μυστικά για να βγαλετε τα πρώτο σας εκατομμύριο

10 μυστικά για να βγαλετε τα πρώτο σας εκατομμύριο

Κυρίες και κύριοι, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε αυτό το άρθρο γιατί σε αυτό το άρθρο θα σας δείξω τα 10 μυστικά χρημάτων για να βγάλετε το πρώτο σας εκατομμύριο. Αυτά είναι τα χρηματικά μυστικά που χρησιμοποίησα για να βγάλω τα πρώτα μου 100.000 δολάρια, τα πρώτα μου εκατομμύρια δολάρια και ακόμη περισσότερα. Αυτό δεν πρόκειται να είναι το κανονικό “ρε, εξοικονομήστε χρήματα στα Starbucks και τελικά θα κερδίσετε ένα εκατομμύριο”.

Αυτό το άρθρο είναι για τους ανθρώπους που είναι σοβαροί να κάνουν το πρώτο τους εκατομμύριο και όχι μόνο αυτό, αλλά να μετατρέψουν ένα εκατομμύριο σε πολλά εκατομμύρια όχι μόνο για εσάς αλλά και για τη μελλοντική οικογένειά σας. Έτσι, σε αυτό το σημείωμα, πιάσε ένα στυλό και ένα χαρτί και ας μπούμε σε αυτό.

1. Τα χρήματα είναι ένα παιχνίδι που δεν τελειώνει ποτέ

Το πρώτο μυστικό είναι ότι τα χρήματα είναι ένα παιχνίδι που δεν τελειώνει ποτέ και θα πρέπει να το αντιμετωπίζετε ως τέτοιο. Καταλαβαίνω τη θέση σου, κοιτάς ένα εκατομμύριο δολάρια και σκέφτεσαι “ουάου αν είχα ένα εκατομμύριο δολάρια η ζωή μου θα αλλάξει εντελώς”. Και ναι, λόγω αιτίας, η ζωή σας θα γίνει καλύτερη, αλλά απλά καταλάβετε όταν φτάσετε στο πρώτο σας εκατομμύριο, τι πιστεύετε; Θα σταματήσετε το παιχνίδι και θα είστε χαρούμενοι;.

Θα συνεχίσετε να παίζετε το παιχνίδι και θα συνεχίσετε. Ο μόνος τρόπος να παραμείνετε σε καλό δρόμο είναι να καταλάβετε ότι τα χρήματα είναι ένα παιχνίδι που δεν τελειώνει ποτέ. Οι μόνοι άνθρωποι που πιστεύουν στον Τύπο ότι τα χρήματα θα καταστρέψουν τη ζωή σας είναι άνθρωποι που πιστεύουν ότι τα χρήματα είναι ένας προορισμός. Κάποιοι αριθμοί και αριθμοί είναι το τέλος της ζωής σας και σημαίνει ότι το έχετε καταφέρει και τελειώσατε.

Εφόσον ξυπνάτε και παίζετε αυτό το παιχνίδι καταλαβαίνοντας ότι είστε απλώς δυστυχισμένοι όταν έχετε 10.000 $ όπως θα κάνετε όταν έχετε 10 εκατομμύρια δολάρια που σημαίνει ότι δεν είστε ευχαριστημένοι με την οικονομική σας κατάσταση, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είστε περήφανοι . Μπορείτε πάντα να είστε περήφανοι για την οικονομική σας κατάσταση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα περιφρονηθείτε ή θα είστε ευτυχισμένοι, επειδή αυτό είναι ένα παιχνίδι που δεν τελειώνει ποτέ, γι’ αυτό η θεραπεία είναι ως τέτοια.

Διαβάστε επίσης:Πώς να μετατρέψετε 1.000 € σε 100.000 € ανά έτος

2. Μάθετε πότε να αναζητάτε και όχι να αναζητάτε μια ευκαιρία

Το επόμενο χρηματικό μυστικό είναι να μάθετε πότε να πείτε “δεν έχω όρεξη για αυτό αυτή τη στιγμή”. Ένας από τους λόγους που τα πάω τόσο καλά στην καριέρα μου είναι ότι καταλαβαίνω ότι η κύρια επιχείρησή μου είναι πολύ δύσκολες επιχειρήσεις και χρειάζονταν πολλά χρήματα για να ξεκινήσω γι’ αυτό πριν από πέντε χρόνια, όταν είχα την ευκαιρία να ασχοληθώ με αυτές , απλά είπα “δεν έχω όρεξη για αυτό αυτή τη στιγμή”.

Υπάρχουν ακόμη και βιομηχανίες και επιχειρήσεις, καθώς και εγχειρήματα που μπορούν να με βγάλουν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια και είπα “Λυπάμαι, δεν έχω την όρεξη για αυτό αυτή τη στιγμή”. Η όρεξη για αυτό μπορεί να σημαίνει είτε την πείνα είτε τη θυσία μιας ορισμένης ζωής. Πρέπει να καταλάβετε πότε να επιλέξετε το σωστό όχημα και πότε να επιλέξετε τη σωστή ευκαιρία για το στάδιο της καριέρας σας.

Μοιάζει περισσότερο με τον πάγκο, ξεκινάς με ένα πιάτο μέχρι να φτάσεις σε δύο πιάτα, τρία πιάτα και άλλα. Ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε είναι να δεσμευτείτε σε μια επιχειρηματική ιδέα, να τολμήσετε και να πείτε ότι θα τα δώσετε όλα ή να πείτε ότι θα πιέσετε όταν ξέρετε ότι είτε δεν έχετε την ικανότητα ή απλά δεν έχετε τη δέσμευση και την πείνα.

Αυτό είναι απολύτως εντάξει, είναι καλό να καταλάβετε ότι υπάρχουν ορισμένες ευκαιρίες για τις οποίες απλά δεν έχετε την όρεξη αυτή τη στιγμή. Και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχετε ποτέ την όρεξη για αυτό.

αύξηση του εισοδήματός

3. Δεν γίνεται ποτέ μέχρι να το δεις

Το επόμενο χρηματικό μυστικό είναι ότι δεν είναι ποτέ δυνατό μέχρι να το δείτε, είτε το δείτε online είτε ακόμα πιο ισχυρό, το δείτε από κοντά. Αυτός είναι ο λόγος που λέω εδώ και χρόνια ότι αντί να πάτε στα Starbucks και να ξοδέψετε 6 $ ή οτιδήποτε άλλο για έναν καφέ, πηγαίνετε σε ένα φανταχτερό λόμπι ξενοδοχείου. Πηγαίνετε σε ένα ωραίο εστιατόριο και ξοδέψτε 10 $ για έναν καφέ. Αυτό συμβαίνει γιατί ακόμα και στο πιο όμορφο μέρος του κόσμου, θα ξοδέψετε ίσως 15 $ για έναν καφέ.

Ίσως να έχετε ξοδέψει 9 $ περισσότερα από ό,τι συνήθως για έναν καφέ, αλλά μπορείτε να καθίσετε εκεί για 45 λεπτά πίνοντας τον καφέ σας ενώ κοιτάζετε τριγύρω. Και όταν συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι με 270.000 $ στον καρπό τους, όταν κοιτάξετε πραγματικά πλούσιους ανθρώπους και θα συνειδητοποιήσετε ότι τις περισσότερες φορές δεν φοράνε μάρκες

Τις περισσότερες φορές είναι πολύ κάτω από το radial. Όταν κοιτάς τους πλούσιους ανθρώπους και βλέπεις τον τρόπο που κινούνται και τον τρόπο που ενεργούν, πρώτα από όλα αρχίζεις να συνειδητοποιείς ότι αν η πραγματικότητά σου είναι “δεν μπορώ να φανταστώ ότι βγάζω περισσότερα από 50.000 $ το χρόνο” και κάποιος κάθεται μπροστά σας με ένα $150.000 στον καρπό τους ή όποιον αριθμό κι αν είναι, αλλάζει εντελώς και αλλάζει την πραγματικότητά σας.

Αυτός είναι επίσης ο λόγος που αν μπορείτε, απλώς περπατήστε σε πλούσιες περιοχές. Όποια κι αν είναι η ωραία περιοχή της πόλης σας, πηγαίνετε εκεί και περπατήστε για να δείτε όλα τα χρήματα και τον πλούτο και θα αρχίσει να βυθίζει τη συνείδησή σας ότι είναι δυνατό.

4. Επιδιώξτε να κερδίσετε χρήματα γρήγορα, αλλά χτίστε πλούτο αργά.

Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως γίνε πλούσιος γρήγορα, αλλά υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως να γίνεις πλούσιος πιο γρήγορα. Υπάρχουν ορισμένα οχήματα στη ζωή που μπορείτε να αποζημιωθείτε πολύ περισσότερο για τον χρόνο που αφιερώνετε, την ικανότητα και το ταλέντο που αναπτύσσετε σε αυτό το όχημα που δεν θα είχατε αν ξοδέψετε χίλιες ώρες δουλεύοντας σε διαφορετικό κλάδο.

Ποτέ μην βιάζετε τη διαδικασία, αλλά φυσικά προσπαθήστε να κερδίσετε χρήματα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Προσπαθήστε να γίνετε πλούσιοι όσο πιο γρήγορα μπορείτε, αλλά ο πλούσιος και ο πλούσιος είναι δύο πολύ διαφορετικά πράγματα, οπότε προσπαθήστε να χτίσετε τον πλούτο σας αργά. Αυτό συμβαίνει επειδή ο πραγματικός πλούτος χτίζεται μόνο μέσα από χρόνια και δεκαετίες σοφίας και εκμάθησης των μαθημάτων από ζωντανά χρήματα ξανά και ξανά. Στοχεύστε να γίνετε πλούσιοι γρήγορα, αλλά βάλτε στόχο να γίνετε πλούσιοι σιγά σιγά γιατί μόνο έτσι θα το κρατήσετε.

5. Αγνοήστε τις συμβουλές χρημάτων από τους οικονομικά αναλφάβητους.

Πιστεύω αληθινά ότι σε αυτόν τον κόσμο δεν έχει σημασία ο οικονομικά εγγράμματος και ο οικονομικά αναλφάβητος, και δεν έχει σημασία τι υπόβαθρο, θρησκεία ή οτιδήποτε άλλο είναι. Δεν έχει σημασία από πού προέρχεσαι, είναι απλώς θέμα αν είσαι οικονομικά εγγράμματος ή οικονομικά αναλφάβητος. Φρόντισα να μάθω από μικρός τη γλώσσα του χρήματος.

Τι είναι τα χρήματα, από πού προέρχονται, πώς λειτουργούν. Υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή σου που έχουν τις καλύτερες προθέσεις για σένα, σε αγαπούν και σε νοιάζονται, αλλά πρέπει να αγνοήσεις τις συμβουλές τους για να μπορέσεις να φροντίσεις όχι μόνο εσένα αλλά και στο μέλλον θα τους φροντίσεις.

10 μυστικά για να βγαλετε τα πρώτο σας εκατομμύριο

6. Τα χρήματα είναι ενέργεια και η ενέργεια δεν μπορεί ποτέ να μείνει στάσιμη

Το βλέπω πολύ αυτό όπου οι άνθρωποι βγάζουν χρήματα και φοβούνται τόσο πολύ να ξοδέψουν αυτά τα χρήματα, φοβούνται πολύ να κυκλοφορήσουν αυτά τα χρήματα πίσω στην οικονομία τους. Φοβούνται τόσο πολύ να απελευθερώσουν αυτή την ενέργεια και ζουν σε τέτοια νοοτροπία σπανιότητας που καταλήγουν να τα χάσουν όλα με κάποιο τρόπο. Μπορεί να μην το χάσουν, αλλά περισσότερα χρήματα δεν ρέουν ποτέ σε αυτούς.

Το χρήμα είναι ενέργεια, είναι εισροή και εκροή. Αυτό δεν σημαίνει ότι ό,τι βγαίνει πρέπει να σβήνει. Ειδικά στα 20 σας θα πρέπει να αποταμιεύετε και να επενδύετε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που βγάζετε, αλλά ποτέ να μην κεντρίζετε αυτά τα χρήματα γιατί αν το κάνετε αυτό τα χρήματα μένουν στάσιμα και έχετε κόψει τη ροή της ενέργειας.

7. Πρέπει να χτίσετε το μονοπάτι της ειρήνης του μυαλού σας.

Αυτές είναι στιγμές που σας δίνουν αληθινή ηρεμία, αυτό πρέπει να είναι ένα δίχτυ ασφαλείας όπου ξέρετε ότι ξέρετε τι κι αν συμβεί και ανεξάρτητα από το πόσο φιλόδοξο ή μεγαλύτερο ρίσκο μπορεί να αναλάβετε, θα έχετε πάντα κάτι να υποχωρήσετε. Δεν πιστεύω ότι τα χρήματα αγοράζουν την ευτυχία, αλλά τα χρήματα μπορούν, αν το κάνεις σωστά, να αγοράσουν την ηρεμία σου.

Λάβετε υπόψη ότι δεν σημαίνει να βγάζετε πολλά χρήματα επειδή το άτομο που βγάζει 200.000 $ το χρόνο και ξοδεύει μόνο 40.000 $ και έχει πολύ μεγάλη ηρεμία, αυτό το άτομο έχει πολύ περισσότερη ηρεμία στη ζωή του από το άτομο που κάνει 20 εκατομμύρια δολάρια ετησίως και καταφέρνει να ξοδέψει 19 εκατομμύρια δολάρια επειδή έχουν τόσο μικρά περιθώρια.

Παίζουν ένα τόσο επικίνδυνο παιχνίδι. Έτσι, από την πρώτη μέρα, αν μπορέσετε να χτίσετε το μονοπάτι της ηρεμίας σας, αυτό θα είναι υπέροχο. Κατά τη γνώμη μου, όσο μεγαλύτερος μεγαλώνεις και όσο μεγαλύτερος είναι αυτός ο δρόμος της ηρεμίας τόσο περισσότερο εισόδημα έρχεται και τόσο υψηλότερο είναι το ποσοστό που μπορείς να ξοδέψεις. Δεν λέω ότι για το υπόλοιπο της ζωής σας πρέπει να αφήσετε το 80% από όλα όσα φτιάχνετε.

Λέω ότι στην αρχή χτίστε αυτό το μονοπάτι της ειρήνης ώστε όταν δεν μπαίνετε στο άγχος της καριέρας σας και αντ’ αυτού μπορείτε να εστιάσετε. Αυτό συμβαίνει επειδή είστε καλοί και μετά, όταν αυτό το μονοπάτι είναι αρκετά μεγάλο, μπορείτε να ξοδέψετε και ποτέ να μην αφήσετε κανέναν να σας πει ότι κάτι είναι πολύ ακριβό. Εάν έχετε τακτοποιημένα τα οικονομικά σας και πάντα ρίχνετε χρήματα, μπορείτε να ξοδέψετε τεράστια χρήματα σε πράγματα που οι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι είναι τόσο ακριβά.

Κάποια στιγμή πρέπει να απολαύσετε τη ζωή σας και αν δεν θέλετε να απολαύσετε τη ζωή σας, πηγαίνετε να την ξοδέψετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα και σε αυτούς που σας ενδιαφέρουν. Αφήστε τους να απολαύσουν τα λάφυρα της δουλειάς σας, αλλά όπως ανέφερα, να έχετε πάντα την ησυχία σας

money, profit, finance

8. Ταυτότητα

Μπορείς να δουλέψεις εξαιρετικά σκληρά, αλλά αν έχεις την ταυτότητα ενός φτωχού ανθρώπου, θα σε αλυσοδένει πάντα. Στη ζωή δεν παίρνεις αυτό που αξίζεις, παίρνεις αυτό που πιστεύεις ότι αξίζεις γιατί αυτό που νομίζεις ότι αξίζεις υπαγορεύει τις πράξεις σου και οι πράξεις σου υπαγορεύουν τι πραγματικά παίρνεις στη ζωή. Είναι πολύ λυπηρό να βλέπεις πολλούς ανθρώπους σε καταχρηστικές σχέσεις και ο λόγος που μένουν σε αυτές τις σχέσεις είναι επειδή έχουν κάποιο μέρος της ταυτότητάς τους που πιστεύουν ότι το αξίζουν.

Γιατί το τρελό είναι ότι αφού βγουν από μια καταχρηστική σχέση βρίσκουν τον δρόμο τους σε μια άλλη. Έτσι έχει γίνει μέρος της ταυτότητάς τους. Εάν έχετε κάτι που είναι τόσο σπαρακτικό και ατυχές όσο αυτό και επίσης από την ακραία πλευρά των πραγμάτων μέχρι το άτομο ότι έχει μια ταυτότητα ότι δεν είναι πλούσιος και αξίζει χρήματα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο λέω πάντα στους ανθρώπους “πηγαίνετε να αγοράσετε αυτόν τον καφέ των 12 $ στο ξενοδοχείο” πηγαίνετε σε περιοχές και ξέρετε ότι αυτοί είναι κανονικοί άνθρωποι. Κινούνται διαφορετικά, μιλούν διαφορετικά και φέρονται διαφορετικά, αλλά στο τέλος της ημέρας αυτοί είναι απλώς κανονικοί άνθρωποι.

9. Η φήμη δεν μπορεί ποτέ να ξαναγεννηθεί, γι’ αυτό ενεργήστε ανάλογα.

Στη ζωή πρέπει να καταλάβετε ότι θα έχετε πάντα την ευκαιρία να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, αλλά η φήμη σας είναι σχεδόν αδύνατο να ανακτηθεί. Έτσι, την επόμενη φορά που θα σκεφτείτε να αποτολμήσετε απρόσεκτα σε κάποιον επιχειρηματικό συνεργάτη ή να αποκλείσετε κάποιον από μια συμφωνία όταν δώσατε μια υπόσχεση. Ή γενικά, απλά βγάζεις χρήματα από βρώμικα μέσα.

Καταλάβετε ότι η φήμη σας θα μείνει μαζί σας για τον υπόλοιπο χρόνο. Η φήμη σας συνεχίζεται γιατί ακριβώς όπως οι κινέζικοι ψίθυροι, οι άνθρωποι θα μιλούν και θα μιλάνε και θα συνεχίσει να διαπερνά. Έτσι, όταν σκέφτεστε ότι η φήμη σας είναι ίσως ένα από τα πιο εύθραυστα πράγματα στη γη, μην το θέσετε ποτέ σε κίνδυνο γιατί είναι πολύ δύσκολο να το ξανααγοράσετε

10. Κάντε τις δύσκολες ερωτήσεις πριν ξεκινήσετε μια εργασιακή σχέση με κάποιον.

Αυτό είναι κάτι σημαντικό που κάνουν πολύ λίγοι άνθρωποι που είναι να κάνουν τις δύσκολες ερωτήσεις πριν ξεκινήσετε μια εργασιακή σχέση με κάποιον. Για μένα είναι παράξενο να βλέπω ότι οι άνθρωποι μπαίνουν σε επιχειρηματικές συνεργασίες χωρίς να κάνουν τις δύσκολες ερωτήσεις του τύπου “Γεια σου, τι γίνεται αν έχουμε μια διαφωνία;, τι συμβαίνει αν έχουμε μια πτώση”.

Επίσης, είναι πολύ ενδιαφέρον για μένα ότι οι άνθρωποι προσλαμβάνουν άτομα για να τους εκπροσωπούν με πλήρη απασχόληση, τις εταιρείες τους, τις επωνυμίες τους και δεν κάνουν ερωτήσεις για την προσωπική ζωή κάποιου. Η προσωπική ζωή κάποιου είναι μια πολύ μεγάλη απόδειξη για το πώς είναι σε ένα εργασιακό επαγγελματικό περιβάλλον. Μπορώ να σας εγγυηθώ ότι αν πάτε να κοιτάξετε το αυτοκίνητο κάποιου και είναι γεμάτο σκουπίδια και ακατάστατο, πιθανότατα αντανακλά την ποιότητα της δουλειάς του και το πώς είναι στο χώρο εργασίας του.

Απλώς καταλάβετε ότι είναι πολύ καλύτερο να κάνετε τις άβολες και άβολες προσωπικές ερωτήσεις εκ των προτέρων και να το ξεφορτωθείτε γιατί τότε καταλαβαίνετε πραγματικά με ποιον συνεργάζεστε και με ποιον θα συνεργαστείτε. Αυτό είναι το μόνο που έχω για εσάς σε αυτό το άρθρο και ελπίζω να σας βοήθησα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Σίγουρα θα είμαι πίσω σας καθώς θα φτάσετε στο πρώτο σας εκατομμύριο.

Διαβάστε επίσης:Πώς να κερδίσετε χρηματα

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *