Πώς να δημιουργήσετε ένα κατάστημα Etsy

Μυστικά επιτυχίας Etsy: Πώς να δημιουργήσετε ένα κατάστημα Etsy

Esty: Τις τελευταίες 34 ημέρες, μετέτρεψα το etsy print on demand μου από το να μοιάζει με τίποτα σε μια μεγάλη μπουτίκ με μοναδικά σχεδιασμένα μπλουζάκια που, μόλις ανοίξω το κατάστημα, έχει τη δυνατότητα να με κάνει έξι φιγούρες ή περισσότερο ανά έτος. Και σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξω ακριβώς πώς το έκανα αυτό, καθώς και πώς σκοπεύω να κλιμακώσω αυτήν την επιχείρηση σε εξαψήφια επιχείρηση.

Και μέχρι το τέλος αυτού του άρθρου, θα είστε σε θέση να επαναλάβετε τα ακριβή βήματά μου για να ξεκινήσετε τη δική σας επιτυχημένη εργασία εκτύπωσης κατ’ απαίτηση από οικιακή επιχείρηση. Τώρα, αυτό το άρθρο ή τα σεμινάρια είναι τεχνικά το τρίτο μέρος μιας συνεχιζόμενης σειράς εκτύπωσης κατ’ απαίτηση που έχω στους ιστότοπούς μου όπου χρησιμοποιούμε μια υπηρεσία που ονομάζεται Printify σε συνδυασμό με το Etsy για τη δημιουργία μιας αυτοματοποιημένης επιχείρησης εκτύπωσης κατ’ απαίτηση.

Τι είναι η εκτύπωση κατά παραγγελία;

Θα συμπεριλάβω οπωσδήποτε αυτά τα άρθρα στο τέλος αυτού του άρθρου, ώστε να μπορείτε να τα διαβάσετε όλα με χρονολογική σειρά. Επομένως, εάν είστε ολοκαίνουργιοι σε αυτήν την έννοια της εκτύπωσης κατά παραγγελία, βασικά είναι απλώς ένα επιχειρηματικό μοντέλο που σας επιτρέπει να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα με σχεδόν μηδενικό αρχικό κόστος. Αυτό που κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία εκτύπωσης κατ’ απαίτηση, όπως το Printify, για να δημιουργήσετε προϊόντα που μπορείτε στη συνέχεια να πουλήσετε σε ιστότοπους όπως το Etsy.

Ως επί το πλείστον, τα πάντα σχετικά με αυτήν την επιχείρηση είναι αυτοματοποιημένα. Δεν χρειάζεται να χειρίζεστε φυσικά προϊόντα. Δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα για να ξεκινήσετε και δεν χρειάζεστε καν ιστότοπο επειδή μπορείτε απλώς να επωφεληθείτε από έναν ιστότοπο που ονομάζεται Etsy που έχει σχεδόν 580 εκατομμύρια επισκέψεις το μήνα. Εάν μπορούσατε απλώς να καταγράψετε έστω και ένα μικρό μέρος αυτής της κίνησης, τότε θα μπορούσατε εύκολα να κερδίσετε πολύ περισσότερα από έξι νούμερα ετησίως.

Και σε αυτό το σεμινάριο, αυτό ακριβώς θα μιλήσουμε, πώς να αιχμαλωτίσουμε ένα κομμάτι αυτού του κοινού. Πρώτα πρώτα, λοιπόν, ήθελα να μιλήσω εν συντομία μαζί σας για όλα τα προϊόντα μου και πώς προσέγγισα τα σχέδιά μου. Γιατί αν θυμάστε, για το τελευταίο μου σεμινάριο άρθρου σχετικά με την εκτύπωση κατά παραγγελία, μίλησα για το πώς να δημιουργήσετε σχέδια. Αλλά δεν ήμουν πολύ σίγουρος τι ήθελα να κάνω για την εκτύπωση μου κατά παραγγελία στο κατάστημα. Επειδή αυτό που παρατήρησα ήταν ότι όλοι οι κορυφαίοι πωλητές μπλουζών στο etsy πουλούσαν αυτά τα γραφικά μπλουζάκια με κείμενο.

Σίγουρα, υπάρχουν πολλοί άλλοι πωλητές μπλουζών στο etsy που πραγματοποιούν δεκάδες χιλιάδες πωλήσεις πουλώντας αυτά τα πιο μοναδικά σχεδιασμένα μπλουζάκια. Και θα μπορούσαμε υποθετικά να χρησιμοποιήσουμε την τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργήσουμε όλο το έργο τέχνης για εμάς. Και αυτή είναι σίγουρα μια επιλογή που πρέπει να εξετάσετε μόνοι σας. Αλλά για μένα, ήθελα απλώς να το κρατήσω όσο το δυνατόν πιο απλό. Και έτσι συμβιβάστηκα με αυτά τα γραφικά μπλουζάκια με βάση το κείμενο.

Θα σας δώσω ακόμη και το μυστικό μου για το πώς μου ήρθε όλο το κείμενο στα μπλουζάκια, όπως τα ίδια τα λόγια και οι φράσεις. Το μόνο που έκανα ήταν να χρησιμοποιήσω AI. Πήγα απλώς στο ChatGTP και ζήτησα από το AI να μου δώσει έξυπνες φράσεις για να φορέσω μπλουζάκια. Και οι απαντήσεις που μου έδωσε ήταν πραγματικά εξαιρετικές. Στη συνέχεια ζήτησα από το AI να μου δώσει διάφορες παραλλαγές φράσεων μπλουζών.

Για παράδειγμα, αντί να μου δώσει έξυπνες φράσεις, του ζήτησα να μου δώσει αστείες φράσεις. Και για άλλη μια φορά, οι απαντήσεις που μου έδωσε ήταν πραγματικά πολύ καλές και σίγουρα το μπλουζάκι άξιζε. Έπειτα πήρα όλες τις φράσεις που μου άρεσαν και άρχισα να χρησιμοποιώ το Canva, το οποίο είναι δωρεάν, παρεμπιπτόντως, για να καταλήξω στα πραγματικά σχέδια που βασίζονται σε κείμενο ή μπορείτε απλώς να παραλείψετε ένα βήμα και απλά να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο κτήριο μπλουζών του Printify εργαλείο.

Επίσης εδώ είναι ένα άλλο μυστικό που θα σας δώσω. Εάν δεν μπορείτε να σκεφτείτε σχέδια για τα μπλουζάκια, όπως πώς θα είναι στην πραγματικότητα, μπορείτε να πάρετε οποιαδήποτε από αυτές τις φράσεις στο ChatGTP και να ζητήσετε από την τεχνητή νοημοσύνη να σας δώσει μια ιδέα σχεδίασης μπλουζών για τη φράση. Και όταν το κάνετε αυτό, το AI θα σας δώσει κυριολεκτικά μια λεπτομερή ιδέα για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το μπλουζάκι. Θέλω να πω, είναι ειλικρινά αρκετά αξιοσημείωτο, αλλά έτσι ακριβώς κατέληξα σε όλα μου τα σχέδια.

Στη συνέχεια, χρησιμοποίησα όλες τις δωρεάν γραμματοσειρές και τις δωρεάν εικόνες του Canva για να δημιουργήσω τα πραγματικά σχέδια. Στη συνέχεια, εξήγα όλα αυτά τα σχέδια ως PNG, όπου στη συνέχεια τα ανέβασα στο Printify για να προετοιμάσω τα πουκάμισά μου. Και σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, όταν συνδέετε το κατάστημά σας στο Etsy στο Printify, το οποίο μπορείτε να κάνετε μόλις συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, ανεβείτε στην κορυφή και κάνοντας κλικ σε αυτό το αναπτυσσόμενο μενού και στη συνέχεια κάνοντας κλικ στο Προσθήκη νέου καταστήματος , θα κάνετε απλώς κλικ στο Etsy και θα πραγματοποιήσετε τη σύνδεση.

Τώρα κάθε φορά που κάποιος αγοράζει κάτι από το κατάστημά σας στο Etsy, η παραγγελία θα δρομολογείται αυτόματα στο Printify, ο οποίος στη συνέχεια θα κατασκευάσει και θα αποστείλει το προϊόν για εσάς χωρίς να χρειάζεται να κάνετε καμία εργασία. Τώρα ίσως αναρωτιέστε, «μα Kingsley, πώς ακριβώς λειτουργεί αυτή η σύνδεση μεταξύ του Printify και του etsy; Για παράδειγμα, παρατήρησα ότι όλα τα μπλουζάκια σας στο etsy κατάστημά σας έχουν διαφορετικές παραλλαγές μεγέθους και χρώματος.

Πώς ακριβώς το έκανες αυτό;» Λοιπόν, αρκετά βολικά μέσα στο printify, προτού αρχίσετε να σχεδιάζετε τα μπλουζάκια σας, θα μπορείτε να επιλέξετε με ποιον πάροχο θέλετε να πάτε. Και αυτό που θα παρατηρήσετε είναι ότι διαφορετικοί πάροχοι εκτύπωσης έχουν διαφορετικές παραλλαγές μεγέθους και χρώματος για τα μπλουζάκια τους.

Και έτσι, αν ξέρω ότι θέλω να έχω πολλές διαφορετικές παραλλαγές μεγέθους και χρώματος, τότε θα αρχίσω να σχεδιάζω μπλουζάκια με έναν πάροχο που έχει περισσότερες επιλογές, λαμβάνοντας επίσης υπόψη το κόστος αποστολής, τον μέσο χρόνο παραγωγής και την τοποθεσία του παρόχου. Και στη συνέχεια, αφού σχεδιάσετε το μπλουζάκι σας, θα έχετε την επιλογή να προσθέσετε νέες επιλογές μεγέθους και χρώματος, καθώς και την τιμολόγηση για κάθε μέγεθος για να ελέγξετε το περιθώριο κέρδους σας.

Τώρα, εάν δεν έχετε ήδη λογαριασμό Printify, θα αφήσω έναν σύνδεσμο εδώ. Κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο για να εγγραφείτε και να ξεκινήσετε και, στη συνέχεια, απλώς συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο γιατί αυτό που θα κάνουμε στη συνέχεια είναι να σας δείξω το ακριβές σχέδιό μου για να αρχίσω να φέρνω επισκεψιμότητα και πιθανούς πελάτες στο κατάστημά μου στο etsy, ώστε να μπορώ πραγματικά αρχίστε να βγάζετε χρήματα.

Και ο πρώτος τρόπος με τον οποίο σκοπεύω να προσελκύσω πελάτες στο etsy κατάστημά μου είναι απλώς μέσω της οργανικής επισκεψιμότητας αναζήτησης. Και μπορούμε να το κάνουμε αυτό βελτιστοποιώντας τις καταχωρίσεις προϊόντων μας για SEO. Και επιτρέψτε μου να σας δώσω την ουσία του πώς ακριβώς να το κάνετε αυτό. Επομένως, αν πήγαινα στο etsy και μετά πληκτρολογούσα μπλουζάκια στη γραμμή αναζήτησης, θα ήθελα να παρατηρήσετε τι συμβαίνει ακριβώς κάτω από τη γραμμή αναζήτησης είτε στο τηλέφωνό σας είτε στην επιφάνεια εργασίας.

Το Etsy θα μας δώσει προτεινόμενες αναζητήσεις. Και ο λόγος που αυτό είναι τόσο σημαντικό είναι επειδή ο μόνος λόγος που η Etsy μας δίνει αυτές τις προτεινόμενες αναζητήσεις είναι επειδή αυτά είναι πράγματα που πραγματικά αναζητούν οι άνθρωποι καθημερινά. Ας χρησιμοποιήσουμε λοιπόν το πλήκτρο κάτω βέλους για να επιλέξουμε την πρόταση εάν χρησιμοποιείτε επιτραπέζιο υπολογιστή, ας πούμε ότι η λέξη-κλειδί είναι “Μπουκάμισα για γυναίκες”. Και πριν καν πατήσουμε enter, αυτό που θα κάνουμε είναι να πατήσουμε το πλήκτρο διαστήματος.

Όταν το κάνουμε αυτό, το Etsy θα μας δώσει ακόμα περισσότερες προτάσεις αναζήτησης. Και πάλι, ο μόνος λόγος που η Etsy προτείνει αυτές τις αναζητήσεις είναι επειδή αυτά είναι πράγματα που πολλοί άνθρωποι αναζητούν σε καθημερινή βάση. Ας πούμε λοιπόν, για παράδειγμα, ότι επιλέξαμε αυτήν την επιλογή εδώ, “Μπλουζάκια για γυναίκες”, τι παρατηρείτε στα αποτελέσματα αναζήτησης; Λοιπόν, μπορεί να λέτε, “Kingsley, μας δείχνουν μπλουζάκια με ρητά πάνω τους”.

Ποια είναι η μεγάλη υπόθεση; Και δεν έχεις άδικο. Επειδή ψάχνουμε για μια φάση που περιέχει «Tshirts», αυτό ακριβώς μας δείχνει η Etsy. Αυτό είναι που θέλω να προσέξετε: Ο μόνος λόγος που εμφανίστηκαν μπλουζάκια με ρητά όταν αναζητούμε αυτήν τη φράση είναι επειδή όλες αυτές οι λίστες προϊόντων για μπλουζάκια περιέχουν μία ή περισσότερες λέξεις από την αναζήτηση.

Ο τίτλος λοιπόν αυτού του μπλουζάκι είναι Funny Saying Shirt, Funny Shirt, Shirt With Saying, Funny Women’s Shirt. Αυτές είναι όλες οι λέξεις που συμπεριλήφθηκαν στην αρχική μας αναζήτηση όταν έκανα την αναζήτησή μου. Ας ρίξουμε μια ματιά σε ένα άλλο παράδειγμα. Θα ψάξω για μπλουζάκια με γάτες. Και όταν το ψάξουμε, πάλι, θα εμφανιστούν μπλουζάκια με γάτες ως αποτέλεσμα.

Αλλά ο μόνος λόγος που εμφανίζονται είναι επειδή, για άλλη μια φορά, αν κοιτάξετε τους τίτλους αυτών των προϊόντων, όλα περιέχουν λέξεις από την αναζήτηση στον τίτλο τους, σωστά; Λοιπόν, μπλουζάκια και γάτες, τι νόημα έχουν όλα αυτά; Γιατί σας το δείχνω αυτό; Λοιπόν, γιατί έτσι ακριβώς αποκτάτε δωρεάν οργανική επισκεψιμότητα στο προϊόν σας etsy. Ό,τι πουλάτε, είτε είναι μπλουζάκι είτε καπέλα ή διακόσμηση τοίχου, οτιδήποτε.

Πριν ξεκινήσετε πραγματικά να πουλάτε αυτό το πράγμα, το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνετε είναι να μεταβείτε στο etsy και να πληκτρολογήσετε το όνομα αυτού του προϊόντος στην αναζήτηση etsy. Στη συνέχεια, πατήστε το πλήκτρο διαστήματος και το etsy θα σας δώσει προτάσεις για το τι αναζητούν οι χρήστες με βάση αυτό το προϊόν. Γιατί τότε θα πάτε και θα δημιουργήσετε σχέδια γύρω από αυτές τις αναζητήσεις και στη συνέχεια θα δημιουργήσετε το πραγματικό προϊόν στο Printify και θα το δημοσιεύσετε στο etsy

Και πάλι, για τις καταχωρίσεις σας στο etsy, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι εισάγετε όσο το δυνατόν περισσότερες σχετικές λέξεις στους τίτλους σας για οποιαδήποτε αναζήτηση θέλετε να εμφανίζεται το προϊόν σας. Υπάρχουν και άλλα πράγματα όπως οι ετικέτες καταχώρισης, τα χαρακτηριστικά, η περιγραφή του προϊόντος. Όλα αυτά τα πράγματα πρέπει να περιέχουν τις σωστές λέξεις με βάση ό,τι προσπαθείτε να κατατάξετε.

Και έτσι, για παράδειγμα, εάν προσπαθείτε να κατατάξετε για μπλουζάκια με γάτες, τότε θέλετε να βεβαιωθείτε ότι η λέξη μπλουζάκι και γάτες βρίσκονται στον τίτλο του προϊόντος σας, στην περιγραφή, στις ετικέτες σας και όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα. Και αυτό που θα παρατηρήσετε σχετικά με το etsy print on demand είναι ότι το κάνω αυτό με όλες τις καταχωρίσεις προϊόντων μου, φροντίζοντας να προσθέσω όσες σχετικές λέξεις-κλειδιά στους τίτλους των προϊόντων, τις περιγραφές και, στη συνέχεια, στο πίσω μέρος του το προϊόν, προσθέτοντας σχετικές ετικέτες.

Όλα αυτά θα βοηθήσουν το προϊόν μου να κατατάσσεται υψηλότερα όταν οι άνθρωποι αναζητούν συγκεκριμένους όρους στο etsy. Επίσης, ακριβώς ως ένα πολύ γρήγορο μπόνους, υπάρχει στην πραγματικότητα αυτή η εντελώς δωρεάν επέκταση Chrome που μπορείτε να εγκαταστήσετε που ονομάζεται “E tags”, εξαγωγή ετικετών etsy. Και βασικά αυτό που κάνει είναι αφού το εγκαταστήσετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας, μπορείτε να μεταβείτε στο etsy και στη συνέχεια να κάνετε κλικ στα προϊόντα από τους ανταγωνιστές σας και αυτή η επέκταση θα σας δείξει τις ακριβείς ετικέτες που χρησιμοποιούν για να ταξινομήσουν τα προϊόντα τους για συγκεκριμένες αναζητήσεις .

Και μπορούμε να αντιγράψουμε αυτές τις ετικέτες και να τις εφαρμόσουμε στα δικά μας προϊόντα, εάν είναι σχετικές. Επίσης, το Printify έχει ένα ολόκληρο άρθρο σχετικά με το etsy SEO και πώς να ενημερωθείτε για το προϊόν σας στο etsy. Τώρα, μετά τη βελτιστοποίηση των καταχωρίσεων προϊόντων μου στο etsy για να αυξήσω τη δωρεάν οργανική επισκεψιμότητα, προσεγγίζω τα προϊόντα μου. Κάτι άλλο που πρόκειται να εφαρμόσω και νομίζω ότι θα βοηθήσει το κατάστημά μου να κερδίσει δραστικά την έλξη είναι η χρήση της πληρωμένης κίνησης etsy.

Τι είναι η πληρωμένη επισκεψιμότητα etsy;

Τώρα, ξέρω ότι μπορεί να ακούσετε τη λέξη πληρωμένη και να θέλετε αμέσως να τρέξετε μακριά, αλλά απλώς ακούστε με. Η πληρωμένη επισκεψιμότητα Etsy είναι μια μορφή διαφήμισης στο etsy, όπου ορίζετε έναν προϋπολογισμό για να ξοδέψετε χρήματα με το etsy, ώστε να εμφανίζονται οι καταχωρίσεις σας στην κορυφή των σελίδων αποτελεσμάτων αναζήτησης. Επιτρέψτε μου να σας δώσω ένα παράδειγμα. Έτσι, αν αναζητούσατε κάτι σαν καλύμματα μαξιλαριού, οι τέσσερις πρώτες καταχωρίσεις στην κορυφή είναι όλες πληρωμένες διαφημίσεις, αν το προσέξατε.

Και το γνωρίζουμε αυτό γιατί λέει κυριολεκτικά “διαφημίσεις από τον πωλητή etsy”. Αυτοί οι πωλητές πληρώνουν την Etsy για να έχουν τις καταχωρίσεις τους στην κορυφή. Και το καλό με αυτό είναι ότι πληρώνουν Etsy μόνο όταν κάποιος κάνει πραγματικά κλικ στην καταχώριση. Και έτσι, αν κανείς δεν κάνει ποτέ κλικ στις καταχωρίσεις σας, τότε δεν θα χρειαστεί ποτέ να πληρώσετε ούτε μια δεκάρα. Τώρα, το ποσό των χρημάτων που πρέπει να πληρώσετε για αυτές τις διαφημίσεις etsy εξαρτάται πραγματικά από το πόσο ανταγωνιστική είναι η θέση σας.

Εάν πουλάτε προϊόντα σε μια πολύ μη ανταγωνιστική θέση, τότε πιθανότατα θα χρειαστεί να πληρώσετε μόνο 10 σεντς ανά κλικ ή κάτι τέτοιο. Από την άλλη πλευρά, εάν βρίσκεστε σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική θέση, τότε πιθανότατα θα πρέπει να πληρώνετε λίγα περισσότερα χρήματα κάθε φορά που κάποιος κάνει κλικ στην καταχώρισή σας από τη διαφήμιση. Τώρα, με όλα αυτά που λέγονται, υπάρχουν καταστήματα etsy εκεί έξω που δεν έχουν προβάλει ποτέ διαφημίσεις στο παρελθόν, και εξακολουθούν να είναι πραγματικά επιτυχημένα και εξακολουθούν να έχουν έναν τόνο πωλήσεων.

Αυτό συμβαίνει επειδή οι καταχωρίσεις τους είναι βελτιστοποιημένες, οι εικόνες των προϊόντων τους φαίνονται αρκετά καλές και συνολικά, το προϊόν που πωλούν είναι απλώς ένα καλό προϊόν. Δεν χρειάζεται να προβάλλετε διαφημίσεις για να πετύχετε. Εάν έχετε επιπλέον χρήματα και θέλετε απλώς να ξοδέψετε χρήματα σε διαφημίσεις για να κάνετε το κατάστημά σας στο etsy να μεγαλώσει γρηγορότερα, χρησιμοποιήστε το. Αλλά θα το πω αυτό, εάν αποφασίσετε να προβάλετε διαφημίσεις, τότε πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε πρώτα αυτά τα τρία πράγματα στη θέση τους.

  1. Βελτιστοποιήστε τις καταχωρίσεις των προϊόντων σας

Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι οι καταχωρίσεις προϊόντων σας είναι βελτιστοποιημένες. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Σημαίνει να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε σχετικές και περιγραφικές λέξεις-κλειδιά στους τίτλους και τις περιγραφές σας καθώς και στις ετικέτες σας. Αυτές οι λέξεις-κλειδιά είναι κρίσιμες γιατί έτσι θα σας βρουν οι άνθρωποι στην πρώτη θέση κατά την αναζήτηση προϊόντων στο etsy.

Επιπλέον, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε καλή παρουσίαση στα προϊόντα σας. Αυτό σημαίνει ότι οι εικόνες των προϊόντων σας φαίνονται καλές και υψηλής ποιότητας, οι περιγραφές είναι λεπτομερείς και γενικά οι καταχωρίσεις προϊόντων σας και το etsy shop σας φαίνονται σαν μια νόμιμη επιχείρηση.

  1. Έχετε ένα αξιοπρεπές απόθεμα

Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα αξιοπρεπές απόθεμα προϊόντων για να επιλέξουν οι πελάτες. Πολλοί άνθρωποι που ψωνίζουν στο etsy μπορεί να κάνουν κλικ στις διαφημίσεις σας, να δουν το προϊόν σας και να σκεφτούν “ουάου, μου αρέσει αυτό”. Πολλοί άνθρωποι θα κάνουν πραγματικά κλικ στο προφίλ σας για να δουν τι άλλα προϊόντα έχετε να προσφέρετε. Εάν έχετε μόνο μία ή λίγες μόνο καταχωρίσεις, αυτό μπορεί να είναι μια τεράστια απαγόρευση στους δυνητικούς πελάτες, επειδή θα είναι προφανές ότι είστε ένα ολοκαίνουργιο κατάστημα με πιθανώς όχι μεγάλη εμπειρία.

Δυστυχώς, ακόμα κι αν έχετε ένα εξαιρετικό προϊόν, ο αγοραστής θα κρίνει ένα βιβλίο μόνο από το εξώφυλλό του, το εξώφυλλό σας είναι ότι δεν έχετε πολλά προϊόντα και επομένως δεν μπορεί να σας εμπιστευτεί πραγματικά. Προσωπικά θα έλεγα ότι πρέπει να έχετε τουλάχιστον μία πλήρη σελίδα προϊόντων προτού αρχίσετε να προβάλλετε διαφημίσεις και αυτό ακριβώς έχω κάνει με το etsy shop μου.

  1. Βεβαιωθείτε ότι το Printify είναι συνδεδεμένο

Τέλος, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε ρυθμίσει σωστά το printify με το κατάστημά σας στο etsy γιατί όταν αρχίσετε να πραγματοποιείτε πωλήσεις, θα θέλετε να σταλούν αμέσως για εκτύπωση όπου θα κατασκευαστούν τα πάντα και θα σταλούν στους πελάτες σας χωρίς καθυστέρηση. Ανέφερα νωρίτερα σε αυτό το άρθρο σχετικά με τον τρόπο σύνδεσης του etsy shop σας με το printify

Μίλησα επίσης για αυτό στα δύο τελευταία σεμινάρια άρθρων που έγραψα προηγουμένως σχετικά με την εκτύπωση σε deman, τα οποία σας συνιστώ να διαβάσετε μέσω των συνδέσμων που έχω παράσχει. Αλλά και πάλι, εάν έχετε καταργήσει αυτά τα τρία πράγματα και θέλετε πραγματικά να επισπεύσετε το πόσο γρήγορα θα αναπτυχθεί και θα γίνει κερδοφόρο το κατάστημά σας στο etsy, τότε η προβολή πληρωμένων διαφημίσεων είναι μια καλή ιδέα. Θα γράψω ένα άλλο σεμινάριο για αυτό το esty shop σύντομα, αλλά αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις αφού διαβάσετε τα δύο προηγούμενα και αυτό το άρθρο, φροντίστε να τις αφήσετε στα σχόλια παρακάτω και θα φροντίσω να τις απαντήσω όσο πιο γρήγορα μπορώ.

Διαβάστε επίσης Μυστικά προτύπων Squarespace

AI Side Hustle 4 κερδοφόρα μονοπάτια

Ψηφιακά προϊόντα: 5 τρόποι για να κερδίσετε χρήματα με AI

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *