16 καλύτερες υπηρεσίες IPTV το 2023

You are currently viewing 16 καλύτερες υπηρεσίες IPTV το 2023

Αυτός ο οδηγός θα σας δείξει μερικές από τις καλύτερες υπηρεσίες IPTV για FireStick, Fire TV και FireStick 4K.

Το καλύτερο πράγμα για τις υπηρεσίες IPTV είναι ότι απαλλάσσονται από τα συνηθισμένα καλώδια… Οι υπηρεσίες IPTV σάς επιτρέπουν να μεταδώσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία.

Σε αντίθεση με τα συνηθισμένη τηλεόραση, μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες και εκπομπές με τη βοήθεια του διαδικτύου με οικονομικό τρόπο. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε εκατοντάδες χρηματα κάθε χρόνο .

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε τη συνδρομή στην υπηρεσία IPTV που επιθυμείτε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στο FireStick σας. Αυτό είναι. Έτοιμος!

Τώρα το ερώτημα είναι πώς να επιλέξετε τις καλύτερες υπηρεσίες IPTV και να βεβαιωθείτε ότι δεν σπαταλάτε τα χρήματά σας αγοράζοντας μια συνδρομή σε μια υπηρεσία που δεν είναι κατάλληλη για εσάς.

Έχω συγκεντρώσει μερικές από τις καλύτερες διαθέσιμες υπηρεσίες IPTV για FireStick επαληθευμένες και μη επαληθευμένες σε αυτόν τον οδηγό. Ανατρέξτε στις δυνατότητες και όλες τις άλλες λεπτομέρειες για να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς.

Πριν προχωρήσετε, διαβάστε αυτό…

Αυτή η λίστα με τις καλύτερες υπηρεσίες IPTV για το FireStick περιέχει ορισμένες μη επαληθευμένες υπηρεσίες μαζί με επαληθευμένες. Δεν είναι σίγουρο αν έχουν σωστή άδεια ή όχι. Ως εκ τούτου, συνιστάται να κάνετε μια γρήγορη έρευνα πριν τα χρησιμοποιήσετε.

Επιπλέον, συνιστάται αυστηρά να χρησιμοποιείτε VPN στη συσκευή σας FireStick.

Νόμιμη δήλωση αποποίησης πνευματικών δικαιωμάτων: Το techvortex δεν επαληθεύει εάν οι εφαρμογές, οι ιστότοποι ή οι υπηρεσίες διαθέτουν νόμιμη/επίσημη άδεια χρήσης του περιεχομένου πολυμέσων που μεταδίδουν. ΔΕΝ κατέχουμε, δεν διαχειριζόμαστε ή μεταπωλούμε ιστότοπους, εφαρμογές ή υπηρεσίες ροής, ΟΥΤΕ διαχειρίζεται ή φιλοξενείται από το techvortex.

Επαληθευμένες υπηρεσίες IPTV

Οι επαληθευμένες υπηρεσίες IPTV είναι αδειοδοτημένες και νομικές υπηρεσίες. Είναι διαθέσιμα μέσω επίσημων πηγών όπως το Amazon App Store ή το Google Play Store . Αυτές οι υπηρεσίες είναι επαληθευμένες και αξιόπιστες.

Συγκεντρώσαμε μερικές από τις καλύτερες υπηρεσίες Verified IPTV. Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά.

1. Xumo TV

best-iptv-services-xumo-tv

Μία από τις καλύτερα επαληθευμένες υπηρεσίες IPTV είναι το Xumo TV. Αυτή η υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν, επομένως δεν χρειάζεται να πληρώσετε καμία χρέωση συνδρομής για να απολαύσετε το απεριόριστο περιεχόμενο κατά παραγγελία.

Το Xumo TV διαθέτει περισσότερα από 190 κανάλια διαφορετικών κατηγοριών, όπως αθλητικά, ψυχαγωγικά, ειδήσεις και πολλά άλλα. Η εφαρμογή είναι εύκολη στην εγκατάσταση και συμβατή με διάφορες συσκευές όπως τηλέφωνα Android, iOS και συσκευές Amazon Fire.

Δεδομένου ότι η υπηρεσία είναι δωρεάν, υποστηρίζεται από διαφημίσεις . Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αντέχετε τις διαφημίσεις κατά τη ροή οτιδήποτε στο Xumo TV. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η υπηρεσία είναι γεωγραφικά περιορισμένη.

Είναι διαθέσιμο μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Βραζιλία και το Μεξικό . Εάν θέλετε να το κάνετε ροή εκτός αυτών των περιοχών, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια σύνδεση VPN.

Με λίγα λόγια, το Xumo TV είναι μια εξαιρετική επιλογή ροής με άφθονο περιεχόμενο και μια φιλική προς το χρήστη εφαρμογή. Θα πρέπει να το δοκιμάσετε αν ψάχνετε για μια επαληθευμένη και δωρεάν υπηρεσία IPTV.

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να εγκαταστήσετε το Xumo TV στο FireStick

Pros

 • Η υπηρεσία είναι δωρεάν
 • Συμβατό με διάφορες συσκευές
 • Η διεπαφή της εφαρμογής είναι απλή και φιλική προς το χρήστη
 • Διαθέτει μια τεράστια βιβλιοθήκη περιεχομένου με ποικιλία ταινιών και εκπομπών
 • Η υπηρεσία μεταδίδεται σε ποιότητα HD τις περισσότερες φορές
 • Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο κατ’ απαίτηση ανά πάσα στιγμή ενώ χρησιμοποιείτε το Xumo TV
 • Δεν απαιτείται εγγραφή

Μειονεκτήματα

 • Η υπηρεσία υποστηρίζεται από διαφημίσεις
 • Δεν υπάρχει επιλογή για παύση και επαναφορά
 • Δεν προσφέρει δυνατότητα DVR

2. Pluto TV

best-iptv-services-pluto-tv

Το Pluto TV είναι το δεύτερο σε αυτήν τη λίστα που σας δίνει πρόσβαση σε μια ποικιλία περιεχομένου για να παρακολουθήσετε και να απολαύσετε. Εκτός από τα ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια, η υπηρεσία διαθέτει και δυνατότητα κατ’ απαίτηση.

Η υπηρεσία είναι 100% lega l και είναι διαθέσιμη στο επίσημο Amazon App Store ή στο Google Play Store. Η εφαρμογή Pluto TV έχει φιλική προς το χρήστη διεπαφή και είναι εξαιρετικά συμβατή με όλες τις εκδόσεις του FireStick.

Με περισσότερα από 250 κανάλια σε σχεδόν κάθε κατηγορία, όπως ειδήσεις, αθλητικά, κωμικά κ.λπ., η υπηρεσία χρησιμοποιείται ευρέως για τη ροή οτιδήποτε. Το κεράσι στην κορυφή είναι η υπηρεσία είναι δωρεάν. Ωστόσο, υποστηρίζεται από διαφημίσεις για την ομαλή εκτέλεση της υπηρεσίας για εσάς.

Η εύχρηστη εφαρμογή και η εύκολη πλοήγηση την καθιστούν την ιδανική επιλογή για εσάς, αλλά η υπηρεσία είναι γεωγραφικά περιορισμένη . Λοιπόν, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια καλή σύνδεση VPN για να το ξεμπλοκάρετε οπουδήποτε στον κόσμο. Μόλις ξεμπλοκαριστεί, θα έχετε πρόσβαση σε μια ροή ζωντανών καναλιών και περιεχομένου κατ’ απαίτηση.

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να εγκαταστήσετε το Pluto TV στο FireStick

Pros

 • Η υπηρεσία λειτουργεί με πολλές συσκευές, συμπεριλαμβανομένου του FireStick
 • Χωρίς χρεώσεις συνδρομής ή μηνιαίες χρεώσεις
 • Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία περιεχομένου από διαφορετικές κατηγορίες
 • Προσφέρει 250+ κανάλια σε όλο τον κόσμο
 • Η διεπαφή είναι εύκολη στη χρήση και απλή
 • Επιτρέπει τη ροή περιεχομένου κατ’ απαίτηση
 • Οι υπηρεσίες προσφέρουν μια λογική εμπειρία χρήστη

Μειονεκτήματα

 • Η υπηρεσία είναι γεωγραφικά περιορισμένη
 • Οι πολλές διαφημίσεις είναι εκνευριστικές
 • Επιτρέπεται μία σύνδεση κάθε φορά

3. FuboTV

best-iptv-services-fubo-tv

Το FuboTV είναι μια ακόμη υπηρεσία IPTV με 100+ κανάλια και εμπειρία ροής 4K. Υπάρχουν ξεχωριστές κατηγορίες αθλητικών, ψυχαγωγικών και ειδησεογραφικών καναλιών για τη διευκόλυνσή σας.

Το FuboTV είναι μια συνδρομητική υπηρεσία με διαφορετικά προγράμματα τιμολόγησης, συμπεριλαμβανομένου ενός προγράμματος εκκίνησης στα 64,99 $/μήνα , του προγράμματος Elite στα 79,99 $/μήνα, του προγράμματος Latino Quarterly στα 33 $/μήνα και διαφόρων άλλων προγραμμάτων.

Όλα αυτά τα προγράμματα συνδρομής προσφέρουν διαφορετικό αριθμό καναλιών για ροή. Για παράδειγμα, το πακέτο εκκίνησης προσφέρει 117 κανάλια ενώ το πακέτο Elite προσφέρει 164 κανάλια αυτή τη στιγμή.

Υπάρχει μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών για κάθε πακέτο που μπορείτε να επωφεληθείτε μετά την εγγραφή σας. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να συνεχίσετε την υπηρεσία, θα λάβετε όλα τα χρήματά σας πίσω.

Μερικά από τα κορυφαία κανάλια όπως το CBS, το CNN, το BBC America, το Discovery και άλλα παρόμοια ονόματα είναι προσβάσιμα μέσω του FuboTV. Εκτός από αυτό, θα είναι στη διάθεσή σας πολλά αθλητικά κανάλια.

Μπορείτε να κάνετε streaming οποιουδήποτε αθλήματος είτε είναι ζωντανό ποδόσφαιρο, τένις, γκολφ, ράγκμπι ή οποιοδήποτε άλλο άθλημα, μπορείτε να το μεταδώσετε ζωντανά με το FuboTV στη συσκευή σας FireStick.

Συνολικά, το FuboTV είναι μια πρακτική και οικονομική επιλογή με διάφορα σχέδια συνδρομής για να μεταδώσετε οτιδήποτε στη συσκευή σας FireStick.

Pros

 • Εκατοντάδες κανάλια για ροή
 • Το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου είναι σε HD ενώ μερικά είναι 4K
 • Λειτουργεί καλά σε μια ποικιλία συσκευών
 • Διαφορετικά προγράμματα τιμολόγησης διαθέσιμα για την εξυπηρέτησή σας
 • Προσφέρει δωρεάν δοκιμή 7 ημερών
 • Η υπηρεσία προσφέρει διάφορα αθλητικά κανάλια για τους λάτρεις των σπορ
 • Ένας τέλειος συνδυασμός ζωντανών ειδήσεων και αθλητικών

Μειονεκτήματα

 • Υψηλή τιμή σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές
 • Μερικά εξέχοντα αθλητικά κανάλια όπως το EPSN λείπουν

4. Philo

best-iptv-services-philo-tv

Το Philo είναι μια επαληθευμένη και επί πληρωμή υπηρεσία που σας δίνει πρόσβαση σε περίπου 63 κανάλια με κόστος μόνο 20 $/μήνα . Κανάλια όπως το BBC America, το AMC και το Discovery σε αυτή την τιμή είναι κάτι που δεν πρέπει να χάσετε.

Εκτός από το ζωντανό περιεχόμενο, το Philo δίνει επίσης την επιλογή μιας τεράστιας ποικιλίας περιεχομένου κατ’ απαίτηση. Μπορείτε να αγοράσετε πρόσθετα στις χαμηλότερες τιμές των 6 $/μήνα και 9 $/μήνα.

Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του Philo είναι ότι μπορείτε να ηχογραφήσετε ζωντανή τηλεόραση και να την παρακολουθήσετε οποιαδήποτε στιγμή μέσα σε 30 ημέρες. Αυτό βοηθά πολύ αν δεν θέλετε να χάσετε την αγαπημένη σας εκπομπή ή ζωντανή ροή.

Η υπηρεσία λειτουργεί καλά σε πολλές συσκευές, συμπεριλαμβανομένου του FireStick. Θα πρέπει να το δοκιμάσετε εάν ψάχνετε για οικονομικά αποδοτικές επαληθευμένες υπηρεσίες IPTV.

Pros

 • Το Philo είναι μια οικονομικά αποδοτική υπηρεσία IPTV
 • Συμβόλαια από μήνα σε μήνα για την ευκολία σας
 • Μια ποικιλία από αξιοπρεπή κανάλια παρατάσσονται
 • Σας δίνει μια επιλογή εγγραφής εντός των πρώτων 30 ημερών
 • Απλή και φιλική προς το χρήστη διεπαφή
 • 7 ημέρες δωρεάν δοκιμή
 • Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά συμβατή με όλες σχεδόν τις συσκευές

Μειονεκτήματα

 • Τα τοπικά ζωντανά κανάλια λείπουν
 • Δεν υπάρχει αθλητικό περιεχόμενο

Μη επαληθευμένες υπηρεσίες IPTV

Όσον αφορά τις μη επαληθευμένες υπηρεσίες IPTV, έχουμε συγκεντρώσει μερικές από αυτές για εσάς. Πριν προχωρήσετε προς αυτά, έχετε κατά νου ότι δεν είναι διαθέσιμα σε επίσημες πηγές όπως το Amazon Store ή το Google Play Store.

Ως εκ τούτου, συνιστάται να κάνετε κάποια δική σας έρευνα πριν τα χρησιμοποιήσετε. Χρησιμοποιήστε ένα VPN για να βεβαιωθείτε ότι το απόρρητό σας δεν διακυβεύεται. Τώρα ας ξεκινήσουμε.

Καλύτερη υπηρεσία IPTV Κανάλια Τιμή Εκτίμηση
iviewHD IPTV 1,000+ 19,99 $/μήνα 5

Eternal TV

9000+ 6,99 $/μήνα 4.9
Thunder TV IPTV 22000+ $10/μήνα
Ζωντανή Net TV 700+ Ελεύθερος
Supreme TV 15000+ $18/μήνα
Sportz TV IPTV 6500+ 9,95 $/μήνα 5
Redbox TV 1200+ Ελεύθερος 4.7
Δυναστεία IPTV 5000+ $10/μήνα 3.9
King IPTV 12,000+ 25,40 $/3 μήνες 3.5
Ναι IPTV 6000+ $12/μήνα 4.2
Έξυπνη IPTV 4000+ 6,10 $/μήνα 3.9

1. iviewHD IPTV

iviewhd-best-iptv-service

Το iviewHD είναι η προτεινόμενη υπηρεσία IPTV που λειτουργεί για πάνω από 5 χρόνια και σας προσφέρει πάνω από 1.000+ συνηθισμένα και premium κανάλια με ποιότητα HD.

Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθήσετε 3.000+ ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές κατ’ απαίτηση , κάτι το ασυνήθιστο. Διαθέτει επίσης έναν απλό στη χρήση Ηλεκτρονικό Οδηγό προγράμματος και συνοδεύεται από 7 ημέρες catch-up και PVR.

Με την υπηρεσία IPTV iviewHD, δεν θα νιώσετε προβλήματα αποθήκευσης και παγώματος όπως συνήθως με άλλες υπηρεσίες IPTV. Σας κοστίζει μόνο 139,99 $/έτος ή 19,99 $/μήνα με τη δωρεάν δοκιμή 3 ημερών. 

Pros

 • Ο πιο σταθερός διακομιστής εφαρμογών
 • Λειτουργεί για πάνω από 5 χρόνια
 • 1.000+ Premium ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια
 • 3.000+ ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές (VOD)
 • Εξυπηρέτηση πελατών 24/7
 • Δωρεάν δοκιμή 3 ημερών
 • Μηδενικό buffering και πάγωμα εάν το διαδίκτυο είναι σταθερό
 • Απλό στη χρήση EPG
 • 7 ημέρες Catch-up και PVR

Μειονεκτήματα

 • Η μηνιαία συνδρομή είναι πιο ακριβή από μια ετήσια συνδρομή

2. Eternal TV

eternal-tv-best-iptv-service

Στην κορυφή της λίστας μας είναι η Eternal TV με 9000+ κανάλια και περισσότερα από 20.000 VOD (Video on Demand) στη χαμηλότερη τιμή. Η υπηρεσία φροντίζει να σας προσφέρει μια εμπειρία ροής χωρίς buffer και ομαλή.

Η αιώνια συνδρομή τηλεόρασης είναι φιλική προς τον προϋπολογισμό και παραμένει εκτός αποθέματος τις περισσότερες φορές. Μπορείτε να λάβετε την υπηρεσία με τιμή 6,99 $/μήνα σε περίπτωση ετήσιας συνδρομής.

Εκτός αυτού, η υπηρεσία προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή 24 ωρών πριν αγοράσετε ένα πρόγραμμα συνδρομής. Απλώς στείλτε email στους παρόχους υπηρεσιών και θα απαντήσουν μέσα σε λίγες ώρες.

Οι υπηρεσίες Eternal TV είναι προς το παρόν διαθέσιμες μόνο για χρήστες Android. Αλλά το πρόσθετο Kodi σάς βοηθά να το μεταδώσετε σε ροή και σε άλλες συσκευές. Η διεπαφή είναι φιλική προς το χρήστη και εύκολη στη χρήση, ενώ όλο το περιεχόμενο μεταδίδεται σε ροή υψηλής ευκρίνειας.

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να εγκαταστήσετε την Eternal TV στο FireStick

Pros

 • Η υπηρεσία προσφέρει περισσότερα από 9000 κανάλια
 • Οι τιμές είναι πολύ φιλικές προς τον προϋπολογισμό
 • Το περιεχόμενο μεταδίδεται σε ποιότητα HD
 • 20.000+ VOD είναι διαθέσιμα
 • Διατίθεται δωρεάν δοκιμή 1 ημέρας
 • Η εφαρμογή φροντίζει να παρέχει καθυστερημένη δωρεάν ροή

Μειονεκτήματα

 • Συμβατές συσκευές περιορισμένης μαρασμού
 • Υπάρχει μόνο μία επιλογή πληρωμής

3. Thunder TV IPTV

thunder-tv-best-iptv-service

Ένα άλλο στη λίστα μας είναι το Thunder TV IPTV. Έχει τον μεγαλύτερο αριθμό ζωντανών τηλεοπτικών καναλιών (22000+) με κόστος 10 $/μήνα.

Προσφέρει περιεχόμενο βίντεο κατ’ απαίτηση διαφορετικών ειδών όπως δράση, έγκλημα, τρόμου, δράμα, ρομαντισμό, παιδιά και πολλά άλλα σε μία μόνο συνδρομή.

Η γκάμα των τηλεοπτικών καναλιών είναι ένας τρόπος να επεκταθεί από όλο τον κόσμο στις κατηγορίες όπως Ειδήσεις, Αθλητικά, Ψυχαγωγία, Ταινίες, Παιδιά, κωμωδία και ούτω καθεξής.

Μπορεί να γίνει λήψη ως εφαρμογή τρίτου μέρους και είναι διαθέσιμη σχεδόν σε κάθε συσκευή, συμπεριλαμβανομένων των Fire TV, Android, Chrome OS και άλλων.

Διαβάστε περισσότερα:  Πώς να εγκαταστήσετε το Thunder TV IPTV στο Firestick

Pros

 • 22000 Ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια
 • Μεγάλο περιεχόμενο VOD
 • Οθόνη ποιότητας HD
 • Ενσωματωμένο EPG
 • Κέντρο υποστήριξης 24/7
 • Εξωτερικοί παίκτες
 • Συνδρομή χαμηλού κόστους
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών
 • Διαθέσιμο στο Google Play Store

Μειονεκτήματα

 • Δεν είναι διαθέσιμο στο Amazon App Store

4. Live Net TV

live net-tv-best-iptv-service

Το Live Net Tv είναι μια υπηρεσία ροής IPTV που λειτουργεί καθαρά σε ροή ζωντανών τηλεοπτικών καναλιών σε όλο τον κόσμο δωρεάν.

Προσφέρει περισσότερα από 700 Ζωντανά κανάλια διαφορετικών κατηγοριών και χωρών όπως Ειδήσεις, Παιδιά, Αθλητικά, Ταινίες και χώρες όπως η Γερμανία, η Πορτογαλία, το Μπαγκλαντές και άλλες.

Είναι η απλούστερη και εύκολη εφαρμογή πλοήγησης που προσφέρει ενσωματώσεις εξωτερικών παικτών όπως το MX Player, το VLC Player ή άλλο.

Η ομάδα προγραμματιστών του ενημερώνει συχνά την εφαρμογή για να προσθέτει επιπλέον κανάλια για τον χρήστη και να αφαιρεί κατεστραμμένους συνδέσμους για καλύτερη εμπειρία ροής.

Είναι μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή που μπορεί να φορτωθεί σε σχεδόν κάθε συσκευή ροής όπως Fire TV, MI TV, Roku, Chrome OS και πολλές άλλες

Διαβάστε περισσότερα:  Πώς να εγκαταστήσετε το Live Net TV Apk στο Firestick

Pros

 • ΔΩΡΕΑΝ
 • 700+ ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια
 • Υποστήριξη εξωτερικής αναπαραγωγής
 • Κανάλια από διαφορετικές χώρες (Αμερική, Γερμανία, Αυστραλία, Μπαγκλαντές, Ισπανία, Ινδία κ.λπ.)
 • Πολυγλωσσικά κανάλια όπως αγγλικά, ολλανδικά, ισπανικά, χίντι κ.λπ.
 • Προσθήκη Αγαπημένων

Μειονεκτήματα

 • Δεν έχει περιεχόμενο VOD
 • Λιγότερα κανάλια σε σύγκριση με άλλες IPTV

5. Supreme TV IPTV

Υπέροχη τηλεόραση-καλύτερη-υπηρεσία

Το Supreme TV είναι μια υπηρεσία συνεχούς ροής IPTV μίας ζήτησης που διαθέτει περισσότερα από 15000 τηλεοπτικά κανάλια σε ποιότητα HD από όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, διαθέτει επίσης μια τεράστια βιβλιοθήκη με 25000 περιεχόμενο VOD διαφορετικών κατηγοριών, συμπεριλαμβανομένων Ταινιών, Παιδιών, Δράσεων, Ντοκιμαντέρ, Εκπομπών ριάλιτι κ.λπ.

Με κόστος 18 $/μήνα, επιτρέπει μια τεράστια βιβλιοθήκη αθλημάτων, ειδήσεων, σημαντικών αθλημάτων, διεθνών εκδηλώσεων, PPV κ.λπ.

Είναι μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή και συμβατή με διάφορες συσκευές ροής όπως Fire TV, MI TV Stick, Shield TV, Chrome Cast και άλλες υπηρεσίες ροής.

Διαβάστε περισσότερα:  Πώς να εγκαταστήσετε το Supreme TV IPTV στο Firestick 

Pros

 • 15000 Ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια
 • Περιεχόμενο 25000 VOD
 • Ενσωματωμένο EGP
 • Προσφέρει διευθύνσεις URL M3U
 • Διεθνείς εκδηλώσεις, PPV, μεγάλα αθλήματα, ειδήσεις κ.λπ
 • Πολλαπλά προγράμματα συνδρομής

Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχει ενσωμάτωση εξωτερικού προγράμματος αναπαραγωγής
 • Τα μηνιαία προγράμματα είναι διπλάσια από ένα ετήσιο πρόγραμμα

6. Sportz TV IPTV

sportz-tv-iptv

Ένα άλλο στη λίστα είναι το Sportz TV, το οποίο είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ των χρηστών παρά το γεγονός ότι είναι μια μη επαληθευμένη υπηρεσία. Ο χρήστης θα έχει πρόσβαση σε περισσότερα από 6500 κανάλια διαφορετικών κατηγοριών, συμπεριλαμβανομένων ειδήσεων, ψυχαγωγίας, περιεχομένου για παιδιά και πολλά άλλα.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε διάφορες περιοχές του κόσμου, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά και πολλές άλλες σημαντικές περιοχές του κόσμου. Το VOD και το ζωντανό EPG είναι τα σημαντικά χαρακτηριστικά του Sportz TV που το κάνουν να ξεχωρίζει από το πλήθος.

Καθώς η υπηρεσία δεν είναι επαληθευμένη, δεν είναι διαθέσιμη στις επίσημες πλατφόρμες. Πρέπει να το φορτώσετε στο FireStick σας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς στην ποιότητα. Το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου μεταδίδεται σε HD.

Όσον αφορά τη συνδρομή, μπορείτε να επωφεληθείτε από το βασικό πρόγραμμα με κόστος 9,95 $/μήνα . Η υπηρεσία σας προσφέρει επίσης μια δωρεάν δοκιμή 24 ωρών πριν εγγραφείτε στην υπηρεσία.

Pros

 • Περισσότερα από 6500 κανάλια για ροή
 • Διατίθεται η δυνατότητα Video On Demand
 • Το EPG βοηθά να μην χάσετε τίποτα
 • Το πρόγραμμα συνδρομής είναι προσιτό
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν δοκιμή 24 ωρών
 • Το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου είναι σε ποιότητα HD

Μειονεκτήματα

 • Μη επαληθευμένη υπηρεσία και δεν είναι διαθέσιμη μέσω επίσημων πηγών
 • Τα βίντεο αρχίζουν να αποθηκεύονται στην προσωρινή μνήμη μερικές φορές

7. Dynasty IPTV

δυναστεία-iptv

Μια άλλη υπηρεσία IPTV στη λίστα είναι η Dynasty TV που παρέχει πρόσβαση σε περισσότερα από 6000 ζωντανά κανάλια σε διάφορες χώρες. Η υπηρεσία είναι συμβατή με πολλές συσκευές, συμπεριλαμβανομένου του FireStick.

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στην υπηρεσία μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού από τη συσκευή σας. Η τιμολόγηση της υπηρεσίας είναι λογική και μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε με $10/μήνα . Μερικά από τα πακέτα συνδρομής περιλαμβάνουν τη δυνατότητα VOD .

Όσο περισσότερα πληρώνετε τόσο περισσότερες δυνατότητες θα έχετε. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια τεράστια γκάμα καναλιών με την υπηρεσία, όπως ψυχαγωγία, αθλητικά, ειδήσεις κ.λπ.

Pros

 • Διατίθεται μεγάλη ποικιλία περιεχομένου
 • Η υπηρεσία είναι επίσης προσβάσιμη μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού
 • Περισσότερα από 6000 ζωντανά κανάλια
 • Δύο συνδέσεις με το βασικό πακέτο
 • Ηλεκτρονική υποστήριξη πελατών ανά πάσα στιγμή
 • Κατάστημα συνδεδεμένο με αρχεία και δυνατότητα EPG

Μειονεκτήματα

 • Δεν προσφέρεται δωρεάν δοκιμή
 • Το VOD δεν είναι διαθέσιμο με το βασικό πακέτο

8. King IPTV

βασιλιάς-iptv

Με περισσότερα από 12.000 ζωντανά κανάλια HD και χιλιάδες VOD, το King TV βρίσκεται στη λίστα μας για κάποιο λόγο. Η υπηρεσία δεν είναι μικρότερη από τις άλλες υπηρεσίες και διατηρεί τη θέση της.

Οι υπηρεσίες είναι προσβάσιμες οπουδήποτε, οποτεδήποτε στον κόσμο. Απλώς βεβαιωθείτε ότι η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο είναι σταθερή και θα μπορείτε να μεταδίδετε ομαλά το King TV σε όλο τον κόσμο.

Είναι συμβατό με διάφορες συσκευές όπως Android, Mac, Windows, iOS και FireStick . Μπορείτε να εγγραφείτε στο King TV με τιμή 25,40 $/3 μήνες.

Pros

 • 12000+ ζωντανά κανάλια
 • Όλο το περιεχόμενο είναι σε ποιότητα HD
 • Συμβατό με πολλές συσκευές συμπεριλαμβανομένου του FireStick
 • 12 ώρες δωρεάν δοκιμή πριν από την πραγματική συνδρομή
 • Η υπηρεσία ενημερώνεται τακτικά

Μειονεκτήματα

 • Απαιτεί γρήγορη σύνδεση στο Διαδίκτυο
 • Η τιμή είναι αρκετά υψηλή
 • Επιτρέπει μόνο μία σύνδεση

9. YEAH! IPTV

ναι-iptv

Ναι, το IPTV είναι μια από τις καλύτερες υπηρεσίες IPTV που μπορείτε να έχετε σε προσιτή τιμή. Περισσότερα από 6000 κανάλια είναι διαθέσιμα με την υπηρεσία με τιμή 9,99 € το μήνα (περίπου 12 $) με μία σύνδεση.

Καθώς αυξάνεται ο αριθμός των συσκευών ή η χρονική διάρκεια, αυξάνεται και η τιμή. Η υπηρεσία παρέχει οθόνες ποιότητας HD και SD κατά τη ροή. Υπάρχει επίσης μια δωρεάν λειτουργία οδηγού EPG για την εξυπηρέτησή σας.

Η υπηρεσία λειτουργεί καλά στο FireStick χωρίς καμία προσωρινή αποθήκευση ή καθυστέρηση. Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσετε είναι ότι δέχονται πληρωμές μόνο σε Bitcoin. Συνολικά, η υπηρεσία είναι μια καλή επιλογή ροής για τους χρήστες του FireStick.

Pros

 • Διατίθεται ποικιλία καναλιών και περιεχομένου
 • Προσφέρει εξαιρετική υποστήριξη πελατών
 • Διατίθεται περιεχόμενο VOD
 • Μεταδίδει συνδέσμους HD και SD
 • Λειτουργεί καλά σε διάφορες συσκευές

Μειονεκτήματα

 • Δέχεται πληρωμή μόνο σε Bitcoin
 • Η δίκη πληρώνεται

10. Smart IPTV

smart-iptv

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι η Smart TV στη λίστα μας με τις καλύτερες υπηρεσίες IPTV για το FireStick. Μπορείτε να μεταδώσετε περισσότερα από 4000 κανάλια διαφορετικών ειδών οπουδήποτε στον κόσμο.

Αν και η Smart TV είναι μια επί πληρωμή υπηρεσία, πρέπει απλώς να πληρώσετε ένα εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης 5,49 € (6,10 $ περίπου) και δεν χρειάζεται να πληρώνετε μηνιαίες χρεώσεις συνδρομής ενώ χρησιμοποιείτε την υπηρεσία.

Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία. Η υπηρεσία σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στις εγγεγραμμένες εκπομπές στη συσκευή σας. Με λίγα λόγια, δοκιμάστε την υπηρεσία. Δεν θα απογοητευτείτε.

Pros

 • Τα βίντεο μεταδίδονται σε υψηλή ποιότητα
 • Η εφαρμογή είναι ελαφριά, επομένως λειτουργεί γρήγορα
 • Προσιτά σχέδια τιμολόγησης
 • 7 ημέρες δωρεάν δοκιμή
 • Τα βίντεο και οι εκπομπές μπορούν να εγγραφούν και να παρακολουθηθούν αργότερα

Μειονεκτήματα

 • Η εξυπηρέτηση πελατών δεν είναι καλή

Συχνές ερωτήσεις – Υπηρεσίες IPTV

Ποιες είναι οι καλύτερες υπηρεσίες IPTV για το FireStick;

Υπάρχουν πολλές επιλογές όταν μιλάμε για τις καλύτερες υπηρεσίες IPTV για το FireStick. Μερικά από αυτά είναι το Xumo TV, το Pluto TV, το Eternal TV, το Sportz TV, το Beast TV και άλλα. Μπορείτε να ελέγξετε τη λίστα μας για περισσότερες επιλογές.

Είναι νόμιμες οι υπηρεσίες IPTV;

Ορισμένες υπηρεσίες IPTV είναι νόμιμες και επαληθευμένες, ενώ άλλες είναι μη επαληθευμένες. Οι Επαληθευμένες Υπηρεσίες διαθέτουν σωστή άδεια χρήσης, ενώ οι μη επαληθευμένες όχι. Επομένως, πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε τις μη επαληθευμένες υπηρεσίες IPTV.

Υπάρχει δωρεάν IPTV;

Ναι, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες δωρεάν υπηρεσίες IPTV, για παράδειγμα, Xumo TV, Pluto TV, κ.λπ. Όλες αυτές οι υπηρεσίες είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται να ξοδέψετε ούτε μια δεκάρα για να τις χρησιμοποιήσετε.

συμπέρασμα

Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες IPTV διαθέσιμες για χρήστες FireStick. Μερικές από τις υπηρεσίες είναι δωρεάν και άλλες επί πληρωμή. Ομοίως, ορισμένες υπηρεσίες IPTV επαληθεύονται ενώ άλλες είναι μη επαληθευμένες.

Περιγράψαμε εν συντομία μερικές από τις καλύτερες υπηρεσίες IPTV και χωρίζονται σε δύο ενότητες. επαληθευμένα και μη επαληθευμένα για τη διευκόλυνσή σας για την τακτοποίησή τους.

Όλες οι υπηρεσίες αξίζει να δοκιμάσετε και έχουν τόνους περιεχομένου και εκατοντάδες κανάλια για να μπορείτε να κάνετε ροή. Αλλά μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε μια αξιόπιστη σύνδεση VPN όπως το ExpressVPN, ειδικά πριν χρησιμοποιήσετε τις μη επαληθευμένες υπηρεσίες IPTV στις συσκευές FireStick σας.

Διαβάστε επίσης :IPTV σε iPad / iPhone: Τρόπος εγκατάστασης

Πώς να αποκτήσετε IPTV σε Mac

10+ τρόποι για να κερδίσετε παθητικό εισόδημα με το Crypto

Αφήστε μια απάντηση