Crop man counting dollar banknotes

Πως να κερδίσετε 10.000€/μήνα ως φοιτητής

Κυρίες και κύριοι, απολύτως όλοι θέλουν να ξέρουν πώς να βγάζουν δέκα χιλιάδες δολάρια το μήνα ως φοιτητής. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν πολλά BS εκεί έξω, πολλή παραπληροφόρηση και πολλοί άνθρωποι το κάνουν να φαίνεται πολύ πιο εύκολο από ό,τι είναι στην πραγματικότητα.

Έτσι, στο σημερινό άρθρο, θα αναλύσω τα τρία κύρια στοιχεία στα οποία πρέπει να εστιάσετε για να κερδίσετε δέκα χιλιάδες δολάρια το μήνα ως φοιτητής.

Τώρα, το πρώτο πράγμα που χρειάζεστε για να κερδίσετε δέκα χιλιάδες δολάρια το μήνα ως φοιτητής είναι το σωστό όχημα. Επιτρέψτε μου να σας πω τι εννοώ. Χρειάζεστε μια ευκαιρία που είναι αρκετά μεγάλη αλλά όχι πολύ επικίνδυνη, κάτι όπου μπορείτε πραγματικά να κερδίσετε δέκα χιλιάδες δολάρια το μήνα ως φοιτητής.

Θα πω ότι δέκα χιλιάδες δολάρια το μήνα (και πραγματικά δεν προσπαθώ να είμαι αναίσθητος εδώ), καταλαβαίνω ότι ήμουν περιθωριακή. Έπαιρνα δέκα χιλιάδες δολάρια το μήνα όταν ήμουν 17 ετών, αλλά θα μιλήσω για αυτό λίγο αργότερα σε αυτό το άρθρο και για το πώς έφτασα πραγματικά σε αυτό το μέρος. Είχα δέκα χιλιάδες δολάρια το μήνα όταν ήμουν 17 ετών, και μέχρι το τέλος εκείνου του έτους, πριν κλείσω τα 18, έφτανα τα 30 με 40.000 το μήνα. Λοιπόν, μιλάω εκ πείρας.

Χρειάζεστε ένα όχημα, έναν τρόπο με τον οποίο μπορείτε να βγάλετε τέτοια χρήματα, αλλά έναν τρόπο με τον οποίο δεν θα διακινδυνεύσετε να χάσετε όλα τα χρήματα που έχετε. Έτσι, το πρώτο πράγμα που θα σας πω είναι ότι οι συναλλαγές είναι έξω από το παράθυρο.

Διαβάστε επίσης: πώς να βγάλετε χρήματα

 

Υπάρχουν πολλοί έμποροι εκεί έξω που προσπαθούν να σας πουλήσουν BS επειδή όταν εγγραφείτε με τον μικρό σύνδεσμο συνεργατών τους και λαμβάνετε τα δέκα δολάρια δωρεάν, μπλα μπλα μπλα, όταν χάνετε χρήματα, στην πραγματικότητα εκεί βγάζουν χρήματα. Δεν κερδίζουν χρήματα από τα μικρά δέκα δολάρια ή την εγγραφή είκοσι δολαρίων που παίρνουν όταν γίνετε μέλος. Βγάζουν χρήματα όταν χάνεις. Έχουν κυριολεκτικά κίνητρο για να χάσεις.

Και ακούστε, αυτή είναι η ειλικρινής αλήθεια. Ακόμα κι αν έχετε χίλια δολάρια, είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να πάρετε χίλια δολάρια και να τα μετατρέψετε σε δέκα ή είκοσι χιλιάδες δολάρια σε ένα μόνο έτος. Το ποσό των επιτυχημένων συναλλαγών, ο μέσος όρος όλων αυτών των επιτυχημένων συναλλαγών είναι πολύ, πολύ δύσκολο. Ενώ για να πάρετε χίλια δολάρια και να τα επενδύσετε για να ξεκινήσετε μια πολύ λιτή διαδικτυακή επιχείρηση, εννοώ μέχρι το τέλος του έτους, μιλάτε για δεκάδες χιλιάδες δολάρια.

Δεν νομίζω ότι ρεαλιστικά θα κερδίσεις εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια τον πρώτο σου χρόνο. Συμβαίνει μερικές φορές, αλλά είναι πολύ μη ρεαλιστικό. Αλλά σίγουρα μέχρι το τέλος του έτους, θα πρέπει να κερδίζετε περισσότερο από τον μέσο μισθό σας, αν εργάζεστε απλώς με ένα παραδοσιακό εννιά προς πέντε. Και το καλύτερο είναι ότι θα πρέπει να μπορείτε να το κάνετε εξ αποστάσεως.

Έτσι, για να βγάλετε χρήματα, χρειάζεστε κάτι που να ξεδιπλώνει τις ελεύθερες ταμειακές ροές. Αυτό που εννοώ με αυτό είναι κέρδος που μπορείτε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε. Εδώ είναι το άλλο. Οι άνθρωποι πάντα κοιτάζουν την καθαρή αξία. Λένε, “Ω, έχει 100 εκατομμύρια δολάρια καθαρή αξία”, αλλά ολόκληρη η καθαρή του περιουσία είναι στην εταιρεία του και δεν μπορεί να βγάλει χρήματα από την εταιρεία του επειδή μπορεί να έχει επενδυτές ή αυτό ή εκείνο.

Πολλοί άνθρωποι στο παιχνίδι ιδιοκτησίας έχουν πολλά χρήματα, το χαρτοφυλάκιό τους αξίζει πολλά, αλλά δεν είναι πολύ πλούσιοι σε μετρητά. Στην πραγματικότητα δεν έχουν πολλά μετρητά. Είναι πλούσιοι, αλλά τα χρήματά τους είναι δεμένα κατά τόπους. Δεν είναι το μέρος που θέλετε να βρίσκεστε όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά μια επιχείρηση.

Έτσι, σε πολλές επιχειρήσεις αρέσει, για παράδειγμα, η δημιουργία μιας σωστής επωνυμίας ηλεκτρονικού εμπορίου, και παρεμπιπτόντως, όταν λέω σωστή επωνυμία ηλεκτρονικού εμπορίου, για άλλη μια φορά, μιλώ εκ πείρας. Έχω μια εταιρεία γυαλιών για μερικά χρόνια. Η συσκευασία είναι όμορφη. Έχουμε αυτό το όμορφο μαύρο βελούδινο φινίρισμα στο εσωτερικό. Άρα αυτή η επιχείρηση είναι εντάξει. Είναι η μικρότερη επιχείρησή μου. βγάζει περίπου 1,2 με 1,5 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο. Και αυτό ακούγεται υπέροχο μέχρι να συνειδητοποιήσετε ότι έχουμε 50% περιθώρια.

Οπότε κρατάω μόνο το 50% αυτών των χρημάτων. Και είναι ακόμα χειρότερο όταν συνειδητοποιείς ότι το κέρδος μου δεν μπορώ να το κρατήσω. Πρέπει να το βάλω σε νέο απόθεμα γιατί, ειδικά ένα προϊόν σαν αυτό, είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να το φτιάξω. Έτσι, για να βάλω τώρα μια σειρά από άλλες πέντε χιλιάδες έως δέκα χιλιάδες μονάδες, μπορεί να το πάρω μόνο σε τρεις, τέσσερις, πέντε μήνες, ανάλογα με την εποχή του χρόνου. Ακόμα κι αν κάποιος τον κοιτούσε, πείτε, «Αυτή είναι μια επιχείρηση 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων ετησίως με περιθώρια κέρδους 50%, ποτέ δεν μπορείτε να διατηρήσετε αυτό το κέρδος επειδή πρέπει πάντα να επανεπενδύετε στην επιχείρηση.

Αυτό είναι πολύ διαφορετικό από, για παράδειγμα, μια επιχείρηση που βασίζεται σε υπηρεσίες. Εάν προσφέρετε μια υπηρεσία σε πελάτες, είτε πρόκειται για τη δημιουργία των διοχετεύσεων μάρκετινγκ, τη δημιουργία περιεχομένου σύντομης μορφής, τη δημιουργία πολλών λογαριασμών για αυτούς ή τις διαφημίσεις τους στο Google, πρέπει να έχει ένα από δύο πράγματα: υψηλή αντιληπτή αξία για τον πελάτη, κάτι για το οποίο είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν ένα καλό ποσό ή υψηλή μόχλευση.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βγάλετε κάτι από το πιάτο σας, όπως να προσλάβετε άτομα από κάτω σας που εργάζονται ως προπονητές ή να αναθέσετε με υπεργολαβία τμήματα της υπηρεσίας. Επομένως, είτε πρέπει να προσφέρετε μια υπηρεσία ή καθοδήγηση που φέρνει αξία στις επιχειρήσεις, είτε πρέπει να έχετε μόχλευση.

Τα επιχειρηματικά μοντέλα για τα οποία μιλάω δεν θα σας αποφέρουν απαραίτητα εκατό εκατομμύρια δολάρια, αλλά το άλλο πράγμα είναι ότι δεν πρόκειται να χάσετε. Το ατυχές με πολλές άλλες επιχειρήσεις, όπως η κύρια επιχείρησή μου, η εταιρεία λογισμικού μου, είναι ότι μπαίνει σε πολλαπλά εννέα νούμερα, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι χρειάζεται ένα μεγάλο κομμάτι χρημάτων για να ξεκινήσει η εταιρεία.

Και είχα το τεράστιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ενός τεράστιου κοινού. Ακόμη και για μένα, χρειάστηκαν τέσσερα χρόνια για να νιώσω έτοιμος. Δεν νιώθω ότι έχω το σύνολο δεξιοτήτων, την κατανόηση και την επιρροή για να ξεκινήσω μια επιχείρηση αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων.

Τι έκανα λοιπόν; Ξεκίνησα μια επιχείρηση που βασίζεται σε υπηρεσίες το 2016 και διηύθυνα αυτήν την επιχείρηση για έξι χρόνια. Να θυμάστε ότι η επιχείρηση που σας φέρνει στα 10.000 το μήνα μπορεί να μην σας φέρει απαραίτητα σε εκατό εκατομμύρια δολάρια, αλλά δεν πειράζει. Βήματα μωρού. Επιλέξτε το κατάλληλο όχημα για το στάδιο της καριέρας στο οποίο βρίσκεστε.

Το επόμενο στοιχείο για να κερδίσετε δέκα χιλιάδες δολάρια το μήνα είναι η επέκταση του χρονοδιαγράμματος. Πρέπει να καταλάβετε ότι μόλις φτάσετε εκεί, δεν έχετε τελειώσει. Το να βγάζεις δέκα χιλιάδες δολάρια το μήνα είναι μόνο η αρχή. Η οικονομική σας ταυτότητα δεν είναι αυτό που στοχεύετε. είναι όπου οτιδήποτε κάτω από αυτό αισθάνεται μακριά. Είναι να εδραιώσετε τη θέση σας και να ανεβείτε στις τάξεις.

Ελπίζω ότι αυτό σας ήταν χρήσιμο, και όπως πάντα, σας παρακολουθώ από μακριά και σας προσπαθώ.

Διαβάστε επίσης:

Πως να βγάλετε χρήματα online

Κερδοφόρες επιχειρηματικές ιδέες: 6 τρόποι για να κερδίσετε 1.000 $

Πώς να μετατρέψετε 1.000 € σε 100.000 € ανά έτος

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *