Πώς να κερδίσετε $ από το Google

Πώς να κερδίσετε 5.000 $ κάθε μήνα από το Google χωρίς ιστολόγιο

Υπάρχουν ιστότοποι εκεί έξω που έχουν μηδενική ανάρτηση ιστολογίου και κανένα περιεχόμενο, αλλά έχουν περίπου εκατοντάδες χιλιάδες (100.000) μηνιαίους επισκέπτες. Όλα αυτά μπορούν να συμβούν σε λιγότερο από ένα χρόνο. Στις επόμενες παραγράφους, θα σας δείξω πώς να το κάνετε αυτό.

Το 2023, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σταθερό διαδικτυακό εισόδημα χωρίς να ανησυχείτε για τις αναρτήσεις ιστολογίου, τη γραφή, τις ιδέες περιεχομένου και να περιμένετε από την Google για έως και 6 μήνες για να ξεκινήσει η κατάταξη του ιστότοπού σας. Σε αυτό το άρθρο, θα καλύψουμε τα ακόλουθα:

1. Η ιδέα

Αυτή ακριβώς είναι η ιδέα του τι πρόκειται να δημιουργήσετε, έναν τύπο ιστότοπου από τον οποίο μπορείτε να κερδίσετε χρήματα χωρίς να γράφετε αναρτήσεις ιστολογίου. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με το ηλεκτρονικό εμπόριο, το μάρκετινγκ θυγατρικών ή το dropshipping. Αυτό θα είναι κάτι πολύ πιο εύκολο και δεν θα χρειαζόταν πληρωμένες διαφημίσεις.

Διαβάστε επίσης:Ιδέα παθητικού εισοδήματος στο Διαδίκτυο για να κερδίσετε 1,5 χιλιάδες $ κάθε μήνα!

2. Πώς να φτιάξετε αυτόν τον ιστότοπο.

Θα σας δείξω μερικά μυστικά από άλλους ιστότοπους, όπως το τι θα μιλήσουμε, που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε κάτι πολύ γρήγορα. Χωρίς να χάσουμε πολύ χρόνο, ας ξεκινήσουμε με το “Η ιδέα“.

Τι θα φτιάξεις λοιπόν; Είναι απλώς η δημιουργία ενός ιστότοπου με ένα ή πολλά δωρεάν εργαλεία. Ένα παράδειγμα είναι Ελεύθερος μεγάλο αρχείοαποστολείς τα οποία είναι απλά εργαλεία που σας επιτρέπουν να στέλνετε αρχεία μέσω του Διαδικτύου. Και επίσης δωρεάν τομέα ιστοσελίδες τα οποία είναι απλά εργαλεία που σας επιτρέπουν να αναζητήσετε τομείς.

Τέλος, υπάρχουν ιστότοποι που φιλοξενούν ένα σύνολο δωρεάν εργαλείων μάρκετινγκ. Μερικά παραδείγματα από αυτά είναι Similaweb, SEMrush, H-υπερεργαλεία κι αλλα. Θα σας δείξω πώς μπορείτε να δημιουργήσετε αυτά τα εργαλεία AI χωρίς να έχετε εμπειρία στην ανάπτυξη, την κωδικοποίηση και ούτω καθεξής.

Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν περισσότερους από έναν ιστότοπους σαν αυτόν και αυτό που προσπαθούν να κάνουν είναι να δημιουργήσουν πολλαπλές ροές εισοδήματος ή περισσότερες πηγές εισοδήματος. Μπορείτε επίσης να κάνετε το ίδιο. Ας δούμε λοιπόν πώς μπορείτε να δημιουργήσετε παρόμοιους ιστότοπους όπως αυτούς τους λίγους που ανέφερα παραπάνω.

Υπάρχουν στην πραγματικότητα τέσσερις κύριοι τρόποι και ο πρώτος είναι να πάτε codecanyon.net για να αγοράσετε ένα σενάριο, φιλοξενήστε το και κάντε white label. Φροντίστε όμως να αγοράζετε με σύνεση. Αν δείτε ότι υπάρχουν δώδεκα άτομα που έχουν αγοράσει ένα συγκεκριμένο σενάριο, θα σας προτείνω να αντισταθείτε σε τέτοια σενάρια.
Ο λόγος για αυτό είναι ότι ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ υψηλός. Αν θέλετε να αγοράσετε ένα σενάριο στο codecanyon.net, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σωστό σενάριο υψηλής ποιότητας στην αρχή. Και ελέγξτε τον ανταγωνισμό κοιτάζοντας τον αριθμό των πωλήσεων και τον αριθμό των ατόμων που έχουν αγοράσει αυτό το σενάριο.

Τέλος, βεβαιωθείτε ότι έχετε επισημάνει λευκή ετικέτα. Μια επιπλέον συμβουλή είναι ότι θα πρέπει να αγοράσετε πολλά σενάρια και να τα φιλοξενήσετε στον ίδιο τομέα. Μπορείτε να έχετε πολλά εργαλεία κάτω από έναν ιστότοπο. Αυτό θα σας κάνει με κάποιο τρόπο μοναδικό και θα ξεχωρίσετε στον ανταγωνισμό.

Ο δεύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο εργαλείων είναι να προσλάβετε έναν προγραμματιστή, επομένως εάν έχετε έναν ιδέα και ένα προϋπολογισμός. Μπορείτε να συνεχίσετε στο freelancer.com ή upwork και προσλάβετε κάποιον για να αναπτύξει το εργαλείο σας για εσάς.
Ο αριθμός 3 είναι με χρήση χωρίς κωδικό εργαλεία όπως ροή ιστού, bubble.io ή χρησιμοποιώντας εργαλεία ημι-χωρίς κώδικα όπως Αμόνι. Την περασμένη εβδομάδα, δοκίμασα τη δημιουργία ενός δωρεάν ελεγκτή email Αμόνι και ανέπτυξα το εργαλείο σε 15 λεπτά. Είναι ένα φοβερό εργαλείο και μπορείτε να το δοκιμάσετε μόνοι σας.

Απλώς πρέπει να σύρετε και να αποθέσετε αυτό που θέλετε να δημιουργήσετε και σε λίγα λεπτά, δημιουργείτε ένα εργαλείο. Αυτό που είναι ωραίο είναι ότι μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε το εργαλείο μέσα στον ιστότοπό σας στο wordpress. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαζόταν να αποκτήσετε έναν διαφορετικό ιστότοπο και έναν διαφορετικό τομέα.

Μπορείτε επίσης να το φιλοξενήσετε κάτω από τον υποτομέα σας, ώστε το εργαλείο να σας βοηθήσει να λάβετε περισσότερα backlinks και σήματα στον κύριο τομέα σας, τα οποία θα σας βοηθήσουν να κατατάξετε ψηλά στην αναζήτηση Google. Ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε μερικά μυστικά, αλλά πριν από αυτό ας μιλήσουμε για κάτι πιο σημαντικό.

Αν θέλετε να διαβάσετε όλο αυτό το άρθρο μέχρι εδώ και πιστεύετε ότι η ιδέα είναι πραγματικά δύσκολη, δύσκολη στην υλοποίηση και απαιτεί πολλές δεξιότητες και χρόνο. Ισως έχετε δίκιο. Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, αυτή η μέθοδος απαιτεί λίγο χρόνο και προσπάθεια.

Αλλά σκεφτείτε το, σκεφτείτε να δουλέψετε 1 ή 2 ώρες για έξι μήνες και να δημιουργήσετε μια σταθερή διαδικτυακή ροή εισοδήματος. Δεν πιστεύεις ότι το αξίζει; Κατά την ταπεινή μου γνώμη, θα πω ναι, αξίζει ο χρόνος και η προσπάθεια. Από την εμπειρία μου, αυτή είναι μια από τις καλύτερες μεθόδους και στρατηγικές που χρησιμοποιώ για τη δημιουργία ροής εισοδήματος στο διαδίκτυο.

Εάν πάτε στο τηλέφωνό σας αυτήν τη στιγμή και πηγαίνετε στον χρόνο οθόνης σας, ελέγξτε πόσες ώρες αφιερώνετε στο κινητό σας τηλέφωνο; Μπορεί να είναι 1, 2 ή ίσως 6 έως 8 ώρες. Απλώς αφιερώστε μία ώρα κάθε μέρα για να μάθετε μια δεξιότητα. Θα μπορούσε να είναι προγραμματισμός, ανάπτυξη ιστοσελίδων ή ψηφιακό μάρκετινγκ και θα δείτε πώς θα αλλάξει η ζωή σας σε μερικούς μήνες.

Αφιερώνοντας μία ώρα την ημέρα, θα έχετε όλη τη γνώση και τη νοοτροπία για να δημιουργήσετε μια πραγματική διαδικτυακή επιχείρηση που θα αλλάξει τη ζωή σας. Τώρα ας επανέλθουμε στο σωστό δρόμο και ας αποκαλύψουμε μερικά μυστικά για το πώς να δημιουργήσετε ιστότοπους με αυτά τα εργαλεία, ειδικά τα εργαλεία AI.

Για τη διεπαφή ιστότοπου AI, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Αμόνι όπως ανέφερα προηγουμένως ή οποιαδήποτε εργαλεία χωρίς κώδικα με μεταφορά και απόθεση για τη δημιουργία μιας διεπαφής. Πρέπει να αναρωτιέστε πώς θα λάβετε τα δεδομένα (το back-end) έτσι, πώς θα αποκτήσετε περιεχόμενο που δημιουργείται από AI όταν οι επισκέπτες αρχίσουν να χρησιμοποιούν το εργαλείο σας.
Με αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα δύο API. ο OpenAI και NLP Cloud. Απλώς καλέστε το API και θα λάβετε το κείμενο και θα το παρουσιάσετε ή θα το δώσετε στον τελικό χρήστη. Αν πάτε στο NLP Cloud, θα δείτε πολλές ιδέες και εργαλεία που μπορείτε να δημιουργήσετε αυτή τη στιγμή με μια απλή σειρά κωδικών που μπορείτε να δημιουργήσετε μια διεπαφή με εργαλεία χωρίς κώδικα. Απλώς δώστε του χρόνο και κάντε λίγη έρευνα.

Τώρα που δημιουργήσατε τον ιστότοπο, τι ακολουθεί; Χρειάζεται απλώς να το ποντάρετε και να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα από αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με διαφημιστικό χώρο, δίκτυα διαφημίσεων, μάρκετινγκ συνεργατών για να πολλαπλασιάσετε τα έσοδα και να δημιουργήσετε πολλαπλές ροές εισοδήματος με αυτήν τη μέθοδο που μοιράστηκα μαζί σας σήμερα.

Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε. Τα λέμε στο επόμενο .

Διαβάστε επίσης:

Διαφορά μεταξύ μιας ανάρτησης ιστολογίου και μιας σελίδας

Μεγιστοποιήστε τα κέρδη σας με την τεχνητή νοημοσύνη

Πώς να κερδίσετε χρηματα με ένα κανάλι YouTube No Face

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *