κέρδος με την χρήση του Google Translate

23,10 € Κάθε 15 λεπτά με χρήση του Google Translate

Θέλετε να κερδίζετε 200 € την ημέρα; Να πώς.

Πρώτα, μεταφράστε αυτές τις λέξεις. Στη συνέχεια, αντιγράψτε τον σύνδεσμο, επικολλήστε τον εδώ και κάντε κλικ στην επιλογή “Προσθήκη ιστότοπου”. Με αυτόν τον τρόπο, θα λάβετε 23,10 $. Και αν το πολλαπλασιάσετε με το 10, μπορείτε να κερδίσετε 231 $ την ημέρα. Απλώς ακολουθήστε με και θα σας καθοδηγήσω στη διαδικασία εγκατάστασης. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο σημείο που κάνω κλικ. Λοιπόν, ας βουτήξουμε.

Ο πρώτος ιστότοπος που θα χρησιμοποιήσουμε είναι το Google Translate, το οποίο είναι απλό στη χρήση. Όπως ίσως γνωρίζετε, απλά πληκτρολογείτε στα Αγγλικά, για παράδειγμα, και τα μεταφράζει αυτόματα στα Ισπανικά, Γαλλικά ή σε οποιαδήποτε γλώσσα της επιλογής σας.

Ο ιστότοπος από τον οποίο θα λάβουμε την προσφορά είναι το CPA Grip, ένας πολύ γνωστός ιστότοπος CPA με μεγάλη γκάμα προσφορών για να διαλέξετε. Τώρα, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό, απλά κάνοντας κλικ στο «Εγγραφή» συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κάντε κλικ στο «Εγγραφή τώρα».

Αφού εγγραφείτε, μπορείτε να συνδεθείτε και ο πίνακας ελέγχου σας θα μοιάζει με αυτόν στην παρακάτω εικόνα. Θα παρατηρήσετε επίσης εδώ την ενότητα δημόσιας συνομιλίας όπου οι χρήστες μοιράζονται τα αποτελέσματά τους. Όπως μπορείτε να δείτε, πολλοί άνθρωποι έχουν επιτυχία με αυτόν τον ιστότοπο.

Διαβάστε επίσης:παθητικο εισοδημα ιδεες

 

 

Τώρα, το πρώτο βήμα είναι να επιλέξετε υψηλές προσφορές. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στην αριστερή πλευρά και κάντε κλικ στην επιλογή “Εργαλεία προσφοράς” και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Οι προσφορές μου”. Στην ενότητα “Χώρα”, θα δείτε τη χώρα σας επιλεγμένη και τις τρέχουσες διαθέσιμες προσφορές στη χώρα σας.

Για να ταξινομήσετε τις προσφορές κατά τις καλύτερες προσφορές που πληρώνουν, κάντε κλικ στην επιλογή “Πληρωμή”. Επίσης, στα αριστερά, στην ενότητα “Τύπος”, μπορείτε να δείτε εάν η προσφορά είναι κατάλληλη για επιτραπέζιους υπολογιστές, iOS ή Android.

Όταν κάνετε κλικ στην προσφορά, εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο. Σας δείχνει τον σύνδεσμο που πρέπει να προωθήσετε και ποιες πληροφορίες πρέπει να παρέχουν οι επισκέπτες, ώστε να μπορείτε να κερδίσετε μια προμήθεια.

Για να λάβετε τον σύνδεσμο συνεργάτη σας, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί «Αντιγραφή συνδέσμου». Μπορείτε επίσης να δείτε μια μικρογραφία που δείχνει πώς φαίνεται η σελίδα προσφοράς όταν κάποιος κάνει κλικ στον σύνδεσμό σας.

 

Για να φιλτράρετε τις προσφορές και να βρείτε τις καλύτερες, πρέπει να επιλέξετε ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γαλλία, η Ιταλία, η Γερμανία και η Ισπανία. Αυτές οι χώρες προσφέρουν συνήθως υψηλότερες πληρωμές ανά ενέργεια που εκτελείται.

Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στη χώρα σας και πληκτρολογήστε τη χώρα που θέλετε να αναζητήσετε. Ας πούμε η Γαλλία. Στη συνέχεια, κάντε κλικ για ταξινόμηση κατά πληρωμή και επιλέξτε την προσφορά με την υψηλότερη πληρωμή για προώθηση. Φροντίστε όμως να είστε εξοικειωμένοι με την προσφορά, ώστε να μπορείτε να την προωθήσετε αποτελεσματικά.

Πιθανότατα γνωρίζετε για τηλέφωνα, οπότε ας υποθέσουμε ότι επιλέγουμε την προσφορά για τηλέφωνα. Αυτή η προσφορά ζητά από τους χρήστες να δώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Εάν επιλέξω και αντιγράψω αυτό το γαλλικό κείμενο και το επικολλήσω στη Μετάφραση Google, θα δείτε ότι λέει “Εισαγάγετε τον αριθμό του κινητού σας”.

Τώρα, για να ξεκινήσετε την προώθηση αυτής της προσφοράς, πρέπει απλώς να κάνετε κλικ στο κουμπί «Αντιγραφή συνδέσμου» και να αποθηκεύσετε τον σύνδεσμο σε ένα σημειωματάριο. Τώρα θα σας δείξω έναν ιστότοπο που μπορεί να μας βοηθήσει να προωθήσουμε τον σύνδεσμό μας και να έχουμε δωρεάν επισκεψιμότητα.

Ο ιστότοπος ονομάζεται

 

TrafficAdBar.com, και εγγυάται πάνω από 1.000 επισκέπτες στον ιστότοπό σας ή στον σύνδεσμο κάθε τρεις ημέρες. Υπάρχει ένας άλλος ιστότοπος που μπορεί να σας προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, αλλά επιτρέψτε μου να σας δείξω πρώτα αυτόν.

Φανταστείτε μόνο 10 επισκέπτες να κάνουν κλικ στον σύνδεσμό μας και να εισάγουν τους αριθμούς του κινητού τους. Θα μπορούσαμε να βγάλουμε περίπου 231 $. Τώρα φανταστείτε αυτό, εάν χίλιοι επισκέπτες ολοκληρώσουν την εργασία, θα μπορούσαμε να βγάλουμε τα επιβλητικά $23.100. Και το καλύτερο μέρος είναι ότι χρειάζονται μόνο περίπου 15 λεπτά για να τα ρυθμίσετε όλα.

Αλλά ας είμαστε ρεαλιστές εδώ, αν μόνο το ένα τοις εκατό των επισκεπτών πραγματοποιήσει τη δράση, αυτό είναι ακόμα πάνω από διακόσια δολάρια. Ακόμα κι αν μόνο ένα άτομο εκτελέσει τη δράση, εξακολουθούμε να λαμβάνουμε 23,10 $ για λιγότερα από 15 λεπτά εργασίας.

Λοιπόν, ας δημοσιεύσουμε τον σύνδεσμό μας σε αυτόν τον καταπληκτικό ιστότοπο και ας δημιουργήσουμε λίγη δωρεάν κίνηση στον σύνδεσμό μας. Τώρα, για να εγγραφείτε στο TrafficAdBar, κάντε κλικ στο κουμπί «Εγγραφή» που βρίσκεται στην αρχική σελίδα του ιστότοπου.

 

Μετά από αυτό, εισαγάγετε το όνομα και τη διεύθυνση email σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Συμμετοχή”. Ελέγξτε τα εισερχόμενα του email σας και κάντε κλικ στον σύνδεσμο ενεργοποίησης που λάβατε για να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας.

Στη συνέχεια, ολοκληρώστε τη διαδικασία εγκατάστασης, δημιουργήστε έναν κωδικό πρόσβασης, επιλέξτε ένα όνομα χρήστη και κάντε κλικ στο «Έλεγχος ονόματος χρήστη». Αφού επιβεβαιώσετε ότι το όνομα χρήστη σας είναι διαθέσιμο, κάντε κλικ στην επιλογή “Δημιουργία λογαριασμού”. Στη συνέχεια θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο. Απλώς κάντε κλικ στο «OK» για να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση του λογαριασμού σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες ώρες, όπως 8 η ώρα, και στη συνέχεια να κάνετε κλικ στην επιλογή «Αποθήκευση» και «ΟΚ». Και εδώ θα προσθέσουμε τον σύνδεσμο συνεργάτη μας ή τον σύνδεσμο που δημιουργήσαμε από το CPA Grip.

Θυμηθείτε, κάθε φορά που κάποιος κάνει κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο και εκτελεί αυτήν την ενέργεια, θα πληρωθούμε 23,10 $. Επιστρέψτε λοιπόν στον σύνδεσμο CPA που θα είχατε αποθηκεύσει νωρίτερα. Επομένως, θέλετε να το αντιγράψετε και στη συνέχεια να το επικολλήσετε απευθείας στο TrafficAdBar.

Ωστόσο, προτού προχωρήσουμε, σημειώστε ότι το TrafficAdBar δεν δέχεται απευθείας συνδέσμους από ιστότοπους όπως το CPA Grip. Επομένως, πρέπει να ακολουθήσουμε μια λύση που περιλαμβάνει δύο βήματα. Αρχικά, δημιουργήστε μια απλή σελίδα προορισμού και προσθέστε τον σύνδεσμο CPA Grip σε αυτήν. Στη συνέχεια, δώστε το σύνδεσμο της σελίδας προορισμού στο TrafficAdBar.

Επομένως, το μόνο που έχουμε να κάνουμε τώρα είναι να πάμε στο Google και να αναζητήσουμε “Ιστότοποι Google”. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο που λέει “Ιστότοποι Google”. Μετά από αυτό, κάντε κλικ στην επιλογή που λέει “Κενό” για να δημιουργήσετε την απλή σελίδα προορισμού μας.

Τώρα, ας προχωρήσουμε στη δημιουργία της σελίδας προορισμού μας. Πρώτα, μεταβείτε στη Μετάφραση Google και επιλέξτε μια γλώσσα από την οποία μεταφράζετε. Στην περίπτωσή μου, είναι αγγλικά. Στη συνέχεια επιλέξτε τη γλώσσα στην οποία θέλετε να μεταφράσετε. Σε αυτή την περίπτωση, είναι γαλλικά για να κατανοήσετε καλύτερα.

Πληκτρολογήστε έναν συναρπαστικό τίτλο, όπως «Κερδίστε ένα iPhone δωρεάν. Μπείτε στο δώρο μας σήμερα.’ Αντιγράψτε τη γαλλική μετάφραση και επικολλήστε την στη σελίδα προορισμού. Προσαρμόστε το μέγεθος του κειμένου για να ταιριάζει όμορφα.

Στη συνέχεια, προσθέστε μια εικόνα για να προσελκύσετε περαιτέρω τους επισκέπτες. Προσαρμόστε το μέγεθος και τη θέση της εικόνας όπως θέλετε. Κεντράρετε το για να βεβαιωθείτε ότι φαίνεται οπτικά ελκυστικό.

Στη συνέχεια, ας προσθέσουμε ένα άλλο πλαίσιο κειμένου, το οποίο θα χρησιμεύσει ως παρότρυνση για δράση. Χρησιμοποιήστε μια φράση όπως “Κάντε κλικ εδώ για να μπείτε και να κερδίσετε ένα iPhone”. Κάντε το ίδιο, αντιγράψτε τη γαλλική μετάφραση και επικολλήστε την. Κάντε το κείμενο με έντονη γραφή και κεντράρετε το. Προσαρμόστε ελαφρώς το μέγεθος του κειμένου εάν χρειάζεται.

Στη συνέχεια, θα προσθέσουμε τον σύνδεσμο CPA Grip σε αυτό το κείμενο. Κάντε κλικ στο κουμπί σύνδεσης, επικολλήστε τον σύνδεσμό σας και κάντε κλικ στην «Εφαρμογή» όταν τελειώσετε. Εδώ οι άνθρωποι θα κάνουν κλικ και θα οδηγηθούν στην προσφορά που επιλέξαμε.

 

Τέλος, μεταβείτε στην επάνω γωνία της σελίδας και κάντε κλικ στο «Δημοσίευση» για να δημοσιεύσετε τη σελίδα προορισμού μας. Θα εμφανιστεί ένα μικρό παράθυρο όπου πρέπει να προσθέσετε ένα όνομα για τον ιστότοπό σας. Επιλέξτε ένα όνομα όπως «δωρεά iPhone» και κάντε κλικ στο «Δημοσίευση» στο κάτω μέρος. Τώρα, η σελίδα προορισμού μας έχει δημοσιευτεί και είναι έτοιμη να δεχθεί επισκεψιμότητα.

Ας αντιγράψουμε τον σύνδεσμο της σελίδας προορισμού μας κάνοντας κλικ στην «Αντιγραφή δημοσίευσης συνδέσμου ιστότοπου» στο επάνω μέρος. Τέλος, κάντε κλικ στο μπλε κουμπί «Αντιγραφή συνδέσμου». Στη συνέχεια, επιστρέψτε στο TrafficAdBar, επικολλήστε τον σύνδεσμο και κάντε κλικ στην «Προσθήκη ιστότοπου».

 

 

Τώρα, μεταβείτε στο Google Translate και επιλέξτε τη γλώσσα από την οποία μεταφράζετε (στην περίπτωσή μου, είναι τα αγγλικά). Στη συνέχεια, επιλέξτε τη γλώσσα στην οποία θέλετε να μεταφράσετε (σε αυτήν την περίπτωση, είναι τα γαλλικά).

Πληκτρολογήστε κάτι σαν ‘iPhone giveaway’, αντιγράψτε τη γαλλική μετάφραση και επικολλήστε την στην ενότητα τίτλου του TrafficAdBar. Στη συνέχεια, προσθέστε μια άλλη γραμμή όπως “Εγγραφείτε τώρα”. Κάντε το ίδιο, αντιγράψτε τη γαλλική μετάφραση και επικολλήστε την όπως γίνεται στην παρακάτω εικόνα

Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε τη γλώσσα της διαφήμισης. Στην περίπτωσή μας είναι γαλλικά, οπότε επιλέξτε αυτό. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε “Γαλλία” ως τοποθεσία-στόχο σας. Αυτό σημαίνει ότι η διαφήμισή σας θα προβληθεί από επισκέπτες από τη Γαλλία.

Τώρα, επιλέξτε μια ημερομηνία κατά την οποία θέλετε να εμφανίζεται η διαφήμισή σας και, τέλος, κάντε κλικ στην επιλογή “Αποθήκευση”.

Και για όσους από εσάς έχετε φτάσει μέχρι εδώ στο σεμινάριο του άρθρου, θέλω να μοιραστώ έναν καταπληκτικό ιστότοπο που συνάντησα ενώ έγραφα αυτό το άρθρο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν και να λάβετε έως και έξι χιλιάδες επισκέπτες.

Ή, για μια μικρή επένδυση δέκα δολαρίων, μπορείτε να έχετε εξήντα χιλιάδες επισκέπτες. Ακούγεται καταπληκτικό, σωστά; Επιπλέον, είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Απλώς εγγραφείτε με το email και τον κωδικό πρόσβασής σας. Ο ιστότοπος ονομάζεται Sigma Traffic. Πρέπει οπωσδήποτε να πάτε να το ελέγξετε.

 

Και η τελευταία συμβουλή μπόνους για εσάς είναι να χρησιμοποιήσετε τα σορτς TikTok ή YouTube για να έχετε περισσότερη δωρεάν επισκεψιμότητα. Απλώς δημοσιεύστε βίντεο σχετικά με τα iPhone ή την προσφορά που θέλετε να προωθήσετε και μπορείτε να αποκτήσετε εκατομμύρια δωρεάν επισκεψιμότητα με λίγη προσπάθεια. Εάν θέλετε να καλύψω αυτό το θέμα με περισσότερες λεπτομέρειες σε άλλο σεμινάριο, ενημερώστε με.

Αυτό λοιπόν ήταν για σήμερα. Όποιοι και αν είναι οι στόχοι σας, αυτή η μέθοδος μπορεί ενδεχομένως να σας βοηθήσει να κερδίσετε ένα σημαντικό εισόδημα στο διαδίκτυο. Θυμηθείτε, το παν είναι να αναλάβετε δράση και να παραμείνετε συνεπείς. Καλή τύχη με το διαδικτυακό ταξίδι σας για να κερδίσετε χρήματα!

Διαβάστε επίσης:Παθητικο εισοδημα απο το ιντερνετ

10+ τρόποι για να κερδίσετε παθητικό εισόδημα με το Crypto το 2023

Καλύτερη επιχείρηση για έναρξη τώρα (2.000 $ κάθε μήνα)

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *