Πώς να φτιάξετε ένα κολάζ στο Snapchat σε iPhone και Android

Πώς να φτιάξετε ένα κολάζ στο Snapchat σε iPhone και Android

Το Snapchat είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για να καταγράψετε και να μοιραστείτε την παρούσα στιγμή με τους φίλους σας. Γνωρίζατε όμως ότι μπορείτε να τραβήξετε πολλές φωτογραφίες ταυτόχρονα και να φτιάξετε ένα κολάζ στο Snapchat; Αν όχι, είμαστε εδώ για να σας δείξουμε πώς γίνεται!

Το Snapchat διαθέτει πολλά φίλτρα υψηλής ποιότητας που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα κολάζ. Μπορεί να μην είναι εύκολο να διαλέξετε ένα – επομένως είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με αυτό. ανακαλύψαμε ένα που σας επιτρέπει να προσθέτετε πολλές φωτογραφίες, να τροποποιείτε διατάξεις και να προσθέτετε εφέ στις ίδιες. Λοιπόν, ας πηδήξουμε αμέσως!

Διαβάστε επίσης : Πώς να ελέγξετε εάν κάποιος σας έχει αφαιρέσει φίλους στο Snapchat

Πώς να φτιάξετε ένα κολάζ σε μια ιστορία ή ένα μήνυμα Snapchat

Δείτε πώς μπορείτε εύκολα να συνδυάσετε πολλές εικόνες για μια ιστορία Snapchat. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον φακό που ονομάζεται «Φακός δημιουργίας κολάζ» στο Snapchat.

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat στη συσκευή σας iPhone ή Android. Πατήστε στο εικονίδιο αναζήτησης στην επάνω αριστερή γωνία.

Βήμα 2: Αναζητήστε “Φακός δημιουργίας κολάζ” και πατήστε στο αποτέλεσμα αναζήτησης.

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο που σας μεταφέρει απευθείας στον φακό στο Snapchat.

Βήμα 3: Μόλις εμφανιστεί ο φακός στο Snapchat, πατήστε μια υποδοχή στο κολάζ για να τραβήξετε μια εικόνα από την κάμερά σας. Μπορείτε να μεταβείτε στην μπροστινή ή την πίσω κάμερα σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Βήμα 4 Επιπλέον, μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη διάταξη του κολάζ. Πατήστε στο εικονίδιο της διάταξης και επιλέξτε τον τύπο κολάζ που θέλετε να δημιουργήσετε.

Μπορείτε επίσης να κρατήσετε και να σύρετε τις εικόνες για να προσαρμόσετε τη θέση των εικόνων μέσα στη διάταξη.

Βήμα 5: Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά φίλτρα, φόντο και πλαίσια για το κολάζ σας. Χρησιμοποιήστε τη γραμμή μενού στο κάτω μέρος της εικόνας για πρόσβαση στις επιλογές. Προχωρήστε και κάντε το όσο πιο δημιουργικό γίνεται!

Εάν δεν σας αρέσει το κολάζ σας, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε το κουμπί επαναφοράς για να κάνετε επαναφορά και να ξεκινήσετε ξανά από την αρχή. Μπορείτε να επαναφέρετε ολόκληρο το κολάζ ή να επαναφέρετε μια μεμονωμένη εικόνα.

Μόλις ολοκληρώσετε το κολάζ, πατήστε το κουμπί λήψης στο κέντρο. Μπορείτε να το αποθηκεύσετε, να στείλετε το Snap ως μήνυμα ή να το προσθέσετε ως ιστορία!

Πώς να προσθέσετε εικόνες από το ρολό κάμερας σε ένα κολάζ στο Snapchat

Η προηγούμενη μέθοδος σάς επιτρέπει μόνο να κάνετε κλικ σε εικόνες σε πραγματικό χρόνο και να τις προσθέσετε σε ένα κολάζ. Αλλά αν θέλετε επίσης να προσθέσετε φωτογραφίες από το ρολό της φωτογραφικής μηχανής σας σε ένα κολάζ, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε τον φακό «Το κολάζ σας».

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat στη συσκευή σας iPhone ή Android. Πατήστε στο εικονίδιο αναζήτησης στην επάνω αριστερή γωνία.

Βήμα 2: Αναζητήστε το “Το κολάζ σας” και πατήστε στο αποτέλεσμα αναζήτησης.

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο που σας μεταφέρει απευθείας στον φακό στο Snapchat.

Βήμα 3: Μόλις εμφανιστεί ο φακός στο Snapchat, πατήστε μια υποδοχή στο κολάζ για να δημιουργήσετε μια προεπισκόπηση και πατήστε ξανά για να τραβήξετε μια εικόνα από την κάμερά σας.

Μπορείτε να μεταβείτε στην μπροστινή ή την πίσω κάμερα σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Βήμα 4: Μπορείτε επίσης να πατήσετε στο εικονίδιο εικόνων για να προσθέσετε μια εικόνα από τις φωτογραφίες ή το ρολό της κάμερας.

Βήμα 6: Για επαναφορά ή επαναφορά, χρησιμοποιήστε το κουμπί επαναφοράς για να κάνετε την αλλαγή.

Επαναφορά εικόνας

Μόλις είστε έτοιμοι με το κολάζ σας, πατήστε το κουμπί λήψης στο κέντρο. Μπορείτε να το αποθηκεύσετε και να το μοιραστείτε ως Snap ή ιστορία στο Snapchat!

Αυτά είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη δημιουργία κολάζ στο Snapchat. Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις, ανατρέξτε στην ενότητα Συχνές ερωτήσεις παρακάτω.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη δημιουργία κολάζ στο Snapchat

1. Πώς να βρείτε περισσότερους φακούς κολάζ στο Snapchat;

Μπορείτε να αναζητήσετε «κολάζ» και να βρείτε μια μεγάλη γκάμα φακών για να φτιάξετε ένα κολάζ στο Snapchat.

2. Μπορώ να δημιουργήσω ένα κολάζ χωρίς να χρησιμοποιήσω φακό στο Snapchat;

Δεν υπάρχει επιλογή δημιουργίας κολάζ χωρίς χρήση φακού στο Snapchat.

3. Τι κάνει η επιλογή εξαγωγής φακού στο Snapchat;

Η εξαγωγή του φακού δημιουργεί έναν κοινόχρηστο σύνδεσμο για πρόσβαση στον φακό στο Snapchat.

Αποκτήστε κολάζ

Η χρήση ενός φακού στο Snapchat για ένα κολάζ είναι ένας τέλειος τρόπος για να μεταφέρετε τις επιθυμίες σας για μια ειδική περίσταση – όπως τα γενέθλια. Μπορείτε να απαθανατίσετε και να προσθέσετε αξέχαστες στιγμές και να τις μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Επομένως, ελπίζουμε αυτό το άρθρο να σας βοηθήσει να φτιάξετε εύκολα ένα κολάζ στο Snapchat στις συσκευές iPhone και Android.

Διαβάστε επίσης : Πώς να δημιουργήσετε το Bitmoji σας στο Snapchat

Πώς να προσθέσετε ετικέτες σε άτομα στην ιστορία σας στο Instagram αφού τη δημοσιεύσετε

Η επανάσταση της AI (8 τρόποι για να γίνεις πλούσιος)

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *