Μεγιστοποιήστε τα κέρδη σας με την τεχνητή νοημοσύνη

Θα σας δείξω πώς να ξεκινήσετε ένα κανάλι YouTube που πραγματικά κερδίζει χρήματα χρησιμοποιώντας μόνο τεχνητή νοημοσύνη και θα αυτοματοποιήσουμε ολόκληρη τη διαδικασία δημιουργίας βίντεο από τη σύνταξη του σεναρίου έως την εκτέλεση της φωνής, την εύρεση των γραφικών και οτιδήποτε άλλο μεταξύ.

Μέχρι το τέλος αυτού του άρθρου, θα έχουμε δημιουργήσει μια μηχανή YouTube που κερδίζει χρήματα που αντλεί περιεχόμενο και κερδίζει τακτικά παθητικό εισόδημα.

Το πρώτο πράγμα που θα θέλετε να κάνετε είναι να κατευθυνθείτε σε ένα εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης που ονομάζεται ChatGPT και μέσα στο ChatGPT, θα ζητήσουμε από το AI να μας δώσει μια μεγάλη λίστα με ιδέες για κανάλια YouTube. Μέσα σε δευτερόλεπτα, θα αρχίσει να κάνει τα μαγικά του.

Τώρα, υπάρχουν πάρα πολλές υπέροχες ιδέες στη λίστα που μου παρείχε όταν ρώτησα, αλλά η μοναδική ιδέα που ξέρω ότι θα λειτουργήσει καλύτερα και θα μας κάνει τα περισσότερα χρήματα είναι τα βίντεο κριτικών.

Υπάρχουν πολλά κανάλια που ήδη δημιουργούν τέτοιου είδους περιεχόμενο και όλα ακολουθούν την ίδια ακριβώς μορφή: απρόσωπα βίντεο που δείχνουν εικόνες προϊόντων για οτιδήποτε συζητείται στο βίντεο.

Αυτοί οι τύποι βίντεο είναι τέλειοι για τεχνητή νοημοσύνη, επειδή τα πάντα, ακόμη και μέχρι τη φωνή στα βίντεο, μπορούν εύκολα να αυτοματοποιηθούν. Το καλύτερο μέρος είναι ότι αυτά τα κανάλια μπορεί να είναι εξαιρετικά προσοδοφόρα αν γίνουν με τον σωστό τρόπο.

Διαβάστε επίσης:1 Ιδέα παθητικού εισοδήματος στο Διαδίκτυο για να κερδίσετε 1,5 χιλιάδες $ κάθε μήνα!

Πώς να κερδίσετε χρηματα με ένα κανάλι YouTube No Face

Ας το κάνουμε με τον σωστό τρόπο. Το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε είναι να πάμε στο youtube.com και να δημιουργήσουμε τον λογαριασμό μας. Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε ένα όνομα καναλιού και θα το κάνουμε απλά επιστρέφοντας στο ChatGPT και ρωτώντας την τεχνητή νοημοσύνη: “Γεια σου, όμορφος, δώσε μου μια μεγάλη λίστα με ιδέες για ονόματα καναλιού YouTube για κανάλι αξιολόγησης προϊόντος.” Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, τα ονόματα που θα σας δώσει είναι πραγματικά τρελά καλά, αλλά θα πάω με αυτό εδώ: “Ο Ενημερωμένος Καταναλωτής”.

Το επόμενο πράγμα που χρειαζόμαστε είναι μια εικόνα προφίλ στο YouTube. Χρειαζόμαστε κάτι που να ξεχωρίζει, να φαίνεται επαγγελματικό και να ταιριάζει πολύ στο όνομα του καναλιού. Για αυτό, θα πάω σε ένα πρόγραμμα δημιουργίας εικόνων AI που ονομάζεται Mid-Journey και θα ζητήσω από το AI να δημιουργήσει μια εικόνα προφίλ YouTube για ένα κανάλι αξιολόγησης προϊόντος.

Αν και δεν θα είναι τέλειο, χρειαζόμαστε επίσης μια εικόνα banner του YouTube για να ανεβούμε εδώ στην κορυφή. Θα ζητήσω από την τεχνητή νοημοσύνη να δημιουργήσει μια εικόνα banner YouTube για ένα κανάλι αξιολόγησης προϊόντος. Το μόνο πράγμα που χρειάζεται να κάνουμε είναι να το φέρουμε στο Canva για να αφαιρέσουμε το εξωγήινο κείμενο που δημιουργείται από την τεχνητή νοημοσύνη, να το κάνουμε σωστά και να το κάνουμε και μετά να το προσθέτουμε στο κανάλι.

Τέλος, το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνουμε πριν το κανάλι μας είναι έτοιμο είναι να προσθέσουμε την περιγραφή και αυτό που καταλήγει η τεχνητή νοημοσύνη είναι πολύ εντυπωσιακό. Έτσι, μέσα σε πέντε λεπτά, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα κανάλι στο YouTube με όλο το branding και νομίζω ότι η τεχνητή νοημοσύνη έκανε καταπληκτική δουλειά. Αλλά τώρα ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε πραγματικά το βίντεο.

Τώρα, ένα βίντεο YouTube κριτικής προϊόντος αποτελείται συνήθως από μερικά διαφορετικά στοιχεία: το σενάριο, τη φωνή, τα γραφικά και τη μουσική. Θα μπορούμε να κάνουμε όλα αυτά τα στοιχεία με AI, ξεκινώντας από το σενάριο.

Στο ChatGPT, θα ζητήσω από το AI μια λίστα με 100 από τα πιο δημοφιλή καταναλωτικά προϊόντα, επειδή θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι κάνουμε βίντεο με προϊόντα που αγοράζουν πραγματικά οι άνθρωποι. Και κάπως έτσι, η τεχνητή νοημοσύνη θα μας δώσει μια τεράστια λίστα με δημοφιλή καταναλωτικά προϊόντα.

Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία με ποιο από τα προϊόντα θα ξεκινήσουμε γιατί κάποια στιγμή θα τα καλύψουμε όλα. Αλλά το πρώτο προϊόν που θα εξετάσουμε είναι οι ηλεκτρικές σκούπες. Για το ερευνητικό μέρος του σεναρίου, θα χρησιμοποιήσουμε το εργαλείο AI της Google που ονομάζεται Bard. Λοιπόν, θα ρωτήσω τον Bard, “Ποιες είναι οι πέντε πιο δημοφιλείς ηλεκτρικές σκούπες φέτος;”

Στη συνέχεια, θα πάρουμε καθένα από αυτά τα προϊόντα και θα τα προσθέσουμε ξεχωριστά στο ChatGPT, λέγοντας στο AI να γράψει ένα ενημερωτικό σενάριο βίντεο 500 λέξεων για κάθε κενό. Θα ξεκινήσουμε πρώτα με το Dyson V15 που ήταν στη λίστα μου.

https://chat.openai.com/

Ο λόγος που λέω στην τεχνητή νοημοσύνη να γράψει ένα σενάριο βίντεο 500 λέξεων είναι ότι γνωρίζουμε ότι τα μεγαλύτερα βίντεο τείνουν να έχουν καλύτερη απόδοση με τον αλγόριθμο YouTube. Αφού συνδυάσουμε όλα τα σενάρια για κάθε ένα από τα κενά, θα έχουμε ένα σενάριο βίντεο 2500 λέξεων, το οποίο ισοδυναμεί με ένα βίντεο διάρκειας περίπου 10 λεπτών, το οποίο είναι τέλειο.

Τώρα που ολοκληρώθηκε το σενάριο του βίντεο, το επόμενο πράγμα που χρειαζόμαστε είναι η φωνή. Αυτήν τη στιγμή βρίσκομαι σε έναν ιστότοπο που ονομάζεται InVideo. Το InVideo είναι ένας ισχυρός διαδικτυακός επεξεργαστής βίντεο που διαθέτει πολλά πραγματικά χρήσιμα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης, όπως αυτόματη υπαγόρευση κειμένου σε ομιλία και ακόμη και ένα εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης που θα δημιουργήσει ολόκληρο το βίντεο για εσάς με βάση το κείμενο.

Έτσι, για να λάβετε τη φωνή, θα επιλέξετε ένα πρότυπο βίντεο, θα επιλέξετε την επιλογή αυτόματης μετατροπής κειμένου σε ομιλία και θα επικολλήσετε ολόκληρο το σενάριό σας στο πλαίσιο που παρέχεται.

Τώρα, ήρθε η ώρα για τη φωνή της τεχνητής νοημοσύνης. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές εδώ. Η φωνή της Σόφι, του Τζακ και άλλων. Μου αρέσει ο Jack περισσότερο, οπότε θα δημιουργήσουμε τη φωνή χρησιμοποιώντας τον Jack. Μετά από λίγα λεπτά, έχουμε τη ρεαλιστική φωνή μας.

Τέλειος! Τώρα που τελειώσαμε με τη φωνή, ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με τα γραφικά. Αυτό θα είναι το μόνο μέρος της όλης διαδικασίας που θα απαιτήσει λίγη δουλειά, αλλά όταν λέω μικροσκοπικό, εννοώ σαν έφηβος, μικροσκοπικός. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να βρούμε τέσσερις, ίσως και πέντε διαφορετικές εικόνες και βίντεο του προϊόντος για το οποίο μιλάμε.

Ας ξεκινήσουμε με την πρώτη ηλεκτρική σκούπα, το Dyson V15. Απλώς θα πάω στο Google, θα πληκτρολογήσω το όνομα του κενού, θα κάνω κλικ στις εικόνες και θα αναζητήσω μερικές εικόνες του κενού που χρησιμοποιείται. Κάπως σαν τις φωτογραφίες του lifestyle. Σε περίπου 10 δευτερόλεπτα, θα βρείτε εικόνες που θα είναι τέλειες.

Στη συνέχεια, πρέπει να βρούμε μερικά βίντεο με το κενό που χρησιμοποιείται. Θα πάω απλώς στο YouTube, θα ψάξω στο vacuum, θα βρω μερικά βίντεο και στη συνέχεια θα χρησιμοποιήσω ένα δωρεάν πρόγραμμα λήψης βίντεο YouTube για να κατεβάσω τα βίντεο.

Τώρα που έχουμε όλα τα προτερήματά μας για ένα από τα κενά, ήρθε η ώρα να προσθέσουμε όλα αυτά πάνω από το voiceover στο InVideo. Ο στόχος με αυτά τα γραφικά είναι να μοιάζει με τον τρόπο που το κάνουν άλλα κανάλια αξιολόγησης προϊόντων. Εμφανίζουν τις εικόνες χρησιμοποιώντας μια αργή κίνηση μετατόπισης και αυτές οι εικόνες εμφανίζονται στην οθόνη για αρκετά δευτερόλεπτα κάθε φορά.

Έκοψαν επίσης μικρά αποσπάσματα των βίντεο μεταξύ των εικόνων. Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι συχνά κόβουν μεταξύ δύο ξεχωριστών βίντεο για να αποτρέψουν αξιώσεις πνευματικών δικαιωμάτων.

Με την απλή περικοπή μεταξύ διαφορετικών εικόνων και βίντεο και χωρίς κανένα κλιπ να διαρκεί περισσότερο από περίπου έξι δευτερόλεπτα, θα είστε ασφαλείς να χρησιμοποιείτε το υλικό βίντεο άλλων ανθρώπων χωρίς αξιώσεις πνευματικών δικαιωμάτων. Αυτό ακριβώς θα κάνουμε και για τα πέντε προϊόντα της λίστας μας.

Αφού αφιερώσετε ίσως πέντε λεπτά και βρείτε διαφορετικές εικόνες και βίντεο κλιπ και για τα πέντε κενά στη λίστα σας και στη συνέχεια ξοδέψετε άλλα 10 λεπτά για να τα επεξεργαστείτε όλα μαζί στο InVideo, το βίντεό σας είναι επιτέλους έτοιμο.

Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε μουσική και αυτό είναι πολύ εύκολο γιατί το InVideo έχει μια τεράστια ποικιλία μουσικής ενσωματωμένη στην πλατφόρμα του. Θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια πλατφόρμα δημιουργίας μουσικής AI, όπως το Strove, για να δημιουργήσετε τη μουσική για εσάς με βάση τις συγκεκριμένες διαθέσεις και τους ήχους που θέλετε. Αλλά σε αυτήν την περίπτωση, η χρήση της μουσικής του InVideo θα είναι πολύ πιο γρήγορη και ευκολότερη, επειδή η μουσική είναι στα χέρια σας.

Κάπως έτσι, το βίντεο έγινε. Έτσι, θα ανεβάσω αυτό το βίντεο στο κανάλι μας, θα προσθέσω τον τίτλο και, στη συνέχεια, θα προσθέσω τη μικρογραφία, την οποία έφτιαξα σε λιγότερο από δύο λεπτά χρησιμοποιώντας τα εντελώς δωρεάν πρότυπα μικρογραφιών της Canva. Αυτό είναι!

Τώρα, μένει στην πραγματικότητα ένα ακόμη πράγμα να κάνουμε πριν τελειώσουμε. Πρέπει να φροντίσουμε να προσθέσουμε τους συνδέσμους συνεργατών για όλα τα προϊόντα στην περιγραφή του βίντεό μας. Αυτές οι συνδεδεμένες εταιρείες θα μας αποφέρουν πολλά χρήματα εκτός από τα χρήματα του YouTube AdSense που θα κερδίσουμε μόλις το κανάλι αποκτήσει έσοδα.

Για να ρυθμίσω αυτούς τους συνδέσμους, θα πάω στο πρόγραμμα συνεργατών της Amazon, θα εγγραφώ, θα αρπάξω συνδέσμους συνεργατών για όλα τα κενά και, στη συνέχεια, θα τοποθετήσω αυτούς τους συνδέσμους στην περιγραφή του βίντεο.

Τώρα, όποτε κάποιος παρακολουθεί το βίντεο και στη συνέχεια κάνει κλικ σε έναν από τους συνδέσμους στην περιγραφή, θα κερδίζετε προμήθεια εάν αγοράσει το προϊόν. Αυτές οι προμήθειες αρχίζουν να αθροίζονται πολύ, πολύ γρήγορα και δεν χρειάζεστε εκατοντάδες χιλιάδες προβολές στο βίντεό σας για να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα κάνοντας αυτό. Τις επόμενες 30 ημέρες, θα δημιουργώ ένα νέο βίντεο αξιολόγησης προϊόντος κάθε μέρα για να δω πόσο μακριά μπορώ να το κάνω αυτό.

Στη συνέχεια θα γράψω ένα άλλο άρθρο που θα σας δείξω τα αποτελέσματα που έκανα αυτό για 30 ημέρες για να δω αν αυτή η ιδέα πραγματικά αξίζει τον κόπο και έτσι εάν δεν έχετε ήδη εγγραφεί στο ενημερωτικό δελτίο του ιστότοπού μου και θέλετε να το δείτε άρθρο σε περίπου ένα μήνα, φροντίστε να εγγραφείτε και να σχολιάσετε παρακάτω λέγοντας “ναι Kingsley θέλω να δω το άρθρο των αποτελεσμάτων 30 ημερών”.

Γεια, είσαι καταπληκτική και σε εκτιμώ πολύ που είσαι εδώ, αυτό εννοώ. Σε παρακολουθώ, πιστεύω σε εσένα και όπως πάντα θα σε ξαναδώ πολύ σύντομα να προσέχεις.

Διαβάστε επίσης:Πώς έβγαλα 50 €/ημέρα χωρίς να κάνω τίποτα (Η πιο κερδοφόρα εφαρμογή)

AI Side Hustle 4 κερδοφόρα μονοπάτια έως 30.000 $ με AI

Πώς να γίνετε πλούσιοι με την τεχνητή νοημοσύνη

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *