτει κάθε γωνία γύρω από το αυτοκίνητό σας. Είτε ψάχνετε για μια απλή, προσιτή ή premium κάμερα ταμπλό, ο οδηγός μας καλύπτει όλες τις επιλογές για εσάς.

Διαβάστε επίσης: Η εγγραφή οθόνης δεν λειτουργεί στο iPhone σας;

1. Pruveeo 360-Degree Car Dash Camera

Οι καλύτερες κάμερες 360 μοιρών για το αυτοκίνητο 9 2

Εάν έχετε ένα παλιό αυτοκίνητο, πιθανότατα δεν θα θέλετε να ξοδέψετε πολλά σε μια κάμερα ταμπλό. Το Pruveeo προσφέρει μία από τις πιο προσιτές κάμερες ταμπλό με ανάλυση Full HD, ενσωματωμένο GPS, νυχτερινή όραση και πολλά άλλα.

Η Pruveeo αναβάθμισε πρόσφατα τη δημοφιλή κάμερα dash με συνδεσιμότητα Wi-Fi. Η νεότερη έκδοση φαίνεται κομψή και ταιριάζει απόλυτα με το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. Η εταιρεία προσφέρει τέσσερις κάμερες Full HD, οθόνη LCD 2 ιντσών για έλεγχο της τροφοδοσίας και συνδεσιμότητα Wi-Fi για την εξάλειψη των καλωδίων USB.

Το Pruveeo έχει επίσης συσκευάσει έναν ιχνηλάτη GPS για να ελέγξει πού βρίσκεται το αυτοκίνητό σας. Έτσι, για παράδειγμα, αν οι φίλοι ή τα μέλη της οικογένειάς σας το βγάλουν για μια περιστροφή, μπορείτε να ελέγξετε την τοποθεσία του αυτοκινήτου σας σε πραγματικό χρόνο. Παρόλο που η εταιρεία συσκευάζει μια κάρτα μνήμης 128 GB με την αγορά σας, το αξεσουάρ υποστηρίζει παραλλαγή έως και 256 GB για εγγραφή χωρίς προβλήματα.

Οι χρήστες έχουν αφήσει θετικές κριτικές για τη συσκευή, ιδιαίτερα για την εύκολη εγκατάσταση, την αναλογία τιμής προς απόδοση και την καλή συνδεσιμότητα Wi-Fi.

Αυτό που μας αρέσει

 • μοντέρνο
 • Συνδεσιμότητα Wi-Fi

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Υποστηρίζει μόνο ανάλυση Full HD

2. Hupejos V7 Dash Cam με 24/7 Εγγραφή

Οι καλύτερες κάμερες 360 μοιρών για αυτοκίνητο 9 1

Αν και το Pruveeo είναι μια σταθερή προσφορά, η παρεχόμενη οθόνη 2 ιντσών μπορεί να φαίνεται μικρή για κάποιους. Το Hupejos V7 ενσωματώνει το Pruveeo με μεγαλύτερη οθόνη IPS 3,16 ιντσών. Είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για αγοραστές που γνωρίζουν τον προϋπολογισμό.

Το Hupejos V7 είναι πανομοιότυπο με την προσφορά του Pruveeo από πολλές απόψεις. Ωστόσο, η εταιρεία δημιουργεί μια ισχυρή περίπτωση με μοναδικό σχεδιασμό, μεγαλύτερη οθόνη, υποστήριξη εφαρμογών και πολλά άλλα. Και οι τέσσερις κάμερες υποστηρίζουν ανάλυση Full HD και μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε εγγεγραμμένα βίντεο μέσω της εφαρμογής TsCam και να μοιραστείτε αναμνήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η 24ωρη λειτουργία στάθμευσης είναι μια άλλη τακτοποιημένη πινελιά. Ανιχνεύει κοντινές κινήσεις και εγγράφει αυτόματα ένα βίντεο 1 λεπτού. Χάρη στο διάφραγμα F/1.8 και τα υπέρυθρα φώτα, το Hupejos προσφέρει εξαιρετική ποιότητα βίντεο όταν ο ήλιος δύει. Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε τα φωνητικά χειριστήρια και να κάνετε πολλές ενέργειες χωρίς να σηκώνετε τα χέρια σας από το τιμόνι. Πολλοί χρήστες έχουν εκτιμήσει το πρόσθετο φωνητικού ελέγχου στην ενότητα κριτικών.

Αυτό που μας αρέσει

 • Φωνητικός έλεγχος
 • Κομψή εμφάνιση
 • Εύκολη εγκατάσταση

3. Neideso 360-Degree Dash Cam

Οι καλύτερες κάμερες 360 μοιρών για το Car 2

Αν και η ανάλυση Full HD κάνει τη δουλειά, μπορεί να αισθάνεστε περιοριστικό όταν θέλετε να μοιραστείτε μια ροή βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή σε μια ομάδα WhatsApp. Το Neideso είναι μια προσιτή εναλλακτική λύση στα Hupejos και Pruveeo με υποστήριξη ανάλυσης 2K.

Το Neideso είναι μια άλλη ικανή κάμερα ταμπλό με υποστήριξη Wi-Fi. Προσφέρει πλήρη προστασία 360 μοιρών και διαθέτει εύχρηστα χαρακτηριστικά χωρίς να σπάει τα χρήματα. Εξετάζετε ένα πάνελ HD 3,18 ιντσών, παρακολούθηση GPS, υποστήριξη Wi-Fi, 24ωρη παρακολούθηση στάθμευσης, σούπερ νυχτερινή όραση και πολλά άλλα.

Η εταιρεία διαθέτει επίσης μια κάρτα SD 64 GB. Ωστόσο, συνιστούμε να πάρετε ένα παραλλαγή υψηλότερης αποθήκευσης πριν ξεκινήσετε ένα μεγάλο ταξίδι. Μια κάρτα SD 64 GB για εγγραφή βίντεο 2K είναι απλώς ανεπαρκής. Ευτυχώς, υποστηρίζει την εγγραφή βρόχου για την αντικατάσταση του παλαιότερου πλάνα με το νεότερο. Οι χρήστες έχουν αφήσει θετικές κριτικές για την καθολική συμβατότητά του και τη φθηνότερη τιμή.

Αυτό που μας αρέσει

 • Συνδεσιμότητα Wi-Fi
 • Ηχογράφηση 2Κ

4. Ondashcam Dash Cam

Οι καλύτερες κάμερες 360 μοιρών για το αυτοκίνητο 4

Η Ondashcam είναι μία από τις φθηνότερες κάμερες ταμπλό με υποστήριξη ανάλυσης 4K. Σε αντίθεση με άλλες κάμερες ταμπλό, αυτή έχει μικρό προφίλ και δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας.

Η Ondashcam προσφέρει μόνο δύο κάμερες. Τόσο η μπροστινή όσο και η πίσω κάμερα καλύπτουν οπτικό πεδίο 180 μοιρών για να καταγράψουν κάθε ανάμνηση (και στοιχεία σε ατυχείς καταστάσεις). Η κάμερα ταμπλό υποστηρίζει επίσης Wi-Fi 5 GHz για καλύτερη εμβέλεια σε σύγκριση με μια ξεπερασμένη συχνότητα 2,4 GHz.

Χάρη στην ενσωματωμένη CPU V39, η εταιρεία ισχυρίζεται καλύτερη φωτεινότητα, μεγαλύτερο εύρος και περισσότερες λεπτομέρειες σε σκοτεινά περιβάλλοντα. Υποστηρίζει εγγραφή βρόχου και κάρτες SD έως 512 GB. Λάβετε υπόψη ότι μόνο η μπροστινή κάμερα υποστηρίζει ανάλυση 4K ενώ η πίσω κάμερα καλύπτεται από εγγραφή 2K. Ωστόσο, δεν εμπόδισε τους αγοραστές αφήνοντας θετικά σχόλια στο Amazon για τη συσκευή.

Αυτό που μας αρέσει

 • Εγγραφή 4K
 • Μικρή συσκευή
 • Υποστήριξη κάρτας SD 512 GB

Αυτό που δεν μας αρέσει

 • Δεν περιλαμβάνει κάμερα στάθμευσης

5. Vantrue N4 Pro Dash Cam με κάμερα στάθμευσης

Οι καλύτερες κάμερες 360 μοιρών για το αυτοκίνητο 5

Αν ψάχνετε για μια κάμερα υψηλής ποιότητας χωρίς συμβιβασμούς, το Vanture N4 Pro μπορεί να είναι η ιδανική επιλογή. Προσφέρει εγγραφή 4K και ρύθμιση τριών καμερών για έλεγχο του περιβάλλοντος χώρου του αυτοκινήτου.

Η Vanture χρησιμοποιεί τον πιο πρόσφατο αισθητήρα Sony IMX678 για να προσφέρει ομαλή ποιότητα εικόνας και βίντεο 4K. Ενώ η μπροστινή κάμερα καταγράφει σε ποιότητα 4K, η εσωτερική και η πίσω κάμερα περιορίζονται μόνο σε Full HD. Υποστηρίζει Wi-Fi 5 GHz, GPS, φωνητικές εντολές και άλλα. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε το Wi-Fi, να τραβήξετε μια φωτογραφία, να κλειδώσετε το βίντεο, να διαχειριστείτε τον ήχο, να κάνετε εναλλαγή μεταξύ μπροστινής και πίσω κάμερας και να εκτελέσετε άλλες εργασίες μόνο με φωνητικές εντολές.

Όταν η κάμερα ταμπλό ανιχνεύσει μια σύγκρουση, ο ενσωματωμένος αισθητήρας G κλειδώνει και αποθηκεύει βίντεο αμέσως. Με την υποστήριξη κάρτας SD 512 GB, δεν θα σας εξαντληθεί ο χώρος για να αποτυπώσετε τις αναμνήσεις μεγάλης διάρκειας. Το ταμπλό κάμερα είναι εύκολο στην εγκατάσταση και συνοδεύεται από εγγύηση 18 μηνών για ησυχία. Οι αγοραστές επαίνεσαν την κάμερα dash για την ποιότητα βίντεο, την κομψή εμφάνιση και την πλούσια σε δυνατότητες εφαρμογή σε Android και iPhone.

Αυτό που μας αρέσει

 • Εγγραφή 4K
 • Εξαιρετικά αποτελέσματα τη νύχτα
 • Υποστήριξη φωνητικού ελέγχου

Ελέγξτε το περιβάλλον του αυτοκινήτου σας

Εκτός από τη λήψη ζωντανής ροής βίντεο, οι καλύτερες κάμερες ταμπλό 360 μοιρών για αυτοκίνητα προσφέρουν επίσης παρακολούθηση GPS, εγγραφή ήχου, αισθητήρες κίνησης καθώς και παρακολούθηση στάθμευσης και πολλά άλλα. Εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, χρησιμοποιήστε το Huperjos V7 για την κομψή του εμφάνιση, την ασύρματη συνδεσιμότητα και την υποστήριξη εφαρμογών. Το Vanture N4 Pro είναι μια άλλη εύχρηστη επιλογή με εγγραφή 4K και μια μακρά λίστα χαρακτηριστικών.

Εάν ελέγχετε συχνά πλάνα από την κάμερα dash στο τηλέφωνό σας, μπορεί να ξεμείνετε από ζουμί σε ένα μεγάλο ταξίδι. Θα πρέπει να επενδύσετε σε α ισχυρός φορτιστής αυτοκινήτου για να ενεργοποιήσετε όλα τα gadget σας εν κινήσει.

Διαβάστε επίσης: 4 τρόποι εγγραφής ήχου στη συσκευή σας Android

5 καλύτερες κάρτες SD για Dash Cams

Πόσο καιρό μπορείτε να κάνετε εγγραφή οθόνης στο iPhone/iPad σας;

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *