φτιάχνοντας αυτοματοποιημένα βίντεο στο YouTube

Κερδίστε χρηματα φτιάχνοντας βίντεο στο YouTube με το Nvidia AI

Τι θα γινόταν αν σας έλεγα ότι υπήρχε ένα Side Hustle που θα μπορούσε να σας βγάλει πάνω από χίλια δολάρια την ημέρα και ολόκληρη η δουλεία θα μπορούσε να αυτοματοποιηθεί κυριολεκτικά με ένα μόνο κλικ ενός κουμπιού; Λοιπόν, πρόσφατα ανακάλυψα ένα εργαλείο που ονομάζεται Nvidia AI που σας επιτρέπει να πληκτρολογήσετε μια απλή πρόταση και να μετατρέψετε αυτήν την πρόταση σε πλήρη βίντεο YouTube 5, 10, 15 λεπτών.

Το πιο τρελό σε αυτό είναι ότι αυτά τα απρόσωπα κανάλια YouTube συνεχίζουν να κερδίζουν δημοτικότητα. Αυτά τα κανάλια έχουν συχνά εκατομμύρια προβολές και εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθους μόνο δημιουργώντας απλά βίντεο που κυμαίνονται από κίνητρα έως βίντεο τύπου λίστας για ταξίδια, τεχνολογία και πολλά άλλα θέματα.

Διαβάστε επίσης: AI Side Hustle 4 κερδοφόρα μονοπάτια έως 30.000 $ με AI

Πάρτε αυτό το κανάλι, για παράδειγμα, το Motiversity. Ποιος φτιάχνει το είδος των βίντεο για τα οποία θα μιλήσουμε στο σημερινό σεμινάριο. Το κανάλι τους λαμβάνει εκατομμύρια προβολές το μήνα. Αν πάμε στο SocialBlade, πληκτρολογήσουμε το όνομα του καναλιού και ρίξουμε μια ματιά στα κέρδη του, μπορείτε να δείτε ότι βγάζουν έως και επτά χιλιάδες δολάρια την εβδομάδα σταθερά ή περίπου τριάντα δύο χιλιάδες δολάρια το μήνα.

Και αν πηγαίνατε πραγματικά και παρακολουθούσατε μερικά από τα βίντεο αυτού του καναλιού, θα βλέπατε ότι στην πραγματικότητα δεν κάνουν τίποτα ιδιαίτερο. Εννοώ ότι τα περισσότερα από τα βίντεό τους είναι απλώς πλάνα b-roll με άτομα που κάνουν πράγματα πάνω από κάποιο είδος φωνής.

Τα κίνητρα βίντεο είναι κανάλια όπως αυτά τα Tourotopia. Δημιουργούν επίσης τους τύπους βίντεο χωρίς πρόσωπο για τα οποία θα μιλήσουμε στο σημερινό σεμινάριο, τα οποία είναι βίντεο τύπου λίστας για ταξίδια και άλλα πράγματα. Κερδίζουν έως και χίλια οκτακόσια δολάρια την εβδομάδα δημοσιεύοντας τέτοιου είδους βίντεο στο YouTube.

Και δεν θα πιστεύετε πόσο εύκολο είναι να κάνετε πραγματικά αυτά τα βίντεο για το κανάλι σας χρησιμοποιώντας ένα απλό εργαλείο. Επειδή το μόνο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε στο Nvidia AI μία μόνο προτροπή, και θα κάνει σενάριο και θα επεξεργαστεί ένα βίντεο για εσάς σχεδόν αμέσως.

Έτσι, στο σημερινό σεμινάριο, θα δούμε βήμα-βήμα και θα μιλήσουμε για το πώς ακριβώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το νέο ισχυρό εργαλείο, ώστε και εσείς να ξεκινήσετε να φτιάχνετε αυτά τα βίντεο και να κερδίζετε έως και τριάντα δύο χιλιάδες δολάρια το μήνα.

Και λοιπόν, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, κάντε μου μια τεράστια χάρη και μοιραστείτε αυτό το άρθρο. Βοηθάει πολύ τον ιστότοπο. Είστε καταπληκτικοί. Ας αρχίσουμε.

Πως να χρησιμοποιήσω το Nvidia AI

Τώρα, στο παρελθόν, έχω γράψει άρθρα που μιλούν για το πώς να φτιάχνω κίνητρα βίντεο στο YouTube και πράγματα όπως ταξιδιωτικά βίντεο. Αλλά συνήθως, οι μέθοδοι που σας έδειχνα σε αυτά τα άρθρα απαιτούσαν να δουλέψετε πολύ περισσότερο. Αλλά με το Nvidia AI, αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Εδώ είμαστε λοιπόν στο εργαλείο και μπορείτε να αποκτήσετε αυτό το εργαλείο χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμό μου εδώ. Αυτό το εργαλείο ονομάζεται Nvidia AI.

 

Μόλις μπείτε στο εργαλείο, θα παρατηρήσετε ότι έχετε μια απλή μαύρη οθόνη με μερικές επιλογές. Το πρώτο πράγμα που πρόκειται να κάνω είναι να επιλέξω μια ροή εργασίας. Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές επιλογές εδώ: YouTube Shorts, βίντεο επεξήγησης YouTube, βίντεο πρόσφατων συμβάντων και, στη συνέχεια, η τελευταία, η οποία ονομάζεται Script to video.

 

Ανάλογα με τη ροή εργασίας που θα επιλέξετε, το εργαλείο θα ζητήσει διαφορετικά πράγματα. Έτσι, για αυτό το πρώτο παράδειγμα, θα ζητήσουμε από την τεχνητή νοημοσύνη να δημιουργήσει ένα κίνητρο για εμάς. Για αυτό, θα επιλέξουμε την επιλογή βίντεο επεξήγησης YouTube. Μπορείτε να δείτε ότι όταν το κάνουμε αυτό, έχουμε μερικά νέα επιπλέον κουτιά.

 

Αυτό το πρώτο πλαίσιο μας ζητά να δημιουργήσουμε ένα κενό μεγάλο βίντεο στο YouTube. Μπορείτε να καθορίσετε τη διάρκεια που θέλετε να έχει το βίντεό σας. Συνήθως, τα βίντεο έχουν διάρκεια από 10 έως περίπου 15 λεπτά. Εδώ θα πείτε στην τεχνητή νοημοσύνη τι ακριβώς θέλετε να αφορά το βίντεο. Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον δημιουργική κατεύθυνση, όπως να ζητήσετε από την τεχνητή νοημοσύνη να δώσει στο βίντεο έναν συγκεκριμένο τόνο ή μια αίσθηση χιούμορ.

Στη συνέχεια, το εργαλείο θα σας ζητήσει τη μουσική υπόκρουση. Μπορείτε να καθορίσετε τον τύπο φωνής που θέλετε. Μπορείτε να επιλέξετε το φύλο και τον τύπο της φωνής. Μόλις το κάνετε αυτό, θα πατήσετε συνέχεια και το AI θα σας δώσει περισσότερες επιλογές για να προσαρμόσετε περαιτέρω το βίντεο.

Αφού διαλέξετε όλες τις επιλογές σας, κάντε κλικ στη συνέχεια. Το AI θα αρχίσει να κάνει τα μαγικά του και θα έχετε το βίντεό σας.

Επεξεργαστείτε τα βίντεό σας

Αυτό το εργαλείο κάνει πραγματικά απίστευτα εύκολο να μπείτε και να κάνετε αλλαγές όπου θέλετε. Μπορείτε να αλλάξετε βίντεο, να επεξεργαστείτε το σενάριο ή να επεξεργαστείτε τα μέσα. Μπορείτε να προσαρμόσετε το σενάριο όπως θέλετε για να ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες σας και το AI θα ενημερώσει αυτόματα τη φωνή και τις εικόνες του βίντεο ώστε να ταιριάζουν με τις νέες αλλαγές.

Ένας άλλος τρόπος για να επεξεργαστείτε το βίντεό σας είναι να προσαρμόσετε τις συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά για τα μέσα. Το AI θα προσαρμόσει αυτόματα τις εικόνες ώστε να ταιριάζουν στη νέα λέξη-κλειδί που προσθέσατε.

Αφού επεξεργαστείτε το βίντεό σας, μπορείτε να το εξαγάγετε. Αυτό το εργαλείο δεν είναι δωρεάν, αλλά αν λάβετε σοβαρά υπόψη αυτό το παράπονο, σίγουρα αξίζει την επένδυση.

Μόλις εξαγάγετε το βίντεο, είναι έτοιμο. Χρησιμοποιώντας τη δύναμη της Nvidia AI, μόλις δημιουργήσαμε ένα κίνητρο χωρίς πρόσωπο σε πιθανώς περίπου 10 λεπτά.

Και πρέπει να ξέρω γιατί κάνω βίντεο για να ζήσω. Η δημιουργία βίντεο διαρκεί πολύ. Και έτσι μετά από περίπου 15 λεπτά, η τεχνητή νοημοσύνη κατάφερε να δημιουργήσει τρία διαφορετικά κίνητρα βίντεο για εμάς.

Τα κίνητρα βίντεο είναι μόνο ένα παράδειγμα των τύπων βίντεο που μπορεί να δημιουργήσει αυτό το AI. Αν θέλαμε, θα μπορούσαμε να ζητήσουμε από το AI να δημιουργήσει βίντεο για ένα κανάλι λίστας. Για παράδειγμα, αν θέλαμε να κάνουμε ταξιδιωτικά βίντεο με λίστα, θα μπορούσατε να το κάνετε εύκολα.

Συμπερασματικά

Έτσι, για να δημιουργήσετε αυτούς τους τύπους σύντομων βίντεο, αντί να επιλέξετε την επιλογή βίντεο επεξήγησης YouTube, θα επιλέξετε YouTube Short. Εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο όπως το Nvidia AI, να το χρησιμοποιήσετε για να ξεκινήσετε εύκολα την παραγωγή περιεχομένου και τη δημοσίευση αυτού του περιεχομένου, μπορεί να εκπλαγείτε με το πόσο θα μπορούσε να αλλάξει η ζωή σας με την πάροδο του χρόνου.

Γεια σου, είσαι καταπληκτικός και σε εκτιμώ πολύ που είσαι εδώ. Το εννοώ. Μην ξεχνάς ποτέ ότι μπορείς να πετύχεις ό,τι θέλεις σε αυτή τη ζωή. Σε παρακολουθώ. Πιστεύω σε εσένα, και όπως πάντα, θα σε ξαναδώ πολύ σύντομα. Να προσέχεις.

Διαβάστε επίσης:

 

Side Hustles που θα σας αποφέρουν $500

Πώς να κερδίσετε χρηματα με ένα κανάλι YouTube No Face

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *