επεξεργασίας φωτογραφία

Lepto Sports Apk Alternatives For Firestick [Δωρεάν αθλητικές εφαρμογές]

Αυτός είναι ο οδηγός για Lepto Sports APK Alternatives για Firestick, Fire TV, Fire TV Cube και Fire TV 4K Max.

Το Lepto Sports ήταν ένα από τα πιο ευέλικτα δωρεάν αθλητικές εφαρμογές ροής με περισσότερα από 200 αθλητικά κανάλια. Ωστόσο, δυστυχώς, το LeptoSports ήταν οριστικά κλείσιμο.

Αλλά μην ανησυχείτε, έχουμε επιμεληθεί προσεκτικά μια λίστα με τα καλύτερες εναλλακτικές λύσεις APK Lepto Sports για fireStick, συμπεριλαμβανομένων επίσημων και ανεπίσημων δωρεάν APK/πλατφορμών όπως το Rapid Streamz, το Sports Fire, το 10Play, το RaiPlay κ.λπ.

Κάθε ένα από αυτά είναι αυστηρά δοκιμασμένο και αποδεδειγμένο για να προσφέρει μια ακόμα καλύτερη εμπειρία από την αρχική πλατφόρμα Lepto Sports!

Ωστόσο, όλες οι εναλλακτικές που αναφέρονται στο ιστολόγιο είναι είτε δωρεάν ή με γεωγραφικούς περιορισμούς εκτός των περιοχών εκπομπής τους. Επομένως, συνιστάται αυστηρά η χρήση VPN.

Πώς να εγκαταστήσετε το Downloader στο Firestick [Πλήρης οδηγός]

Το VPN είναι πλέον απαραίτητο, σας σελίδα προτείνουμε το  ATLASVPN

Αποποίηση ευθυνών techvortex.eu

Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις APK Lepto Sports για το FireStick [2024]

Εδώ είναι μια ολοκληρωμένη λίστα των κορυφαίες δωρεάν αθλητικές εφαρμογές, που χρησιμεύουν ως εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις στα Lepto Sports. Αυτή η επιλογή περιλαμβάνει και τα δύο επίσημες και ανεπίσημες επιλογές.

Οι επίσημες εφαρμογές περιλαμβάνονται επειδή ανεπίσημες εφαρμογές μερικές φορές αντιμετωπίζουν τερματισμό λειτουργίας από τους παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύουδιασφαλίζοντας ότι διαθέτετε συνεχώς ένα ευρύ φάσμα αξιόπιστων επιλογών.

Ωστόσο, θυμηθείτε να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN σε κρύψτε τη δραστηριότητα ροής σας κατά τη ροή μέσω δωρεάν μεθόδων και πρόσβαση σε υπηρεσίες με γεωγραφικούς περιορισμούς εκτός των περιοχών εκπομπής τους.

Ακολουθεί μια λίστα με τις 13 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές/πλατφόρμες ροής αθλητικών αγώνων:

1. Rapid Streamz

Lepto-Sports-alternatives-for-FireStick-rapid-streamz

Το Rapid Streamz ξεχωρίζει ως η καλύτερη εναλλακτική του Lepto Sports, προσφέροντας ζωντανή ροή παιχνιδιών χωρίς προβλήματα καθυστέρησης και προσωρινής αποθήκευσης.

Καμαρώνοντας περίπου 800+ ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια από διάφορες περιοχές, καλύπτοντας μεγάλα αθλήματα όπως NHL, F1, NFL, MLB, κ.λπ., αυτή η εφαρμογή είναι μια πραγματική αλλαγή παιχνιδιού για τους λάτρεις των σπορ!

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε εξωτερικούς παίκτες αρέσει VLC Player και MX Player για την απόλυτη εμπειρία θέασης. Εφόσον το Rapid Streamz ανακτά συνδέσμους από άγνωστες πηγές, φροντίστε να εγκαταστήσετε το ExpressVPN πριν χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή.

Κωδικός λήψης: 179327

Σύνδεσμος λήψης: tinyurl.com/mt85j36h

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να εγκαταστήσετε το Rapid Streamz στο Firestick

2. SportsFire

best-lepto-sports-alternatives-for-FireStick-sportsfire

Το SportsFire έγινε γρήγορα μια αξιόπιστη δωρεάν αθλητική εφαρμογή εναλλακτική του Lepto Sports, προσφέροντας 100 κανάλια που καλύπτουν αθλητικά γεγονότα όπως το NFL, το IPL, τη La Liga, το Champions League κ.λπ.

Η απλή διεπαφή του με τέσσερις κατηγορίες καθιστά εύκολη την εύρεση καναλιών. Επίσης, δεν θα σας προβληματίσει με τις διαφημίσεις κατά τη διάρκεια των συνεδριών ροής σας.

Κωδικός λήψης: 890136

Σύνδεσμος λήψης: tinyurl.com/53npdb6r

3. Live Net TV

Lepto-Sports-alternatives-for-FireStick-live-net-tv

Ως εναλλακτική λύση για το Lepto Sports, το Live Net TV φέρνει τηλεοπτικά κανάλια από όλο τον κόσμο και σας επιτρέπει να κάνετε ροή στο διαδίκτυο για Ελεύθερος. Είναι μια μοναδική εφαρμογή όπου μπορείτε να βρείτε 100 αθλητικά κανάλια.

Είτε θέλετε να κάνετε streaming ποδοσφαίρου, κρίκετ, τένις ή χόκεϊ επί χόρτου, το Live Net TV σας καλύπτει. Έχει μια αρκετά απλή διεπαφή που κάνει την πλοήγηση εξαιρετικά εύκολη.

Κωδικός λήψης: 86975

Σύνδεσμος λήψης: tinyurl.com/56cys4w9

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να εγκαταστήσετε το Live Net TV στο Firestick

4. TVTap Pro APK

Best-Lepto-Sports-alternatives-on-Firestick-TVTAP-Pro

Το TVTap Pro APK αναδεικνύεται ως μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στο Lepto Sports, προσφέροντας 500+ ζωντανά αθλητικά κανάλια όπως το beIN Sports, το Arena Sports, το ACC Network, το ESPN κ.λπ.

Η εκτεταμένη κάλυψή του περιλαμβάνει διάφορες αθλητικές εκδηλώσεις, που απευθύνονται σε λάτρεις παγκοσμίως. Η εφαρμογή είναι γνωστή για τη φιλική προς τον χρήστη διεπαφή και τη ροή HD, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για τους λάτρεις των σπορ που αναζητούν αδιάλειπτες εμπειρίες προβολής.

Κωδικός λήψης: 685100

5. HD Streamz

lepto-sports-alternatives-on-FireStick-HDStreamz

Το HD Streamz είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση Lepto Sports. Έχει τελειώσει 1.000 ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια συμπεριλαμβανομένων εκατοντάδων κορυφαίων αθλητικών καναλιών.

Όλα τα δημοφιλή αθλητικά κανάλια από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Sky Sports, ESPN, beIN Sports, Kayo Sports, Canal+, Eurosport, Fox Sports, TSN, TNT Sports κ.λπ. είναι διαθέσιμα για δωρεάν σε HD

Υπάρχει καμία διαδικασία εγγραφής για τη χρήση της εφαρμογής. Μόλις το εγκαταστήσετε στο FireStick σας, είστε έτοιμοι! Απλά φροντίστε να κρύψτε τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα με το ExpressVPN.

Κωδικός λήψης: 95015

Σύνδεσμος λήψης: tinyurl.com/5n8acp8t

6. Παίκτης RTE

best-lepto-sports-alternatives-on-FireStick-RTE-Player

RTE Player είναι ένα Ιρλανδική υπηρεσία VOD που προσφέρει μια μεγάλη γκάμα περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων ζωντανά και κατά παραγγελία αθλήματα κάλυψη.

Το 2024, μεταδίδει αγώνες GAA όπως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ανώτερων της Ιρλανδίας, το ποδόσφαιρο της UEFA, την ένωση ράγκμπι, τις μεγάλες ιπποδρομίες και τα κορυφαία τουρνουά γκολφ.

Είναι ένα δωρεάν υπηρεσία, αλλά ορισμένες εκδηλώσεις όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες ενδέχεται να απαιτούν ειδικές συνδρομές. Οι οπαδοί εκτός Ιρλανδίας έχουν πρόσβαση ζω και αποκλειστικό περιεχόμενο μέσω VPN. Το ExpressVPN είναι η προτεινόμενη επιλογή μας.

Κωδικός λήψης: 138858

Σύνδεσμος λήψης: tinyurl.com/36u4d6jf

7. Servus TV

best-LEPTO-sports-alternatives-for-FireStick-Servus-TV

Servus TVένα Αυστριακός ραδιοτηλεοπτικός φορέας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα αθλητικών καλύψεων το 2024, συμπεριλαμβανομένων μηχανοκίνητου αθλητισμού και ποδόσφαιρο.

Σημαντικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbikeαγώνες Formula 1 και τη σειρά MotoGP, παράλληλα με ποδοσφαιρικούς αγώνες UEFA Euro 2024​.

Αν είστε λάτρης των παραπάνω αθλημάτων, τότε το Servus TV είναι απαραίτητο για το FireStick σας. Ωστόσο, το Servus TV εδρεύει στην Αυστρία, επομένως η χρήση του ExpressVPN είναι απαραίτητη πρόσβαση σε αυτό εκτός Αυστρίας.

8. RaiPlay

best-lepto-sports-alternatives-on-FireStick-rai-play

RaiPlay Ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός της Ιταλίας, προσφέρει ποικίλη αθλητική κάλυψη, συμπεριλαμβανομένων επιλεγμένων αγώνων της Serie A, ΟΥΕΦΑ κύπελλο πρωταθλητριών και Θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες κ.λπ.

Επιπλέον, παρέχει σε βάθος ανάλυση και ντοκιμαντέρ για τον αθλητισμό. Ωστόσο, εάν θέλετε να ροή RaiPlay εκτός Ιταλίαςίσως χρειαστεί να εγκαταστήσετε το ExpressVPN στο FireStick σας.

Κωδικός λήψης: 270999

Σύνδεσμος λήψης: tinyurl.com/3ntsa6cf

9. 9Now

Best-Lepto-Sports-alternatives-on-firestick-37

 9Now που λειτουργεί από το κανάλι 9 της Αυστραλίας, είναι α δωρεάν διαδικτυακή πλατφόρμα ροής προσφέροντας μια σειρά από αθλήματα, συμπεριλαμβανομένων των NRL, τένις και κρίκετ, με ιδιαίτερη έμφαση στα Αυστραλιανά Αθλήματα και τις ομάδες.

Το 2024, το 9Now μεταδίδει σημαντικές εκδηλώσεις όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού, το Αυστραλιανό Όπεν Τένις και διάφορους αγώνες κρίκετ, εξυπηρετώντας διάφορους λάτρεις των σπορ.

Το 9Now υποστηρίζεται από διαφημίσεις, χωρίς συνδρομές για την πρόσβαση στο αθλητικό του περιεχόμενο. Ωστόσο, για πρόσβαση σε αυτό εκτός Αυστραλίας θα χρειαστείτε ExpressVPN.

Κωδικός λήψης: 351914

Σύνδεσμος λήψης: bit.ly/4557552

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να παρακολουθήσετε το 9now στο FireStick

10. 7Συν

lepto-sports-alternatives-on-FireStick-7Plus

 7plus  προσφέρει μια ποικιλία από ζωντανά και κατά παραγγελία αθλήματα, εστιάζοντας σε μεγάλα τοπικά γεγονότα όπως AFL, Ιπποδρομίες, κρίκετ κ.λπ.

Το 2024, το 7plus διαθέτει βασικά αθλήματα όπως AFL, NFL (Sunday Night Games/International London series games), NRL, κρίκετ, στίβος, και τα λοιπά.

Το 7plus επιτρέπει στους θεατές να έχουν πρόσβαση στο αθλητικό του περιεχόμενο χωρίς καμία συνδρομή. Ωστόσο, θεατές εκτός Αυστραλίας θα χρειαστεί ExpressVPN για να έχει πρόσβαση.

11. 10 Play

lepto-sports-alternatives-on-FireStick-10Play

10 Playμέρος του Network Ten στην Αυστραλία, είναι μια υπηρεσία ροής που προσφέρει μια ποικιλία από ζωντανά και δωρεάν αθλήματα περιεχόμενο το 2024, συμπεριλαμβανομένου του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ και του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η αθλητική σύνθεση του 2024 στο 10 Play περιλαμβάνει τα A-Leagues, NBL Sunday Hoops, AFC Κύπελλο Ασίας, Roshn Saudi Pro League, Κύπελλο Αγγλίας, Γυναίκες της Πάληςκαι το Κύπελλο Σκωτίας μεταξύ άλλων.

Το 10 Play είναι προσβάσιμο μόνο για Αυστραλούς λάτρεις των σπορ. Θαυμαστές από εκτός Αυστραλίας θα χρειαστεί ExpressVPN για να έχει πρόσβαση.

12. ITVx

lepto-sports-alternatives-on-FireStick-ITVx

ITVx μια υπηρεσία ροής από την ITV στο Ηνωμένο Βασίλειο, προσφέρει μια μεγάλη γκάμα αθλητικού περιεχομένου, όπως ποδόσφαιρο, ένωση ράγκμπι, μηχανοκίνητο αθλητισμό, πυγμαχία, πάλη WWE και τένις.

Το ITVx καλύπτει σημαντικά αθλητικά γεγονότα όπως η La Liga, το Euro League, το UCL, τα Παγκόσμια Κύπελλα Ράγκμπι και το Grand National κ.λπ.

Προσφορές ITVx δωρεάν περιεχόμενο αλλά για να πάρει ένα εμπειρία χωρίς διαφημίσεις μπορείτε να λάβετε ένα premium πακέτο με 5,99 £/μήνα. ή 59,99 £/έτος. Επίσης, για πρόσβαση σε αυτό εκτός του ΗΒ θα χρειαστείτε το ExpressVPN.

Κωδικός λήψης: 931663

Σύνδεσμος λήψης: tinyurl.com/3budew8s

13. SportsTribal

best-sports-apps-for-FireStick-sportstribal

SportsTribal ένα δωρεάν, με υποστήριξη διαφημίσεων αθλητική υπηρεσία streaming TV, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα αθλητικού περιεχομένου σε διάφορα κανάλια, παρέχοντας 24/7 πρόσβαση σε αθλητικά τηλεοπτικά κανάλια και ζωντανές εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο.

Το 2024, το SportsTribal θα παρουσιάσει μια μεγάλη γκάμα αθλητικών καναλιών, όπως το Tennis Channel, PFL, FITE 24/7, The MLB Channel, Fuel TV, Pro Wrestling TV, USGA TV, Fight Network, Boxing TV, PokerGO κ.λπ.

Πέρα από τη ζωντανή ροή, μπορείτε επίσης να συντονιστείτε στο SportsTribal για να παρακολουθήσετε συνεντεύξεις και στιγμιότυπα μετά τον αγώνα. Επιπλέον, για πρόσβαση σε αυτό εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου, θα χρειαστείτε ένα ExpressVPN.

Κωδικός λήψης: 737174

Σύνδεσμος λήψης: bit.ly/3KzSpGb

FAQS – Lepto Sports

1. Λειτουργεί το Lepto Sports;

Όχι, το Lepto Sports έχει κλείσει οριστικά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες δωρεάν αθλητικές εφαρμογές όπως SportsFire, Rapid Streamz, HD Streamz κ.λπ.

2. Τι είναι το Lepto Sports;

Το Lepto Sports ήταν μια δωρεάν εφαρμογή ροής αθλητικών που παρέχει κάλυψη όλων των μεγάλων αθλητικών γεγονότων. Ωστόσο, δεν ήταν κλείσει οριστικά.

3. Υπάρχει δωρεάν εφαρμογή ροής αθλητικών για το Firestick;

Ναί, υπάρχουν πολλές δωρεάν εφαρμογές ροής αθλητικών όπως Rapid Streamz, HD Streamz, Live Net TV και η εφαρμογή SportsFire με την οποία μπορείτε να μεταδώσετε απεριόριστα δωρεάν αθλήματα στο FireStick.

συμπέρασμα

Το Lepto Sports APK ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές που χρησιμοποιείται από τους περισσότερους λάτρεις των σπορ στο fireStick. Πρόσφατα, η εφαρμογή έγινε οριστικά κλείσιμο.

Για τους λάτρεις των σπορ που αναζητούν εναλλακτικές λύσεις Lepto Sports APK για το FireStick, υπάρχουν αρκετές δωρεάν επίσημα και ανεπίσημα APK/πλατφόρμες όπως το Rapid Streamz, το Sports Fire, το 10Play, το RaiPlay κ.λπ.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα λήψης για να εγκαταστήσετε τα APK αυτών των εφαρμογών ή να κάνετε ροή μέσω της μεθόδου του προγράμματος περιήγησης. Ωστόσο, συνιστάται η χρήση ενός VPN, όπως το ExpressVPN, για ασφαλή ροή.

Το VPN είναι πλέον απαραίτητο, σας σελίδα προτείνουμε το  ATLASVPN

Αποποίηση ευθυνών techvortex.eu

Διαβάστε επίσης:14 καλύτερες αθλητικές εφαρμογές για FireStick

Πώς να παρακολουθήσετε αγώνες σνούκερ στο FireStick

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *