Κερδίστε χρήματα δουλεύοντας από το σπίτι με AI

Πώς να γίνετε πλούσιοι με την τεχνητή νοημοσύνη το 2023

Έτσι, σχεδόν κάθε επιχειρηματικό κανάλι στο YouTube κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα ξεριζώσει τα πάντα, και πώς είμαστε όλοι βασικά, και όλοι αυτοί κάνουν λάθος. Λοιπόν, κάπως. Έτσι, υπάρχουν τρία βασικά στοιχεία που πρέπει πραγματικά να κατανοήσετε για να μην μείνετε πίσω όταν πρόκειται για τεχνητή νοημοσύνη.

Πρώτον, υπάρχει η επανάσταση της AI. Δεύτερον, πρέπει να συζητήσουμε πώς θα επηρεάσει πραγματικά τον πραγματικό κόσμο. Και τρίτον, πρέπει να καταλάβετε πώς να κερδίσετε χρήματα με την τεχνητή νοημοσύνη.

Τώρα, εδώ είναι το θέμα. Αν κοιτάξουμε πίσω στην ιστορία, κάθε σημείο καμπής έχει βελτιωθεί σε ό,τι υπήρχε ήδη. Εννοώ, το άροτρο, για παράδειγμα, απλώς έκανε τη γεωργία ευκολότερη. δεν ξερίζωσε τις αρχές της ίδιας της γεωργίας.

Ή το τυπογραφείο έκανε τις πληροφορίες πιο εύκολα προσβάσιμες και τα αποτελέσματα ήταν τεράστια, αλλά δεν άλλαξε την ίδια την πληροφορία. Εννοώ, ακόμη και το Διαδίκτυο, βασικά, το Διαδίκτυο απλώς επέτρεψε στις επιχειρήσεις από τούβλα και κονιάματα να επεκταθούν σε οποιονδήποτε είχε σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Αλλά σε τι διαφέρει η τεχνητή νοημοσύνη; Βλέπετε, για πρώτη φορά στην ιστορία, η τεχνητή νοημοσύνη έχει παράγει κάτι που είναι συνήθως μοναδικό στους ανθρώπους και αυτό είναι η ικανότητα. Ένα πράγμα που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν πραγματικά είναι ότι η τεχνητή νοημοσύνη υπάρχει εδώ και πολλά, πολλά, πολλά χρόνια.

Απλώς αρχίζουμε να το ακούμε τώρα, ή για να είμαστε πιο ακριβείς, έχουμε πραγματικά αρχίσει να το ακούμε από τις 30 Νοεμβρίου 2022. Αυτό συμβαίνει επειδή με εργαλεία όπως το ChatGPT, η πρόσβαση στην τεχνητή νοημοσύνη έχει πλέον εκδημοκρατιστεί, και αυτή είναι μια πραγματικά μεγάλη αλλαγή γιατί πλέον ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει την τεχνητή νοημοσύνη προς όφελός του ή εις βάρος του, ανάλογα με το επίπεδο δεξιοτήτων του και το αν ξέρει πώς να πλοηγείται και πώς να το χρησιμοποιεί.

Τώρα, το ChatGPT μπορεί βασικά να κάνει σχεδόν οποιαδήποτε εργασία, και αυτό είναι ήδη πολύ εντυπωσιακό. Αλλά αυτό που πραγματικά πρέπει να έχετε κατά νου εδώ είναι ο ρυθμός προόδου του AI. Βλέπετε, στην τεχνολογία, υπάρχει ένας νόμος γνωστός ως νόμος του Moore, και αυτός ο νόμος δηλώνει ότι ο αριθμός των τρανζίστορ σε ένα μικροτσίπ θα διπλασιάζεται κάθε δύο χρόνια, ή με απλά λόγια, η ισχύς του υπολογιστή αυξάνεται εκθετικά.

Πώς να γίνετε πλούσιοι: 5 επενδύσεις που θα σας κάνουν εκατομμυριούχο

Πώς να γίνετε πλούσιοι με την τεχνητή νοημοσύνη

Τώρα, αν συνδυάσετε αυτόν τον εκθετικό ρυθμό ανάπτυξης μαζί με μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης που μπορούν να μάθουν μόνα τους, τότε οι ευκαιρίες είναι πραγματικά απεριόριστες. Όμως, όπως έχει σήμερα, το μεγαλύτερο όριο του ChatGPT δεν είναι στην πραγματικότητα η τεχνολογία ή τα ίδια τα μοντέλα εκμάθησης. είναι η ικανότητά μας να του κάνουμε ερωτήσεις. Με άλλα λόγια, αυτή τη στιγμή είμαστε λίγο πολύ το μεγαλύτερο εμπόδιο.

Τώρα, ένα άλλο πολύ μεγάλο ερώτημα, ειδικά ανάλογα με το πόσο συνωμοτικό θέλετε να αποκτήσετε, είναι πώς θα κυβερνηθεί στην πραγματικότητα η τεχνητή νοημοσύνη. Γιατί, ακούστε, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η τεχνητή νοημοσύνη παρουσιάζει τεράστιες ευκαιρίες καθώς και τεράστιες προκλήσεις.

Εννοώ, ορισμένοι από τους πιο εξέχοντες ηγέτες του κόσμου έχουν προειδοποιήσει εδώ και καιρό για τους κινδύνους της τεχνητής νοημοσύνης. Και ο Διευθύνων Σύμβουλος του OpenAI του ChatGPT είπε ακόμη και ο ίδιος: «Μερικά ρομπότ θα σκοτώσουν μερικούς ανθρώπους». Έτσι τώρα, έχουν λίγη κατανόηση για εκείνους που ίσως δεν κατάλαβαν τι είναι αυτό ή από πού προήλθε.

Τώρα ας μιλήσουμε για την εφαρμογή σε πραγματικό κόσμο και είναι πραγματικά σημαντικό να διαχωρίσουμε τις βραχυπρόθεσμες από τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις. Γιατί, ακούστε, το γεγονός είναι ότι δεν ξέρουμε πού θα είναι η τεχνητή νοημοσύνη σε 10 χρόνια. Ίσως σκοτώνει ανθρώπους, ίσως όχι.

Αντί λοιπόν να κάνω εικασίες, κάτι που προσωπικά ποτέ δεν μου αρέσει να το κάνω με την τεχνολογία, επειδή μερικοί άνθρωποι έχουν ένα όραμα ότι μέχρι το 2035 θα είμαστε όλοι σε ιπτάμενα αυτοκίνητα και ότι θα εμφυτευθούν πλοία σε όλους τους εγκεφάλους μας και τέτοια πράγματα. Απλώς πιστεύω ότι αυτά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολο να προβλεφθούν. Αντίθετα, προτιμώ να αναλύσω το βραχυπρόθεσμο μέλλον.

Πώς να γίνετε πλούσιοι με την τεχνητή νοημοσύνη

Άρα μέχρι εκείνο το σημείο, όλα θα συντρίψουν και θα καούν; Όχι. Θα αντικατασταθούν όμως κάποιοι; Απολύτως. Και υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα αντικατασταθείτε ή θα γίνετε απαρχαιωμένοι; 100%. Γιατί, ειλικρινά, αν ξέρετε πώς να χρησιμοποιείτε την τεχνητή νοημοσύνη με τον σωστό τρόπο, έχετε πραγματικά την ευκαιρία να κάνετε τον εαυτό σας πιο πολύτιμο από ποτέ. Και θα το μοιραστώ μαζί σας σε λίγα μόνο λεπτά.

Αλλά πρέπει να θέσουμε ένα ερώτημα: ποιος θα αντικατασταθεί από την τεχνητή νοημοσύνη; Τώρα, είναι αστείο, γιατί πριν από μερικά χρόνια, όλοι πίστευαν ότι από τη στιγμή που τα ρομπότ ή η τεχνητή νοημοσύνη έγιναν mainstream, η σωματική εργασία θα ήταν η πρώτη στο μπλοκ κοπής. Έπειτα, μόλις αντικατασταθούν, η τεχνητή νοημοσύνη θα ερχόταν στη συνέχεια για τις περισσότερες δουλειές του λευκού γιακά και στη συνέχεια, τελικά, σε κάποιο σημείο, θα αναλάμβανε τη δημιουργική βιομηχανία.

Τώρα, όπως αποδεικνύεται, φαίνεται ότι αυτή η εντολή έχει όντως ανατραπεί. Θέλω να πω, αυτό που προηγουμένως φαινόταν αδιανόητο συμβαίνει τώρα σε πραγματικό χρόνο. Η τεχνητή νοημοσύνη στην πραγματικότητα κερδίζει τους ανθρώπους σε αυτό που πιστεύεται ότι είναι η μεγαλύτερη ανθρώπινη δημιουργικότητα. Και, στην πραγματικότητα, μόλις πριν από λίγους μήνες, είδαμε ένα AI να κερδίζει έναν διαγωνισμό καλών τεχνών εναντίον άλλων ανθρώπων.

Και υπάρχει ένας τόνος εταιρειών τεχνητής νοημοσύνης που φυτρώνουν παντού, προσπαθώντας να μιμηθούν τα έργα των γιατρών και των δικηγόρων, και τελικά, για άλλη μια φορά, δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα πάρει, αλλά τελικά, μάλλον θα πετύχει . Σκεφτείτε το για λίγο: θα ήσασταν πιο επιρρεπείς να εμπιστευτείτε έναν γιατρό τεχνητής νοημοσύνης που έχει αναλύσει εκατομμύρια περιπτώσεις, αρχεία ασθενών και έχει πρόσβαση σε όλη την ιατρική βιβλιογραφία;

Ή απλώς κάποιος που αποφοίτησε από την ιατρική σχολή πριν καν γεννηθείς και όταν τα πράγματα στην ιατρική βιομηχανία ήταν πολύ, πολύ διαφορετικά από αυτό που είναι σήμερα; Έτσι, εάν η τεχνητή νοημοσύνη είναι σε θέση να διαγνώσει όλες τις παθήσεις μας, θα μπορεί επίσης να ανακαλύψει τι μας κάνει να τσιμπολογάμε. Εννοώ ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ήδη εθισμένοι σε έναν απλό αλγόριθμο στο TikTok.

Τώρα, φανταστείτε όταν η τεχνητή νοημοσύνη είναι σε θέση να προσαρμόσει όλα όσα βλέπετε σε εσάς, όχι μόνο για εσάς, αλλά ειδικά φτιαγμένα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Θέλω να πω, θεωρητικά, η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορούσε να δημιουργήσει την τέλεια παράσταση για εσάς. Θα μπορούσε να δημιουργήσει την τέλεια διαφήμιση. Θα μπορούσε να δημιουργήσει το τέλειο παιχνίδι. Θεωρητικά, θα μπορούσε να δημιουργήσει οτιδήποτε συγκεκριμένο προσαρμοσμένο σε εσάς για να σας τυλίξει.

Τώρα, τι σημαίνει αυτό για το υπόλοιπο εργατικό δυναμικό; Δεν πρόκειται να ζαχαρώσω πράγματα. Πολλοί άνθρωποι θα αφεθούν και πολλοί θα αντικατασταθούν. Αλλά, ειλικρινά, αυτό επρόκειτο να συμβεί ούτως ή άλλως. Θέλω να πω, απλά κοιτάξτε γύρω σας. Κοιτάξτε τις μαζικές απολύσεις, ειδικά στις εταιρείες τεχνολογίας, όταν ένας τύπος όπως ο Elon μπαίνει μέσα σε μια μέρα στα κεντρικά γραφεία και συνειδητοποιεί ότι οι μισοί από εσάς δεν κάνετε τίποτα. Έτσι, αυτό το κόψιμο του λίπους επρόκειτο να συμβεί ανεξάρτητα. Αλλά η τεχνητή νοημοσύνη έχει επιταχύνει τα πράγματα και έχει κάνει τις θέσεις ακόμη περισσότερων ανθρώπων ξεπερασμένες ή περιττές.

Τώρα, είτε είστε υπάλληλος είτε επιχειρηματίας, αυτό που θα διαχωρίσει αυτούς που παίρνουν [__] και εκείνους που δεν παίρνουν είναι στην πραγματικότητα η ταχύτητα προσαρμογής σας. Είδατε ένα πολύ παρόμοιο πράγμα να συμβαίνει μεταξύ 2005 και 2010, όταν επρόκειτο για την ταχύτητα προσαρμογής των ανθρώπων στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τώρα, τόνοι θέσεων εργασίας απλώς θα απολυθούν.

Τώρα μπορείτε είτε να καθίσετε και να παρακολουθήσετε την τεχνητή νοημοσύνη να αναλαμβάνει τη δουλειά σας είτε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη για να κάνετε τον εαυτό σας πιο πολύτιμο. Τώρα, τι εννοώ πραγματικά με αυτό; Βλέπετε, με την τεχνητή νοημοσύνη, έχετε όλες τις γνώσεις και τη βασική ικανότητα στην παλάμη του χεριού σας. Και με τον ίδιο τρόπο που η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να πάρει τη δουλειά σας, μπορείτε επίσης να τη χρησιμοποιήσετε για να γίνετε καλύτεροι στη δουλειά σας.

Έτσι, με όλα αυτά που λέγονται, ένα ερώτημα παραμένει, το οποίο είναι πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη για να επωφεληθείτε και να κερδίσετε περισσότερα χρήματα; Βλέπετε, κάθε φορά που μια ευκαιρία χάνεται λόγω μιας τεχνολογικής προόδου, μια άλλη ευκαιρία εμφανίζεται. Αλλά δεν διαρκούν για πάντα, γι’ αυτό πρέπει να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες όσο αυτές επιμένουν.

Πώς να γίνετε πλούσιοι με την τεχνητή νοημοσύνη
Πώς να γίνετε πλούσιοι με την τεχνητή νοημοσύνη

Τώρα, όταν μιλάμε για την εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης στην επιχείρησή σας, αυτό που πραγματικά μιλάμε εδώ είναι η μόχλευση. Βλέπετε, η μόχλευση είναι η ικανότητα να αυξήσετε την παραγωγή σας χωρίς να επιβαρύνετε τη δική σας απαιτούμενη είσοδο. Έτσι, αυτό που είναι πραγματικά τρελό με την τεχνητή νοημοσύνη είναι ότι είναι ουσιαστικά ένας νέος δωρεάν τρόπος απόκτησης απεριόριστης μόχλευσης.

Επειδή προηγουμένως, θα έπρεπε να προσλάβετε κάποιον για να αποκτήσετε αυτή τη μόχλευση. Θέλω να πω, έτσι έπρεπε να το κάνω όταν ξεκίνησα την πρώτη μου επιχείρηση το 2016, και προσέλαβα τον πρώτο μου υπάλληλο ένα χρόνο αργότερα το 2017. Και αυτό μου επέτρεψε να κλιμακώσω την πρώτη μου επιχείρηση από μηδέν σε είκοσι πέντε χιλιάδες δολάρια μέσα σε ένα χρόνο χρησιμοποιώντας τη μόχλευση άλλων ανθρώπων.

Αλλά το τρελό είναι ότι τώρα οποιοσδήποτε έχει αυτή τη μόχλευση. Επιτρέψτε μου, λοιπόν, να σας δείξω τρεις τρόπους με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Το πρώτο είναι το πρακτορείο. Βλέπετε, εάν διευθύνετε ένα πρακτορείο, είναι προφανές ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορεί να σας βοηθήσει με κάθε είδους επικοινωνία. Έτσι, ας πούμε, για παράδειγμα, αφιερώνετε δύο ώρες την ημέρα γράφοντας email.

Λοιπόν, με την τεχνητή νοημοσύνη, μπορούν να γραφτούν για εσάς και πρέπει πραγματικά να τα επικυρώσετε. Και κάπως έτσι, ξοδεύετε ένα κλάσμα του χρόνου σας σε email και σε διάστημα ενός μήνα, αυτό μπορεί να εξοικονομήσει δεκάδες ώρες. Και αυτές είναι ώρες που μπορείτε να αφιερώσετε δουλεύοντας στην επιχείρησή σας και όχι στην επιχείρησή σας. Και αυτή είναι πραγματικά η πιο επιφανειακή χρήση της τεχνητής νοημοσύνης.

Το κλειδί εδώ είναι πραγματικά ότι η τεχνητή νοημοσύνη σάς επιτρέπει να εργάζεστε στην επιχείρησή σας, κάτι που είχατε την πολυτέλεια να κάνετε πριν μόνο εάν είχατε υπαλλήλους. Λοιπόν, ας σκάψουμε λίγο πιο βαθιά εδώ. Ας υποθέσουμε, για παράδειγμα, ότι διαχειρίζεστε ένα πρακτορείο κίνησης επί πληρωμή. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εργαλεία όπως το Jasper για να γράψετε όλο το αντίγραφο της διαφήμισής σας και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δοκιμάσετε και να επικυρώσετε.

Και η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης εκτείνεται πολύ πέρα ​​από τις απλές εργασίες γραφής. Υπάρχουν πλέον λογισμικά που μπορούν να δημιουργήσουν φωτογραφίες προϊόντων για εσάς, καθώς και όποιες άλλες εικόνες χρειάζεστε. Και αυτό εξορθολογίζει την όλη διαδικασία. Θέλω να πω, κάτι που προηγουμένως χρειαζόταν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων και πολλές μέρες δουλειάς μπορεί τώρα να γίνει σε λίγες μόνο ώρες.

Και σίγουρα, θα μπορούσατε να πείτε, “Ω, πόσο λυπηρό είναι που τώρα αυτοί οι άνθρωποι είναι χωρίς δουλειά;” Λοιπόν, αυτοί οι άνθρωποι δεν θα μείνουν ποτέ εντελώς άνεργοι γιατί πρέπει πάντα να υπάρχει αυτή η τελευταία ανθρώπινη υπογραφή, αυτή η τελευταία ανθρώπινη επαφή σε αυτήν. Και υπό το ίδιο πρίσμα, αυτοί οι άνθρωποι θα περιστρέφονται τώρα, θα προσαρμόζονται και θα αρχίζουν να εξετάζουν άλλους τομείς.

Και όπως οι εταιρείες θα χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη για να μειώσουν το κόστος, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη στη δική σας επιχείρηση για να κάνετε περισσότερα. Και αυτό μας φέρνει στο επόμενο σημείο μας, που είναι η δημιουργία περιεχομένου. Εάν είστε δημιουργός περιεχομένου ή κειμενογράφος, η τεχνητή νοημοσύνη ουσιαστικά σας δίνει πρόσβαση σε απεριόριστο αριθμό ιδεών. Όχι άλλα δημιουργικά μπλοκ.

Έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη διαδικασία. Θέλω να πω, εάν είστε συγγραφέας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργήσετε τον σκελετό και το πλαίσιο και, στη συνέχεια, μπορείτε απλά να συμπληρώσετε τα κενά. Και αυτό σημαίνει ότι αν μπορείτε να χειριστείτε μόνο, ας πούμε, 10 πελάτες πριν, τώρα πιθανότατα μπορείτε να χειριστείτε 20 πελάτες επειδή χρησιμοποιείτε τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης και σας βοηθάτε να φτάσετε στα μισά του δρόμου. Όχι άλλες συνεδρίες ιδεών. Λίγο πολύ απλά επιλέξτε μια ιδέα και εκτελέστε την.

Πώς να γίνετε πλούσιοι με την τεχνητή νοημοσύνη

Θέλω να πω, δεν έχεις καμία δικαιολογία για να μην βρεις κάτι νέο. Απλώς δεσμεύεστε από την ικανότητά σας να κάνετε ερωτήσεις. Θέλω να πω, αν κοιτάξουμε πραγματικά πίσω στην ιστορία και αναλύσουμε τους μεγαλύτερους στοχαστές, αυτό που τους χώριζε από όλους ήταν πραγματικά η ικανότητά τους να κάνουν τις σωστές ερωτήσεις τη σωστή στιγμή. Και η τεχνητή νοημοσύνη δεν παίρνει αυτή την ικανότητα από κανέναν.

Το μόνο που κάνει είναι να βοηθά τους ανθρώπους να λαμβάνουν πιο ενδιαφέρουσες απαντήσεις. Και υπάρχουν τόνοι λογισμικού τεχνητής νοημοσύνης που θα επηρεάσουν όλους τους τομείς της δημιουργίας περιεχομένου. Η Adobe μόλις κυκλοφόρησε το AI της, το οποίο σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε φωτογραφίες πληκτρολογώντας οδηγίες.

Και είναι θέμα χρόνου να υπάρχουν τα ίδια λογισμικά για επεξεργασία βίντεο. Και αυτό σημαίνει ότι σχεδόν όλοι μπορούν να επεξεργάζονται φωτογραφίες με τρόπο που προηγουμένως μόνο λίγα άτομα μπορούσαν. Και αυτό είναι λίγο πολύ επειδή η ικανότητα έχει παραχθεί.

Τώρα, ίσως αναρωτιέστε, γιατί δεν χρησιμοποιούν όλοι αυτά τα εργαλεία αν είναι τόσο εύκολο; Λοιπόν, παρόλο που έχουμε νέα πρόσβαση στις πληροφορίες και μια νέα ικανότητα, βασικά, οι άνθρωποι εξακολουθούν να είναι οι ίδιοι. Και αυτό σημαίνει ότι είμαστε απλώς τεμπέληδες. Είμαστε άνετα.

Και παρόλο που το Διαδίκτυο δεν ήταν αρκετό, τώρα έχουμε αυτό το πράγμα που ονομάζεται AI, το οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να δημιουργήσουμε επιχειρήσεις, να κερδίσουμε χρήματα και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε συντονισμό με τις δυνατότητές μας. Οι περισσότεροι άνθρωποι απλά δεν θα το κάνουν. Είναι πολύ τεμπέληδες. Έχουν κολλήσει στο δρόμο τους.

Και αυτό μας φέρνει στον τρίτο τρόπο να βγάλουμε χρήματα με την τεχνητή νοημοσύνη, και αυτό είναι εάν είστε σύμβουλος ή προπονητής. Βλέπετε, αν είστε σύμβουλος οποιουδήποτε είδους, η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να γίνει ο καλύτερός σας φίλος. Ακόμη και η Microsoft, μόλις κυκλοφόρησε μια τεχνητή νοημοσύνη που συμπληρώνει τη σειρά προϊόντων της που ονομάζεται Copilot. Η ροή εργασίας του είναι κάπως έτσι: συναντάτε έναν πελάτη;

Λοιπόν, το AI θα μεταγράψει τις σημειώσεις για εσάς και θα σας δώσει μια περίληψη των βασικών σημείων και των στοιχείων δράσης. Χρειάζεστε να κάνετε μια παρουσίαση; Λοιπόν, το AI θα δημιουργήσει PowerPoints με βάση τα σημεία δράσης και μπορεί ακόμη και να προσαρμόσει την παρουσίαση στο branding του πελάτη σας. Θέλετε να κάνετε ανάλυση Excel; Λοιπόν, μην ανησυχείτε, το AI θα το κάνει και για εσάς.

Όλα αυτά είναι πράγματα που χρειάζονταν μερικές ώρες, μερικές μέρες για να ολοκληρωθούν και τώρα μπορείτε να τα κάνετε μέσα σε λίγα λεπτά. Και οι επιπτώσεις αυτού είναι σχεδόν ανυπολόγιστες. Και αυτό το χρυσό παράθυρο ευκαιρίας για να το χρησιμοποιήσετε πριν προλάβουν όλοι οι άλλοι. Και το καλύτερο είναι ότι εργαλεία όπως αυτό θα γίνουν πιο διαδεδομένα.

Τώρα, ίσως αναρωτιέστε πού σας αφήνει αυτό στην εξίσωση; Αυτό σας αφήνει σε μια κατάσταση όπου το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να καλλιεργήσετε σχέσεις. Και αν το καλοσκεφτείς, όλα αυτά τα μεγάλα στελέχη και όλοι αυτοί οι άνθρωποι, στο τέλος της ημέρας, βασικά, αυτό κάνουν.

Οι καλύτεροι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων λαμβάνουν μια χούφτα στρατηγικές αποφάσεις και διατηρούν και αναπτύσσουν σχέσεις. Αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να αξιοποιήσετε τις μοναδικές ανθρώπινες ιδιότητές σας και να χρησιμοποιήσετε τη μόχλευση που σας έχει προσφέρει η τεχνητή νοημοσύνη.

Τώρα, εάν θέλετε να κατανοήσετε καλύτερα ποια επιχειρηματικά μοντέλα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν καλύτερα με την τεχνητή νοημοσύνη και με τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης το 2023, ρίξτε μια ματιά στον πρώτο σύνδεσμο στην περιγραφή. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή βίντεό μου και νομίζω ότι θα σας δώσει λίγη κατεύθυνση για το πώς να πάρετε τα πράγματα το 2023.

Λοιπόν, νομίζω ότι αντιλαμβάνεστε από αυτό το βίντεο ότι έχετε μια χρυσή ευκαιρία μπροστά σας και είναι δική σας επιλογή αν θέλετε να την αρπάξετε ή αν θέλετε να αποδεκατιστείτε από αυτήν. Αυτή είναι η απόφασή σου να πάρεις.

Αλλά σας υπενθυμίζω ότι βρισκόμαστε σε μια απίστευτη περίοδο στον κόσμο όπου κυριολεκτικά ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει μόχλευση, βασικά να έχει υπαλλήλους με τη μορφή τεχνητής νοημοσύνης δωρεάν, με ένα εμπόδιο στην είσοδο για να ξεκινήσει μια επιχείρηση ή ακόμα και μια παράλληλη συναυλία ή μια δευτερεύουσα φασαρία που είναι τόσο χαμηλό. Και το μόνο που μένει στην εξίσωση είναι πόσο σοβαρός είσαι; Είναι κάτι που θέλετε να κάνετε ή είναι κάτι που θα κάνετε; Αυτή είναι η απόφασή σου να πάρεις.

3 διαδικτυακές ιδέες για να κερδίσετε $63 ανά ημέρα!

Μυστικά προτύπων Squarespace: Πώς να κερδίσετε 1.000 $ το μήνα

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *