πως να βγαλω λεφτα βλεποντας TikTok

Κερδοφόρες επιχειρηματικές ιδέες: 6 τρόποι για να κερδίσετε 1.000 $

Ξέρετε ότι υπάρχουν περισσότερες επιχειρήσεις εκεί έξω που μπορείτε να ξεκινήσετε αυτήν τη στιγμή με μόλις χίλια δολάρια από οποιαδήποτε άλλη στιγμή στην ιστορία και σε αυτό το άρθρο θα σας δώσω έξι από τις καλύτερες επιχειρήσεις που μπορείτε να ξεκινήσετε σήμερα με χίλια δολάρια ( 1.000 $ ) ή λιγότερο και το πρώτο στη λίστα είναι αυτό που έκανα πραγματικά για μερικά χρόνια αφότου παράτησα τη δουλειά μου εννέα έως πέντε, η οποία ήταν η ανάπτυξη κάθετου σχεδίου ιστοσελίδων.

Σχεδιασμός/ανάπτυξη ιστοσελίδων

Όταν άρχισα να ασχολούμαι με το σχεδιασμό ιστοσελίδων το 2016/2017, βασικά είχα μηδέν δολάρια στο όνομά μου, στην πραγματικότητα, είχα ακόμη και ένα μικρό χρέος πιστωτικής κάρτας εκείνη την εποχή, αλλά τίποτα από αυτά δεν είχε σημασία γιατί μπόρεσα να μάθω γρήγορα πώς να χτίζω ιστότοποι που χρησιμοποιούν μια εντελώς δωρεάν πλατφόρμα που ονομάζεται wordpress.org και σε συνδυασμό με ένα εντελώς δωρεάν πρόσθετο που ονομάζεται Elementor, μπόρεσα να κλιμακώσω την επιχείρησή μου στο σχεδιασμό ιστοσελίδων από μόλις μερικές εκατοντάδες δολάρια την εβδομάδα σε μερικές χιλιάδες δολάρια την εβδομάδα έως και ογδόντα χιλιάδες δολάρια το χρόνο.

Απλά να θυμάστε πριν καν ξεκινήσω, είχα μηδενική προηγούμενη εμπειρία σχεδίασης ιστοσελίδων, έμαθα όλα όσα χρειαζόμουν περνώντας περίπου δύο εβδομάδες παρακολουθώντας διαφορετικά βίντεο για το σχεδιασμό ιστοσελίδων και την ανάπτυξη ιστού και το καλύτερο είναι ότι δεν χρειαζόμουν καν για να μάθω πώς να κωδικοποιώ γιατί μόλις χρησιμοποίησα εντελώς δωρεάν εργαλεία μεταφοράς και απόθεσης για να ολοκληρώσω τη δουλειά και μάλιστα με τις πολύ περιορισμένες γνώσεις που είχα όταν πρωτοξεκίνησα.

Για να βρω νέους πελάτες το μόνο που έκανα ήταν απλώς να πάω στο upwork και να αρχίσω να υποβάλλω προτάσεις και θα είμαι 100% διαφανής μαζί σας, η σχεδίαση ιστοσελίδων και η ανάπτυξη ιστοσελίδων άλλαξαν εντελώς τη ζωή μου επειδή ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που μπόρεσα πραγματικά να είμαι το αφεντικό του εαυτού μου και να εργάζομαι από την άνεση του σπιτιού μου, χωρίς να χρειάζεται να βγω έξω και να δουλέψω μια δουλειά εννιά με πέντε.

Σίγουρα δεν λέω ότι δεν ήταν ακόμα πολλή δουλειά, ήταν αλλά μπορούσα να δουλέψω από οπουδήποτε στον κόσμο ήθελα και ναι, δούλεψα εξαιρετικά σκληρά, αλλά ήταν πολύ πιο ανταποδοτική δουλειά γιατί ήμουν σε θέση να βγάλω λεφτά και να είμαι το αφεντικό του εαυτού μου. Στην πραγματικότητα σχεδίαζα να κυκλοφορήσω με μερικά άρθρα, ενδεχομένως μια σειρά όπου θα σας δείξω βήμα προς βήμα την ακριβή διαδικασία του να πάτε από το μηδέν στο 100 ως προγραμματιστής ιστού.

Με άλλα λόγια, εάν δεν γνωρίζετε τίποτα για την ανάπτυξη ιστού ή το σχεδιασμό ιστοσελίδων και θέλετε να ξεκινήσετε να το κάνετε για να κερδίσετε πραγματικά χρήματα που θα σας αλλάξουν τη ζωή, πώς ακριβώς μπορείτε να φτάσετε εκεί. Αλλά αν αυτό είναι κάτι που σας ενδιαφέρει, φροντίστε να αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω λέγοντας απλώς “ναι δημιουργήστε το ειδικό άρθρο ανάπτυξης ιστού” και αν αρκετοί από εσάς ενδιαφέρεστε, τότε θα αρχίσω να εργάζομαι σε αυτήν τη σειρά.

Διαβάστε επίσης:Πρότυπα Elementor: Κερδίστε 10.000 $ μηνιαίως

Εκτυπώστε αφίσες σε ζήτηση

Η επόμενη επιχειρηματική ιδέα είναι η δημιουργία αφισών εκτύπωσης κατά παραγγελία. Η διαδικτυακή βιομηχανία έργων τέχνης σε καμβά με κάθετο αφίσα είναι μια σχετικά νέα και ακμάζουσα βιομηχανία, στην πραγματικότητα πολλά από τα έργα τέχνης που έχω στο σπίτι μου τα αγόρασα στην πραγματικότητα από την Etsy και μάλλον το μόνο που έκαναν ήταν απλώς να χρησιμοποιήσουν μια εκτύπωση κατ’ απαίτηση υπηρεσία όπως printify για εκτύπωση και αποστολή των προϊόντων για αυτούς.

Για παράδειγμα, και οι δύο από αυτούς τους υπέροχους πίνακες στο χρηματιστήριο αγόρασα στο Etsy για περίπου 200 $ το κομμάτι και το τρελό μέρος σε αυτό είναι ότι ο πωλητής δεν χρειάστηκε να τυπώσει το έργο τέχνης. Δεν χρειάστηκε να κατασκευάσουν το πλαίσιο και να βάλουν το πλαίσιο στο έργο τέχνης, δεν χρειάστηκε να το συσκευάσουν και να το στείλουν ή να ανησυχήσουν για οποιαδήποτε σωματική εργασία που συνεπάγεται η κατασκευή και η αποστολή φυσικών προϊόντων. Το μόνο πράγμα που έπρεπε να κάνουν ήταν απλώς να δημιουργήσουν το έργο τέχνης που είναι δωρεάν.

Εδώ είναι το πραγματικά απίστευτο μέρος αυτής της επιχείρησης, ακόμα κι αν δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία σχεδίου ή ζωγραφικής και σκέφτεστε καλά “Kingsley πώς μπορώ να κάνω αυτήν την επιχείρηση αν δεν είμαι ζωγράφος ή γραφίστας” . Λοιπόν, υπάρχουν στην πραγματικότητα δύο διαφορετικές διαδρομές που μπορείτε να ακολουθήσετε και οι δύο δεν απαιτούν προηγούμενη εμπειρία. Το πρώτο είναι να δημιουργήσετε αφίσες με κίνητρα που μοιάζουν πολύ με αυτές στην παρακάτω εικόνα.

 

Αυτές οι αφίσες πωλούνται από εκατόν πενήντα εννέα δολάρια έως και χίλια τετρακόσια δολάρια ανάλογα με το μέγεθος και πιθανότατα σκέφτεστε μόνοι σας αυτή τη στιγμή, “Κίνγκσλεϊ δεν υπάρχει περίπτωση οι άνθρωποι να ξοδεύουν τόσα χρήματα σε κάποια απλές αφίσες σε καμβά σωστά;» Λοιπόν, νομίζω ότι θα συγκλονίζεστε επειδή υπάρχουν εκατοντάδες άτομα που αφήνουν κριτικές πέντε αστέρων σχετικά με την απολύτως εκπληκτική αγορά τους και αυτοί είναι μόνο οι άνθρωποι που αφήνουν πραγματικά κριτικές.

Υποθέτω ότι υπάρχουν πιθανώς χιλιάδες άνθρωποι που αγοράζουν αυτές τις αφίσες. Αυτό μας αφήνει με μια ερώτηση, πώς ακριβώς θα καταλήξετε στο σχέδιο; Μπορείτε είτε απλώς να χρησιμοποιήσετε πραγματικά εμπνευσμένα αποσπάσματα που βρίσκονται σε ιστότοπους όπως το inspiringquotes.com ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργήσετε κίνητρα εμπνευσμένα αποσπάσματα για εσάς. Για παράδειγμα, αν ζητήσω από την τεχνητή νοημοσύνη να μου δώσει μια τεράστια λίστα με παρακινητικά και εμπνευσμένα αποσπάσματα, το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας εμπνεύσει.

Και κάτι άλλο που μπορείτε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργήσετε για εσάς έργα αφίσας χωρίς δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Για παράδειγμα, αν πάω σε ένα δωρεάν εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης που ονομάζεται mid-journey, μπορώ να ζητήσω από την τεχνητή νοημοσύνη να μου δημιουργήσει μια λίστα με παιδικά έργα τέχνης Botanical με κόκκινο κεράσι και σε λίγα δευτερόλεπτα θα είναι έτοιμη. Στη συνέχεια, μπορεί να μεταφερθεί σε μια δωρεάν υπηρεσία εκτύπωσης κατ’ απαίτηση, όπως το printify, ο οποίος στη συνέχεια θα το εκτυπώσει και θα το στείλει στους πελάτες σας για εσάς.

πωλητής κινητών αυτοκινήτων

πωλητής κινητών αυτοκινήτων

Επόμενος στη λίστα μας είναι ένας πωλητής κινητών αυτοκινήτων, οπότε πριν από περίπου ένα μήνα υπήρχε ένα φυλλάδιο στην πόρτα μου που προώθησε μια υπηρεσία λεπτομέρειας κινητού αυτοκινήτου και δεν το σκέφτηκα πολύ, αλλά μετά μόλις πριν από μερικές εβδομάδες, παρατήρησα ότι εκεί Ήταν αυτός ο τύπος πιθανότατα στις αρχές έως τα μέσα της δεκαετίας του ’20 που καθάριζε και καθάριζε αυτοκίνητα σε πολλά από τα διαφορετικά σπίτια στη γειτονιά μου. Τελικά έβαλα δύο και δύο μαζί και συνειδητοποίησα ότι μάλλον ήταν ο ίδιος τύπος που μοίραζε φυλλάδια περίπου ένα μήνα νωρίτερα.

Θα εκπλαγείτε πραγματικά αν μάθατε ότι πολλοί άνθρωποι θα σας πληρώσουν καλά χρήματα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητό τους όσο και μια φορά το μήνα, στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βγάζουν εκατοντάδες δολάρια την ημέρα, χιλιάδες δολάρια την εβδομάδα Και ακόμη και εκατομμύρια δολάρια ετησίως, το να κάνετε λεπτομέρεια αυτοκινήτου και να ξεκινήσετε με αυτήν την επιχείρηση είναι πραγματικά απίστευτα εύκολο.

Βήμα πρώτο, ελέγξτε τον τραπεζικό σας λογαριασμό για να βεβαιωθείτε ότι έχετε τουλάχιστον 150 δολάρια. “Το κατάλαβες αυτό?” Εντάξει καλή δουλειά, ας προχωρήσουμε στο δεύτερο βήμα. Βήμα νούμερο δύο, πάρτε τον πισινό σας σε οποιοδήποτε τοπικό κατάστημα υλικού ή Walmart και αγοράστε ένα λάστιχο κήπου, ένα ακροφύσιο σωλήνα κήπου, έναν κουβά, μερικές πετσέτες από μικροΐνες, καθαριστικό γυαλιού, καθαριστικό αυτοκινήτου, ένα γάντι πλύσης με βούρτσες λεπτομερειών, ένα μικρό καθαριστικό για να καθαρίσετε τα ελαστικά.

Κάποιο Tire Shiner, ένα καλώδιο επέκτασης και ένα vac καταστήματος. Επειδή πρόκειται να κάνετε κινητά αυτοκίνητα καθαρισμού που σημαίνει ότι πρέπει να μετακινηθείτε σε διαφορετικά σπίτια, προφανώς θα χρειαστείτε κάποια πρόσβαση σε τρεχούμενο νερό και ηλεκτρισμό και υπάρχουν πραγματικά δύο διαφορετικοί τρόποι για να το κάνετε αυτό. Μπορείτε είτε να αγοράσετε μια δεξαμενή νερού 15 έως 25 γαλονιών την οποία μπορείτε να αγοράσετε για από 100 έως 200 $ και το μόνο που θα κάνατε είναι απλώς να συνδέσετε τον εύκαμπτο σωλήνα νερού απευθείας στη δεξαμενή και θα χρειαστείτε επίσης ηλεκτρικό ρεύμα για να τροφοδοτήσετε την κενή του καταστήματός σας.

Και για αυτό, μπορείτε απλώς να αγοράσετε έναν φορητό σταθμό παραγωγής ενέργειας για περίπου 140 $ ή εάν δεν θέλετε να ξοδέψετε επιπλέον χρήματα, μπορείτε απλώς να ρωτήσετε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού εάν μπορείτε να συνδεθείτε στην εξωτερική πηγή νερού και ρεύματος, εξαρτάται πραγματικά από εσάς πλέον. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού πιθανότατα δεν θα τους πειράζουν, τώρα το επόμενο πράγμα που θα θέλετε να κάνετε είναι προφανώς να γνωστοποιήσετε τη λέξη για την επιχείρησή σας. Χρειάζεστε πελάτες και υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι για να βρείτε νέους πελάτες.

Όπως πάντα, μπορείτε να επωφεληθείτε από δωρεάν ιστότοπους όπως το Facebook Marketplace, τις τοπικές ομάδες Facebook Craigslist και να χρησιμοποιήσετε ιστότοπους όπως “next door” για να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας. Αλλά κάτι άλλο που πιστεύω ότι πρέπει να κάνετε εκτός από την ανάρτηση στους δωρεάν ιστότοπους, νομίζω επίσης ότι θα ήταν καλή ιδέα να επενδύσετε σε μερικά φυλλάδια που κρέμονται από πόρτα. Αυτά τα πράγματα είναι εξαιρετικά φθηνά, υψηλής ποιότητας και μπορούν να αγοραστούν χύμα σε ιστότοπους όπως η Vistaprint, για παράδειγμα 1.000 από αυτά τα κρεμαστά φυλλάδια πόρτας μπορούν να αγοραστούν με περίπου 13 σεντς το τεμάχιο.

Ή αν θέλατε να ξεκινήσετε μικρότερα, θα μπορούσατε να αγοράσετε 50 και αυτό θα σας κοστίσει περίπου ένα δολάριο ανά φυλλάδιο, αλλά προφανώς όσο περισσότερα φυλλάδια αγοράσετε τόσο φθηνότερα είναι και κατά τη γνώμη μου, εάν θέλετε πραγματικά να πάρετε αυτή την επιχείρηση στα σοβαρά και θέλετε να μεγαλώσετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, θα θέλετε να κρεμάσετε αυτά τα φυλλάδια σε όσο το δυνατόν περισσότερες πόρτες. Επίσης, η μετάβαση σε πιο πλούσιες περιοχές θα είναι πιθανώς μία από τις καλύτερες στρατηγικές για την εύρεση νέων πελατών.

Και για να σας δώσουμε μια προοπτική για το πόσα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε κάνοντας αυτό, ας πάρουμε το κόστος μιας μέσης συνεδρίας λεπτομερειών αυτοκινήτου που είναι μεταξύ $150 και $300 ανάλογα με το τι κάνετε και ας πούμε απλώς για παράδειγμα ότι πάνω από τρία έως τέσσερις ώρες καθαρίζετε τέσσερα διαφορετικά αυτοκίνητα και αυτό το κάνατε πέντε ημέρες την εβδομάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Λοιπόν, αυτό σημαίνει ότι θα κερδίζατε κατά μέσο όρο μεταξύ τριών χιλιάδων και έξι χιλιάδων δολαρίων την εβδομάδα ή περίπου δώδεκα χιλιάδων έως δεκαοκτώ χιλιάδων δολαρίων το μήνα και ότι ακριβώς υπάρχουν κάποια χρήματα που αλλάζουν τη ζωή μόνο για τον καθαρισμό των αυτοκινήτων. «Ορίστε, κυρία σας ευχαριστώ, ήταν εύκολο». 

αύξηση του εισοδήματός

Επιχείρηση πλύσης παραθύρων

Η επόμενη επιχείρηση που μπορείτε να ξεκινήσετε για λιγότερο από χίλια δολάρια είναι μια επιχείρηση πλυσίματος παραθύρων. Ήμουν στο Reddit τις προάλλες και σπαταλούσα τον χρόνο μου κοιτάζοντας ένα σωρό ανοησίες, όταν έπεσα πάνω σε αυτήν την ανάρτηση κάποιου που μιλούσε για τη νέα και επιτυχημένη επιχείρηση πλύσης παραθύρων που απέφερε σχεδόν έντεκα χιλιάδες δολάρια σε έσοδα. Είναι ο πρώτος μήνας και μοιράστηκαν ακόμη και ένα στιγμιότυπο οθόνης των εσόδων ως απόδειξη και έτσι αποφάσισα να ψάξω λίγο για να δω τι είχε να πει αυτό το άτομο για τη νέα επιχείρησή του.

Είδα ερωτήσεις όπως “τι είδους εξοπλισμός χρειάζεστε για να ξεκινήσετε;” και “πώς μεταφέρετε πραγματικά αυτόν τον εξοπλισμό και πώς βρίσκετε νέους πελάτες;” Και ειλικρινά, ούτε καν προς έκπληξή μου, όλες οι απαντήσεις του ήταν πολύ απλές, για παράδειγμα, τι εξοπλισμό χρειάζεστε για να ξεκινήσετε, καθώς ο εξοπλισμός πανιά από μικροΐνες και καθαριστικό γυαλιού είναι ο πιο βασικός, μέχρι την απόκτηση εξοπλισμού εμπορικής ποιότητας, απλά εξαρτάται στον προϋπολογισμό και το σχέδιό σας.

Και αρκετά βολικά, μπορείτε πραγματικά να αγοράσετε ένα πλήρες κιτ καθαριστικού γυαλιού στο Amazon για περίπου 19 $ και, στη συνέχεια, μπορείτε να αγοράσετε ένα φτηνό Bucket από ουσιαστικά οποιοδήποτε κατάστημα υλικού. Λίγο καθαριστικό γυαλιού και μια χρησιμοποιημένη σκάλα και για περίπου εκατό δολάρια, η επιχείρησή σας είναι έτοιμη να ξεκινήσει. Επόμενη ερώτηση, πώς μεταφέρετε πραγματικά τον εξοπλισμό στο πίσω μέρος ενός σεντάν κανονικού μεγέθους; δεν χρειάζεστε φανταχτερά φορτηγά ή φορτηγά για να ξεκινήσετε αυτήν την επιχείρηση. 

Με ποιον ερώτημα προέκυψαν όλοι οι πελάτες κάνοντας από πόρτα σε πόρτα, άφησες το Flyers; πώς αλλιώς αποκτήσατε πελάτες; Όλοι οι πελάτες μέσω του D2D γνωρίζουν ότι δεν αφήνω τα Flyers, αλλά με αυτό που λέμε, το χτύπημα από πόρτα σε πόρτα δεν θα είναι για όλους. Ευτυχώς, αν και υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βρείτε νέους πελάτες που λειτουργούν εξίσου καλά, θα μπορούσε να είναι και πάλι η αγορά εξαιρετικά φθηνών φυλλαδίων κρεμαστά πόρτας από έναν ιστότοπο όπως η Vistaprint. 

Θα μπορούσε να είναι για άλλη μια φορά η δημοσίευση δωρεάν διαφημίσεων σε ιστότοπους όπως το Facebook Marketplace τοπικές ομάδες Facebook Craigslist δίπλα. Υπάρχει ένα άλλο πολύ σημαντικό πράγμα που ανέφερε αυτό το άτομο σχετικά με την επιχείρησή του στο πλύσιμο παραθύρων, το οποίο είναι ότι πολλοί από τους πελάτες του ζουν σε πιο πολυτελείς ή πλούσιες περιοχές και έτσι αυτό είναι σίγουρα κάτι που θα θέλετε να έχετε κατά νου . Εάν χάνετε φυλλάδια ή χτυπάτε από πόρτα σε πόρτα, βεβαιωθείτε ότι πηγαίνετε σε πιο πλούσιες περιοχές υψηλότερου επιπέδου.

επιχειρηματικές ιδέες
επιχειρηματικές ιδέες

Φροντίδα του γκαζόν

Η επόμενη επιχείρηση που μπορείτε να ξεκινήσετε σήμερα είναι η πολύ απλή επιχείρηση περιποίησης γκαζόν. Νομίζω ότι είναι τόσο εύκολο να περιπλέξεις υπερβολικά το να είσαι το αφεντικό του εαυτού σου και να βγάζεις χρήματα μόνος σου. Οι άνθρωποι θα σας πουν όλη την ημέρα είτε στην ενότητα σχολίων αυτού του άρθρου είτε στους φίλους και την οικογένειά σας. Δεν είναι τόσο απλό να είσαι το αφεντικό του εαυτού σου, δεν είναι τόσο απλό.

Το κάνεις να φαίνεται πολύ εύκολο, δεν είναι τόσο εύκολο και η αλήθεια είναι ότι είμαι ειλικρινής μαζί σου ως κάποιος που δεν είχε αφεντικό στο παρελθόν για σχεδόν 10 χρόνια. Είναι τόσο εύκολο και αυτό ισχύει για μια επιχείρηση περιποίησης γκαζόν, είναι ο λόγος που η Lawn Care είναι μια βιομηχανία 129 δισεκατομμυρίων δολαρίων και συνεχίζει να αναπτύσσεται χρόνο με το χρόνο και το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζονται πραγματικά πολλά για να την αποκτήσεις ξεκίνησε. Το πρώτο πράγμα που θα χρειαστείτε είναι προφανώς ένα χλοοκοπτικό. 

Αυτό που νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι υπερεκτιμούν είναι πόσο χλοοκοπτικό χρειάζονται πραγματικά για να ξεκινήσουν. Σαν να πρέπει πραγματικά να πάτε και να ξοδέψετε δύο τρεις τέσσερις χιλιάδες δολάρια σε μια μηδενική στροφή ή σαν να οδηγείτε χορτοκοπτικό ή μπορείτε απλώς να πάρετε ένα χλοοκοπτικό ώθησης για δύο, τρία, τετρακόσια δολάρια. Λοιπόν, όλα εξαρτώνται πραγματικά από τον προϋπολογισμό και τους στόχους σας.

Αλλά απλά καταλάβετε ότι ως επί το πλείστον μπορείτε να ξεκινήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση περιποίησης γκαζόν πλήρους κλίμακας μόνο με ένα χλοοκοπτικό, ένα φτηνό ψαλίδι, ένα φυσητήρα φύλλων και ένα φτηνό σφουγγάρι ζιζανίων ή όπως στο καλό το αποκαλείτε όπου ζείτε , ένας χορτοφάγος και αν δεν με πιστεύετε καλά, υπάρχουν άνθρωποι που το κάνουν κάθε μέρα. Έτσι, κάτω από πέντε ώρες μπορείτε να κάνετε 500 δολάρια. Αν οι άνθρωποι μπορούσαν να το κάνουν, θα μπορούσατε να το κάνετε κι εσείς.

8 Συμβουλές για τα χρήματα για να γίνουν οι έφηβοι εκατομμυριούχοι

Έναρξη καναλιού YouTube

Τώρα, αυτή η τελευταία επιχείρηση είναι μια επιχείρηση που μπορεί σίγουρα να είναι η πιο προσοδοφόρα από οποιαδήποτε από αυτές, αλλά απαιτεί επίσης περισσότερη δουλειά από πιθανώς τις περισσότερες από τις άλλες και αυτό είναι η έναρξη ενός καναλιού YouTube. Πριν πάτε και βάλετε τον εαυτό σας σε μια μεγάλη κατάσταση και πείτε “Kingsley δεν μπορώ να το κάνω, όχι μόνο, δεν ξέρω πώς να μιλήσω σε μια κάμερα, αλλά δεν έχω και αρκετά χρήματα για να ξεκινήσω ένα κανάλι”. Λοιπόν σε αυτό λέω ταύρος κακοκαίρι, δεν μπορώ στην πραγματικότητα να πω τη λέξη καταρα γιατί η Google διαβάζει.

Πολλοί άνθρωποι έχουν την εντύπωση ότι το να ξεκινήσεις ένα κανάλι στο YouTube σημαίνει να πας και να είσαι ο επόμενος Mr Beast, ότι πρέπει να πας και να ξοδέψεις πέντε εκατομμύρια δολάρια για να δημιουργήσεις ένα βίντεο στο YouTube και αυτό δεν ισχύει καθόλου. Μπορείτε κυριολεκτικά να πάτε και να ξεκινήσετε ένα κανάλι μόνο με το τηλέφωνό σας, δεν κάνω πλάκα, τα περισσότερα σύγχρονα κινητά τηλέφωνα σήμερα έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να τραβήξουν 1080p, κάτι που είναι περισσότερο από αρκετό για ένα βίντεο στο YouTube.

Αλλά μπορούν επίσης να τραβήξουν 4K, το οποίο είναι πολύ καλύτερο ακόμα και από ορισμένες κάμερες, για παράδειγμα στο iPhone, εάν μεταβείτε στις ρυθμίσεις σας και στη συνέχεια μετακινηθείτε μέχρι την κάμερα, θα δείτε μια επιλογή που λέει “εγγραφή βίντεο” και αν πατώντας σε αυτό, θα έχετε πολλές διαφορετικές ρυθμίσεις βίντεο που κυμαίνονται από 720p μέχρι 4K και έτσι δεν έχετε καμία δικαιολογία. Θα παραδεχτώ ότι υπάρχουν μερικές πολύ σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με την έναρξη ενός καναλιού YouTube για τις οποίες δεν θα μπορώ να μιλήσω σε αυτό το άρθρο.

Πράγματα όπως το πώς να επιλέξετε τη θέση του καναλιού σας, πώς είναι το κανάλι σας, πώς να βρείτε ιδέες για βίντεο, πώς να επεξεργαστείτε πραγματικά τα βίντεό σας. Όλα αυτά τα πράγματα είναι εξαιρετικά σημαντικά θέματα προς συζήτηση, αλλά δεν μπορώ να το κάνω μόνο σε μερικές παραγράφους σε αυτό το άρθρο, αλλά με αυτά τα λόγια, σκοπεύω να γράψω ένα ειδικό άρθρο κάποια στιγμή πολύ σύντομα για το πώς να φτάσω ψηλά ποιοτικά βίντεο YouTube με το τηλέφωνό σας.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *