Πώς να κερδίσετε 900 € παθητικά σε απευθείας σύνδεση

Σε αυτό το άρθρο θα σας αποκαλύψω πόσο ολοκληρωμένοι αρχάριοι σαν εσάς βγάζουν 100-700 $ την ημέρα και πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία από αυτές τις μεθόδους που θα μοιραστώ μαζί σας για να κερδίσετε 346.000 $ σε παθητικό εισόδημα χωρίς χρήματα ξεκινώντας από μηδέν δολάρια .

Ένα από τα πράγματα που πρέπει να προχωρήσετε και να κάνετε όταν αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα στο διαδίκτυο και να βγάζετε παθητικό εισόδημα για αλλαγές, πρέπει να ξεκινήσετε έχοντας κατά νου τον τελικό στόχο. Και για τους περισσότερους ανθρώπους που πέτυχαν ήξεραν ακριβώς τι ήθελαν. Δεν ήθελαν να περάσουν ώρες από τη ζωή τους κυριολεκτικά σκλαβώνοντας έναν τρόπο να βγάλουν τα προς το ζην από ένα φορητό υπολογιστή γιατί αυτό θα ήταν μια δοξασμένη δουλειά.

Όλοι θέλουν την ελευθερία, τη δυνατότητα να ταξιδεύουν και να φροντίζουν τους ανθρώπους που αγαπούν και τους νοιάζονται σε όλο τον κόσμο, να πληρώνουν τον θάνατο και κυριολεκτικά τη ζωή σαν να ήταν ακριβώς σαν μια επική ταινία. Δεν μπορείτε να το κάνετε εάν δεν δημιουργήσετε μερικές από αυτές τις μεθόδους που θα μοιραστώ μαζί σας σε λίγο. Ο απώτερος στόχος είναι ότι ενώ ταξιδεύετε σε όλο τον κόσμο ή κάνετε παρέα με φίλους, θα εξακολουθείτε να έχετε παθητικό εισόδημα.

Διαβάστε επίσης:τρόποι για να κερδίσετε παθητικό εισόδημα με το Crypto

Και το πιο ωραίο πράγμα σε αυτό που δεν συνειδητοποιείτε είναι ότι μπορείτε να το κάνετε χωρίς χρήματα, το μόνο πράγμα που πρέπει να καταλάβετε είναι πώς να το κάνετε. Ξεκινώντας λοιπόν έχοντας κατά νου τον τελικό στόχο, πόσα χρήματα θέλετε να βγάλετε; Για μένα δεν με ένοιαζε να βγάλω εκατομμύρια δολάρια. Αν μπορούσα να βγάλω 100 $ σε παθητικό εισόδημα ή 5.000 $ το μήνα σε παθητικό εισόδημα, μπορώ να συνεχίσω και να ζήσω τη ζωή μου, αυτό είναι το πρώτο βήμα.

Το δεύτερο βήμα είναι να δημιουργήσετε μοντελοποίηση και να δείτε τι είδους επιχειρηματικό μοντέλο όσον αφορά το παθητικό εισόδημα θέλετε να προχωρήσετε και να μοντελοποιήσετε;. Για μένα ήταν πολύ απλό, ήθελα να το μοντελοποιήσω nerd πορτοφόλι επιχειρηματικό μοντέλο. Γιατί επειδή δεν έχουν προϊόντα, δεν έχουν καμία υπηρεσία. Είναι απλώς ένα απλό ιστολόγιο, αλλά ωστόσο αντλούν 389,6 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο χωρίς προϊόντα.

 

Και το ήθελα επειδή έχω δοκιμάσει τόσα πολλά προϊόντα στο παρελθόν και υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να κάνετε όπως, θα πρέπει να κάνετε τα ψώνια, το χειρισμό και την εξυπηρέτηση πελατών. Πρέπει να προσλάβετε ένα σωρό άτομα και ήθελα απλώς το πιο απλό επιχειρηματικό μοντέλο κατ’ απαίτηση να προχωρήσει και να αποκτήσει παθητικό εισόδημα.

Ένα άλλο παράδειγμα είναι ένας ιστότοπος που ονομάζεται makesenseofcents.com, έκανε εκατό grand τον Ιούνιο μόνο με το blog και δεν έχει ούτε μεγάλη ομάδα. Είναι μόνο αυτή, ο άντρας της και τα δύο σκυλιά τους που μένουν μαζί. Και παίρνει το μεγαλύτερο μέρος του εισοδήματός της από το pinterset και μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα ότι έχει πάνω από 1,5 εκατομμύριο μηνιαίες προβολές που κατευθύνονται στο blog της.

 

Αυτό ήταν ουσιαστικά επιθυμητό και τότε συνειδητοποίησα γιατί λειτουργεί και πώς μπορείτε να το κάνετε χωρίς χρήματα. Αλλά για να το καταλάβετε αυτό, πρέπει να καταλάβετε πώς λειτουργούν τα ακίνητα. Γιατί μιλάω για ακίνητα όταν πρόκειται για παθητικό εισόδημα; Λοιπόν, τα ακίνητα είναι ένας άλλος τρόπος για να βγείτε έξω και να δημιουργήσετε παθητικό εισόδημα, αλλά ξέρατε ότι οι ευκαιρίες ακίνητης περιουσίας που υπάρχουν στον φυσικό κόσμο υπάρχουν και στον ψηφιακό κόσμο;

Ακολουθεί ένα παράδειγμα, ένα παράδειγμα, ας μιλήσουμε για τη φυσική πτυχή που γνωρίζετε οι περισσότεροι από εσάς. Το να αποκτήσετε παθητικό εισόδημα για ακίνητα είναι πολύ απλό, πηγαίνετε να βρείτε ένα ακίνητο στο οποίο θέλουν να ζήσουν οι άνθρωποι, πηγαίνετε στην τράπεζα και παίρνετε μια υποθήκη και μόλις πάρετε αυτό το στεγαστικό δάνειο, ίσως το κόστος αυτού του οποίου θα πληρώσετε κάθε ο μήνας είναι 1.500 $ το μήνα. Αλλά μετά πρέπει να βρεις έναν ενοικιαστή να βγεις και να ζήσεις σε αυτό το σπίτι που θα σου πληρώνει 2.000 δολάρια το μήνα.

Και κάπως έτσι, κερδίζετε 500 $ το μήνα από όλη αυτή την εμπειρία, αυτό είναι παθητικό εισόδημα και απλώς το επαναλαμβάνετε με πολλά ακίνητα μέχρι να φτάσετε στο επίπεδο του παθητικού εισοδήματός σας. Αλλά ξέρατε ότι η ίδια ακριβώς νοοτροπία μπορεί να λειτουργήσει πραγματικά στο διαδίκτυο;. Τι είναι το real estate; Τι αναζητούν και τι κατατάσσουν οι άνθρωποι ακόμα και στο youtube.

Αν πληκτρολογήσετε στη γραμμή αναζήτησης οτιδήποτε έχετε στο μυαλό σας, θα δείτε ένα σωρό αναδυόμενα παράθυρα και όλα αυτά είναι κυριολεκτικά κομμάτια ακίνητης περιουσίας εάν δημιουργήσετε περιεχόμενο σχετικά με αυτό που αναζητήσατε. Είναι σαν να αναπτύσσετε ένα ακίνητο στην κορυφή αυτής της γης και να λαμβάνετε βλέμματα ή κίνηση στα πράγματά σας. Και δεν χρειάζεται να είναι αυστηρά στο youtube. Κάνετε αυτό στο google, pinterest κι αλλα.
Επιτρέψτε μου λοιπόν να σας πω πώς δημιουργώ παθητικό εισόδημα αυτή τη στιγμή. Κατανοώντας όλα αυτά τα πράγματα ήξερα πολύ καλά ότι δεν ήθελα να δημιουργήσω μια επιχείρηση προϊόντων, αλλά μάλλον έπρεπε να δημιουργήσω μια επιχείρηση διανομής και ψηφιακής ακίνητης περιουσίας. Διότι αν έχω την ακίνητη περιουσία, μπορώ να συνεργαστώ με οποιαδήποτε επιχείρηση θέλει να προχωρήσει και να χτίσει πάνω από την ακίνητη περιουσία μου. Έτσι, αυτό που έκανα ήταν απλώς να δημιουργήσω περιεχόμενο, μόλις άρχισα να δημιουργώ ένα σωρό περιεχόμενο που μπορείτε να δείτε όταν προχωρήσετε και επισκεφτείτε έναν από τους ιστότοπούς μου που ονομάζεται directvortex.gr

Μπορείτε να δείτε ότι μόλις άρχισα να δημιουργώ περιεχόμενο με βάση αυτό που αναζητούν οι άνθρωποι. Απλώς ανακαλύψτε τι αναζητούν οι άνθρωποι στο Διαδίκτυο όπως το Google, το YouTube και δημιουργήστε περιεχόμενο για αυτό. Όταν το κάνετε αυτό, θα έχετε πολλές προβολές αν είναι στο youtube ή στο Pinterest και πολλές επισκέψεις σε έναν ιστότοπο.

Όταν το κάνετε αυτό, θα εμφανίζεστε στην πρώτη σελίδα της πλατφόρμας σας στο Google ή στο youtube κάθε φορά που κάποιος αναζητά περιεχόμενο σχετικό με αυτό που δημιουργείτε. Ο ιστότοπος nerdwallet κατατάσσεται μόνο για πράγματα όπως οι καλύτερες πιστωτικές κάρτες, η καλύτερη κάρτα ανταμοιβών, οι καλύτερες κάρτες φοιτητικού δανείου, τα καλύτερα στεγαστικά δάνεια και πολλά άλλα. Υπάρχουν όλα αυτά τα πράγματα για τα οποία οι άνθρωποι κατατάσσονται για τα οποία ουσιαστικά κερδίζουν χρήματα.

Εξερεύνησα λοιπόν και αποφάσισα να μοντελοποιήσω το nerdwallet και να μοντελοποιήσω αυτό που κάνουν και πολλά από τα πράγματα που κάνουν επικεντρώνονται σε δωρεάν πράγματα. Είναι το πώς να, τα καλύτερα και οι στίχοι. Έτσι, για παράδειγμα, αν έψαξα για τις καλύτερες πιστωτικές κάρτες σε οποιαδήποτε από τις μηχανές αναζήτησης, μπορώ να προχωρήσω και να κάνω μια ανάρτηση blpg ή ένα βίντεο σχετικά με αυτό και αυτό θα δημιουργήσει τόνους βολβών, επειδή αυτό αναζητούν οι άνθρωποι.

Θα πρέπει απλώς να δημιουργήσω περιεχόμενο στο ιστολόγιό μου ή στο youtube, ακόμα και στον λογαριασμό σας στο pinterest. Και κάπως έτσι, κυριολεκτικά μοντελοποιούσα το ίδιο πράγμα από το nerdwallet. Δημιουργούσα περιεχόμενο για να το βάλω μπροστά σε αυτούς τους ανθρώπους γιατί καθώς δημιουργείς περιεχόμενο, δεν σου κοστίζει χρήματα. Όταν ξεκίνησα, δεν μου κόστισε καθόλου χρήματα για να δημιουργήσω την πρώτη μου ανάρτηση ιστολογίου ή περιεχόμενο.

Το να πάτε και να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο είναι ακριβώς όπως ένα φλιτζάνι καφέ για να ξεκινήσετε, είναι εντελώς δωρεάν να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό pinterest και μπορείτε να λάβετε εκατομμύρια προβολές που πηγαίνουν στον ιστότοπό σας ή στην πλατφόρμα δημιουργίας περιεχομένου και έτσι θα είστε δημιουργώντας κομμάτια ακίνητης περιουσίας και μετά από αυτό, ο στόχος είναι να αποκτήσετε βλεφαρίδες.

Όταν έχετε βολβούς, τότε μπορείτε να προχωρήσετε και να βρείτε τα προϊόντα. Ξέρω ότι μάλλον λέτε στον εαυτό σας ότι δεν έχετε κανένα προϊόν, απλά μοντελοποιήστε αυτό που κάνει το nerdwallet, απλά μοντέλο τι makesenseofcents.com κάνει. Αυτό που κάνει είναι ότι τα περισσότερα από τα χρήματά της προέρχονται από το μάρκετινγκ θυγατρικών.

Ένα άρθρο σχετικά με το πώς να ξεκινήσει ένα blog την κάνει 30 ευρώ το μήνα μόνο και μόνο επειδή έφτιαξε αυτό το άρθρο στο blog, ένα κομμάτι ακίνητης περιουσίας αναπτύσσεται τώρα στο pinterest. Οι άνθρωποι πηγαίνουν στον ιστότοπο και όταν κάνουν κλικ σε οποιονδήποτε από τους συνδέσμους θυγατρικών της, παίρνει προμήθεια από αυτόν.

Παθητικό εισόδημα, δεν δημιούργησε την εταιρεία αλλά την πληρώνουν κυριολεκτικά για να προτείνει προϊόντα. Αυτό είναι ακριβώς αυτό για το οποίο μιλάω, κατατάσσονται για λέξεις-κλειδιά και προωθούν τα προϊόντα άλλων ανθρώπων. Και μετά παίρνω αυτά τα χρήματα και τα κλιμακώνω. Αυτό κάνω με έναν από τους ιστότοπούς μου και μου πάει πολύ καλά.

Κερδίζω περίπου 8 ευρώ σε μόλις 30 ημέρες για το μάρκετινγκ θυγατρικών. Ένα παράδειγμα είναι τα προγράμματα θυγατρικών Google adsense, δεν κοστίζει τίποτα η εγγραφή για λογαριασμό, αλλά πληρώνομαι από 35.000 $ έως 45.000 $ το μήνα. Στο μάρκετινγκ συνεργατών, μπορείτε να βρείτε προϊόντα άλλων και να συνεργαστείτε μαζί τους. Πείτε τους σαν hey “έχω αυτή τη σελίδα που κατατάσσεται για το google, το Facebook και το pinterest, θέλετε να πουλήσετε τα προϊόντα σας;”

Διαχωρίζετε την προμήθεια και κάνουν όλη τη σκληρή δουλειά. Είναι μια από τις καλύτερες προμήθειες παθητικού εισοδήματος που έχω δει ποτέ. Αυτό είναι όλο για αυτό το σεμινάριο και ελπίζω ότι θα σας φανεί πολύ χρήσιμο. Εάν δεν καταλαβαίνετε τίποτα εδώ, μη διστάσετε να αφήσετε τις ερωτήσεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Τα λέμε στο επόμενο.

Διαβάστε επίσης:Πώς να γίνετε πλούσιοι με την τεχνητή νοημοσύνη

Το Pinterest μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλη επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό σας

Κερδίστε χρήματα online

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *