8 ιδέες παθητικού εισοδήματος

Πώς να κερδίσετε χρηματα με ένα κανάλι YouTube No Face

Πρόσφατα ανακάλυψα ένα πραγματικά συναρπαστικό κανάλι στο YouTube που το κανάλι ονομάζεται “top fives” και το μόνο πράγμα που κάνει αυτό το κανάλι είναι να δημοσιεύει βίντεο με λίστα και τα βίντεό τους έχουν εκατοντάδες χιλιάδες και σε πολλές περιπτώσεις εκατομμύρια εκατομμύρια προβολές και το πιο συναρπαστικό πράγμα για αυτό είναι ότι ποτέ δεν χρειάζεται καν να δείξουν το πρόσωπό τους.

Το κανάλι τους έχει 36 εκατομμύρια προβολές σε έναν μόνο μήνα και ποτέ δεν δείχνουν το πρόσωπό τους ούτε χρειάζεται να μιλήσουν σε μικρόφωνο, και αυτό που είναι ακόμα πιο εκπληκτικό από αυτό είναι το ποσό των χρημάτων που κερδίζουν στο YouTube κάνοντας αυτά τα όχι βίντεο προσώπου. 

Ανέβασα αυτό το κανάλι σε έναν ιστότοπο που ονομάζεται social blade και σύμφωνα με το social blade αυτό το κανάλι κερδίζει από 91.000 $ έως περίπου 145.000 $ το μήνα.

Περίπου τέσσερις χιλιάδες οκτακόσια δολάρια την ημέρα και απλώς γνωρίζοντας τι ξέρω για το να κερδίζω χρήματα στο YouTube, μπορώ να σας πω αμέσως ότι αυτό το κανάλι σίγουρα πλησιάζει το υψηλότερο άκρο του φάσματος και έτσι περίπου 145.000 $ το μήνα και έτσι με έκανε να σκεφτώ ότι ίσως όλοι θα έπρεπε να σταματήσουν να δείχνουν το πρόσωπό τους στα βίντεό τους, αλλά αυτό δεν θα λειτουργούσε ποτέ.

Διαβάστε επίσης:Πώς να κερδίσετε χρηματα

Αλλά υπάρχουν χιλιάδες χιλιάδες κανάλια στο YouTube που βγάζουν τρελά χρηματικά ποσά κάνοντας βίντεο και δεν δείχνουν ποτέ το πρόσωπό τους και στο σημερινό άρθρο θα το δούμε βήμα-βήμα και θα σας δείξω ακριβώς πώς να ξεκινήσετε να φτιάχνετε αυτά τα βίντεο για να μπορέσετε και εσείς να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα που θα σας αλλάξουν τη ζωή και θα καλύψουμε τα πάντα, από το πώς να δημιουργήσετε πραγματικά τα βίντεο χρησιμοποιώντας κάποιο πολύ έξυπνο λογισμικό.

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργήσετε ολόκληρο το σενάριο βίντεο για εσάς και, τέλος, πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάτι που ονομάζεται κείμενο σε ομιλία για να δημιουργήσετε τις πραγματικές φωνές που εμφανίζονται στα βίντεό σας, ώστε να μην χρειάζεται ποτέ να ηχογραφήσετε τη φωνή σας. 

Αυτό που θα κάνουμε σήμερα είναι να δημιουργήσουμε ένα πραγματικό νόμιμο βίντεο χωρίς πρόσωπο για να ξέρετε πόσο απλή είναι αυτή η διαδικασία 

Πρώτα πράγματα, θέλω να απαντήσω στην ερώτηση τι είδους κανάλι YouTube χωρίς πρόσωπο πρέπει να ξεκινήσετε επειδή υπάρχουν πολλές διαφορετικές ιδέες που εκτείνονται σε δεκάδες διαφορετικά θέματα και έτσι από όλα τα διαφορετικά απρόσωπα κανάλια YouTube που μπορείτε να ξεκινήσετε, ποιο θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς. 

Λοιπόν, για να αποφασίσετε ποιον τύπο καναλιού χωρίς πρόσωπο θα πρέπει να ξεκινήσετε, θέλω να ακολουθήσετε τρία σημαντικά κριτήρια και ιδανικά το κανάλι που ξεκινάτε θα πρέπει να πληροί όλα αυτά τα κριτήρια

Πρώτο Κριτήριο

Επομένως, το πρώτο κριτήριο είναι ότι το κανάλι πρέπει να είναι εύκολο να ξεκινήσει. Εάν το κανάλι είναι δύσκολο να ξεκινήσει και χρειάζεται πολλή δουλειά, τότε το πιθανότερο είναι ότι δεν θα θέλετε να το παρακολουθήσετε και να κάνετε συνεχώς βίντεο.

Δεύτερο Κριτήριο

Δεύτερον, το κανάλι πρέπει να έχει ένα μοντέλο που είναι εύκολο να αναπαραχθεί και να αυτοματοποιηθεί και αυτό που εννοώ με αυτό είναι ότι τα βίντεο χωρίς πρόσωπο στο κανάλι σας πρέπει να ακολουθούν την ίδια διαδικασία δημιουργίας και ιδανικά θα πρέπει να μπορείτε να χρησιμοποιείτε εργαλεία που σας βοηθούν να αυτοματοποιήστε την όλη διαδικασία έτσι ώστε να μην υπάρχει μεγάλη τριβή.

τελευταίο κριτήριο

Τέλος, το τελευταίο κριτήριο, δεν πρέπει να σας πάρει πολύ χρόνο για να δημιουργήσετε τα βίντεο. Αν ξοδεύετε μέρες με τις μέρες φτιάχνοντας μόνο ένα μόνο βίντεο καλά, αυτό δεν είναι καλό γιατί με τα σωστά εργαλεία και τη σωστή καθοδήγηση δεν θα σας πάρει τόσο πολύ για να δημιουργήσετε αυτά τα βίντεο. 

Όπως θα δείτε και μόνοι σας σε ένα λεπτό και για παράδειγμα, το κανάλι που πληροί και τα τρία αυτά κριτήρια είναι ένα κανάλι πολύ παρόμοιο με αυτό που κάνει αυτό το κανάλι που ανέφερα.

Αυτό που θα κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε ένα κανάλι στην ίδια ακριβώς θέση. Τώρα θα αρχίσουμε να μιλάμε για το πώς να δημιουργήσουμε πραγματικά αυτά τα βίντεο σε ένα μόνο δευτερόλεπτο εδώ, αλλά.

Ήθελα να μιλήσω πολύ γρήγορα μαζί σας για ένα πολύ σημαντικό θέμα, το οποίο είναι πώς να βρείτε ιδέες βίντεο για το κανάλι σας χωρίς πρόσωπο, επειδή αυτό που δεν θέλετε να κάνετε είναι να βρείτε μια ιδέα καναλιού και μετά να αρχίσετε να τραβάτε τυχαίες λήψεις στο το σκοτάδι με θέματα βίντεο. 

Πώς ακριβώς γνωρίζουμε ποια βίντεο θα έχουν την καλύτερη απόδοση και τη δυνατότητα να έχουν τις περισσότερες προβολές; Λοιπόν, για να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση, θα σας δώσω ένα προσωπικό μου μυστικό, αυτό είναι ένα μυστικό που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι youtubers για το κανάλι τους στο YouTube από την αρχή και τους βοήθησε να μεγαλώσουν εκθετικά το κανάλι τους με την πάροδο του χρόνου και το μυστικό χρησιμοποιεί μια στρατηγική που αποκαλώ “πάνω από τη γραμμή βάσης”.

Να πώς ακριβώς λειτουργεί. Αυτό που θα κάνατε είναι να πάτε και να βρείτε περίπου έξι από τα μεγαλύτερα κανάλια στη θέση σας, μόλις βρείτε τα μεγαλύτερα κανάλια αυτό που θα κάνετε είναι να μεταβείτε στη σελίδα τους στο YouTube και να κάνετε κλικ στα βίντεό τους και να ταξινομήσετε με τα περισσότερα δημοφιλές και αυτό που πρόκειται να κάνει είναι να σας δείξει όλα τα βίντεο με την καλύτερη απόδοση αυτού του καναλιού. 

Αυτό που θέλω να κάνετε είναι να δείτε αυτά τα βίντεο και στη συνέχεια να γράψετε τους τίτλους των 10 κορυφαίων βίντεο με την υψηλότερη απόδοση, απλά πρόκειται να το κάνετε και για τα έξι περίπου από τα μεγαλύτερα κανάλια στο Niche σας.

Ο λόγος που το κάνουμε αυτό είναι επειδή συνήθως τα βίντεο που έχουν καλή απόδοση για άλλα κανάλια είναι πολύ πιθανό να έχουν πολύ καλή απόδοση και για το κανάλι σας. για να προσθέσετε το δικό σας μοναδικό γύρισμα σε αυτό και κάνοντας αυτό θα έχετε ήδη περισσότερες από 60 διαφορετικές ιδέες για βίντεο. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνετε.

Το δεύτερο πράγμα που θα κάνετε είναι να επιστρέψετε στα βίντεο και μετά να κάνετε “ταξινόμηση κατά” και μετά να το αλλάξετε σε “ταξινόμηση κατά νεότερο”, βασικά αυτό που ψάχνετε εδώ είναι βίντεο που έχουν σχετικά υψηλό προβολές σε σύγκριση με τον βασικό μέσο όρο του καναλιού και επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω τι εννοώ με αυτό. 

Αν κάνω κύλιση σε όλα τα βίντεο, θα μπορείτε να δείτε ποιες είναι οι βασικές προβολές τους και οι βασικές προβολές είναι οι μέσες προβολές που λαμβάνει το κανάλι όταν ανεβάζει ένα νέο βίντεο από τα τελευταία 10 βίντεο.

Αυτό που θα κάνατε είναι απλώς να κοιτάξετε τα τελευταία 10 βίντεο, να μετρήσετε όλες τις προβολές σε όλα αυτά τα βίντεο και, στη συνέχεια, να το διαιρέσετε με το 10 και αυτό θα σας έδινε τον βασικό μέσο όρο και έτσι για αυτό το κανάλι ακριβώς εδώ (τα κορυφαία πέντε) τον μέσο όρο προβολών είναι μεταξύ περίπου 15.000 και ας πούμε ίσως 60.000 προβολές και έτσι απλά κάνοντας μερικά πραγματικά γρήγορα μαθηματικά, ας πούμε απλώς ότι οι βασικές προβολές τους είναι περίπου 37.000 προβολές ανά βίντεο.

Έχοντας κατά νου αυτή τη γραμμή βάσης, αυτό που πρόκειται να κάνω τώρα είναι απλώς να κάνω κύλιση στα βίντεο αναζητώντας βίντεο που υπερβαίνουν σημαντικά αυτήν τη γραμμή βάσης και βρήκα ένα τέλειο παράδειγμα στο κανάλι. 

Τα βίντεό τους έχουν κατά μέσο όρο περίπου 37.000 προβολές μεταξύ δεκαπέντε χιλιάδων και περίπου εξήντα χιλιάδων, αλλά ξαφνικά εμφανίζεται αυτό στο κανάλι που έχει πάνω από 650.000 προβολές και αυτές οι προβολές είναι σημαντικά περισσότερες από τις προβολές του καναλιού.

Βασικά αυτό που μου λέει είναι ότι στους ανθρώπους αρέσει πολύ αυτό το βίντεο και γι’ αυτό απλώς θα μπω στις σημειώσεις μου και θα γράψω απλώς τον τίτλο αυτού του βίντεο και πόσες προβολές είχε αυτό το βίντεο σε σχέση με τον βασικό μέσο όρο του καναλιού, Και έτσι βασικά, αν θέλατε απλώς μια ατελείωτη προσφορά ιδεών για βίντεο, θα μπορούσατε απλώς να διαβάσετε και να βρείτε τα βίντεο που έχουν αιχμές και προβολές σε σχέση με τον μέσο όρο του καναλιού.

Κάτι άλλο που μπορείτε να κάνετε είναι κάτι που άρχισα να κάνω όταν πρωτοαναπτύξω το κανάλι μου, το οποίο είναι να χρησιμοποιώ τη λειτουργία Αυτόματης πρότασης YouTube για να βρίσκω ιδέες. 

Το YouTube Auto προτείνει είναι μια ισχυρή λειτουργία ενσωματωμένη στο YouTube που σας δίνει μια λίστα με προτεινόμενους όρους αναζήτησης καθώς αρχίζετε να πληκτρολογείτε ένα ερώτημα αναζήτησης και ο λόγος που αυτό είναι τόσο ισχυρό είναι επειδή το YouTube προτείνει μόνο αυτές τις αναζητήσεις επειδή είναι πράγματα που πολλά οι άνθρωποι αναζητούν.

 Για παράδειγμα, θέλαμε να βρούμε νέες ιδέες βίντεο για το κανάλι μας στο YouTube χωρίς πρόσωπο, μπορώ να ξεκινήσω και ίσως να πληκτρολογήσω το “top 10” στη γραμμή αναζήτησης και μπορείτε να δείτε ότι το YouTube θα μας δώσει αμέσως μια λίστα με προτεινόμενους όρους αναζήτησης και ως παράδειγμα, θα πάω στην πρόταση που λέει τα 10 κορυφαία μέρη και, στη συνέχεια, όταν πατήσω το πλήκτρο διαστήματος, το YouTube θα μας δώσει αμέσως μια εντελώς νέα λίστα με διαφορετικές ιδέες αναζήτησης και όλες αυτές είναι ιδέες που μπορούμε να πάμε και δημιουργήστε λίστα βίντεο από.

Ας πούμε απλώς ότι αποφασίσατε να κάνετε ένα βίντεο για τα 10 κορυφαία μέρη για επίσκεψη στην Ιαπωνία, θα μπορούσατε να πάτε και να κάνετε δεκάδες άλλα κορυφαία 10 βίντεο σχετικά με πράγματα που σχετίζονται με την Ιαπωνία, για παράδειγμα 10 κορυφαία τρόφιμα στην Ιαπωνία, 10 κορυφαία αυτοκίνητα στην Ιαπωνία, οι 10 κορυφαίες πόλεις στην Ιαπωνία, οι 10 πιο τρομακτικές τοποθεσίες στην Ιαπωνία, οι 10 καλύτερες καραμέλες στην Ιαπωνία, εννοώ ότι θα μπορούσα κυριολεκτικά να συνεχίσω και να συνεχίσω, αλλά νομίζω ότι καταλαβαίνεις το νόημα και μετά μπορείς να πάρεις αυτόν τον τύπο και μπορείς εφαρμόστε το σε κάθε χώρα στον κόσμο.

Εννοώ ότι θα μπορούσατε ακόμη και να το εφαρμόσετε σε κάθε πόλη στον κόσμο, αν το θέλατε, μπορείτε να αρχίσετε να οπτικοποιείτε πόσες διαφορετικές ιδέες βίντεο θα μπορείτε να δημιουργήσετε χρησιμοποιώντας αυτόν τον τύπο. 

Εννοώ, με κάθε σοβαρότητα, μιλάμε για σχεδόν απεριόριστο αριθμό ιδεών και έτσι τώρα που ξέρετε πώς να βρίσκετε ιδέες για βίντεο, ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε πραγματικά το βίντεο και ας ξεκινήσουμε με το πρώτο βήμα.

Σενάριο Youtube

Το πρώτο βήμα έρχεται με το σενάριο. Συνήθως η σύνταξη ενός σεναρίου για ένα βίντεο 10 έως 15 λεπτών μπορεί να διαρκέσει έως και 8 έως 15 ώρες και απλώς να το πάρει από κάποιον που το κάνει όλη την ώρα, ξέρω πόσο χρόνο χρειάζεται, αλλά με τη βοήθεια του AI, χρησιμοποιώντας το chatGTP θα να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα πλήρες σενάριο βίντεο μέσα σε λίγα μόνο λεπτά και μόνο για παράδειγμα, ας πούμε ότι θα κάνουμε ένα βίντεο για τα 10 καλύτερα μέρη για επίσκεψη στις ΗΠΑ.

Αυτό που θα έκανα είναι απλώς να ρωτήσω το chatGTP “ποια είναι τα 10 καλύτερα μέρη για επίσκεψη στις ΗΠΑ” κυριολεκτικά να του κάνω την ερώτηση και σε λίγα δευτερόλεπτα θα σας δώσει μια λίστα με τα κορυφαία μέρη, αλλά δεν είμαστε έγινε εδώ ακόμα γιατί αυτό που θέλω να κάνετε τώρα είναι να αντιγράψετε όλο αυτό το κείμενο και να το τοποθετήσετε μέσα σε ένα έγγραφο κειμένου όπως το Google doc επειδή είναι εντελώς δωρεάν τώρα αυτές οι πληροφορίες είναι υπέροχες.

Είναι πραγματικά, αλλά προφανώς αυτές οι πληροφορίες δεν είναι αρκετές για να μας βοηθήσουν να κάνουμε ένα πλήρες βίντεο και έτσι αυτό που θα κάνουμε τώρα είναι απλώς να πάρουμε καθεμία από αυτές τις μεμονωμένες τοποθεσίες και να βάλουμε το AI να μας βρει σενάρια για το γιατί αυτά τα μέρη είναι τα καλύτερα. 

Θα το κάνουμε αυτό σε μεμονωμένη βάση για κάθε μία από τις τοποθεσίες. Θέλω να επισημάνω συγκεκριμένα εδώ ότι θα πρέπει απλώς να ζητήσετε από την τεχνητή νοημοσύνη να γράψει ένα άρθρο, εάν ζητούσαμε από την τεχνητή νοημοσύνη να γράψει ένα σενάριο αντί για ένα άρθρο, θα έβγαινε κυριολεκτικά ένα σενάριο ταινίας με χαρακτήρες και αλλαγές σκηνών και εμείς δεν το θες.

Χρειαζόμαστε απλώς το AI για να μας δώσει πολλές πληροφορίες σχετικά με τις απαντήσεις που έδωσε και να μην γράψει ένα σενάριο ταινίας. Αφού κάνετε αυτήν την ερώτηση, θα μας δώσει έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών, αυτό που θα κάνετε τώρα είναι να επιστρέψετε στο έγγραφο κειμένου μας και να επικολλήσετε αυτό το κείμενο κάτω από το μέρος για το οποίο ζητήσαμε από την τεχνητή νοημοσύνη να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες. Καθαρίστε λίγο τη μορφοποίηση και μετά αυτό είναι όλο και απλώς θα κάνετε αυτήν ακριβώς τη διαδικασία 10 διαφορετικές φορές.

Εάν έχετε μια λίστα με πέντε αντικείμενα που γνωρίζετε πέντε διαφορετικές ώρες, καταλαβαίνετε το νόημα και έτσι τώρα κάτι που κανονικά θα σας έπαιρνε από 10 έως 15 ώρες για να ολοκληρώσετε μπορεί τώρα να ολοκληρωθεί σε λιγότερο από μία ώρα και μετά αφού έχετε Το σενάριο ολοκληρώθηκε, ήρθε η ώρα να δημιουργήσουμε πραγματικά το βίντεο και εδώ αρχίζει πραγματικά η διασκέδαση γιατί αυτό που θα κάνουμε είναι να χρησιμοποιήσουμε ένα εξαιρετικά ισχυρό εργαλείο και αυτό θα μας βοηθήσει να επιταχύνουμε τη διαδικασία δημιουργίας βίντεο για εμάς.

Αυτό το εργαλείο θα καταγράψει επίσης τη φωνή για εσάς με βάση το σενάριο και αυτό το εργαλείο ονομάζεται invideo τώρα είναι το θέμα, αν θέλετε να το πάρετε σοβαρά, πρέπει να είστε πρόθυμοι να επενδύσετε στα σωστά εργαλεία. 

Για παράδειγμα, πληρώνω εκατοντάδες δολάρια το μήνα σε διάφορες συνδρομές, ώστε να μπορώ να παρέχω άρθρα στους ιστότοπούς μου που είναι εξαιρετικά ελκυστικά, υψηλής ποιότητας και προσφέρουν μεγάλη αξία. Σε αντάλλαγμα, παρόλο που πληρώνω τεχνικά λίγα χρήματα σε συνδρομές, αυτές οι συνδρομές με βοήθησαν να 100x, ενδεχομένως, 1000 φορές το εισόδημά μου εδώ στον ιστότοπό μου.

Με το invideo δεν είναι κάτι διαφορετικό. Έχουν τρεις διαφορετικές βαθμίδες τιμολόγησης, μια επιχείρηση δωρεάν έκδοση και απεριόριστη. Προσωπικά έχω την απεριόριστη βαθμίδα εδώ και πληρώνω ετησίως επειδή είναι πραγματικά πολύ φθηνότερο να πληρώνω ετησίως έναντι μηνιαίας. 

Τελικά φυσικά εξαρτάται από εσάς, αλλά αν πρόκειται να το πάρετε σοβαρά και θέλετε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή, θα συνιστούσα να ξεκινήσετε τουλάχιστον με το επιχειρηματικό σχέδιο. Εάν αποφασίσετε να ακολουθήσετε το πρόγραμμα επί πληρωμή, φροντίστε απλώς να χρησιμοποιήσετε τον σύνδεσμο μου εδώ  k-digitaleducate/invideo  για να λάβετε έκπτωση 25 στη συνδρομή σας στο ταμείο.

Τώρα, μόλις ρυθμιστεί ο λογαριασμός σας και συνδεθείτε, θα μεταβείτε σε μια σελίδα που μοιάζει με αυτήν ακριβώς από κάτω, είναι απλώς ένας άδειος πίνακας ελέγχου με τέσσερις διαφορετικές επιλογές και η επιλογή στην οποία θα κάνουμε κλικ είναι αυτή που λέει Κείμενο σε βίντεο AI και όταν κάνουμε κλικ σε αυτό θα εμφανιστούν δεκάδες από αυτά τα πρότυπα και βασικά αυτό που θα κάνετε εδώ είναι απλώς να επιλέξετε ένα πρότυπο που σας αρέσει. 

Μπορείτε πραγματικά να τοποθετήσετε τον δείκτη του ποντικιού πάνω από αυτά τα πρότυπα για να κάνετε προεπισκόπηση του πώς θα μοιάζει το βίντεο και έτσι για εμένα προσωπικά, θέλω το invideo να μας δώσει μια προεπισκόπηση για το πώς θα φαίνεται το πρότυπο και το μόνο που θα κάνουμε είναι απλώς να κάνουμε κλικ στο το κουμπί που λέει “χρήση προτύπου” και όταν το κάνουμε αυτό θα προσγειωθούμε σε αυτήν τη σελίδα εδώ τώρα αυτή τη σελίδα ακριβώς εδώ που θα μας επιτρέπει να κάνουμε δύο διαφορετικά πράγματα.

Μπορούμε είτε να ζητήσουμε από το AI να γράψει το σενάριο για εμάς ή μπορούμε να αντιγράψουμε και να επικολλήσουμε το σενάριό μας από το chatGPT που αναπτύξαμε νωρίτερα σε invideo. Απλώς θα είμαι ειλικρινής μαζί σας, εντάξει, το σενάριο του invideo AI είναι πραγματικά πολύ καλό, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι το chatGTP είναι ελαφρώς καλύτερο και έτσι απλά θα παραμείνουμε στο σενάριό μας που δημιουργήσαμε νωρίτερα.  

Θα επιστρέψουμε σε αυτό το σενάριο στα Έγγραφα Google και για αυτό το παράδειγμα θα αντιγράψω μερικά μικρά μέρη του σεναρίου και στη συνέχεια θα το επικολλήσω στο invideo.

Επίσης, προτού πατήσουμε το κουμπί δημιουργίας σκηνής και παρακολουθήσουμε τη μαγεία να ξεδιπλώνεται, υπάρχει στην πραγματικότητα ένα πολύ σημαντικό πράγμα που θέλω να αναφέρω σχετικά με τον τρόπο μορφοποίησης του κειμένου. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να το κάνετε αυτό, αλλά ο τρόπος που βρήκα ότι λειτουργεί καλύτερα είναι εάν έχετε την πρώτη γραμμή που εισάγει το σημείο και μετά μετά από αυτήν την πρώτη γραμμή θα πατήσετε enter για να δημιουργήσετε μια αλλαγή γραμμής και μετά μετακινήστε το υπόλοιπο κείμενο από κάτω στην επόμενη γραμμή.

Απλώς θα κάνετε το ίδιο ακριβώς πράγμα για το υπόλοιπο σενάριο, μόλις ολοκληρωθεί η μορφοποίηση, θα κάνετε κύλιση προς τα κάτω και θα δείτε αυτά τα πλαίσια κάτω από την αρχική σελίδα που λένε “Αυτόματη πρόταση εικόνων και βίντεο” και εμείς απλώς θα βεβαιωθείτε ότι έχουν επιλεγεί και τα τρία αυτά πλαίσια και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί που λέει “δημιουργία σκηνής”, οπότε το invideo θα αρχίσει να δημιουργεί μια ακολουθία βίντεο για εσάς με βάση αυτό το κείμενο.

Τώρα, μόλις τελειώσει, πρέπει να συμβούν μερικά πράγματα προτού το βίντεο είναι πραγματικά έτοιμο, γιατί για αρχή το AI σίγουρα δεν είναι τέλειο όπως μερικές φορές, λειτουργεί υπέροχα στην επιλογή εικόνων και βίντεο που ταιριάζουν με το κείμενο, αλλά ειλικρινά μερικές φορές απλώς χάνει και αυτό είναι εντάξει, αυτό είναι αναμενόμενο με την τεχνητή νοημοσύνη και έτσι θα πρέπει απλώς να κάνουμε λίγη δουλειά για να το φτάσουμε ακριβώς εκεί που θέλουμε.

Και το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να αποφασίσουμε αν πρέπει να αντικαταστήσουμε κάποια από τις εικόνες που χρησιμοποίησε το AI για το κείμενό μας. τώρα για μένα προσωπικά είμαι εντάξει με τη χρήση εικόνων, αλλά όποτε μπορώ θα προτιμούσα να χρησιμοποιώ βίντεο αντί για εικόνες και έτσι θα διαγράψω την εικόνα που προτείνει η τεχνητή νοημοσύνη και θα έρθω εδώ για να βίντεο και μετά αναζητήστε βίντεο που σχετίζονται με το βίντεο που φτιάχνω.

Όταν βρίσκεστε σε πρόγραμμα επί πληρωμή, αυτό σημαίνει ότι έχετε πρόσβαση σε πάνω από 1 εκατομμύριο συν διαφορετικά μέσα και επομένως θα πρέπει να υπάρχουν πραγματικά περισσότερες από αρκετές επιλογές για να διαλέξετε. Όταν βρείτε αυτό που θέλετε, απλώς σύρετέ το και τοποθετήστε το στο πλαίσιο εδώ και τέλος. 

Ανάλογα με το πόσο θα διαρκέσει το βίντεο, σας συνιστώ να προσθέσετε περισσότερα από ένα κομμάτι μέσου, επειδή αυτή τη στιγμή αυτή η εικόνα θα εμφανίζεται στην οθόνη για περίπου 10 έως 15 δευτερόλεπτα και αυτό είναι πάρα πολύ μεγάλο.

Οι θεατές σας θα βαρεθούν και θα κάνουν κλικ στο βίντεο και έτσι αυτό που θα αρχίσετε να κάνετε είναι να τραβήξετε περισσότερα από αυτά τα κλιπ σε αυτά τα πλαίσια στο invideo αφού το κάνετε αυτό και αφού προσθέσετε όλα τα πολυμέσα σας στα κουτιά σας, απλώς θα κάνετε κλικ εδώ στην καρτέλα που λέει “επεξεργαστής” και όταν το κάνετε αυτό θα παρατηρήσετε ότι εμφανίζεται μια νέα οθόνη και αυτή η οθόνη μας δείχνει στην πραγματικότητα όλα όσα υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στο βίντεό σας στη γραμμή χρόνου .

Το πρώτο πράγμα που θέλετε να κάνετε πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο είναι, θέλετε να προσθέσετε τις φωνητικές φωνητικές εντολές τεχνητής νοημοσύνης, ώστε να μπορούμε πραγματικά να έχουμε ένα άτομο να μιλάει πάνω από το βίντεο και να κάνει αυτή τη φωνή. Κάντε κλικ στο voiceover και, στη συνέχεια, αυτοματοποιήστε το κείμενο σε ομιλία, όταν το κάνετε αυτό, ένα νέο πλαίσιο θα εμφανιστεί στην αριστερή πλευρά της οθόνης που θα σας δείχνει διαφορετικές επιλογές για τη φωνή σας και έτσι έχουμε το πραγματικό κείμενο που θα διαβάσει το AI. 

Η γλώσσα που για μένα είναι τα Αγγλικά και, τέλος, έχουμε πολλές διαφορετικές επιλογές για να διαλέξετε, αφού τα κάνετε όλα αυτά, απλά πατήστε το κουμπί που λέει “δημιουργία φωνής” και μετά αφού δημιουργηθεί η φωνή που θα κάνετε για να εξοικονομήσετε χρόνο, κάντε κλικ στο κουμπί που λέει “προσθήκη αυτοματοποιημένης φωνής” για όλες τις σκηνές και μετά πατήστε προσθήκη”. 

Όταν κάνετε αυτό το βίντεο, θα αρχίσουμε να δημιουργούμε όλα αυτά τα φωνητικά για να μεταβείτε στο βίντεό σας τώρα μετά την προσθήκη του ήχου.

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να χαμηλώσουμε τη μουσική στο βίντεο γιατί από προεπιλογή είναι πολύ δυνατά και έτσι αυτό που θα κάνω είναι να κάνω κλικ στο τραγούδι και μετά μια επιλογή που λέει “volume and fade” και αν κάνουμε κλικ σε αυτό θα υπάρχει ένα ρυθμιστικό που θα λέει DB και απλά θα το μειώσετε σε ίσως αρνητικό 21 DB επειδή δεν θέλετε η μουσική να είναι τόσο δυνατή που να πνίγει τη φωνή.

Λοιπόν, έχουμε το βίντεό μας, έχουμε προσθέσει τη φωνή μας, έχουμε μουσική την οποία παρεμπιπτόντως, αν θέλετε να την αλλάξετε, μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας στη μουσική επιλέγοντας ένα είδος και στη συνέχεια βρίσκοντας ένα νέο τραγούδι. Αλλά τα έχουμε όλα αυτά και μόλις τελείωσες. 

Θέλω να πω, έλα, είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος γιατί ξέρω ότι είμαι αυτός που μόλις έκανε ένα βίντεο μαζί σου, αλλά γνωρίζοντας πόσο δύσκολο θα ήταν να δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας απλώς τυπικό λογισμικό επεξεργασίας, είμαι πολύ εντυπωσιασμένος με το πόσο εύκολο το invideo έκανε αυτή τη διαδικασία.

 Εάν θέλετε, μπορείτε να κάνετε πράγματα όπως να επιστρέψετε και να αφαιρέσετε τα πλαίσια κειμένου και απλώς να εμφανίσετε εικόνες ή βίντεο χωρίς κείμενο, τώρα προσωπικά μου αρέσει να έχω το κείμενο στην οθόνη. Απλώς νομίζω ότι προσθέτει λίγο περισσότερο σαν ένα σημείο ενδιαφέροντος στο βίντεο, αλλά δεν χρειάζεται να τα έχετε αν δεν θέλετε και για να τα διαγράψετε απλώς πατήστε στο πλαίσιο κειμένου και μετά πατήστε διαγραφή στο το πληκτρολόγιό σας. 

Τέλος πάντων, μόλις είστε ευχαριστημένοι με το βίντεο και ευχαριστημένοι με το τελικό προϊόν, θα κάνετε εξαγωγή και θα επιλέξετε 1080P και μόλις ολοκληρωθεί η εξαγωγή το τελικό σας βίντεο θα είναι έτοιμο για μεταφόρτωση στο YouTube. Απλώς επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία ξανά και ξανά τώρα μόλις είδατε μόνοι σας πόσο εύκολη ήταν όλη αυτή η διαδικασία.

Σχολιάστε παρακάτω πώς θα ονομάζεται το κανάλι σας και όποιος σχολιάσει το νέο του κανάλι χωρίς πρόσωπο παρακάτω, θα πάω προσωπικά να σας αναζητήσω και θα εγγραφώ στο κανάλι σας.

Θα είμαι ένας από τους πρώτους συνδρομητές σας γιατί πιστεύω σε εσάς και ξέρω ότι μπορείτε να τα καταφέρετε και μην ξεχνάτε ποτέ ότι μπορείτε να καταφέρετε ό,τι θέλετε σε αυτή τη ζωή. Σε παρακολουθώ, πιστεύω σε εσένα και όπως πάντα θα σε ξαναδώ πολύ σύντομα να προσέχεις

Διαβάστε επίσης:πώς να βγάλετε χρήματα

Κερδίστε χρήματα δουλεύοντας από το σπίτι με AI

10 τρόποι για να κερδίσετε χρήματα με το Amazon

Το Affiliate marketing μπορεί να σας βγάλει πολλά χρήματα

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *