μαύρη οθόνη στο Crunchyroll

8 τρόποι για να διορθώσετε το πρόβλημα με την εμφάνιση μαύρης οθόνης στο Crunchyroll

Η ροή στο Crunchyroll είναι εξαιρετικά βολική, χάρη στην υποστήριξη για επιτραπέζιους υπολογιστές και εφαρμογές για κινητά. Ωστόσο, μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά τη ροή σε διαφορετικά προγράμματα περιήγησης, όπως το Crunchyroll που εμφανίζει πρόβλημα μαύρης οθόνης. Εάν αντιμετωπίζετε και εσείς αυτό το πρόβλημα, συνεχίστε να διαβάζετε.

Ο λόγος που το Crunchyroll σας εμφανίζει μια μαύρη οθόνη εξαρτάται από τη ρύθμιση του προγράμματος περιήγησης και άλλους παράγοντες. Έχοντας αυτό υπόψη, θα εξετάσουμε 8 τρόπους για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα σε προγράμματα περιήγησης όπως το Firefox, το Chrome και το Edge. Ας αρχίσουμε.

1. Επαναλάβετε τη φόρτωση της Σελίδας

Ένα από τα πρώτα και βασικά βήματα κατά την αντιμετώπιση προβλημάτων που σχετίζονται με ζητήματα φόρτωσης ιστότοπου είναι η επαναφόρτωση της σελίδας. Κάνοντας αυτό βοηθάτε στη φόρτωση εκ νέου πληροφοριών ιστότοπου, επιλύοντας τυχόν σφάλματα που μπορεί να προκάλεσαν την αρχική αποτυχία ορισμένων στοιχείων σελίδας, όπως η ροή βίντεο. Έτσι, μεταβείτε στη γραμμή μενού και κάντε κλικ στο εικονίδιο Reload στο πρόγραμμα περιήγησης.

Επαναφόρτωση της σελίδας

Περιμένετε να ολοκληρωθεί η επαναφόρτωση της σελίδας. Στη συνέχεια, δοκιμάστε να παίξετε έναν τίτλο. Εάν η οθόνη Crunchyroll γίνει ξανά μαύρη κατά τη ροή, προχωρήστε στην ακόλουθη μέθοδο.

2. Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο

Η ροή κάτι, ειδικά σε υψηλή ποιότητα, απαιτεί καλή και σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο. Διαφορετικά, μπορεί να διαταράξει το βίντεο στη μέση ή να εμφανίσει μια μαύρη οθόνη. Για έλεγχο, παίξτε ένα βίντεο YouTube σε υψηλή ποιότητα. Εάν υπάρχουν ορατά προβλήματα αναπαραγωγής, μεταβείτε σε άλλη σύνδεση Wi-Fi ή μετακινηθείτε κοντά στο δρομολογητή. Στη συνέχεια, ελέγξτε ξανά.

Το VPN είναι πλέον απαραίτητο, προτείνουμε το ATLASVPN

Διαβάστε επίσης:11 καλύτερες εφαρμογές Anime στο Firestick

Είναι μαύρη η οθόνη κλειδώματος του iPhone σας;

3. Απενεργοποιήστε τις επεκτάσεις

Μπορείτε να προσθέσετε επεκτάσεις στο πρόγραμμα περιήγησής σας για να αυξήσετε τη λειτουργικότητά του και να προσθέσετε επίσης λειτουργίες. Ωστόσο, ορισμένες επεκτάσεις, ειδικά προγράμματα αποκλεισμού διαφημίσεων, μπορεί να προκαλέσουν βλάβη ή μη σωστή φόρτωση ιστότοπων. Για να ελέγξετε εάν αυτό προκαλεί προβλήματα με τη ροή Crunchyroll, απενεργοποιήστε τον αποκλεισμό διαφημίσεων και άλλες επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης. Στη συνέχεια, μεταδώστε ξανά τον τίτλο σε ροή. Δείτε πώς να το κάνετε.

Στον Firefox

Βήμα 1: Μεταβείτε στην Αναζήτηση, πληκτρολογήστε Firefoxκαι ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Ανοίξτε τον Firefox 4

Βήμα 2: Στη συνέχεια, ανοίξτε τη σελίδα Διαχείριση πρόσθετων Firefox χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

Βήμα 3: Εδώ, κάντε κλικ στις Επεκτάσεις. Μόλις ανοίξουν όλες οι επεκτάσεις, απενεργοποιήστε την εναλλαγή για τις σχετικές επεκτάσεις, όπως προγράμματα αποκλεισμού διαφημίσεων.

Απενεργοποιήστε την επέκταση 3 του Firefox

Στο Chrome

Βήμα 1: Μεταβείτε στην Αναζήτηση και πληκτρολογήστε Χρώμιο. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Βήμα 2: Ανοίξτε τη σελίδα Επεκτάσεις Chrome.

Βήμα 3: Απενεργοποιήστε την εναλλαγή για τις σχετικές επεκτάσεις για να τις απενεργοποιήσετε.

Απενεργοποιήστε την επέκταση 2 του Chrome

Στην άκρη

Βήμα 1: Κάντε κλικ στην Αναζήτηση και πληκτρολογήστε Ακρη. Στη συνέχεια, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Βήμα 2: Τώρα, χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο για να μεταβείτε απευθείας στη σελίδα Επεκτάσεις του Edge.

Βήμα 3: Απενεργοποιήστε την εναλλαγή για αποκλεισμό διαφημίσεων και άλλες επεκτάσεις.

Απενεργοποιήστε την επέκταση Edge 3

4. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησής σας

Το πρόγραμμα περιήγησής σας χρησιμοποιεί την προσωρινή μνήμη του ιστότοπου για να τους βοηθήσει να φορτωθούν πιο γρήγορα. Ωστόσο, αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα κατά τη φόρτωση ορισμένων λειτουργιών του ιστότοπου, όπως βίντεο. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι η προσωρινή μνήμη για αυτόν τον ιστότοπο έχει γίνει πολύ μεγάλη ή έχει καταστραφεί. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη για το Crunchyroll στο πρόγραμμα περιήγησής σας και να φορτώσετε ξανά ένα νέο αντίγραφο του ιστότοπου. Ίσως χρειαστεί να συνδεθείτε ξανά. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το κάνετε.

Υπόδειξη: Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τους άλλους οδηγούς μας για διαγράψτε όλη την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης για τον Firefox, Χρώμιο και Ακρη.

Στον Firefox

Βήμα 1: Ανοίξτε τον ιστότοπο Crunchyroll στο πρόγραμμα περιήγησης Firefox.

Βήμα 2: Μεταβείτε στη γραμμή μενού και κάντε κλικ στο εικονίδιο κλειδώματος.

Βήμα 3: Εδώ, κάντε κλικ στο «Εκκαθάριση cookie και δεδομένων ιστότοπου».

Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης ιστότοπου Firefox

Βήμα 4: Όταν σας ζητηθεί, κάντε κλικ στο Κατάργηση.

Κάντε κλικ στην αφαίρεση

Στην άκρη

Βήμα 1: Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Edge και μεταβείτε στη σελίδα ρυθμίσεων δεδομένων τοποθεσίας.

Βήμα 2: Κάντε κύλιση στο crunchyroll.com και κάντε κλικ στο εικονίδιο με το βέλος.

Βήμα 3: Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο του κάδου μπροστά από όλες τις επιλογές.

Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης για το Edge

Μόλις ολοκληρωθεί, θα πρέπει να διαγράψει την προσωρινή μνήμη για το Crunchyroll στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Ομοίως, μπορείτε διαγράψτε την προσωρινή μνήμη για το Crunchyroll στο Chrome επισης.

5. Ελέγξτε τις Ρυθμίσεις τοποθεσίας

Ιστότοποι όπως το Crunchyroll χρησιμοποιούν μερικές φορές λειτουργίες του προγράμματος περιήγησης, όπως αναδυόμενα παράθυρα, για να ανοίξουν το επιλεγμένο περιεχόμενο σε άλλα παράθυρα του προγράμματος περιήγησης. Ωστόσο, τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης το έχουν απενεργοποιήσει από προεπιλογή ή σας επιτρέπουν να το απενεργοποιήσετε με μη αυτόματο τρόπο.

Εάν είναι πράγματι απενεργοποιημένο ή εάν έχετε αρνηθεί τις άδειες ιστότοπου, μπορεί να προκαλέσει τη μη σωστή λειτουργία ορισμένων λειτουργιών του ιστότοπου. Έτσι, εμφανίζεται μια μαύρη οθόνη. Για να το διορθώσετε αυτό, ανοίξτε τις ρυθμίσεις τοποθεσίας για το Crunchyroll και ενεργοποιήστε οποιαδήποτε τέτοια άδεια στο σχετικό πρόγραμμα περιήγησης. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το κάνετε.

Στον Firefox

Βήμα 1: Ανοίξτε το Crunchyroll στον Firefox και κάντε κλικ στο εικονίδιο ασπίδας.

Βήμα 2: Στη συνέχεια, κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις προστασίας.

Ανοίξτε τις ρυθμίσεις προστασίας Firefox

Βήμα 3: Εδώ, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα ρυθμίσεων τοποθεσίας και καταργήστε την επιλογή “Αποκλεισμός αναδυόμενων παραθύρων”.

Βήμα 4: Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στις Ρυθμίσεις μπροστά από τη σχετική επιλογή, όπως η αυτόματη αναπαραγωγή, και να τις ενεργοποιήσετε ανάλογα.

Ενεργοποιήστε τις ρυθμίσεις τοποθεσίας Firefox

Στο Chrome

Βήμα 1: Ανοίξτε το Crunchyroll στο Chrome και κάντε κλικ στο εικονίδιο Προβολή πληροφοριών τοποθεσίας.

Βήμα 2: Εδώ, κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις τοποθεσίας. Αυτό θα πρέπει να ανοίξει τις ρυθμίσεις τοποθεσίας για το Crunchyroll σε ξεχωριστή καρτέλα.

Ανοίξτε τις ρυθμίσεις ιστότοπου του Chrome

Βήμα 3: Εδώ, μεταβείτε σε όλα τα σχετικά αναπτυσσόμενα μενού και αλλάξτε τα σε Να επιτρέπεται.

Ενεργοποίηση ρυθμίσεων ιστότοπου Chrome

Στην άκρη

Βήμα 1: Ανοίξτε το Crunchyroll στο Edge. Στη συνέχεια, μεταβείτε στη γραμμή διευθύνσεων και κάντε κλικ στο εικονίδιο κλειδώματος.

Βήμα 2: Εδώ, κάντε κλικ στο «Άδειες για αυτόν τον ιστότοπο».

Άνοιγμα δικαιωμάτων τοποθεσίας Edge

Βήμα 3: Κάντε κύλιση στα δικαιώματα του ιστότοπου και κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού για τα αποκλεισμένα. Από τις επιλογές, επιλέξτε Να επιτρέπεται.

Ενεργοποίηση ρυθμίσεων τοποθεσίας Edge

Επαναλάβετε αυτό μέχρι να ενεργοποιηθούν όλες οι σχετικές άδειες τοποθεσίας, ειδικά τα αναδυόμενα παράθυρα. Στη συνέχεια, φορτώστε ξανά τη σελίδα και ελέγξτε ξανά. Εάν τα βίντεο Crunchyroll εξακολουθούν να μην φορτώνονται, συνεχίστε την αντιμετώπιση προβλημάτων.

6. Απενεργοποιήστε την επιτάχυνση υλικού

Ενώ η επιτάχυνση υλικού είναι συνήθως χρήσιμη για την επιτάχυνση του προγράμματος περιήγησής σας, μερικές φορές μπορεί να αποτύχει. Αυτό μπορεί, με τη σειρά του, να καταλήξει να προκαλέσει άλλα προβλήματα, όπως ο ιστότοπος Crunchyroll που εμφανίζει μια μαύρη οθόνη σε Firefox, Chrome, ακόμη και στο Edge. Για να το διορθώσετε, μπορείτε απενεργοποιήστε την επιτάχυνση υλικού στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Στη συνέχεια, φορτώστε ξανά τη σελίδα και ελέγξτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

7. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης

Μπορείτε να ανοίξετε ένα παράθυρο ανώνυμης περιήγησης και να το χρησιμοποιήσετε για ροή Crunchyroll. Αυτό θα βοηθήσει στην απενεργοποίηση των επεκτάσεων του προγράμματος περιήγησης και άλλων λειτουργιών, όπως η προσωρινή μνήμη, με αποτέλεσμα ο ιστότοπος να εμφανίζει μαύρη οθόνη κατά την αναπαραγωγή ενός βίντεο. Λάβετε υπόψη ότι η μέθοδος ανοίγματος του Firefox, του Chrome και του Edge σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης είναι παρόμοια. Θα χρησιμοποιήσουμε το Edge για επίδειξη.

Βήμα 1: Ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησής σας, κάντε κλικ στο εικονίδιο μενού με τρεις κουκκίδες ή χάμπουργκερ στην επάνω δεξιά γωνία.

Βήμα 2: Εδώ, ορίστε την επιλογή ανοίγματος ενός παραθύρου InPrivate ή οποιασδήποτε άλλης επιλογής ιδιωτικού παραθύρου.

Ανοίξτε το ιδιωτικό παράθυρο Edge

Μόλις ανοίξει το παράθυρο ανώνυμης περιήγησης, μεταβείτε στον ιστότοπο του Crunchyroll και δοκιμάστε να παίξετε οποιοδήποτε βίντεο. Εναλλακτικά, μπορείτε δημιουργήστε μια συντόμευση στα Windows 11 για να ανοίξετε ένα παράθυρο ανώνυμης περιήγησης απευθείας για οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης.

8. Χρησιμοποιήστε ένα διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης/εφαρμογή για κινητά

Εάν ο ιστότοπος του Crunchyroll εξακολουθεί να εμφανίζει μαύρη οθόνη σε Firefox, Chrome ή Edge, μεταβείτε σε διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης, όπως Opera ή Brave. Εάν δεν υπάρχουν προβλήματα, επισκεφθείτε ξανά τις προαναφερθείσες επιδιορθώσεις και δείτε εάν έχουν εφαρμοστεί. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Crunchyroll Android ή iOS για να παρακολουθήσετε τον επιλεγμένο τίτλο στην κινητή συσκευή σας.

Διορθώστε ζητήματα μαύρης οθόνης Crunchyroll

Το να βλέπετε συνεχώς μια μαύρη οθόνη κατά τη ροή κάτι μπορεί να είναι απογοητευτικό, ειδικά αν είστε χρήστης επί πληρωμή. Ελπίζουμε λοιπόν ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να διορθώσετε το Crunchyroll που εμφανίζει ένα πρόβλημα μαύρης οθόνης στην επιφάνεια εργασίας σας. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε το άρθρο μας εάν το Η εφαρμογή Crunchyroll για κινητά δεν φορτώνεται ή δεν λειτουργεί σωστά.

Διαβάστε επίσης :5 καλύτερες επιδιορθώσεις για το Crunchyroll που δεν λειτουργεί με VPN

Κορυφαίες 7 επιδιορθώσεις για το ζήτημα της μαύρης οθόνης Roblox

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *