Καλύτεροι κωδικοί με το Unlinked

Καλύτεροι κωδικοί με το Unlinked για FireStick (2024)

Ακολουθεί ένας οδηγός για τους καλύτερους κωδικούς  Unlinked που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε FireStick, FireStick TV, FireStick 4k, και οποιαδήποτε άλλη συσκευή Android.

Unlinked είναι ένας από τους καλύτερους κλώνους που συνδέονται με αρχεία που εισάγεται στην κοινότητα ροής. Παρόμοιο με το Filelinked έχει βιβλιοθήκες με APK για λήψη. Δεδομένου ότι το Filelinked δεν λειτουργεί, οι χρήστες εξερευνούν μια εναλλακτική λύση.

Με το Unlinked μπορείτε φτιάξτε έναν σύντομο αριθμητικό κωδικό με το οποίο θα μπορείτε να κάνετε λήψη πολλών εφαρμογών που δεν είναι διαθέσιμες στο Amazon App Store. Μπορείτε ακόμη και δημιουργήστε τη δική σας βιβλιοθήκη κωδικών και μοιραστείτε τους με τους χρήστες του FireStick. Αυτό προτιμάται από τους χρήστες, καθώς δεν θα χρειαστεί να αλλάξουν εφαρμογές ή να εισαγάγουν πολλές διευθύνσεις URL λήψης για μια εφαρμογή.

Είναι απαραίτητο να αναφέρουμε ότι η Μη συνδεδεμένη εφαρμογή δεν φιλοξενεί ούτε παρέχει εφαρμογές ή υπηρεσίες με δυνατότητα λήψης. Αυτό είναι ένα εύκολος τρόπος εγκατάστασης εφαρμογών τρίτων στη συσκευή σας FireStick. Μερικές από τις δημοφιλείς εφαρμογές περιλαμβάνουν το MX Player, το Cinema HD και το Stremio.

Για να εγκαταστήσετε το Unlinked στο FireStick, μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που δίνονται. Μετά την εγκατάσταση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους καλύτερους μη συνδεδεμένους κωδικούς που δίνονται παρακάτω. Πρέπει να σημειώσετε ότι αφού η εφαρμογή είναι δωρεάν Συνιστάται αυστηρά η χρήση VPN στο FireStick σας.

Το VPN είναι πλέον απαραίτητο, προτείνουμε το ATLASVPN

72 καλύτεροι κωδικοί Downloader

Καλύτεροι κωδικοί με το Unlinked

Όταν ανοίξετε το Unlinked στο FireStick κάντε κλικ στο Προσθήκη νέας βιβλιοθήκης. Αυτό θα σας επιτρέψει να εισαγάγετε έναν κωδικό.

best-unlinked-codes-for-firestick-1

Παρακάτω αναφέραμε το καλύτεροι μη συνδεδεμένοι κωδικοί. Αυτοί οι κωδικοί είναι για Ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, Αθλητικά, Ειδήσεις, Ζωντανή τηλεόραση, παιχνίδια και τα λοιπά.

Κωδικός: EB2E4A4C

Αυτός ο κωδικός σας οδηγεί σε Seenys APK Store βιβλιοθήκη. Περιέχει περισσότερα από 70 αιτήσεις χωρίζεται σε 7 κατηγορίες. Αυτά είναι Κινηματογράφος /Τηλεοπτικές εκπομπές, ζωντανή τηλεόραση, εργαλεία, προγράμματα περιήγησης, VPN, μουσική και YouTube.

best-unlinked-codes-for-firestick-2

Υπάρχουν πολλές δημοφιλείς εφαρμογές σε αυτόν τον κώδικα, μερικές από αυτές είναι:

Κωδικός: 67664537

Ο κώδικας Μεταδώστε τα όλα προσφέρει περισσότερα από 250 αιτήσεις. Αυτές οι εφαρμογές χωρίζονται σε 14 κατηγορίες ώστε να είναι απλές για τον χρήστη. Παρέχει διάφορες επιλογές, για παράδειγμα περιεχόμενο κατ’ απαίτηση, όπως ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.

Αυτός ο κωδικός σάς επιτρέπει να κάνετε κλικ στις Κορυφαίες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές που αναφέρουν τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές. Οι λιγότερο γνωστές εφαρμογές αναφέρονται στο Κατηγορία εφαρμογών ταινιών και τηλεόρασης.

Άλλες συλλογές περιέχουν Ζωντανή τηλεόραση, Kodi, Anime και Comics, Επίσημες εφαρμογές Amazon, προγράμματα αναπαραγωγής IPTV, προγράμματα περιήγησης Ιστού, ταινίες, και Εργαλεία. Εξάλλου, υπάρχει επίσης μια κατηγορία που βασίζεται σε ροή περιεχομένου για ενηλίκους.

best-unlinked-codes-for-firestick-3

Μερικές εφαρμογές είναι:

Κωδικός: Superapps (Pin: 911911)

Το pin 911911 είναι ο κωδικός Superapps για το Unlinked store. Αυτό το κατάστημα ονομάζεται Mega App Pack. Αυτός ο κωδικός αποτελείται από 54 εφαρμογές FireStick που περιλαμβάνουν μια ποικιλία κατηγοριών. Μερικοί από αυτούς είναι Ταινίες / τηλεοπτικές εκπομπές, ζωντανή τηλεόραση, ζωντανά αθλητικά, κινούμενα σχέδια και anime και βοηθητικά προγράμματα.

best-unlinked-codes-for-firestick-4

Ακολουθούν μερικές από τις αξιόλογες εφαρμογές σε αυτόν τον κώδικα:

Κωδικός: 7cd6a4f1 (Pin: 911911)

Αυτός ο κωδικός έχει 29 εφαρμογές και 7 κατηγορίες να προσφέρω. Αυτές οι κατηγορίες είναι Εφαρμογές ταινιών / τηλεοπτικών εκπομπών, Εφαρμογές ζωντανής τηλεόρασης, Kodi, Εργαλεία FireStick, Εφαρμογές ταινιών χωρίς διαφημίσεις, και Ζωντανή τηλεόραση χωρίς διαφημίσεις.

best-unlinked-codes-for-firestick-5

Αυτός ο κώδικας μεταδίδει ποιοτικό περιεχόμενο. Έχει εφαρμογές όπως:

Κωδικός: 12341234

Αυτός ο κώδικας παρέχει μια από τις πιο εκτεταμένες βιβλιοθήκες. Περιέχει 893 εφαρμογές χωρισμένες σε 19 διαφορετικές κατηγορίες. Αυτός ο μη συνδεδεμένος κωδικός μπορεί να είναι ένα μοναδικό σημείο ψυχαγωγίας για εσάς.

Έχει κατηγορίες των Ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, Μουσική, προγράμματα περιήγησης, Παιδιά, Kodi Forks, Media Players, Ζωντανή τηλεόραση, Ζωντανά αθλητικά, Εργαλεία και βοηθητικά προγράμματα, και επίσης Anime.

best-unlinked-codes-for-firestick-11

Μερικές από τις δημοφιλείς εφαρμογές που μπορείτε να βρείτε παρατίθενται παρακάτω:

Κωδικός: 90D311FE

Αυτός ο κωδικός έχει σχεδιαστεί κυρίως για όσους χρησιμοποιούν προσαρμοσμένα προγράμματα εκκίνησης, βοηθητικά προγράμματα και καθαρότερες εφαρμογές στις συσκευές ροής τους όπως το FireStick. Έχει περιορισμένο αριθμό από εφαρμογές που είναι 48.

Αυτός ο κώδικας δημιουργείται από έναν προγραμματιστή που ονομάζεται Oztech3000. Επιπλέον, περιέχει επίσης εφαρμογές για ροή που είναι χωρίς διαφημίσεις. Εδώ μπορείτε να βρείτε τις πιο διάσημες εφαρμογές ροής με κατηγορίες Ταινίες & τηλεοπτικές σειρές.

best-unlinked-codes-for-firestick-6

Μερικές παρατίθενται παρακάτω:

Κωδικός: 710AB04D

Εδώ είναι ο επόμενος κωδικός μας με 164 εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε για τη συσκευή σας FireStick. Ωστόσο, το μειονέκτημα αυτής της βιβλιοθήκης είναι ότι δεν υπάρχουν κατηγορίες αρχείων. Αφήνοντας έτσι την εργασία στον χρήστη να διαιρέσει και να αναζητήσει κατηγορίες.

Ο κώδικας περιέχει συναρπαστικές εφαρμογές για ταινίες / τηλεοπτικές σειρές, παιδιά, anime, IPTV, προγράμματα αναπαραγωγής πολυμέσων και βοηθητικά προγράμματα. Επί πλέον, αυτός ο κωδικός ονομάζεται Συσκευές Android & Αποσυνδεδεμένες.

best-unlinked-codes-for-firestick-7

Έχει δημοφιλείς εφαρμογές όπως:

Κωδικός: DF9C7131

Αυτός ο κωδικός περιέχει 53 αιτήσεις και έχει εφαρμογές από τα καταστήματα εφαρμογών, περιέχει Εργαλεία και Media Players. Αυτή η ίδια η βιβλιοθήκη ονομάζεται Εργαλεία και Media Player. Οι εφαρμογές ανήκουν σε κατηγορίες που είναι: Προγράμματα περιήγησης, προγράμματα αναπαραγωγής IPTV, προγράμματα αναπαραγωγής πολυμέσων, μη κατηγοριοποιημένα και VPN.

best-unlinked-codes-for-firestick-8

Ωστόσο, για τους streamers, αυτός ο κωδικός δεν είναι καλή επιλογή. Έχει εφαρμογές όπως:

Κωδικός: 0B96CC65

Ένας άλλος κωδικός είναι 0B96CC65. Αυτή η βιβλιοθήκη ονομάζεται Ανεπίσημο μη συνδεδεμένο κατάστημα Syncler Swampdogs. Περιέχει μόνο 4 αιτήσεις που είναι το Media Player, οι Ταινίες και οι Εκπομπές.

best-unlinked-codes-for-firestick-9

Εδώ είναι οι εφαρμογές που μπορείτε να λάβετε χρησιμοποιώντας αυτόν τον κωδικό:

 • MX Player Pro
 • J3 Marvel Player

Κωδικός: 96960000

Αυτός ο τελευταίος αποσυνδεδεμένος κώδικας που αναφέραμε είναι Κορυφαία Ap Android. Αυτός ο κωδικός έχει περισσότερα από 299 αιτήσεις με 16 κατηγορίες. Αυτά περιλαμβάνουν χωρίς διαφημίσεις, anime, πρόγραμμα περιήγησης, ζωντανή τηλεόραση, κινητά και ταινίες. μουσική, επίσημα, αθλήματα, εργαλεία, VPN, καθώς και προγράμματα αναπαραγωγής πολυμέσων.

best-unlinked-codes-for-firestick-10

Μερικές εφαρμογές αναφέρονται παρακάτω:

Περισσότεροι μη συνδεδεμένοι κωδικοί-

Έχω ήδη αναφέρει τους καλύτερους μη συνδεδεμένους κωδικούς παραπάνω. Ακολουθούν άλλοι κωδικοί που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

 • e89349b6
 • 33627466
 • DF9C7131
 • 99999999 (Pin: 88888)
 • F398174F
 • Εργαλεία3333
 • 72727272
 • customforks19.3
 • dagoberts
 • 9135f6a0

Δημοφιλείς εναλλακτικές λύσεις για το FileLinked

Όπως αναφέραμε προηγουμένως ότι το Unlinked είναι μια εφαρμογή που εξυπηρετεί παρόμοιο σκοπό με το FileLinked. Αλλά, αν ψάχνετε για περισσότερα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Συχνές ερωτήσεις – Οι καλύτεροι μη συνδεδεμένοι κωδικοί

1 Ποιοι είναι οι καλύτεροι μη συνδεδεμένοι κωδικοί;

Υπάρχουν απεριόριστοι μη συνδεδεμένοι κωδικοί. Ωστόσο, οι καλύτεροι μη συνδεδεμένοι κωδικοί είναι οι EB2E4A4C, 67664537, superapps, 12341234 και 90D311FE. Έχουμε αναφέρει και άλλα στη λίστα.

2 Είναι νόμιμοι οι μη συνδεδεμένοι κώδικες;

Ναί. Είναι νόμιμη η εγκατάσταση και η χρήση Unlinked ενώ μένετε στον δημόσιο τομέα. Για να εξασφαλίσετε τη ροή σας σε υψηλότερο επίπεδο, φροντίστε να συνδέσετε τη συσκευή σας με το ExpressVPN.

3 Είναι ασφαλείς οι μη συνδεδεμένοι κωδικοί;

Ναί. Ο τρόπος με τον οποίο η χρήση της εφαρμογής είναι ασφαλής και νόμιμη, η χρήση των κωδικών είναι επίσης ασφαλής. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν συνδέετε τη συσκευή σας σε VPN, καθώς θα εγγυάται την ασφάλεια.

4 Χρειάζεστε VPN για μη συνδεδεμένους κωδικούς;

Ναί. Το FireStick συνιστά τη χρήση του Express VPN για μια ασφαλή και ασφαλή εμπειρία ροής. Αυτό θα κρύψει τη δραστηριότητα ροής σας και θα κάνει την ταυτότητά σας ανώνυμη.

5 Σε ποιες συσκευές μπορεί να εγκατασταθεί η Αποσύνδεση;

Το Unlinked είναι συμβατό με διάφορες συσκευές. Οι διάσημες συσκευές είναι το FireStick, η MI TV και οποιαδήποτε συσκευή που λειτουργεί με Android.

Ανακεφαλαίωση

Το Unlinked είναι η πιο βολική και εξαιρετική επιλογή για το Filelinked. Αν και το Unlinked είναι νέο, διαθέτει όλες τις πιο πρόσφατες και δημοφιλείς εφαρμογές που είστε διατεθειμένοι να κατεβάσετε στις συσκευές σας.

Το Unlinked σάς δίνει επίσης την επιλογή μοιραστείτε τις εφαρμογές σας με τους χρήστες του FireStick. Αυτό μπορεί εύκολα να γίνει από δημιουργώντας τον δικό σας κώδικα. Τώρα μπορείτε να εγκαταστήσετε τα αγαπημένα σας APK ταινιών, αθλημάτων, ειδήσεων, διαχείρισης αρχείων κ.λπ. στη συσκευή ροής χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση.

Για να χρησιμοποιήσετε τους κωδικούς, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε VPN για να έχετε μια προστατευμένη σύνδεση. Καλύπτει την IP σας για να κρύψει την ταυτότητά σας και να διατηρήσει το απόρρητο.

Το VPN είναι πλέον απαραίτητο, προτείνουμε το ATLASVPN

Διαβάστε επίσης:Πώς να αφαιρέσετε το PIN από το Plex.

 

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *