Μυστικά προτύπων Squarespace: Πώς να κερδίσετε 1.000 $ το μήνα

You are currently viewing Μυστικά προτύπων Squarespace: Πώς να κερδίσετε 1.000 $ το μήνα

Μυστικό Squarespacetemplates: Πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωή σας αυτή τη στιγμή, αν βγάζατε ένα επιπλέον, ας πούμε, χιλιάδες δολάρια την ημέρα κάνοντας κάτι εύκολο και παθητικό, όπως η πώληση προτύπων Squarespace; Μια κοπέλα είπε την ιστορία της ότι μπορούσε να πουλά πάνω από 70 πρότυπα το μήνα με συνέπεια, τα οποία, ανάλογα με το πώς τιμολογεί τα πρότυπά της, μπορεί να είναι από δέκα έως τριάντα χιλιάδες δολάρια ή και περισσότερα το μήνα.

Και έτσι, σε αυτό το άρθρο με μεγάλη ζήτηση, θα σας εξηγήσω βήμα προς βήμα πώς ακριβώς να αρχίσετε να δημιουργείτε και να πουλάτε πρότυπα Squarespace στο Etsy. Θα μιλήσουμε για τα πάντα, από τους τύπους προτύπων που αποφέρουν τα περισσότερα χρήματα στο Etsy, πώς να δημιουργήσετε πραγματικά αυτά τα πρότυπα δωρεάν χρησιμοποιώντας το Squarespace και, τέλος, πώς να τα πουλήσετε και πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε να πουλήσετε περισσότερα πρότυπα πιο γρήγορα από οποιονδήποτε άλλο.

Διαβάστε επίσης :Μυστικά επιτυχίας Etsy: Πώς να δημιουργήσετε ένα κατάστημα Etsy και να κερδίσετε 80.000 $

Αν όλα αυτά σας φαίνονται καλά, κάντε μου μια τεράστια χάρη και αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω. Χρειάζονται δύο δευτερόλεπτα για να γίνει αυτό, αλλά σας υπόσχομαι ότι βοηθάει πολύ τον ιστότοπο. Σας εκτιμώ παιδιά. Ας αρχίσουμε.

Έτσι, το πρώτο πράγμα που θέλουμε να κάνουμε προτού αρχίσετε να χάνετε το χρόνο σας, ξέρετε, η δημιουργία προτύπων που δεν θα πουλήσουν καν είναι να καταλάβουμε ποια πρότυπα θα πουλήσουν στο Etsy. Και αυτό που εννοώ με αυτό είναι, για παράδειγμα, τα πρότυπα εστιατορίων πωλούνται καλύτερα από τα πρότυπα γυμναστικής; Τι γίνεται με τα πρότυπα ιστολογίων ή τη φωτογραφία ή την καθοδήγηση; Ποια πρότυπα πωλούν καλύτερα, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς σε τι να εστιάσετε;

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πουλάτε μόνο αυτόν τον τύπο προτύπου. Όχι, μπορείτε να πουλήσετε πολλά πρότυπα σε πολλές κατηγορίες, εφόσον όλες αυτές οι κατηγορίες είναι πραγματικά δημοφιλείς και έχουν πωλήσεις. Και έτσι, το πράγμα που θα κάνουμε είναι απλώς να πάμε στο Etsy και να πληκτρολογήσουμε “Πρότυπα τετραγωνικού χώρου” στη γραμμή αναζήτησης. Και βασικά απλώς κάνω κάποια έρευνα εδώ, εντάξει; Προσπαθώ να καταλάβω ποια πρότυπα πωλούν καλύτερα με βάση τις πληροφορίες που μας δίνονται, καθώς και απλώς κάνοντας μερικές εμπεριστατωμένες εικασίες.

Πρώτα πράγματα πρώτα, θα πάω απλώς στο φιλτράρισμα και θέλω να φιλτράρω πρότυπα με εύρος τιμών μεταξύ 100 και 250 $. Και ο λόγος για αυτό είναι επειδή προσωπικά πιστεύω ότι αυτός ο αριθμός είναι το γλυκό σημείο, σωστά; Είναι αρκετά χρήματα για να μπορείτε να έχετε καλό κέρδος για κάθε πρότυπο που πουλάτε, αλλά δεν είναι τόσο ακριβό ώστε οι άνθρωποι να μην είναι πρόθυμοι να ξοδέψουν χρήματα σε αυτό. Αλλά στην πραγματικότητα πιστεύω ότι θα κερδίσετε πολύ περισσότερα χρήματα με την τιμολόγηση των προτύπων σας μεταξύ αυτού του εύρους $100 έως $250.

Και έτσι, αυτό που θα κάνω είναι να φιλτράρω κατά $100 έως $250, να πατήσω Εφαρμογή και να ελέγξω τα αποτελέσματα. Και όπως θα δείτε αν το κάνετε αυτό, πολύ περισσότεροι άνθρωποι αγοράζουν πρότυπα σε αυτήν την τιμή από ό,τι στην υψηλότερη σημείο τιμής. Και έτσι, αυτό που πρόκειται να κάνω είναι να περάσω και να προσπαθήσω να βρω πωλητές που τα πάνε πολύ καλά και πουλάνε πολλά πρότυπα. Και μπορούμε να πάρουμε μια καλή ιδέα για αυτό κοιτάζοντας τις κριτικές που έχει το κατάστημα.

Προφανώς, με πάνω από 3.000 κριτικές πέντε αστέρων, γνωρίζουμε ότι ένας πωλητής στο etsy μάλλον τα πάει πολύ καλά. Τώρα, δεν θα αφήσουν κριτική όλοι όσοι αγοράζουν ένα προϊόν στο Etsy. Αυτός ο πωλητής που βρήκα στο etsy, το Blog Pixie, έχει πραγματοποιήσει πάνω από 42.000 πωλήσεις και ωστόσο έχει μόνο περίπου 3.500 κριτικές. Και έτσι, πέρασα και βρήκα αυτό που πιστεύω ότι είναι οι κορυφαίες πωλήσεις στο Etsy που πωλούν πρότυπα Squarespace.

Και ο στόχος με αυτό, ο λόγος για τον οποίο προσπαθούμε να βρούμε αυτούς τους κορυφαίους πωλητές, είναι επειδή προσπαθούμε να εντοπίσουμε τρία πράγματα: τι τύπους προτύπων πουλάνε, όπως φωτογραφία, blogging, καθοδήγηση κ.λπ. πώς συσκευάζουν πραγματικά το πρότυπο (και θα μιλήσουμε λίγο περισσότερο για αυτό αργότερα). και τέλος, πώς τιμολογούν τα πρότυπά τους. Και θα χρησιμοποιήσουμε και τα τρία αυτά είδη σημείων δεδομένων για να σας βοηθήσουμε να τοποθετηθείτε καλύτερα στην αγορά.

Ξέρω ότι αυτό μπορεί να ακούγεται κάπως χρήσιμο και τρομακτικό, αλλά σας υπόσχομαι ότι μέχρι το τέλος αυτού, όλα θα έχουν νόημα. Επίσης, μην ανησυχείς, εντάξει; Υπόσχομαι ότι θα φτάσουμε στο διασκεδαστικό κομμάτι της κατασκευής των προτύπων, αλλά πρέπει πρώτα να ξεπεράσουμε αυτό το μέρος, διαφορετικά, απλώς θα χάσετε τον χρόνο σας.

Τι τύποι προτύπων Squarespace έχουν κορυφαίες πωλήσεις και πωλήσεις

Τώρα, στο πρώτο σημείο: ποιους τύπους προτύπων πωλούν οι κορυφαίοι πωλητές; Λοιπόν, τα πέρασα και αφιέρωσα περίπου μια ώρα ερευνώντας αυτό, και αυτό που βρήκα είναι ότι αυτοί οι τύποι προτύπων είναι στην πραγματικότητα τα πιο δημοφιλή στο Etsy: blogger, γάμος, φωτογραφία, καθοδήγηση και τρόπος ζωής. Αυτά τα πέντε είναι μακράν τα πιο δημοφιλή πρότυπα Squarespace που μπορείτε να πουλήσετε.

Τώρα, κάτι πολύ σημαντικό που παρατηρώ, και αυτή είναι απλώς μια απλή παρατήρηση που έκανα όταν έκανα την έρευνά μου, είναι ότι σχεδόν κάθε πρότυπο Squarespace στο Etsy είναι πολύ θηλυκό σε σχεδιασμό. Και πραγματικά πιστεύω ότι αυτό είναι εξαιρετικά σκόπιμα, σωστά; Νομίζω ότι αυτοί οι πωλητές καταλαβαίνουν το κοινό τους. Και στην πραγματικότητα, εσωτερική έρευνα διαπίστωσε ότι ο τυπικός πελάτης του είναι γυναίκα. Το 77% των πελατών είναι γυναίκες. Και έτσι, όταν λαμβάνετε υπόψη αυτές τις πληροφορίες, είναι πραγματικά λογικό να καλύπτετε τα πρότυπά σας σε αυτό το δημογραφικό στοιχείο.

Τώρα, λέω ότι δεν πρέπει να πας κόντρα στο κόκκο και να προσπαθήσεις να φτιάξεις άλλα σχέδια που δεν είναι απαραίτητα αυτά που βλέπεις στο etsy; Φυσικά και όχι! Αυτό μπορεί στην πραγματικότητα να είναι μια έξυπνη ιδέα γιατί θα μπορούσε να υπάρχει μια αγορά για αυτό που δεν συναντάται με αυτά τα τρέχοντα σχέδια. Από την άλλη, όμως, γιατί να εφεύρουμε εκ νέου τον τροχό αν κάτι λειτουργεί ήδη; Γιατί να μην συνεχίσετε να αξιοποιείτε αυτό που ήδη λειτουργεί; Απλά λίγη τροφή για σκέψη για να σκεφτείτε όταν αποφασίζετε ποια γωνία θέλετε να ακολουθήσετε όταν φτιάχνετε αυτά τα πρότυπα τετραγωνικού διαστήματος.

Πώς συσκευάζουν οι κορυφαίοι πωλητές τα πρότυπά τους Squarespace;

Εντάξει, επόμενο σημείο: πώς συσκευάζουν τα πρότυπά τους οι κορυφαίοι πωλητές; Επειδή κυριολεκτικά δεν διαφέρει από το πώς συσκευάζουν τα προϊόντα στο κατάστημα, σωστά; Συσκευάζουν το προϊόν με τρόπο που να τραβούν την προσοχή σας. Και έτσι, αυτό δεν διαφέρει, εκτός από το γεγονός ότι τυχαίνει να είναι ένα ψηφιακό προϊόν.

Και μπορώ να σας πω αυτή τη στιγμή, με βάση την προσωπική εμπειρία από τότε που πουλούσα πρότυπα ψηφιακών ιστοτόπων καθώς και όταν βλέπω άλλους κορυφαίους πωλητές να κάνουν στο Etsy, ο καλύτερος τρόπος για να εμφανίσετε το προϊόν σας, τα πρότυπα Squarespace, είναι για να το εμφανίσετε σε φορητό υπολογιστή ή μακέτα τηλεφώνου. Βλέπετε πώς η πραγματική εικόνα του προϊόντος είναι μια εικόνα του ιστότοπου σε φορητό υπολογιστή; Λειτουργεί επειδή δείχνει στον πιθανό πελάτη πώς ακριβώς θα μοιάζει ο ιστότοπος στην πραγματική ζωή.

Και έτσι, πολύ παρόμοια με το πώς κάνει αυτός ο πωλητής στο etsy, ίσως θα έδειχνες μια μακέτα ενός φορητού υπολογιστή και, στη συνέχεια, ίσως ένα τηλέφωνο για να δείξεις πώς φαίνεται στην κινητή συσκευή. Και μετά ίσως μερικές κανονικές εικόνες οθόνης ενός ιστότοπου χωρίς μακέτες.

Και πολύ γρήγορα, αυτές οι μακέτες είναι απίστευτα εύκολο να δημιουργηθούν. Θα μπορούσατε είτε να χρησιμοποιήσετε έναν δωρεάν ιστότοπο όπως το smartmockups.com, τον οποίο προσφέρουν μια έκδοση μηνιαίας συνδρομής, η οποία θα σας έδινε μεγαλύτερη πρόσβαση σε περισσότερες μακέτες, καθώς και σε ορισμένες άλλες δυνατότητες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Canva, εντελώς δωρεάν, για να δημιουργήσετε μακέτες. Θα παραδεχτώ, ωστόσο, ότι αν όντως πήγατε με το Canva, θα χρειαστεί λίγη περισσότερη δουλειά για να δημιουργήσετε τις μακέτες, αλλά μπορεί να γίνει και είναι δωρεάν.

Θα ήταν απλώς θέμα να βρείτε μια εικόνα ενός φορητού υπολογιστή και μετά να βρείτε ένα ορθογώνιο στοιχείο που ταιριάζει στις διαστάσεις της οθόνης, να το τοποθετήσετε στην οθόνη και στη συνέχεια να προσθέσετε την εικόνα σας.

Πώς να τιμολογήσετε τα πρότυπα τετραγωνικού διαστήματος

Και τώρα, το τελευταίο σημείο: πώς να τιμολογήσετε τα πρότυπά σας. Γνωρίζουμε ήδη ότι, σε γενικές γραμμές, η τιμολόγησή του από $100 έως $250 θα είναι μια πραγματικά καλή στρατηγική.

Θα προχωρήσουμε στη μετάβαση τώρα και θα ξεκινήσουμε τελικά τη δημιουργία των προτύπων. Τώρα, ακόμα κι αν δεν έχετε εμπειρία στη δημιουργία ιστοτόπων, το Squarespace είναι αρκετά εύκολο με το εργαλείο δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης που μπορεί να το βρει γρήγορα ο καθένας.

Έτσι, το πρώτο πράγμα που θα κάνετε είναι να μεταβείτε στο squarespace.com και στη συνέχεια να κάνετε κλικ στο «Έναρξη». Από εδώ, απλώς κάντε κλικ σε οποιοδήποτε τυχαίο πρότυπο, δεν έχει σημασία, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί “Έναρξη με”. Στη συνέχεια απλά δημιουργήστε τον λογαριασμό σας.

Τώρα, θα λάβετε ένα κενό πρότυπο. Δεν έχετε φτιάξει ποτέ έναν ιστότοπο στη ζωή σας. Σου υπόσχομαι όλον τον καιρό ότι δεν χρειάζεσαι προηγούμενη εμπειρία. Τι κάνεις μετά;

Λοιπόν, αυτό είναι για αυτό το άρθρο παιδιά! Εάν δεν έχετε ήδη αφήσει ένα σχόλιο παρακάτω ή δεν έχετε εγγραφεί στην ειδοποίηση του ιστότοπου, θα το εκτιμούσα πολύ αν το κάνατε. Πλάκα κάνω! Εντάξει, ας ξεκινήσουμε τη δημιουργία του προτύπου Squarespace.

Έτσι, υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προσεγγίσετε ένα κενό πρότυπο και η διαδικασία που θα σας διδάξω είναι αυτή που χρησιμοποίησα όταν έφτιαχνα ο ίδιος πρότυπα ιστότοπου.

Το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε είναι να βρούμε λίγη έμπνευση και θα μιλήσω μαζί σας πολύ περισσότερα για το πώς θα βρείτε έμπνευση στη συνέχεια. Αλλά ας προχωρήσουμε και ας προχωρήσουμε στη δημιουργία του προτύπου στο Squarespace.

Λοιπόν, έχω την έμπνευσή μου εδώ, σωστά; Και θα ξεκινήσουμε με την κεφαλίδα. Και προσωπικά μου αρέσει πολύ ο τρόπος που το παράδειγμα του ιστότοπου δείχνει την κεφαλίδα, που είναι το επάνω μέρος. Αυτό μπορεί επίσης να ονομαστεί “πάνω από το πάσο”.

Τώρα, θα μπορούσα να δημιουργήσω ολόκληρη αυτή την κεφαλίδα μόνο με μεταφορά και απόθεση στοιχείων. Κάνοντας κλικ στο «Προσθήκη νέας ενότητας», προσθέτοντας μια νέα κενή ενότητα και, στη συνέχεια, προσθέτοντας μεμονωμένα μπλοκ. Και τα μπλοκ είναι τα πράγματα που συνθέτουν την ιστοσελίδα, όπως τα κείμενα, τα κουμπιά, οι εικόνες, τα βίντεο, όλα αυτά.

Για παράδειγμα, ας προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια κεφαλίδα από τον ιστότοπο έμπνευσής μας χρησιμοποιώντας τα μπλοκ που είναι διαθέσιμα εδώ. Έτσι, θα κάνω κλικ σε ένα μπλοκ κειμένου για να το προσθέσω στη σελίδα και, στη συνέχεια, θα προσθέσω το παράδειγμα κειμένου μου. Στη συνέχεια, κάντε κλικ σε αυτό, αλλάξτε το από “Παράγραφος” σε “Κεφαλίδα 1” ή “Η1”. Και αυτό θα είναι το μεγαλύτερο κείμενο στη σελίδα.

Και σαν μια πραγματικά γρήγορη σημείωση, για λόγους SEO, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε πάντα την κεφαλίδα ένα κείμενο μόνο μία φορά σε κάθε σελίδα. Και έτσι, επειδή χρησιμοποιώ ήδη το κείμενο κεφαλίδας ένα, αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω ξανά στη σελίδα. Όπως είπα, αυτό είναι αποκλειστικά για σκοπούς SEO, κάτι που ξεφεύγει πολύ από το πεδίο εφαρμογής αυτού του άρθρου.

Τώρα, όσον αφορά όλες τις άλλες κεφαλίδες, σωστά; Δύο, τρία, τέσσερα, πέντε, έξι, αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν όσες φορές θέλετε. Και έτσι, το κείμενο είναι εκεί. Αυτό φαίνεται αρκετά καλό.

Το επόμενο πράγμα που θα κάνω είναι να σύρω σε μια εικόνα. Και έτσι, θα σύρουμε μια εικόνα και απλώς θα προσπαθήσουμε να την κάνουμε να μοιάζει κάπως με το παράδειγμά μας, θα την απλώσουμε και θα φαίνεται αρκετά καλή. Εντάξει, αυτή είναι η κεφαλίδα. Μόλις το φτιάξαμε από την αρχή. Ήταν πολύ εύκολο. Τώρα, υπάρχει δυνητικά ένας άλλος τρόπος που αυτό θα μπορούσε να γίνει σε ακόμη λιγότερο χρόνο.

Εάν κάνουμε κλικ στο “Προσθήκη νέας ενότητας” και αυτή τη φορά, αντί να κάνουμε κλικ στο “Προσθήκη κενού τμήματος”, θα κάνουμε κύλιση στις προκατασκευασμένες ενότητες για να δούμε αν μπορούμε να βρούμε διατάξεις που ταιριάζουν ήδη με αυτό που έχουμε πηγαίνετε για. Και έτσι, κάνοντας κύλιση, βρήκα ένα που μοιάζει αρκετά. Και έτσι, αν προσθέσω αυτήν την ενότητα, μπορώ απλώς να αφαιρέσω μερικά από τα επιπλέον μπλοκ, να επεκτείνω το τμήμα τίτλου και τώρα έχω ουσιαστικά την ακριβή ιδέα μου, εκτός από το ότι το κάναμε σε ένα κλάσμα του χρόνου.

Βασικά, αυτό που θα κάνατε είναι απλώς να περάσετε από ενότητα προς ενότητα και να κάνετε ακριβώς αυτό, σωστά; Όλα αυτά μπορεί να φαίνονται λίγο περίπλοκα στην αρχή, αλλά σας το υπόσχομαι τώρα, εντάξει; Όσο περισσότερο το κάνετε, τόσο πιο εύκολο θα είναι. Και θα φτάσετε σε ένα σημείο όπου θα είστε τόσο άνετοι με τη διαδικασία που θα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ολόκληρο πρότυπο ιστότοπου από την αρχή σε μια μέρα.

Και αυτό είναι στην πραγματικότητα κάτι άλλο που πρέπει να προσθέσω εδώ. Συνήθως, με αυτά τα πρότυπα τετραγωνικού διαστήματος, θα θέλετε να δημιουργήσετε έναν πραγματικό ιστότοπο με το κλειδί στο χέρι. Αυτό που εννοώ με αυτό είναι ότι όταν κάποιος αγοράζει το πρότυπό σας, παίρνει την αρχική σελίδα, ίσως μια σελίδα σχετικά με και μια σελίδα επικοινωνίας. Και ανάλογα με το πρότυπο Squarespace, άλλες σελίδες όπως μια σελίδα καταστήματος, μια σελίδα ιστολογίου κ.λπ. Και οι σελίδες που συμπεριλαμβάνετε με το πρότυπό σας θα διαφέρουν ανάλογα με τον σκοπό του προτύπου.

Τώρα, ειλικρινά, αυτό που μόλις σας έδειξα είναι η επιτομή του πώς να δημιουργήσετε ένα πρότυπο στο Squarespace. Αλλά αν χρειάζεστε περισσότερη καθοδήγηση, υπάρχει άπειρος αριθμός άρθρων εκμάθησης Squarespace στο google και βίντεο στο YouTube που μπορούν να σας διδάξουν πολύ περισσότερες λεπτομέρειες. Μια από τις μεγάλες ερωτήσεις που πιθανώς έχετε αυτή τη στιγμή είναι, «Kingsley, ναι, το Squarespace είναι εύκολο. Καταλαβαίνω πώς να χρησιμοποιήσω το λογισμικό. Αλλά δεν είμαι δημιουργικός άνθρωπος. Πώς ακριβώς μπορώ να βρω έμπνευση για να συνεχίσω να χτίζω αυτά τα πρότυπα;»

Και υπάρχουν μερικοί ιστότοποι που θέλω να σας δείξω ότι θα χρησιμοποιούσα προσωπικά όλο το χρόνο όταν ήμουν προγραμματιστής και σχεδιαστής ιστού πλήρους απασχόλησης. Και θα χρησιμοποιούσα πάντα αυτούς τους ιστότοπους για έμπνευση κατά την κατασκευή ιστοσελίδων για τους πελάτες μου.

Τρίπλα

Ο πρώτος ιστότοπος είναι το dribbble.com. Εάν μεταβείτε στη διεύθυνση dribbble.com, δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Inspiration” και στη συνέχεια κάντε κλικ στο “Web Design”, μπορείτε να μετακινηθείτε σε κυριολεκτικά εκατοντάδες χιλιάδες διαφορετικές ιδέες σχεδίασης ιστοσελίδων. Και έτσι, ας πούμε ότι βρίσκεις μια ιδέα που σου αρέσει. Αυτό που θα κάνατε είναι ουσιαστικά να αντλείτε έμπνευση από το σχέδιο που σας αρέσει.

Pinterest

Ο επόμενος ιστότοπος είναι το pinterest.com. Και το ίδιο που κάνατε με το Dribbble, θα κάνατε και με το Pinterest. Απλώς πληκτρολογήστε “ιδέες σχεδίασης ιστού” ή κάτι παρόμοιο στη γραμμή αναζήτησης και, στη συνέχεια, μετακινηθείτε σε όλες τις ιδέες για να βρείτε αυτές που σας αρέσουν και θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως έμπνευση για τα δικά σας σχέδια.

Σχεδιαστική έμπνευση

Ένας άλλος ιστότοπος είναι το designinspiration.com. Και πάλι, κάντε κλικ στη γραμμή αναζήτησης και πληκτρολογήστε “σχεδίαση ιστού” και, στη συνέχεια, μετακινηθείτε στις μυριάδες ιδέες σχεδίασης ιστοσελίδων μέχρι να βρείτε αυτές που έχουν απήχηση μαζί σας. Εντάξει, συγχαρητήρια! Έχετε δημιουργήσει το πρώτο σας πρότυπο. Αλλά πώς μπορείτε πραγματικά να το καταχωρήσετε στο Etsy; Πώς πραγματικά ξεκινάτε να το πουλάτε;

Λοιπόν, πρώτα πρώτα, χρειάζεστε ένα κατάστημα Etsy, το οποίο είναι εντελώς δωρεάν. Απλώς μεταβείτε στο etsy.com, κάντε κύλιση στο κάτω μέρος του ιστότοπου και εκεί κάτω θα βρείτε έναν σύνδεσμο που λέει “Πώληση στο Etsy”. Κάντε κλικ σε αυτό και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Έναρξη”. Μετά από αυτό, θα λύσετε μερικές ερωτήσεις, θα δημιουργήσετε ένα όνομα για το κατάστημά σας και, στη συνέχεια, θα σας ζητήσει αυτόματα να καταχωρίσετε το πρώτο σας προϊόν.

Ας δούμε την καταχώριση βήμα προς βήμα. Το πρώτο πράγμα με το οποίο θα θέλετε να ξεκινήσετε είναι οι φωτογραφίες. Αν θυμάστε από νωρίτερα σε αυτό το άρθρο, μιλήσαμε για τους τύπους εικόνων προϊόντων που πρέπει να χρησιμοποιείτε για τις καταχωρίσεις σας, όπως μακέτες υπολογιστών, τηλεφώνων και στιγμιότυπα οθόνης των πραγματικών σελίδων ιστότοπου. Αυτή η ενότητα είναι όπου θα προσθέσετε αυτές τις εικόνες. Επιπλέον, αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε ένα βίντεο του ιστότοπου καταγράφοντας την οθόνη σας καθώς κάνετε κύλιση και στη συνέχεια ανεβάζοντας αυτό το βίντεο στο etsy

Ακολουθεί ο τίτλος, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός. Θα πρέπει να δίνετε τίτλο στα πρότυπά σας για λόγους SEO. Για παράδειγμα, αν κάποιος πραγματοποιήσει αναζήτηση για “πρότυπα γαμήλιου Squarespace” στο Etsy, θα θέλατε το πρότυπό σας να εμφανίζεται σε αυτά τα αποτελέσματα αναζήτησης. Έχετε 140 χαρακτήρες για να χρησιμοποιήσετε στον τίτλο, οπότε προσπαθήστε να τον κάνετε πλούσιο σε λέξεις-κλειδιά και περιγραφικό. Συμπεριλάβετε σχετικούς όρους όπως τον τύπο του προτύπου (γάμος, φωτογραφία κ.λπ.), το στυλ (μινιμαλ, μοντέρνο, κ.λπ.) και οποιεσδήποτε άλλες σημαντικές λεπτομέρειες.

Μετά τον τίτλο, θα διαβάσετε και θα απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν, οι οποίες είναι αρκετά αυτονόητες. Φροντίστε να ενεργοποιήσετε την επιλογή που ονομάζεται “Εξατομίκευση”, επειδή θα πρέπει να συλλέξετε τη διεύθυνση email του αγοραστή για να λειτουργήσει η συναλλαγή. Στην ενότητα “Οδηγίες για αγοραστές”, μπορείτε να δώσετε μια σημείωση που ζητά από τους αγοραστές να εισαγάγουν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με τον λογαριασμό τους στο Squarespace.

Αφού συμπληρώσετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, κάντε κλικ στην επιλογή “Αποθήκευση και συνέχεια”. Στη συνέχεια, το προϊόν σας θα καταχωρηθεί επίσημα στο Etsy. Τώρα, το ερώτημα είναι, όταν το πρότυπό σας πωλείται, πώς το παραλαμβάνει ο αγοραστής; Με το Squarespace, δεν μπορείτε απλώς να εξαγάγετε ένα αρχείο του ιστότοπου και να το στείλετε στον αγοραστή. Αντίθετα, υπάρχει μια διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε.

Πρώτον, όταν κάποιος αγοράζει το πρότυπό σας στο Etsy, θα συμπεριλάβει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του στο πεδίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θα πρέπει να περιμένετε να αποδεχτεί ο αγοραστής την πρόσκληση που θα λάβει στο email του. Μόλις αποδεχτούν, θα ειδοποιηθείτε και, στη συνέχεια, μπορείτε να επιστρέψετε στον πίνακα ελέγχου του Squarespace, να κάνετε κλικ στις τρεις κουκκίδες δίπλα στον διπλότυπο ιστότοπο και να επιλέξετε “Μεταβίβαση ιδιοκτησίας”. Επιλέξτε το όνομα του αγοραστή από την αναπτυσσόμενη λίστα και ξεκινήστε τη μεταφορά.

Στη συνέχεια, το πρότυπο Squarespace θα εμφανιστεί στον λογαριασμό Squarespace του αγοραστή, όπου μπορεί να ρυθμίσει τη χρέωση, το όνομα τομέα και άλλες λεπτομέρειες. Για να πουλήσετε περισσότερα πρότυπα πιο γρήγορα, υπάρχουν τρεις στρατηγικές που μπορείτε να εξετάσετε:

  1. Δημοσιεύστε τα πρότυπά σας σε πολλούς ιστότοπους της αγοράς.

Εκτός από το Etsy, μπορείτε επίσης να τα καταχωρήσετε στο Creative Market, το οποίο είναι μια άλλη μεγάλη αγορά για ψηφιακά προϊόντα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό και να αυξήσετε τις δυνατότητες πωλήσεών σας.

  1. Δημιουργήστε καρφίτσες των προτύπων σας στο Pinterest.

Το Pinterest είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα για την εύρεση έμπνευσης και έρευνας. Δημιουργώντας οπτικά ελκυστικές καρφίτσες των προτύπων σας και συνδέοντάς τα πίσω στο κατάστημά σας στο Etsy, μπορείτε να προσελκύσετε πιθανούς αγοραστές που αναζητούν ιδέες σχεδίασης ιστοσελίδων.

  1. Δημιουργήστε εκπαιδευτικά ή αναλυτικά βίντεο στο YouTube.

Αν και αυτή η στρατηγική απαιτεί περισσότερη προσπάθεια, η δημιουργία βίντεο όπου δημιουργείτε πρότυπα και αναφέρετε ότι είναι διαθέσιμα για αγορά μπορεί να αυξήσει σημαντικά τις πωλήσεις σας. Μπορείτε να προσφέρετε αξία στους θεατές ενώ προβάλλετε τα πρότυπά σας και οδηγείτε την επισκεψιμότητα στο κατάστημά σας στο Etsy.

Εφαρμόζοντας αυτές τις στρατηγικές, μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τις πωλήσεις σας και να αυξήσετε τις δυνατότητες κερδών σας καθώς πουλάτε πρότυπα Squarespace στο Etsy.

Θυμηθείτε, η διαδικασία μπορεί να πάρει λίγο χρόνο και προσπάθεια, ειδικά στην αρχή. Ωστόσο, με επιμονή και αφοσίωση, μπορείτε να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση πουλώντας πρότυπα Squarespace και να δημιουργήσετε ένα σταθερό εισόδημα.

Εάν θέλετε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα στο Διαδίκτυο από το σπίτι ή θέλετε να έχετε πρόσβαση σε περισσότερα άρθρα όπως αυτό, εγγραφείτε πρώτα στο πρόγραμμα ειδοποίησης, ώστε να ειδοποιείστε κάθε φορά που έχω έναν νέο τρόπο να κερδίσω χρήματα στο διαδίκτυο. Εάν θέλετε να είστε από τους λίγους ανθρώπους που έχουν πρώτη πρόσβαση σε όλα τα άρθρα μου ακόμη και πριν δημοσιευτούν, σκεφτείτε να εγγραφείτε στο κανάλι μου στο τηλεγράφημα μέσω αυτού του συνδέσμου

Διαβάστε επίσης :Πρότυπα Elementor: Κερδίστε 10.000 $ μηνιαίως

τεμπέληδες τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο

Εκτύπωση επιχείρησης κατ’ απαίτηση που θα σας πληρώσει 10.000 $/μήνα

Αφήστε μια απάντηση