Πληρώνεστε για κάθε βίντεο YouTube Shorts

Πληρώνεστε 3 $ για κάθε βίντεο YouTube Shorts που παρακολουθείτε

Παρακολουθήστε μόνο ένα βίντεο μικρού μήκους YouTube και θα κερδίσετε τρία δολάρια. Αν είναι δύο βίντεο, θα βγάλετε περίπου έξι δολάρια. Παρακολουθήστε 10 βίντεο μικρού μήκους YouTube και θα πληρώνεστε τριάντα δολάρια ξανά και ξανά. Έχω ήδη κερδίσει πάνω από τριακόσια δολάρια χρησιμοποιώντας αυτήν τη στρατηγική. Απλώς φανταστείτε πώς θα ήταν να πληρώνεστε για να παρακολουθείτε σορτς YouTube.

Δείτε πώς να το κάνετε. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να μεταβείτε στην αρχική σελίδα του YouTube και αυτό που θέλω να κάνετε εκεί είναι να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο YouTube. Απλώς πατήστε εκεί που λέει “Σύνδεση” και, στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Gmail και τον κωδικό πρόσβασής σας ή μπορείτε να κάνετε κλικ στην εγγραφή εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό.

Μόλις το κάνετε αυτό, θέλετε να πάτε στο κοντό ράφι. Μπορείτε να το κάνετε είτε πληκτρολογώντας “#shorts” στη γραμμή αναζήτησης του YouTube ή μπορείτε απλώς να μεταβείτε στην επάνω αριστερή γωνία και να κάνετε κλικ εκεί που λέει “shorts”. Και όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πάνω από 600 εκατομμύρια σορτς YouTube εδώ.

Διαβάστε επίσης: Πώς να κερδίσετε χρηματα με ένα κανάλι YouTube No Face

Τώρα, σε λίγο, θα σας δείξω πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε σορτς YouTube και πώς μπορείτε να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα. Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό το άτομο εδώ μόλις κέρδισε είκοσι ένα δολάρια βλέποντας σορτς YouTube.

 

Ο ένας έκανε 17, και η λίστα συνεχίζεται και συνεχίζεται. Φανταστείτε πόσα χρήματα θα βγάλετε συνολικά εάν πρόκειται να παρακολουθείτε τουλάχιστον 50 έως 100 σορτς YouTube κάθε μέρα.

Τώρα, υπάρχουν πολλά σορτς YouTube για να τα παρακολουθήσουμε και να κερδίσουμε χρήματα, αλλά δεν θα μας βγάλουν όλα χρήματα. Θα χρειαστεί να πάμε μόνο για σορτς που έχουν εκατομμύρια προβολές. Για παράδειγμα, ένα βίντεο που έχει 48 εκατομμύρια προβολές, είναι ένα καλό παράδειγμα αυτού που αναζητούμε.

Από την άλλη, για παράδειγμα, βίντεο με λιγότερες από 10.000 προβολές, κάτι που δεν είναι καθόλου υψηλό. Δεν θα συνιστούσα να πάτε για κάτι που είναι κάτω από 1 εκατομμύριο προβολές. Αλλά δεν χρειάζεται καν να ανησυχείτε για αυτό. Έχω ήδη βρει τρεις διαφορετικές ιογενείς θέσεις για εσάς από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε, και έχουν ήδη εκατομμύρια προβολές.

Η πρώτη κερδοφόρα θέση είναι τα βίντεο ASMR. Αυτό που θέλετε να κάνετε είναι απλώς να πληκτρολογήσετε στη γραμμή αναζήτησης ‘#shorts + ASMR’ και τα βίντεο θα εμφανιστούν. Τώρα, όπως μπορείτε να δείτε, αυτό το βίντεο ακριβώς στην εικόνα είχε 1,9 εκατομμύρια προβολές. Το άλλο έχει 1,6 εκατομμύρια προβολές, πάνω από 7 εκατομμύρια προβολές εδώ, και η λίστα συνεχίζεται και συνεχίζεται.

 

Αυτή είναι μια καλή θέση, πολλοί άνθρωποι βγάζουν πολλά χρήματα από αυτό. Μια άλλη θέση που μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε είναι το unboxing βίντεο. Είναι επίσης δημοφιλείς αυτήν τη στιγμή και ο αριθμός των προβολών αυτών των βίντεο είναι τρελός.

Μια άλλη θέση είναι τα βίντεο πριν και μετά. Αυτά είναι επίσης viral βίντεο που θα λειτουργήσουν για αυτό. Μπορούν ακόμη και να έχουν 250 εκατομμύρια προβολές εύκολα, κάτι που είναι τρελό. Αυτές είναι λοιπόν οι τρεις προτάσεις. μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από αυτά.

Επιτρέψτε μου απλώς να επιλέξω βίντεο ASMR ως παράδειγμα για να σας δείξω πώς λειτουργεί η διαδικασία και πώς να επωφεληθείτε από αυτές τις προβολές, ώστε να πληρωνόμαστε κάθε φορά που κάποιος βλέπει το βίντεο.

Αυτό είναι πραγματικά πολύ πιο εύκολο από αυτό που νομίζετε. Δεν χρειάζεστε καμία εμπειρία. το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση στο Διαδίκτυο και ο υπολογιστής ή το smartphone σας. Αλλά προτού συνεχίσουμε, φροντίστε να κάνετε ένα share σε αυτό το άρθρο, ένα like και να με ενημερώσετε από ποια χώρα είστε.

Αυτό που θέλετε να κάνετε είναι απλώς να μεταβείτε σε ένα από τα βίντεο και μετά να κάνετε κλικ στο κανάλι τους. Απλώς θα κάνω κλικ στο κανάλι τους και ας πούμε ότι το κανάλι έχει ήδη πάνω από 10 εκατομμύρια συνδρομητές, κερδίζει εκατομμύρια επί εκατομμύρια προβολές. Ένα από τα πρόσφατα βίντεο του καναλιού είχε μάλιστα 16 εκατομμύρια προβολές.

Τώρα, θέλω να επωφεληθείτε όχι μόνο από την παρακολούθηση αυτών των βίντεο αλλά και από όλους τους άλλους που τα παρακολουθούν. Επομένως, αυτό που θέλετε να κάνετε είναι να επιλέξετε σορτς από αυτό το κανάλι και μετά να κάνετε κλικ για να εμφανίσετε τα πιο δημοφιλή.

 

 

Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα, έχουμε αυτό το βίντεο μικρού μήκους με 225 εκατομμύρια προβολές. Μπορείτε απλώς να κάνετε κλικ σε αυτό και, στη συνέχεια, αυτό που θέλετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο εικονίδιο όπου λέει “κοινή χρήση” και στη συνέχεια θα σας δείξει αυτόν τον σύνδεσμο που θέλετε να αντιγράψετε. Απλώς κάντε κλικ σε αυτό.

 

Και τώρα για το επόμενο βήμα, θα αλλάξουμε αυτόν τον σύνδεσμο σε σύνδεσμο χρημάτων, έτσι ώστε κάθε φορά που κάποιος κάνει πραγματικά κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο και παρακολουθεί το βίντεο, να κερδίζετε χρήματα.

Θέλω να δώσετε προσοχή εδώ γιατί θα σας δείξω την ακριβή στρατηγική που έβγαζα 348 δολάρια κάνοντας αυτό. Θα σας δείξω ακριβώς πού να μοιραστείτε τον σύνδεσμό σας για να κάνουν χιλιάδες άτομα να κάνουν κλικ σε αυτόν εντελώς δωρεάν.

Θα χρησιμοποιήσουμε για αυτόν τον νέο ιστότοπο ακριβώς στην παρακάτω εικόνα. Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό είναι το πόσα έχω κάνει μέχρι τώρα με τη στρατηγική. Θα αποκαλύψω το όνομα του ιστότοπου σε λίγο, απλώς για να βεβαιωθώ ότι δεν θα μεταβείτε στον ιστότοπο πριν παρακολουθήσετε όλα τα βήματα.

Αυτά είναι πόσα μπορείτε να κερδίσετε από αυτόν τον ιστότοπο για κλικ. Για παράδειγμα, αν λάβετε 1.000 κλικ από τη Γροιλανδία, θα κερδίσετε είκοσι δολάρια. Εάν λάβετε κλικ από την Ισλανδία, θα κερδίσετε 13. Τα κλικ από τις Ηνωμένες Πολιτείες θα σας αποφέρουν δώδεκα δολάρια και η λίστα συνεχίζεται και συνεχίζεται. Τώρα, φανταστείτε αυτό το βίντεο που είχε 225 εκατομμύρια προβολές. Αν απλώς πληρώνεστε, ας πούμε, οκτώ δολάρια για κάθε 1.000 προβολές, αυτό θα ήταν δεκάδες χιλιάδες δολάρια.

Θέλω λοιπόν να επωφεληθείτε από αυτό, και όπως σας έδειξα προηγουμένως, την απόδειξη πληρωμής άλλων ατόμων που πραγματοποίησαν ανάληψη χρημάτων από αυτόν τον ιστότοπο, απλώς για να παρακολουθήσουν σορτς YouTube. Αυτός ο ιστότοπος ονομάζεται Shrinker.in και το πρώτο πράγμα που θέλετε να κάνετε εδώ, προφανώς, είναι η δημιουργία του λογαριασμού σας.

 

Απλώς κάντε κλικ εκεί που λέει “εγγραφή” και στη συνέχεια μπορείτε να συμπληρώσετε τα δικά σας στοιχεία όπως όνομα χρήστη, email και κωδικό πρόσβασης και, στη συνέχεια, απλώς κάντε κλικ στα δύο διαθέσιμα πλαίσια και πατήστε “εγγραφή”.

Μόλις το κάνετε αυτό και επαληθεύσετε το email σας, έτσι θα μοιάζει ο πίνακας ελέγχου σας. Τώρα, το μόνο που έχετε να κάνετε εδώ είναι να επικολλήσετε τον σύνδεσμο με τα σορτς YouTube και αυτός ο ιστότοπος θα τον μετατρέψει σε έναν σύνδεσμο χρημάτων για εσάς.

Θέλετε λοιπόν να κάνετε κλικ εκεί που λέει “νέος σύντομος σύνδεσμος” και, στη συνέχεια, θα επικολλήσουμε τον σύνδεσμό μας ακριβώς εκεί. Στην περίπτωσή μου, αυτός ήταν ο σύνδεσμος βίντεο που χρησιμοποιώ. Έτσι, αφού επικολλήσετε τον σύνδεσμο, απλώς κάντε κλικ στο “shortten” και το boom, μόλις δημιούργησε τον σύνδεσμο χρημάτων μας εδώ.

 

Τώρα, κάθε φορά που κάποιος κάνει κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο για να παρακολουθήσει το βίντεο σορτς YouTube, θα πληρωθούμε για αυτό. Έτσι βγάζουμε λεφτά βασικά. Λοιπόν τώρα πρέπει να πάμε να ζητήσουμε από άλλα άτομα να κάνουν κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο για να παρακολουθήσουν το βίντεο. Θα σας δείξω τους ιστότοπους αυτή τη στιγμή που χρησιμοποιώ προσωπικά.

Αφού λοιπόν αντιγράψετε τον σύνδεσμο, θέλετε να μεταβείτε σε αυτόν τον ιστότοπο ακριβώς εδώ που ονομάζεται ASMR Tingles. Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή φόρουμ για το ASMR. Αλλά μην ανησυχείτε εάν θέλετε να εργαστείτε με διαφορετική θέση εκτός από το ASMR. Θα σας δείξω επίσης πώς να το κάνετε αυτό.

 

Αλλά όσον αφορά το εξειδικευμένο ASMR, αυτό είναι το καλύτερο φόρουμ που έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά, με χιλιάδες ανθρώπους που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν βίντεο ASMR. Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί τους αυτό το πολύτιμο βίντεο. Έχει ήδη εκατομμύρια προβολές και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή βίντεο στο YouTube στον χώρο του ASMR.

Όπως γνωρίζετε, λαμβάνουν προβολές κάθε μέρα σε όλες αυτές τις αναρτήσεις. Αυτό που θέλετε να κάνετε σε αυτό το φόρουμ είναι απλώς να δημιουργήσετε δημοσιεύσεις όπως αυτό που κάνουν οι άλλοι άνθρωποι εκεί και να αρχίσετε να μοιράζεστε τον σύνδεσμό σας. Πείτε κάτι σαν, “Παιδιά, δείτε αυτό το viral βίντεο ASMR που μόλις βρήκα στο YouTube και πείτε μου τη γνώμη σας για αυτό.” Όσο περισσότερες αναρτήσεις κάνετε, τόσο περισσότερα κλικ θα λάβετε, πράγμα που σημαίνει περισσότερα χρήματα.

Τώρα, αυτή η επιλογή ήταν για ASMR, αλλά σε περίπτωση που κάνετε άλλους τύπους σορτς YouTube, τότε θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Facebook για αυτό. Αυτό θα λειτουργήσει κυριολεκτικά για οποιαδήποτε θέση, και στην πραγματικότητα, το Facebook είναι όπου μπορείτε να λάβετε ακόμη και εκατοντάδες χιλιάδες προβολές. Ας πούμε, για παράδειγμα, ότι θέλετε να εργαστείτε με βίντεο unboxing.

Στη συνέχεια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε στη γραμμή αναζήτησης ‘unboxing’ και, στη συνέχεια, να μετακινηθείτε προς τα κάτω εδώ για να επιλέξετε ομάδες. Και εδώ που τα λέμε, θα υπάρχουν απεριόριστες ομάδες όπου μπορείτε να αρχίσετε να μοιράζεστε τον σύνδεσμό σας, και για ορισμένες θέσεις, θα έχετε κάποιες ομάδες με ακόμη και εκατομμύρια μέλη.

 

Παρεμπιπτόντως, αυτό λειτουργεί επίσης παγκοσμίως. Αλλά να θυμάστε, για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, πρέπει να το κάνετε αυτό με όσα περισσότερα βίντεο μπορείτε. Όσο περισσότερα βίντεο, τόσο περισσότερα χρήματα θα βγάλετε. Μην το κάνετε μόνο με ένα ή δύο βίντεο γιατί δεν πρόκειται να έχετε καλά αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης:

Πώς να ρυθμίσετε έναν σύνδεσμο πρόσκλησης ομάδας στο Signal

23,10 € Κάθε 15 λεπτά με χρήση του Google Translate

Πώς να εγκαταστήσετε το Umbrella YouTube Kodi Addon

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *