Η λειτουργικότητα δεν διακυβεύεται επίσης. Η θήκη διαθέτει ακριβείς εγκοπές για όλες τις θύρες και λειτουργεί ως βάση στήριξης για ρυθμιζόμενες γωνίες θέασης. Είτε είσαι

Οι 5 καλύτερες δερμάτινες θήκες για iPhone

Υπάρχουν πολλές επιλογές όταν επιλέγετε μια θήκη για το Apple iPhone σας, αλλά μόνο ορισμένα υλικά είναι τόσο ανθεκτικά ή πολυτελή όσο το δέρμα. Και πάλι, δεν είναι όλες οι δερμάτινες θήκες ίσες, και γι’ αυτό συγκεντρώσαμε τα πέντε καλύτερα παραδείγματα που μπορείτε να αγοράσετε σήμερα.

Αν και εδώ έχουμε ξεχωρίσει θήκες για συγκεκριμένα μοντέλα iPhone, να θυμάστε ότι οι περισσότερες είναι διαθέσιμες για πολλούς τύπους μοντέλων iPhone.

Τι να ψάξετε σε μια δερμάτινη θήκη

Το δέρμα είναι ένα υλικό που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Λοιπόν, εκτός κι αν είσαι η Apple και αποφασίσεις δέρμα είναι έτσι χθες αλλά για τους υπόλοιπους από εμάς, εξακολουθεί να είναι η τελευταία λέξη στην πολυτέλεια.

Η ζήτηση για δερμάτινες θήκες iPhone δεν αφορά μόνο τη μόδα αλλά και τη λειτουργικότητα. Από το iPhone SE έως το iPhone 15 Pro, υπάρχουν πολλές επιλογές όσον αφορά τις δερμάτινες θήκες. Ωστόσο, προτού πατήσετε το κουμπί “checkout”, θα πρέπει να λάβετε υπόψη μερικά βασικά στοιχεία για να διασφαλίσετε ότι επενδύετε σε μια θήκη που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Τύπος δέρματος

Θα συναντήσετε επίθετα όπως «γνήσιο δέρμα» και «ολόκοκκο δέρμα». Ποιά είναι η διαφορά? Λοιπόν, το γνήσιο δέρμα είναι η βάση. Είναι αυθεντικό, αλλά μπορείτε να έχετε καλύτερη ποιότητα. Στοχεύστε σε δερμάτινα αξεσουάρ με πλήρη κόκκους αν θέλετε κάτι πιο πολυτελές και με μεγάλη διάρκεια. Αυτό το υψηλής ποιότητας υλικό αναπτύσσει μια όμορφη πατίνα με την πάροδο του χρόνου, πράγμα που σημαίνει ότι θα φαίνεται ακόμα καλύτερο καθώς μεγαλώνει. Όποιο είδος γνήσιου δέρματος και αν επιλέξετε, θα είναι μια αναβάθμιση σε σχέση με τα συνθετικά υλικά.

Συμβατότητα

Το iPhone 14 Pro Max είναι ένα διαφορετικό θηρίο σε σύγκριση με το iPhone 12 Mini, ειδικά όσον αφορά το μέγεθος και το σχήμα. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να αγοράσετε μια θήκη Pro Max που δεν ταιριάζει στη συσκευή σας που δεν είναι Max. Να ελέγχετε πάντα τη συμβατότητα, ειδικά όταν κυκλοφορούν νέα προϊόντα.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά όπως οι υποδοχές καρτών μπορούν να μετατρέψουν μια απλή δερμάτινη θήκη τηλεφώνου σε λειτουργικό δερμάτινο πορτοφόλι. Ορισμένες δερμάτινες θήκες προσφέρουν σχέδια σε στυλ folio που παρέχουν χώρο για κάρτες και λειτουργούν ως βάση για το τηλέφωνό σας.

MagSafe και ασύρματοι φορτιστές

Αγαπάτε το MagSafe. ποιος δεν το κάνει; Αλλά δεν είναι όλες οι δερμάτινες θήκες iPhone συμβατές με MagSafe. Αυτό είναι πολύ σημαντικό εάν βασίζεστε στην ασύρματη φόρτιση MagSafe ή αξεσουάρ. Βεβαιωθείτε ότι η υπόθεση που εξετάζετε έχει αυτήν τη δυνατότητα, εάν είναι σημαντική για εσάς.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΕΝΑ προστατευτικό οθόνης είναι ένας καλός συνδυασμός για δερμάτινη θήκη. Ακόμη και μια δερμάτινη θήκη υψηλής ποιότητας μπορεί να μην προσφέρει την καλύτερη προστασία στην οθόνη του iPhone σας. Τουλάχιστον, αναζητήστε μια δερμάτινη θήκη με ένα καλό ανασηκωμένο χείλος, έτσι ώστε κανένα μέρος της οθόνης να μην αγγίζει το έδαφος όταν το τηλέφωνο είναι στραμμένο προς τα κάτω.

Αισθητική

Καφέ, μαύρο, ανάγλυφο ή λείο; Η αισθητική επιλογή είναι προσωπική, αλλά μια γκάμα χρωμάτων μπορεί να συμπληρώσει τη φυσική εμφάνιση του δέρματος. Από επαγγελματική έως καθημερινή, υπάρχει κάτι για όλους και φυσικά, μπορείτε να αγοράσετε πολλά χρώματα της ίδιας θήκης σε δέρμα για διαφορετικές περιστάσεις.

Vegan δέρμα

Για όσους αγαπούν την εμφάνιση και την αίσθηση του δέρματος αλλά προτιμούν μια πιο ηθική ή φιλική προς το περιβάλλον λύση, το vegan δέρμα είναι μια βιώσιμη επιλογή. Χορτοφάγος Το δέρμα μπορεί να προσφέρει παρόμοια αισθητική και αίσθηση με το γνήσιο δέρμα, αλλά είναι κατασκευασμένο χωρίς τη χρήση ζωικών προϊόντων.

Πολλές θήκες έχουν σχεδιαστεί για να είναι εξίσου λειτουργικές, με υποδοχές καρτών και ακόμη και συμβατότητα MagSafe. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η αντοχή και η διαδικασία γήρανσης του vegan δέρματος μπορεί να διαφέρουν από το φυσικό δέρμα. Επομένως, εάν σκέφτεστε αυτή τη διαδρομή, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε καλά τον τρόπο φροντίδας του για να εξασφαλίσετε τη μακροζωία του και μην περιμένετε να έχει τις καιρικές συνθήκες και την πατίνα με τον ίδιο τρόπο όπως το γνήσιο δέρμα.

Φτιαγμένο στις ΗΠΑ

Αν και δεν αποτελεί κριτήριο για τους περισσότερους, σε μερικούς λαούς αρέσει να υποστηρίζουν την τοπική δεξιοτεχνία. Εάν είστε εσείς, να είστε σε επιφυλακή για δερμάτινες θήκες χειροποίητες στις ΗΠΑ ή σε συγκεκριμένες περιοχές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Λοιπόν, θυμηθείτε αυτά τα σημεία προτού ρίξετε τα μετρητά, είτε πρόκειται για θήκη για το νέο σας iPhone 15 Plus είτε για ένα κλασικό iPhone SE. Τώρα, ας προχωρήσουμε στις καλύτερες επιλογές δερμάτινων θηκών.

Έχουμε συνδέσει μια θήκη iPhone 11 ως παράδειγμα εδώ. Ωστόσο, μπορείτε να αποκτήσετε μια αυθεντική δερμάτινη θήκη Apple για σύγχρονα iPhone, εξαιρουμένου του πιο πρόσφατου iPhone 15, καθώς η Apple έχει επίσημα τερματίσει την υποστήριξη δέρματος. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι δερμάτινες θήκες της Apple προς πώληση είναι οι τελευταίες, οπότε καλύτερα να τις αρπάξετε όσο είναι ζεστές.

Η συγκεκριμένη θήκη Forest Green που επισημάναμε εδώ είναι κατασκευασμένη από ειδικά δεψασμένο ευρωπαϊκό δέρμα. η θήκη προσφέρει απαλή, πολυτελή αίσθηση, ενώ παράλληλα αναπτύσσει μια μοναδική πατίνα με την πάροδο του χρόνου. Η δασική πράσινη απόχρωση φέρνει μια εκλεπτυσμένη πινελιά στη συσκευή σας, αλλά αν αναζητάτε ποικιλία, χρώματα όπως το (ΠΡΟΪΟΝ) ΚΟΚΚΙΝΟ και το Μπλε του Μεσονυχτίου είναι επίσης στο μενού. Τα επεξεργασμένα κουμπιά αλουμινίου συμπληρώνουν το δερμάτινο φινίρισμα, προσθέτοντας λίγη αίσθηση. Επιπλέον, η θήκη έχει περάσει από αυστηρές δοκιμές για να διασφαλιστεί ότι προστατεύει από γρατσουνιές και μικρές πτώσεις, καθιστώντας την τόσο πρακτική όσο και κομψή.

Διαθέτει λεπτή σχεδίαση που δεν προσθέτει επιπλέον όγκο, φιλοξενώντας τέλεια το iPhone 11 Pro. Μια επένδυση από μικροΐνες παρέχει ένα μαλακό εσωτερικό μαξιλάρι, ενώ η θήκη είναι συμβατή με ασύρματη φόρτιση. Οι θήκες της Apple για iPhone που διαθέτουν MagSafe είναι επίσης συμβατές με αυτήν την τεχνολογία. Δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό να πούμε για αυτές τις περιπτώσεις. Ο συγγραφέας σας χρησιμοποιεί ένα για τη θήκη του iPhone 14 Pro. Η τιμή μπορεί να είναι λίγο υψηλή, αλλά με τη διακοπή τους, μπορεί να δείτε μερικές δολοφονικές πωλήσεις.

Η μαύρη δερμάτινη θήκη Mous Limitless 5.0 για το iPhone 14 είναι αυτό που μπορείτε να ονομάσετε φρούριο για τη συσκευή σας. Σχεδιασμένη με τεχνολογία απορρόφησης κραδασμών AiroShock, αυτή η θήκη δεν ενοχλεί την προστασία του iPhone σας. Δεν είναι όλα θέμα προστασίας, όμως. Η θήκη συνδυάζει αυτή τη στιβαρή λειτουργικότητα με ένα πολυτελές μαύρο δερμάτινο φινίρισμα, επιτυγχάνοντας μια λεπτή ισορροπία μεταξύ ελαστικότητας και στυλ. Πέρα από το δέρμα, το Mous προσφέρει αυτή τη θήκη σε πολλά άλλα ενδιαφέροντα φινιρίσματα όπως το Aramid Fiber και το Carbon Fiber, γεγονός που διευρύνει το πεδίο για όσους προτιμούν διαφορετικές εμπειρίες αφής.

Όσον αφορά τη λειτουργικότητα, το Limitless 5.0 προσφέρει μια εντυπωσιακή σουίτα χαρακτηριστικών. Συγκεκριμένα, είναι πλήρως συμβατό με MagSafe, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να μανδαλώσετε όλα τα αξεσουάρ MagSafe χωρίς προβλήματα. Αυτή η εστίαση στη συμβατότητα είναι ιδιαίτερα σημαντική, δεδομένου του πόσο κεντρικό έχει γίνει το MagSafe στο οικοσύστημα της Apple. Επιπλέον, η θήκη είναι σχολαστικά σχεδιασμένη για να ταιριάζει τέλεια μόνο στο iPhone 14, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άβολα προβλήματα ευθυγράμμισης ή χαλαρές γωνίες. Μια άλλη μεγάλη νίκη είναι η περιορισμένη εγγύηση εφ’ όρου ζωής, μια απόδειξη της εμπιστοσύνης του Mous στην ανθεκτικότητα της θήκης και κάποια επιπλέον ηρεμία.

Η δερμάτινη περιτυλιγμένη θήκη Wilken για το iPhone 13 Pro Max συνδυάζει την αισθητική με τη λειτουργική σχεδίαση. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας γνήσιο δέρμα, η θήκη αποπνέει μια κλασική γοητεία που δεν μπορεί παρά να είναι διαχρονική. Το καφέ δερμάτινο φινίρισμα, χειροποίητο για τέλεια εφαρμογή και αίσθηση, προσθέτει ένα στρώμα πολυπλοκότητας στη συσκευή σας. Εάν το καφέ δεν σας γαργαλάει, θα βρείτε άλλες επιλογές χρωμάτων, όπως το Tan ή το Blue. Στη γοητεία του προστίθεται η προσοχή στη λεπτομέρεια: τα προσαρμοσμένα μεταλλικά κουμπιά για ένταση και ισχύ κάνουν την αλληλεπίδραση εύκολη και απτική, ένα λεπτό αλλά σημαντικό χαρακτηριστικό.

Όσον αφορά τη χρησιμότητα, αυτή η θήκη έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις σύγχρονες ανέσεις. Είναι συμβατό με το MagSafe και την ασύρματη φόρτιση, διασφαλίζοντας ότι δεν ψαρεύετε για καλώδια όταν είναι ώρα να τελειώσετε. Επιπλέον, η θήκη προσφέρει προστασία υπερυψωμένων άκρων τόσο για τον φακό της κάμερας όσο και για την οθόνη του iPhone. Αυτό παρέχει μια αποτελεσματική ασπίδα έναντι πτώσεων και γρατσουνιών χωρίς να κάνει το τηλέφωνο ογκώδες ή δυσκίνητο. Η σχεδίαση με ανοιχτό κάτω μέρος είναι μια άλλη στοχαστική συμπερίληψη με στόχο την εύκολη πρόσβαση στις θύρες και τη διασφάλιση της βέλτιστης ευκρίνειας ήχου από τα ηχεία της συσκευής.

Η δερμάτινη θήκη πορτοφολιού TORRO για το iPhone 13 παρουσιάζεται ως το ελβετικό μαχαίρι θηκών τηλεφώνου. Αποκλειστικά σχεδιασμένη για το iPhone 13, αυτή η θήκη folio είναι κατασκευασμένη από κορυφαίο δέρμα αγελάδας με κορυφαίο κόκκο που προέρχεται από μερικά από τα καλύτερα βυρσοδεψεία στις ΗΠΑ.

Το σκούρο καφέ δέρμα αποπνέει ένα είδος διακριτικής πολυτέλειας, η οποία είναι ιδανική για όσους εκτιμούν τα λεπτότερα πράγματα, αλλά δεν αισθάνονται την ανάγκη να φωνάζουν για αυτά. Η υπόθεση δεν σταματά μόνο στην καλή εμφάνιση. Η TORRO φρόντισε να ενσωματώσει ένα μοναδικό, ανθεκτικό πλαίσιο TPU που έχει σχεδιαστεί για να απορροφά τους κραδασμούς, προστατεύοντας το iPhone σας από τον σκληρό κόσμο των πτώσεων και των χτυπημάτων.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, η θήκη TORRO είναι γεμάτη από αυτά. Δεν διαθέτει μόνο ένα ενσωματωμένο στήριγμα για οριζόντια προβολή οθόνης, αλλά περιλαμβάνει επίσης τρεις υποδοχές για κάρτες και μια μεγαλύτερη θήκη για σημειώσεις. Μπορείτε να αφήσετε το πορτοφόλι σας στο σπίτι με αυτό το είδος βοηθητικού προγράμματος. Όσο για την προστασία, η υπόθεση σας έχει καλύψει —κυριολεκτικά. Ένα ανασηκωμένο χείλος προστατεύει την οθόνη και ένα άλλο γύρω από την κάμερα προστατεύει αυτόν τον πολύτιμο φακό. Το μαγνητικό κούμπωμα στο πλάι διασφαλίζει ότι η θήκη παραμένει καλά κλειστή, διατηρώντας παράλληλα ένα λεπτό προφίλ.

Η θήκη Belemay iPhone 12/12 Pro Wallet Case είναι μια αριστουργηματική δεξιοτεχνία σχεδιασμένη για τον απαιτητικό χρήστη που εκτιμά το στυλ και την ουσία. Κατασκευασμένο από premium ιταλικό δέρμα αγελάδας, προσφέρει όχι μόνο πολυτελή εμφάνιση αλλά και χαρακτηριστικά όπως υποδοχές καρτών που μπλοκάρουν RFID και ενσωματωμένη θήκη λογαριασμών. Είναι ένα πορτοφόλι και μια προστατευτική θήκη όλα σε ένα ρολό, προσφέροντας προστασία 360 μοιρών για τη συσκευή σας χάρη στο κέλυφος TPU που απορροφά τους κραδασμούς και τις υπερυψωμένες άκρες για την κάμερα και την οθόνη.

Η λειτουργικότητα δεν διακυβεύεται επίσης. Η θήκη διαθέτει ακριβείς εγκοπές για όλες τις θύρες και λειτουργεί ως βάση στήριξης για ρυθμιζόμενες γωνίες θέασης. Είτε ανησυχείτε για την ψηφιακή ασφάλεια, την προστασία της συσκευής ή απλώς κάνετε μια δήλωση στυλ, η θήκη πορτοφολιού Belemay iPhone 12/12 Pro είναι μια ολοκληρωμένη λύση που ελέγχει κομψά όλα τα κουτιά.

Διαβάστε επίσης:Πώς να διορθώσετε το σφάλμα “Αποτυχία SIM” στο iPhone

Τα AirPods συνεχίζουν να κόβονται;

Τι είναι διαφορετικό και ποιο πρέπει να αγοράσετε;

Οι καλύτεροι φορτιστές αυτοκινήτου iPhone

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *