Κερδίστε χρήματα δουλεύοντας από το σπίτι με AI

Κερδίστε χρήματα δουλεύοντας από το σπίτι με AI

Τι θα γινόταν αν σας έλεγα ότι μπορείτε να κερδίσετε έως και 50.000 $ το μήνα ξεκινώντας μια απλή επιχείρηση που μπορείτε να κάνετε από την άνεση του σπιτιού σας χρησιμοποιώντας εντελώς δωρεάν εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης. Θα σας δείξω τι ακριβώς είναι αυτές οι επιχειρήσεις, πώς μπορείτε να αρχίσετε να τις κάνετε μόνοι σας με τη βοήθεια δωρεάν εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης και θα σας δώσω παραδείγματα από την πραγματική ζωή, ή συνηθισμένοι άνθρωποι που βγάζουν δεκάδες χιλιάδες δολάρια το μήνα κάνοντας αυτές τις επιχειρήσεις.

Πώληση αυτοκόλλητων

Αυτή η πρώτη επιχείρηση είναι μια επιχείρηση από την οποία πιθανότατα δεν θα θεωρήσετε ότι μπορείτε να κερδίσετε χρήματα και είναι η πώληση αυτοκόλλητων. Υπάρχει αυτός ο συγκεκριμένος πωλητής που βρήκα στο etsy που πουλάει αυτοκόλλητα μόνο από το 2020 που είναι περίπου 3 χρόνια. Από τότε, έχουν πουλήσει πάνω από 196.000 αυτοκόλλητα και έχουν κερδίσει πάνω από 1,1 εκατομμύρια δολάρια μόλις τα τελευταία τρία χρόνια.

Αυτό φτάνει τα 366.000 $ ετησίως ή περίπου 34.650 $ το μήνα. Θα μπορούσατε να φανταστείτε για λίγο πόσο διαφορετική θα μπορούσε να είναι η ζωή σας αν είχατε και επιπλέον 34.000 $ το μήνα σε εισόδημα; Σε αυτό το σημείο πιθανώς αναρωτιέστε “αυτός είναι υπέροχος Kingsley, αλλά πώς ακριβώς μπορώ να το κάνω αυτό για τον εαυτό μου;”. Λοιπόν, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να δημιουργήσετε τα σχέδια των αυτοκόλλητων.

kid, rain, sad

Και θα το κάνουμε αυτό χρησιμοποιώντας ένα εντελώς δωρεάν πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης που ονομάζεται midjourney για να κάνει όλη τη σχεδίαση για εμάς. Το Midjourney είναι ένας μετατροπέας κειμένου σε εικόνα που θα μετατρέψει απλές περιγραφές κειμένου σε φυσικές εικόνες. Αυτό πρόκειται να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε απεριόριστο αριθμό σχεδίων αυτοκόλλητων που είναι εντελώς απαλλαγμένα από πνευματικά δικαιώματα. Το μόνο που θα κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε τον διαφορετικό τύπο προτροπών για αυτοκόλλητα που θέλετε.

Ίσως σκέφτεστε μόνοι σας “ναι, αλλά δεν ξέρω καν τι είδους αυτοκόλλητα να δημιουργήσω το AI”, για αυτό θα χρησιμοποιήσουμε ένα άλλο AI που ονομάζεται chatGTP. Το μόνο που πρόκειται να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε στο ChatGTP κάτι σαν “δώστε μου περιγραφικές ιδέες για σχέδια αυτοκόλλητων” και όπως θα δείτε, το ChatGTP θα αρχίσει να δίνει την απάντηση και διαφορετικές ιδέες.

Όταν πληκτρολογούσα στο ChatGTP, μια πρόταση που μου δόθηκε ήταν “μια γάτα που παίζει βιντεοπαιχνίδια”, οπότε αυτό που θα κάνετε είναι να το πάρετε και να το βάλετε στις προτροπές του midjourney, βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει αυτοκόλλητο στην περιγραφή και αυτόματα το midjourney θα σας παρέχει ένα αυτοκόλλητο μιας γάτας που παίζει βιντεοπαιχνίδι. Μπορείτε να παίξετε με τις προτροπές για όσο θέλετε.

Είναι ένα πράγμα να βρίσκεις σχέδια, αλλά τώρα πρέπει να τα πουλήσεις και υπάρχουν πραγματικά δύο διαφορετικοί τρόποι να το κάνεις αυτό. Ο πρώτος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε κάποιο είδος εταιρείας εκτύπωσης κατ’ απαίτηση για να εκτυπώσετε και να στείλετε αυτά τα αυτοκόλλητα για εσάς ή εάν θέλετε να διατηρήσετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του κέρδους, μπορείτε απλώς να εκτυπώσετε τα αυτοκόλλητα μόνοι σας στο σπίτι και να τα στείλετε μόνοι σας.

Αυτή η διαδικασία είναι πραγματικά πολύ πιο εύκολη από ό,τι εσείς. Το μόνο πράγμα που θα χρειαστείτε είναι ένας κανονικός εκτυπωτής, θα χρειαστείτε επίσης μια ηλεκτρονική μηχανή κοπής που ακούγεται πολύ πιο περίπλοκη και εμπειρία από ό,τι στην πραγματικότητα. Και τέλος μερικά φτηνά αυτοκόλλητα χαρτάκια. Με τα εργαλεία που μόλις ανέφερα, κατάφερα να δημιουργήσω μόνος μου μερικά από αυτά τα αυτοκόλλητα χωρίς κυριολεκτικά καμία εμπειρία.

Για να είμαι διαφανής μαζί σας, δεν χρησιμοποίησα το ηλεκτρονικό μηχάνημα. Έκοψα με το χέρι όλα αυτά που έφτιαξα μόνος μου. Όλα αυτά ξεκίνησαν ως προτροπή και τώρα μπορώ να φύγω και να το βάλω σε ένα μπουκάλι νερό ή κάτι τέτοιο. Αυτά τα αυτοκόλλητα είναι απίστευτα υψηλής ποιότητας και νόμιμα και παιδιά, αυτό δεν είναι καθόλου δύσκολο. Όσον αφορά την αποστολή αυτών των αυτοκόλλητων στους πελάτες σας, θα συνιστούσα να χρησιμοποιήσετε κάποιο είδος άκαμπτου ταχυδρομείου.

Μπορείτε να τα αγοράσετε στο Amazon για περίπου 27 σεντς ανά ταχυδρομείο και αυτό θα διασφαλίσει ότι τα αυτοκόλλητα δεν λυγίζουν κατά τη διάρκεια της αποστολής. Εκτύπωση ετικέτας χρησιμοποιώντας το εργαλείο ετικετών του etsy με την προϋπόθεση ότι χρησιμοποιείτε το etsy για να πουλήσετε τα αυτοκόλλητά σας. Για να εκτυπώσετε την ετικέτα, μπορείτε απλώς να χρησιμοποιήσετε απλά απλά χαρτιά, απλώς να εκτυπώσετε την ετικέτα, να την κόψετε και να την επικολλήσετε στον φάκελο σας.

Μια άλλη επιλογή για την πώληση αυτών των αυτοκόλλητων είναι η χρήση μιας εταιρείας εκτύπωσης κατ’ απαίτηση και σε δύο σενάρια είτε τα εκτυπώνετε μόνοι σας είτε χρησιμοποιείτε έναν ιστότοπο, η πώληση των αυτοκόλλητων σας στο etsy θα είναι η καλύτερη επιλογή. Μόλις και μετά βίας ξύνουμε την επιφάνεια όταν πρόκειται για αυτήν την επιχείρηση. Εάν θέλετε να γράψω ένα πολύ πιο λεπτομερές άρθρο ή σεμινάριο σχετικά με το πώς να ξεκινήσετε αυτήν την επιχείρηση και να πετύχετε σε αυτήν, φροντίστε να αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω.

Προσκλητήρια Γάμου

Ένα άλλο εξαιρετικά δημοφιλές αντικείμενο για πώληση σε ιστότοπους όπως το etsy είναι τα προσκλητήρια γάμου. Και βρήκα μερικούς πωλητές στο etsy που πουλούσαν προσκλητήρια γάμου και διάφορα χαρτικά. Αυτός ο πωλητής στο etsy που ονομάζεται XoXoKristen έχει σχεδόν 55.000 πωλήσεις και έχει κερδίσει πάνω από 1,5 εκατομμύριο δολάρια μόνο πουλώντας προσκλητήρια γάμου. Τώρα, αν αυτό δεν σας σοκάρει, αυτό που θα σας σοκάρει είναι πόσο απλό είναι να δημιουργήσετε αυτές τις προσκλήσεις με AI.

Στη μέση του ταξιδιού, θα ζητήσετε από το AI να σας δημιουργήσει προσκλητήρια γάμου με λουλούδια. Και όπως θα δείτε όταν το δοκιμάσετε, η τεχνητή νοημοσύνη θα δημιουργήσει μερικές αξιόλογες προσκλήσεις και μπορείτε τώρα να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα αναβάθμισης στο μέσο του ταξιδιού για να αυξήσετε την ανάλυση οποιασδήποτε από τις εικόνες που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Μετά από αυτό, μπορείτε να μεταφέρετε αυτές τις προσκλήσεις στο photoshop ή σε ένα δωρεάν εναλλακτικό photoshop που ονομάζεται photopea για να επεξεργαστείτε το κείμενο που δημιουργεί το AI. Να θυμάστε ότι πρόκειται για προσαρμοσμένες προσκλήσεις, επομένως τα ονόματα θα αλλάζουν ανάλογα με τον πελάτη. Θα θέλατε να εκτυπώσετε αυτές τις προσκλήσεις χρησιμοποιώντας κάποιο είδος χαρτοφυλακίου που είναι φθηνότερο στο Amazon

Απλώς χρησιμοποιήστε τον εκτυπωτή σας για να εκτυπώσετε τις ετικέτες αποστολής και να στείλετε την πρόσκλησή σας στον πελάτη. Για άλλη μια φορά ξέρω ότι προχωράμε αρκετά γρήγορα, αλλά αν θέλετε να κάνω ένα αποκλειστικό βίντεο για οποιαδήποτε από τις επιχειρήσεις αυτής της λίστας, φροντίστε να αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω.

Πώληση σελιδοδεικτών

Η επόμενη δουλειά από τις οικιακές επιχειρήσεις είναι η πώληση σελιδοδεικτών, βρήκα μερικούς πωλητές στο etsy που έχουν αφιερώσει ολόκληρο το κατάστημά τους στην πώληση σελιδοδεικτών. Ένας πωλητής με το όνομα Aetherealbooks έχει ήδη 8.200 πωλήσεις και έχει κερδίσει σχεδόν 80.000 $. Λαμβάνοντας υπόψη πόσο εύκολο είναι να ξεκινήσεις αυτή την επιχείρηση και πώς μπορείς να την κάνεις ως πλευρική φασαρία, ένα επιπλέον ποσό 80.000 $ είναι πολύ καλό.

Θα επιστρέψουμε στο midjourney και θα βάλουμε το AI να κάνει όλο τον σχεδιασμό για εμάς για αυτούς τους σελιδοδείκτες. Θέλετε το AI να δημιουργήσει μερικούς αφηρημένους σελιδοδείκτες για εσάς και μετά από λίγα δευτερόλεπτα, η μαγεία του AI θα καταφέρει να βρει μερικά απίστευτα σχέδια που είναι εντυπωσιακά. Ωστόσο, μπορείτε να παίξετε με αυτές τις προτροπές όσο θέλετε.

Για παράδειγμα, μπορεί να ζητήσω από το AI να δημιουργήσει σελιδοδείκτες με ζώα που διαβάζουν βιβλία πάνω τους ή σελιδοδείκτες με χαρακτήρες anime, αν θέλετε. Οτιδήποτε μπορείτε να σκεφτείτε γιατί οι δυνατότητες είναι πραγματικά ατελείωτες. Αφού δημιουργήσετε αυτούς τους σελιδοδείκτες με το εργαλείο AI, απλώς πηγαίνετε στο photopea και ανοίγετε ένα νέο έργο. Επιλέξτε την καρτέλα που λέει «εκτύπωση» και, στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή A4 που έχει το μέγεθος ενός τυπικού κομματιού χαρτιού εκτύπωσης.

Φέρτε μια από τις εικόνες σελιδοδεικτών σας που δημιουργήσατε με την τεχνητή νοημοσύνη και, στη συνέχεια, περιστρέψτε την εικόνα έτσι ώστε ο σελιδοδείκτης να πάει κάτω από το χαρτί. Και μετά παρόμοια με τα αυτοκόλλητα που αναφέραμε προηγουμένως, τα κόβετε αφού τα εκτυπώσετε. Θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο είδος ηλεκτρονικών μηχανών κοπής, μπορείτε συνήθως να τις αγοράσετε στο Amazon για περίπου $100 έως $150 ή εναλλακτικά μπορείτε απλώς να χρησιμοποιήσετε ένα ζευγάρι κοπτικών για να κόψετε τους σελιδοδείκτες με το χέρι.

Όσον αφορά τον τύπο χαρτιού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα αυτοκόλλητο με σχισμή όπως η υφή που θα κάνει τον σελιδοδείκτη σας να φαίνεται πολύ πιο premium ή μπορείτε απλώς να χρησιμοποιήσετε κανονικό χαρτί εκτύπωσης και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε ένα φτηνό εργαλείο πλαστικοποίησης για να τους πλαστικοποιήσετε.

Σχεδιασμοί πωλήσεων

Τώρα αυτή η τελευταία επιχείρηση μπορεί εύκολα να είναι επιχείρηση ενός εκατομμυρίου δολαρίων και αυτό είναι να πουλήσουν σχεδιαστές. Υπάρχουν καταστήματα στο etsy που έχουν πάνω από 40.000 πωλήσεις και βγάζουν σχεδόν ένα εκατομμύριο δολάρια μόνο πουλώντας σχεδιαστές. Το να ξεκινήσετε με αυτήν την επιχείρηση είναι εύκολο όχι μόνο επειδή χρησιμοποιούμε τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργήσουμε τους σχεδιαστές, αλλά για τη συγκεκριμένη επιχείρηση, πιστεύω στην πραγματικότητα ότι θα είναι καλύτερο να εκτελούνται τα πάντα σε μια υπηρεσία εκτύπωσης κατά παραγγελία.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να θυσιάσετε κάποιο ποσό εσόδων, αλλά για το χρόνο που θα εξοικονομήσετε, νομίζω ότι αξίζει τον κόπο. Αν πάτε στο etsy αυτή τη στιγμή και ψάξετε για σχεδιαστές, θα δείτε ότι όλα τα καταστήματα εκεί έξω χρησιμοποιούν κάποιο είδος μοτίβου. Είτε πρόκειται για ένα λουλουδάτο μοτίβο είτε για κάποιες λωρίδες είτε για κάτι λίγο πιο αφηρημένο.

Αυτοί οι τύποι σχεδίων δεν είναι πολύπλοκοι στη δημιουργία με AI. Απλώς δώστε στο midjourney μια προτροπή για ας πούμε ένα σχέδιο με λουλουδάτο μοτίβο και με αυτήν την προτροπή, θα πάρετε ακριβώς αυτό που ζητήσατε. Το μόνο που θα κάνετε είναι απλώς να πάρετε αυτά τα σχέδια λουλουδιών και να χρησιμοποιήσετε κάποια υπηρεσία if print on demand για να μετατρέψετε τα floral σχέδια σας σε πραγματικούς σχεδιαστές

Δεν πρόκειται να μπω πολύ βαθιά σε αυτό το συγκεκριμένο μέρος αυτής της επιχείρησης γιατί αυτό θα απαιτούσε ένα εντελώς αφιερωμένο άρθρο. Έτσι, αν θέλετε να γράψω αυτό το άρθρο, φροντίστε να σχολιάσετε παρακάτω. Πιστεύω ειλικρινά ότι κάθε άτομο που διαβάζει αυτό το άρθρο μπορεί να ξεκινήσει οποιαδήποτε επιχείρηση, εάν αυτές οι επιχειρήσεις και με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης μπορούν να κερδίσουν πραγματικά χρήματα που αλλάζουν τη ζωή.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *