Οι 10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις CotoMovies για το FireStick (2023)

Το CotoMovies ήταν μια εξαιρετικά δημοφιλής εφαρμογή firestick που ήταν γνωστή για τα βίντεο εξαιρετικής ποιότητας και την τεράστια ποικιλία τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών.

Αν το CotoMovies ήταν τόσο καλή εφαρμογή, τότε γιατί ψάχνουμε τις εναλλακτικές του; Αυτό είναι επειδή έκλεισε για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων.

Ορισμένοι κινηματογραφιστές κατέθεσαν νομικές κατηγορίες εναντίον της CotoMovies και ως εκ τούτου τελικά έκλεισε.

Τα άτομα που χρησιμοποιούσαν το CotoMovies πρέπει τώρα να αναζητούν τις υποκατάστατες εφαρμογές του που μπορούν να προσφέρουν την ίδια, αν όχι καλύτερη εμπειρία.

Εδώ σε αυτό το άρθρο, έχουμε επιλέξει τις 10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις CotoMovies που λειτουργούν μια χαρά.

Πριν εγκαταστήσετε αυτές τις εναλλακτικές εφαρμογές, επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι πρέπει να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας, για αυτόν τον λόγο, Συνιστάται αυστηρά να χρησιμοποιείτε VPN στη συσκευή σας FireStick.

Το ExpressVPN είναι η συνιστώμενη επιλογή μας επειδή αποκρύπτει πλήρως τη διεύθυνση IP σας και διατηρεί την ηλεκτρονική σας ταυτότητα ανώνυμη κατά τη ροή στο FireStick.

Αποκτήστε το ExpressVPN σήμερα σε απολαύστε 3 επιπλέον μήνες δωρεάν. Προσφέρει επίσης α Πολιτική εγγύησης επιστροφής χρημάτων 30 ημερών που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες χωρίς κίνδυνο για 30 ημέρες

Νόμιμη δήλωση αποποίησης πνευματικών δικαιωμάτων: Το techvortex δεν επαληθεύει εάν οι εφαρμογές, οι ιστότοποι ή οι υπηρεσίες διαθέτουν νόμιμη/επίσημη άδεια χρήσης του περιεχομένου πολυμέσων που μεταδίδουν. ΔΕΝ κατέχουμε, δεν διαχειριζόμαστε ή μεταπωλούμε ιστότοπους, εφαρμογές ή υπηρεσίες ροής, ΟΥΤΕ διαχειρίζεται ή φιλοξενείται από το techvortex.

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις CotoMovies

1. Cinema HD APK

cinema-apk-hd-cotomovies-alternatives

Στην κορυφή της λίστας μας, έχουμε το Cinema HD APK. Εάν υπήρχε ποτέ μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές, τότε θα ήταν πάντα ημιτελής χωρίς τη συμπερίληψη του Cinema HD APK.

Είναι μια ελαφριά εφαρμογή που καταλαμβάνει λίγο χώρο σε συσκευές Android/Firestick, ωστόσο παρέχει ζωντανή ροή υψηλής ποιότητας έως και 1080p.

Σχεδιάζει τη ροή του από πολλές πηγές και υποστηρίζει επίσης Real Debrid και Trakt Sign-in που επιτρέπει την πρόσβαση σε συνδέσμους υψηλής ποιότητας.

Ο σχεδιασμός του το καθιστά επίσης κατάλληλο για εργασία ακόμη και σε συσκευές χαμηλών προδιαγραφών, όπως το android και το firestick.

Όταν μιλάτε για το περιεχόμενό του, σημειώστε ότι διαθέτει μια τεράστια βιβλιοθήκη ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών κατά παραγγελία, κλασικών και νέων.

Οι τελευταίες ταινίες και επεισόδια ανεβαίνουν επίσης μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία τους.

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να εγκαταστήσετε το Cinema HD στο Firestick

2. CyberFlix TV

cyberflix-apk-cotomovies-alternatives

Το CyberFlix TV είναι μια άλλη επιλογή που μπορείτε να εξετάσετε ενώ αναζητάτε εναλλακτικές για το CotoMovies.

Με την τεράστια προσφορά εκατοντάδων ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών, το CyberFlix είναι γνωστό ότι διατηρεί τις εφαρμογές του ενημερωμένες στην τεχνολογία. Οι τελευταίες εκπομπές και ταινίες ανεβαίνουν επίσης αμέσως μετά την προβολή τους.

Είναι επίσης φιλικό προς το Real Debrid, επομένως μπορεί να σας παρέχει συνδέσμους υψηλής ποιότητας για το περιεχόμενο πολυμέσων σας.

Εκτός από την εκπληκτική συλλογή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών κατ’ απαίτηση, το CyberFlix κάνει επίσης την αξιοσημείωτη δουλειά του να αντλεί περιεχόμενο πολυμέσων από πολλές πηγές, εξασφαλίζοντας ζωντανή ροή υψηλής ποιότητας και κορυφαίας ταχύτητας.

Το Cyberflix είναι αρκετά εύκολο στην εγκατάσταση και η φιλική προς τον χρήστη διεπαφή του καθιστά πολύ βολικό τη χρήση του.

Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το CyberFlix, φροντίστε να ενημερώνετε συχνά την εφαρμογή σας, καθώς η ομάδα του συνεχίζει να εργάζεται σχετικά με τις προδιαγραφές του αρκετά συχνά.

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να εγκαταστήσετε το CyberFlix TV στο Firestick

3. TEA TV

tea-tv-cotomovies-εναλλακτικά

Μια άλλη εφαρμογή που είναι φιλική προς το Android και μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το CotoMovies είναι το TEA TV.

Μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών, το Tea TV προσφέρει εξαιρετική απόδοση καθώς οι προδιαγραφές σχεδίασής του το καθιστούν πολύ κατάλληλο για συσκευές πυροπροστασίας μαζί με το τηλεχειριστήριό του.

Όσον αφορά το περιεχόμενο, το Tea TV είναι εξίσου ικανό με άλλες εναλλακτικές λύσεις για το CotoMovies.

Με το Tea TV, θα έχετε πάντα κάτι φρέσκο ​​και διαφορετικό να παρακολουθείτε κάθε φορά, γιατί όχι μόνο διαθέτει μια τεράστια συλλογή πολυμέσων (τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες), αλλά επίσης ενημερώνεται συνεχώς όλη την ώρα.

Επιπλέον, υποστηρίζει τις συνδέσεις Real Debrid και Tract, ώστε οι χρήστες να έχουν πάντα πρόσβαση σε συνδέσμους ροής υψηλής ποιότητας.

Τέλος, όντας μια ελαφριά εφαρμογή, δεν επηρεάζει ιδιαίτερα την απόδοση των συσκευών της. Όλα τα παραπάνω καθιστούν το Tea TV, μια από τις καλύτερες εφαρμογές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη θέση του CotoMovies.

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να εγκαταστήσετε το Tea TV στο Firestick

4. BeeTV

beetv-cotomovies-εναλλακτικά

Το BeeTV είναι σχετικά νέο σε σύγκριση με τις ανταγωνιστικές εφαρμογές του. Όμως, όπως και οι αντίπαλοί του, έχει επίσης μια τεράστια ποικιλία από δημοφιλή και κατά παραγγελία μέσα ψυχαγωγίας.

Είναι συμβατό με Real Debrid και Tract Sign-ins και έτσι παρέχει στους καταναλωτές του τις καλύτερες ροές πολυμέσων που ενημερώνονται τακτικά, μερικές φορές ακόμη και πολλές φορές την ημέρα.

Διαθέτει πολύ φιλικό περιβάλλον χρήστη, με μεγάλη προσαρμοστικότητα με συσκευές android και firestick (περιλαμβάνονται τα τηλεχειριστήρια).

Αυτό που το κάνει διαφορετικό από άλλες εφαρμογές είναι ότι εξοικειώνεται αυτόματα με την αναλογία διαστάσεων της τηλεόρασής σας και προσανατολίζει τη διεπαφή της ανάλογα. Συνολικά, είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το CotoMovies.

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να εγκαταστήσετε το BeeTV στο FireStick

5. CatMouse APK

CatMouse-cotomovies-εναλλακτικό

Μια ακόμη σχετικά νέα εφαρμογή που δεν βρίσκεται σε καμία περίπτωση πίσω από άλλες εφαρμογές είναι το CatMouse Apk. Παρόλο που είναι ακόμη πρόσφατο, έχει ήδη σημειώσει τη θέση του στην αγορά εφαρμογών.

Με εκατοντάδες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες στο αρχείο του, το CatMouse Apk φροντίζει να ανανεώνει συνεχώς το περιεχόμενό του, ώστε οι χρήστες του να μην ξεμένουν ποτέ από υλικό για παρακολούθηση.

Παρέχει πολλούς συνδέσμους για τη ροή οποιουδήποτε ονόματος πολυμέσων, συμπεριλαμβανομένων των δωρεάν συνδέσμων HD.

Επιπλέον, η εμπειρία ροής σας είναι βέβαιο ότι θα γίνει πολύ καλύτερη όταν συνδυάζεται με τις συνδέσεις Real Debrid και Tract.

Με φιλική διεπαφή χρήστη και εξαιρετική συμβατότητα για συσκευές android και firestick (συμπεριλαμβάνονται τα τηλεχειριστήρια τους), το CatMouse Apk είναι μια αξιοσημείωτη επιλογή ως εναλλακτική λύση του CotoMovies.

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να εγκαταστήσετε το CatMouse APK στο FireStick

6. UnlockMyTV

unblock-my-tv-cotomovies-alternatives

Το UnlockMyTV βγήκε στην αγορά περίπου την ίδια εποχή με το CatMouse, και ενώ το CatMouse άφησε το στίγμα του, το UnlockMyTV επίσης δεν άργησε να αποκτήσει δημοτικότητα.

Με μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη ψυχαγωγικών μέσων, η ομάδα πίσω από αυτήν την εφαρμογή προσθέτει πάντα νέο περιεχόμενο σε αυτήν, ώστε οι χρήστες της να μην ξεμένουν ποτέ από υλικό για παρακολούθηση.

Αυτή η εφαρμογή συλλαμβάνει ροές εκπληκτικής ποιότητας και υποστηρίζει επίσης το Debrid εάν θέλετε συνδέσμους υψηλής ποιότητας.

Καθώς προοριζόταν για συσκευές που βασίζονται σε Android, λειτουργεί εξαιρετικά σε firestick και άλλες συσκευές Fire TV.

Η ομάδα της φροντίζει επίσης να ενημερώνει συχνά το λογισμικό της για να αφαιρεί σφάλματα και να επιλύει σφάλματα που προκύπτουν εγκαίρως.

Τα πολλά υπέροχα χαρακτηριστικά του κάνουν το UnlockMyTV μια υπέροχη εναλλακτική για το CotoMovies.

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να εγκαταστήσετε το UnlockMyTV στο FireStick

7. FreeFlix HQ

freeflix-hq-cotomovies-alternative

Είναι η έδρα ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών, Anime και ζωντανών τηλεοπτικών καναλιών όλα δωρεάν, όπως αναφέρεται στο όνομά του FreeFlix HQ.

Είναι η καλύτερη σε ζήτηση υπηρεσία VOD και IPTV που παρέχει μια τεράστια γκάμα από πιο πρόσφατες και κλασικές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.

Είναι ένα apk τρίτου μέρους που πρέπει να φορτώσετε με τη βοήθεια του Εφαρμογή λήψης.

Επιπλέον, παρέχει επίσης ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια από διάφορες χώρες που μπορείτε να μεταδώσετε δωρεάν.

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να εγκαταστήσετε το FreeFlix HQ στο Firestick

8. Ocean Streamz

ocean-streamz-cotomovies-alternative

Το Ocean Streamz είναι νέο Εφαρμογή ροής VOD που διαθέτει μια τεράστια βιβλιοθήκη ταινιών και αμέτρητους τίτλους τηλεοπτικών εκπομπών δωρεάν.

Διαθέτει anime και ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια που μπορείτε να κάνετε ροή στο Firestick. Προσφέρει μια εμπειρία χωρίς διαφημίσεις χωρίς χρέωση συνδρομής.

Το Ocean Stream προσφέρει επίσης Ενσωμάτωση Real-Debrid, Trakt TV και Γονικός έλεγχος επιλογές για να εξασφαλίσετε τις θέσεις σας.

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να εγκαταστήσετε το Ocean Streamz στο Firestick.

9. TVZion

tvzion-cotomovies-alternative

Αυτό είναι ένα που έχει διατηρήσει το όνομά του στη λίστα με τις δέκα καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το CotoMovies.

Το TVZion διαθέτει μια απίστευτα μεγάλη συλλογή από τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες κατά παραγγελία. Η ομάδα της δεν υποχωρεί ποτέ από την προσθήκη του πιο πρόσφατου περιεχομένου.

Το TVZion είναι μια εφαρμογή χαμηλού μεγέθους και καταλαμβάνει λίγο χώρο σε συσκευές ήδη χαμηλής έντασης, όπως το firestick και το Fire TV. Αυτό διευκολύνει την εκτέλεση αυτής της εφαρμογής με καλό και ομαλό ρυθμό χωρίς καθυστερήσεις.

Ωστόσο, ενώ το περιεχόμενο είναι πλούσιο σε ποσότητα, η ποιότητα ροής του χρειάζεται ακόμα μεγάλη βελτίωση.

Σε αντίθεση με τους αντιπάλους του, το TVZion δεν παρέχει συνδέσμους ροής καλύτερης ποιότητας για τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες. Ωστόσο, η εμπειρία μπορεί να βελτιωθεί με τη χρήση του Debrid για τη λήψη συνδέσμων premium.

Με την πάροδο του χρόνου, η TVZion τροποποίησε επανειλημμένα το λογισμικό της και έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο και στην ποιότητα ροής.

Και αυτός είναι ο λόγος που εξακολουθεί να κάνει τις καλύτερες εναλλακτικές στη λίστα CotoMovies.

10. Kodi

Kodi-cotomovies-εναλλακτικά

Το Kodi είναι σίγουρα το περίεργο από τη λίστα μας με τις δέκα καλύτερες εναλλακτικές εφαρμογές για το CotoMovies.

Αυτό συμβαίνει επειδή το Kodi είναι πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων και όχι πάροχος υπηρεσιών ροής. Αντί να προσφέρει συνδέσμους ροής σε τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, αναπαράγει πολυμέσα όπως εικόνες, ήχο και βίντεο κ.λπ.

Μπορεί να ειπωθεί ότι μοιάζει πολύ με το VLC, αλλά σε αντίθεση με το VLC, παίζει περιεχόμενο από εξωτερικές πηγές ή αυτό που είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο.

Αν είναι media player τότε γιατί βρίσκεται στη λίστα μας; Λοιπόν, αυτό οφείλεται στα πρόσθετα Kodi που το κάνουν τόσο ξεχωριστό.

Λειτουργεί σαν ένα πρόσθετο που κάνει μια σύνδεση μεταξύ της συσκευής Android/Firestick σας και μιας διαδικτυακής πηγής πολυμέσων και σας επιτρέπει να αναπαράγετε αυτό το περιεχόμενο σε μια διεπαφή Kodi.

Ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ζωντανές αθλητικές εκδηλώσεις, παιδικές εκπομπές, βίντεο YouTube, ντοκιμαντέρ και πολλά άλλα μπορούν να προβληθούν μέσω του Kodi.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποτελεί μια εξαιρετική προσθήκη στη λίστα μας με τις δέκα καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το CotoMovies.

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να εγκαταστήσετε το Kodi στο Firestick

συμπέρασμα

Υπάρχουν πάντα κάποιες νέες εφαρμογές στη γωνία που θα αντικαταστήσουν τελικά τις παλιές. Η δουλειά μας είναι να σας κρατάμε ενήμερους για τις νέες εφαρμογές όλο το εικοσιτετράωρο.

Το CotoMovies μπορεί να είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή, αλλά η ώρα της έχει τελειώσει. Σήμερα, πολλές εξαιρετικές εφαρμογές, όπως αυτές που συζητήσαμε παραπάνω, έχουν αντικαταστήσει το CotoMovies.

Τώρα που όλοι αναζητούν εναλλακτικές λύσεις CotoMovies, είμαστε αυτοί που θα σας δώσουμε πλήρεις πληροφορίες.

Πώς να εγκαταστήσετε το CyberFlix TV

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Cinema HD

Οι καλύτερες κερδοφόρες εφαρμογές

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *