Πώς να ανοίξετε ξανά ή να επαναλάβετε τα Snaps στο Snapchat

Πώς να ανοίξετε ξανά ή να επαναλάβετε τα Snaps στο Snapchat

Με το Snapchat, μπορείτε να μοιράζεστε και να λαμβάνετε Snaps απευθείας στα εισερχόμενά σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να μοιραστείτε ελεύθερα αυτό που θέλετε μόνο με τους φίλους σας. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν φορές που θέλετε να επισκεφθείτε ξανά ένα Snap που είχατε δει στο παρελθόν. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε ξανά ή επαναλάβετε το Snap στο Snapchat.

Μπορείτε να αναπαράγετε ξανά ένα Snap χρησιμοποιώντας την επιλογή επανάληψης που είναι ήδη διαθέσιμη στο Snapchat. Ωστόσο, επιτρέπει μόνο έναν περιορισμένο αριθμό επαναλήψεων, και αυτό σε ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα. Τι γίνεται όμως αν θέλετε να ανοίξετε ξανά ή να επαναλάβετε τα Snaps στο Snapchat πολλές φορές; Υπάρχει τρόπος; Ας ανακαλύψουμε.

Αποποίηση ευθυνών techvortex.eu

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Διαβάστε επίσης: Μπορείτε να δείτε πότε κάποιος ήταν για τελευταία φορά ενεργός στο Snapchat

1. Χρησιμοποιώντας την επιλογή Replay

Μόλις παιχτεί ένα Snap, το Snapchat σάς δίνει τη δυνατότητα να το επαναλάβετε άμεσα. Αυτό είναι χρήσιμο εάν κλείσατε κατά λάθος την πρώτη προεπισκόπηση Snap ή θέλετε να δείτε ξανά το ανοιχτό Snap για κάποιες πληροφορίες. Ωστόσο, σημειώστε ότι αυτό θα στείλει μια ειδοποίηση στο παράθυρο συνομιλίας για επανάληψη Snap. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το κάνετε.

Σημείωση: Οι χρήστες του Snapchat+ μπορούν να επαναλάβουν ένα Snap δύο φορές. Διαφορετικά, μπορείτε να επαναλάβετε το Snap μόνο μία φορά.

Βήμα 1: Ανοίξτε το Snapchat και, στο παράθυρο Chat, μεταβείτε στο Snap που θέλετε να επαναλάβετε. Πατήστε στο Chat.

Βήμα 2: Πατήστε παρατεταμένα το Snap που έπαιξε προηγουμένως για περισσότερες επιλογές.

Ανοίξτε το Snap

Βήμα 3: Εδώ, πατήστε Επανάληψη.

Υπόδειξη: Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Save in Chat για να αποθηκεύσετε το Snap στο παράθυρο Chat. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να επαναλάβετε το Snap για όσο διάστημα είναι διαθέσιμο.

Βήμα 4: Στη συνέχεια, πατήστε ξανά το Snap για να το επαναλάβετε.

Ρυθμίστε το Snap σε Επανάληψη

2. Ενεργοποίηση της λειτουργίας πτήσης

Λειτουργία πτήσης απενεργοποιεί όλες τις ραδιοεπικοινωνίες, επιτρέποντάς σας να το χειρίζεστε ανώνυμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας κατά την επανάληψη ενός Snap. Μόλις τελειώσετε, πρέπει να διαγράψετε και να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή Snapchat. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να εξαλείψετε την ειδοποίηση επανάληψης Snap που θα εμφανιστεί αναπόφευκτα, επιτρέποντάς σας να αναπαράγετε ξανά ένα στιγμιότυπο χωρίς να το γνωρίζουν.

Ωστόσο, ορισμένες νέες ενημερώσεις στο Snapchat ενδέχεται να εξακολουθούν να επιτρέπουν στην εφαρμογή να στέλνει την ειδοποίηση επανάληψης. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα αν θέλετε να το δοκιμάσετε.

Βήμα 1: Ανοίξτε το Snapchat και πατήστε το εικονίδιο Chat.

Βήμα 2: Μόλις ανοίξει το παράθυρο συνομιλίας, περιμένετε να φορτώσει το Snap.

Φορτώστε το Snap

Βήμα 3: Στη συνέχεια, σύρετε προς τα κάτω από το επάνω μέρος της οθόνης για να ανοίξετε τις Γρήγορες ρυθμίσεις στη συσκευή σας Android.

Οι χρήστες iPhone μπορούν είτε να σύρουν το δάχτυλό τους προς τα κάτω από την επάνω αριστερή γωνία είτε, εάν η συσκευή σας διαθέτει κουμπί Αρχική σελίδα, να σύρουν προς τα πάνω από το κάτω μέρος της οθόνης για να ανοίξει το Κέντρο Ελέγχου.

Βήμα 4: Εδώ, πατήστε στο εικονίδιο αεροπλάνου για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία πτήσης.

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης 2

Βήμα 5: Στη συνέχεια, μεταβείτε στην εφαρμογή Snapchat και πατήστε στο σχετικό Snap.

Ανοίξτε το Snap

Βήμα 6: Μόλις ανοίξει το Snap, κρατήστε πατημένο το και μόλις γίνει διαθέσιμη η επιλογή, πατήστε ξανά πάνω του για να επαναλάβετε το Snap.

Επανάληψη Snap

Βήμα 7: Τώρα, βγείτε από την εφαρμογή Snapchat. Πατήστε παρατεταμένα την εφαρμογή Snapchat iOS για περισσότερες επιλογές. Εδώ, πατήστε Κατάργηση εφαρμογής.

Βήμα 8: Στη συνέχεια, πατήστε Διαγραφή εφαρμογής. Εάν σας ζητηθεί, πατήστε Διαγραφή για επιβεβαίωση.

Διαγραφή Snapchat στο iPhone

Βήμα 9: Περιμένετε να ολοκληρωθεί η απεγκατάσταση του Snapchat. Στη συνέχεια, απενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης χρησιμοποιώντας τα παραπάνω βήματα.

Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή Snapchat στη συσκευή σας και συνδεθείτε ξανά.

3. Τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης του Snap

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να δείτε ξανά ανοιχτά snaps, χωρίς να χρησιμοποιήσετε την επιλογή επανάληψης, είναι να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης. Αυτό θα σας επιτρέψει να επισκέπτεστε ξανά το Snap όσο συχνά θέλετε. Ωστόσο, χάρη στις επιλογές απορρήτου του Snapchat, θα σταλεί ένα μήνυμα στο παράθυρο συνομιλίας που θα ανακοινώνει το εν λόγω στιγμιότυπο οθόνης. Για να το αποφύγετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένους έμμεσους τρόπους τραβήξτε στιγμιότυπα οθόνης στο Snapchat χωρίς να το γνωρίζουν.

4. Χρήση εγγραφής οθόνης

Οι συσκευές σας iPhone και Android διαθέτουν εφαρμογές εγγραφής οθόνης που σας επιτρέπουν να καταγράψετε την τρέχουσα δραστηριότητά σας. Στη συνέχεια, αυτό το βίντεο θα αποθηκευτεί στη σχετική εφαρμογή για εύκολη πρόσβαση. Αυτή η μέθοδος σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε ξανά τις ιστορίες Snapchat, να αναπαράγετε στιγμιότυπα κ.λπ. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο κατά την επανάληψη των Στιγμιότυπων βίντεο. Δείτε πώς να το κάνετε.

Σημείωση: Όταν χρησιμοποιούσαμε την εφαρμογή Snapchat iOS, παρατηρήσαμε ότι το Snapchat έστελνε ειδοποιήσεις εγγραφής οθόνης στο παράθυρο συνομιλίας, ανεξάρτητα από το αν η συσκευή ήταν συνδεδεμένη στο διαδίκτυο. Δεν στάλθηκε τέτοια ειδοποίηση κατά τη χρήση της εφαρμογής Android Snapchat.

Βήμα 1: Σύρετε προς τα κάτω από την επάνω αριστερή γωνία της οθόνης για να ανοίξετε το Κέντρο ελέγχου στο iPhone σας. Εναλλακτικά, εάν η συσκευή σας διαθέτει κουμπί αρχικής οθόνης, σύρετε το δάχτυλό σας προς τα πάνω από το κάτω μέρος της οθόνης.

Οι χρήστες Android μπορούν να σύρουν προς τα κάτω από το επάνω μέρος της οθόνης για να ανοίξουν το μενού Γρήγορες ρυθμίσεις.

Βήμα 2: Εδώ, πατήστε στο εικονίδιο εγγραφής οθόνης.

Ανοίξτε την εγγραφή οθόνης

Μόλις ξεκινήσει η εγγραφή οθόνης, ανοίξτε το Snapchat και αναπαράγετε ξανά το Snap. Στη συνέχεια, απενεργοποιήστε την εγγραφή οθόνης. Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην εγγραφή οθόνης για επανάληψη του Snap περισσότερες από δύο φορές στο Snapchat. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τη σχετική επιλογή, επεξεργαστείτε το μενού Control Center στο iPhone σας ή στο Πίνακας Γρήγορων ρυθμίσεων στη συσκευή σας Android και προσθέστε το πλακίδιο εγγραφής οθόνης για εύκολη πρόσβαση.

5. Χρήση της δυνατότητας Half-Swipe

Εάν ενημερώσατε για τελευταία φορά την εφαρμογή Snapchat πριν από λίγο καιρό, είστε τυχεροί. Αυτό συμβαίνει επειδή ορισμένες παλαιότερες εκδόσεις της εφαρμογής εξακολουθούν να υποστηρίζουν τη λειτουργία μισού σύρματος. Χρησιμοποιώντας αυτό, μπορείτε να κοιτάξετε το Snap χωρίς να το ανοίξετε πλήρως. Αυτό θα σας επιτρέψει να δείτε τα περιεχόμενα του Snap όσες φορές θέλετε, αφού το Snap δεν άνοιξε ποτέ στο Snapchat. Δείτε πώς να το κάνετε.

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat και πατήστε το εικονίδιο Chat.

Βήμα 2: Εδώ, μεταβείτε στο Snap που θέλετε να προβάλετε. Στη συνέχεια, κρατήστε πατημένο το Snap και ταυτόχρονα σύρετε προς τα δεξιά.

Χρησιμοποιήστε το μισό σάρωση στο Snapchat

Βήμα 3: Σταματήστε όταν το Snap είναι μερικώς ορατό. Στη συνέχεια, αφού προβάλετε το Snap, σύρετε αργά προς τα αριστερά για να επιστρέψετε στη διαμόρφωση του κύριου παραθύρου συνομιλίας.

Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτή η δυνατότητα ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη σε ορισμένες νεότερες εκδόσεις εφαρμογών. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε από τους παραπάνω τρόπους για να παίξετε ξανά το Snap στο Snapchat.

Σημείωση: Ορισμένες εφαρμογές τρίτων μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να επαναλάβετε το Snaps πολλές φορές στο Snapchat. Ωστόσο, αυτό θα απαιτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Snapchat και σε άλλα δεδομένα χρήστη. Ως εκ τούτου, σας συμβουλεύουμε ανεπιφύλακτα να μην χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή.

Επισκεφτείτε ξανά το Snaps στο Snapchat

Ενώ τα Snaps είναι συνήθως ένας διασκεδαστικός τρόπος για να πείτε στους άλλους για την ημέρα σας, υπάρχουν στιγμές που περιέχουν πληροφορίες που θα θέλατε να ξαναδείτε. Ελπίζουμε λοιπόν ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να κατανοήσετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορείτε να ανοίξετε ξανά ή να επαναλάβετε τα Snaps στο Snapchat.

Αποποίηση ευθυνών techvortex.eu

Πρόταση του techvortex – Καλύτερο VPN ποιότητας-τιμής

Διαβάστε επίσης: Πώς να μετακινήσετε ένα παράθυρο εκτός οθόνης στα Windows 11

Οι κορυφαίες 7 επιδιορθώσεις για το Snapchat που δεν εμφανίζει μηνύματα σε Android και iPhone

Πώς να δείτε τους αφαιρεμένους φίλους στο Snapchat

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *